Stosuje prezerwatywy i NIE jestem w ciąży, czyli wątek antyschizowy - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-07, 19:00   #2521
Śnieżka
Zakorzenienie

Dot.: Stosuje prezerwatywy i NIE jestem w ciąży, czyli wątek antyschizowy

Cytat:
Napisane przez katja_24 Pokaż wiadomość
22 lata to juz czas? kogos chyba pogielo W wieku 22 lat chodzi sie na imprezy i korzysta z zycia, a nie siedzi w zasranych pieluchach z pijawa uczepiona do cycka. Nic na sile.

wiesz,wedlug mnie to rowniez czas na imprezy,nauke jakies tam wyjazdy wiadomo kazdy z nas ma jakies tam marzenia,plany natomiast mam kolezanke tez w moim wieku i dla niej ''młodość'' to 17,18,19 lat a teraz ma juz dziecko uwaza ze to najwyższa pora,bo ona chce byc młooodą mama...no i w porzadku skoro takie dziewczyny tak chca niech tak bedzie ale niech nie próbuja kogos do tego przekonywac bo to wkurzajace

aha a co do chudosci,tez mialam sytuacje niefajne ludzie sobie bardzo pozwalaja,kompletnie nie rozumiem tego.Jestem szczupla(ale tez nie jakas anorektyczka)i mam to z natury,jem wszystko na co mam ochote (chociaz wielu rzeczy staram sie unikac ze wzgledu ze sa b.niezdrowe ale i tak nieraz sie skusze)jem obife sniadania,obiady,jakies ciasta ciasteczka,pizze ze znajomymi i powiem wam ze waga od kilku lat ta sama,ale czy to problem?jestem szzupla nie musze liczyc kalorii(a naprawde jak jestem głodna to gryze)nie pogardzilabym jak by mi przybylo z 3-4kg ale nie bede nieładnie mówiac ''żarła'' na sile niewobrażalnie ilości zeby przytyc,ja siebie akceptuje a jak komus nie pasuje to trudno,tylko ze czasem trudno utrzymac język za zębami i sie wychodzi na pyskata <brzydal> generalnie trzeba olac z uśmiechem i tyle same pewnie by tak chcialy :P
powiedziec komus ''jestes gruba'' bylaby obraza jak nie wiem co (chociaz ja osobiscie nie widzialabym potrzeby zeby komus to mowic) a szczupłej osobie bez oporów rzucaja teksty np.moja ciotka'' ale jestes sucha'' juz nawet mojej mamie rece opadaja
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 19:06   #2522
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Śnieżka Pokaż wiadomość
wiesz,wedlug mnie to rowniez czas na imprezy,nauke jakies tam wyjazdy wiadomo kazdy z nas ma jakies tam marzenia,plany natomiast mam kolezanke tez w moim wieku i dla niej ''młodość'' to 17,18,19 lat a teraz ma juz dziecko uwaza ze to najwyższa pora,bo ona chce byc młooodą mama...no i w porzadku skoro takie dziewczyny tak chca niech tak bedzie ale niech nie próbuja kogos do tego przekonywac bo to wkurzajace

aha a co do chudosci,tez mialam sytuacje niefajne ludzie sobie bardzo pozwalaja,kompletnie nie rozumiem tego.Jestem szczupla(ale tez nie jakas anorektyczka)i mam to z natury,jem wszystko na co mam ochote (chociaz wielu rzeczy staram sie unikac ze wzgledu ze sa b.niezdrowe ale i tak nieraz sie skusze)jem obife sniadania,obiady,jakies ciasta ciasteczka,pizze ze znajomymi i powiem wam ze waga od kilku lat ta sama,ale czy to problem?jestem szzupla nie musze liczyc kalorii(a naprawde jak jestem głodna to gryze)nie pogardzilabym jak by mi przybylo z 3-4kg ale nie bede nieładnie mówiac ''żarła'' na sile niewobrażalnie ilości zeby przytyc,ja siebie akceptuje a jak komus nie pasuje to trudno,tylko ze czasem trudno utrzymac język za zębami i sie wychodzi na pyskata <brzydal> generalnie trzeba olac z uśmiechem i tyle same pewnie by tak chcialy :P
powiedziec komus ''jestes gruba'' bylaby obraza jak nie wiem co (chociaz ja osobiscie nie widzialabym potrzeby zeby komus to mowic) a szczupłej osobie bez oporów rzucaja teksty np.moja ciotka'' ale jestes sucha'' juz nawet mojej mamie rece opadaja
Jasne, jak ktos chce byc mloda matka polka, to jego sprawa.
Co do wagi, to ja ten tekts slysze od tej dziewczyny przy kazdym spotkaniu. A najlepsze jest to, ze ja jestem szczupla, a nie wychudzona, bo o siebie dbam. Jem wcale nie tak malo, jem slodycze, fasfoody, chipsy, ale wszystko w rozsadnych ilosciach. I zeby nie poszlo w dupe, to staram sie ruszac. inaczej pewnie nie wygladalabym tak, jak wygladam. Ale przeciez najprosciej jest siedziec i sie obzerac, a o osobach, ktore o siebie dbaja mowic, ze sa chude tudziez zasuszone. I tez podejrzewam, ze to zazdrosc przez nia przemawia :P
katja_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 20:07   #2523
paskudas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maya89 Pokaż wiadomość
nie wiem co z tymi teściowymi, mama Tż. ma 45lat i chce już być babcią, a z drugiej strony moja mama ma 50lat i ciągle mi powtarza, żebym sobie nie marnowała młodości
ostatnio była też cała dyskusja i afera z p.Czubaszek, która powiedziała, że cieszy się, że nie ma dzieci i woli być ''zimną suką niż matką polką'' - coś takiego I w zupełności się z nią zgadzam, że ci, którzy nie mają dzieci rozumieją, że można je chcieć i to jest szczęście itp.. ale w drugą stronę jakoś tak nie jest - wszystkie dzieciate odrazu się krzywią jak mówisz ''nie lubię dzieci/nie chcę dzieci''. Niestety tak jest w Polsce, wzięłaś ślub - rób dzieciaka! ale powoli się to zmienia na szczęście.
bardzo dobrze powiedziane. W dwie strony to nie działa..
Cytat:

No otoz to, ja sie jej nie pytam, czemu w wieku 26 lat ma dwa bachory i siedzi na bezrobotnym, dlaczego wazy dwa razy tyle co ja i dlaczego nie wyjezdza na wakacje od czasu kiedy wyszla za maz.
hahaha super
Cytat:
Jasne, jak ktos chce byc mloda matka polka, to jego sprawa.
Co do wagi, to ja ten tekts slysze od tej dziewczyny przy kazdym spotkaniu. A najlepsze jest to, ze ja jestem szczupla, a nie wychudzona, bo o siebie dbam. Jem wcale nie tak malo, jem slodycze, fasfoody, chipsy, ale wszystko w rozsadnych ilosciach. I zeby nie poszlo w dupe, to staram sie ruszac. inaczej pewnie nie wygladalabym tak, jak wygladam. Ale przeciez najprosciej jest siedziec i sie obzerac, a o osobach, ktore o siebie dbaja mowic, ze sa chude tudziez zasuszone. I tez podejrzewam, ze to zazdrosc przez nia przemawia :P
raczej zazdrość... moja znajoma dość grubsza powiedziała mi, że moja kiecka ślubna jest chamska i wulgarna... może dlatego, że nigdy nie mogła sobie na podobną pozwolić...

dla tej Czubaszek to szacunek ode mnie. Nie obrażając nikogo nie boi się wyrazić swojego bardzo odmiennego zdania w tym kraju. Cenię takich ludzi.
Stary 2012-02-07, 20:12   #2524
Tepsa
Zakorzenienie

morska bryza odnośnie pigułki to ja bym nie brała, jak gumka pęknie to widać, a skoro była cała to nie ma sensu się faszerować pigułkami po, bo tylko rozregulujesz sobie cykl...poza tym my ostatanio też też w dni płodne więc jedziemy na tym samym wózku
No cóż ja bym tam chciała dziecko, tylko,że sytuacja z pracą jakoś niepewna:/A i podróż po świecie pewnie by się skończyły
Stary 2012-02-07, 21:11   #2525
Niewymierna
Rozeznanie

Mój pogląd na dzieci się strasznie zmienił odkąd poznałam Tż-a. Dawniej w ogóle nie chciałam o nich słyszeć, ale Tż jest stworzony do dzieci więc można się poświęcić, aby zobaczyć go zajmującego się maleństwem :P

Aczkolwiek to jeszcze daleka przyszłość :P Jak narazie jesteśmy ostrożni, a jak będziemy dobijać do 28 lat to wtedy można będzie nie być aż tak ostrożnym :P
Niewymierna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 21:18   #2526
XxCzarnotkaxX
Raczkowanie

Jak i jest już temat dzieci to i ja coś powiem
Wiem że chce mieć dzieci ale wieku gdy będę gotowa psychicznie,emocjonalnie i finansowo więc to daleka przyszłość.Na tą chwile panicznie boję się ciąży i innych tego typu spraw dlatego z Tż staramy się być jak najostrożniejsi.Wiem że Tż będzie dobrym ojcem,chociaż mając dziecko + Tżta bym się czuła jakbym miała dwoje dzieci na chwile obecną wystarczy mi nańczenie mojej rocznej bratanicy jeden jej uśmiech poprawia mi momentalnie humor
XxCzarnotkaxX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 21:20   #2527
maya89
Raczkowanie

Tepsa - wiesz, ja też bym chciała, może akurat nie teraz, ale w przeciągu 3 lat (czyli jakbym miała ok.26) - to bym się na prawdę cieszyła, bo szczerze, wolałabym być ''młodszą'' mamą, niż taką po 30. która szaleje jak jej dziecko kichnie i przesadza w drugą stronę. Ogólnie sama boję się dzieci, nie umiem trzymać niemowląt i przerażają mnie cała odpowiedzialność. Ale będę mieć dziecko kiedy to ja będę chciała, kiedy będę gotowa i kiedy będzie czas, a nie dla babci/mamy/teściowej i całego innego świata 'bo wypada'. I rozumiem też ludzi, którzy nie chcą mieć dzieci.

Ale póki co, zakupiłam dziś durexy elite i czekam na sobotni wyjazd
Chciałam też zaszaleć z jakąś bielizną, jutro idę na walentynkowe zakupy

Edytowane przez maya89
Czas edycji: 2012-02-07 o 21:23
maya89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 21:40   #2528
paskudas
Zadomowienie

Cytat:
Tepsa - wiesz, ja też bym chciała, może akurat nie teraz, ale w przeciągu 3 lat (czyli jakbym miała ok.26) - to bym się na prawdę cieszyła, bo szczerze, wolałabym być ''młodszą'' mamą, niż taką po 30. która szaleje jak jej dziecko kichnie i przesadza w drugą stronę. Ogólnie sama boję się dzieci, nie umiem trzymać niemowląt i przerażają mnie cała odpowiedzialność. Ale będę mieć dziecko kiedy to ja będę chciała, kiedy będę gotowa i kiedy będzie czas, a nie dla babci/mamy/teściowej i całego innego świata 'bo wypada'. I rozumiem też ludzi, którzy nie chcą mieć dzieci.

Ale póki co, zakupiłam dziś durexy elite i czekam na sobotni wyjazd
Chciałam też zaszaleć z jakąś bielizną, jutro idę na walentynkowe zakupy
zazdroszczę... też bym chciała jakiś wyjazd
Stary 2012-02-07, 21:52   #2529
Śnieżka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paskudas Pokaż wiadomość
zazdroszczę... też bym chciała jakiś wyjazd

oj ja tez,ale sie nie zanosi
mam nadzieje ze chociaz w wakacje na pare dni pojedziemy w koncu
musze tego dopilnowac
nie wiem co z walentynkami,spotykamy sie w piatek we wtorek sie nie bedziemy widziec wiec nie wiem co on planuje i czy cos planuje,bo jesli tak to chcialabym tez miec jakis pomysł...hmm
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 23:31   #2530
maya89
Raczkowanie

nie martwicie się, w tym roku wypada więcej długich weekendów, na pewno jakiś wypad się uda!
Stary 2012-02-08, 07:53   #2531
paskudas
Zadomowienie

ehhh chciałabym ale ja szukam nowej pracy, tż też, oboje płacimy sami za zaoczne, a do tego za rok wesele... może w podróż poślubną hihihih......
Stary 2012-02-08, 09:57   #2532
wontrubka
Wtajemniczenie

hej laleczki
też mi się marzy jakaś podróż... jeszcze nigdy nie byłam z TŻ na wakacjach tak jakoś się nie składało...
Z tymi dziećmi, to ja mam tak, że gdzieś tam w środku w środeczku chciałabym mieć dzidzię, ale to tylko chyba taki pierwotny instynkt we mnie siedzi, bo na samą myśl o niewolnictwie, kupach, pieluchach i wrzaskach robi mi się niedobrze
TŻ też chętnie zrobiłby ze mnie niewolnicę, daje mi o tym znać i to też mnie dodatkowo zniechęca do roli matki i żony Faceci są tacy ograniczeni...

No lecę się uczyć, bo jeszcze jeden egzamin mi został całuuuuski, tęsknię za Wami, naprawdę!

wontrubka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 10:25   #2533
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo dobrze powiedziane. W dwie strony to nie działa..

hahaha super

raczej zazdrość... moja znajoma dość grubsza powiedziała mi, że moja kiecka ślubna jest chamska i wulgarna... może dlatego, że nigdy nie mogła sobie na podobną pozwolić...

dla tej Czubaszek to szacunek ode mnie. Nie obrażając nikogo nie boi się wyrazić swojego bardzo odmiennego zdania w tym kraju. Cenię takich ludzi.
A jaka masz sukienke?
Stary 2012-02-08, 13:32   #2534
maggies07
Raczkowanie

Dziewczyny zgadzam się z Wami i z tym co piszecie o dzieciach w 100%, też czytałam wypowiedź p. Czubaszek i podziwiam ją za to że odważyła się coś takiego powiedzieć otwarcie w naszym "cudownym" kraju.
U mnie z dziećmi jest tak, że niczym poznałam TZ to mówiłam dzieci nigdy nie chce mieć, ale z biegiem czasu( TZ chce mieć dziecko) jakoś tak doszło do mnie, że jak podrosnę sobie do 27-28 roku życia to czemu nie.
A strasznie mnie wkurza i za razem bawi jak ktoś mi mówi, że dzieci są takie cudowne i wspaniałe (może są) ale ja jak na razie nie czuję instynktu tego coby się dzieckiem zajmować. Nawet moja ciocia mi powiedziała(w żartach), że jak mi się dziecko urodzi to ona z krzesła spadnie(zna moje podejśćie do dzieci).

Ha no ja tu chyba 3 raz piszę, że od piątku na 4 dni w góry jadę z TZ i inną parą.

Paskuda co to za sukienkę masz taką WULGARNĄ?

Edytowane przez maggies07
Czas edycji: 2012-02-08 o 13:34
maggies07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 13:51   #2535
Arya90
Zakorzenienie

To jak już tak o dzieciach mówimy to ja też bym chciała kiedyś mieć takiego Bąbelka. I podobnie jak kilka z Was nim poznałam obecnego Tżta nawet mi to przez myśl nie przeszło.
I teraz też sobie na chwilę obecną nie wyobrażam siebie jako matki. Ale tak za jakieś 4 latka, jak już będę miała te 26 lat, będziemy mam nadzieję już po ślubie to w sumie nawet bym chciała. I wiem, że Tż też chce, bo on bardzo lubi dzieci

Co do wpieprzania się innych ludzi do tego, czy ktoś ma dzieci, czy nie ma to mnie to strasznie wkurza zaraz bym takim ludziom coś chamskiego powiedziała. Ja rozumiem i tych, którzy chcą mieć dzieci jak mają lat 20 i tych co ich wcale mieć nie chcą. Nigdzie nie jest napisane, że trzeba mieć, czy że trzeba wtedy i wtedy. Każdego indywidualna sprawa. Niech każdy decyduje o swoim życiu sam, a nie jacyś wścibscy ludzie będą się wtrącać.

U mnie na szczęście nikt się nie wtrąca. Jeszcze kilka miesięcy temu moja mama bardzo naciskała, że w rodzinie dziecko musi być, bo inaczej to nie rodzina itp. Odcięłam się krótko, że moje życie moja sprawa i jak będę chciała to będą (tzn. maks. 1 ), a jak nie to nie i od tego czasu jest spokój.

