|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)
http://allegro.pl/espiro-atlantic-20...123401116.html ten tez fajny tylko ten kolor stelaża nie do końca mnie przekonuje
![]() http://allegro.pl/3w1-implast-bolder...158345982.html ten jest piekny ale niestety cena tez piekna moze beda uzywane :P
Edytowane przez Grosi0603 Czas edycji: 2012-02-27 o 22:29 |
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja szukam wozka do 1000zl. Pierwsze dziecko wozilam w abc design na 3 wielkich kolach,taki specjalny wozek joggingowy,kosztowal 400euro ale dostalam go od mojej mamy po siostrze.niby dobra firma,niby drogi ale katastrofa-zle mi sie z nim obchodzilo |
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
o taki mialam
|
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny! Witam się z Wami pierwszy raz
Kilka dni temu zobaczyłam 2 kreski na tescie, dziś byłam u gina i pod koniec października zostanę drugi raz mamą ! Pozdrawiam serdecznie!W temacie wózków , ja mam jedo bartatina i bardzo mi odpowiada i polecam szczerze , łatwo się prowadzi, ma głeboką, dużą i idealną na zimę gondolę, bardzo dobrze amortyzuje, super się prowadzi po śniegu lub innych nierownościach, mam popmpowane koła i amortyzacje na pasku, spacerówka tez jest fajna, duża - przekładana, wygodna, rozkładane całkiem oparcie, łatwo sie demontuje do prania: http://www.jedo.pl/2009/
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zobacze jutro,zadzwonie do gin
|
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
a no wlasnie...wazne jest zeby mozna bylo sciagnac i go wyprac. Bo jak bedzie wiekszy i bedzie jadl w wozku to niestety bedzie brudny. ja spacerowke mialam wiecznie umazana i nie dalo sie jej wyprac wiec mylam go na wsi szlaufem
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już się żegnam na dzisiaj z Wami
Do jutra kochane .A co do wózków to ja miałam przy synku wielofunkcyjny Raf Pol,byłam bardzo zadowolona z prowadzenia i wygody,ale waga i wielkość jest przerażająca musiał jeździć z przodu na siedzeniu bo sie nie mieścił to bagażnikai po schodach go wnieść to była udręka . Więcj wielofunkcyjnego nie kupie. Polanuje kupić tylko gondole z fotelikiem,bo spacerówke mam wygodną,kupiłam pare miesięcy temu,ale synek nie korzysta,więc stoi jak nowa w szafie
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#219 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#221 | |||
|
Zakorzenienie
|
uff nadrobiłam ....
ja od ponad godziny na nogach, nie mogę spać ... cóż poradzić posiedzę sobie tu i poczekam, aż któraś wstanie małż zrobił mi prezencik ... ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie dzisiaj też już myślałam o oddaniu kozaków do szewca i wyciągnięciu botków ... pewnie popołudniu zajmę się tą kwestią bo zimy to już nie będzie Cytat:
milusie to prawda Ja mam sporo tunik z czasów kiedy byłam większa (dukan mnie odchudził troszku) więc wszystko wyciągnę i myślę że coś dopasuję sobie do biegania ... jedynie będę musiała sobie jakieś spodnie zapodać z wysokim pasem bo z tym małym są dla mnie nie wygodne na obecną chwilę ... Cytat:
kochana pięknie, informacja bardzo optymistyczna - gratuluję
|
|
#222 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się teraz mamy odpowiedni watek dla odpowiedniej grupy zaokrąglających się brzuszków )kochana a więc wszystkiego naj z okazji Waszego święta ... i kolejnych pogodnych latek Wam życzę już w trójeczkę Cytat:
Soja więc zmiana była odpowiednia bardzo dobrze że się zdecydowałaś. A słodycze hmmm dla mnie mogłyby nie istnieć ale za to andruty (wafelki opłatkowe ) mniam!Cytat:
a swoją drogą to był lodzik ![]() ![]() Cytat:
kolejne świetne informacje, cudnie ...ja mam je na dniach ... mam nadzieje że wszystko z dzidziolkiem jest dobrze ![]() no to zabieram się za PITy ....
