Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-07, 09:23   #3841
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
Hej kobietki moje kochane
zbieram się do pracy, na wadze więcej z 81,8 skoczyło do 82,6 tak jest jak zaczynam ćwiczyć, zawsze mnie to demotywowało. Ale jestem dobrej myśliwięc dzisiaj też postaram się zrobić 30 brzuszków, 30 minut na rowerku i 30 przysiadów! A jak u Was z ćwiczeniami? zawsze waga rosła na początku?
Zjadłam ryż z jabłkiem i śmietaną łyżkę stołową mamuśka twierdziła, żeby zjeść coś porządnego bo dopiero koło 11 albo 11.30 będę jadła
Do pracy gotują mi się brokuły fasolka, a na patelni podsmażę paluszki rybne. W sumie taką małą rybkę, kupię sobie też ten deser gratka i wystarczy, dopiero będzie posiłek po15 Takie desery waniliowe czy czekoladowe mają około 120 kcal małe a kupuje je jak mam ochotę na słodycze, a nie kupowałam już hm.. około tygodnia batonika na przerwę, ani tych rurek czekoladowych czy karpatki, którą ważęAlbo zamiast deseru pomarańczkę hmm.. no nie wiem na co mnie najdzie ochotka
Hej, w miarę wykonywania ćwiczeń powinno spadać ja nie wiem czy mi rosło na początku, bo się nie ważyłam
ale nie poddawaj się, nie można po ćwiczeniach przytyć najwyżej mogą Ci się zrobić mięśnie, w miejsce tłuszczyku, który jest lżejszy więc mimo, że na wadze może być więcej to sylwetka się poprawia nło stressss maleńka!

dawno nie jadłam ryżu z jabłkami ale mój TŻ tego nie lubi, i zawsze mi się nie chce wszystkiego robić od podstaw dla samej siebie

dla Ciebie i tak pełen szacun stoisz na tym stoisku, ważysz te pyszności, patrzysz na nie matko, nie wiem czy bym dała radę u mnie wszystko działa według zasady: "czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal"

miłego dnia!

Cytat:
Napisane przez sweet__chocolate Pokaż wiadomość
bardzo długo mnie nie nie było, ale miałam ciężki tydzień. Weekend pod koniec stycznia byłam na uczelni i miałam mnóstwo egzaminów, ale wszystkie zaliczone także mam ferie; sesja już za mną

a później się zaczęła misja zaproszenia ślubne, cały tydzień po pracy jeździliśmy od domu do domu chcieliśmy to załatwić raz-dwa, ale wszędzie "a wejdźcie na kawkę" no i tak nam zeszło cały tydzień.

Dietka w miejscu, bo jeszcze w międzyczasie zaliczyłam @, także stoi...
No ale mam nadzieję, że teraz znowu coś spadnie, bo coś niezbyt mi to idzie :/
a do ślubu zleci szybciutko czas :/

pozdrawiam
Hej!

gratulacje z powodu zdanej sesji!
z zaproszeniami oj tak... schodzi się bo idziesz wręczyć i mówisz, że tylko na moment, no ale czasem tak się nie da :P "nooo... usiądźcie na chwilę, gdzie Wam się spieszy"
a kiedy masz ten Big day?
my już Cię przypilnujemy z dietką i ćwiczeniami

Dzień dobry w ogóle kaaaawyyyy duuuużo kawy!!!!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 09:35   #3842
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Hej Dziewczyny!

Można się przyłączyć?
Bez bicia przyznaję się, że absolutnie nie jestem w stanie przeczytać całego wątku, tym bardziej wrócić do poprzednich części (macie tempo!)
Jednak mam zamiar być już teraz na bieżąco i powolutku się wciskać między Was

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 09:45   #3843
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!
witaj!
opowiedz coś o sobie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-07, 09:53   #3844
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny

bardzo długo mnie nie nie było, ale miałam ciężki tydzień. Weekend pod koniec stycznia byłam na uczelni i miałam mnóstwo egzaminów, ale wszystkie zaliczone także mam ferie sesja już za mną

a później się zaczęła misja zaproszenia ślubne, cały tydzień po pracy jeździliśmy od domu do domu chcieliśmy to załatwić raz-dwa, ale wszędzie "a wejdźcie na kawkę" no i tak nam zeszło cały tydzień.

pozdrawiam
Cytat:
Hej Dziewczyny!