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-08, 15:46   #2536
paskudas
Zadomowienie

Pan cudotwórca Elie Saab
tzn. ona tak:
-będzie przerobiona na biało
-zszyte na udach jakieś 15cm
-oczywiście aż tak przeźroczysta nie będzie (ale szyfon zostaje)
-i na górze nie będzie tych wyszywanek tylko na gładko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg elie saab 4.jpg (19,6 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ds.jpg (59,2 KB, 18 załadowań)
Stary 2012-02-08, 16:06   #2537
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Pan cudotwórca Elie Saab
tzn. ona tak:
bardzo modny fason
Stary 2012-02-08, 16:13   #2538
wontrubka
Wtajemniczenie

Cytat:
Pan cudotwórca Elie Saab
tzn. ona tak:
śliczna

Stary 2012-02-08, 16:17   #2539
paskudas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
bardzo modny fason
a mi się właśnie wydawał, że niespotykany

Cytat:
Napisane przez wontrubka Pokaż wiadomość
śliczna
chciałabym zobaczyć minę Tż^^
a właśnie wontrubko- coś nam się cykle rozjechały, ja w weekend powinnam mieć dopiero @, gdzie się tak spieszysz?
Stary 2012-02-08, 16:26   #2540
Disnejova
Wtajemniczenie

Witajcie jestem nowa na tym wątku ja swojemu TŻ zamówiłam milutki ręczniczek na allegro z misiakiem i wybralam napisy
mysle ze mu sie spodoba
My zawsze używamy sensation ale po przeczytaniu waszej opini chybą kupimy elite
„Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja.
Disnejova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 16:28   #2541
paskudas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Disnejova Pokaż wiadomość
Witajcie jestem nowa na tym wątku ja swojemu TŻ zamówiłam milutki ręczniczek na allegro z misiakiem i wybralam napisy
mysle ze mu sie spodoba
witaj, tradycyjnie- historyjki kawałek o sobie nam opowiedz
Stary 2012-02-08, 16:34   #2542
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
Pan cudotwórca Elie Saab
tzn. ona tak:
Wcale nie jest wyzywajaca. Twoja kolezanka pewnie najchetniej widzialaby wszystkie Panny Mlode w tradycyjnej "bezie".
Stary 2012-02-08, 16:48   #2543
Arya90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Disnejova Pokaż wiadomość
mysle ze mu sie spodoba
witaj

Do nas właśnie dotarły elite z allegro, w weekend będziemy testować i dam znać, czy są jakieś różnice pomiędzy allegrowymi a sklepowymi

Nadprogramowy Wujaszek w końcu daje oznaki, że zaczyna się ode mnie zmywać. Popsuł nam plany na świętowanie moich urodzin, które były w poniedziałek. Miał być urodzinowy seks, a była figa z makiem

Paskudas, sukienka jest śliczna

6cs

Edytowane przez Arya90
Czas edycji: 2012-02-08 o 16:50
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 17:30   #2544
katja_24
Zakorzenienie

Skoro mowa o ciazy, aptrzcie co znalazlam. Noz sie w kieszeni otwiera
http://www.prawosos.pl/pokaz/38713/O...edac_w_ciazy/3
Oczywiscie nie omieszkalam skomentowac calej sytuacji z wlasciwym sobie wdziekiem I oczywiscie dzieciate harpie juz sie na mnie rzucily
Stary 2012-02-08, 17:42   #2545
wontrubka
Wtajemniczenie

katja, dzieciate harpie hahaha

paskudas, a no ja właśnie dzisiaj 'zakańczam' okres i każę wujaszkowi w siną dal odjeżdżać (ale wrócić za 24 dni spowrotem!! ). Dzisiaj planuję igraszki

Disnejova
witaj i opowiadaj wszystkie pikantne szczegóły swojego życia hehe no dobra, wystarczy przynajmniej trochę

Arya90, sto lat w zdrowiu, miłości i bezpiecznym seksie

Stary 2012-02-08, 17:49   #2546
maya89
Raczkowanie

Cytat:
Pan cudotwórca Elie Saab
łaaadna! koleżanka była zazdrosna bo po prostu nie miała swojej wyobraźni i pewnie wybrała zwykłą 'bułę' ze sklepu

Disnejova - witaj!

katja_24 - mam właśnie koleżankę, która czuje się ok, ale przestała pracować, bo nie chciała, przekombinowała jakoś i teraz ssie pieniądze od państwa.. Rozumiem, że zdarzają się zagrożone/ciężkie ciąże, albo jak się pracuje fizycznie czy dźwiga (np. w zwykłym kiosku trzeba przerzucać tony gazet) to nie powinno się pracować, ale z drugiej strony kobiety trochę to za bardzo wykorzystują i liczą na dłuugi urlop, a potem się dziwią, że nie mogą znaleźć pracy. Rozumiem, zależy od każdej kobiety i jej stanu, ale np. ja bym chyba się wynudziła 9 miesięcy 'trwając i czekając' Mam nadzieję, że będę mogła pracować i mieć kontakt z ludźmi w czasie ciąży.

Edytowane przez maya89
Czas edycji: 2012-02-08 o 17:50
Stary 2012-02-08, 17:53   #2547
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
łaaadna! koleżanka była zazdrosna bo po prostu nie miała swojej wyobraźni i pewnie wybrała zwykłą 'bułę' ze sklepu

Disnejova - witaj!

katja_24 - mam właśnie koleżankę, która czuje się ok, ale przestała pracować, bo nie chciała, przekombinowała jakoś i teraz ssie pieniądze od państwa.. Rozumiem, że zdarzają się zagrożone/ciężkie ciąże, albo jak się pracuje fizycznie czy dźwiga (np. w zwykłym kiosku trzeba przerzucać tony gazet) to nie powinno się pracować, ale z drugiej strony kobiety trochę to za bardzo wykorzystują i liczą na dłuugi urlop, a potem się dziwią, że nie mogą znaleźć pracy. Rozumiem, zależy od każdej kobiety i jej stanu, ale np. ja bym chyba się wynudziła 9 miesięcy 'trwając i czekając' Mam nadzieję, że będę mogła pracować i mieć kontakt z ludźmi w czasie ciąży.

No mi wlasnie chodzi o takie, co to nic jej nie jest, brzucha jeszcze nie widac, a juz sie rozglada, jakby tu pokombinowac, ze by brac kase za siedzenie na dupie. A pracodawca to organizacja charytatywna. Rozwaliło mnie stwierdzenie, ze pracodawca placi tylko przez pierwszy miesiac, wiec nie jest TAKI ZNOW STRATNY
Stary 2012-02-08, 17:53   #2548
Disnejova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
witaj

Do nas właśnie dotarły elite z allegro, w weekend będziemy testować i dam znać, czy są jakieś różnice pomiędzy allegrowymi a sklepowymi

Nadprogramowy Wujaszek w końcu daje oznaki, że zaczyna się ode mnie zmywać. Popsuł nam plany na świętowanie moich urodzin, które były w poniedziałek. Miał być urodzinowy seks, a była figa z makiem

Paskudas, sukienka jest śliczna
O jeju ... u mnie też niestety .. na dzień zakochanych bara bara nie będzie bo popłynę w morzu czerwonym
„Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja.
Disnejova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 18:06   #2549
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wontrubka Pokaż wiadomość
katja, dzieciate harpie hahaha

paskudas, a no ja właśnie dzisiaj 'zakańczam' okres i każę wujaszkowi w siną dal odjeżdżać (ale wrócić za 24 dni spowrotem!! ). Dzisiaj planuję igraszki

Disnejova
witaj i opowiadaj wszystkie pikantne szczegóły swojego życia hehe no dobra, wystarczy przynajmniej trochę

Arya90, sto lat w zdrowiu, miłości i bezpiecznym seksie

No co, czasem lubie porozrabiac gdzies, gdzie nikt mnie nie zna

Witam nowa gumowa kolezanke

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Z braku argumentow zostalam nazwana bezplodnym nieudacznikiem. Chyba sie poplacze
Od tego juz tylko krok do"Pewnie jestes stara i brzydka i nikt cie nie chce"
Stary 2012-02-08, 18:14   #2550
paskudas
Zadomowienie

te harpie the best

cieszę się, że Wam się sukienka podoba ufffff mam nadizeję, że będzie wow

a kobiety faktycznie przeginają czasami, one takie biedne i pokrzywdzone...chlip chlip

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości