|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012
|
|
|
|
#1802 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ginka powiedziała, że krem do depilacji może być tylko musi być delikatny ![]() No ja też nie lubię być nieogolona. Choć w ciązy nie golę się już na "zero" niech te włoski coś tam chronią
|
|
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do ginekologow to ja zawsze wolalam facetowi do zadnej baby nei pojde raz bylam i powiedzialam ze juz nigdy bo mnie wyzwala, byla neidelikatna, nakrzyczala na mnei ze mam budowe 13latki i po wyjsciu z gabinetu ryczalam dwa dni bo stwierdzilam ze nigdy nei zajde w ciaze ![]() faceci ginekolodzy sa bardzo delikatni i wogole ja wole, nie mam z tym problemu.to tylko lekarz
|
|
|
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak lepiej bedzie sie nie golic to tego nie bede robi, tylko jak sie sie ginekologowi pokaże ![]()
|
|
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Ja stosuje weet'a
Zero podrażnień i krostek A po żyletce to jest masakra!!
|
|
|
|
#1808 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to za lekarz Cytat:
Cytat:
No po żyletce to jest makabra
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2012-04-02 o 10:15 |
|||
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
a co do snow(na bieząco doczytuje posty
)), to ja mam ostatnio tak glupie sny, sni mi sie koneic swiata, jakies duperele wogole, czesto sni mi sie ze jem![]() ![]() krew mi sie nei snila, ale wlasnie snil mi sie ze mial nadejasc koniec swiata i ja sie martwilam ze dopiero dziecko wyjdzie na swiat i co i wogole nic nie zobaczy i nie przezyje .i mialam wielki brzuch w tym snie |
|
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie spanie bierze
![]() Ja też chodzę tylko do facetów, do babek sie nawet nie wybieram, bo jakoś nie chce żeby mnie baba oglądała. Choc raz byłam na usg u babki takiej młodziutkiej i ona była fajna. Ale wole faceta miedzy nogami |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez ))))))))) ten do ktoregoteraz chodze jest naprawde fajny, ostatnio siedzialam u neigo 40 min, sam sie mnie pytalk czy mam jeszcze jakeis pytania, bo za pierwszym razem to bylam u jakeigos konowala , cala wizyta trwala 5 min a skasowal tyle co ten drugi
|
|
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Kurde kilka dni mnie nie bylo a tu az tyle sie natworzylo nie nadrobie!!zaraz biore sie za czytanie do ostatniej str narazie sie odniose - golenie... teraz to pikus dziewczyny - a potem jk juz brzuszek zasloni to zobaczycie:P ja pamietam jak wkladalam lusterko do wanny i eja bo inaczej nie szlo:P hehe a wlosy toleruje tylko na glowe :Pa wlasnie a jakie macie podejscie do depilacji tz?? moj sie depiluje i ja jestem z tego wzgl bardzo zadowolona ![]() dobra biore sie za czytanie... |
|
|
|
#1815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja jestem otwarta jeżeli chodzi o depilacje u mężczyzn. Mój się depiluje, mocniej latem a teraz stara się nie zarosnąć i podcinać fryzurkę
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U innych mi nie przeszkadza- to jest każdego indywidualna sprawa czy się goli czy nie. Mój TŻ też się depiluje Ale do niczego go nie przymuszam, to jego sprawa w sumie. Z resztą on sam nie lubi być zarośnięty
|
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Matko dziewczyny jeszcze niecała godzina do USG
|
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
Mystiquee udało Ci się na dziś zapisać?
Już trzymam mocno
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2012-04-02 o 10:33 |
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, musze sie wtrynic jakoś
![]() Ale podobno lekarze sie godzą nawet jak nie było sie zapisanym |
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana trzymam kciuki z całych sił !!!!!!!!
![]() Jak będziesz PO to raz dwa wpadaj i zdawaj relację !!!!!
|
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo zaraz bede wychodzić, zrobie sobie spacerek przy okazji |
|
|
|
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczyny zaczelam czytac wrzucony opis porodu no i weszlam na swoj stary watem mamusiowy i tez poczytalam i sie poryzalam
z sentymentu
|
|
|
|
#1825 |
|
Raczkowanie
|
Ojej ile od rana naskrobałyście
A ja dopiero niedawno wstałam Ja tak jak Wy jeśli chodzi o depilację to się zgadzam. Kiedyś stosowałam właśnie ten krem weet ale od jakiegoś czasu wolę maszynką - na szczęście nie mam problemów z podrażnieniem, zauważyłam, że jak depiluję się na bieżąco to nie ma żadnych krosteczek. Jeśli się pozwoli troszkę dłużej odrosnąć włoskom to one właśnie podrażniają skórę i tak powstają krosteczki.
|
|
|
|
#1826 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki, nie bylko mnie kilka dni i tyle do nadrabiania, ale na szczescie szefa nie ma i nadrobilam wszystkie zaleglosci.
Odnosnie usg czy ktoras z was miala w 5 tyg i 6 dniu, bo ja mam w czwartek i strasznie sie boje, mozecie mi powiedziec co bylo widac, bo jak zapewne pamietacie u mnie w 4tyg i 4 dniu nic nie bylo widac przy becie 2000 tys, jedynie baba stwierdzila ze albo pecherzyk albo plamienie. |
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
marti wrzuc ten opis
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1828 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
prosiem
![]() hej kobitki. znalazlam chwile zeby napisac kilka slow.doprawdy nie wiem co napsalyscie bo przesledzilam tylko ostatnia strone. wiem tylko ze z Maszki malenka cos nie tak bede sie modlic za nie obie zeby szybciutko wrocily do domku cale i zdrowe moja niunia wlasnie spi.ogolnie porod mialam bardzo ciezki bo krotki.polozna powieziala ze to sie bardzo zadko zdarza poniewaz u mnie to trwalo kolo 5 godzin i pierwsze skurcze mialam co 6 min za godzine juz co 3 a potem do samego porodu skurcze mialam co minute co 30sek i rozwarcie zwiekszala sie w zastraszajcym tepie.polozna nalala mi wody do wanny zebym sie roizluznila ale juz nie zdarzylam do niej wejsc bo wylam i zadzwonila po anestezjologa ktory dal mi znieczulenie w kregoslup.a najlepsze jest to ze nic mi ono nie pomoglo wogole nie usmierzylo bolu poniewaz po jego otrzymaniu bole z brzucha przeszly na krzyzowe:/i bylo jeszcze gorzej,nie wiem moze dostalam zbyt mala dawke nie mam pojecia wiem tylko tyle ze nie pomoglo mi wcale z dzeiwczyna z ktora lezalam na sali moiwl ze ona po otrzymaniu znieczulenia bolu nie czula wcale wiec po chwili parte.parlam z calych sil:dale malej do glowki przylaczyli takiego ssaka bo tetno zaczelo coraz mocniej spadac(jak mnie potem lekarz poinformowal)wlasnie mala wstala i musze ja nakarmic.wkleje zdjecia od razu po porodzie i jedno wczorajsze teraz a potem jak mi corcia pozwoli to dokoncze ![]() kontynuujac to wlozenie tego ssaka bylo dla mnie najgorsze bo nie wiedzialam co sie dzieje i mialam przed oczyma to o czym pisala Jaga;/ale wszytsko sie dobrze skonczylo ja parlam doktor zassal i malutka mialam na brzuszku i juz nic nie bolalo dziewczy to niesamowite przezycie i kazdy bol jest wynagordzony potem spojrzeniem dzieckai znow musze uciekac bo mama mnie wola poniewaz Laura nie chce spac buziaki!!co do naciecia to ja podpisuje sie pod Sohf-wogole nie czuc ja nawet nie wiem kiedy mnie nacieli a i zszywali pod znieczuleniem wiec tez luzik. teraz gorzej bo na tylku siedziec nie moge ale tak naprawde to wcale nie jest takie straszne jak mi sie wydawalo.teraz troszku mnie szwy narywaja a o nawale pokarmu to nie wspomne na cycach mam guzy a ich objetosc wzrosla chyba dwukrotnie-mam balony jak nic smialam sie do TŻ ze wyglada jakbym sylikony miala hehebrodawki mam tak poranione ze jak mala sie przyssie to ja gdyze wargi z bolu ale jest coraz lepiej!probowalam ja przystawiac tak zeby gleboko lapala ale mam z naury bardzo male otoczki i poranila mi bardzo:/ale zaciskam zeby i karmie-czego sienie robi dla swojego dzieciatka
Edytowane przez marti86 Czas edycji: 2012-04-02 o 11:05 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

co to za lekarz