|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012
|
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Bo to najłatwiejsze
![]() Naukładam, włoże do pieca i obiad gotowy ![]() Ale dziś chyba zrobie dwie wielkie pizze, bo bedą też na jutro |
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mmmmm! Albo z sosem czosnkowym!! Ide ciasto zrobic i poczekam aż urośnie bo mi żołądek zaraz sie wywinie na drugą strone
|
|
|
|
|
#1535 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1537 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Spody do pizzy to profanacja!!
Sama robie Dobrze, że w czosnek sie zaopatrzyłam, zrobie go tyle, że chyba dziś pekne od tej pizzy
|
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1540 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej!!
Jakoś z dziwnym uczuciem dzisiaj wstałam. Niby nie mam mdłości, a jakoś dziwnie :/ I nie wiem co bym zjadła Cytat:
Mieszkamy z dala od rodziców, więc nie bardzo będzie miał kto nam pomagać. Ewentualnie moja mama przyjedzie na parę dni, ale też nie za dużo, bo pracuje. A jak wrócę do pracy to pewnie będzie trzeba nianię zatrudnić :/ Chyba, że damy radę pogodzić z mężem nasze godziny pracy... Jeszcze trochę czasu mamy na decyzję ![]() Kciuki za siostrę ![]() Cytat:
|
|
#1541 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja to wszystko robie na oko, a dodajesz olej co ciasta? Bo może przez ten olej jest takie fajne |
||
|
|
|
#1543 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aaaahh normalnie chyba zaraz zadzwonię po pizzę!
|
|
|
|
|
#1544 |
|
Raczkowanie
|
Ja kiedyś zawsze robiłam sama i tez wychodziła mi taka gruba, że praktycznie same ciasto jadłam
Ostatnio zaczęłam robić pomysł na pizzerinki tyle że nie robię tak jak oni - 4 kawałki tylko jeden duży okrągły placek. Naprawdę pycha ! dodaję też dodatkowe składniki bo wydaje mi się że to co oni tam napisali to za mało! a i sos jest naprawdę dobry spróbujcie
|
|
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
pizzza mowicie uwielbiam a sos czosnkowy kochammmm
za mna chodza dzis strasznie lody poczekam do wieczora i otworze tosrt lodowy a mnie wziely taaakie nerwy za diabla to moje dziecko nie chcialo dzis zasnac do tego przyszedl jej 3 letni kuzynek i piszczy u tesciowej na dole zaraz cos mnie trafiii poprostuuuu a i dzis wyczytalam ze w 2 ciazy duzo szybciej brzuszke widac |
|
|
|
#1546 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może już niedługo będzie coś widać |
|
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
poni tez jee polecam mi nigdy pizza nie wychodzi a to dobry pomysl ja szukam wlasnie spodni na necie juz cos oblukalam jeszcze chyba wymierzze i zamowie
|
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tak mi sie sprzątac nie chce
|
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana też o tym słyszałam
Ale mi smaka na pizze zrobiłyście !!!!!!!!!!! a ja......... ![]() ......................... ......................... ............ U nas w pracy jest tak, że każdy sam sprząta biura. bo jesteśmy państwówką i nie mamy kasy na sprzątaczki... ![]() No i ja mam dodatkowo do obsługi seketariat, tak więc muszę sprzątać biuro szefa.. Dzisiaj piątek a wiec dzień sprzątania a ja biedna przed chwilą z wiadrem i z mopem latałam.. tak się zmachałam, jeszcze mi jest mdło i słabo..myślałam, ze umrę.. Dobrze, że w środe powiem o wszystkim szefowi, bo przede mną porządki świąteczne- okna, firany i reszta do zrobienia.. trudno będzie musiał kogoś innego zgonić.. najgorsze jest to, że nie mamy żadnego stażysty do pomocy Teraz się martwię, bo tyle dni nic nie dziwgałam i nie sprzątałam (mąż mi zabraniał) a tu tyle ruchu.. chyba nic się nie stanie.. ponoć ciąża to nie choroba..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#1552 |
|
Rozeznanie
|
Czy ktoras z was juz smaruje brzuszek, jak tak to czym?
|
|
|
|
#1553 |
|
Raczkowanie
|
Mystiquee - nie sprzątaj
![]() A u nas grad! Muszę pozamykać wszystkie okna, straszna wichura
|
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie tak soac chce ze nie moge.nie dosc ze spalam 8 godzin a wczorajw ciagu dnia trzy razy(wolne mialam), to teraz juz usypiam tu i nie moge
na sledzoe od wczoraj patrzec nie moge nie wiem co jest, wogole nie wiem skreca mnei z glodu ale nie wiem co chce ..... weronika jak znajdziesz jakeis fajne spodnie daj linka bo tez tak bym musiala sie rozglądac bo nie wciskam sie w swoje
|
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
Ja smaruje brzuszek i piersi od momentu jak dowiedziałam się o ciąży oliwką
Wmasowuje ją na wilgotną skórę Już zauważyłam , że skóra zrobiła mi sie w tych miejscach taka gładka i delikatna
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Ja smaruje
Mam skóre skłonną do rozstepów, nawet już sie kilka pojawiło na udach, takie maleńkie, ale to pewnie dlatego, że mi sie przytyło tak spożywczo ![]() Smaruje sie palmersem i babydream dla kobiet w ciąży ale chce coś jeszcze
|
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
kamila nie martw sie tez latalam dzis z mopem, tez nie ma u nas psrzataczek, najpierw z miotlą pozneij z mopem, jeszcze dostalam bure od sekretarki ze malo wody wlalam do wiadra , a ja specjalnei tyle wlalam zeby nie za ciezkie bylo
|
|
|
|
#1558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze nie smaruję niczym. Wszystkie balsamy, któr oglądałam w Rossmannie są od 4. miesiąca dopiero chopć myślę, że nic by sie nie stało, gdyby zacząć wcześniej smarować.No to ładnie ![]() U nas było przed chwilą niemal bezchmurne niebo, świeciło słoneczko, a teraz znowu się zachmurzyło ![]() Cytat:
![]() Widac za dużo tych śledzi się ostatnio objadłaś ![]() Zaczynasz rosnąć |
||
|
|
|
#1559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszcze wam tej pizzy ja nie moge mąki pszennej wiec pizza odpada no ale nic cos wymysle na obiad narazie nie mam pomyslu zadnego.myslalam o jakiejs zupce moze pomidorowa.ooo zrobie pomidorową kupie skrzydelka, przecier mam, makaron .no
|
|
|
|
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny tylko sobie nie myślcie, że ja jakiś leń jestem Dla mnie to nie problem to sprzątanie itd., bo lubię mieć wokół siebie ład i porządek.. Tak bardzo chcieliśmy tego dziecka, że martwię się, że coś złego może się stać.. Stąd moje lęki ..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-03-30 o 11:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

rozwalac wszystko, uciekac, pluc... Do tego nie słuchała tego co mówiła jego mama, tylko robiła po swojemu, a mnie takie coś strasznie wkurza...