|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Cytat:
. Trzeba rozważyć wszytskie za i przeciw .No, fajnie by było . Idę w piątek, o ile do tej pory ni będzie @! A jak się interpretuje te wyniki ? Muszę poczytać gdzieś w necie, bo nawet nie wiem, jakie parametry oznaczają ciążę :P.
|
|
|
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
Zabciu wszystkiego
heh... ciężko powiedzieć tak w jednym czy dwóch zdaniach o moich obawach. po prostu wolę się pomęczyć ( na dzień dzisiejszy) niż brać to znieczulenie zzo. Co do gazu to nie wiem, chociaż trochę się obawiam co by nie pleść bzdur po nim ![]() Dal Mój menżul pojedzie ze mną do porodu, oczywiście będzie przy mnie, ale stricte na salę porodową się nie wybiera Boi się, tzn. nie chce patrzeć na to jak będę cierpieć, a on nie będzie mi mógł pomóc ani ulżyć. rozumiem go, nie naciskam... zawsze zdanie może zmienić, bo poród rodzinny w tym szpitalu jest darmowy. Ważne, żeby był przy mnie przed i po, w tedy to najbardziej jest potrzebna pomoc innych. to są takie przemyślenia i "plany" na dzisiaj, a co się okaże w trakcie, to nikt nie wie
|
#2493 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
To znaczy, że w innych szpitalach trzeba płacić?! |
|
|
|
|
#2494 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratulacje ![]() i może dobrze, że dzidzia się nie pcha, tak jak mówisz, niech podrośnie ![]() i fajnie z tymi dniami otwartymi, w sumie nigdy nie słyszałam o takich w szpitalach Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
Praktycznie tak, są szpitale gdzie opłaty pobierają za to. Choć z tego co się orientuję, to jest to nie zgodne z prawem, bo pacjentki mają prawo do porodu rodzinnego.
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mój też chce być na początku, ale przy samym "końcu" już nie za bardzo chce :P. Zmuszać go nie będę .
|
|
|
|
|
#2497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w sumie czego tu się bac ? Dziecko i tak trzeba urodzić i strach tu w niczym nie pomoże. Tyle kobiet rodziło, to i każda z nas da radę. ![]() Cytat:
![]() Tak. Ale chcielibyśmy rodzic razem. ![]() Zabcia, sukienka bardzo ładna.
|
||
|
|
|
#2498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie. Tak, jak tu któraś z Ag chyba pisała- w pewnym momencie już nie ma odwrotu :P! |
|
|
|
|
#2499 | ||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale mi się nie chce iść pod prysznic :P Monni, jak ta nowa dziewczyna się sprawuje? |
||
|
|
|
#2500 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() siacha pisala ze u niej trzeba bylo płacic dlatego była bez Tz..
|
|
#2501 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no dobrze w sumie, podoba mi się to, że nie boi się zapytać jak czegoś nie wie, ale na pewno musi się jeszcze sporo nauczyć, bo np. nie pracowała nigdy cążkami, a to jest podstawa. Poza tym robiła mi dziś pedicure taki sprawdzający no to przede wszystkim musi mieć pewniejsze ruchy i troszeczkę dokładniej to robić. Ale to na pewno z czasem przyjdzie |
|
|
|
|
#2502 |
|
Rozeznanie
|
Nadrobiłam !
Straszny zapieprz ostatnio mam, nie miałam nawet kiedy pisać ;p Fajnie, że wszystkie ciężarówki się dobrze czują i z dzidziami wszystko w porządku. Mam nadzieję, że niedługo dołączą do Was kolejne Nie chciałam pisać tego na forum, więc napisałam krótko w klubie. Ale jak sobie pomyślę, że kiedyś nie raz bywałam z nimi na piwie, to mi jakoś tak dziwnie się robi ... |
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
ależ dziś tu gwarno
![]() to ja tylko wam powiem że mój TŻ mnie ostatnio zaskoczył i stwierdził iż nie ma mowy żebym rodziła w państwowym szpitalu ew w państwowym ale prywatnie nie wiem co go naszło ale po tym co moja siostra opowiadała to nie mam nic przeciwko ale do tego daleko
|
#2504 | |||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Bez sensu, nie rozumiem dlaczego biedniejsi ludzie muszą rezygnować z takich chwil! To jest niedorzeczne Tym bardziej, że wiem, że chciałabym mieć TŻta przy sobie, a nie wiem jak nam się zycie potoczy, nie wyobrażam sobie tego, żeby przez pieniądze przeżywać to wszystko sama.Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2506 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! Idę do klubu .Cytat:
?Cytat:
|
|||
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie o traktowaniu w czasie porodu i po porodzie akurat to jej nie tyczyło bo miałą cc ale jej koleżanki miały koszmarną opiekę w czasie porodu a w tym samym szpitalu rodziła mama mojej znajomej prywatnie i całkowicie inne zachowanie ludzi
|
|
#2508 | ||
|
Zakorzenienie
|
żabciu sukienka ok, chociaż jako ciążowa nie podoba mi się, gustuję w czymś bardziej dopasowanym
![]() Aniqa kurtka fajowska jak pojadę na zjazd to rozejrzę się za płaszczykiem, butami i torebką, coś wyłudzę od TŻ na dzień kobiet a resztę za stypendium kupię sobię:PCytat:
![]() kurna dziś 31 dc i ociotowania nie widzę... może trochę brzuch mnie pobolewa i mam bóle krzyżowe, wcinam co mi w ręce wpadnie i mam brzuch wielki, mam nadzieję że rano obudzę się z @, bo przeważnie dostaję rano jak nie to może test zrobię??? chociaż to i tak nie ma raczej sensu bo i tak jakby coś się udało to przy tak niskim progesteronie ciąża nie ma szans na utrzymanie się, zmolestuje męża to może przyspieszymy @ jutro jadę do babci bo troszkę mi się nudzi, w ogóle to net bardzo słabo mi chodzi;/ dupa blada ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- żabciu sukienka ok, chociaż jako ciążowa nie podoba mi się, gustuję w czymś bardziej dopasowanym ![]() Aniqa kurtka fajowska jak pojadę na zjazd to rozejrzę się za płaszczykiem, butami i torebką, coś wyłudzę od TŻ na dzień kobiet a resztę za stypendium kupię sobię:PCytat:
![]() kurna dziś 31 dc i ociotowania nie widzę... może trochę brzuch mnie pobolewa i mam bóle krzyżowe, wcinam co mi w ręce wpadnie i mam brzuch wielki, mam nadzieję że rano obudzę się z @, bo przeważnie dostaję rano jak nie to może test zrobię??? chociaż to i tak nie ma raczej sensu bo i tak jakby coś się udało to przy tak niskim progesteronie ciąża nie ma szans na utrzymanie się, zmolestuje męża to może przyspieszymy @ jutro jadę do babci bo troszkę mi się nudzi, w ogóle to net bardzo słabo mi chodzi;/ dupa blada
|
|
#2509 |
|
sajkolidżist
|
Ale progesteron to hormon ciałka żółtego, więc jeśli testy robiłaś jakiś czas temu, to teraz możesz mieć wyższy, bo to się zmienia w czasie cyklu
|
|
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!!!!!!!Dzięki za info odnośnie bety .
|
|
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
Edytowane przez alonka00 Czas edycji: 2012-03-01 o 17:45 |
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Alonka, coś Ci się faktycznie z netem dzieje
.
|
|
|
|
#2513 |
|
sajkolidżist
|
Przynajmniej wątek się szybciej skończy
|
|
|
|
#2514 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I co do tego zzo to na chwile obecną, wiedząc jaki to ból to przy drugim porodzie nie będę chciała. Myślałam, że będzie gorzej
|
||||
|
|
|
#2515 |
|
sajkolidżist
|
Siacha, to dobrze, że byłaś pozytywnie zaskoczona
![]() Idę spać, wkurzyłam się na drukarkę, przez którą nie przeczytałam tekstów na jutro i pójdę na odstrzał Dobranoc |
|
|
|
#2516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.Ja też zaraz się kładę. TŻ jutro pierwszy raz do nowej pracy idzie, jestem z niego dumna :P. Powiedzcie mi jeszcze, czy na betę trzeba iść na czczo ? Męczę Was "głupimi" pytaniami, ale się mało orientuję na razie .
|
||
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
ja też lecę spać bo jutro 9 godizn na uczelni
|
#2518 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Moj bedzie
Nie wyobrazam sobie zeby go przy mnie nie bylo ![]() Cytat:
Jak bedziesz miala wyniki to mozesz napisac do dziewczyn na staraczkach one napewno beda wiedzialy co oznacza wynik ![]() Cytat:
dziekuje Cytat:
Nie tak boje sie bolu jak tej niepewnosci co mnie czeka. Kazda z dziewczyn mowi ze o bol sie zapomina jak tylko widzi sie dziecko.Dziekuje ![]() dziekuje Cytat:
![]() Super by bylo Chociaz maz mowi ze napewno urodze wczesniej Moze w dzien dziecka ![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Cytat:
A moze jutro pojdziesz? ![]() Ogladalyscie mecz?
|
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Specjalnie, jak byłam na spacerze z psem, poszłam do przychodni sprawdzić, od której mają otwarte- od 8, a ja na 9 idę do pracy. Ale w piątek pójdę :P. Pewnie będzie poniżej 5 (wyczytałam w necie :P), ale... nigdy nie wiadomo, lepiej iść .Ja widziałam początek, a potem słyszałam jak matka przeżywała, drąc się "nieeeeee" za każdym razem jak jakaś akcja Portugalczyków była :P. Biedny mój mąż musiał tego słuchać .
|
|
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hahaha to faktycznie sie Twoj maz nasluchal Ale musze przyznac ze mile mnie nasza druzyna zaskoczyla dali chlopaki rade
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

. Trzeba rozważyć wszytskie za i przeciw
.
? Muszę poczytać gdzieś w necie, bo nawet nie wiem, jakie parametry oznaczają ciążę :P.

heh... ciężko powiedzieć tak w jednym czy dwóch zdaniach o moich obawach. po prostu wolę się pomęczyć ( na dzień dzisiejszy) niż brać to znieczulenie zzo. Co do gazu to nie wiem, chociaż trochę się obawiam co by nie pleść bzdur po nim 

a tu obiad pasuje jakiś robić. 
) i smażę na oliwie z oliwek, bo na maśle się strasznie palą. Są pyszne! Ten serek się lekko roztapia, mniam 

To jest niedorzeczne
! Idę do klubu