|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Swoją elitę od dawna już mamy i VII część zakładamy!
uciekam spać. dobranoc.
|
|
#1082 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1083 |
|
Wtajemniczenie
|
wolna.nasza piosenka niezmieniona od 5 lat.lady pank zawsze tam gdzie ty. Stare ale jare. Lubimy tez piosenke najarana anka a ja z sýbkosci kiedys powiedzialam najaranka
---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- szukam rudych bvtow.dobraóc
wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766668 Myślę o Tobie tylko wtedy, gdy mi się przypomnisz. Nie zdarza się to jednak często bo jakieś 50 razy na godzinę. To wcale nie jest tak często. 13.09.2013 <3 |
|
|
|
#1084 |
|
Wtajemniczenie
|
dziendoberek.
wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766668 Myślę o Tobie tylko wtedy, gdy mi się przypomnisz. Nie zdarza się to jednak często bo jakieś 50 razy na godzinę. To wcale nie jest tak często. 13.09.2013 <3 |
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane moje dziewczynki
![]() Powiem krótko , nie chciałam się wtrącać w sprawę pomiędzy Sylwia a Wiśnią więc na ten temat publicznie wypowiadać się nie będę. Ale zaniepokoiły mnie posty typu ; ,,Szkoda , że ten wątek się rozwalił" (nie wiem czy dobrze zacytowałam , jeśli nie to w góry przepraszam Nie chcę po prostu was stracić , jestem tu od jakiegoś czasu , może nie udzielam się tak dużo jak reszta dziewczyn , bo niestety się uczę i mam sporo obowiązków w domu co wiąże się z brakiem czasu , ale tak czy siak nie chciałabym stracić z wami kontaktu , tym bardziej tego wątku przez jakieś nieporozumienia. Także postarajmy się chociaż nie psuć tego co zostało , a postarajmy się odbudować ten wątek na nowo.
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Justynka szkoda, że niektóre sprawy się tak potoczyły.
ale masz rację - nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem! jakoś nasz wątek przetrwa te gorsze chwile
|
|
#1087 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dziewczyny walczmy o ten wątek. Nie chciałabym, żeby ten wątek upadł przez nieporozumienia. Ja zostanę na pewno. Jeśli Wy zostaniecie ( oczywiście te, które chciałyby zostać) to nam się uda odbudować ten wątek. Damy radę dziewczyny! ![]() Justynka ![]() Co tam u Ciebie?
|
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
tak moje kochane dziewczynki , najsilniejsze zostaną i mam nadzieję razem odbudujemy to wszystko
![]() Patrycja- a jakoś leci kochane, nosek już przestaje boleć , ale jeszcze mam katarek i troszkę spuchnięty po tym zabiegu muszę dziś się uczyć , ale tak mi się nie chce nie wiem czy dam sobie radę z tym wszystkim w tym tygodniu , ale muszę a co u Ciebie? Dominiko - a u Ciebie co tam ?
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
Justynka u mnie średnio. już myślałam, że wiosna będzie a tu śnieg sypie
![]() ![]() tak dużo nauki? z czego masz jutro jakieś kartkówki/klasówki?
|
|
#1090 |
|
Konto usunięte
|
Justynka zgadzam się
![]() Razem na pewno nam się uda odbudować wątek ![]() Cieszę się, że już Cię nosek przestaje boleć ![]() Aż tyle masz nauki? Z czego będziesz się uczyć? Dasz radę Kochana ![]() U mnie dobrze Plecy mnie jeszcze trochę bolą, ale mnie niż wczoraj. Mogę się nawet schylić ![]() Po obiadku idę z M na spacerek a później jadę do fryzjera ![]() Dominika ![]() Co tam u Ciebie? ![]() Masz już plany na dziś? ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Dominika pada u Ciebie śnieg? Współczuję ![]() U mnie świeci słoneczko i ciepło jest
|
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Justynka masz rację!
Ja na pewno zostaję, przywiązałam się do Was bardzo i nigdzie się nie ruszam ![]() Wstałam o 9 i do 11 cierpiałam dosłownie... nie wychodzę dzisiaj nawet nigdzie, wyglądam jak potwór przez @. |
|
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jutro tak , z angielskiego mam , francuskiego , polskiego powtórzenie z renesansu i z woku będzie pytać ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32851063]Justynka zgadzam się ![]() Razem na pewno nam się uda odbudować wątek ![]() Cieszę się, że już Cię nosek przestaje boleć ![]() Aż tyle masz nauki? Z czego będziesz się uczyć? Dasz radę Kochana ![]() U mnie dobrze Plecy mnie jeszcze trochę bolą, ale mnie niż wczoraj. Mogę się nawet schylić ![]() Po obiadku idę z M na spacerek a później jadę do fryzjera ![]() [/QUOTE] o M a co chcesz zrobić w włoskami ?![]() z noskiem już coraz lepiej , zobaczymy , może mi coś to pomoże
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja oczywiście moimi planami na dzisiaj jest - nauka!
nie będę w taką pogodę nigdzie wychodzić. no serio Ci mówię, SYPIE. bialutko jest... tyle śniegu ![]() poza tym jest w miarę. a u Ciebie? patrzę, że na spacer się ciągniesz z M
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się o jej @ mam z nią takie same problemy
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
w takich chwilach jak dzisiaj rano zastanawiam się jak ja będę np. pracować w przyszłości
ból okropny, a tu do pracy przyjdzie mi iść...
|
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
hej Pati
zawsze tak okropnie się czujesz przy @?Justynka to nie jest śmieszne! trochę tej nauki masz. a umiesz już coś? ![]() u mnie od jutra rekolekcje 3 dni, więc luzik
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Dominika hej
|
|
|
|
#1098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi nic nie pomaga no , żadne leki , okłady , ziółka , nic ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
ale Ci dobrze
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś nagrzewałam podbrzusze poduszką elektryczną i pomogło na 3 okresy chyba, a teraz już nic. ja nie wiem... zaczynam wierzyć, że wszystko minie po ciąży dopiero
|
|
|
|
|
#1100 |
|
Konto usunięte
|
Pati cieszę się, że zostaniesz z nami
![]() ojej biedactwo Ja jestem przed @, ale brzuch mnie już boli i głowa zaczyna mnie pobolewać Justynka dużo tego Wierzę w Ciebie ![]() Dasz radę ![]() Chcę odświeżyć balejaż i wycieniować włoski ![]() Nie będę ich ścinać bo są krótkie a ja teraz je zapuszczam ![]() Dominika znowu nauka? Jaka Ty biedna jesteś ![]() Współczuję Ja już śniegu nie chcę ![]() U mnie już wiosna Tak. Mamy iść na spacer
Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2012-03-11 o 12:15 |
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja zazdroszczę Ci tego spacerku
super, że się cieszysz, ja też. i uwaga dziewczyny! jestem zdania, że ten wątek może i mieć gorsze chwile, ale nawet w 3 osoby dobijemy XX części! a szanse teraz są jeszcze większe gdyż nie ma tu tylko 3 osób a gorszych chwil już nie będzie! |
|
|
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Justyś aaa COŚ to już coś
![]() Pati a byłaś z tym u lekarza? jeju biedna. mnie tylko czasami boli, ale znośnie. może jakieś tabletki by zadziałały? ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
Patrycja właśnie odrabiam moją ukochaną matematykę a jak tam twój "podopieczny" się ma? ;>
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem już 3-4 to tabletki wystarczą , ale pierwszy dzień to po prostu nic nie pomaga---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32851410] Justynka dużo tego Wierzę w Ciebie ![]() Dasz radę ![]() Chcę odświeżyć balejaż i wycieniować włoski ![]() Nie będę ich ścinać bo są krótkie a ja teraz je zapuszczam ![]() [/QUOTE] a pokażesz nam się potem ??? ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Wszystko będzie dobrze z naszym wątkiem dziewczynki !
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1104 | |
|
Konto usunięte
|
Takiej to dobrze
![]() Cytat:
![]() Ja pierwszego dnia @ zawsze umieram. Wtedy jestem nie do życia. Leżę cały dzień w łóżku z termoforem, biorę tabletkę przeciwbólową ibuprofen i z no-spe ( bo jest rozkurczowa) . |
|
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Dominika, od 3 lat chodzę do ginekologa, zwykłych lekarzy. brałam tabletki anty, ziołowe, chcieli mnie nawet dać do szpitala na branie hormonów, ale się nie zgodziłam bo po tabletkach nie było za ciekawie w moim organizmie. ale warto powiedzieć - chodziłam. już nie robię z tym nic, taka moja natura i tyle
|
|
|
|
#1106 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pięknie to napisałaś Damy radę dziewczynki! ![]() Cytat:
Mój podopieczny ma się dobrze ![]() To żywe srebro ![]() Cytat:
![]() Fb mam zablokowany, czekam na odpowiedź od nich. W ogóle mam pomysł dziewczyny ![]() Na innym wątku to się sprawdza, więc mogłybyśmy też spróbować jeśli chciałybyście
|
|||
|
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak Słońce, ja też już nic z tym nie robię , bo nie warto , chcą nas faszerować jakimś świństwem , które zamiast pomagać jeszcze nam szkodzi ... ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32851731] Nie wiem ![]() Fb mam zablokowany, czekam na odpowiedź od nich. W ogóle mam pomysł dziewczyny ![]() Na innym wątku to się sprawdza, więc mogłybyśmy też spróbować jeśli chciałybyście [/QUOTE]w klubie nam się pokażesz ![]() jaki to pomysł ??
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że mamy tak jeden, dwa dni w miesiącu, a nie więcej
|
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1110 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

nie wiem czy dam sobie radę z tym wszystkim w tym tygodniu , ale muszę 

a mi nic nie pomaga no , żadne leki , okłady , ziółka , nic
potem już 3-4 to tabletki wystarczą , ale pierwszy dzień to po prostu nic nie pomaga