|
|
#223 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tak, ja miałam na ostatniej wizycie. Ginek na szczęście zrobił w cenie wizyty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jak cena tego wózka? ![]() O do flaka! Tylko gratulować!!!! ![]() szybko nadrobilam przed zajeciami i leeeeteeeeeeeeeeeeeeeeeee .... |
||||||
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Andzia
ale wieści - i to od razu dwójeczka ![]() ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Czyli potwierdza się że to chopak ![]() Konczi ty poranny ptaszku
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2012-02-28 o 07:41 |
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Andzia Emigrantka gratuluję .. podwójna radość ... mój małżonek tak bardzo chciał bliźniaki
![]() Bafi spać nie mogę to raczej nie skowroństwo
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej a może ty tak czujesz nadchodzącą wiosnę ![]() Ale też zauwazylam ze budzę się w nocy totalnie wyspana to lezę i czekam aż zasnę
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówisz o tym prószącym śniegu za oknem znowu ktoś ukradł moje słoneczko ...Ja nie mogę długo tak leżeć bo mi się nudzi wiercę się niemiłosiernie a wiem że M musi do pracy wstać przed 5 to się staram mu nie przeszkadzać i ewakuuje się z sypialni
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#229 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uważaj na te badania nie bierz ich w 100 % do serca gdyby coś nie wyszło bo własnie w żorach moja znajoma była i wyszlo że cośjest nie tak, musiala miesiac czekać na jakieś kolejne badania w stresie a okazało sie ze dziecko zdrowe, teraz ma 3 lataka Płaciła chyba cos koło 250 czy 300 zł o ile pamietam dobrze. A ile masz lat że musisz na takie badania jechac ?Cytat:
jaka bedzie różnica miedzy dzieciaczkami?Wooow gratulacje! ale niespodzianka! Cytat:
![]() dzis zamierzam zamowić spodnie ciazowe bo przy tej 3 ciazy naprawde zaczyna być widac juz brzuch + wzdeciaA oto moj dzidzi: na usg było wyrazniej widac raczki i nóżki jakos foto tego nie uchwyciło.
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka Edytowane przez Enigmama Czas edycji: 2012-02-28 o 08:05 |
|||||
|
|
|
#230 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Podoba mi się bardzo Ale zero doświadczenia z wózkami.Gratuluje dwóch bobasów. Ja tak chciałam mieć odrazu dwóch brzdąców. W sumie to się na to psychicznie nastawiłam, bo obie babcie z bliźniaków więc prawdopodobieństwo było dość spore. Jeszcze raz gratuluje, dbaj o siebie potrójnie, no i jedz za trzech ![]() Cytat:
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() mój mały pospał dzisiaj do 7 ![]() Widzę,że już za wózkami się rozglądacie intensywnie,ja jeszcze nie mam nic upatrzone,nawet nie oglądałam jakoś konkretnie tylko lukałam na allegro. Jakoś mi się nie śpieszy. Ale pewnie nie długo już kupie pierwsze body . Ja później zadzwonie do mojej gin i sie podpytam o to tętno,może pojade i mi sprawdzi,tylko nie wiem czy przy tym też będzie musiała usg robić?? Gdybym słyszała juz bicie serduszka na usg pewnie bym sie tak nie martwiła,a tak to szok Konczita ale z Ciebie ranny ptaszek . Mi jakby kazali to nie byłabym w stanie tak wstać wcześnie |
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anusiu Za rok jak będę marudzić że muszę wstać przypomnijcie mi abym męża nie budziła hehee ... no nic nie poradzę ale teraz czuję że chyba zasnę ...
