|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Cytat:
![]() Doskonale Cię rozumiem ![]() Cytat:
My mieliśmy zespół, chociaż przed ślubem miałam kryzys i żałowałam, że nie mamy DJ'a, ale po weselu byłam zadowolona z naszej decyzji dotyczącej zespołu bo się bardzo dobrze spisali ![]() Cytat:
Swoją drogą piękny bukiet ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry Ja jestem dziś niewyspana...musiałam wstać o 4 żeby się zebrać i dojechać na miejsce...i tak do piątku...
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
No, a dzisiaj w nocy wstawałam dwa razy...Bo mówiłam Wam, że telefon mi się zepsuł...ale wieczorem wprowadziłam ustawienia fabryczne i zaczął działać, ustawiłam budzik na 4 rano, ale zapomniałam...ustawić godzinę. Tak więc dzwoni budzik w nocy, ja wstaję, już do połowy byłam ubrana...patrzę na zegarek, i jest po 23:00...sobie myślę, pewnie bateria znowu słaba...ale patrzę na komórę męża...ta sama godzina, poszłam na górę sprawdziłam zegarki...okazało się że wstałam faktycznie po 23:00
![]() A telefon rano znów się zepsuł
Edytowane przez Ani_qa Czas edycji: 2012-02-27 o 17:24 |
|
|
|
#2404 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
masz jednolite studia, bez podziału na licencjat i magistra?bukiet ładny, a zestawienie kolorystyczne faktycznie niebanalne Cytat:
![]() odpoczywam po zajęciach i zaraz bede robila spaghetti na jutro, ale mam ochote
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie jadłam nigdy spaghetti...dlatego, że nie lubię ani klusek, ani makaronu-jeśli makaron to tylko w rosole
a kluski tylko w łazankach
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Tu Rudolf Czerwononosy Już wyjaśniam moją dzisiejszą ksywkę - mój nos przypomina czerwonego, dojrzałego pomidora (bynajmniej nie koktajlówkę!) za sprawą kataru Męczy mnie przeziębienie już od czwartku... Ale co tam. Trza poślady ścisnąć i szorować do pracy.....Padam na ryjek. Od 15 do teraz non stop pisałam magisterkę ![]() Jutro czeka mnie ciężki dzień, bo jak wyjadę o 7 rano to w domu będę o 19 (czyt. po lekcjach mamy zebrania z rodzicami) Ze spraw ślubnych: - mam wątpliwości co do sukni ![]() - TŻ zacięcie serfuje po necie w poszukiwaniu ślubnego wdzianka Wstępnie zdecydował się na smoking i muszkę Przejdziemy się po sklepach, TŻ przymierzy, to podejmiemy ostateczną decyzję- piosenka na pierwszy taniec - ciężki wybór. bardzo spodobała nam się ta: http://www.youtube.com/watch?v=72T4j04MS8o nie jest oklepana, ma w sobie to "coś". jak ją wysłuchaliśmy, to popatrzyliśmy na siebie porozumiewawczo , a za chwilę z takim przerażeniem dodał "wszystko fajnie tylko..... jak my do tego zatańczymy"
|
|
|
|
#2407 | ||||||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Zgadnijcie co powiem ![]() Kiedy to zleciało?!?! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Lubię muzykę anglojęzyczną i dostaję szału kiedy słyszę jak koś kaleczy ten język :P W dodatku nie lubię kiedy ktoś fałszuje albo przeinacza słowa, a to się często dzieje. Na jednym z wesel pan grający na saksofonie był tak pijany, że grał z zamkniętymi oczami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
||||||
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny... nie wiem kiedy to zleciało
Tusia rudolfie :P zdrowiej szybciutko
|
#2409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kształtem a makaron do rosołu to najlepiej Polmak mi smakuje ( ten taki łamany). Może i nie ma różnicy, ale bez powodu się chyba inaczej nie nazywają Ogólnie to jeszcze nie jadłam klusek które mnie zachwyciły ![]() Dziewczyny znacie jakieś strony na których można kupić jakieś fajne torebki? Bo jestem na etapie szukania, a przekopywanie allegro mi się już znudziło ![]() Póki co zmykam spać, bo jutro znów wczesna pobudka Dobranoc
|
|
#2410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe dzięki za życzenia zdrowia |
|
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na mgr to juz raczej formalność będzie się dostać za rok będę już panią inżynier
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
Ania 'atmosphere' sobie wpisz w allegro i ja ostatnio wypatrzyłam tam sobie kilka fajnych, może Tobie też coś w oko wpadnie
|
#2413 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
zamówię ![]() przecież Ty zaraz rodzisz! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() hej padam dziś na twarz.. jestem cholernie zmęczona i wszystko mnie boli dzisiaj miałam naprawdę dużo roboty.. od jutra zaczynam szkolić dziewczynę do pracy ze mną, zobaczymy czy się dogadamy dobranoc
|
|||||
|
|
|
#2414 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udana jesteś !Cytat:
. Jak zaczniesz jeździć na przymiarki, to wątpliwości przestaną Cię dręczyć .Cytat:
. To prawie grzech :P. Makaron to makaron, nie zależnie od kształtu . A kluski mogą być śląskie :P. A dla mnie jeszcze tarte- mazowieckie z kolei , no i kluski na parze .Ja KOOOCHAAAAM makaron! Jadłaś kiedyś penne z jakimś dobrym sosem? Albo tortiglioni? Np z tuńczykim, albo z owocami morza. Albo z jakimś serowo- ziołowym sosem? Albo muszle nadziane mięsem mielonym? My jutro jemy tortiglioni ze szpinakiem, pycha ! Bo ja np wolę grubsze makarony- rosołowe nitki to żaden rarytas :P. Ale ja w sumie nawet SAM makaron mogę wpierdzielać . O ile jest dobry jakościowo i dobrze ugotowany .Chyba będę musiała znów zrobić test, bo dalej nie mam @ .
|
|||
|
|
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam makarono maniaczkę pod każdą postacią kocham makaron (nie licząc tego zielonego szpinakowego ale to moje zboczenie )
|
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tylko w zupie w sumie nie za bardzo :P. Chyba, że w rosole . Takiej ochoty sobie narobiłam na ten makaron ze szpinakiem i czosnkiem, że chyba nie doczekam jutra |
|
|
|
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dupka rośnie
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2419 | ||
|
sajkolidżist
|
Niby tak, ale z drugiej strony chciałabym żeby goście się dobrze bawili
Cytat:
I też uwielbiam makaron, a mój TŻ to już w ogóle Cytat:
|
||
|
|
|
#2420 |
|
sajkolidżist
|
Wstajemy!!!
![]() ![]()
|
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już od 7nie śpię na uczelni siedzę ale aby do 12
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2423 |
|
sajkolidżist
|
Najfajniejszy! :P
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Jadę na uczelnię, tak mi się nie chce |
|
|
|
#2424 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeszcze kopytka moga byc, albo kluski z mięsem ![]() ja tez lubie makaron ![]() Cytat:
tusia słucham twoja piosenke na 1 taniec bardzo mi sie podoba ![]() zaraz sobie wlacze nasz piosenke bo juz dawno nie słuchalam
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! Ale to już ma nazwę "firmową" .---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Pewnie !Pokazywałam TŻtowi zdjęcia z sesji ciążowych, które robił "nasz" fotograf, podobały mu się .
|
|
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę debata na temat makaronu.
![]() Ja też lubię, ale nie każdy. I nie każde spaghetti mi smakuje. Za mną ostatnio chodzą pierogi, ale takie domowej roboty, jak robiła moja babcia. Ahh
|
|
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
dalenko mnie tez sie podobaja takie sesje ciazowe ,niemowlęce tez sa super
![]() pierogi babcine
|
#2428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. My ostatnio robiłyśmy z kapustą! ![]() Cytat:
.
|
||
|
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi też się takie sesje podobają, świetna pamiątka. Tak apropos to mój mąż się śmieje, że będziemy mieli swoją "piłkę" na Euro 2012.
|
|
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
kiciu a pocieszę cię jak ci powiem że mi też 2 lata zostało?? ale do ukończenia inżynierskich
, a jestem na 3 roku teraz ![]() jak już jestet kuchnia babcina na tapecie... Jestem dziś u babci cały dzień i ona TAKĄ grochówkę gotuje że absolutnie nikt jej nie przebije taka pyszna, mniam, mniam i wgl że ja do niej 2 albo 3 razy podchodzę to babcię wypromowałamwczoraj była u mnie świadkowa moja z narzeczonym, za 3,5 miesiąca biorą ślub KIEDY TO ZLECIAŁO??? pamiętam jak pisałyśmy że do mojego to jest jeszcze 3 miesiące a ona ślubuje za rok... wspominała coś, że po ślubie chcę się starać o dzidziusia, na szczęście nie pytała się o mnie nic, jak wyszła to mmsa jej wysłałam z prośbą o to żeby zrobiła takie i takie badania... nie mogłam jej powiedzieć tego wprost bo jak zapytałaby się czego tak obsesyjnie o tym mówię to mogłabym rozbeczeć się tam;/ na koniec dodałam że jak najlepiej im życzę i mam nadzieję że wszystko im się uda tak jak chcąale i tak smutno mi było jak pojechali, widzieliśmy się ostatnio na weselu, bo teraz pracuje i mieszka w stolicy, a kiedyś byłyśmy nierozłączne... ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- proszę proszę proszę trzymajcie za mnie kciuki żeby @ jak najszybciej pojawiła się
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

o sali, o dacie, o liście gości, dj-u itp 

Już wyjaśniam moją dzisiejszą ksywkę - mój nos przypomina czerwonego, dojrzałego pomidora (bynajmniej nie koktajlówkę!) za sprawą kataru
Męczy mnie przeziębienie już od czwartku... Ale co tam. Trza poślady ścisnąć i szorować do pracy.....

.

Ogólnie to jeszcze nie jadłam klusek które mnie zachwyciły 

padam dziś na twarz.. jestem cholernie zmęczona i wszystko mnie boli
dzisiaj miałam naprawdę dużo roboty.. od jutra zaczynam szkolić dziewczynę do pracy ze mną, zobaczymy czy się dogadamy