|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LV czyli cyrk na kółkach
w koncu sie zebralam i mialam czas, bo film lecial, na przelozenie "smietnika" torebkowego do innej torebki, bo juz tamtej mialam dosc
![]() i naliczylam, ze mam 22 gumy orbit, po 2 pakowane, w sumie 44, do kawy je dostaje , nieraz po 2 za kolezanke, a ile paragonow tam bylo, drzewo bym posadzila za to
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Asiek ale mają czarne opakowanie
?? bo to ważne
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
jaki Asiek
no czarne, czarne i napis: czarne wyszczupla bez względu na wiek
|
|
|
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaaha haha , ja od 2007 biegam i to za darmo dziś właśnie byłam ale po 2 tyg stania na praktach i nic nie robienia no i wcześniej od stycznia nordic walking nie było aż tak miło, czuć jak cholera przerwę ![]() zrobiłam tego torta truskawe ! pobiłam chyba rekord.. w niecałe 30min był gotowy dzień wcześniej tylko upiekłam biszkopta ale jaja były takie z nim bo przykrywką był sernik na zimno babci. no i że ja niby piekłam dla niej ten biszkopt ale piec nam zaszwankował (serio) i w połowie przestał grzać więc dziwny wyszedł ten biszkopt i babcia niby go nie chciała a moja mama do niej mówi, że ma go wziąć bo mi będzie przykro
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
tfu ten piłkarz mnie rozprasza
sorry no czarne czarne to dobre ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- jutro się rejestruję w PUPie
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bliskość by mnie jakoś przekonywała...bo potem z powrotem wracac na czterech <sapka> to lepiej jak najbliżej
|
|
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
używała któraś z Was kiedyś tych takich papierów ściernych do depilacji?
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
czego bloo, ja nie masochistka
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie to nie boli ale ciekawi mnie jak z odrastaniem
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
ale co to jest jak to wygląda i jakiej firmy
??
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
a bo ja pamiętam
jakaś baba robiła mi tym na targach w spodku ponad rok temu
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo kot by sie w nim zanurzyl ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- i bry dzien zostawilam do podpisu deklaracje, ktora musze dzis koniecznie zaniesc i nie wiem czy bedzie dobrze, bo pieczatka nie imienna ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Lu, to Ty nie wyjezdzasz do Norwegii?
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ale piździiiiii :hulawiatrhula: ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Lu nie rejestruj się w Pupie! Zbędne zawracanie głowy ![]() Chociaż nie...zapomniałam...skład kę dają :/ |
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
http://wiadomosci.onet.pl/nauka/eksp...wiadomosc.html
ciekawy artykul ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- znow sie natrudzilam z zusem, chcialam cos wyslac, a tam bam, ze certyfikat niewazny, ale automatyczne pobieranie nic nie dalo, błąd wyskakiwal, w necie za bardzio jeszcze nic nie bylo, ale jakos recznie go pobralam, zapisalam, i na razie chyba dziala
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
1283780760[1].jpg
......................... ......................... .........1294948022[1].jpg ......................... ......................... ......................... ........................1297126647[2].jpg
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
no cudnie
![]() mam dzis przy spodniach 2 dyndające misie czas mi sie wlecze jakos, jeszcze z godzinka i do us musze isc, a potem kawka z G. ![]() jutro tez moze uda mi sie spotkac z niedostepna i oby juz cieplo szlo
|
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
wyjeżdżam ale dopiero w czerwcu (badania, SPA i inne sprawy pooperacyjne)
Kama składka zdrowotna i zasiłek dla nierobów (czyli mnie )
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
Bloo chodziło Ci o to https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=331799 ??
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
|
o teraz po łamancach moda na takie wzorki, ale fajowe
https://wizaz.pl/Makijaz/Trendy-w-makijazu/IsaDora/ ja mam teraz kobaltowe pazurki ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- ale najlepsze jest to zdanie Cytat:
|
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
Lu no mniej więcej tylko tamte były z innej firmy ale ogólnie to takie coś
![]() http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...91571793_n.jpg hahahahahaha paczcie jaka czapa bloo ! ![]() wiecie co? bałam się, że ten tort będzie za słodki czy ogólnie nie będzie to pasowało ze sobą, krem, dżem, bita śmietana z galaretką i w ogóle ale wyszedł mega pyszny
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
Bloo nie było innej opcji.
Każdy tort jest co do zasady megapyszny |
|
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
są wyjątki i to dość często się zdarzają
|
#4255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() kto wie... może zakupię ![]() a tak w ogóle to dobry wieczór
|
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja bym zrobiła tort wtedy byłby nie do zjedzenia
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
czarne baleriny, koralowo-różowe baleriny i białe trampki takie dziewczyńskie
![]()
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
a jakieś fotosy
??
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- a ja mam dzis jakiegos nerwa, rano jak zwykle es od niedostepnej, ze jednak nie, na otatnia chwile plany mi zmienia, ale olal na poczcie nic, a powinno byc bimby zawsze jezdza wczesniej i potem czekam w papierach znow brak roznych dokumentow do tego potrzebuje kasy dla pracownika, a tatus to olał, ma focha juz nie wiem na kogo wiec coolowo i w ogole ale mimo wszytsko dzien dobry ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- do tego sama nie dostalam kasy za luty, kolega szybko zostawia papiery i ucieka, zeby sie minac ![]() a meile jak sie otworzy to co np.mam dla ciebie dodatkowa dbemeryture ( juz tych emerytur, ktorych i tak nie bedzie mam po dziurki w nosie )to sie wyzalilam Majkusowi w koszule
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2012-04-03 o 11:30 |
|
|
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Grochu nie przejmuj się...niedługo zjesz jajca ![]() Dziś mój ostatni dzień życia Cieszcie się zatem i radujcie moją personą ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Pomaluję nawet ładnie paznokcie, żeby jakoś wyglądać w kostnicy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.

)