|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) - część IV
Witajcie z rana w poniedziałek
Słoneczko za oknem ale ziąb jak nie wiem co ![]() Co tu taka cisza z rana? Mój TŻ właśnie pojechał na szkolenie i wróci jutro
|
|
|
|
#1352 | |
|
Wtajemniczenie
|
witam was z rana
no0 juz po weekendzie to moge siedziec na kompie ale mnie dzis glowa boli i czuje sie okropnie na szczescie pogoda za oknem jest super Cytat:
nie zalamuj sie trzeba tak jak natalia do tego podejsc bedziecie sie jeszcze starc i brac z tego pryjemnosc wiem jak to jest jak to trwa coraz dłuzej i za kazdyn raem człowiek ma nadzieje ze to juz a tu głowa do góry
|
|
|
|
|
#1353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wieem co czujesz... ja co prawda jeszcze nie mam @ ale już wszelkie symptomy sie pojawiły więc spokojnie czekam... złość juz mi przeszłą teraz tylko troche mi smutno...w tym miesiacu ide do gina...zaczynam sie badać-zobacze czy wszytko dobrze u mnie...jesli trzeba bedzie zbadamy meza.... a jesl wszytko jest dobrze to pozostaje nam czekać i kochać sie z mężami do utraty tchu kochać się podkreślam ...nie robić dziecko
|
|
#1354 |
|
Zadomowienie
|
witam sie i ja
![]() nie wierze! jestem nie dość że już o 9:00 to nawet miałam nie całą stronę do nadrobienia... a myślałam że plotki zaczną się już od samego rańca ![]() mnie też sie nic nie chce... a najbardziej tego że dziś znów jest poniedziałek i cały tydzień znowu trzeba przetrwać w samotności... prawda dziś piękne słoneczko ale myślałam że bedzie równie pięknie ciepło a tu dupa, przymrozek, u mnie -5'C.ja od dziś zaczęłam codziennie mierzyć tepke żeby widzieć czy bedzien spadek czy nie... no dzis mam najładniejszą tempke, w tym cyklu jak mierzyłam od czasu do czasu to takiej nie spotkałam dziś 37,0. oby rosła...oby rosła...oby nie spadła..
|
|
|
|
#1355 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
co by nie spadła ))
|
|
#1356 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki!
piekny dzień dziś! straszny weekend miałam... teść z TZ zrobili rozpiździel w salonie, więc ja cały weekend siedzialam z Małą zamknięta w jej pokoju :/ dobrze, że przynajmniej nie lało, to udało nam się na chwilę wyjść z domu. Syf masakryczny. Teśc jeszcze robi, ale obiecał , że jak wrócę dziś po pracy to już będzie posprzątane. Poza tym tak mi nakopcił w tym salonie przez weekend, że chyba będę miesiąc wietrzyła! Tygrysku, przykro mi byłam pewna, że się udało, myślałam ze na monitoringu można bardziej polegać... a tu sie okazuje, że też nie :/nie martw się, mamy tyle samo cykli, więc ja za tydzień dołączę do Twojego doła.. znów, jak co miesiąc... z tą różnicą, że teraz jestem na niego przygotowana psychicznie. Przytulam Cie mocno
|
|
|
|
#1357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dziś też spędzam dzień sama, TŻ na szkoleniu, wraca jutro, najgorsza będzie noc bez TŻ jutro rano na badanie krwi idę i zamierzam pojechać do rodziców pociągiem pozałatwiać parę spraw. ![]() oby nie spadła |
|
|
|
|
#1358 |
|
Zadomowienie
|
za tydzień nasi znajomi wyprawią chyba pępkowe i mam nadzieje że razem z tżkiem i z nimi bedziemy świętować nie tylko to pępkowe ale i fasolkowe...
![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- dziewczynki wiecie czemu przy nazwie wizaż jest czarna wstążka? |
|
|
|
#1359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
własnie byłam w toaalecie...spotkalam tam moją @ rozszalała się na całego...no nic eh... Misiu zmeń mi na 5cs
|
|
#1361 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
wpadłam tylko pożegnać się, bo uciekam do pracy. Do wieczora
|
|
#1362 |
|
Zadomowienie
|
kurde nie wiem co jets grane...
cykl mam jak w zegarku, okres idealnie w termine zawsze trwa 3 dni ...płodne w terminie, owulacja idealnie jak byc powinna i dupa... nie kocham sie z mezem na siłe i nie zamierzam ale zwsze traiamy w dni płodne,czeto w owulacje albo dzien przed... dupa,dupa,dupa.... :beczy: ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Gusiak nie ma o mi gratulowac za podejscie bo sama siebie oszukuję... mam doła jak cholera, płakać mi sie chce znowu... smutno mi tak ze aż strach...no i własnie ten strach że coś jest nie tak.... może gdybym miała wyniki badan ze wszytko jest ok to łatwiej by mi było atak zaczynam myslec ze któres z nas ma problem i pomimo pierwszego dziecka drugiego miec nie bedziemy
|
#1363 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bo jest 2 dniowa żałoba narodowa z powodu tej katastrofy kolejowej ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
![]() ale może faktycznie jesli masz sie zamartwiać i rozmyślac czy wszystko jest w porządku to warto zrobic badania przynajmniej bedziesz wiedziała na czym stoisz
|
|
#1364 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mówiłam że dzidzia czeka na wyniki. Ujawni się 31.03. Jako ostatnia fasolina w tym miesiącu Musi się jakoś wyróżniać. Co tam taka środkowa![]() kiedy będą wyniki? |
|
|
|
|
#1365 |
|
Zadomowienie
|
aa.. rzeczywiście...
kami zmieniłam, byłam coś nie na bieżąco bo z 3 na 5 zmieniałam. dziewczyny prosze zerknijcie każda na swój cykl starańczy jest aktualny.. ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- o! już troszke kobitek przybyło
|
|
|
|
#1366 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jestem zwolenniczką jak najwczesniejszych badań. Widzisz po mojej sytuacji, wszyscy mówią, żeby badania zrobić dopiero po roku, kiedy nic nie wychodzi. A ja po 4-5 mies juz wiem co jest nie tak i jak to naprawić. Po co czekać? Pamiętam że któryś hormon badałam w 2-3 dc, więc fajnie jakbys miała taką mozliwość i pobiegła jeszcze dziś po skierowanie A tak poza wszystkim to wiem, że u Ciebie nie ma żadnego problemu ale musisz się o tym przekonać wynikami, żeby spokojnie spać i tak jak mówisz kochac sie do upadłego ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- laski, a u mnie do srody nie ma dyra wiec będę tu siedziec całe 8 godzin! ![]() (jakby co najmniej było inaczej kiedy on jest )---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- a gdzie ta Pola? laski, oprócz Tygryska i Kami ktoś miał testowac jeszcze w tym tygodniu? bo juz sie pogubiłam Misia? nie Ty czasem? |
|
|
|
|
#1367 |
|
Zadomowienie
|
Pola sie cos nie odzywa ciekawe czy testowała
![]() Black cos tez nie ma do tej pory może jej Tz znowu ma wolne co by wszystko wyjaśniało![]() A zauważyłyście że bez Natalii jest tu jakos bardzo spokojnie aż za spokojnie tak dziwnie dziewczynki uśmiechnijcie sie wiem że to dla niektórych teraz nie łatwe ale damy rade !!! jeszcze do nas wszystkich los sie uśmiechnie i doczekamy sie fasolek
|
#1368 |
|
Zadomowienie
|
gdzie jest Pola?
---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Emma moja @ na być w czwartek, od dziś codziennie mierze tempke żeby sprawdzić czy spadnie czy nie.. dzis mam najładniejszą chyba w całym cyklu bo równe i całe 37,0
|
|
|
|
#1369 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no to trzymam żeby tylko rosła ![]() testujesz wczesniej czy czekasz do czwartku? |
|
|
|
|
#1370 |
|
Wtajemniczenie
|
ja w przyszłym tygodniu testuje o ile bedzie co bo mi tepka cos szaleje wiec chyba nici z tego
|
|
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane chciałam sie przywitac i poprosic o przyjęcie do grona..od dziś zaczynamy z Tż starania o dzidzię...
Własnie odstawiałam tabsy i dziś powinna przyjść @ z odstawienia ![]() Za 3 miesiace bierzemy slub i dlatego nie ma co juz czekać....
|
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1373 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziwne dni ma teraz, takie zetknięcie ogromnego szczęścia i z drugiej strony nieszczęścia... chciałoby się cieszyc, tanczyc i skakac z radości... a z drugiej strony tak przykro z powodu dziadka. Ech to życie... Mnie dzis z rana tez wiadomosc taka smutna powitała... mielismy tu taką panią , która przychodziła sprzatac.. super kobieta, zawsze usmiechnięta, optymizmem tryskała na kilometr! I własnie zmarła dzis w nocy rocznik 61, masakra :/ młodsza od mojej mamy
|
|
|
|
|
#1374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1375 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie.. wczesniej napewno nie.. najwczesniej to właśnie w czwartek (bede miała wtedy 28dc)... ale pewnie znając mnie to wstrzymam sie do soboty przynajmniej, bo w niedziele to bedzie mój dzień najdłuższego cyklu, wiec nie bede sie wygłupiać tak szybko bo pewnie by test nawet nie wyszedł do końca wiarygodny. |
|
|
|
|
#1376 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zebys do śłubu poszła juz w dwupaku
|
|
|
|
|
#1377 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1378 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
albo w 3paku bo takie prawdopodobienstwo jest spore ![]() |
|
|
|
#1380 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Będziesz nas trzymała w napięciu jak Natala! ale jak masz miec taki sam wynik jak Ona to ja osobiscie moge sie poswięcic i poczekac ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- oj, ale bym zazdroscila! ale mi Wróżka Kasia tez przepowiedziała bliźniaki, więc trzymam ją za slowo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

do dupy to wszystko, nie wiem co tu robić

kochać się podkreślam ...nie robić dziecko 
co by nie spadła
byłam pewna, że się udało, myślałam ze na monitoringu można bardziej polegać... a tu sie okazuje, że też nie :/

dziewczynki uśmiechnijcie sie wiem że to dla niektórych teraz nie łatwe ale damy rade !!! jeszcze do nas wszystkich los sie uśmiechnie i doczekamy sie fasolek