|
|
#5131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)
Lady ale bez węgli jest tylko pierwsze dwa tygodnie. Zeby unormować poziom insuliny i wyzbyć się napadów.
A potem zdrowe węgle na stałe (tylko powoli) |
|
|
|
#5132 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#5133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kilogramiki tak sobie powoli lecą... jeden po drugim... Właśnie nie wiem, czy pojawi się zdjęcie "przed", bo unikałam aparatu jak diabeł święconej wody... poza tym, nie było takiego kadru, w którym bym się zmieściła. Szkoda trochę, bo miałabym porównanie. Ale chyba strzelę sobie fotę w swoich starych spodniach 48*. ![]() *Wczoraj kupiłam szorty mniej więcej takie, tylko gładkie, w jednolitym popielatym kolorze, z czarnym skórzanym paskiem: http://www.we-dwoje.pl/files/Image/g...e_dwoje_20.jpg Podoba mi się, jak dziewuchy noszą je do czarnych rajstop i butów na koturnie/obcasie. Rozmiar 40, i zad się mieści.
|
|
#5134 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Odchudzanie to nie tylko gubienie kg niestety, ale i walka z psychiką. Takie "i tak nie wyszło" to nic dobrego. Przecież nawet jak bilans ustalony przekroczysz o 300kcal, to tak naprawdę dupka od tego aż tak bardzo nie urośnie! A wystarczy iść następnego dnia na spacer/basen i pozbyć się grzechu ![]() Ja robiłam tak, że jak pojadłam więcej po prostu "karałam się" ćwiczeniami. Wchodzi w nawyk - to po pierwsze. Po drugie myśl, że kawałek czekolady to 8km intensywnego spaceru też działa na wyobraźnie. A co do mnie no to moge się pochwalić, że od początku stycznia w sumie mogę pana D. oficjalnie nazywać TŻtem Jeszcze nie do końca przywykłam do bycia w związku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Strzelaj foty strzelaj, bo jestem bardzo ciekawa. Ciebie w tych szortach też! W końcu zaczynałyśmy prawie z taką samą wielgachną wagą ![]() Dziś sobota, to i się zważyłam. Dalej mi pokazuje 80,6kg, no to już tyle wpisałam w swój dietowy kajecik. Teraz się wymierzę i zaczne psychiczne przygotowywanie się do liczenia kalorii i planowania posiłków. A miesiac bez tego był taki przyjemny haha
|
|
#5135 |
|
Zakorzenienie
|
WItajcie dziewczyny, ja od wczoraj mam córki w domu, więc musiałam się nimi nacieszyć. Przyszły tydzień starsza znowu będzie u dziadków, a młodsza chyba u prababci... więc znowu będę bez dzieciaków, a i mąż na drugą do pracy będzie chodził... co tam co tam?
|
|
|
|
#5136 |
|
Raczkowanie
|
POSZŁA FOTA!
![]() Hłe hłe hłe...
|
#5137 |
|
amor vincit omnia
|
szybko się w tym zatracisz Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2012-02-04 o 21:37 |
|
|
|
#5138 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
A mnie będzie tu mniej. Odpoczniecie sobie ode mnie. Bo w sumie mam zły nastrój, łeb mi pęka,odsypiam sesje, oduzależniam się od kawy co sprawia że jestem nieznośna, trochę mi się hierarchia wartości posypała przez kilka osób i zaliczyłam przez to doła. Nie lubię być oszukiwana.
Odezwę się jak wrócę do równowagi. Póki co zdecydowanie za dużo alkoholu było, za mało jedzenia lub w złych porach, tarczyca świruje,waga też, nie mam siły by ćwiczyć bo padam fizycznie i potrzebuje czasu dla siebie by doprowadzić się do porządku. Dodam,że mimo diety przez tamte dni przed wyjazdem i imprezami z dnia na dzień waga wzrosła z upragnionego do 65 ZNOWU! I mam ewidentnie dość. Oby to była woda.Byłam u lekarki nowej i mam kolejne leki, kolejne obietnice i prawdopodobieństwo że jestem uczulona na tyroksynę i musimy zobaczyć i poeksperymentować znowu. Mam wszystkiego dość już, przerasta mnie sprawa że harowałam na coś od listopada, mogę mieć poprawkę a jakaś szmata sobie zerżnęła dzieki zestawowi słuchawkowemu. + zdrowie +wzrost wagi+moje ciało odreagowuje miesiace nauki i chce mi się wyć. Do napisania
Jem,piszę,robię zdjęcia http://fiolkowaprzepisownia.blog spot.com http://legalnie-nielegalna.blogspot.com Edytowane przez f_ola Czas edycji: 2012-02-04 o 21:50 |
|
|
|
#5139 |
|
Zakorzenienie
|
Fola mam nadzieję, że niebawem wszystko wróci do normy, że wszystko się ureguluje i będzie oki. WIem, że łatwo mówić, że co to dla kogoś kto patrzy z boku, ale wiem, że Ty silna dziewucha jesteś i sobie poradzisz, a jak. Kto jak kto, ale Ty byś sobie nie poradziła?
Odpoczniesz, odstresujesz się i wrócisz... Ja dzisiaj ważenie i spadek kolejny odnotowany, pomimo @ i mrozu za oknem, które nie sprzyjają niskocukrowej (bez słodyczowej) diecie... 0,9kg od zeszłego tygodnia |
|
|
|
#5140 |
|
Rozeznanie
|
O ŻESZ W MORDĘ
przepraszam dziewczyny, ze wam się tak mieszam w wątek, ale jak zobaczyłam ile schudła czwarta_plaga_egipska to mi szczena opadła. podczytuję was regularnie i cieszę się z waszych efektów, też próbuję się odchudzać, ale moja słabość do słodyczy mnie kiedyś zabije chyba. chudnę 2 kg, 2kg wracają, więc bez sensu. |
|
|
|
#5141 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przynajmniej u mnie. I dobrze wiem właśnie, że to nic takiego, jak trochę przekroczę, ale kurde wtedy nabijam dalej Ja nie umiem się zmobilizować nadal do żadnych ćwiczeń poza fitnessem, więc do karania też bym się nie umiała zmusić. Leń jestem. ![]() Cieszę się ogromnie, że się ułożyłooo! W ogóle ja teraz już bym chyba nie umiała nie liczyć sobie kalorii, podziwiam, że tak ładnie stoisz w zwagą po miesiącu takiego "urlopiku" ![]() ![]() Cytat:
Już teraz było Cię mniej, bo sesja, i widzisz jak się człowiek bez Twoich pał rozbestwia, ah! ![]() Nie no, doprowadzaj się Kochana do porządku, odsapnij po sesji, relax i prędko wracaj do Nas. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chociaż ja się teraz w tym nie udzielam, bo sama mam problem. ~ U mnie wczoraj znowu grzesznie, ale tym razem alkoholem, bo spontaniczna imprezka wyszła. W sumie potem "na fali" pod względem kalorii (...:/) pojadłam też chleba z masłem i serem, i cokolwiek (słodyczy nie było). Znowu był trochę tryb "i tak dzień na straty", ale na szczęście nie zjadłam tyle, co poprzednimi razami.
http://dietkowanie.blogspot.com/ Edytowane przez LadyTo0fat Czas edycji: 2012-02-05 o 10:58 |
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#5142 | |||
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Nie pisałam, bo duzo się działo ostatnio u mnie ![]() Cytat:
ABS ćwiczę od chyba ponad 2 tygodni codziennie po te 8 min i zmniejszyły mi się boczki, brzuchol jest twardszy. Ćwiczyłam też BUNS - spodnie mi wiszą w miejscu zakończenia pośladków a początku nóg No i oczywiście wyszczupliły się nogi Niestety muszę narazie zawiesić ćwiczenia bo @ i umieraaaaaaaam ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#5143 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny
Lecę do kuchni kucharzyć
|
|
|
|
#5144 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, ja ostatnio ostro walczę z kilogramami, dieta plus ćwiczenia, chętnie bym się przyłączyła bo samemu ciężko
|
#5145 |
|
Zakorzenienie
|
Martikaj zapraszamy... a ile chcesz zrzucić? Jaka jest Twoja waga początkowa, cel, ile masz wzrostu? Ogólnie coś o sobie
|
|
|
|
#5146 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty się nie poddawaj, tylko walcz ze słodkościami. Zrób sobie od nich trochę wolnego... po pewnym czasie odwykniesz od przesadnie słodkiego smaku. Cytat:
EDIT: Byłam dzisiaj na basenie, jak co weekend. Zrobiłam równe 50 długości basenu sportowego (25m) bez minuty odpoczynku! Wracam do jako-takiej kondycji!
Edytowane przez czwarta_plaga_egipska Czas edycji: 2012-02-05 o 14:09 |
||
|
|
|
#5147 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny pisałam do was jakieś dwa tyg. temu. nie odzywalam się bo trochę doła miałam ...trochę chorowałam.....i jeszcze jakieś wymówki bym znalazla ;-)
czytam czytam i oczom nie wieżę że macie takie świetne efekty. ja też bym chciała pozbyć się mojego balastu. a mam co!!!!!!!!!!!!!!!! kiedyś pisałam że przy wzroście 170 ważę około 85 kg. ale najlepsze jest to że rok temu urodzilam córkę. przytyłam tylko 8 kg. więc po porodzie praktycznie nie bylo widać abym kiedykolwiek była w ciąży. koleżanki wychodziły z podziwu. i co???? przez rok upaslam sie jak prosiak.nie mam pojęcia jak ja to zrobiłam , ale przyznam szczeże że bardzo bym chciała schudnąc około 20 kg. dziewczyny pomóżcie bo chcem wyglądć jak kobieta.....:-( |
|
|
|
#5148 | ||||
|
Rozeznanie
|
Napodziwałam się
Cytat:
Cytat:
Wiem po sobie, że to się przydaje. Zdrowia i spokoju ducha! Buźka ![]() Cytat:
![]() Co do mrozu to się zgadzam. Moje ciało reaguje tak, że żarłabym słodycze bez opamiętania, choć wcale nie przepadam. Takie zmniejszenie tłuszczu o 29kg jednak jest dla organizmu szokiem ![]() Cytat:
Jednak jak widzę, że Plaga zaraz będzie miała 6 na przedzie to mnie zazdrość skręca, bo jakbym poprzednie 2 miesiące nie opierdzielała się to byłaby szansa, że ważyłabym podobnie Co do psychiki to ja ostatnio swojej nie poznaje. Nawet zadowolona jestem jak w lustro patrze. Wiadomo, że jeszcze minimum 10kg przede mną, ale i tak jestem z siebie zadowolona. Tylko czemu ten brzuch tak wolno leci w dół, cooo ?
|
|
#5149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale po powrocie z domu zabieram się za ćwiczenia, a tutaj chodzę wieczorami na szybkie spacerki wczoraj doszłam do wniosku,że mam bardzo sflaczałe ciało... do lata trzeba powalczyć
|
|
|
|
|
#5150 |
|
Zakorzenienie
|
Już piszę trochę o sobie:
8 miesięcy temu urodziłam córeczkę, w ciąży przytyłam trochę ale tak bez tragedii bo miałam cukrzycę ciążową i nie mogłam jeść słodyczy ani tlustych rzeczy. Niemniej jednak sporo kilogramów miałam sprzed ciaży bo sobie popuściłam, durne myślenie że skoro staramy się o dziecko i tak będę gruba za jakiś to luz. Po porodzie ważyłam ok. 80 kg, karmiłam piersią więc nie mogłam się odchudzać, starałam się jeść mniej i racjonalnie się odżywiać, nie jadłam słodyczy. Od jakiegoś czasu ćwiczę, schudłam do 67kg, walczę dalej, chcę zobaczyć piątkę z przodu Mój wzrost to 164cm.
|
#5151 |
|
Zakorzenienie
|
Martikaj ładnie spadłas z wagi. 5 z przodu zobaczysz, powoli powoli. Dzieciątko Twoje jest jeszcze malutkie, Ty ładnie o siebie dbasz i ładnie spadasz... małymi kroczkami do celu
Dasz radę...
|
|
|
|
#5152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ładnie już schudłaś
|
|
|
|
|
#5153 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, wiem ze dam radę, choć mam chwile slabości jak każda pewnie, a najgorsze jakieś imprezy czy okazje, a to się podje, a to lampka wina i potem człowiek sam zly na siebie.
Moja córcia też Paulinka, więc Twoja imienniczka, urodziła się 08.06.2011 a Twoja niunia?
PAULINKA 08.06.2011 Moje prace: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post31371443 Preferki: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=345 Edytowane przez martikaj Czas edycji: 2012-02-05 o 17:23 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agatula tydzień młodsza z 16
|
|
|
|
|
#5155 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz perfekcyjne proporcje i talię, jakiej ja mieć w życiu nie będę. Chudnę w brzydki sposób - góra cały czas megawielka, boczki szerokie, wcięcie wątpliwe... Poza tym, znając Ciebie, zaraz tak ruszysz z dietą, że mnie przegonisz!Cytat:
Śmieszne! Ale za tydzień powtórka. Polubiłam uczucie ultra-wyczerpania.
|
|
#5156 |
|
Zakorzenienie
|
Ola
|
|
|
|
#5157 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam ćwiczyć i co? I nie mam siły, albo chęci, mała już śpi a ja siedzę na necie
|
#5158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z takich domowych ćwiczeń polecam Rockin Body, bardzo sympatyczne i nie monotonne |
|
|
|
|
#5159 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam płytkę z Mel B na PS3, też fajna sprawa,ćwiczę prawie codziennie, niestety nie ma szans żebym teraz gdzieś chodziła, jak malutka podrośnie to może wtedy.
|
#5160 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zostawiam z Tz-tem małą i lece. Raz ze troche spalam, a dwa wychodze do ludzi.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.

W końcu przegrałam i kupiłam, ale właściwie też małe zwycięstwo, bo tego nie zjadłam prawie wcale.
..

Już teraz było Cię mniej, bo sesja, i widzisz jak się człowiek bez Twoich pał rozbestwia, ah!