O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) - część IV - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-03, 09:52   #1261
mlodaj
Rozeznanie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) - część IV

Cytat:
Napisane przez d123 Pokaż wiadomość
Witam ...

Posypło sie fasolkami na wiosne ...
Natalia serdecznie Ci gratuluję trzymaj sie i dbaj o siebie i o fasolkę...
współczuje Ci śmierci Dziadka...
Dawno Cię nie było co u Ciebie?

zbieram sie w końcu na małe zakupy bo nie mam z czego obiadu ugotować ale jakoś brak weny do czegokolwiek

mlodaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 10:03   #1262
Tigresse86
Raczkowanie

Black muszę spróbować tego Twojego sposobu odpisywania, niezły patent

Z tą pierwszą wizytą to rzeczywiście tragedia, cóż ja uważam że w pewnym wieku to już należy bawić wnuki i działkę uprawiać, a nie doktorzyć, choć zdarzają się oczywiście wyjątki.
Całe szczęście że udało Ci sie umówić na drugą wizytkę i że z Twoim Szczęściem wszystko ok A że Tż nie widział to nie dramat, zobaczy kolejne USG, a tam na pewno już będzie coś więcej do oglądania i będzie to dla Was super przeżycie, tym bardziej że trafiłaś na fajnego ginka

Miłego dzionka Dziewczyny, lecę po jakieś zakupy i smażę dziś moje schabowe...mnóstwo schabowych bo taką mam ochotę na nie, już od kilku dni
Stary 2012-03-03, 10:06   #1263
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tigresse86 Pokaż wiadomość
Black muszę spróbować tego Twojego sposobu odpisywania, niezły patent

Z tą pierwszą wizytą to rzeczywiście tragedia, cóż ja uważam że w pewnym wieku to już należy bawić wnuki i działkę uprawiać, a nie doktorzyć, choć zdarzają się oczywiście wyjątki.
Całe szczęście że udało Ci sie umówić na drugą wizytkę i że z Twoim Szczęściem wszystko ok A że Tż nie widział to nie dramat, zobaczy kolejne USG, a tam na pewno już będzie coś więcej do oglądania i będzie to dla Was super przeżycie, tym bardziej że trafiłaś na fajnego ginka

Miłego dzionka Dziewczyny, lecę po jakieś zakupy i smażę dziś moje schabowe...mnóstwo schabowych bo taką mam ochotę na nie, już od kilku dni
Tygrysku polecam-nie miesza sie wszystko tak jak cos

NO ja rowniez tak uwazam,ze w pewnym wieku nie da sie juz wszytkiego ogarnac....wyjatki sa,ale ten doktorek do nich nie nalezal....
Tz tez sie tak pociesza,ze na nastepnej wizycie juz wiecej zapewne bedzie widac

MIlego dnia i smacznego

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 10:16   #1264
beautystyleandme
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natalia_b Pokaż wiadomość
Jestem....Dziadziuś dzisiaj umarł...więc nie mam głowy do nadrabiania...ale wiecie co? Nasz dzidziuś już ma anioła stróża...

JESTEM W CIĄŻY!!!!!

oszaleliśmy ze szcześcia! kreska jest słaba, ale widoczna...nawet na zdjęciu

więc bźdźiągwy- czekam na gratulacje i wbijam się w klubie do watku mamusiowego
strasznie mi przykro z powodu Dziadzia..
no i.....

gratulę mówiłam że mam prorocze sny

SEZON MARCOWY OTWARTY

teraz czekam na Misię bo ona też mi się sniła
beautystyleandme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 10:25   #1265
d123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mlodaj Pokaż wiadomość
Dawno Cię nie było co u Ciebie?