|
|
#234 |
|
Rozeznanie
|
To u mnie dziś wiosna, słonko świecie, ale śnieg musiał w nocy spaść bo biało na dworze. Aż się chce coś robić
![]() Konczita rzeczywiście najwcześniej z nas wszystkich tu wstaje. Dla mnie godzina 5-6 to jeszcze noc Ostatnio kupiłam sobie bluzeczkę ciążową. Tak mi się spodobała, że nie mogłam się opanować. Można w niej całą ciąże przechodzić, jest z regulatorem i gumeczką...no i napewno się przyda. W sumie to też musze pogrzebać w starch ubraniach. Powinnam znaleźć jakieś stare spodnie, teraz byłyby w sam raz Zbieram się do pracy, życze miłego dnia, do usłyszenia późnym popołudniem. Enigmama ja się w każdym zdjęciu zakochuje. Takie to słodkie zwiniątko sobie w brzuszku Twoim siedzi. Kocham te nasze dzieciaczki. Jakie one wszystkie podobne do siebie ![]() ![]()
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'zauwazylam ze mieszkasz w Norwegii-a co kraj to jest inaczej. Enigmama tak ten druczek bierzesz z mopsu,kirdys lekarz lub polozna wystawiali na byle czym teraz jest wymog ze na mopsowskim druczku a ja nie mam do 15 pradu,zaraz mi bateria padnie w lapku. Pojde z malym dzis do naszej babci.. A ja znowu dzis mam takie dziwne brudzenie
Edytowane przez zielona1911 Czas edycji: 2012-02-28 o 08:43 |
|
|
|
|
#236 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
rany, zostawić Was na pół dnia i naskrobiecie 5 stron - jesteście niesamowite
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny (szczególnie te pierworódki
), proponuję jeszcze umieścić na pierwszej stronie link do stron z wyprawką dla noworodka. Nie wiem jak Wy, ale mnie już przerasta to wyzwanie. Myślałam, że będzie mi się chciało chodzić i kupować dla dzidzi te rzeczy, ale teraz nawet nie chce mi się o tym wszystkim myśleć. Chciałabym, żeby ktoś kto się na tym zna, wszystko mi kupił i dostarczył... Tutaj linki z listą "niezbędników": http://www.babyboom.pl/niemowleta/ro..._maluszka.html http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/...5,4464788.html Aaaa i jeszcze super post na blogu jednej z dziewczyn z wizażu, która skorygowała listę o własne doświadczenie ![]() http://www.dzieciologia.blogspot.com...co-mamowa.html Edytowane przez gda Czas edycji: 2012-02-28 o 08:49 |
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
zauwazylam ze przez dzien nic nie mam tylko zawsze po wstaniu z lozka jak ide do wc to wtedy na papierze mam takie dziwne rzeczy
moze dlatego ze nie jem w nocy duphastonu.Wydaje mi sie ze skoro z malym jest ok,to moze ten krwiaczek faktycznie sie zluszcza i musze to wydalic a czesc sie wchlania![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- super bo poczytalam na forum ze takie brudzenie przy krwiaku to znaczy ze sie jednak wydala.lekarz tez powiedzial ze to nic zlego,tylko jakbym krwawila to wtedy do szpitala. |
|
|
|
#239 |
|
Konto usunięte
|
Witam dziewczynki!
Ja też nie moge w nocy spać,budze sie a potem lipa,nawet dwie godziny mijają zanim znowu zasne:/ Andzia Gratuluje!Ale niespodzianka!Super ZielonaSkoro z bejbikiem jest wszystko ok to się nie martw,to na pewno ten krwiak |
|
|
|
#240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wow! bliźniaki super ![]() mi też przydałoby się za to zabrać... Widzę że znów nie możesz spać... ja tez w ciąży gorzej śpię, tzn budzę się 6.30-7.00 i już jestem wyspana a wcześniej ledwo o 8 otwierałam oczęta ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

moze beda uzywane :P

Kilka dni temu zobaczyłam 2 kreski na tescie, dziś byłam u gina
musiał jeździć z przodu na siedzeniu bo sie nie mieścił to bagażnikai po schodach go wnieść to była udręka

kochana pięknie, informacja bardzo optymistyczna - gratuluję 

Ja mam podobne wymiary, bo wzrost 172, a waga 50kg. Hmmm, może to się przyczynia, że ja mam dalej dość mocno umięśniony brzuch, bo zawsze dużo brzuszków na siłowni robiłam i teraz to przeszkadza maluszkowi się "uwypuklić"... a może to genetyczne
'