Powiększanie piersi cz.7 - Strona 322 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-11, 15:18   #9631
mune
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Dziewczynki, wiem, że nudzę, ae mam pytanko w sprawie stanika. Przydałby się jakiś na zmianę, jooasi mówiłaś, że ten co dostanę jest fajny (triumph triaction zwykły), hmmmm, no nie wiem. Fakt, dobrze trzyma, ale starobabowy strasznie i się zastanawiam, czy brać jutro taki sam biały, czy może kupić taki: http://allegro.pl/triumph-triaction-...114715750.html tylko nie wiem, czy też tak dobrze będzie trzymał.
Z góry dzięki za rady
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 15:44   #9632
jooasi
Wtajemniczenie

mune ja ten z linku nosze non stopa, trzyma najmocniej ze wszystkich, cycki bez ruchu pozostają nawet jak na skakance skacze ale jest dość zabudowany, do dokoltu się nie nadaje. a jak chcesz bardziej wycięty weź Triumph mamabel
Stary 2012-03-11, 16:19   #9633
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
mune ja ten z linku nosze non stopa, trzyma najmocniej ze wszystkich, cycki bez ruchu pozostają nawet jak na skakance skacze ale jest dość zabudowany, do dokoltu się nie nadaje. a jak chcesz bardziej wycięty weź Triumph mamabel
Dzięki serdeczne, a to taki ma być??? http://allegro.pl/triumph-mamabel-pl...118726816.html

bo tam te miski się odpinają chyba
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 17:53   #9634
barbieee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
.

Barbieee zapłaciłam jakieś 55zł ale to było z pod mojego mieszkania więc trochę dalej a z dworca będzie mniej. Szczególnie jak wcześniej zamówisz jakąś tanią taksówkę. Z pod dworca w żadnym wypadku nie bierz bo 3 razy drożej zapłacisz. Kiedy w ogóle masz konsultacje?
w srode 21 marca ...chyba znajde sobie tak pociag zeby zdazyc na 612 bo ejzdzi co godzine..a z powrotem najwyzej wezme taxe szkoda mi treoche kasy...dziewczyny jestescie pewne ze nmozna zazywac tabletki anty nie trezba ich odstawiac??jak ci pow Wegrzyn??ja nie moge odstawic bo mi se rozreguluje okres i nie dojde do tego kiedy moge miec operacje a kiedy okres bede miec
barbieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 18:11   #9635
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Celinko dokładnie tak samo powtarzam oraz to, że "Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło". Może narazie nic dobrego nie widzę (ok, poza tym, że TŻ rzuci palenie i już raczej do niego nie wróci) ale z czasem będzie można wyciągnąć nawet z czegoś takiego pozytywy. Wiem o tym, bo wiele razy się już przekonałam, że tak jest
A ja męża pocieszałam, że jak mu to pomoże, to i sobie dam tego małego ciachnąć, potem wsadzą nam je do słoiczka i będą sobie razem pływać. Ale zaznaczyłam, żeby się nie zapomniał i nie uznał, że mój maluch z jakimś murzynem się spoufala Ahh chociaż z tego się śmiał. Ale gdyby tak było można to bym tak zrobiła, no bo takie te małe paluszki są śmiszne a mi osobiscie w tej sytuacji jeden mniej już by różnicy nie zrobił

Olivko skoro lekarze na basenik wysyłają najwcześniej po 1,5 miesiąca to tak i z pływaniem w morzu czy jeziorku będzie. Nie wiem tylko czy to dobry pomysł z wystawianiem na słoneczko po tak krótkim czasie.
Kiciu, widać gołym okiem, że między Wami jest wielka miłość. Bo nie wystarczy szeptać sobie czułe słówka, tulić się i latać po imprezkach. Dopiero w takich sytuacjach człowiek przekonuje się, jak bardzo kocha i jak bardzo jest kochany . Teraz Twój TŻ potrzebuje pomocy i wsparcia, niedługo Ty będziesz potrzebowała Jego.... Podziwiam Was i trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość

Hehe :d A która jest, która bo dla mnie to obie jak serce i rozum w jednej osobie Nie wiem co my byśmy to bez nich poczeły!
A tu jest odpowiedź:
Napisane przez jooasi
no wiedziałam ze jak Mya się pojawi to Ci wszystko dokłądnie wytłumaczy mi wiedzy brakuje, pisze intuicyjnie a to za mało by wlaczyć z kimś na argumenty

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
No trzymajcie kciuki, bo jutro wreszcie wsiadam za kółko....i obym dała radę. Stresuje mnie to trochę. Nie lubię automatów, ale teraz to bym się chętnie zamieniła.....
O kurczę, wcześnie . Trzymam kciuki, ja też będę musiała szybko wsiąść za kierownicę. Zdaj relację, jak poszło

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
W morzu nie popływam Bo mam 8 godzin drogi W gre wchodza tylko jeziora bo tam gdzie mieszkam jest ich pełno a tam bakterie tez sa zapewne. W te lato wstrzymam sie od plazowania

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Istenieja jeszcze opalenizny w tubce Mysle ze nie bedzie tak zle Piersi sa dla mnie wazniejsze. Juz czuje powoli ten dreszczyk emocji choc dalej ostatania na liscie to coraz szybciej zegar cyka
Olivka, a Ty przypadkiem nie z Mazur? Może my sąsiadki zza płota?

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-03-11 o 18:14
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 18:26   #9636
Olivkaa200
Zakorzenienie

Gipsy mam nadzieje tylko ze wszysko bedzie dobrze i bede zadowolona z piersi, nie moge sie juz doczekac jeszcze 122 dni

anika ja z mazura skad dokładnie jestes?
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 18:29   #9637
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez barbieee Pokaż wiadomość
w srode 21 marca ...chyba znajde sobie tak pociag zeby zdazyc na 612 bo ejzdzi co godzine..a z powrotem najwyzej wezme taxe szkoda mi treoche kasy...dziewczyny jestescie pewne ze nmozna zazywac tabletki anty nie trezba ich odstawiac??jak ci pow Wegrzyn??ja nie moge odstawic bo mi se rozreguluje okres i nie dojde do tego kiedy moge miec operacje a kiedy okres bede miec
Piasałam, pisałam i wcięło, więc muszę jeszcze raz

Barbieee, najlepiej zapytaj dra, on Ci na pewno dokładnie wytłumaczy co i jak z tymi tabletkami . Masz już upatrzony implancik, czy liczysz na doświadczenie doktorka?
Aha, fajnie, że tak szybko wszystko poszło . W takim tempie to niedługo będziesz miała swoje wymarzone cycuszki

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Gipsy mam nadzieje tylko ze wszysko bedzie dobrze i bede zadowolona z piersi, nie moge sie juz doczekac jeszcze 122 dni

anika ja z mazura skad dokładnie jestes?
Okolice Ełku A Ty?
Stary 2012-03-11, 18:58   #9638
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Okolice Ełku A Ty?
To my prawie sasiadkiJa jestem z Ełku Jaki ten świat mały a daleko od Ełku mieszkasz?
Stary 2012-03-11, 19:01   #9639
anika75
Zadomowienie

Cytat:
To my prawie sasiadkiJa jestem z Ełku Jaki ten świat mały a daleko od Ełku mieszkasz?
Ale numer
30 km od Ełku, ale wolę nie zdradzać nazwy tak publicznie

Olivko, a u kogo robisz operację? Jakoś mi umknęło

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-03-11 o 19:08
Stary 2012-03-11, 19:07   #9640
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Ale numer
30 km od Ełku, ale wolę nie zdradzać nazwy tak publicznie
To moge sie tylko domyślać Może kiedys gdzies sie widziałyśmy albo i sie znamy
Stary 2012-03-11, 19:08   #9641
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

dziewczynki zaproszenia przyjete

Olivka trudno będzie raczej pływać po miesiącu, i jak Joasi napisała ..będą 'kamienne' ale napewno będziesz sie lepiej czuć mimo tego dyskomfortu, zobaczysz
Stary 2012-03-11, 19:11   #9642
anika75
Zadomowienie

Cytat:
To moge sie tylko domyślać Może kiedys gdzies sie widziałyśmy albo i sie znamy
Całkiem możliwe .
Ale dobrze mieć taką bratnią duszę niedaleko, dziewczynki z większych miast już z tymi operacjami trochę obcykane, a my u nas pionierki
Stary 2012-03-11, 19:19   #9643
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
dziewczynki zaproszenia przyjete

Olivka trudno będzie raczej pływać po miesiącu, i jak Joasi napisała ..będą 'kamienne' ale napewno będziesz sie lepiej czuć mimo tego dyskomfortu, zobaczysz
Na pewno bede sie lepiej czuła tak mysle ze w koncu nie bede sie martwiła że ktos smieje sie ze mnie za plecami Teraz zadna plaza czy basen straszne mi nie beda i nie bede uciekac od ludzi

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Całkiem możliwe .
Ale dobrze mieć taką bratnią duszę niedaleko, dziewczynki z większych miast już z tymi operacjami trochę obcykane, a my u nas pionierki
Dokładnie Ale chyba jeszcze jedna dziewczyna z mazur jestalbo cos mi sie pomylilo Ja z tego mojego za... wszedzie mam daleko dobijające to jest
Stary 2012-03-11, 19:27   #9644
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Na pewno bede sie lepiej czuła tak mysle ze w koncu nie bede sie martwiła że ktos smieje sie ze mnie za plecami Teraz zadna plaza czy basen straszne mi nie beda i nie bede uciekac od ludzi

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Dokładnie Ale chyba jeszcze jedna dziewczyna z mazur jestalbo cos mi sie pomylilo Ja z tego mojego za... wszedzie mam daleko dobijające to jest
Tak, jest. O ile dobrze pamiętam, to Ta dziewczyna ma mieć poprawkę u dr Skwiercz. Ale nicka nie pamiętam. A Ty u kogo robisz?
Stary 2012-03-11, 19:34   #9645
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, jest. O ile dobrze pamiętam, to Ta dziewczyna ma mieć poprawkę u dr Skwiercz. Ale nicka nie pamiętam. A Ty u kogo robisz?
Ja robie u Bromy w Warszawie a Ty do kogo sie wybierasz na operacje?
Stary 2012-03-11, 19:38   #9646
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Ja robie u Bromy w Warszawie a Ty do kogo sie wybierasz na operacje?
Ja do Gdańska, do dr Skwiercz.
Stary 2012-03-11, 19:47   #9647
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Ja do Gdańska, do dr Skwiercz.
Też chciałam do pani doktor ale zdecydowanie za daleko

Dziewczynki ja uciekam miłego wieczoruide meczyc sie z praca
Stary 2012-03-11, 19:50   #9648
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Też chciałam do pani doktor ale zdecydowanie za daleko

Dziewczynki ja uciekam miłego wieczoruide meczyc sie z praca
Hehe, teraz to możemy takie same terminy ustalać i razem jeździć
Może to przemyśl?
Stary 2012-03-11, 19:53   #9649
barbieee
Raczkowanie

Cytat:
Piasałam, pisałam i wcięło, więc muszę jeszcze raz

Barbieee, najlepiej zapytaj dra, on Ci na pewno dokładnie wytłumaczy co i jak z tymi tabletkami . Masz już upatrzony implancik, czy liczysz na doświadczenie doktorka?
Aha, fajnie, że tak szybko wszystko poszło . W takim tempie to niedługo będziesz miała swoje wymarzone cycuszki [COLOR=Silver]

hmm no coz napewno mentor okragle i wysoki profil bo chce miec cyce do przodu i do gory noa rozmiarbede sie klocic bo nie chce mniej niz 350 ) a co do tabsow troche chyba pozno jesli ma to byc minimum miesiac przed odstawienie ..mam termin na 16 kwietnia wstepnie a jade do neigo 21 marca;/ mam nadz ze powie ze moge je zazywac bo inaczej okres moze mnie zaskoczyc nawet w operacje nie ejstm w stanie przewidziec

Edytowane przez barbieee
Czas edycji: 2012-03-11 o 19:54
Stary 2012-03-11, 19:58   #9650
anika75
Zadomowienie

Cytat:
hmm no coz napewno mentor okragle i wysoki profil bo chce miec cyce do przodu i do gory noa rozmiarbede sie klocic bo nie chce mniej niz 350 ) a co do tabsow troche chyba pozno jesli ma to byc minimum miesiac przed odstawienie ..mam termin na 16 kwietnia wstepnie a jade do neigo 21 marca;/ mam nadz ze powie ze moge je zazywac bo inaczej okres moze mnie zaskoczyc nawet w operacje nie ejstm w stanie przewidziec
Nie jestem w stanie Ci doradzić, bo nie biorę tabletek. Na pewno zaraz któraś dziewczynka napisze, jak i co . Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości to może zadzwoń do doktorka? On powie, czy brać, czy nie brać...Ale wydaje mi się, że normalnie brać.
Stary 2012-03-11, 20:54   #9651
Agatau88
Zakorzenienie

A ja jak wiecie chodzę dzielnie na basen (ale nie o tym chcę napisać) i przychodzą tam rozne osoby i były kilka dni temu dziewczyny, 2 młode, zgrabne, szczupłe i całkiem płaskie. I faceci tak patrzyli na siebie i jeden mowi do innych fajne laski a tamci w smiech i co z tego jak deski. Jak zechcę taką mieć to pogłaszczę moja laskę po plecach. Powinny sobie zrobic silikony, bo sto razy lepsze sztuczne niż plaskie.

I w sumie moja refleksja-faceci są okropni, nawet na basenie gapią sie na laski zamiast spokojnie pływać to człowiek rozmysla kto go tam obgaduje
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 21:22   #9652
kicia_nh
Zadomowienie

Agatko wydaje mi się, że nie nawet a przede wszystkim na basenach, plażach itp ponieważ tam najwięcej ciałka można zobaczyć. Taa czasem są bezlitośni, ale to się tyczy przede wszystkim niedojrzałych emocjonalnie szczeniaków, którzy mają rozumek między nogami. I nie mam na myśli w tym momencie ich wieku

Barbie z tego co tu już nieraz czytałam o tych tabletkach anty to chyba żadna nie miała zakazu brania ich. Baa są nawet polecane do wyregulowania czy przesunięcia sobie okresu przed operacją. Myślę, że nie powinno być to problemem. A jak chcesz to zawsze możesz wykonać telefon do doktorka i zapytać jak to jest u niego. Z tym, że tabletki anty to są hormony, w spiralce też są hormony a Jooasi ma już spiralke 3,5 roku i na operacje nie musiała jej wyciągać (myślę, że gdyby tak było to już by o tym wspominała pewnie)

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-03-11 o 21:27
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 21:23   #9653
barbieee
Raczkowanie

wlasnie wyszukalam sobie polaczenie do Wrocławia i sie zalamałam pociag 6 h jazdy w 1 strone..;(( umre
Stary 2012-03-11, 21:28   #9654
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Agatko wydaje mi się, że nie nawet a przede wszystkim na basenach, plażach itp ponieważ tam najwięcej ciałka można zobaczyć. Taa czasem są bezlitośni, ale to się tyczy przede wszystkim niedojrzałych emocjonalnie szczeniaków, którzy mają rozumek między nogami. I nie mam na myśli w tym momencie ich wieku
To swiadczy o durnocie facetów...
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 21:48   #9655
buziak86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
A ja jak wiecie chodzę dzielnie na basen (ale nie o tym chcę napisać) i przychodzą tam rozne osoby i były kilka dni temu dziewczyny, 2 młode, zgrabne, szczupłe i całkiem płaskie. I faceci tak patrzyli na siebie i jeden mowi do innych fajne laski a tamci w smiech i co z tego jak deski. Jak zechcę taką mieć to pogłaszczę moja laskę po plecach. Powinny sobie zrobic silikony, bo sto razy lepsze sztuczne niż plaskie.

I w sumie moja refleksja-faceci są okropni, nawet na basenie gapią sie na laski zamiast spokojnie pływać to człowiek rozmysla kto go tam obgaduje
bo faceci tacy sa. Wszyscy. nie tylko ci niedojrzali gowniarze. roznica jest taka, ze jedni mowia to na glos i nawet wysmiewaja sie, a ci dojrzalsi tylko w myslach. niestety ale po 3latach spedzonych w towarzystwie glownie facetow, moge powiedziec ze KAZDY facet patrzy na cycki i kazdy lubi jak sa wieksze.
Stary 2012-03-11, 22:02   #9656
kicia_nh
Zadomowienie

Buziaczku nie każdy, ja od dziecka większość czasu z kuplami spędzałam. Są też tacy którzy patrzą na tyłeczek zamiast cycków A tak na poważnie to naprawdę niektórzy po prostu jak widzą u dziewczyny to coś to nie mogą od niej oczu oderwać. Nie ważne czy jest ładna zgrabna czy ma cycki. Faceci to wzrokowcy, ale to że czasem się popatrzy na jakąś nie znaczy, że od razu brałby ją w obroty Fakt, coraz rzadziej się takich spotyka, ale też jest tak, że takich się po prostu nie zauważa, ale to nie znaczy, że ich nie ma.

A tak poza tym no dziewczyny nie mówcie, że Wam czasem nie zdarza się luknąć na jakiegoś przystojniaczka z fajnym ciałkiem czy też facetów nie obgadujecie...hhhmmm...ta kaa już nasza ludzka natura. Ale co innego robić to tylko w swoich gronie tak, żeby nikt nie słyszał albo zachować dla siebie a co innego publiczne nabijanie się:/

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-03-11 o 22:09
Stary 2012-03-11, 22:46   #9657
jooasi
Wtajemniczenie

Barbie nie musisz odstawiać antykoncepcji w niczym nie przeszkadza tylko powiedz że bierzesz na wizycie

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

mune bo to dla matek karmiących ale jest fajny, z lekką gąbką, bez fiszbin i dekolt można włożyć, zalecany przez dr Skwiercz a bawełne ze spodu która zostaje po rozpięciu wyciąć sobie trzeba
Stary 2012-03-11, 23:05   #9658
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
wlasnie wyszukalam sobie polaczenie do Wrocławia i sie zalamałam pociag 6 h jazdy w 1 strone..;(( umre
Oj tam, książkę weźmiesz i jakoś zleci. Teraz śniegu nie ma więc opóźnień dużych nie powinno być A po operacji też pociągiem chcesz wracać bo wtedy to już może być problematyczne?

Cytat:
A phi! Sto razy lepszy facet z mózgiem niż taki palant! Ja mam nadziję, że jednak nie wszysycy są tacy...
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 07:35   #9659
kicia_nh
Zadomowienie

izzi42 02.04 - 20
sherry.b 18.04 - 36
issabel1 24.04 - 42
ania1919 27.04 - 45
MILENKA2012 09.05 - 57
kicia_nh 11.07 - 120
Olivkaa200 12.07 - 121

Witajcie z rana
Na maila dostałam z grupera promocje fotoepilacji, więc jak któraś dziewczynka z Krakowa lub okolic byłaby zainteresowana tu jest link: http://gruper.pl/x.php/1,16750/Krako...&grid=15755070

Stary 2012-03-12, 07:57   #9660
anika75
Zadomowienie

Cytat:

Oj tak, niektórzy to takie bezmózgi, że aż ich żal... Mój mąż dopiero niedawno powiedział mi, że gdy się poznaliśmy (20 lat temu ), jeden jego kumpel zapytał go: Po co ci taka dziewczyna, przecież ona prawie cycków nie ma...
No cham jeden
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości