|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się przespałam ale mąż mnie obudził jak wracał z pracy
i zdecydowanie za krótko było dla mnie ale kupił winogron i zjadłam ogromną ilość i już mi lepiej .Na dobieraniu kolorów to ja się nie znam bo zawsze mam z tym problem jak mam coś malować ale zawsze podobał mi się wrzos(taki jasny fiolet i wydaje mi się,że do takich mebli pasuje a fototapety to bym nie chciała,jakoś to dla mnie dziwne takie
|
|
|
|
#333 |
|
Zadomowienie
|
|
#334 |
|
Przyczajenie
|
Moja dzidzia 12+3 mierzyla 61,3 mm
teraz jest 13 tydzien , a na stepna wizyta bedzie za dwa tygodnie .... Juz sie nie moge doczekac ![]() |
|
|
|
#335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I przepraszam dziewczyny Musicie mi wybaczyć ![]() Mój Bejbuś w 12t+5d miał 59,4mm |
|
|
|
|
#336 |
|
Rozeznanie
|
Sojka ale fajnie, już znasz płeć
świetne te zdjęciaSame dobre wieści. Strasznieeeee dużo piszecie.
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
No i obiecane zdjęcie Bejbusia.
Niestety zrobione telefonem, bo na wizytę u teściów chyba się nie doczekam.. Drugie foto to fujarka, jak to określił Doktorek ![]() Okręciłam zdjęcia, a i tak tutaj wstawiły się do góry girkami Edytowane przez colds Czas edycji: 2012-02-28 o 15:38 |
|
|
|
#338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ależ ma facet interes
|
|
#339 |
|
Zadomowienie
|
sojka a ty ruchy czujesz wieczorem czy w ciagu dnia tez?
|
#340 |
|
Zadomowienie
|
W ciągu dnia też mnie smyra, dzisiaj np po porannym USG i jak o tym nie myślę, to nawet często mnie łaskocze
|
#341 |
|
Przyczajenie
|
Jak fajnie wiedzieć ze nasze dzieciaczki rosną
u was brzuszek jest juz widoczny?
|
|
|
|
#342 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#343 |
|
Przyczajenie
|
U mnie troszkę tak bo zawsze miałam płaski brzuszek a teraz jest troszkę uwypuklony
|
|
|
|
#344 |
|
Zadomowienie
|
u mnie mimo że też płaska jestem w brzuchu jeszcze nic nie widać. ale na razie nie mam się raczej co nastawiać skoro w bliźniaczej ciąży brzuch pojawił się dopiero ok 20tygodnia a więc w 5miesiącu a taki pokaźniejszy zrobił się tydzień przed cc w 28tygodniu, pamiętam jak w 5mscu na USG lekarz się śmiał z braku brzucha że laski siedzą za kręgosłupem
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- taaa.. dopiero co pisałam niedawno że nie mam zachcianek żywieniowych... DAJCIE WINOGRONA!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
|
#345 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny czy Wy też macie problem z ubraniem butów?Bo ja strasznie przy tym kombinuje bo jak się schylam to gniote brzuch i jest niewygodnie.Może jak lato przyjdzie to bedzie lepiej bo baleriny tylko sie wsunie na girki
colds super dzidziol
|
|
|
|
#346 |
|
Zadomowienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32608622]Dziewczyny czy Wy też macie problem z ubraniem butów?Bo ja strasznie przy tym kombinuje bo jak się schylam to gniote brzuch i jest niewygodnie.Może jak lato przyjdzie to bedzie lepiej bo baleriny tylko sie wsunie na girki
colds super dzidziol [/QUOTE]to może wsuwaj buciki na siedzącą na wyciągniętą girke co by się nie pochylać ![]() ja tak robiłam po cc bo długo nie mogłam się schylić, tzn schylić tak, ale potem wyprostować
|
#347 |
|
Konto usunięte
|
Sojka tak własnie się staram ale ile przy tym zachodu
|
|
|
|
#348 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W moim przypadku akuratnie nie chodzi o wiek tylko lekarz poprostu sam mi zaproponowal te badania właśnie w Żorach ,że poleca te badania zrobić tam "ze niby sa bardziej specjalistyczne i chyba w 3D jak sie nie myle" więc sama sie zgodziłam żeby tam jechac .
|
|
|
#349 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
z tego co wiem to każda ciaza jest inna no i ze u wysokich i szczupłych kobiet brzuszek pojawia się pózniej ja jestem szczupła ale nie taka wysoka , jak widzę brzuszek ze się powiększa to jakoś tak lepiej się czuje
|
|
|
|
|
#350 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój tez tylko cena troche mnie przeraża ale bede szukac używanych A doświadczenia tez nie mam ale staram sie patrzyc żeby był funkcjonalny i ładny a mam siostre ktora ma coreczke i jezdzi na codzien bryka wiec ona mi napewno doradzi jezeli bede juz musiala stanac przed wyborem hehe
|
|
|
#351 |
|
Zadomowienie
|
Witam wieczorkiem
![]() Jeśli chodzi o witaminy w pierwszej ciąży brałam Falvit i Folik na początku,teraz pani w zaprzyjaźnionej aptece poleciła femibion(poprzednia nazwa feminatal N)ma wszystko,co czeba.Powiem Wam,że jak siedzę muszę rozpinać guzik...
|
#352 |
|
Zadomowienie
|
uhh zmywam się stąd na chwil kilka, jadę do stajni zrobić zastrzyk kopytnemu ;( jak patrze na te igły i czerwień B12 to aż mi się słabo robi. Jakaś się wrażliwa w tej ciązy zrobiłam
|
#353 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mieśnie miałam, bo ćwiczyłam dość dużo więc nie wiem od czego to zależy. [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32608878]Sojka tak własnie się staram ale ile przy tym zachodu [/QUOTE]Też mam problem. Ja jak stoje to już pipki swojej nie widze. Dlatego z butami to czarna magia. Kiwam sie na boki i jakoś zasuwam suwaczek. Słodkie macie dziewczyny te maleństwa. Zazdroszcze, że znacie już płać. Też bym chciała poznać
|
|
#354 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Tez nie mam pojęcia od czego to zależy , ja tak samo miałam mięśnie bo chodziłam codziennie na silownie. Teraz znów zacznę ćwiczyć , bo do 12 tyg moja ginekolog powiedziała żebym nie cwiczyla. |
|
|
|
|
#355 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() mało się odzywam gdyż mdłości nie odpuszczają... wyć mi się chce nie mogę nic robić, nawet schylenie grozi wymiotami. a co ja przeżyłam jak wczoraj pojechałam rano na pobranie krwi. oczywiście na czczo. ze trzy razy mnie po drodze męczyło. szkoda gadać. zamiast się cieszyć ciążą to klnę pod nosem kiedy miną mdłości. tak nie da się żyć. . . nawet teraz siedzę z miską pod nosem. za tydzień mam wizytę u ginekologa, może coś poradzi. sorry, że tak Wam marudzę ale musiałam się wyżalić ![]() jeśli chodzi o seks, to my mamy celibat odkąd zobaczyłam 2 kreski na teście. oboje tak zdecydowaliśmy. nie wybaczyłabym sobie, gdyby przez nasze wygibasy coś stało się z maleństwem. za długo na nie czekaliśmy, prawie 6 lat. ale skłamałabym gdybym napisała, że nie mam ochoty, mam jak cholera ostatnio nawet miałam jakiś erotyczny sen(chyba erotyczny, bo szczegółów nie pamiętam). zerwałam się w środku nocy, całą spocona, małżonek też się obudził a ja nie wiele myśląc wypaliłam do niego "chyba miałam orgazm". gdybyście zobaczyły jego minęi mam jeszcze pytanko. odebrałam wyniki toxo, z nich wychodzi, że już chorowałam bo mam podwyższone przeciwciała IgG. czy możliwe jest ponowne zarażenie czy raczej już nie zachoruję? pytam, bo niedawno przygarnęłam kocią przybłędę i trochę się obawiam. i proszę o dopisanie, Agata, l.28 tp 22 września |
|
|
|
#356 |
|
Konto usunięte
|
Anusia mnie też ostatnio wywaliło.Od jakiś 3 dni konkretnie to widze,nawet rano przed całodniowym jedzonkiem więc to nie wzdęcia
Próbowałm dziś założyc spodnie które były jeszcze spoko tydzień temu ale jest kiepsko,nie zapinaja sie wyżej i musze je zapinać na tej linii tuż przed spojeniem łonowym i nie wyglada to dobrze.Musze ruszyć tyłek na zakupy. Nie wiem jak to jest ale ja zawsze dużo w życiu ćwiczyłam,trenowałam kilka lat judo,co prawda ostatnimi czasy już zaprzestałam ekstremalnych sportów odkąd wiem że mam chore nery ale dużo chodziłam w góry i w ogole.Więc ja też nie wiem od czego to zależy |
|
|
|
#357 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Też raz w nocy miałam orgazm. Narazie żyjemy w celibacie. Co dowyników z toxo, to najlepiej skonsultować je z lekarzem. Nie ma samemu co gdybać, bo nawymyślasz sobie chorób tak jak ja ![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32610646]Anusia mnie też ostatnio wywaliło.Od jakiś 3 dni konkretnie to widze,nawet rano przed całodniowym jedzonkiem więc to nie wzdęcia Próbowałm dziś założyc spodnie które były jeszcze spoko tydzień temu ale jest kiepsko,nie zapinaja sie wyżej i musze je zapinać na tej linii tuż przed spojeniem łonowym i nie wyglada to dobrze.Musze ruszyć tyłek na zakupy. Nie wiem jak to jest ale ja zawsze dużo w życiu ćwiczyłam,trenowałam kilka lat judo,co prawda ostatnimi czasy już zaprzestałam ekstremalnych sportów odkąd wiem że mam chore nery ale dużo chodziłam w góry i w ogole.Więc ja też nie wiem od czego to zależy[/QUOTE] widocznie 12 tydzień się zaczyna i coś wyskakuje.Pochwaliłam się rano, że u mnie słonko świeci. Teraz z 10cm śniegu napadało.
|
|
#358 |
|
Przyczajenie
|
Witam, a ja dopiero jutro jade na pierwsza wizyte, i juz sie bardzo denerwuje.
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli już mowa o objawach ciążowych to muszę Wam się przyznać, że od kilku dni czuje się świeeeetniiiieee
Nie wiem, wszystko jest dla mnie takie piękne Dlatego przesyłam wszystkim mamuśkom dużo dobrych fluidków |
|
|
|
#360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
codziennie. Troszkę mi się polepszyło, bo mogę już więcej jeść, ale np. wymycie włosów jest już dla mnie męczące Wiesz co słyszałam o jakichś czopkach na duże mdłości i wymioty, spytaj się ginekologa może o coś takiego...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

i zdecydowanie za krótko było dla mnie
ale kupił winogron i zjadłam ogromną ilość i już mi lepiej
.
ale zawsze podobał mi się wrzos(taki jasny fiolet i wydaje mi się,że do takich mebli pasuje a fototapety to bym nie chciała,jakoś to dla mnie dziwne takie
Musicie mi wybaczyć 

nie mogę nic robić, nawet schylenie grozi wymiotami. a co ja przeżyłam jak wczoraj pojechałam rano na pobranie krwi. oczywiście na czczo. ze trzy razy mnie po drodze męczyło. szkoda gadać. zamiast się cieszyć ciążą to klnę pod nosem kiedy miną mdłości. tak nie da się żyć. . .
codziennie. Troszkę mi się polepszyło, bo mogę już więcej jeść, ale np. wymycie włosów jest już dla mnie męczące