|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty - no gdzieś chyba musimy gadać, nie???
Elu bo mi sie wydaje ze ty musisz rzucic jakis plus minus termin,bo tak z kosmosu to trudno zadecydowac.poza tym obecnie na tapecie jest zlot u Biernasi, w kolejsce jest Terenia I tak trudno sie polapac.takze nie gniewuchaj sie tylko napisz kiedy mniej wi
|
|
|
|
#1982 |
|
Rozeznanie
|
Na tym forum pracuję jako etatowy oscypek
![]() ] Ale za to bardzo lubię czytać, a szczególnie dłuuuugie posty ![]() dlatego Madziu kochana jak widzę taki krótki w Twoim wykonaniu to jestem zawiedziona. Miło i fajnie, że znalazłam się w tak szacownym gronie i tak jak Bożenka chcę się z wami zestarzeć (a fe... przecież my się nie starzejemy ) Kaju ja nad morze, to pierwsza..., ale jak bym się wybrała bez moich latorosli to z rodziny by mnie wypisały jak nic
|
#1983 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewczynki, serca nie macie, tyle napisać
![]() Madziu jak ciebie nie czytać, jak was wszystkich nie czytać, no i jak nie zestarzeć się z wami - nie to nie możliwe Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A z Jolą dziś nie widziałam się i jutro też nie i w czwartek. ![]() ale może do tej pory dojdą jajeczka i będziemy wiercić, bo sprzęcik za namową Joli i innych kochanych wizażanek w Lidlu został zakupiony i jajeczka zamówione Elu nad morze chętnie byleby nie w okolicach 7 lipca, a inne terminy na razie nie wiemMadzie gratuluję pracy Kolorowych snów
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
Eluniu Kajuniu
Pytasz się co ze spotkaniem u Ciebie. Tak sobie na ten temat myślałam i popieram MadzieZ. Musisz sobie pomyśleć kiedy by Tobie najbardziej odpowiadało i podać te terminy, wtedy babiniec będzie się mógł wypowiedzieć. ![]() Marzec jest zarezerwowany u mnie, kwiecień u Tereni, maj raczej odpada bo jest długi weekend i dziewczyny pewnie inne wyjazdy organizują, czerwiec dla nauczycielek strasznie pracowity (a to większość z nas) - zostają wakacje. Ale to tylko takie moje gadanie. ![]() Pisz kiedy Tobie najbardziej odpowiada. Ja tam bym Ciebie chętnie odwiedziła bo odległość jest do strawienia. No i mam nadzieję, że najpierw odwiedzisz mnie. |
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam blisko więc mi wsio rybka
bo w półtora godzinki jestem
|
#1986 |
|
Zadomowienie
|
To ja określę czas wakacyjny czyli druga niedziela lipca-13-15
Miejsca dużo wiec zmieścimy się wszyscy a jeśli zajdzie potrzeba przygarniemy też rodziny. Dobranoc,buziam mocno.
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
Eluniu
Jak mi los planów nie pogmatwa (tak jak w ubiegłym roku) to postaram się Was odwiedzić. |
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Kaj no niestety ja nie przyjadę
![]() A może któraś z was skusi się na wczasy z rękodziełem w Babińcu? było by fajnie![]() Bożenko a czemu raczej nie pojedziesz do Babińca? Co się stało? Ciekawa jestem bardzo. MAdziuZ ja twoje długaśnie posty też uwielbiam bo piszesz tak, że można by czytać i czytać ![]() Ok babeczki uciekam do pracy. Przypominam o głosowaniu na wyzwanie i o tym, że do 14 marca zapisujemy się na wymiankę na powitanie wiosny
![]() Wiosenne buziaczki dla wszystkich ![]()
Malowane miotłą Sutasz Zakątek Kreatywnych Kobiet Turkusowy Hamak Perła Art blog ![]() Uroczysko Luny blog Edytowane przez cycol11 Czas edycji: 2012-03-07 o 07:31 |
|
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i bardzo pięknie ![]() U mnie wygląda to tak, że w kwietniu nie będę u Tereni bo lecimy do Londynu na 2 tygodnie. W maju mieliśmy jechać do Pragi, na majówkę, ale ceny nawet w hostelach młodzieżowych są wysokie, więc może Budapeszt.... nie wiemy jeszcze. Martwi mnie to, że jedziemy ze znajomymi, a jak dotąd z naszej czwórki tylko ja zrobiłam przegląd ewentualnego zakwaterowania. Natomiast powiedziałam wprost, bo nie owijam w bawełnę w takich sytuacjach, że teraz czekam na ich relacje z poszukiwać kwaterunku. No i tak czekam już dobre 2 tygodnie a nikt nawet nie rusza palcem. Jestem cierpliwa, poczekam. Jak się nie streszczą to pojedziemy nad Wigry, mi to rybka, nawet wolę!!! Wracając jednak do meritum. Przez kumulację wiosennych wyjazdów, nie planuję nic większego na lato. Zbieramy dni urlopowe na większą wyprawę w styczniu 2013. Chętnie więc skorzystam z zaproszenia na każdy wyjazdowy weekend i wstępnie przybędę Jakby mnie chciał ktoś jeszcze na wakacyjny weekend zaprosić to niech się nie krępuje!!! Prawdopodobnie takie wypady to będą moje jedyne letnie wakacje w tym roku ![]() Aaaa i chce powiedzieć, że zgarnęłam trochę scrapkowych przydasiów z Anglii ( bratowa mojego męża mi przywiozła). Takie drobiazgi ale baaaardzo sympatyczne. Cycolka, ale jak ja mam głosowac na wywanie, jak ja rozpoznaję, która praca jest czyja???? I nie potrafię być obiektywna, z sympatii do osób, których pracę rozpoznaję! O i chyba nie zagłosuję.....Alinko, ale macie fajnie w tym Zgorzelcu.... tez bym się pospotykałam. Sioodemka... do raportu! Ok, lecę, lecę. Ach, wczoraj byłam na badaniach okresowych... matko jaka ściema, jak w śrendiowieczu " proszę zamknąć oczy i dotknąć palcem nosa", " Proszę stanąć na jednej nodze, zamknąć oczy" . " Dziękuję. Jest Pani zdrowa- 135 zł" ![]() Wierzcie mi, z trudem powstrzymałam wybuch śmiechu. No to buziaki!!! Fajnie, że czytacie...i że lubicie... ale mi mo wszystko... przydługie to to
|
|
|
|
|
#1990 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczęta w ten piękny słoneczny dzionek .ja to tez bardzo lubię czytać wasze posta ,czasem nawet uśmiech gości na mej papuni . Jesteście wspaniałe i mam nadzieje ,ze podczytując nie będę oscypkiem
Spac nie idę aż wszystkiego nie poczytam . |
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Anuleczka uratowała honor tego poranka, bo straszna była cisza.
No piszcie coś, ja tu zaglądam, chcę poczytać a nudy na pudy
|
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam co pisać, nadal myślę o tym czy zostawić TŻ na 3 tygodnie, czy to zbyt ryzykowne
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Zostawić!
Tęsknota to ważny element związku. Trzeba sobie od czasu do czasu to zafundować
|
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
boję się, że tu armagedeon powstanie
a tęsknota to pikuś, mieszkaliśmy przecież 400km od siebie
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Najwyżej będzie armagedeon, no i co... co ma pływać nie utonie
![]() Wczoraj widziałam taką scenkę rodzajową. Ojciec z córka wynoszą śmieci. Dziewczynka gramoli się ze sporym workiem daleko w tyle za ojcem. Tenw końcu podbiega zniecierpliwiony, wyrywa jej z ręki worek i rzuca w jej stronę : " NIe mogę patrzeć jak się z tym grzebiesz, oddawaj., sam to zaniosę". Nie dość że zostawił dziecko z poczuciem winy, że biedne nawet nie może sobie poradzić z wyniesieniem śmieci, to jeszcze zrobił to na tyle głośno i bezceremonialnie, że na pewno dziewczynce ( 10 lat) musiało się zrobić bardzo smutno. No i co z tego się się gramoli, że się grzebie, że nie jest sprytna, niech sobie niesie te śmieci i pół godziny. Jak się nie ma cierpliwości nie powinno się mieć dzieci!!! To taka trochę anegdota pod chłopa Kath. No i co z tego że armagedeon, czy to znaczy że ty musisz podbiegac i wyrywać mu worek z ręki, żeby nie było armagedeonu? A niech sobie będzie!!! |
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam Kat, 2 dni i posprzatacie, cokolwiek by to nie było... zresztą może nie będzie aż tak źle...
gorszy od Julki być nie może
|
#1997 |
|
Wtajemniczenie
|
Zawsze może być tak, że bałagan zacznie mu przeszkadzać i w końcu sam posprząta
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaaaaaaaaaaaa
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
magdzich ależ Ci dziś humor dopisuje, przedni kawał
![]() pozmywa penie jak naczyń zabraknie co najwyżej ![]() tylko w tych 3 tygodniach sa jego urodziny w tym czasiee
|
#2000 |
|
Wtajemniczenie
|
Po Waszych wypowiedziach na temat oscypków, zaczynam się tak czuć
a nie jestem oscypkiem.Kathinna - co do TZ to nie można go cały czas pilnować. Lepiej dowiedzieć się , czy da sobie radę teraz niż później
Edytowane przez anula3333 Czas edycji: 2012-03-07 o 14:03 |
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
jak na BN pojechałam to jakoś dał radę, ale wtedy to było tylko 5 dni
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, i chyba wcześniej też 20 kilka lat, zanim się wprowadziłać do jego życia, dawał sobie radę:P
A może Kasia się boi, że on sobie aż za dobrze bez niej poradzi!!? |
|
|
|
#2003 |
|
Wtajemniczenie
|
Kath ja bym zostawiła i pojechała. Przecież nie można ciągle się opiekować facetem! Jak tam Was czytam to sobie myślę, że ja to niedobra zołza jestem
Gonie tego mojego Grzesia to wszelkich robót, ale tak sobie myślę że gdybym tak nie robiła to miała bym kalekę w domu co to sam nic nie zrobi. Gdy zamieszkaliśmy razem Grześ umiał zrobić jajecznice i jajko na miękko a teraz robi obiady, sprząta (czasem), pierze myje okna. jasne czasem są awantury, bo naczynia czekają aż je się umyję ale to i tak bez porównania z tym co było wcześniej. Niestety tak to jest gdy ma się mamę która wszystko zrobi, we wszystkim wyręczy. Więc zachęcam was do bycia zołzami W końcu kobieta tez musi mieć dla siebie czas po pracy
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
ale on też to robi, ale jak mu powiem właśnie! Sam nie wpada na tak genialne pomysły
|
#2005 |
|
Wtajemniczenie
|
No a wcześniej jak sobie dawał rade?
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
Katrinko napominamy Cię przestań być taką nadopiekuńczą mamuśką. Ty też powinnaś zmienić trochę klimat i potęsknić,odwiedzić rodziców.
A co najważniejsze zawitasz na zlocik i wreszcie poznamy się. Siódemka nie może iść do raportu bo latają za materialami i innymi rzeczami do domku. Ach przecież będzie pracowac u mamusi ![]() 8.03
Edytowane przez Terenia18 Czas edycji: 2012-03-07 o 14:41 |
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
no wcześniej z rodizcami mieszkał
|
#2008 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Kat przez telefon będziesz go ustawiać:
- kochanie zmyłeś naczynie? - Kochanie wyprowadziłeś kota na spacer? - kochanie odkurzyłeś? - kochanie umyłeś łazienkę? itp itd A na koniec telefon - kochanie wracam, przygotuj dom na wejście |
|
|
|
#2009 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu każdy kiedyś z rodzicami mieszkał .Chłop to machina prosta w obsłudze ,walniesz focha
i będzie grzeczny .Bo się wystraszy ,że zostanie sam i będzie musiał do mamusi wrócić .
|
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ale mi humor poprawiłyście ale kota nie mamy, jeszcze
Nowe wątki na forum Decoupage
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

)

gorszy od Julki być nie może