|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
ale nie poddawaj się, nie można po ćwiczeniach przytyć najwyżej mogą Ci się zrobić mięśnie, w miejsce tłuszczyku, który jest lżejszy ![]() dawno nie jadłam ryżu z jabłkami dla Ciebie i tak pełen szacun matko, nie wiem czy bym dała radę ![]() miłego dnia! ![]() Cytat:
![]() gratulacje z powodu zdanej sesji! ![]() z zaproszeniami oj tak... schodzi się bo idziesz wręczyć i mówisz, że tylko na moment, no ale czasem tak się nie da :P "nooo... usiądźcie na chwilę, gdzie Wam się spieszy" a kiedy masz ten Big day? my już Cię przypilnujemy z dietką i ćwiczeniami Dzień dobry w ogóle kaaaawyyyy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Hej Dziewczyny!
Można się przyłączyć? ![]() Bez bicia przyznaję się, że absolutnie nie jestem w stanie przeczytać całego wątku, tym bardziej wrócić do poprzednich części (macie tempo!) ![]() Jednak mam zamiar być już teraz na bieżąco i powolutku się wciskać między Was
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Witajcie ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Ja wciaz nie mam baterii do wagi ![]() Ale dzisiaj zaraz przed praca koniecznie pojde i kupie ![]() Wstalam wlasnie wiatr hula za oknem jak szalony, jakos tak niespokojnie jest ![]() Na sniadanko zjadlam grochowke i odrazu mi sie cieplej zrobilo bo jak wstalam to mnie tylko telepało ![]() Tak w ogole zmartwiona jestesm bo moja kolezanka najlepsza z najlepszych wyladowala przez jedna taka lafirynde na komisariacie ![]() Martwie sie jak cholera i czekam na telefon od niej.. Nie wiem co bedzie. Napisze tylko tyle ze sytuacja na poczatku wygladala tak samo jak u Gosi, dziewczyna z pracy latala za jej chlopakiem. Latala latala az tu raptem sie okazalo ze od 4 miesiecy maja romans! Do tego tamta dziewucha ma dziecko i to w ogole jakas malolatka jest... A moja kolezanka byla z nim 7 lat, planowali slub dzieci wlasnie mieli sie zareczac. I generalnie cala sytuacja przez jedna mala glupia sikse... |
||
|
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Rocznikowo lat 25, choć do tego jeszcze parę m-cy Żona od lipca 2011. Aktualnie jestem na drugim roku studiów II stopnia, czyli w teorii powinnam właśnie mieć napisane pół pracy mgr. Ale tylko w teorii ![]() Przy wzroście 160cm ważę - o matko! - prawie 58kg (ostatnie ważenie kilka dni temu pokazało 57,8kg i ta waga niestety utrzymuje się od mniej więcej października). Taką wagę zobaczyłam po raz pierwszy rok temu, kiedy to po dwóch latach życia w nieświadomości kupiłam wagę. Później przed ślubem waga sama z siebie jakoś zjechała i doszłam do 54,7kg. Czułam się dużo lepiej, ale to nie było to. Najlepiej wspominam czasy, kiedy było ok. 52kg. To jednak było ponad 6 lat temu i obawiam się, że już nigdy nie wróci. Brałam kilka lat hormony i przytyłam niestety zarówno po rozpoczęciu brania, jak i po odstawieniu (sierpień 2011). Teraz czuję się jak kulka. I wyglądam jak kulka Mam duży biust, ogromny brzuch, spory tyłek i wielkie uda. Takie chyba jabłko najbardziej, bo gruszka to to zdecydowanie nie jest Niestety, choć bardzo źle czuję się sama ze sobą, nie robię na razie nic, aby to zmienić. Wręcz przeciwnie - popołudnia usłane są niezdrowymi przekąskami. Dzień wygląda tak, że w pracy jem śniadanie na 2 - 3 tury (zazwyczaj są to kanapki + jogurt/owoc), później obiad w domu (niestety robiony raczej niedietetycznie), po obiedzie non stop coś podjadam, najczęściej słodkiego, i przychodzi pora kolacji, a ja jestem tak obżarta i pełna, że jej nie jem. Efekt jest jaki jest. Obstawiam, że dziennie pochłaniam jakieś 2,5 tys. kalorii. Jak nie więcej Jakieś dwa lata temu na wiosnę zmieniłam radykalnie swoje nawyki: 5 małych posiłków dziennie, wszystko wyważone, zasady niełączenia, niejedzenia pieczywa na wieczór, białko na kolację itp... W dwa m-ce straciłam 3kg. Właśnie jeden z wątków wizażowych się do tego przyczynił. Niestety wątek upadł... i moje nowe nawyki też Pomożecie? ![]()
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2012-02-07 o 09:58 |
|
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
latała, latała i wylatała sz.mata jedna oby wszystko dobrze się skończyło...Gosiu, uważaj na swojego TŻ-ta... aaby pjjjooona, ja też jestem żonką 2011, z października i też mam tyle lat i tyle samo wzrostu a ważyć nie wiem ile ważę... wróć do nawyków jakie sobie kiedyś ustaliłaś: 5 małych posiłków dziennie, dużo wody mineralnej i ćwiczenia Mój organizm to już przeszedł tyle diet, że ma jeszcze gorzej mam zrypany metabolizm i muszę zaczynać wszystko od nowa, by zaczął ze mną współpracować... teraz stawiam na ruch! A zawsze była tylko dieta...Dam radę!
|
|
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takze juz po strachu i po sprawie ale naprawde czasami niepozorne znajomosci moga sie przerodzic w takie niszczycielskie sytuacje. Bo generalnie tamta dziewucha oskrazyla ja o grozby karalne ze moja przyjaciolka niby jej grozila co jest bujda na maksa! Ale to wszytsko jest oczywiscie w jednym wielkim skrocie, bo jakbym Wam opisala niektore szczegoly to byscie padly pozatym nie mam nawet tyle czasu zeby to wszytsko opisac ![]() A Ty Gosiu naprawde miej oko na to wszytsko |
|
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko dobrze, że wszystko się wyjaśniło
![]() Ja spadam do urzędu... a potem wstąpię do Rossmana ![]() do później
|
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
No nic pieknoty uciekam do pracy, do wieczora
|
|
|
|
#3850 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej kruszynki
![]() JA dziś wstałam po 10 oczywiście synek mnie obudził bo spać mu się już nie chciało.. zjadłam płatki z mlekiem - na pół z synkiem ( on uwielbia Just fity!) Ide zaraz kawkę wypić jakaś. Na wadze 59,5 !!!!!!! Ale moim zdaniem waga jest zepsuta. Z nią od dłuższego czasu jest coś nie tak. Muszę kupić nową i tyle Dziś przyszła wypłata mojego męża więc jadę o 13 do Kwidzyna z moimi rodzicami ( oni też jadą więc zabiorę sie przy okazji z nimi). Muszę wymienić Euro na złotówki i zrobić małe zakupy. Do Rossmanna muszę zajechać i do Carrefoura. Dzieci zostawię u teściowej. Ciekawe czy dzisiaj listonosz przyjdzie.... a mnie w domu nie będzie :/ No nic, lecę się szykować i malować jak wrócę to popiszę z Wami miłego dnia laseczki ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
Witamy ojjj tempo to my faktycznie mamy! Sama czasami nie nadążam Wczoraj nie było mnie 3 godziny na forum a nadrobić musiałam 3 strony! Dziewczyny piszą jak szalone no ale przynajmniej nie jest tu nudno ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
Co do tej małej siksy to nie można jej tylko winić, bo to głównie wina faceta! Skoro ma dziewczynę, planuje z nią ślub i dzieci to po co w ogóle zaczyna jakiś romans? To tylko o nim świadczy jakim jest chamem! Widać że myśli tylko dupą a nie głową! i Twojej koleżanki nie kocha. Dobrze,że tak sie stało teraz a nie po ślubie - Twoja koleżanka jeszcze sobie ułozy życie na pewno z kim porządnym
|
|
#3851 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na diecie można dobrze i smacznie się najeść - tylko trzeba wiedzieć co Boże! 4 wesela ale się najesz!!! ja 2 lata temu miałam w ciągu roku 3 wesela to miałam serdecznie dość takich imprez :P A jeszcze wtedy byłam gruba jak foka! okropnie wyglądałam i źle się z tym czułam - teraz byłoby zupełnie inaczej Też myślę , że dam radę Tobie też się uda Cytat:
moment zleci :P mi juz stuknęło w tym roku 26 lat! nawet nie wiem kiedy to zleciało Cytat:
![]() Cytat:
Wiedziałam że Sowa spać o tak wczesnej porze nie chodzi Siostro - Sowo
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaproszenai jzu mamy zaprojektowane (sami robimy) teraz tylkow kosciele potwirdzimy godzine (wstepnei an 14 zamowilsmy) i trzeba drukowac i zapraszac Ehhh. jak pomysle to mi sie odechciewa---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
Motywujemy sie i wspieramy. Na pewno sie uda swoja wymarzona wage osiagnac Co do figury to lepsze to nei uy mnei. Proporcjonalna jeste. Ja jak przytyje wszystko w brzuch i uda. KOSZMAR!! Brzuch wyprzedza piersi
Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2012-02-07 o 12:12 |
||
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Siedzę i czytam i czytam a końca nie widać chyba trzeba wprowadzić od godziny 22:00 CISZĘ NOCNĄ Bo później ciężko nadrobić ![]() Paulownia wysłałam Pw a co do pracy to wszystko wchodzi w grę, tyle że mnie także odpowiadało by coś dla dwóch osób bo Tż to mnie samej nie puści ![]() Cocktail gratki a co do deski, to ja to sierota jestem i nawet na nartach nie umiem jeździć już Tż mnie ciągnie na narty gdzieś ale ja nie ugięta jestem nie będę siary robić a Ty gdzie jeździsz?Monia to jest jakieś śmieszne ile czasu musisz czekać na paczkę chyba sobie jaja robią! A pytałaś czy na pewno wysłali paczki? Jak dojdą to sprawdź datę nadania, bo niektórzy piszą że wysłali a na paczce jest całkiem inna data ![]() Gosiu to może nie waż się przez tydzień, żeby się nie stresować. Ja też pamiętam, że jak zaczynałam się odchudzać i ćwiczyć to najpierw waga mi spadła a później wróciło i przez dłuższy okres się utrzymywała i nie chciała spaść ale ja swoje robiłam i wreszcie i waga zaczęła spadać Także trzymam kciuki ![]() Heroine a no pomogło to gonienie z tasakiem haha wystrachałam się troszkie i poćwiczyłam A u mnie znów napadało tyle śniegu, że szok! A ja już myślałam, że będzie się ocieplać do wiosny już mam dość tej zimy A dziś też sobie pospałam do 10:30 razem z moim psiakiem pod kołderką
|
#3854 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak urlop mialam (w bukowinie tartzanskiej) tez wstawalismy przed 7. bo an stok zeby pojechac i nei tracic czasu i tez sie nei wyspalam![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Tepo faktycznie oszalamaiajace. Watek sie rozrosl i ciezko ogarnac
|
|
|
|
|
#3856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i życzę wytrwałości ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- witam i życzę wytrwałości ![]() Basiu 14 godzina.... to wcześnie robicie ten ślub...a jakieś przyjęcie robicie? taką na całą noc?
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Co to sprawy tego faceta popieram Cie Monia. To nei ejst wina tylko tej dziewczyny. Facet nie powinein sie ogladac za siksami jak ma dziewczyne i niby slub planuje. ja bardziej winei jego. Dziewcze mlode i glupie. A on nawt nie pwoienien na nai spojrzec.
|
|
|
|
#3858 |
|
Zadomowienie
|
popieram
|
|
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi sie ze juz na obiad pora![]() ![]() No i ja chce sesje w ten sam dzien, wiec jak pzoneij by bylo to sie nei wyrobimy![]() A przyjecie bedzie w karczmie .. tak planuje przez cala noc![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- A pochwale :brzydal : Moze zle sie wyrazilam. podziele sie z Wami gdzie przyjecie robimy ![]() http://karczmajorgula.pl/ podoba sie??? |
|
|
|
|
#3860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3861 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Cytat:
no pospałaś ale i tak chyba wcześnie jak na Twoje możliwości ![]() widzę, że synek też mógłby być na diecie, bo uwielbia Twoje jedzenie zresztą, które dziecko nie lubi ![]() faktycznie ta Twoja waga jakaś dziwna Cytat:
Rossman i te sprawy kurde, byś miała pecha jak paczka przyjdzie w ogóle ileż można czekać Cytat:
już zaliczyłam jedno w styczniu ale ile to kasy na to trzeba no i wiadomo, jak jest to samo towarzystwo to się w tej samej kiecce nie pójdzie a u mnie właśnie tak jest ;/ łoj, czeka mnie sporo wydatków widzę musi się udać, bo bardzo tego chcę ![]() Cytat:
dzisiaj w PUP-ie byłam 2 godziny 15 min z czego ponad połowę czekałam w kolejce
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2012-02-07 o 14:10 |
||||
|
|
|
#3862 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja jestem serialoholiczka i ciągle wymyślam sobie coś nowego do oglądania :P Cytat:
Cytat:
dzisiaj też będą? ![]() Cytat:
ale trochę wiaterek potęguje uczucie zimna;/ ale ogólnie spoko, można na dwór wychodzić bezz czapki nie brać ze mnie przykładu :PCytat:
|
|||||
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine hehe ja tez uwielbiam oglądać seriale
a tak się zastanawiam czy nie zacząć oglądać tego nowego na tvp 1 GALERIA No u mnie też się trochę ociepliło, bo jest -10 a wczoraj było -18 haha a ja ciągle bez czapki chodzę niby dużo nie wychodzę, bo tyle co na jazdę albo z Tż autem na zakupy, ale zawsze coś ![]() Czbasia karczma super, podoba mi się
|
#3865 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sama kiedyś bym chciała w takiej karczmie zrobić sobie swoje wesele ! dużo płacicie za osobe ? moim zdaniem odpowiednia godzina na msze w kościele w dniu ślubu bo pewnie życzenia z godzinę Wam zejdą potem może jakieś bramy wiec myśle ze okeeejka---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- pytanie do dziewczyn prostujące włosy czy przed lu po prostowaniu używacie jakieś odżywki na włosy proste lub coś w tym stylu ewentualnie jeśli znacie jakaś dobra to proszę dać mi znać ! |
|
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
Zelka ja używam tylko maskę na włosy po umyciu później spłukuję i czasami psikam odżywka z Gliss Kura
ale prostuję tylko końce, bo to one zawsze mi się wywijają, a teraz już nie prostuję bo szkoda mi niszczyć włosy, chcę żeby trochę odpoczęły przez zimę a jak prostuję to tylko na jakąś imprezkę
|
#3867 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może kilka razy wyprostuje ale nie że ciągle bo szkoda mi niszczyć moich dłuugich kudłów Ps.Prawie wszystkie wysłały Ci zapro na Facebooku wiec i ja nie bede gorsza i wyśle ![]() |
|
|
|
|
#3868 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() może ![]() Cytat:
wiesz, że ja też się nad tym zastanawiam ![]() Cytat:
i tym samym niszczę sobie włosy chyba trzeba zacząć coś stosować
|
|||
|
|
|
#3869 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
Zelka już odebrałam
haha ale mi się powiększyło grono znajomych ![]() Heroine haha ciekawe czy będzie fajny ten serial, dziś już co nieco oglądałam w powtórce zobaczę może o 17:30 oglądnę i jak mi się spodoba to będę go oglądać
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

więc dzisiaj też postaram się zrobić 30 brzuszków, 30 minut na rowerku i 30 przysiadów!
A jak u Was z ćwiczeniami? zawsze waga rosła na początku?
mamuśka twierdziła, żeby zjeść coś porządnego bo dopiero koło 11 albo 11.30 będę jadła
Albo zamiast deseru pomarańczkę hmm.. no nie wiem na co mnie najdzie ochotka
matko, nie wiem czy bym dała radę 
bo idziesz wręczyć i mówisz, że tylko na moment, no ale czasem tak się nie da :P "nooo... usiądźcie na chwilę, gdzie Wam się spieszy"
kaaaawyyyy 

wróć do nawyków jakie sobie kiedyś ustaliłaś: 5 małych posiłków dziennie, dużo wody mineralnej i ćwiczenia 

a potem wstąpię do Rossmana 

ale ile to kasy na to trzeba
i tym samym niszczę sobie włosy