Można się przyłączyć?
Bez bicia przyznaję się, że absolutnie nie jestem w stanie przeczytać całego wątku, tym bardziej wrócić do poprzednich części (macie tempo!)
Pewnie!
Witajcie

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Ja wciaz nie mam baterii do wagi
Ale dzisiaj zaraz przed praca koniecznie pojde i kupie

Wstalam wlasnie wiatr hula za oknem jak szalony, jakos tak niespokojnie jest
Na sniadanko zjadlam grochowke i odrazu mi sie cieplej zrobilo bo jak wstalam to mnie tylko telepało
Tak w ogole zmartwiona jestesm bo moja kolezanka najlepsza z najlepszych wyladowala przez jedna taka lafirynde na komisariacie
Martwie sie jak cholera i czekam na telefon od niej..
Nie wiem co bedzie.
Napisze tylko tyle ze sytuacja na poczatku wygladala tak samo jak u Gosi, dziewczyna z pracy latala za jej chlopakiem.
Latala latala az tu raptem sie okazalo ze od 4 miesiecy maja romans!
Do tego tamta dziewucha ma dziecko i to w ogole jakas malolatka jest...
A moja kolezanka byla z nim 7 lat, planowali slub dzieci wlasnie mieli sie zareczac. I generalnie cala sytuacja przez jedna mala glupia sikse...
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 09:56   #3845
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
witaj!
opowiedz coś o sobie

Rocznikowo lat 25, choć do tego jeszcze parę m-cy
Żona od lipca 2011.
Aktualnie jestem na drugim roku studiów II stopnia, czyli w teorii powinnam właśnie mieć napisane pół pracy mgr. Ale tylko w teorii

Przy wzroście 160cm ważę - o matko! - prawie 58kg (ostatnie ważenie kilka dni temu pokazało 57,8kg i ta waga niestety utrzymuje się od mniej więcej października).

Taką wagę zobaczyłam po raz pierwszy rok temu, kiedy to po dwóch latach życia w nieświadomości kupiłam wagę. Później przed ślubem waga sama z siebie jakoś zjechała i doszłam do 54,7kg. Czułam się dużo lepiej, ale to nie było to.
Najlepiej wspominam czasy, kiedy było ok. 52kg. To jednak było ponad 6 lat temu i obawiam się, że już nigdy nie wróci.

Brałam kilka lat hormony i przytyłam niestety zarówno po rozpoczęciu brania, jak i po odstawieniu (sierpień 2011).

Teraz czuję się jak kulka. I wyglądam jak kulka
Mam duży biust, ogromny brzuch, spory tyłek i wielkie uda. Takie chyba jabłko najbardziej, bo gruszka to to zdecydowanie nie jest

Niestety, choć bardzo źle czuję się sama ze sobą, nie robię na razie nic, aby to zmienić. Wręcz przeciwnie - popołudnia usłane są niezdrowymi przekąskami.
Dzień wygląda tak, że w pracy jem śniadanie na 2 - 3 tury (zazwyczaj są to kanapki + jogurt/owoc), później obiad w domu (niestety robiony raczej niedietetycznie), po obiedzie non stop coś podjadam, najczęściej słodkiego, i przychodzi pora kolacji, a ja jestem tak obżarta i pełna, że jej nie jem. Efekt jest jaki jest.
Obstawiam, że dziennie pochłaniam jakieś 2,5 tys. kalorii. Jak nie więcej

Jakieś dwa lata temu na wiosnę zmieniłam radykalnie swoje nawyki: 5 małych posiłków dziennie, wszystko wyważone, zasady niełączenia, niejedzenia pieczywa na wieczór, białko na kolację itp... W dwa m-ce straciłam 3kg. Właśnie jeden z wątków wizażowych się do tego przyczynił. Niestety wątek upadł... i moje nowe nawyki też

Pomożecie?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2012-02-07 o 09:58
aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 10:09   #3846
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Na sniadanko zjadlam grochowke i odrazu mi sie cieplej zrobilo bo jak wstalam to mnie tylko telepało
Tak w ogole zmartwiona jestesm bo moja kolezanka najlepsza z najlepszych wyladowala przez jedna taka lafirynde na komisariacie
Nie wiem co bedzie.
Napisze tylko tyle ze sytuacja na poczatku wygladala tak samo jak u Gosi, dziewczyna z pracy latala za jej chlopakiem.
A moja kolezanka byla z nim 7 lat, planowali slub dzieci wlasnie mieli sie zareczac. I generalnie cala sytuacja przez jedna mala glupia sikse...
O matko... historia jak z jakiegoś tasiemca... latała, latała i wylatała sz.mata jedna bo inaczej się tego nie da nazwać oby wszystko dobrze się skończyło...
Gosiu, uważaj na swojego TŻ-ta...

aaby pjjjooona, ja też jestem żonką 2011, z października i też mam tyle lat i tyle samo wzrostu a ważyć nie wiem ile ważę... ale doskonale Cię rozumiem, że czujesz się źle w swojej skórze u nas, małych kobietek dodatkowe kg widać od razu... wróć do nawyków jakie sobie kiedyś ustaliłaś: 5 małych posiłków dziennie, dużo wody mineralnej i ćwiczenia powinno spadać, tylko trzeba cierpliwości

Mój organizm to już przeszedł tyle diet, że ma jeszcze gorzej mam zrypany metabolizm i muszę zaczynać wszystko od nowa, by zaczął ze mną współpracować... teraz stawiam na ruch! A zawsze była tylko dieta...

Dam radę! i Wy też!
Stary 2012-02-07, 10:36   #3847
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
O matko... historia jak z jakiegoś tasiemca... latała, latała i wylatała sz.mata jedna bo inaczej się tego nie da nazwać oby wszystko dobrze się skończyło...
Gosiu, uważaj na swojego TŻ-ta...
!
Noooo ale wlasnie dzwonila i mowila ze jak opowiedziala cala sytuacjie sierzantowi to jeszcze jej wspolczul
Takze juz po strachu i po sprawie ale naprawde czasami niepozorne znajomosci moga sie przerodzic w takie niszczycielskie sytuacje.
Bo generalnie tamta dziewucha oskrazyla ja o grozby karalne ze moja przyjaciolka niby jej grozila co jest bujda na maksa!
Ale to wszytsko jest oczywiscie w jednym wielkim skrocie, bo jakbym Wam opisala niektore szczegoly to byscie padly pozatym nie mam nawet tyle czasu zeby to wszytsko opisac

A Ty Gosiu naprawde miej oko na to wszytsko
Stary 2012-02-07, 10:45   #3848
heroine86
Zakorzenienie

Czekoladko dobrze, że wszystko się wyjaśniło

Ja spadam do urzędu... a potem wstąpię do Rossmana

do później
Stary 2012-02-07, 10:46   #3849
bialaczekoladka
Zakorzenienie

No nic pieknoty uciekam do pracy, do wieczora
Stary 2012-02-07, 11:55   #3850
monika01011986
Zakorzenienie

hej kruszynki
JA dziś wstałam po 10 oczywiście synek mnie obudził bo spać mu się już nie chciało.. zjadłam płatki z mlekiem - na pół z synkiem ( on uwielbia Just fity!) Ide zaraz kawkę wypić jakaś. Na wadze 59,5 !!!!!!! Ale moim zdaniem waga jest zepsuta. Z nią od dłuższego czasu jest coś nie tak. Muszę kupić nową i tyle
Dziś przyszła wypłata mojego męża więc jadę o 13 do Kwidzyna z moimi rodzicami ( oni też jadą więc zabiorę sie przy okazji z nimi). Muszę wymienić Euro na złotówki i zrobić małe zakupy. Do Rossmanna muszę zajechać i do Carrefoura. Dzieci zostawię u teściowej.
Ciekawe czy dzisiaj listonosz przyjdzie.... a mnie w domu nie będzie :/
No nic, lecę się szykować i malować jak wrócę to popiszę z Wami miłego dnia laseczki

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Hej Dziewczyny!

Można się przyłączyć?

Witamy ojjj tempo to my faktycznie mamy! Sama czasami nie nadążam Wczoraj nie było mnie 3 godziny na forum a nadrobić musiałam 3 strony! Dziewczyny piszą jak szalone no ale przynajmniej nie jest tu nudno

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Nie wiem co bedzie.
Też znam takie przypadki. W mojej byłej pracy taki rzeczy działy się codziennie. Tam to ciągle ktoś się rozwodził bo miał romans.
Co do tej małej siksy to nie można jej tylko winić, bo to głównie wina faceta! Skoro ma dziewczynę, planuje z nią ślub i dzieci to po co w ogóle zaczyna jakiś romans? To tylko o nim świadczy jakim jest chamem! Widać że myśli tylko dupą a nie głową! i Twojej koleżanki nie kocha.
Dobrze,że tak sie stało teraz a nie po ślubie - Twoja koleżanka jeszcze sobie ułozy życie na pewno z kim porządnym

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 12:03   #3851
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też jestem uparta i jak się zawezmę to wiem, że potrafię no trzeba przede wszystkim bardzo chcieć; silna motywacja, wola walki i pozytywne nastawienie to klucz do sukcesu jesteś tego przykładem dietetyczne jedzenie naprawdę może być pyszne tylko nie wolno jeść monotonnie, bo szybko możemy się poddać mi też łatwiej odchudza się jak jest cieplej, ale tym razem ja już mam dość czekania... postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręce w tym roku czekają mnie jeszcze 4 wesela, po drodze są święta... chcę ładnie wyglądać damy radę! To, że Ty dasz radę to ja nie nie mam wątpliwości
No dokładnie tak jak piszesz! na diecie można dobrze i smacznie się najeść - tylko trzeba wiedzieć co
Boże! 4 wesela ale się najesz!!! ja 2 lata temu miałam w ciągu roku 3 wesela to miałam serdecznie dość takich imprez :P A jeszcze wtedy byłam gruba jak foka! okropnie wyglądałam i źle się z tym czułam - teraz byłoby zupełnie inaczej
Też myślę , że dam radę Tobie też się uda

Cytat:
na początku rzeczywiście była trochę pucułowata, ale teraz dla mnie wygląda strasznie... ładnie wyglądała jak schudła na koniec edycji
Mi się akurat na twarzy ona teraz podoba - ma taką delikatną i drobną buźkę, o wiele młodziej teraz wygląda.

Cytat:
o matko to jeszcze ze 25 lat
moment zleci :P mi juz stuknęło w tym roku 26 lat! nawet nie wiem kiedy to zleciało

Cytat:
ja walczę z tym właśnie :P coraz lepiej mi idzie :P

Jedna z sów zaraz idzie spać bo jutro znów muszę wstać koło 8 a to ostatnio dla mnie awykonalne
Boże! ja to Cie podziwiam jak Ty dajesz radę! Chodzisz spac o 3 a wstajesz o 8 !! Ja bym umarła już

Cytat:
Nie ja nie śpię ale zaraz się zbieram tylko obejrzę serial do końca :P
śpij dobrze siostro-sowo do jutra!
No tak myślałam że pewnie coś tam oglądasz dlatego nie pisałaś Wiedziałam że Sowa spać o tak wczesnej porze nie chodzi
Siostro - Sowo

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 12:09   #3852
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny

bardzo długo mnie nie nie było, ale miałam ciężki tydzień. Weekend pod koniec stycznia byłam na uczelni i miałam mnóstwo egzaminów, ale wszystkie zaliczone także mam ferie sesja już za mną

pozdrawiam
A keidy ten Wasz wielki dzien?? nas tez neidlugo to czeka Zaproszenai jzu mamy zaprojektowane (sami robimy) teraz tylkow kosciele potwirdzimy godzine (wstepnei an 14 zamowilsmy) i trzeba drukowac i zapraszac Ehhh. jak pomysle to mi sie odechciewa

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:

Rocznikowo lat 25, choć do tego jeszcze parę m-cy
Żona od lipca 2011.
Aktualnie jestem na drugim roku studiów II stopnia, czyli w teorii powinnam właśnie mieć napisane pół pracy mgr. Ale tylko w teorii

Przy wzroście 160cm ważę - o matko! - prawie 58kg (ostatnie ważenie kilka dni temu pokazało 57,8kg i ta waga niestety utrzymuje się od mniej więcej października).
Taką wagę zobaczyłam po raz pierwszy rok temu, kiedy to po dwóch latach życia w nieświadomości kupiłam wagę. Później przed ślubem waga sama z siebie jakoś zjechała i doszłam do 54,7kg. Czułam się dużo lepiej, ale to nie było to.
Najlepiej wspominam czasy, kiedy było ok. 52kg. To jednak było ponad 6 lat temu i obawiam się, że już nigdy nie wróci.

Brałam kilka lat hormony i przytyłam niestety zarówno po rozpoczęciu brania, jak i po odstawieniu (sierpień 2011).

Teraz czuję się jak kulka. I wyglądam jak kulka
Mam duży biust, ogromny brzuch, spory tyłek i wielkie uda. Takie chyba jabłko najbardziej, bo gruszka to to zdecydowanie nie jest

Niestety, choć bardzo źle czuję się sama ze sobą, nie robię na razie nic, aby to zmienić. Wręcz przeciwnie - popołudnia usłane są niezdrowymi przekąskami.
Dzień wygląda tak, że w pracy jem śniadanie na 2 - 3 tury (zazwyczaj są to kanapki + jogurt/owoc), później obiad w domu (niestety robiony raczej niedietetycznie), po obiedzie non stop coś podjadam, najczęściej słodkiego, i przychodzi pora kolacji, a ja jestem tak obżarta i pełna, że jej nie jem. Efekt jest jaki jest.
Obstawiam, że dziennie pochłaniam jakieś 2,5 tys. kalorii. Jak nie więcej

Jakieś dwa lata temu na wiosnę zmieniłam radykalnie swoje nawyki: 5 małych posiłków dziennie, wszystko wyważone, zasady niełączenia, niejedzenia pieczywa na wieczór, białko na kolację itp... W dwa m-ce straciłam 3kg. Właśnie jeden z wątków wizażowych się do tego przyczynił. Niestety wątek upadł... i moje nowe nawyki też

Pomożecie?
Z nami nie zginiesz Motywujemy sie i wspieramy. Na pewno sie uda swoja wymarzona wage osiagnac Co do figury to lepsze to nei uy mnei. Proporcjonalna jeste. Ja jak przytyje wszystko w brzuch i uda. KOSZMAR!! Brzuch wyprzedza piersi

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2012-02-07 o 12:12
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 12:12   #3853
meeedzik
Zakorzenienie

Heloł
Siedzę i czytam i czytam a końca nie widać chyba trzeba wprowadzić od godziny 22:00 CISZĘ NOCNĄ Bo później ciężko nadrobić

Paulownia wysłałam Pw a co do pracy to wszystko wchodzi w grę, tyle że mnie także odpowiadało by coś dla dwóch osób bo Tż to mnie samej nie puści
Cocktail gratki a co do deski, to ja to sierota jestem i nawet na nartach nie umiem jeździć bym musiała sanki zakupić już Tż mnie ciągnie na narty gdzieś ale ja nie ugięta jestem nie będę siary robić a Ty gdzie jeździsz?
Monia to jest jakieś śmieszne ile czasu musisz czekać na paczkę chyba sobie jaja robią! A pytałaś czy na pewno wysłali paczki? Jak dojdą to sprawdź datę nadania, bo niektórzy piszą że wysłali a na paczce jest całkiem inna data
Gosiu to może nie waż się przez tydzień, żeby się nie stresować. Ja też pamiętam, że jak zaczynałam się odchudzać i ćwiczyć to najpierw waga mi spadła a później wróciło i przez dłuższy okres się utrzymywała i nie chciała spaść ale ja swoje robiłam i wreszcie i waga zaczęła spadać Także trzymam kciuki
Heroine a no pomogło to gonienie z tasakiem haha wystrachałam się troszkie i poćwiczyłam

A u mnie znów napadało tyle śniegu, że szok! A ja już myślałam, że będzie się ocieplać do wiosny już mam dość tej zimy
A dziś też sobie pospałam do 10:30 razem z moim psiakiem pod kołderką
Stary 2012-02-07, 12:19   #3854
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Noooo ale wlasnie dzwonila i mowila ze jak opowiedziala cala sytuacjie sierzantowi to jeszcze jej wspolczul
Takze juz po strachu i po sprawie ale naprawde czasami niepozorne znajomosci moga sie przerodzic w takie niszczycielskie sytuacje.
Bo generalnie tamta dziewucha oskrazyla ja o grozby karalne ze moja przyjaciolka niby jej grozila co jest bujda na maksa!
Ale to wszytsko jest oczywiscie w jednym wielkim skrocie, bo jakbym Wam opisala niektore szczegoly to byscie padly pozatym nie mam nawet tyle czasu zeby to wszytsko opisac

A Ty Gosiu naprawde miej oko na to wszytsko
no nieźle się porobiło....ale zgadzam się z Monią Dobrze że to się wydało przed ślubem...tyle lat zmarnowane....ja to na tym komisariacie wylądowałabym z powodu napaści na chłopaka
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 12:20   #3855
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej kruszynki
JA dziś wstałam po 10 oczywiście synek mnie obudził bo spać mu się już nie chciało.. zjadłam płatki z mlekiem - na pół z synkiem ( on uwielbia Just fity!) Ide zaraz kawkę wypić jakaś. Na wadze 59,5 !!!!!!! Ale moim zdaniem waga jest zepsuta. Z nią od dłuższego czasu jest coś nie tak. Muszę kupić nową i tyle
Dziś przyszła wypłata mojego męża więc jadę o 13 do Kwidzyna z moimi rodzicami ( oni też jadą więc zabiorę sie przy okazji z nimi). Muszę wymienić Euro na złotówki i zrobić małe zakupy. Do Rossmanna muszę zajechać i do Carrefoura. Dzieci zostawię u teściowej.
No nic, lecę się szykować i malować jak wrócę to popiszę z Wami miłego dnia laseczki

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Witamy ojjj tempo to my faktycznie mamy! Sama czasami nie nadążam Wczoraj nie było mnie 3 godziny na forum a nadrobić musiałam 3 strony! Dziewczyny piszą jak szalone no ale przynajmniej nie jest tu nudno

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Też znam takie przypadki. W mojej byłej pracy taki rzeczy działy się codziennie. Tam to ciągle ktoś się rozwodził bo miał romans.
Co do tej małej siksy to nie można jej tylko winić, bo to głównie wina faceta! Skoro ma dziewczynę, planuje z nią ślub i dzieci to po co w ogóle zaczyna jakiś romans? To tylko o nim świadczy jakim jest chamem! Widać że myśli tylko dupą a nie głową! i Twojej koleżanki nie kocha.
Dobrze,że tak sie stało teraz a nie po ślubie - Twoja koleżanka jeszcze sobie ułozy życie na pewno z kim porządnym
Chcialabym popspac do 10. Zazdroszcze!!! Moze na weekendzie mi sie uda. CHociaz od soboty albo przyszlego tyg zaczynamy remont wiec znowu nei pospie Jak urlop mialam (w bukowinie tartzanskiej) tez wstawalismy przed 7. bo an stok zeby pojechac i nei tracic czasu i tez sie nei wyspalam

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Tepo faktycznie oszalamaiajace. Watek sie rozrosl i ciezko ogarnac
Stary 2012-02-07, 12:24   #3856
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Hej Dziewczyny!

Można się przyłączyć?
witam i życzę wytrwałości

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------
Basiu 14 godzina.... to wcześnie robicie ten ślub...a jakieś przyjęcie robicie? taką na całą noc?
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-02-07, 12:24   #3857
czbasia
Zakorzenienie

Co to sprawy tego faceta popieram Cie Monia. To nei ejst wina tylko tej dziewczyny. Facet nie powinein sie ogladac za siksami jak ma dziewczyne i niby slub planuje. ja bardziej winei jego. Dziewcze mlode i glupie. A on nawt nie pwoienien na nai spojrzec.
Stary 2012-02-07, 12:25   #3858
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Co to sprawy tego faceta popieram Cie Monia. To nei ejst wina tylko tej dziewczyny. Facet nie powinein sie ogladac za siksami jak ma dziewczyne i niby slub planuje. ja bardziej winei jego. Dziewcze mlode i glupie. A on nawt nie pwoienien na nai spojrzec.
popieram
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-02-07, 12:34   #3859
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------
Basiu 14 godzina.... to wcześnie robicie ten ślub...a jakieś przyjęcie robicie? taką na całą noc?
O 14 w kosciele pranujemy. To na 15 bede po. Pozniej zanim zyczenia zloza(u nas zwyczaj ze zyczenia pod kosciolem sie sklada) i dojedziemy do lokalu ok15 km trzeba przejechac to juz bedzie po 16 Wydaje mi sie ze juz na obiad pora No i ja chce sesje w ten sam dzien, wiec jak pzoneij by bylo to sie nei wyrobimy A przyjecie bedzie w karczmie .. tak planuje przez cala noc

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

A pochwale:brzydal :
Moze zle sie wyrazilam. podziele sie z Wami gdzie przyjecie robimy
http://karczmajorgula.pl/

podoba sie???
Stary 2012-02-07, 13:47   #3860
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
O 14 w kosciele pranujemy. To na 15 bede po. Pozniej zanim zyczenia zloza(u nas zwyczaj ze zyczenia pod kosciolem sie sklada) i dojedziemy do lokalu ok15 km trzeba przejechac to juz bedzie po 16 Wydaje mi sie ze juz na obiad pora No i ja chce sesje w ten sam dzien, wiec jak pzoneij by bylo to sie nei wyrobimy A przyjecie bedzie w karczmie .. tak planuje przez cala noc

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

podoba sie???
super ta karczma, bardzo ładna i tak inaczej wygląda niż te wszystkie sale
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-02-07, 14:09   #3861
heroine86
Zakorzenienie

Jestem

Cytat:
hej kruszynki
Heloł no pospałaś ale i tak chyba wcześnie jak na Twoje możliwości
widzę, że synek też mógłby być na diecie, bo uwielbia Twoje jedzenie ale pewnie słodycze też lubi zresztą, które dziecko nie lubi
faktycznie ta Twoja waga jakaś dziwna

Cytat:
Łohoho, szykują się zakupy Rossman i te sprawy
kurde, byś miała pecha jak paczka przyjdzie ale to pójdziesz na pocztę i odbierzesz w ogóle ileż można czekać

Cytat:
Boże! 4 wesela ale się najesz!!! ja 2 lata temu miałam w ciągu roku 3 wesela to miałam serdecznie dość takich imprez :P A jeszcze wtedy byłam gruba jak foka! okropnie wyglądałam i źle się z tym czułam - teraz byłoby zupełnie inaczej
Też myślę , że dam radę Tobie też się uda
Haha już zaliczyłam jedno w styczniu ale ile to kasy na to trzeba no i wiadomo, jak jest to samo towarzystwo to się w tej samej kiecce nie pójdzie a u mnie właśnie tak jest ;/ łoj, czeka mnie sporo wydatków widzę

musi się udać, bo bardzo tego chcę

Cytat:
Boże! ja to Cie podziwiam jak Ty dajesz radę! Chodzisz spac o 3 a wstajesz o 8 !! Ja bym umarła już
ciężko było, ale jak mus to mus dzisiaj w PUP-ie byłam 2 godziny 15 min z czego ponad połowę czekałam w kolejce

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2012-02-07 o 14:10
Stary 2012-02-07, 14:09   #3862
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No tak myślałam że pewnie coś tam oglądasz dlatego nie pisałaś Wiedziałam że Sowa spać o tak wczesnej porze nie chodzi
no bo ja jestem serialoholiczka i ciągle wymyślam sobie coś nowego do oglądania :P

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Siedzę i czytam i czytam a końca nie widać chyba trzeba wprowadzić od godziny 22:00 CISZĘ NOCNĄ Bo później ciężko nadrobić
to żeś wymyśliła

Cytat:
Heroine a no pomogło to gonienie z tasakiem haha wystrachałam się troszkie i poćwiczyłam
i bardzo dobrze dzisiaj też będą?

Cytat:
A u mnie znów napadało tyle śniegu, że szok! A ja już myślałam, że będzie się ocieplać do wiosny już mam dość tej zimy
A dziś też sobie pospałam do 10:30 razem z moim psiakiem pod kołderką
A u mnie się ociepliło! Co prawda jest na minusie bo -7, ale to znaczna poprawa! i słoneczko świeci ale trochę wiaterek potęguje uczucie zimna;/ ale ogólnie spoko, można na dwór wychodzić bezz czapki znaczy JA mogę nie brać ze mnie przykładu :P

Cytat:

podoba sie???
super! no i moje okolice
Stary 2012-02-07, 14:20   #3863
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
no
super! no i moje okolice
Hahaahaha!! Moze Ty moja sasiadka jakas??
Noo.. w PUP-ie faktycznei kolejki ogromne Mam tam kolezanke i mowi ze kolejki coraz wieksze..
Stary 2012-02-07, 14:27   #3864
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine hehe ja tez uwielbiam oglądać seriale a tak się zastanawiam czy nie zacząć oglądać tego nowego na tvp 1 GALERIA
No u mnie też się trochę ociepliło, bo jest -10 a wczoraj było -18 haha a ja ciągle bez czapki chodzę niby dużo nie wychodzę, bo tyle co na jazdę albo z Tż autem na zakupy, ale zawsze coś
Czbasia karczma super, podoba mi się
Stary 2012-02-07, 14:47   #3865
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:

podoba sie???
mi sie podoba !! sama kiedyś bym chciała w takiej karczmie zrobić sobie swoje wesele ! dużo płacicie za osobe ? moim zdaniem odpowiednia godzina na msze w kościele w dniu ślubu bo pewnie życzenia z godzinę Wam zejdą potem może jakieś bramy wiec myśle ze okeeejka

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

pytanie do dziewczyn prostujące włosy czy przed lu po prostowaniu używacie jakieś odżywki na włosy proste lub coś w tym stylu ewentualnie jeśli znacie jakaś dobra to proszę dać mi znać !
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 15:00   #3866
meeedzik
Zakorzenienie

Zelka ja używam tylko maskę na włosy po umyciu później spłukuję i czasami psikam odżywka z Gliss Kura ale prostuję tylko końce, bo to one zawsze mi się wywijają, a teraz już nie prostuję bo szkoda mi niszczyć włosy, chcę żeby trochę odpoczęły przez zimę a jak prostuję to tylko na jakąś imprezkę
Stary 2012-02-07, 15:04   #3867
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Zelka ja używam tylko maskę na włosy po umyciu później spłukuję i czasami psikam odżywka z Gliss Kura ale prostuję tylko końce, bo to one zawsze mi się wywijają, a teraz już nie prostuję bo szkoda mi niszczyć włosy, chcę żeby trochę odpoczęły przez zimę a jak prostuję to tylko na jakąś imprezkę
właśnie zastanawiam .. bo ja mam kręcone włosy ale mi się strasznie podobają proste zawsze o takich marzyłam ale bozia obdarzyła mnie kręconymi może kilka razy wyprostuje ale nie że ciągle bo szkoda mi niszczyć moich dłuugich kudłów

Ps.Prawie wszystkie wysłały Ci zapro na Facebooku wiec i ja nie bede gorsza i wyśle
Stary 2012-02-07, 15:15   #3868
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaahaha!! Moze Ty moja sasiadka jakas??
Noo.. w PUP-ie faktycznei kolejki ogromne Mam tam kolezanke i mowi ze kolejki coraz wieksze..
może

Cytat:
Heroine hehe ja tez uwielbiam oglądać seriale a tak się zastanawiam czy nie zacząć oglądać tego nowego na tvp 1 GALERIA
no to pjjjjona wiesz, że ja też się nad tym zastanawiam

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
pytanie do dziewczyn prostujące włosy czy przed lu po prostowaniu używacie jakieś odżywki na włosy proste lub coś w tym stylu ewentualnie jeśli znacie jakaś dobra to proszę dać mi znać !
ja nie używam i tym samym niszczę sobie włosy chyba trzeba zacząć coś stosować
Stary 2012-02-07, 15:20   #3869
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
może

no to pjjjjona wiesz, że ja też się nad tym zastanawiam

ja nie używam i tym samym niszczę sobie włosy chyba trzeba zacząć coś stosować
hahahaha ja jak zacznę prostować to coś zastosuje ! chodz u Mnie prostowanie długo bedzie schodzic :P alee wypróbuje
Stary 2012-02-07, 16:22   #3870
meeedzik
Zakorzenienie

Zelka już odebrałam haha ale mi się powiększyło grono znajomych

Heroine haha ciekawe czy będzie fajny ten serial, dziś już co nieco oglądałam w powtórce zobaczę może o 17:30 oglądnę i jak mi się spodoba to będę go oglądać

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości