|
|
#4891 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tarnowskie Panny Mlode cz.III
Dziewczyny na pewno nie będziecie żałować
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- nie wiem co to slide camera, ale na pewno nasz kamerzysta używa steady cam. Problem tylko w tym, że on jest aż z Krosna. |
|
|
|
#4892 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4893 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
. Moja mama też nie powiększała od ślubu, a też przybyła i bez problemu zakłada i ściąga obrączkę. Może od codziennego zakładania palec serdeczny nie "tyje" ![]() A z cyrkoniami to jesteś zdecydowana na 100%? Ładne są takie obrączki, ale ja osobiście uważam, że im mniej upięknień tym lepiej. To jest symbol, a na pierścionki z cyrkoniami pozostaję jeszcze 9 wolnych palców . Ale to tylko takie moje przemyślenie
|
|
|
|
|
#4894 |
|
BAN stały
|
dziewczyny gdzie dokładnie będą targi ślubne w tą niedziele ? chce sie na nie wybrać i zobaczyć jak to wygląda to za rok wystartuje
dziękuje z góry za info |
|
|
|
#4895 |
|
Przyczajenie
|
Dokładny adres: Dwór Modrzewiowy Hotelu Cristal Park
29 styczeń 2012 (niedziela) godz 9.00-18.00 ul. Traugutta 5 w Tarnowie A 11-12 lutego mają być targi w Galerii Tarnovia
|
|
|
|
#4896 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Marsjanko pewna nie jestem na 100 czy będą cyrkonie ale jak do tej pory oglądałam zdjęcia obrączek to bardzo mi się takie z kamyczkami podobały Ale masz duzo racji w tym co mówisz, że obrączki to obrączki a inne pierścioneczki mogę mieć z dodatkami. Przemyślę to sobie jeszcze.
|
|
|
|
|
#4897 |
|
BAN stały
|
dziękuje za info
![]() jeśli ktoś myśli nad restauracją ""Winnicą'' w Tarnowie , chętnie napiszę opinie |
|
|
|
#4898 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4899 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
) Heh, ja sobie powiedziałam, że po każdym dziecku będę domagała się od męża pięknego pierścionka , a obrączka będzie obrączką
|
|
|
|
|
#4900 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4902 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
)---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Wydaje mi się, zresztą czytałam o tym, że w przypadku 3, 4 cyrkonii, można zmniejszyć rozmiar. Ale są też takie obrączki, które mają cyrkonie na całym obwodzie, to nawet jako laik jestem w stanie stwierdzić, że z taką obrączką nic zrobić się już nie da . Ale racja, zawsze trzeba słuchać fachowców )
|
|
|
|
|
#4903 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, przeglądam właśnie zdjęcia bukietów ślubnych i jest tylee pięknych, że ciężko się zdecydować na jeden
Na początku chciałam piwonie, marzyły mi się piękne, trójkolorowe, pachnące ale niestety we wrześniu tych kwiatuszków nie dostanę.. więc wygłówkowałam że pomarańczowo-śmietankowy bukiet wyglądałby na pewno równie pięknie, coś takiego np. 1 i 2A wczoraj wpadłam na bloga "białe inspiracje" i zobaczyłam te: 3 i 4 Oprócz tego podobają mi się takie: 5 i 6 hehe ![]() A może Wy będziecie tak dobre i powiecie który z tych najbardziej Wam się podoba? Choć do września kupa czasu, pewnie zmienię zdanie jeszcze z 3 razy A Wy jakie bukiety będziecie miały?
|
|
|
|
#4904 |
|
Raczkowanie
|
Pytanie do dziewczyn, które spisywały protokół przedślubny za granicą: jakie dokładnie dokumenty będziemy potrzebować? Te same co w Polsce czy jeszcze coś więcej? I wtedy na zapowiedzi daje się w Polsce czy za granicą? a może tu i tu? Jak to wygląda z tej strony?
|
|
#4905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4906 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4907 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o bukiety to z tych co Carrie napisało to mnie się najbardziej podoba 2 i ostatni
i na prawdę są piękne zresztą ja sama szukam czegoś jasnego (oczywiście na dzisiaj bo za pół roku może być zupełnie odwrotnie :P). Na razie mój number one jest ten:
|
|
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
To zależy gdzie - wiem, że w Szkocji idziesz z dokumentem tożsamości i tyle. Żadnych opłat i zapowiedzi - od ręki wydają. Jako były "irlandczyk" ;-) znając tamte realia będzie podobnie - to tylko u nas jest "kraina pieczątkowców".
<ciach_reklama> Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2012-01-28 o 19:48 |
|
|
|
#4909 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieję, że nam to jakoś sprawnie pójdzie
|
|
|
#4910 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
4 też jest bardzo ładny
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, pozdrowionka dla "starych" i "nowych" Pm.Mam nadzieję że wybaczycie mały offtopic,staram się regularnie podczytywać,ale nieraz człowiek się nie oglądnie a tu już parę stronek do przodu
![]() Wanilliowa Ślicznie ![]() CarrieBradshaw86 Świetny pomysł z tymi poduszeczkami z żywych kwiatów, przeurocze są ![]() Moja kumpela miała kamerzystę z fotovideoart w tamtym roku,nie widziałam jeszcze efektów,bo dopiero nie dawno dostała nagranie,ale była zadowolona. Co do zaklepania godziny w kościele polecam iść wcześniej i dopilnować przede wszystkim gdzie zapisują (my byliśmy jakieś 15 m-cy przed ślubem).Nas zapisali gdzieś na końcu w kalendarzu,a potem były z tego same problemy.Mieliśmy ślub na 14.00, a okazało się że musimy zmienić na 15.00 bo parę miesięcy przed nami była jakaś para mieszkająca zagranicą i zaklepała tę godzinę, a zapisał ich ksiądz winnym miejscu.Przez za przeproszeniem burdel w kalendarzu(bo jeden ksiądz zapisze tu, drugi znowu gdzie indziej) musieliśmy zmieniać godzinę.Dobrze że zaproszenia kupowałam poźniej bo tak to byłaby lipa.Aha ksiądz zamiast do nas zadzwonić żebyśmy przyszli do kancelarii ,dał notkę na drukowanych ogłoszeniach parafialnych.Było to jakieś 4miesiące przed ślubem. Kifli ,Kingunia87,wolf 85 Kingunia87A jeśli chodzi o szarfę w twojej sukni to moim zdaniem mogłaby być.Zależy jak się na żywo prezentuje czy nie zakryje jakiś ważnych elementów sukni.Sama miałam podobną szarfę z kokardą,ale całkiem inna kieckę.Możesz też związać kokardę z tyłu wtedy z przodu masz cienki paseczek materiału i możesz np jakąś broszkę tam dać lub nie.No chyba że będziesz mieć przyszytą szarfę z kokardą na stałe do sukni to wtedy za bardzo już nie pokombinujesz.No i raczej bym już bardziej stonowany róż wybrała.No i wybacz ale ta biżu mi nie leży. A bukiecik cudny, bardzo podobny miałam tylko że z różowych goździków. Jeśli chodzi o figurki można samemu coś spróbować zrobić, może z modeliny itp.My na torcie mieliśmy wędkę tudzież elektrodę jak to woli i rybkę nemo co się totalnie z nami kojarzyło,aczkolwiek pewnie nie wszystkim gościom.Agnieszka* Mam bardzo podobną obrączkę do Twojej propozycji, tylko że środek żółte złoto a boki białe. Marsjanka Mogę Co powiedzieć że błysk jak na razie od ślubu nie zniknął tylko wiadomo obrączka się rysuje.Od czasu do czasu warto przetrzeć ją specjalną szmatką wtedy wygląda jak nowa i blask bije po oczach Fotka nr 1 z netu( brane po uwagę),ale ostatecznie nasze to te drugie.A takie obrączki były moim marzeniem...http://www.taxor.pl/breuning-obraczki.php?ido=189&kol=7 No i dużo dzieciaczków w takim razie życzę i wielu ślicznych świecidełek na palcach ![]() ![]() ![]() Carriebradshaw86 Mi najbardziej spasował 5 i 6 ![]() Uff mam nadzieję że wybaczycie tego tasiemca ![]() Pozdrówka |
|
|
|
#4912 |
|
Raczkowanie
|
Wow, nemosek, macie dokładnie takie obrączki jak mi się podobają
|
|
#4913 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jestem w uk 9 lat wiec moja parafia jest tutaj.ale z zapowiedziami to jeszcze nie wiem...pojde w lutym to sie dowiem. musze przyznac sie troche sie denerwuje tymi wedrowkami miedzy jednym ksiedzem a drugim. nie chce zeby sie pozniej okazalo ze brakuje mi jakiegos papierka
|
|
|
#4914 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
właśnie takie obrączki bym chciała jak Wasze :P Te Twoje wymarzone też śliczne. Niestety cena zwala z nóg
|
|||
|
|
|
#4915 | |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za opinie
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Nemosek Moja kumpela miała kamerzystę z fotovideoart w tamtym roku,nie widziałam jeszcze efektów,bo dopiero nie dawno dostała nagranie,ale była zadowolona. A takie obrączki były moim marzeniem...http://www.taxor.pl/breuning-obraczki.php?ido=189&kol=7 Ranyy to rewelacyjnie, że koleżanka zadowolona z kamerzysty, mam nadzieję że my tez będziemy usatysfakcjonowani z jego pracy ![]() Wiesz mi bardziej podobają się te obrączki które Wy wybraliście te nr 2. naprawdę! Są delikatniejsze może skromniejsze, i dużo dużo ładniejsze!Upsi! sorki coś mi tu nie wyszło z tym cytowaniem i zrobiłam to ręcznie Edytowane przez CarrieBradshaw86 Czas edycji: 2012-01-29 o 12:41 |
|
|
|
|
#4916 |
|
Raczkowanie
|
I jak po targach ?? kto był
, ja jestem zadowolona nawet
|
|
|
|
#4917 |
|
Raczkowanie
|
Mnie nie był na targach, powiedzcie coś jak było?
![]() My z Tż jesteśmy po weekendowych naukach przedmałżeński - kolejna rzecz z naszej listy skreślona mogę tylko napisać w jednym słowie - kurs REWELACJA
|
|
#4918 |
|
Raczkowanie
|
olgaaa3 My z Tż jesteśmy po weekendowych naukach przedmałżeński - kolejna rzecz z naszej listy skreślona
mogę tylko napisać w jednym słowie - kurs REWELACJA [/QUOTE]A gdzie byliście na tym w.n.przedmałżeńskich? Czy to może te w Gródku? Z góry dziękuję za odp
|
|
|
|
#4919 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A gdzie byliście na tym w.n.przedmałżeńskich? Czy to może te w Gródku? Z góry dziękuję za odp [/QUOTE]U Dominikanów w Krakowie Polecam !
|
|
|
#4920 |
|
Raczkowanie
|
Drogie PM, piszcie co tam na targach się działo
Jakieś nowe inspiracje, zdjęcia??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

high 5

Ten mat to jeszcze bym sobie podarowała ale bardzo chciałam 3/4 cyrkonie na mojej obrączce. Muszę się poradzić osób, które obrączki noszą dłuższą chwilę jak to jest z tym rozmiarem bo mi się wydaje, że po powiedzmy po 10/20 latach na pewno trochę mi się przytyje no i wtedy paluszki też przytyją i jak bym chciała ja poszerzyć to co wówczas?? Moja mama nic nie poszerzała z tego co wiem a przybyło jej po ślubie z dyszkę 

więc będę z niecierpliwością czekać na Wasze relacje 

Na początku chciałam piwonie, marzyły mi się piękne, trójkolorowe, pachnące ale niestety we wrześniu tych kwiatuszków nie dostanę.. więc wygłówkowałam że pomarańczowo-śmietankowy bukiet wyglądałby na pewno równie pięknie, coś takiego np. 1 i 2