|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8851 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
nie jestem specjalistka lol ale cos tam sprobuje.. przy implancie anatomicznym istnieje ryzyko przekrecenia sie ale teraz produkowane sa implanty anatomiczne teksturowane czyli zmniejszaja o wiele to ryzyko i wlasciwie jest niewielkie. Poza tym ilosc powiklan w wiekszosci zalezy od doswiadczenia i wiedzy doktora. Czytalam gdzies ze powiklania sa wieksze u jednych lekarzy u drugich wystepuja bardzo bardzo rzadko.. Prawidlowe umieszczenie wlasciwej wielkosci implantu hehe wlasciwej firmy ( chyba Mentory jednak) zmniejsza do minimum pojawienie sie komplikacji. Przemieszczenie sie implantu( odwrocenie do gory nogami lol) nie jest mozliwe po ciazy ( choc cholerka wie co organizm moze wymyslic) moze sie pojawic do kilku mc po operacji jesli ma.Implant okragly tez moze sie przemiescic ( tez ma swoj spod nie jest kula), naukowe zrodla wskazuja ze zdarza sie to tez wiele razy.Zreszta moda jest moda, mysle ze teraz jest moda na umieszczanie implantu pod miesien a w przyszlosci moze bedziemy tylko polykac tabletke i miec piekne boobsy Tylko doswiadczony lekarz moze Ci dobrac implanty, on na pewno wie lepiej niz my.Buzialki |
|
|
|
|
#8852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze wmontowany anatomek nie może się przekręcić. Wrośnie się w tkanki, prawidłowo otorbi - i co mu się może stać? Implant nie lata sobie przecież w piersi, nie ma luzu w torebce- ma miejsce w które musi pasować. W tym miejscu sobie wrasta i wszystko musi być całością. A przy jakim implancie będzie bardziej widać opadnietą pierś? to chyba zależy ile ta pierś opadnie. Bo jeśli sporo- jaka jest różnica co jest w środku Zobacz poniżej- to akurat są piersi które przeszły karmienie z impalntem. Nawtet nie widać czy tam są okraglaski czy anatomki. A są okrągłe 375. W takim przypadku najlepiej po karmieniu będą wygladać piersi z mniejszym implantem i takie będzie najłatwiej potem poprawić - kształt impalntu nie ma raczej znaczenia .
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-03-03 o 00:37 |
|
|
|
|
#8853 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra- i ja już mykam sobie.
Pupa nie ćwiczona , chlebek nie wyszedł ![]() Mam nadzieję, że Zabulek kupił sobie chlebek bo się nie załapie na mój zakalec na całego tylko skórka jadalna
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#8854 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pod miesien u nierodzacych pod gruczol u mamusiek lecz w przypadku niedorozwoju piersi, deformacji niekoniecznie wynikajacej z posiadania dziecka lol konstrukcji ksztaltu piersi implant anatomiczny tylko. Mya Diva oczywiscie ma racje zalezy ile piers opadnie po ciazy wiec mozliwe efekty uboczne.Jesli zakladajac przytylas duzo w ciazy, potem dlugo karmilas, przy umieszczeniu pod miesien bardzo mozliwy efekt uboczny ( logicznie myslac ) efekt podwojnej pilki.Implant pod miesniem twardo trzymany przez miesien stoi w miejscu, piers naturalna opada.W przypadku implantu pod gruczol opada piers z implantem czyli zwis
|
|
|
|
|
#8855 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja robilam zakupy na tydzien, wiec troche mi zeszlo ![]() A nie dostalam maki zytniej w tesco A jak nie, to.................. nie wiem Mya jak na pierwszy chlebek masz 5 Z plusem nawet
|
|
#8856 |
|
Zadomowienie
|
mune 05.03 - 3![]() Ise 06.03 - 4![]() IsaDorra 07.03 - 5![]() izzi42 02.04 - 29![]() sherry.b 18.04 - 45![]() ania1919 27.04 - 54![]() kicia_nh 11.07 - 129![]() Olivkaa200 12.07 - 130![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Princessnefretarri ja jestem po karmieniu, zwisek mam ale niewielki i moja lekarka będzie robić pod mięsień. Odradzała mi pod gruczoł, ponieważ z czasem siła grawiatacji zrobiłaby swoje i chwilowo mogłabym mieć efekt uniesienia piersi do góry a później zwisek by się nawet większy zrobił, bo ciążyłby strasznie. Tym bardziej, że ja prawdopodobnie będę miała pojemność powyżej 400cc. Dla mnie wkładanie pod gruczoł w piersi po przejściach mija się trochę z celem. Skóra jest już osłabiona i podatna na "rozciągliwość". Chyba, że jak pisałyście z Myą naprawdę nie ma innej możliwości.
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-03-03 o 07:34 |
|
|
|
#8857 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8858 |
|
Raczkowanie
|
Witam cieplutko w piękny słoneczny dzionek.Dziękuję za komentarze pod zdjęciami.
Mayu, zgadzam się z Tobą, że wiek o niczym nie świadczy. Często panie starsze wiekiem są dużo młodsze duchowo niż młodsze dziewczyny. Sama mam 34 lata a śmieją się ze mnie, że jestem jak szalona dwudziestka ha,ha. Chlebek wyglądał smakowicie, a pupkę możesz dziś poćwiczyć - nawet karnie dwa razy. Ja mam tekturowane implanty i nawet nie dopuszczam takiej myśli, że miały by się przekręcić. Życzę wszystkim miłego dzionka, pędzę potrenować na orbitreku a potem wir sobotnich porządków.
|
|
#8859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej późno niż wcale Trzymam kciuki, zeby wyszły prześliczne i zrekompensowały te lata oczekiwań Cytat:
1. obrócenie implantu raczej ie wchodzi w grę przy karmieniu, ale... kto wie ![]() 2. i wydaje mi się, ze przy implancie anatomicznym bardziej będzie widać obwisłości... jeśli taki zaistnieją... po ciąży ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Krokusiku, cycusie wyglądają imponująco a w połączeniu z bielizną... powalają
|
|
#8860 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Wam laski za info dotyczące ćwiczeń.
Ilovesleeping doczytałaś o tym, że zwolniłam termin? Doktorek odpisuje na maile, więc piszzzzz się na 26 kwietnia 8.15 |
|
|
|
#8861 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#8862 |
|
Raczkowanie
|
Barbie, 15 tyś
|
|
|
|
#8863 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
olivko ja też cwiczę z nim ale tylko pupę. i to nie od początku...nie mogę tych cwiczeń na stojąco bo mam problemy z kolanami i bardzo by mnie to obciążało ![]() Cytat:
TZ wraca na początku maja dopiero zanim pozałatwia swoje sprawy żeby móc byc ze mną już normalnie i miec wolne dni to będzie połowa maja i dopiero wtedy będę mogła zając się moimi cycuszkami kurczę tak się zdenerwowałam teraz i do tego tak mi przykro, że aż łezki lecą ... a ja pod koniec maja mam sesję ![]() 15tys wiedziałam, że może to tyle wynosic bo patrzyłam na ich stronce internetowej, gdzie jest napisane 12-15 i się nastawiałam na tą niższą cenę
Edytowane przez 201711291009 Czas edycji: 2012-03-03 o 11:02 |
||
|
|
|
#8864 |
|
Raczkowanie
|
potwornie duzo!!oszalał
dziwczynki pytalam was juz 2 razy ale nikt mi nie odp..jak to ejst ze na zdjeciach tuz po peracji macie takie dosc male te piersi jakbu zgniecione i tak kilka tyg a potem patrzac na po 7 miesiacach nagle sa o 3 rozmiary wieksze ot tak
|
|
|
|
#8865 |
|
Raczkowanie
|
Fakt, to dużo. Tak naprawdę nie kojarzę, by jakiś inny lekarz miał wyższy cennik niż dr Kasprzyk, no ale cóż się dziwić, skoro chętne są mimo tej ceny, to czemu nie zarabiać? To oczywiste. Tak samo jak fryzjer, albo lekarz
skoro chętni są, to można podnieść ceny a mimo to chętnych nie braknie.
|
|
|
|
#8866 |
|
Raczkowanie
|
Do czego porownałybyscie ból?? wiem ze kazda inaczej to czuje ale ból jest zniośny?..kolezanka mojej mamy ktora jest lekarzem pow ze nie ma większego bólu pooperacyjnego jak ten po implantach piersi i zaczelam panikowac..planuje tlyko tydz zwolnienia poza domem i musze jakos potem wrocic do domu i nie dac po sobie znac bo mieszkam z duza rodzina i tlyko mama wie;(
|
|
|
|
#8867 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tyle wiem, pewnie jeszcze pare innych temu podobnych rzeczy jest, ale to chyba te najważniejsze![]() Jak zauważyłaś pewnie tu jest taki przerób dzienny tych postów, że nadrabiając zaległości mozna nie zauważyć albo po prostu zapomnieć wrócić do danego pytania żeby odpisać (ja te Twoje pytania właśnie widziałam i teraz sobie o tym przypomniałam )
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-03-03 o 11:16 |
|
|
|
|
#8868 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8869 |
|
Zadomowienie
|
Milenko, Barbie Wy chyba też do Kasprzyka się wybieracie, więc jak Wam zależy na czasie to możecie pisać do niego o tej termin co Sherry zwolniła
|
#8870 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Ra roznica wynika pewnie z rodzaju implantu. Okraglaczki sa tansze (ok. 3 tys) anatomki drozsze (6-7 tys). Moje kosztowaly 5900
|
|
#8871 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#8872 |
|
Rozeznanie
|
Ojć zaczynam się martwić o te piersi co z nimi będzie po ciąży!!! ale w takim razie na "tajne" konto będę odkładała kasę na poprawkę jak będzie konieczna, trudno.. liczę się z tym
)) ale mam kilka pytań:1. brałyście jakieś witaminy po operacji? Mune mi pisała o Witaminie E, mam sobie coś zakupić?? 2. (troszkę nie na temat piersi ale na temat pupy:P ) mam straszne krostki na pośladkach i udach, takie czerwone... nie wiem jak się pozbyć? macie jakieś pomysły? :/ bo mi TŻ wczoraj wypomniał to ((---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Czemu aż taka różnica w cene okrągłych i anatomów?? |
|
|
|
#8873 |
|
Raczkowanie
|
nie nei ja do Węgrzyna pytalam z ciekawpsci o cene..boje sie dziewczynki jak t bedzie mam wsyztkich przeciwko sobie;(( od rana do nocy mnei zatruwaja ze nie przezyje bolu ze popamietam ze nikt mnie nei ebdzie nianczyc ze sama sobie bede z wsyztkim musial poradzic ze bede zalowac a jak cos sie stanie to nikt nie wezmie kredytu dla mnie a ja nie pracuje;(((popadam w depresje
|
|
|
|
#8874 | |
|
Raczkowanie
|
Ale dziś piękna pogoda. Aż żyć się chce! Chyba się z tej okazji wybiorę po nowy kostium kąpielowy
![]() Cytat:
A co do bólu to jest to naprawdę sprawa zupełnie indywidualna. Dla mnie na przykład ból po leczeniu kanałowym zęba był dużo gorszy niż ten poperacyjny. Zresztą ból nawet jeśli silny zniknie szybko a cycki piękne zostaną na długo
|
|
|
|
|
#8875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i 1-szy mąż był zdecydowanie na nie... Po kolejnej 2 dzieci decyzja zapadła błyskawicznie... wstydziłam się rozebrać, wyjść w skąpej bluzeczce, odpuściłam basen, nawet na wakacje nie wyjeżdżałam żeby nie musieć sie rozbierać. I tym razem nie mówiłam nikomu, poza mężem (drugi), ktory wprawdzie twierdził, ze nie jest tak źle... ale po op się otworzył (było bardzo źle) Cytat:
Dużo zależy od skóry, od predyspozycji genetycznych i pewnie jeszcze od wielu rzeczy... Mi się zaczął 4 miesiąc i na razie jest ok sumiennie noszę staniczki, w nocy już niestety nie daję rady, bo mi przeszkadza I chyba muszę już niedługo zacząć smarować, natłuszczać skórę piersi, choć nigdy nie miałąm rozstępów (mimo 3 ciąż) i mam nadzieję, ze teraz też sie nie pojawia
|
|
#8876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj to nie za ciekawie masz. Twoi bliscy powinni Cię wspierać:/ A masz kogoś, kto Ci będzie mógł te pierwsze dni pomóc po operacji? Ja mam zupełnie odwrotną sytuację od Ciebie, bo wszystcy chętnie mi chcą pomóc a ja aż tylu łapek do pomocy potrzebować nie będę![]() Chlercia ja muszę na kurs intergacyjny uciekać, boshhh ale była głupia, że się tak wrąbałam w to:/:/:/
|
|
#8877 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wzmacnia ścianki naczyń krwionośnych no i ogólnie wzmacnia ![]() Cytat:
powiem jak u mnie było.. pierwsze 2 dni jak byłam w pancerzu z bandaży (baaaardzo mocny gorset) w skali 1-10 to ja daję 15 potem w staniku jak byłam i w tym pasie to najgorszy ból pleców (mięśnie pospinane) i żebra pogniecione z bandaży, bo musieli mocno uciągnąć więc ja je miałam jakby potłuczone i bardzo bolące, jakiś tydzień.. w skali to 8 (jechałam na tramalku ). od czwartku już mam super, takie 2,5 najgorzej jest rano jak się podniosę to nie umiem powietrza złapać bo mnie pod prawą pachą rwie i cycki mnie palą ale kwestia pół minuty i za chwilę jest super ![]() także do przetrwania ![]() a jak tak mnie to bolało ciągle to myślałam o wakacjach i tych wszystkich bluzkach i sukienkach co sobie kupię i mi się lepiej robiło ![]() i w ogóle ostatnio siostra mnie odwiedziła i siedzimy z mamą i siostrą przy kawie i mama: patrz, wystarczy powiedzieć "cycki" i Ania się cieszy... a ja taka uhahana ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
w dzień przyjazdu TŻ się skulił w pokoju a ja poszłam z mamą w kuchni pogadałam i fajnie to przyjęła (tata do tej pory myśli, że się potłukłam na nartach, tylko ciągle mnie pyta czemu ręki jednej za bardzo nie podnoszę )... do czego zmierzam bo nie pamiętam... aha... ![]() wydaje mi się, że mimo, że tak mówią to i tak Ci pomogą bo Cię kochają i wątpię, że będą takie mendy że Cię zostawią samej sobie a ból.. widzisz ile dziewczyn przez to przeszło.. są lepsze i gorsze chwile ale do przeżycia Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2012-03-03 o 12:13 |
||||
|
|
|
#8878 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8879 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ILS nieprawda
|
|
#8880 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sila grawitacji zawsze robi swoje, szczegolnie przy wiekszych rozmiarach. W Twoim przypadku jesli ten implant jest tak duzy to na.pewno mija sie z celem umieszczanie pod gruczol.Poczytaj literature medyczna umieszczanie pod gruczol jest alternatywa dla uniesienia piersi.Jak znajde link to Ci przesle a co lekarz to inna szkola lol zreszta co do tego.opadania to jak juz mowilysmy przy metodzie pod miesien implant zostaje na miejscu a sama piers opada wiec moze pojawic sie efekt podwojnej pilk i i tak jak wczesniej mowilysmy sa plusy i minusy kazdej metody.Piersi opadaja z czasem w kazdym przypadku,sila grawitacji dziala na wszystko bebez wyjatku :-( a troche zmienie temat moj cyckowy celibat zostal przerwany wczoraj po 3.5 tyg po operacji lol .......... oto co moj TZ powtarzal w kolko jak nakrecony lol .....They are f..ck..gorgeus ,they are f..ck... gorgeus they are amaizing lol i myslalam ze zwariowal.. a mi sie nie podobaj a...Chyba nasze wyobrazenie o tym co facetom sie podoba jest inne ehh |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

Operacja coraz blizej wiec mam pytanka
a w przyszlosci moze bedziemy tylko polykac tabletke i miec piekne boobsy
Tylko doswiadczony lekarz moze Ci dobrac implanty, on na pewno wie lepiej niz my.Buzialki
Zobacz poniżej- to akurat są piersi które przeszły karmienie z impalntem. Nawtet nie widać czy tam są okraglaski czy anatomki. A są okrągłe 375.
, chlebek nie wyszedł
tylko skórka jadalna
Z plusem nawet
mune 05.03 - 3

. Tylko sie nie smiejcie bo bede chyba najstarsza cycolinka wsrod Was - skonczylam 50-tke!

A mysl ze bede miala operacje mnie przeraza strasznie nie wiem nigdy tak nie miałam a teraz mysle ze umre z bólu