|
|
#4141 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kupujemy BB Creamy III
Zygmus, poproszę o rzeczy poniżej (oczywiście te, z którymi nie bedziesz mieć problemu):
HERA HD Foundation Moist #23 - 5 szt. Skin Food Good Afternoon Honey Black Tea #2 - 3 ml Skin Food Good Afternoon Rose Lemon Tea #2 - 3 ml Skin Food Good Afternoon Berry Berry #2 - 3 ml The Face Shop Face It Magic Cover BB Cream #2 od gosia1207 - 2ml NATURE REPUBLIC Vanilla Sky Foundation od Lyna sama - 3 ml Mizon Collagenic BB Cream HERA Aquabolic Waterfall Cream - 5 szt. i może z zamówienia 13 dotarło to co dla mnie brakowało. Na razie wplacę 50 zł, resztę jak będzie wiadomo ile wyjdzie do zapłaty. |
|
|
|
#4142 |
|
Raczkowanie
|
Ok, no to po raz pierwszy tu zamawiam
mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam 'rozbiórki' Poproszę: Skin Food Good Afternoon Peach Green Tea BB SPF20 PA+ (ostatnie 3ml) Skin Food Good Afternoon Rose Lemon Tea BB SPF20 PA+ (3ml) Mizon Water Max Moisture BB Cream (5ml) The Face Shop Face It Magic Cover BB Cream odcień #1 (5ml) Lioele Dollish Veil Vita B.B Cream SPF 25 PA++ #2 (zielony) (5ml) EDIT: poszukałam w wątku i znalazłam odp na pytania Ale nadal pozostaje mi jedno pytanie - czy od razu mam płacić, czy czekać? Edytowane przez JustMoi Czas edycji: 2012-04-01 o 19:34 |
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
Zygmusiu prosze o sprawdzenie, brakująca kwote przelałam w zeszłym tygodniu.
|
|
|
|
#4144 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dziękuję
Wyjdzie jakieś 3,55 zł /g. Sentient, daj znać, czy przystajesz na takie warunki i jeśli będzie zgoda co do opcji, można robić przelew.
|
|
#4145 |
|
Rozeznanie
|
nie, wpłać po tym jak zostaniesz dopisana do arkusza rozliczeniowego (zakładka zam16)
|
#4146 |
|
Rozeznanie
|
zygmusiu dziekuje za paczke i gratisy
2 rzeczy nie potrafie rozszyfrowac bo sa tylko krzaczki ![]() pytanie co sie dzieje z reszta czy wciaz nie doszlo?? strasznie dlugo to trwa |
|
|
|
#4147 |
|
Raczkowanie
|
Zygmus przelew wysłany.
|
|
|
|
#4148 |
|
Zadomowienie
|
Zygmus mogę Cię prosić o kontakt ze mną??
|
|
|
|
#4149 |
|
Raczkowanie
|
Zygmuś mogę Cię prosic o wysłanie mojej paczki z zam, 15 ? Kwota cała juz jest na Twoim koncie.
|
|
|
|
#4150 |
|
|
Przypominam, że do wzięcia jest jeszcze:
- Skin79 Premier Gold BB - 3x5ml - Lioele Water Drop 7x5ml
|
|
#4151 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
To ja poproszę Skin79Premier Gold BB 3x5ml czyli wszystkie 3. edit: Gdybym chciała jeszcze całe op. Skin79 The Oriental BB Line Cover to też tutaj wpisuję swoje zachcianki?
. Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2012-04-02 o 16:42 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Już wiem wszystko |
|
|
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
Zygmusiu - odebrałam dzisiaj swoją E-przesyłkę
Dziękuję bardzo za zamówienie i za gratisy Teraz z utęsknieniem czekam na krem Mizona ![]() Mam jeszcze zagwozdkę - co to jest: http://4.bp.blogspot.com/-KHZU7ubbb_...0/IMG_9734.JPG ?
Edytowane przez otako Czas edycji: 2012-04-02 o 17:18 |
|
|
|
#4154 |
|
Raczkowanie
|
Próbowałyście może kremu z serii SKIN79 The Oriental Gold Plus BB Cream?
szukam pudru z bardzo dobrym kryciem, używam obecnie Estee Laudera Doble Weara, i szukam czegoś na tym poziomie. Miałam wziąść najpierw Lioele Triple , ale ten również mnie ciekawii już powoli głupieje od tych BB Creamów, tyle ich jest.. Edytowane przez patryszia6 Czas edycji: 2012-04-02 o 16:37 |
|
|
|
#4155 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4156 |
|
Zadomowienie
|
Estelle, przelew za SKII poszedł dzisiaj rano
![]() Zygmusiu, do ciebie też poszła kasa za zamówienie 16.
|
#4157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Walczę z Gmarket, jak dodam do koszyka coś z The Saem, to po próbie zapłacenia dostaję informację, że zamówienie zostało anulowane, bez The Saem poszło, spróbuję jutro łączyć zamówienia.
Trzy kremy BB Mizon Collagenic kupione. Przyszła paczka z Gmarket z próbkami, mała, lekka i nie została zatrzymana w cle. Cytat:
I idę dalej pakować, bo jest tego dużo.
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4159 |
|
Raczkowanie
|
Możesz czwarty dokupić ? Pieniądze na niego rano przelałam.
|
|
|
|
#4160 |
|
Rozeznanie
|
Widzę, że moja wpłata już dotarła
Zygmusiu prosiłabym o zaliczenie mi części nadpłaty z zmówienia 16 na poczet niedopłaty z zamówienia 15 z góry dziękujęooo i widzę, że poleciała do mnie przesyłeczka już nie mogę się doczekać
Edytowane przez kami007 Czas edycji: 2012-04-02 o 21:40 |
|
|
|
#4161 |
|
Rozeznanie
|
Zygmus jeśli mi nie wysłałaś przesyłki to nie wysyłaj,
|
|
|
|
#4162 | |
|
|
Cytat:
Mogę dokupić Orientala, będzie do jednej paczki. Dziękuję Mam już wszystkie przelewy za SK II - jutro klikam
|
|
|
#4163 |
|
Raczkowanie
|
Na wstępie proszę o niekrzyczenie "że to nie ten wątek" ale po 1) tu czuję się nieco bardziej znajomo 2) nie udało mi się znaleźć zadowalającej odpowiedzi gdzie indziej. Mam pytanie: może któraś z Was używała Lioele Dollish Veil Vita BB zarówno w kolorze fioletowym i zielonym? Ja dostałam zielony (dzięki nieocenionej-wiecie-komu
), sugerowałam się tym, że mam cerę problemową i naczynkową, czyli zaczerwienioną. Po pierwszym efekcie (to mój pierwszy BB) "wow-ależ-to-jest-niesamowite" stwierdzam, że mógłby być odrobinę jaśniejszy. Czy ten drugi odcień - filetowy - taki właśnie jest? Dzięki
|
|
|
|
#4164 |
|
Rozeznanie
|
Zygmus wysłałam dziś 70zł na poczet tego co wpisane ale nie podliczone u mnie w arkuszu z zam 15
|
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Zygmusiu, czy ja też mogę prosić o wysłanie wszystkiego razem? Chodzi mi także o blogową wyprzedaż
|
|
|
|
#4166 |
|
Raczkowanie
|
Zygmus czy moglabys sprawdzic czy dotarl do ciebie moj przelew wyslany na poczatku marca? ciagle jestem na minusie i troche glupio sie z tym czuje
|
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
Zygmusiu- dostałam paczkę, dziękuję ślicznie! i za próbaski
|
|
|
|
#4168 |
|
Wtajemniczenie
|
Tych tanich kremow BB Mizona jest do kupienia 10, 3 kupione na Gmarket, reszta poleci bezposrednio z Mizona w przyszlym tygodniu.
Gdyby ktos szukal dosc jasnego podkladu (wieczorem porownam odcien z Missha 13), to mam do oddania Enprani Face Designer Perfect One Foundation, odcien 21. Wg mnie jest jasny i zoltawy, ale ja z odcieniami zawsze mam problem. Sprawdze, wpisywalam ostatnio przelewy, ale moze mi cos jeszcze umklnelo.
|
#4169 |
|
|
SK II Facial Treatment Essence kupione
- za 110,93 złDo dopłaty będzie po 0,18 zł [ale to potem, jak już dojdzie przesyłka i wszystko poważę]. ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Przypominam o rozbiórce Lioele Water Drop - wolne 7x5ml I nieśmiało możecie zgłaszać kolejne kremy.
|
|
#4170 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam 'rozbiórki'