zbieram sie w końcu na małe zakupy bo nie mam z czego obiadu ugotować ale jakoś brak weny do czegokolwiek
Dziękuję i miło , ze pytasz
Faktycznie troszkę mnie nie było, są dni w których odpoczywam od komputera ... a dlatego , ze posiadam stacjonarny , ale już niedługo sie to zmieni jak siedzę przy nim to tak mnie kręgosłup boli ... tragedia. Ogólnie stan mojego kręgosłupa chyba nie jest najlepszy... za to korzystam z pięknej pogody i codziennie chodzę na długie spacery ... maluszek kopie jak szalony fajne uczucie za dokładnie tydzień dowiem sie czy to chłopczyk , czy dziewczynka aha leci już 22 tydzień... a co u Ciebie ? ja tez lecę po zakupy ...i rzodkiewkę bo statnio ciągle ją jem
d123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 10:40   #1266
black secret
Wtajemniczenie

d123 fajnie,ze odezwalas sie w koncu.
Problemy z kregoslupem swietnie rozumiem i nie dziwie Ci sie nie nie siedzisz przy kompie duzo w takim razie jak masz stacjonarke.
Super,ze chodzisz na spacerki
duzo, duzo zdrowka i odezwij sie czesciej jak dasz rade a najlepiej wroc do nas na stale

Stary 2012-03-03, 11:00   #1267
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Jestem....Dziadziuś dzisiaj umarł...więc nie mam głowy do nadrabiania...ale wiecie co? Nasz dzidziuś już ma anioła stróża...

JESTEM W CIĄŻY!!!!!

SUPER!!
SEZON MARZEC ZOSTAŁ OTWARTY!!
Stary 2012-03-03, 11:05   #1268
emillia006
Zadomowienie

NATALIA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! Wiedzialam

Wczoraj w nocy pojechalam na emergency do szpitala. Dostalam brazowego sluzu, nie widze domieszki krwi ale jakby zluszczajacy sie nablonek Po 3 godzinach czekania, zmierzyli mi cisnienie, pobrali krew na beta hcg, pomacali brzuch i tyle Nawet nie zrobili usg bo nie uzywaja sprzetu w ciagu nocy Angielska sluzba zdrowia. Dzisiaj ide prywatnie na USG i strasznie sie martwie Oprocz tego co jakis czas boli mnie podbrzusze plus krzyz Jestem w osmym tc i nie chce stracic dzidziusia Czy ktoras z Was ciezarowek tak miala? Wizyte mam za 6 godz i chyba oszaleje do tego czasu
W poniedzialek mam znowu stawic sie do szpitala po odbior wynikow beta i wtedy zrobia mi usg. Tak sie boje
Stary 2012-03-03, 11:10   #1269
misia20l
Zadomowienie

Cytat:
Faktycznie troszkę mnie nie było, są dni w których odpoczywam od komputera ... a dlatego , ze posiadam stacjonarny , ale już niedługo sie to zmieni jak siedzę przy nim to tak mnie kręgosłup boli ... tragedia. Ogólnie stan mojego kręgosłupa chyba nie jest najlepszy... za to korzystam z pięknej pogody i codziennie chodzę na długie spacery ... maluszek kopie jak szalony fajne uczucie za dokładnie tydzień dowiem sie czy to chłopczyk , czy dziewczynka aha leci już 22 tydzień... a co u Ciebie ? ja tez lecę po zakupy ...i rzodkiewkę bo statnio ciągle ją jem

Witaj d123
miło Cie widzieć
fajnie jak juz czujesz ruchy dzieciątka, napewno fajne uczucie szybko czas leci, jeszcze troszke i bedziesz już z dzidzią do nas pisała
trzymajcie sie
misia20l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 11:13   #1270
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość

Wczoraj w nocy pojechalam na emergency do szpitala. Dostalam brazowego sluzu, nie widze domieszki krwi ale jakby zluszczajacy sie nablonek Po 3 godzinach czekania, zmierzyli mi cisnienie, pobrali krew na beta hcg, pomacali brzuch i tyle Nawet nie zrobili usg bo nie uzywaja sprzetu w ciagu nocy Angielska sluzba zdrowia. Dzisiaj ide prywatnie na USG i strasznie sie martwie Oprocz tego co jakis czas boli mnie podbrzusze plus krzyz Jestem w osmym tc i nie chce stracic dzidziusia Czy ktoras z Was ciezarowek tak miala? Wizyte mam za 6 godz i chyba oszaleje do tego czasu
W poniedzialek mam znowu stawic sie do szpitala po odbior wynikow beta i wtedy zrobia mi usg. Tak sie boje

Emilko rozumiem Twoj strach....ale jesli to byl brazowy sluz i nie widzialas czystej krwi, to nie powinno byc nic zlego.
Wiem,ze nie chcesz stracic swojego malenstwa i nie stracisz go.
Moze z oslabienia ten sluz albo z przemeczenia....
ja mialam tydzien temu tak.
Sluzu jest duzo?? caly czas jest??
moze mialas jakiegos torbielka i dzieki ciazy on znika....
Mam nadzieje,ze dzisiejsze USG pokaze,ze wszystko jest ok i bedziesz spokojna.
ale faktycznie ta sluzba zdrowia w angli jest straszna.....
Pamietaj,ze nie wolno Ci nic robic. Nie wiem jak oni tam,ale ja trafiajac na dwoch super lekarzy dowiedzialam sie,ze jesli wysta nawet z oslabienia lekkie plamienia w ciazy to nie wolno nic robic, dzwigac, forsowac sie dla dobra ciezarnej i dziecka nawet jesli ostroznosc mialaby byc na wyrost.
Bedzie dobrze!!! Tzrymam kciuki za Ciebie i Twojego maluszka. Napewno bedzie dobrze
Sciskam Was i koniecznie po USG daj nam znac co i jak!!!!

Stary 2012-03-03, 11:22   #1271
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
Emilko rozumiem Twoj strach....ale jesli to byl brazowy sluz i nie widzialas czystej krwi, to nie powinno byc nic zlego.
Wiem,ze nie chcesz stracic swojego malenstwa i nie stracisz go.
Moze z oslabienia ten sluz albo z przemeczenia....
ja mialam tydzien temu tak.
Sluzu jest duzo?? caly czas jest??
moze mialas jakiegos torbielka i dzieki ciazy on znika....
Mam nadzieje,ze dzisiejsze USG pokaze,ze wszystko jest ok i bedziesz spokojna.
ale faktycznie ta sluzba zdrowia w angli jest straszna.....
Pamietaj,ze nie wolno Ci nic robic. Nie wiem jak oni tam,ale ja trafiajac na dwoch super lekarzy dowiedzialam sie,ze jesli wysta nawet z oslabienia lekkie plamienia w ciazy to nie wolno nic robic, dzwigac, forsowac sie dla dobra ciezarnej i dziecka nawet jesli ostroznosc mialaby byc na wyrost.
Bedzie dobrze!!! Tzrymam kciuki za Ciebie i Twojego maluszka. Napewno bedzie dobrze
Sciskam Was i koniecznie po USG daj nam znac co i jak!!!!
Chodzi o to, ze ja dbam o siebie. Po pracy staram sie juz nic nie robic w domku. Nie wiem co myslec Leze w lozku i lzy same leca Boze a moze sie zluszcza endometrium Ja juz boje sie nawet przeszukiwac neta w poszukiwaniu odpowiedzi na moje pytanie, bo jeszcze bardziej sie doluje. Wiesz co usg mialam robione dawno temu ale mozliwe, ze mialam jakas torbiel bo czesto i gesto jeszcze przed ciaza bolalo mnie w okolicy prawego jajnika
Wrocilismy ze szpitala ok 2 w nocy a ja malo co spalam. Tak sie boje
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 11:23   #1272
Malemalenstwo
Zadomowienie

Cytat:

kochana wszystko będzie dobrze. Ja wcześniej często miałam takie plamienia, śluz zabarwiony na różowo, raz zdarzył się taki brązowy i z moim maluszkiem jest wszystko oki. Dobrze, że nie ma żywej krwi u ciebie. Daj znać jak będziesz już po usg. Trzymam kciuki
Ja jak pierwsze plamienia dostałam, to też stres, strach. No ale gin mnie uspokoiła, że takie plamienia się zdarzają i nie oznaczają od razu najgorszego. Od tamtej pory już się tak nie stresowałam tymi plamieniami.
Stary 2012-03-03, 11:24   #1273
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Chodzi o to, ze ja dbam o siebie. Po pracy staram sie juz nic nie robic w domku. Nie wiem co myslec Leze w lozku i lzy same leca Boze a moze sie zluszcza endometrium Ja juz boje sie nawet przeszukiwac neta w poszukiwaniu odpowiedzi na moje pytanie, bo jeszcze bardziej sie doluje. Wiesz co usg mialam robione dawno temu ale mozliwe, ze mialam jakas torbiel bo czesto i gesto jeszcze przed ciaza bolalo mnie w okolicy prawego jajnika
Emilka przestań sie tak stresować, wiesz że to źle działa na maluszka?
Może właśnie z tego stresu dostałaś tego plamienia?
Osobiście uważam, że jeśli lekarz nie stwierdził ciąży zagrożonej ani jakieś pod szczególnym nadzorem, to czemu masz leżec cały czas? To też nie dobrze Zdrowa mama, zdrowy dzidziuś. Ruch też jest dobry dla organizmu
Stary 2012-03-03, 11:26   #1274
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem,ze piszac abys byla spokojna nie bedziesz napewno,ale naprawde gleboko wierze,ze wszystko bedzie ok z Twoja dzidzia
Jesli dbasz o siebie to bardzo dobrze, plamienia czasami w ciazy wystepuja,wiec nie mozesz najgorszego od razu widziec.
a nie wypadalby Ci teraz teoretycznie termin kolejnej @?? bo jestes w 8 tc wiec tak wygladaloby.....wiec tez to moglo byc przyczyna.
Na ktora masz USG??

Stary 2012-03-03, 11:26   #1275
sensuall
Zadomowienie

Cytat:

JESTEM W CIĄŻY!!!!!

Natalia popłakałam się kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! cieszę sie tak że trudno to opisać!!!! Kochana leć w poniedziałek na betę i pożniej w środę zobacz jak pieknie przyrasta! Nie wiem co Ci napisać... Tak bardzo się ciesze i gratuluję z całego serca.!!!!!
Stary 2012-03-03, 11:26   #1276
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malemalenstwo Pokaż wiadomość
kochana wszystko będzie dobrze. Ja wcześniej często miałam takie plamienia, śluz zabarwiony na różowo, raz zdarzył się taki brązowy i z moim maluszkiem jest wszystko oki. Dobrze, że nie ma żywej krwi u ciebie. Daj znać jak będziesz już po usg. Trzymam kciuki
Ja jak pierwsze plamienia dostałam, to też stres, strach. No ale gin mnie uspokoiła, że takie plamienia się zdarzają i nie oznaczają od razu najgorszego. Od tamtej pory już się tak nie stresowałam tymi plamieniami.
Pocieszam sie, ze teraz wypada mi termin drugiej @ i moze stad ten brazowy sluz. Martwi mnie ten zluszczajacy nablonek. No nic lekarzem nie jestem musze poczekac do wieczora.
Stary 2012-03-03, 11:29   #1277
Malemalenstwo
Zadomowienie

Cytat:
Pocieszam sie, ze teraz wypada mi termin drugiej @ i moze stad ten brazowy sluz. Martwi mnie ten zluszczajacy nablonek. No nic lekarzem nie jestem musze poczekac do wieczora.
ja właśnie miałam plamienia 20 i 21 lutego, później spojrzałam sobie do kalendarzyka i właśnie w te dni przypadała mi @. Proszę nie stresuj się, bo fasolce potrzebny jest spokój.
Stary 2012-03-03, 11:30   #1278
sensuall
Zadomowienie

Anjouka czemy myślisz że jestem w ciąży bliźniaczej? Przecież na usg jest jeden pęcherzyk

zielonacieszę się że fasolka ma się dobrze, ściskam Was!!
misiaw srode po ush podam date porodu bo od ostatniego razu pewnie się zmieniła

Teraz co u mnie Pogoda za oknem jest PIĘKNA!! Słoneczko świeci pieknie aż chce się zyć!
Mamy hotel z widokiem na Giewont
Znajomi juz śmigają na nartach a ja zaraz lece na krupówki na wyprzedaże
Stary 2012-03-03, 11:30   #1279
kamimidu
Zadomowienie

Cytat:
Czytałam o tym ze plamienia występują bardzo często w ciąży. Dobrze ze nie tam ani grama krwi!!!!
Trzymam kciuki! I daj proszę znać jak było. Lekarza!

Ja mykam z rodzinka na spacer bo Wrocław dzis piękny!
kamimidu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 11:32   #1280
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Emilka przestań sie tak stresować, wiesz że to źle działa na maluszka?
Może właśnie z tego stresu dostałaś tego plamienia?
Osobiście uważam, że jeśli lekarz nie stwierdził ciąży zagrożonej ani jakieś pod szczególnym nadzorem, to czemu masz leżec cały czas? To też nie dobrze Zdrowa mama, zdrowy dzidziuś. Ruch też jest dobry dla organizmu
Badala mnie jakas praktykantka. Nie wiem czemu ale macala mi zoladek Nawet nie zajrzala do srodka Masakra jakas. Na koniec powiedziala, ze ona niczego nie moze mi zagwarantowac i musze poczekac do poniedzialku na wynik bety i wtedy zrobia mi usg. To na pewno nie byla odpowiednia opieka lekarska
Stary 2012-03-03, 11:32   #1281
kamimidu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beautystyleandme Pokaż wiadomość
strasznie mi przykro z powodu Dziadzia..
no i.....

gratulę mówiłam że mam prorocze sny

SEZON MARCOWY OTWARTY

teraz czekam na Misię bo ona też mi się sniła
Szkoda ze ja ci sie nie przysnilam w ciąży :P
Moze chociaż chuda ci sie przysnie
kamimidu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 11:37   #1282
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Wiem,ze piszac abys byla spokojna nie bedziesz napewno,ale naprawde gleboko wierze,ze wszystko bedzie ok z Twoja dzidzia
Jesli dbasz o siebie to bardzo dobrze, plamienia czasami w ciazy wystepuja,wiec nie mozesz najgorszego od razu widziec.
a nie wypadalby Ci teraz teoretycznie termin kolejnej @?? bo jestes w 8 tc wiec tak wygladaloby.....wiec tez to moglo byc przyczyna.
Na ktora masz USG??
USG mam na 15:45, polskiego czasu 16:45.
Dziekuje dziewczyny za wsparcie

Przepraszam, ze przycmiewam swoim smutkiem watek ale nie mam sie komu wygadac. Nawet do mamy nie chce dzwonic aby jej nie denerwowac.

Edytowane przez emillia006
Czas edycji: 2012-03-03 o 12:09
Stary 2012-03-03, 11:40   #1283
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
USG mam na 15:45, polskiego czasu 16:35.
Dziekuje dziewczyny za wsparcie

Przepraszam, ze przycmiewam swoim smutkiem watek ale nie mam sie komu wygadac. Nawet do mamy nie chce dzwonic aby jej nie denerwowac.
Emilka no przestan. Masz problem piszesz, tak samo wszystkie.....piszemy o radosciach i smutkach.....jesli potrzebujesz pisz....cieszymy sie szczesciem Natalia teraz, jednoczesnie przykro z powodu smierci dziadka,Ty masz problem,to martwimy sie o Ciebie!!!!
Wiec ty sie tym tutaj nie drecz. Dobrze,ze sie wygadalas.
Wszystko bedzie dobrze!!!!!

Stary 2012-03-03, 12:08   #1284
Elmiria
Raczkowanie

Natuś, moje serdeczne gratulacje!!!!!:cmo k:
Współczuję ci, że straciłaś dziadka, ale zobaczysz, w pryrodzie zawsze jest zachowana pewna równowaga - będziesz miała ślicznego synka i na pewno w czymś będzie bardzo podobny do dziadka!

Gosiaczek, kami - dziękuję za kciuki!

Black, dziekuję kochana! Czuję się dobrze! W poniedziałek popołudniu zdam relacje z wizyty, to już będzie moje trzecie spotkanie wizualne z bobaskiem, to tak to przecież jest cały czas ze mną, pod moim serduszkiem bije jego maleńkie serdeńko!
Organizm sam mnie zmusza do osczędzania się, bo czasem poprostu się kładę i nie mam siły wstać, ale akurat dziś jest ok, więc się biorę za sprzątanie!

Pozdrowienia

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Misiu, termin porodu obecnie na 29.09
Elmiria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 12:10   #1285
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:

Kefi masz silna kolezanke hehe nasmaialam sie Mocna kobieta Spychac tak ciezkiego meza z lozka
Kefi ja tez z Tz ogladam czesto PIerwsza milosc

Kefi, Gusiak
, przykro mi z powodu chorob Waszych bliskich....to okropne co sie dzieje z tymi chorobskami teraz na swiecie....
blac koleżanka jest dobra chuda drobna a siła ma wiecej niz nie jeden facet

co do choroby mamy to narazie jest dobrze ale czasem mam dosc odstawili jej juz lekarstwa wyniki nie sa najlepsze i cały czas ta nerwówka - moze dlatego nie moge zajsc w ciaze
a dziadek no cóz z nim to jest coraz gorzej a nie lepiej oby nie robił on miejsca naszemu dzidziusiowi boo u nas ostatni za duzp umarlo a nkogo nie przybyło
najbardziej mi zal dziewczynek miał by juz 2,5 roku ehhh płakac mi sie tylko chce

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 12:22   #1286
beautystyleandme
Zadomowienie

Cytat:
Kochana daj nam tutaj znać jak poznasz płeć
Cytat:
Napisane przez kamimidu Pokaż wiadomość
Szkoda ze ja ci sie nie przysnilam w ciąży :P
Moze chociaż chuda ci sie przysnie
a weź mi nic nie mów.. wkuta jestem, że samej sobie się nie przyśniłam.. cóż... ale na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że w tygodniu śniło mi się, że częstuję Cię moją kanapką dukanowątwarzy nie widziałam, ale wiedziałam, że to Ty
Wytrzymałaś wczoraj bez alko? ja wczoraj dałam radę.. chociaż oglądając Kac Vegas myślałam, że oszaleję alko to motyw przewodni w tym filmie
mam nadzieję, że dziś wytrzymam.. chociaż przychodzą znajomi więc nie wiem jak to będzie
beautystyleandme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 12:36   #1287
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elmiria Pokaż wiadomość

Black, dziekuję kochana! Czuję się dobrze! W poniedziałek popołudniu zdam relacje z wizyty, to już będzie moje trzecie spotkanie wizualne z bobaskiem, to tak to przecież jest cały czas ze mną, pod moim serduszkiem bije jego maleńkie serdeńko!
Organizm sam mnie zmusza do osczędzania się, bo czasem poprostu się kładę i nie mam siły wstać, ale akurat dziś jest ok, więc się biorę za sprzątanie!

Pozdrowienia
Czekam az zdasz relacje z wizyty wrzucisz nam fotke USG??
Ja mialam juz dwa spotkania wizualne z moim Szczesciemniesamowite uczucie i juz nie moge sie doczekac za miesiac wizyty i jak znow moje malenstwo zobacze
Ja dzis troszke ogarnelam w domu,ale nie moge zbytnio robic, no i brak sil tez mnie ogranicza,ale to dobrze,bo jeszcze znajac mnie szalalabym ze wszystkim....pewnie okna zaczelabym myc,bo slonko swieci pieknie, cieplo jest....

Cytat:
Napisane przez kefii Pokaż wiadomość
blac koleżanka jest dobra chuda drobna a siła ma wiecej niz nie jeden facet

co do choroby mamy to narazie jest dobrze ale czasem mam dosc odstawili jej juz lekarstwa wyniki nie sa najlepsze i cały czas ta nerwówka - moze dlatego nie moge zajsc w ciaze
a dziadek no cóz z nim to jest coraz gorzej a nie lepiej oby nie robił on miejsca naszemu dzidziusiowi boo u nas ostatni za duzp umarlo a nkogo nie przybyło
najbardziej mi zal dziewczynek miał by juz 2,5 roku ehhh płakac mi sie tylko chce
hehe takie chude czesto niepozorne i mega silne

dobrze,ze ze zdrowiek mamy jest teraz dobrze, niestety szkoda,ze w zyciu nie da sie miec wszystkiego pieknego i kolorowego....
Niestety nie bedziesz miala wplywu na to czy dziadek zrobi miejsce Waszemu dzidziusiowi,ale zapewne jesli stanie sie to czego Ci oczywiscie nie zycze, to zapewne bedzie czuwal nad Wami jak dziadek Natalii....

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

jak tutaj sie pusto zrobilo....
wszystkie zniknely....
Natalia pewnie z Tz przeszczesliwi ciesza sie wspaniala wiadomoscia

Emilko koniecznie napisz jak tam po wizycie!!!
Trzymam kciuki za Was

Ja ide sie wykapac i czekam na Tz.

Milej soboty dziewczynki!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Stary 2012-03-03, 13:02   #1288
Malemalenstwo
Zadomowienie

No dziewczyny mieszkanie posprzątane, obiad przygotowany, więc pora na wysłużony odpoczynek
Pogoda piękna, aż chce się wszystko robić
Stary 2012-03-03, 13:37   #1289
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Tak mnie dziś ucieszyła wiadomość od Natalii że jest w ciąży, tak się przejełam ze aż się rozmarzyłam... I tak sobie myślałam, kiedy ja zrobie pierwszy test, kiedy wkońcu będe mama, kiedy będe miała brzuszek ... aż w końcu zaczęłam płakać i powiedziałam sobie w myślach pierd**&^^%%e robimy dziecko !!! ......................... ........................ ......................ale szybko sie ocknęłam i stwierdziłam że to nie jest rzecz ani zabawka, to odpowiedzialność za kogoś do końca życia i poczekam. Bede dzielnie odliczać. Musze zapewnić mu dobry start i dać wszystko co najlepsze... wiem że część z Was żałuje że czekała, że zwlekała, że miałyście sprawy ważniejsze a teraz się tak długo staracie... ale ja musze. I nie będe żałowała. Najpierw zakończe sprawy remontu, podlecze się troche i będe się w końcu starać, tak jak Wy. Bo narazie czuje się jakbym stała w miejscu, jakbym była bezużyteczna, nikomu nie potrzebna...
Miłego weekendu dziewczyny .
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 14:28   #1290
d123
Rozeznanie

Dziękuję Dziewczynki za pamięć na pewno sie pochwalę , czy to chłopiec czy dziewczynka ... i będę sie odzywała ! Ja już po spacerku , zakupach , sprzątaniu a teraz idę poleżeć ... o Malutkie mnie kopnęło na pewno Was pozdrawia
emillia006 trzymam mocno kciuki żeby z Twoją Kruszynką było wszystko ok !
d123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości