|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 52
Cytat:
i wielkie dzięki za wsparcie a poza tym jesteś słodziutka jak tęczowy tort
|
|
|
|
|
#4532 |
|
Zadomowienie
|
Ja swojej już nie mam i strasznie miło czyta sie takie posty |
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
bo mamunię trzeba kochać
ja się cieszę że się dogaduję ze swoją
|
|
|
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehe to będziecie mieć pewnie wesoło z nim, choć myślę ze nie będzie wszędzie węszył i szukał spisku ![]() dziękuję w imieniu swoim i TŻ'ta ja się nie obrażę jeśli do mnie nie zadzwonią choć pisali że nie wymagają doświadczenia a ja doświadczenie mam ale do TŻ'ta by mogli zadzwonić i go przyjąć ![]() By ja za Twoją wiosnę trzymam bardzo mocne kciuki i wysyłam wszystkie moje fluidy bo mnie na razie potrzebne nie są ( ) więc niech działają u Ciebie a teraz zmykam bo TŻ już głośno ziewa więc zmykam na jakiego filma i do spania paaaa
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem....
|
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
naj,
za mamę ![]() frezi, bardzo się cieszę, że mamie się udał zabieg i mam nadzieję, że szybko wróci do sił
|
|
|
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę spać, bo padam ze zmęczenia ![]() dobranoc
|
|
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
Dalam Hammi fistaszka i teraz probuje go rozbroic
Zmykam obejrzec Sons of Anarchy z Tztem a potem spac ![]() Dobranoc
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Dotarłam do lapka, a wszystkie sobie poszły?
|
#4540 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
no ja idę spać
buziaki |
|
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
simply olejki sa w opakowaniach dokładnie po 100ml. Natomiast w rossie sa dostepne miniaturki alterry. Na pewno jest szampon i ma 50ml. A najwyzej mozesz kupic w rossie butelki 100ml i sobie przelac zawartosc
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
jestem w robocie melduje się ale ide ogladać seriale więc ahh słodkie lenistwo w pracy...nie ma na co narzekać dzisiaj nawet :/ ![]() ![]()
|
#4544 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
żeby pomogli Twojej mamie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane
przede wszystkim mam zaciesz: że arra udaje Ci się ![]() carmi trzymam mocno by wynik był jak najlepszy ja mam jutro z historii egzamin.... ło jezu
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry bardziej mnie jutrzejszy dzień ekscytuje dlatego, że TŻ wraca niż dlatego, że się bronię ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- A w ogóle to tam tadadam tam tam, dostałam nad ranem smsa od TŻa, że "tak od ok. 8 lutego to tylko myśle o tym, aby przyjechać do domu, a dom teraz to dla mnie Ty"
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2012-03-22 o 08:34 |
|
|
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
hej..ja dzisiaj zostałam w domu..tak mnie brzuch i żołądek napieprzają, że nie daję sobie rady..najgorsze jest to, że miałam na dzisiaj umówione spotkanie i musze je jakoś przesunąć na jutro..a nie mam kontaktu do tej babki..więc szukam..już z prywatnego maila załatwiłam parę spraw..taki to mam dzień wolny..
![]() ale najgorsze jest to, że coś mi się dzieje gastrycznego a nie wiem co jest tego przyczyną
|
|
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może to być związane ze stresem i pewnie jest, może masz wrzody?
|
|
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że nie mam![]() ale przymierzam się do zrobienia kompleksowych badań ![]() i powiem Ci, że odkąd pojawił się W. bardzo lubię czytać Twoje posty
|
|
|
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, biedaku
Justi, kochany TŻ Carmi, jak już 8 masz dobrze, to będzie z górki Jutro wreszcie zobaczę się z TŻ
|
|
#4551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale słodziak Cytat:
Piczka, wykorzystałam pomysł Twojego narzeczonego (ten z uzupełnieniem brakujących liter) w SMS-ie do P. Nie bij Z tym że wszystkie słowa miały związek z nim lub z nami, więc przy kilku się zawiesiłam na dłuższą chwilę ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- wygrzmoć go!
|
||
|
|
|
#4552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy Ty sugerujesz, że nasz pseudo-odwyk obuwniczy nie był zabawny!? ![]() ![]() Super! W końcu ![]() Cytat:
![]() Ja nigdy się nie stresuję dużo wcześniej, zazwyczaj mnie łapie na wieczór przed ważnym wydarzeniem, a rano to już masakra. Tak było z prawkiem ostatnio, chociaż rano wstałam, wypiłam meliskę i później już zero nerwów poza oczekiwaniem na wyjazd na miasto ![]() Na razie jestem w ciemnym lesie z materiałem, soł... niewiedza nie boli, a ile człowiek spokojniejszy
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
Koniecznie
Chociaż przy widzeniu się 2 raz w tym miesiącu wystarczy mi najzwyklejszy przytul, żebym była szczęśliwsza
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
od kilka dni boli mnei glowa i mam zawroty
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba kupię sobie melisę i wypiję jej hektolitry, jeśli to ma pomóc choć trochę... Cytat:
o seksie żadne z nas nie pomyślało. Wtedy, bo kilka godzin później... ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- zmierz sobie ciśnienie |
||
|
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dzięki
![]() spróbuję prześledzić swój grafik i wpasować w niego wizytę u lekarza..tymczasem dzisiaj sobie odpocznę..na szczęście udało mi się przesunąć spotkanie na jutro więc już jestem spokojna.. Justyna przypomniałaś mi właśnie, że od 2 tygodni mam ochotę kupić sobie milion par butów..ostatnio przeglądałam gazetkę deichmana i z miejsca wybrałabym ze 4 pary..a wszystko przez to, że ja naprawdę pzrechodzę ostatnio odwyk zakupowo-butowy dlatego chcę wypłatę, podwyżkę i najlepiej jeszcze premię, a co! ![]() kawka, ciśnienie strasznie skacze i pewni dlatego się tak męczysz.. i w ogóle powiem Wam, że jednak nadaję sie do swojej pracy.. wstałam o 8 a już załatwiłam połowę spraw, które mogłam załatwić dopiero jutro
|
|
|
|
#4557 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc
mam kurna doła jak stąd na antarktyde. nie chce mi sie nawet ręką ruszac. nowy krem z Ziaji do skróy bardzo suchej i podrażnionej ( o ile kogos ziaja nie uczula) http://www.facebook.com/photo.php?fb...&type=1&ref=nf |
|
|
|
#4558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(badanie in-vivo metodą Courage-Khazaka)
|
|
|
|
|
#4559 | |
|
Zakorzenienie
|
Maja
zresztą nie mam miejsca w szafie. Za to dziś zgrzeszyłam i zrobiłam zakupy na butik.pl a chciałam zostawić sobie jakieś drobne na zakupy tam, gdzie By kupowała żakiety ![]() Zuz co tam??---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
mama nie idzie do szpitala!
Będzie dobrze. Dziękuję Wam! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.

moja mama miała kiedyś coś podobnego... nagle wstała z ogromnym bólem, wręcz nie mogła oddychać... a do pracy nie doszła, tylko zawisła na słupie.... (do pracy ma 3 minuty drogi).... okazało się, że ma wypłynięcie miazgi jądra kręgosłupa, a początkową diagnozę dali właśnie rwę kulszową
w każdym razie jakieś zastrzyki i rehabilitacja była jej potrzebna
trzymam kciuki, żeby mamę szybko i dobrze zdiagnozowali i żeby to nie było nic poważnego 
i wielkie dzięki za wsparcie

ja się cieszę że się dogaduję ze swoją
13.03.2008
choć pisali że nie wymagają doświadczenia a ja doświadczenie mam 

01.08.2013
15.08.2014

nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę
a chciałam zostawić sobie jakieś drobne na zakupy tam, gdzie By kupowała żakiety