Powiększanie piersi cz.7 - Strona 296 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-03, 00:30   #8851
princessnefretarri
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
To i ja mam pytanie Operacja coraz blizej wiec mam pytanka
1. czy przy implancie anatomicznym istnieje mozliwosc jego obrocenia przy zajsciu w ciaze?bo jak mleko sie zbiera w piersi i czy to nie bedzie mialo wplywu na implant? bo jakos tak nie wiem wydaje mi sie ze przy okragłym ryzyko jest mniejsze.
2. i nie wiem czy dobrze mysle ale wydaje mi sie ze po zajsciu w ciaze piersi mi opadna na pewno i moje pytanie czy przy implancie anatomicznym czy okragłym bedzie bardzej to widac?

Ja mysle przyszlosciowo
hej nie jestem specjalistka lol ale cos tam sprobuje.. przy implancie anatomicznym istnieje ryzyko przekrecenia sie ale teraz produkowane sa implanty anatomiczne teksturowane czyli zmniejszaja o wiele to ryzyko i wlasciwie jest niewielkie. Poza tym ilosc powiklan w wiekszosci zalezy od doswiadczenia i wiedzy doktora. Czytalam gdzies ze powiklania sa wieksze u jednych lekarzy u drugich wystepuja bardzo bardzo rzadko.. Prawidlowe umieszczenie wlasciwej wielkosci implantu hehe wlasciwej firmy ( chyba Mentory jednak) zmniejsza do minimum pojawienie sie komplikacji. Przemieszczenie sie implantu( odwrocenie do gory nogami lol) nie jest mozliwe po ciazy ( choc cholerka wie co organizm moze wymyslic) moze sie pojawic do kilku mc po operacji jesli ma.Implant okragly tez moze sie przemiescic ( tez ma swoj spod nie jest kula), naukowe zrodla wskazuja ze zdarza sie to tez wiele razy.Zreszta moda jest moda, mysle ze teraz jest moda na umieszczanie implantu pod miesien a w przyszlosci moze bedziemy tylko polykac tabletke i miec piekne boobsy Tylko doswiadczony lekarz moze Ci dobrac implanty, on na pewno wie lepiej niz my.Buzialki
princessnefretarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 00:31   #8852
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
1. czy przy implancie anatomicznym istnieje mozliwosc jego obrocenia przy zajsciu w ciaze?bo jak mleko sie zbiera w piersi i czy to nie bedzie mialo wplywu na implant? bo jakos tak nie wiem wydaje mi sie ze przy okragłym ryzyko jest mniejsze.
2. i nie wiem czy dobrze mysle ale wydaje mi sie ze po zajsciu w ciaze piersi mi opadna na pewno i moje pytanie czy przy implancie anatomicznym czy okragłym bedzie bardzej to widac?

Ja mysle przyszlosciowo
Implancik będzie pod mięśniem i dopiero będzie gruczoł- to że gruczoł spuchnie od mleka nie zaszkodzi implantowi. Pierś wypchnie się górą, na dole i na boki- no bo skóra póści pod ewentualnym nadmiar objętości.
Dobrze wmontowany anatomek nie może się przekręcić. Wrośnie się w tkanki, prawidłowo otorbi - i co mu się może stać? Implant nie lata sobie przecież w piersi, nie ma luzu w torebce- ma miejsce w które musi pasować. W tym miejscu sobie wrasta i wszystko musi być całością.
A przy jakim implancie będzie bardziej widać opadnietą pierś? to chyba zależy ile ta pierś opadnie. Bo jeśli sporo- jaka jest różnica co jest w środku Zobacz poniżej- to akurat są piersi które przeszły karmienie z impalntem. Nawtet nie widać czy tam są okraglaski czy anatomki. A są okrągłe 375.
W takim przypadku najlepiej po karmieniu będą wygladać piersi z mniejszym implantem i takie będzie najłatwiej potem poprawić - kształt impalntu nie ma raczej znaczenia .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z 375 na 500i800 ri bo.jpg (6,5 KB, 51 załadowań)

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-03-03 o 00:37
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 00:48   #8853
MyaDiva
Zakorzenienie

No dobra- i ja już mykam sobie.
Pupa nie ćwiczona , chlebek nie wyszedł
Mam nadzieję, że Zabulek kupił sobie chlebek bo się nie załapie na mój zakalec na całego tylko skórka jadalna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg chleb3.jpg (183,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg chlebe1.jpg (149,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg chleb2.jpg (142,7 KB, 12 załadowań)

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 01:05   #8854
princessnefretarri
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Implancik będzie pod mięśniem i dopiero będzie gruczoł- to że gruczoł spuchnie od mleka nie zaszkodzi implantowi. Pierś wypchnie się górą, na dole i na boki- no bo skóra póści pod ewentualnym nadmiar objętości.
Dobrze wmontowany anatomek nie może się przekręcić. Wrośnie się w tkanki, prawidłowo otorbi - i co mu się może stać? Implant nie lata sobie przecież w piersi, nie ma luzu w torebce- ma miejsce w które musi pasować. W tym miejscu sobie wrasta i wszystko musi być całością.
A przy jakim implancie będzie bardziej widać opadnietą pierś? to chyba zależy ile ta pierś opadnie. Bo jeśli sporo- jaka jest różnica co jest w środku Zobacz poniżej- to akurat są piersi które przeszły karmienie z impalntem. Nawtet nie widać czy tam są okraglaski czy anatomki. A są okrągłe 375.
W takim przypadku najlepiej po karmieniu będą wygladać piersi z mniejszym implantem i takie będzie najłatwiej potem poprawić - kształt impalntu nie ma raczej znaczenia .
Zgadzam sie z przedmowczynia pod miesien u nierodzacych pod gruczol u mamusiek lecz w przypadku niedorozwoju piersi, deformacji niekoniecznie wynikajacej z posiadania dziecka lol konstrukcji ksztaltu piersi implant anatomiczny tylko. Mya Diva oczywiscie ma racje zalezy ile piers opadnie po ciazy wiec mozliwe efekty uboczne.Jesli zakladajac przytylas duzo w ciazy, potem dlugo karmilas, przy umieszczeniu pod miesien bardzo mozliwy efekt uboczny ( logicznie myslac ) efekt podwojnej pilki.Implant pod miesniem twardo trzymany przez miesien stoi w miejscu, piers naturalna opada.W przypadku implantu pod gruczol opada piers z implantem czyli zwis
Stary 2012-03-03, 01:39   #8855
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
No dobra- i ja już mykam sobie.
Pupa nie ćwiczona , chlebek nie wyszedł
Mam nadzieję, że Zabulek kupił sobie chlebek bo się nie załapie na mój zakalec na całego tylko skórka jadalna
Wyglada ladnie Tylko blady jakis, trzeba go na solarium wyslac Zartuje
Ja robilam zakupy na tydzien, wiec troche mi zeszlo
A nie dostalam maki zytniej w tesco Jutro pojde do jedynego na wyspie sklepu, gdzie maja polskie produkty i moze cos tam znajde A jak nie, to.................. nie wiem
Mya jak na pierwszy chlebek masz 5 Z plusem nawet
Stary 2012-03-03, 07:33   #8856
kicia_nh
Zadomowienie

mune 05.03 - 3
Ise 06.03 - 4
IsaDorra 07.03 - 5
izzi42 02.04 - 29
sherry.b 18.04 - 45
ania1919 27.04 - 54
kicia_nh 11.07 - 129
Olivkaa200 12.07 - 130

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

Princessnefretarri ja jestem po karmieniu, zwisek mam ale niewielki i moja lekarka będzie robić pod mięsień. Odradzała mi pod gruczoł, ponieważ z czasem siła grawiatacji zrobiłaby swoje i chwilowo mogłabym mieć efekt uniesienia piersi do góry a później zwisek by się nawet większy zrobił, bo ciążyłby strasznie. Tym bardziej, że ja prawdopodobnie będę miała pojemność powyżej 400cc. Dla mnie wkładanie pod gruczoł w piersi po przejściach mija się trochę z celem. Skóra jest już osłabiona i podatna na "rozciągliwość". Chyba, że jak pisałyście z Myą naprawdę nie ma innej możliwości.

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-03-03 o 07:34
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 07:48   #8857
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez princessnefretarri Pokaż wiadomość
Przemieszczenie sie implantu( odwrocenie do gory nogami lol)
Gdzies przeczytalam, ze implant moze nie tylko obrocic sie dookola swojej osi ale tez tyl do przodu. Brrr, okrutnie sie boje tego obracania. W okraglaczkach to nie problem, nwet jak sie kreca w kolko to nic to na wizus nie zmienia ale w anatomkach... masakra

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 08:18   #8858
krokus26
Raczkowanie

Witam cieplutko w piękny słoneczny dzionek.Dziękuję za komentarze pod zdjęciami.

Mayu, zgadzam się z Tobą, że wiek o niczym nie świadczy. Często panie starsze wiekiem są dużo młodsze duchowo niż młodsze dziewczyny. Sama mam 34 lata a śmieją się ze mnie, że jestem jak szalona dwudziestka ha,ha.
Chlebek wyglądał smakowicie, a pupkę możesz dziś poćwiczyć - nawet karnie dwa razy.
Ja mam tekturowane implanty i nawet nie dopuszczam takiej myśli, że miały by się przekręcić.

Życzę wszystkim miłego dzionka, pędzę potrenować na orbitreku a potem wir sobotnich porządków.
Stary 2012-03-03, 08:46   #8859
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
No dobrze, jak juz tak przyznajecie sie do swojego wieku to przyznam sie i ja . Tylko sie nie smiejcie bo bede chyba najstarsza cycolinka wsrod Was - skonczylam 50-tke! Tyle lat bez cycka! Maaatko, wiecej jak pol zycia zmarnowane. Dobrze, ze choc na ostatek sie zdecydowalam.
Andzikus,
lepiej późno niż wcale
Trzymam kciuki, zeby wyszły prześliczne i zrekompensowały te lata oczekiwań

Cytat:

Ja mysle przyszlosciowo
Olivko,
1. obrócenie implantu raczej ie wchodzi w grę przy karmieniu, ale... kto wie
2. i wydaje mi się, ze przy implancie anatomicznym bardziej będzie widać obwisłości... jeśli taki zaistnieją... po ciąży

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Krokusiku,
cycusie wyglądają imponująco
a w połączeniu z bielizną... powalają

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 10:46   #8860
sherry.b
Raczkowanie

Dzięki Wam laski za info dotyczące ćwiczeń.

Ilovesleeping doczytałaś o tym, że zwolniłam termin?
Doktorek odpisuje na maile, więc piszzzzz się na 26 kwietnia 8.15
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 10:54   #8861
barbieee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sherry.b Pokaż wiadomość
Ja robię, 18 kwietnia u dr Kasprzyka
jaki jest teraz u niego koszt? podobno podniosł od ubieglego roku
barbieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 10:57   #8862
sherry.b
Raczkowanie

Barbie, 15 tyś
Stary 2012-03-03, 10:57   #8863
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Mam nadzieje ze jakos napisze ale tak mi sie strasznie nie chce A mysl ze bede miala operacje mnie przeraza strasznie nie wiem nigdy tak nie miałam a teraz mysle ze umre z bólu

Ja jestem len straszny i dlatego 8 minut ale jak dla mnie i to strarcza za pierwszym razem myslalam ze nie zrobie do konca ćwiczen na pupe
A ćwicze z tym panem
Pupa: http://www.youtube.com/watch?v=2teK0EV0k-w
Brzuch: http://www.youtube.com/watch?v=leYgz...eature=related

olivko ja też cwiczę z nim ale tylko pupę. i to nie od początku...nie mogę tych cwiczeń na stojąco bo mam problemy z kolanami i bardzo by mnie to obciążało

Cytat:
Ilovesleeping
pisz maila do Doktorka i proś o termin 26 kwietnia o 8.15 ! Zwolniłam go chwilę temu. Dr odpisał, że OK.
sherry kochana tak bym chciała ale okazało się, że nie da rady TZ wraca na początku maja dopiero zanim pozałatwia swoje sprawy żeby móc byc ze mną już normalnie i miec wolne dni to będzie połowa maja i dopiero wtedy będę mogła zając się moimi cycuszkami kurczę tak się zdenerwowałam teraz i do tego tak mi przykro, że aż łezki lecą ... a ja pod koniec maja mam sesję

15tys wiedziałam, że może to tyle wynosic bo patrzyłam na ich stronce internetowej, gdzie jest napisane 12-15 i się nastawiałam na tą niższą cenę

Edytowane przez 201711291009
Czas edycji: 2012-03-03 o 11:02
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 11:02   #8864
barbieee
Raczkowanie

Cytat:
Barbie, 15 tyś
potwornie duzo!!oszalał dziwczynki pytalam was juz 2 razy ale nikt mi nie odp..jak to ejst ze na zdjeciach tuz po peracji macie takie dosc male te piersi jakbu zgniecione i tak kilka tyg a potem patrzac na po 7 miesiacach nagle sa o 3 rozmiary wieksze ot tak
Stary 2012-03-03, 11:07   #8865
sherry.b
Raczkowanie

Fakt, to dużo. Tak naprawdę nie kojarzę, by jakiś inny lekarz miał wyższy cennik niż dr Kasprzyk, no ale cóż się dziwić, skoro chętne są mimo tej ceny, to czemu nie zarabiać? To oczywiste. Tak samo jak fryzjer, albo lekarz skoro chętni są, to można podnieść ceny a mimo to chętnych nie braknie.
Stary 2012-03-03, 11:09   #8866
barbieee
Raczkowanie

Do czego porownałybyscie ból?? wiem ze kazda inaczej to czuje ale ból jest zniośny?..kolezanka mojej mamy ktora jest lekarzem pow ze nie ma większego bólu pooperacyjnego jak ten po implantach piersi i zaczelam panikowac..planuje tlyko tydz zwolnienia poza domem i musze jakos potem wrocic do domu i nie dac po sobie znac bo mieszkam z duza rodzina i tlyko mama wie;(
Stary 2012-03-03, 11:10   #8867
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez barbieee Pokaż wiadomość
potwornie duzo!!oszalał dziwczynki pytalam was juz 2 razy ale nikt mi nie odp..jak to ejst ze na zdjeciach tuz po peracji macie takie dosc male te piersi jakbu zgniecione i tak kilka tyg a potem patrzac na po 7 miesiacach nagle sa o 3 rozmiary wieksze ot tak
Ponieważ po włożeniu implantu masz skórę naciągniętą dość mocno. Musi się odbudować, mięśnie puszczają powoli dzięki czemu piersiątka się zaokraglają Tyle wiem, pewnie jeszcze pare innych temu podobnych rzeczy jest, ale to chyba te najważniejsze
Jak zauważyłaś pewnie tu jest taki przerób dzienny tych postów, że nadrabiając zaległości mozna nie zauważyć albo po prostu zapomnieć wrócić do danego pytania żeby odpisać (ja te Twoje pytania właśnie widziałam i teraz sobie o tym przypomniałam)

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-03-03 o 11:16
Stary 2012-03-03, 11:14   #8868
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Andzikus,
lepiej późno niż wcale
Trzymam kciuki, zeby wyszły prześliczne i zrekompensowały te lata oczekiwań
Ba, zeby to jeszcze byly lata oczekiwan Nigdy wczesniej nie przyszlo mi to do glowy, a jesli nawet przyszlo to sama przed soba nie mialam odwagi sie do tego przyznac. Teraz zaczynam zycie od nowa. Stare zycie sie skonczylo, stanelam na nogi, jest nowy TZ, wreszcie prawdziwy mezczyzna, ktory wspiera, podtrzymuje... ech, zyc sie chce na nowo i pragnienia realizowac zamiast charowac na dziada w nieskonczonosc

Stary 2012-03-03, 11:18   #8869
kicia_nh
Zadomowienie

Milenko, Barbie Wy chyba też do Kasprzyka się wybieracie, więc jak Wam zależy na czasie to możecie pisać do niego o tej termin co Sherry zwolniła

Stary 2012-03-03, 11:23   #8870
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Do czego porownałybyscie ból?? wiem ze kazda inaczej to czuje ale ból jest zniośny?
No wlasnie, Dziewczyny 'PO', gdybyscie mialy ustawic bol w pierwszym dniu po operacji w skali od 1 do 10 to na ile byscie go wycenily? Prosze, sprobujcie pomyslec i szczerze napiszcie jakie byly Wasze odczucia? Wiem, ze z biegiem czasu sie zapomina tym bardziej, ze ten bol daje w efekcie poczucie pewnosci, wreszcie czujemy sie 100% kobietami (oj, kiedy to bedzie, kiedy?!!!)

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
jest napisane 12-15 i się nastawiałam na tą niższą cenę
Ra roznica wynika pewnie z rodzaju implantu. Okraglaczki sa tansze (ok. 3 tys) anatomki drozsze (6-7 tys). Moje kosztowaly 5900

Stary 2012-03-03, 11:27   #8871
201711291009
Konto usunięte

Cytat:

Ra roznica wynika pewnie z rodzaju implantu. Okraglaczki sa tansze (ok. 3 tys) anatomki drozsze (6-7 tys). Moje kosztowaly 5900
no zobaczymy jak to będzie u mnie. w poniedziałek dzwonię
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 11:30   #8872
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Ojć zaczynam się martwić o te piersi co z nimi będzie po ciąży!!! ale w takim razie na "tajne" konto będę odkładała kasę na poprawkę jak będzie konieczna, trudno.. liczę się z tym )) ale mam kilka pytań:
1. brałyście jakieś witaminy po operacji? Mune mi pisała o Witaminie E, mam sobie coś zakupić??
2. (troszkę nie na temat piersi ale na temat pupy:P ) mam straszne krostki na pośladkach i udach, takie czerwone... nie wiem jak się pozbyć? macie jakieś pomysły? :/ bo mi TŻ wczoraj wypomniał to ((

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Czemu aż taka różnica w cene okrągłych i anatomów??
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 11:32   #8873
barbieee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Milenko, Barbie Wy chyba też do Kasprzyka się wybieracie, więc jak Wam zależy na czasie to możecie pisać do niego o tej termin co Sherry zwolniła
nie nei ja do Węgrzyna pytalam z ciekawpsci o cene..boje sie dziewczynki jak t bedzie mam wsyztkich przeciwko sobie;(( od rana do nocy mnei zatruwaja ze nie przezyje bolu ze popamietam ze nikt mnie nei ebdzie nianczyc ze sama sobie bede z wsyztkim musial poradzic ze bede zalowac a jak cos sie stanie to nikt nie wezmie kredytu dla mnie a ja nie pracuje;(((popadam w depresje
Stary 2012-03-03, 11:37   #8874
Gipsy
Raczkowanie

Ale dziś piękna pogoda. Aż żyć się chce! Chyba się z tej okazji wybiorę po nowy kostium kąpielowy

Cytat:
Ba, zeby to jeszcze byly lata oczekiwan Nigdy wczesniej nie przyszlo mi to do glowy, a jesli nawet przyszlo to sama przed soba nie mialam odwagi sie do tego przyznac. Teraz zaczynam zycie od nowa. Stare zycie sie skonczylo, stanelam na nogi, jest nowy TZ, wreszcie prawdziwy mezczyzna, ktory wspiera, podtrzymuje... ech, zyc sie chce na nowo i pragnienia realizowac zamiast charowac na dziada w nieskonczonosc
Aż się uśmiechnęłam jak to przeczytałam. To naprawdę piękne, że potrafisz odkryć życie na nowo i cieszyć się nim. Powinnaś być wzorem dla innych! Jak bym chciała żeby moja mama tak potrafiła...

A co do bólu to jest to naprawdę sprawa zupełnie indywidualna. Dla mnie na przykład ból po leczeniu kanałowym zęba był dużo gorszy niż ten poperacyjny. Zresztą ból nawet jeśli silny zniknie szybko a cycki piękne zostaną na długo
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 11:58   #8875
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
ja juz po 1-szym dziecku pomyślałąm... coś wspomniałąm mamie i ... zostałam koszmarnie skrytykowana No i 1-szy mąż był zdecydowanie na nie...
Po kolejnej 2 dzieci decyzja zapadła błyskawicznie... wstydziłam się rozebrać, wyjść w skąpej bluzeczce, odpuściłam basen, nawet na wakacje nie wyjeżdżałam żeby nie musieć sie rozbierać. I tym razem nie mówiłam nikomu, poza mężem (drugi), ktory wprawdzie twierdził, ze nie jest tak źle... ale po op się otworzył (było bardzo źle)

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Ojć zaczynam się martwić o te piersi co z nimi będzie po ciąży!!! ale w takim razie na "tajne" konto będę odkładała kasę na poprawkę jak będzie konieczna, trudno.. liczę się z tym )) ale mam kilka pytań:
1. brałyście jakieś witaminy po operacji? Mune mi pisała o Witaminie E, mam sobie coś zakupić??
2. (troszkę nie na temat piersi ale na temat pupy:P ) mam straszne krostki na pośladkach i udach, takie czerwone... nie wiem jak się pozbyć? macie jakieś pomysły? :/ bo mi TŻ wczoraj wypomniał to ((
A co będzie po ciąży?
Dużo zależy od skóry, od predyspozycji genetycznych i pewnie jeszcze od wielu rzeczy...
Mi się zaczął 4 miesiąc i na razie jest ok
sumiennie noszę staniczki, w nocy już niestety nie daję rady, bo mi przeszkadza I chyba muszę już niedługo zacząć smarować, natłuszczać skórę piersi, choć nigdy nie miałąm rozstępów (mimo 3 ciąż) i mam nadzieję, ze teraz też sie nie pojawia

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 12:09   #8876
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
nie nei ja do Węgrzyna pytalam z ciekawpsci o cene..boje sie dziewczynki jak t bedzie mam wsyztkich przeciwko sobie;(( od rana do nocy mnei zatruwaja ze nie przezyje bolu ze popamietam ze nikt mnie nei ebdzie nianczyc ze sama sobie bede z wsyztkim musial poradzic ze bede zalowac a jak cos sie stanie to nikt nie wezmie kredytu dla mnie a ja nie pracuje;(((popadam w depresje
Ups, mój błąd Oj to nie za ciekawie masz. Twoi bliscy powinni Cię wspierać:/ A masz kogoś, kto Ci będzie mógł te pierwsze dni pomóc po operacji? Ja mam zupełnie odwrotną sytuację od Ciebie, bo wszystcy chętnie mi chcą pomóc a ja aż tylu łapek do pomocy potrzebować nie będę
Chlercia ja muszę na kurs intergacyjny uciekać, boshhh ale była głupia, że się tak wrąbałam w to:/:/:/

Stary 2012-03-03, 12:21   #8877
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
mam kilka pytań:
kup sobie rutinscorbin albo cerutin i sobie jedz wzmacnia ścianki naczyń krwionośnych no i ogólnie wzmacnia

Cytat:
No wlasnie, Dziewczyny 'PO', gdybyscie mialy ustawic bol w pierwszym dniu po operacji w skali od 1 do 10 to na ile byscie go wycenily? Prosze, sprobujcie pomyslec i szczerze napiszcie jakie byly Wasze odczucia? Wiem, ze z biegiem czasu sie zapomina tym bardziej, ze ten bol daje w efekcie poczucie pewnosci, wreszcie czujemy sie 100% kobietami (oj, kiedy to bedzie, kiedy?!!!)[COLOR="Silver"]

powiem jak u mnie było.. pierwsze 2 dni jak byłam w pancerzu z bandaży (baaaardzo mocny gorset) w skali 1-10 to ja daję 15 potem w staniku jak byłam i w tym pasie to najgorszy ból pleców (mięśnie pospinane) i żebra pogniecione z bandaży, bo musieli mocno uciągnąć więc ja je miałam jakby potłuczone i bardzo bolące, jakiś tydzień.. w skali to 8 (jechałam na tramalku ). od czwartku już mam super, takie 2,5 najgorzej jest rano jak się podniosę to nie umiem powietrza złapać bo mnie pod prawą pachą rwie i cycki mnie palą ale kwestia pół minuty i za chwilę jest super
także do przetrwania
a jak tak mnie to bolało ciągle to myślałam o wakacjach i tych wszystkich bluzkach i sukienkach co sobie kupię i mi się lepiej robiło

i w ogóle ostatnio siostra mnie odwiedziła i siedzimy z mamą i siostrą przy kawie i mama: patrz, wystarczy powiedzieć "cycki" i Ania się cieszy... a ja taka uhahana

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
I tym razem nie mówiłam nikomu, poza mężem (drugi), ktory wprawdzie twierdził, ze nie jest tak źle... ale po op się otworzył (było bardzo źle)
nasze kochane chłopy

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
to Ci coś napisze.. ja mamie nie powiedziałam NIC (mieszkam jeszcze z rodzicami), ponieważ wiedziałam, że będzie krzyczeć że jestem próżna, głupia, że szkoda pieniędzy, wesele w przyszłym roku a ja tylko o cyckach..
w dzień przyjazdu TŻ się skulił w pokoju a ja poszłam z mamą w kuchni pogadałam i fajnie to przyjęła (tata do tej pory myśli, że się potłukłam na nartach, tylko ciągle mnie pyta czemu ręki jednej za bardzo nie podnoszę )... do czego zmierzam bo nie pamiętam... aha...

wydaje mi się, że mimo, że tak mówią to i tak Ci pomogą bo Cię kochają i wątpię, że będą takie mendy że Cię zostawią samej sobie a ból.. widzisz ile dziewczyn przez to przeszło.. są lepsze i gorsze chwile ale do przeżycia

Edytowane przez tonia87
Czas edycji: 2012-03-03 o 12:13
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 12:37   #8878
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Powinnaś być wzorem dla innych! Jak bym chciała żeby moja mama tak potrafiła...
'moja mama'... ales mnie podsumowala!

Stary 2012-03-03, 12:37   #8879
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
olivko ja też cwiczę z nim ale tylko pupę. i to nie od początku...nie mogę tych cwiczeń na stojąco bo mam problemy z kolanami i bardzo by mnie to obciążało
Dziendoberek
ILS nieprawda Jak robisz takie przysiady i uginasz nogi do kata 90stopni , a nie dalej, to nie obciazasz kolan Mozesz spokojnie je robic, tylko musisz pilnowac, zeby miedzy lydka a udem byl kat prosty
Stary 2012-03-03, 12:41   #8880
princessnefretarri
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
mune 05.03 - 3
Ise 06.03 - 4
IsaDorra 07.03 - 5
izzi42 02.04 - 29
sherry.b 18.04 - 45
ania1919 27.04 - 54
kicia_nh 11.07 - 129
Olivkaa200 12.07 - 130

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

Princessnefretarri ja jestem po karmieniu, zwisek mam ale niewielki i moja lekarka będzie robić pod mięsień. Odradzała mi pod gruczoł, ponieważ z czasem siła grawiatacji zrobiłaby swoje i chwilowo mogłabym mieć efekt uniesienia piersi do góry a później zwisek by się nawet większy zrobił, bo ciążyłby strasznie. Tym bardziej, że ja prawdopodobnie będę miała pojemność powyżej 400cc. Dla mnie wkładanie pod gruczoł w piersi po przejściach mija się trochę z celem. Skóra jest już osłabiona i podatna na "rozciągliwość". Chyba, że jak pisałyście z Myą naprawdę nie ma innej możliwości.
Hej Kiciu sila grawitacji zawsze robi swoje, szczegolnie przy wiekszych rozmiarach. W Twoim przypadku jesli ten implant jest tak duzy to na.pewno mija sie z celem umieszczanie pod gruczol.Poczytaj literature medyczna umieszczanie pod gruczol jest alternatywa dla uniesienia piersi.Jak znajde link to Ci przesle a co lekarz to inna szkola lol zreszta co do tego.opadania to jak juz mowilysmy przy metodzie pod miesien implant zostaje na miejscu a sama piers opada wiec moze pojawic sie efekt podwojnej pilk i i tak jak wczesniej mowilysmy sa plusy i minusy kazdej metody.Piersi opadaja z czasem w kazdym przypadku,sila grawitacji dziala na wszystko bebez wyjatku :-( a troche zmienie temat moj cyckowy celibat zostal przerwany wczoraj po 3.5 tyg po operacji lol .......... oto co moj TZ
powtarzal w kolko jak nakrecony lol .....They are f..ck..gorgeus ,they are f..ck... gorgeus they are amaizing lol i myslalam ze zwariowal.. a mi sie nie podobaj
a...Chyba nasze wyobrazenie o tym co facetom sie podoba jest inne ehh
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości