Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010 - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-03, 14:45   #511
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010

http://allegro.pl/balansujace-krzese...216700252.html
to jakie fajne

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

lind-Jeszcze nie wiem gdzie. Wszedzie gdzie się da. Do dzieciowych, rowerowych... tz wie lepiej gdzie sa takie sklepy ...

Biedny Misio. A mialam pisac dziś do Ciebie czy nie wpadniecie ale koleżanka się zapowiedziała... trzymam kciuki by to nie byly oskrzela...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 14:51   #512
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość

lind-Jeszcze nie wiem gdzie. Wszedzie gdzie się da. Do dzieciowych, rowerowych... tz wie lepiej gdzie sa takie sklepy ...

Biedny Misio. A mialam pisac dziś do Ciebie czy nie wpadniecie ale koleżanka się zapowiedziała... trzymam kciuki by to nie byly oskrzela...
To napisz wieczorem gdzie byliście i gdzie widzieliście te rowerki... Jakbyś ceny jeszcze mniej więcej zapamiętała to by było super

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 14:52   #513
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
To napisz wieczorem gdzie byliście i gdzie widzieliście te rowerki... Jakbyś ceny jeszcze mniej więcej zapamiętała to by było super
ok

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2012-04-03, 15:00   #514
sara 85
Zakorzenienie

Asia u nas ta mata leży, Zosia jak była mniejsza to rysowała na niej teraz już nie chce. Tablica i gra fajne chociaż ta gra chyba dla trochę starszych dzieci

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 15:05   #515
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
dziewczyny a jakie macie kaski dla mlodziezy? i ile kosztowaly? bo ja sie zalamalam jak weszlam wczoraj do rowerowego-nnajtanszy 82zl...
Zobacz może u Ciebie w Lidlu jeszcze będą U nas kilka zostało, a są bardzo porzadne w białym kolorze
Cytat:
Właśnie miałam pytac o te rowerki. Bo my dziś jedziemy popatrzeć na rowerki bo dziadki kazali jej kupić na urodziny. Mój tz jest przeciwny biegowemu, jakoś nie widzi w nim nic takiego i dziwi go to wielkie bum na nie. Stwierdzil, że my takich nie mieliśmy a z równowaga itp problemow nie mamy. rozmawiałam z kolezanka i ona też twierdzi, że ona zawsze marzyła o rowerku a nie o czymś roweropodobnym. Jej córka (4 latka) tez. I ona by nie kupowała tego biegowego. ja sama juz nie wiem co robić... może jednak kupie zwykły rowerek od dziadków (bo dla nich to w ogole jakas czarna magia- rowerek bez pedałów ) a ten biegowy najwyzej kiedyś sami jej kupimy, np tak koło czerwca- lipca...
Mój ma i zwykły rowerek i biegowy. Zwyklaka kocha, bo on uwielbia pedały w każdym napotkanym rowerze kręcić. Biegowy wcześniej sprawdzałam w komisie, i był fajnie zainteresowany, próbował śmigać, a jak ma swój w domu to stoi pod ścianą i go nawet nie rusza, jest dla niego niewidzialny Ale myślę że jak wkońcu znajdę chęć na pójście z dzieciakami do rowerowego(w poważnym akcie desperacji i mojej głupoty) i jak zakupię lampkę i dzwoneczek to go pokocha, ale to jeszcze zobaczę

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
Jednak nie podaruje tego łóżka juz zrobiłam i wysłałam fotki, teraz czekam na decyzję, przez tel rozmawiałam i prawdopodonie puszczą jutro nowe a to zabiorą, oby tak było to zdąrzymy przed świętami
Szybko przysłali za pierwszym razem to i za drugim tak będzie
Cytat:
Myślicie, że żdanego nie kupować? Zwyklaka tez nie?? Tylko co zamiast tego jej kupić? Dzis jedziemy więc muszę podjąc szybką decyzję...
Zawsze możesz kupić zwyklaka i odkręcić pedały, dużo problemu z tym nie ma
Cytat:
A gdzie jedziecie? Chętnie bym też podjechała zobaczyć jak Michał sobie by radził na takim rowerku...

Michaś dalej na antybiotyku Do pt i na kontrolę znów. Dr coś tam słyszy, boi się o oskrzela
Zdrówka dla Michasia.
A myślałam że kupiłaś ten z Aldi, bardzo fajny jest, i porządny jakościowo, te w kauflandzie podobno też super, choć mają gorszy typ hamulca niż te z Aldi, ale to opinia mojego tz
U nas w sklepach rowerowych najtaniej to po 230 zł były

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 15:17   #516
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Zdrówka dla Michasia.
A myślałam że kupiłaś ten z Aldi, bardzo fajny jest, i porządny jakościowo, te w kauflandzie podobno też super, choć mają gorszy typ hamulca niż te z Aldi, ale to opinia mojego tz
U nas w sklepach rowerowych najtaniej to po 230 zł były
Dzięki
Nie kupiłam bo nie miałam jak jechać. Michał był ledwo żywy, z gorączką a tz-a cały dzień nie było - fuchę miał
Wczoraj podjechaliśmy zobaczyć gdzie ten sklep wgl jest (daleko) i z ciekawości zapytałam jednej pracownicy - rowerki rozeszły się z samego rana w dniu gazetki
Kauflanda nie mam... Chcę zobaczyć jak Misiek sobie będzie radził i czy zainteresowany będzie a pewnie jak już to kupię na all...

Michaś
Stary 2012-04-03, 15:18   #517
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Ja się obawiam, że mój kurdupelek (87cm) nie będzie sięgała nóżkami do ziemi. czy któraś posiadaczka tego rowerka jest takim "maluszkiem"? Myslałam o tym co ma evitka i izazula. dziewczyny- jak tam wasze laski dają radę??

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-03, 15:21   #518
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się obawiam, że mój kurdupelek (87cm) nie będzie sięgała nóżkami do ziemi. czy któraś posiadaczka tego rowerka jest takim "maluszkiem"? Myslałam o tym co ma evitka i izazula. dziewczyny- jak tam wasze laski dają radę??
Zosia ma 89 cm, a rowerek ma siedzenie najniżej 37, sięga nóżkami ale nie całymi stopami. Daje sobie rade super a ten dziewczyn rowerek jest niższy więc na pewno sięgnie nózkami

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2012-04-03, 15:28   #519
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Mam już mętlik w głowie...

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

izz, evi- wklejcie linka waszego rowerka. Bo mi tz wczoraj pousuwał ile on waży?? Bo ten mi się podoba ale chyba sporo waży jak prawie 4 kg? a kiedys pisałyście, ze waga ma znaczenie...

http://allegro.pl/nowosc-hudora-rowe...221542978.html

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2012-04-03, 15:33   #520
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:

izz, evi- wklejcie linka waszego rowerka. Bo mi tz wczoraj pousuwał ile on waży?? Bo ten mi się podoba ale chyba sporo waży jak prawie 4 kg? a kiedys pisałyście, ze waga ma znaczenie...

Zosia ma ten rowerek tylko inny kolor

a dziewczyny kupiły taki http://allegro.pl/rowerek-biegowy-hu...237460317.html

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2012-04-03, 15:45   #521
ASIULEK_23
Zakorzenienie

dzięki

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2012-04-03, 16:28   #522
libra777
Zakorzenienie

Evitka na alegro widziałam tanie kaski np. za 30zł w komplecie z ochraniaczami ,wydaje mi się że takie maluchy nie muszą mieć jakichś tam profesjonalnych kasków dopóki nie zaczną szybko same śmigać na rowerach.

Ale pospałam ,położyłam się na chwilę a drzemło mi się na 2 godziny mały spał i dopiero młody ze szkoły przyszedł i pukaniem mnie obudził.

Lind moze i dobrze że to antybiotyk dała bo i tak długo coś u was niech wypędzi choróbsko ,biedaczek mały

Monka żyjesz ?

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Drcron masz jak na zamówienie http://mojewypieki.blox.pl/2012/04/D...lewskiego.html
Sara a Tobie polecam te babeczki robiłam je właśnie wyszły rewelacyjnie myślę że jako dużą babkę też je można zrobićhttp://mojewypieki.blox.pl/2012/04/B...cytrynowa.html
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 16:58   #523
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Wpadam i jak zwykle składam spóźnione zyczenia dla naszych dwulatkow!! Tylko Olusi złożę o czasie
100 lat kochane szkraby!!

bao i aneczka- gratuluję nowych mieszkanek i zazdraszczam urządzania... my planujemy remont od roku i ciągle kasy brakuje. Na taki remont z prawdziwego zdarzenia to nas jeszcze dluuuugo stac nie będzie więc nie będę miała tak jak sobie marze... ale coz... takie życie.

madzia- niezły wypadek zaliczyłaś. Z tą grupą krwi to.... coś w tym jest

madziwnia- fotki z imprezki rewelacja świeczki pierwsza klasa

Tak piszecie te menu na imprezki dla waszych pociech a ja mam lenia i nic nie robię. Ewentualnie tort (kupię) i jakieś ciacho i kawa...

sara- widziałam dziś na ryneczku tą bluzkę co wklejalas z all. Podotykałam (choć nie musiałam bo wzrokowo juz było widać) i straszna jest. jakość beznadziejna. Nitki się prują, material taki sztuczny, sztywny bleeee... ohyda. u nas kosztowały 42 zł.

nataszka- znalazlam Cię na fejsie i mamy nawet wspólnych znajomych np. Artur St.... chodziłam z nim do klasy do podstawówki i kilka innych osób też znam lub kojarzę

evi- czyżby Ci mówinie lenki tak spowszedniało że już nam nie zapodajesz jej teksciorów?? mi brakuje...

Moja dzis przechodziła koło placyku i jakiś chłopiec nie mogl wejśc na konika, mama mu pomagała a ona z całej sily krzyczy "ej, uważaj, uważaj dzieciok, uważaj dzieciok no, mówię".

Przed 12 mała łazi za mną, że chce spać. Mi coś na senna nie wyglądala ale jak chciała to ją połozyłam. i tak przez jakieś 20 minut gadala sobie na leżąco az padła. ja stalam za drzwiami i sama do siebie sie śmiałam prawie w głos

"<woła>natalka! natalka! nadusia! nadusia! oćcie. Natalka usiądź tu, o tu <pokazuje palcem na lóżko> o tak. Nadusia ty też. Liczymy jeden, dwa, ci.... o! jeździalnia. Zjeżdżamy no dalej no..." i tak ze 20 minut. Myślalam, że padne... ma niewidzialnych przyjaciół??

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Właśnie miałam pytac o te rowerki. Bo my dziś jedziemy popatrzeć na rowerki bo dziadki kazali jej kupić na urodziny. Mój tz jest przeciwny biegowemu, jakoś nie widzi w nim nic takiego i dziwi go to wielkie bum na nie. Stwierdzil, że my takich nie mieliśmy a z równowaga itp problemow nie mamy. rozmawiałam z kolezanka i ona też twierdzi, że ona zawsze marzyła o rowerku a nie o czymś roweropodobnym. Jej córka (4 latka) tez. I ona by nie kupowała tego biegowego. ja sama juz nie wiem co robić... może jednak kupie zwykły rowerek od dziadków (bo dla nich to w ogole jakas czarna magia- rowerek bez pedałów ) a ten biegowy najwyzej kiedyś sami jej kupimy, np tak koło czerwca- lipca...
Ale aparatka!
Artur???? to mąż mojej siostry

A skąd jej się wzieły te imiona? Natalka i Nadia?

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
nataszka trawa drzewo nic specjalnego wkleje pozniej fotke,ale zyrafe przed chwila dorysowalam i jak na prawa lape w gipsie nawet niezle wyszlo:P
jest super, może dała bym jej dłuższe nogi ale jest super, bardzo mi się podobają pokoje gdzie widać serce mamy, pięknie jest.

My kupiliśmy Ameli organy na statywie czy na takich nóżkach, no i jest masakra jak ona gra, dostałą do tego gitare, wlącza demo w organach, śpiewa do mikrofonu grając na gitarze, więc prezent trafiony, mała jest bardzo muzykalna

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
I dupa ale mam nerwa łóżko jest owszem, ale kiepskiej jakości jest nie ładnie pomalowane dzwoniłam tam mam wysłać fotki i zdecydują co robić, albo wymienią całe łóżko albo niektóre elementy, kurrr nie tak miało być nie przyszło mi do głowy że będzie coś nie tak juz sama nie wiem co robić, chyba je zostawie bo nie mam ochoty na te wszystkie ceregiele, zanim ja zrobie te fotki, potem nie wiem kiedy oni mi odpowiedzą, później kiedy przyjdzie nowe, do tego czasu będę musiała mieć ten wielki karton na środku pokoju ostatni raz robie takie zakupy przez internet
Ja też bym walczyła o swoje, tymbardziej że to nie jest tania rzecz. Z resztą ja się wszędzie wykłóce
Ale fakt, zakupy w internecie się opłacają ale są dość ryzykowne, ja też zawsze zamawiam jednemu wujowi rzeczy bo nie ma konta i ostatnio zamowilismy dywan duzy, bylo napisane że brąz, jaka gęstość i wszystko a jak przyszedł okazało się że to nie brąz a rudy, no a to jest różnica...
a tak w internecie kupuje tylko kosmetyki, apaszki, pierdołki do paznokci, jakieś sprzęty od zaufanych ludzi ale wszystko co nie namacalne niesie ryzyko
Napisz potem jak załatwiliście problem powodzenia

Edytowane przez nataszka25
Czas edycji: 2012-04-03 o 16:32
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 17:43   #524
nataszka25
Zakorzenienie

Troche prawdziwej wiosny, moje dziecko sobie wybrało w szafie sukienke i w niej chodzi od godziny, Wasze córeczki też tak rządzą??
Moja dziś na spacer nie chciala wiosennej kurtki tylko taką jesionke, i w uparte 10 min "inna kurtka" i musiałam jej założyć bo już byłam spóźniona,,,

Edytowane przez nataszka25
Czas edycji: 2012-04-15 o 12:45
Stary 2012-04-03, 18:32   #525
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość

Drcron masz jak na zamówienie http://mojewypieki.blox.pl/2012/04/D...lewskiego.html
Sara a Tobie polecam te babeczki robiłam je właśnie wyszły rewelacyjnie myślę że jako dużą babkę też je można zrobićhttp://mojewypieki.blox.pl/2012/04/B...cytrynowa.html
teraz mam problem które babki upiec
a masz może sprawdzony przepis na keks?

Nataszka mała prześliczna Zosia też wyciąga ubrania z szafy i się przebiera

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

wróciłam właśnie od fryzjera i mam grzywkę

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2012-04-03, 19:01   #526
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość

Nataszka mała prześliczna Zosia też wyciąga ubrania z szafy i się przebiera

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

wróciłam właśnie od fryzjera i mam grzywkę
hmmm chyba musisz wlepić zdjęcie skoro już o tym napisałas prosiii
Stary 2012-04-03, 19:07   #527
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
hmmm chyba musisz wlepić zdjęcie skoro już o tym napisałas prosiii
nie mam aparatu, tż bratu pożyczył. Machaj też miałam wstawić fotki spodni i nie mam jak

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2012-04-03, 19:16   #528
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Ale aparatka!
Artur???? to mąż mojej siostry

A skąd jej się wzieły te imiona? Natalka i Nadia?

O proszę, jaki świat mały Pozdrów Go ode mnie bardzo fajny chłopak (tylko bez podtekstów )

Imiona- koleżanki z placyku

śliczna Twoja niunia i jak zwykle z myszką

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2012-04-03, 19:25   #529
sara 85
Zakorzenienie

Libra ty polecałaś tego mazurka http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=5124
warto go zrobić?

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2012-04-03, 19:28   #530
lindsley
Zakorzenienie

Nataszka świetna Twoja córcia...

Asiulek i jak rowerki? Kupiliście coś? Chwal się..

Mój tz się zbiera do pracy. Ale ma stresa, to pierwszy dzień a raczej noc... A ja zostanę sama, buuu...

Michaś
Stary 2012-04-03, 19:31   #531
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Spóźnione!!!

Olu!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

A TERAZ PRZEDSTAWIAM WAM..
osłone po kilku miesiacach .. sciągnelismy ta piekna czarna sciane- folie...
1. sciaganie
2 widac po lewo mieszalismy w czesci pokoju po prawej stronie foli był mega remont!!
3. widac jaka bedzie otwarta przestrzen gdy skonczymy wszytsko salon kuchnia i z kuchni wyjscie na ogród
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg odsłona.jpg (56,4 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg folia kochana.jpg (34,0 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg salon kuchnia.jpg (60,8 KB, 63 załadowań)

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:36   #532
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:

Mój tz się zbiera do pracy. Ale ma stresa, to pierwszy dzień a raczej noc... A ja zostanę sama, buuu...
no nie dziwie się ze ma stresa, zawsze pierwszy dzień najgorszy. Trzymam kciuki aby szybko zleciało i tż był zadowolony z pracy a co to za praca, jeżeli można wiedzieć? mój tż tez w tym tyg nocki, ale ja już się przyzwyczaiłam do samotnych nocek

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2012-04-03, 20:11   #533
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:

evi- czyżby Ci mówinie lenki tak spowszedniało że już nam nie zapodajesz jej teksciorów?? mi brakuje...
wiesz, że w dużej mierze tak , ona gada już jak stara i co rusz tekstami wali, ale już rzadko zapisuje, bo nie nadążam , generalnie nie gada tylko jak śpi i jak jest na czymś mocno skupiona, generalnie takie teksty wali że wymiękam czasem, a gdzie nie pójdziemy (sklepy, poczta) to ludzie ryją jak nie wiem i zawsze sensacje budzimy

takie ostatnie:
<oddaje butelkę z resztką mleka>
-już się napełniłam

<przy małych podpowiedziach zna wierszyk „psie smutki” i chcieliśmy ją z M.zachęcić i jej suflerowaliśmy pierwsze wyrazy, początek mówiła, a za chwilę wypaliła
- nie mówcie już tak, to jest nudne

<z tatusiem ogląda bajkę z tej serii z literkami-o anakondzie adelajdzie>
-lenuś, a co to jest?
-anakonda, taki rodzaj węża
<stary zaniemówił>

<tatuś lenuś, idź na miejscówę, włączę ci bajkę
-tak jest kapitanie!

Jesteśmy też na etapie "a co to", ale proste wyjaśnienia już nie wystarczają , no i różnie niekoniecznie pożądane rzeczy też podłapuje-już w sklepie powiedziała "o ja pier...lę", a do starego i do męża koleżanki per gówniarzu i takie tam

aneczka i co? odpisały te dziady borowe coś?

Cytat:
Evitka jak chcesz tańszy to patrz w marketach może coś znajdziesz.
no właśnie muszę starego pogonić

cena za tablicę przeginka trochę, ana taką mate to nie za duża weronika?

Cytat:
Michaś dalej na antybiotyku Do pt i na kontrolę znów. Dr coś tam słyszy, boi się o oskrzela
psikro , mama nadzieję ze teraz już puści

Cytat:
Zobacz może u Ciebie w Lidlu jeszcze będą U nas kilka zostało, a są bardzo porzadne w białym kolorze
stary ma zobaczyć, ale pewnie już po ptokach....

Cytat:
Myslałam o tym co ma evitka i izazula. dziewczyny- jak tam wasze laski dają radę??
hehe, moja sięga dobrze, ale jest na etapie oswajania się, na początku się go bała, tak z nim łaziła ale musiałam ją podtrzymywać, bo zaraz się wywracała, co ją zniechęcało. I generalnie "jeździ" z nim po domu lub korytarzu (czyli łazi z nim między nogami), na podwórku rower jeszcze nie był, bo ciągle coś....

Ale a propos tego kasku to doradźcie mi-czy lepiej poczekać na wyłażenie z rowerkiem aż będzie kask (wiecie, żeby od razu przyzwyczaić), czy jak na razie z nim łazi to olać......

Cytat:

mi się wizualnie najbardziej właśnie ten co wkleiłaś podobał, ale patrzyłam na wagę, bo wiem, że do parku go będę musiała targać. Nasz waży chyba 2,9 kg

Cytat:
Evitka na alegro widziałam tanie kaski np. za 30zł w komplecie z ochraniaczami ,wydaje mi się że takie maluchy nie muszą mieć jakichś tam profesjonalnych kasków dopóki nie zaczną szybko same śmigać na rowerach.
a można kupic bez mierzenia? jak myślisz?
i ochraniacze też kupujecie?
Cytat:
Troche prawdziwej wiosny, moje dziecko sobie wybrało w szafie sukienke i w niej chodzi od godziny, Wasze córeczki też tak rządzą??
Moja dziś na spacer nie chciala wiosennej kurtki tylko taką jesionke, i w uparte 10 min "inna kurtka" i musiałam jej założyć bo już byłam spóźniona,,,
ale fajna dama i minnie musi być
---
a moja jak wam pisałam wróciła do spania dziennego, a dziś zaprotestowała , wstała niby później (o 6.40 ) i nie dało rady...wiadomo jak wyglądało popołudnie....

a jakie zabawy, zabawki są u was teraz na topie?

bo u nas puzzle i układanki, normalnie wymiata-nawet takie 60 elementów układamy. Czasem klocki, ciastolina, i dużo czytania i oglądania książeczek

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

madziwnia, ale będziecie mieć fajnie jak już porobicie wszystko
i widzę ze ślad blue leci

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 20:32   #534
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
O proszę, jaki świat mały Pozdrów Go ode mnie bardzo fajny chłopak (tylko bez podtekstów )

Tą myszke to targa wszędzie, to Amelki ulubiony wujek, jaki ten świat mały, niewiarygodne

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:

Już zadzwoniłam do siostry i kazałam przekazać Arturowi (zaraz wypytała kto to i skąd:P), bo Artur jest na treningu nie chciałam mu przeszkadzać.

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Spóźnione!!!

Olu!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

1. sciaganie
2 widac po lewo mieszalismy w czesci pokoju po prawej stronie foli był mega remont!!
3. widac jaka bedzie otwarta przestrzen gdy skonczymy wszytsko salon kuchnia i z kuchni wyjscie na ogród
Jeszcze jest pracy troche ale efekty bedą super napewno, mała pomaga?

Cytat:
wiesz, że w dużej mierze tak , ona gada już jak stara i co rusz tekstami wal

a jakie zabawy, zabawki są u was teraz na topie?

bo u nas puzzle i układanki, normalnie wymiata-nawet takie 60 elementów układamy. Czasem klocki, ciastolina, i dużo czytania i oglądania książeczek

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

madziwnia, ale będziecie mieć fajnie jak już porobicie wszystko
i widzę ze ślad blue leci
Hehe niemożliwa
Bystre te nasze dzieciaczki.
Mini jest numer jeden u mojej maludy, no i książki z mini, bajki z mini,miki itd.
My się bawimy drewnianymi klockami dużo, moje dziecko uwielbia układać kolorystycznie moje lakiery do paznokci a że mam ich dużo to ma co robić, ( no i pomalowane paznokcie też musi miec jak mama)
a tak to też książeczki i te duże puzle.
Moje dziecko dziś idzie sobie drogą i taka zmęczona mówi "o bozie jus nie moge" maskara...
Stary 2012-04-03, 20:41   #535
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość

1. sciaganie
będzie super czekam na końcowy efekt

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

nataszka Amelka jest zarąbista

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

nataszka Amelka jest zarąbista
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 21:12   #536
evitka21
Zakorzenienie

a co myślicie o takim kasku? można toto kupić bez mierzenia? warto?
http://allegro.pl/kask-rowerowy-dzie...249790278.html

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 21:20   #537
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
upiecz jogurtową i savarin
keksu nie mam wypróbowanego
Cytat:
Libra ty polecałaś tego mazurka http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=5124
warto go zrobić?
tak ja go polecałam jest zarąbisty i właśnie z masą gotowaną samemu nie gotową z puszki
Cytat:
a można kupic bez mierzenia? jak myślisz?
i ochraniacze też kupujecie?
wiem że są kaski z regulacją więc chyba można bez mierzenia ,ja ochraniaczy nie kupuję,dopiero na rolki .

Natasza Amelka śliczna
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 21:29   #538
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Dusiaczku spóźnione ale szczere Sto Lat dla Oli

Wczoraj miałam mały wypadek wybrałam się na bieganie, wkońcu od 4 dni, i przy pierwszych 5-10 krokach się wywaliłamMam dwie dłonie wew. zdarte strasznie, bo o taki stary kamienisty asfaltkolano spuchnięte. No ale co mnie najbardziej zabolalo to moja bluza na brzuchu podarta, takiego ślizga zrobiłamO dziwi leginsy Nike wytrzymały choć pod nimi mam sine obydwie nogi i obdrapane, a one tylko lekko zabrudzone, i telefon w kieszeni podartej też bez skazy, lezałam jak długa słuchając muzy.
Więc trzeba uważać bo nieznamy dnia ani godziny
Przynajmiej będe miała wymówkę dlaczego nie robiłam nic na świętadłonie mam w takim stanieOczywiscie pierwsze co robiłam to się rozglądałam czy nikt nie widział, choć z drugiej strony bylam tak tą wywrotką zdziwiona że myślałam że ktoś mnie pchnął

Idę dzisiaj po lumpkach połazić, pewnie tylko do jednego mój kochany synek pozwoli mi na prędce zajrzeć, ale zawsze coś.

Za dwa tyg. będę w Ikei, bo z Erykiem do lekarza do Poznania musimy jechać, jakby któraś cos chciała. Oczywiście nie łóżkabo kombi mam ale takie małeMuszę na ich stronie jeszcze jakies zabawki dla mlodego wyszukać,jedne z niewielu co są niezniszczalne
to teraz przez święta masz leżeć i ładnie pachnieć

Cytat:
Nataszka nie ma sprawy \

Madzia co to się u Was dzieje same wypadki ostatnio kurde ręcę muszą Cie cholernie boleć , dobrze że tylko tak się to skończyło szybko wracaj do formy

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

zakochałam się w tym mieszkaniu http://czterykaty.pl/czterykaty/5,57...lskim.html?i=5 siedze na necie i szukam pomysłów, to mieszkanie jest piękne a łazienka wprost idealna
Fajne tylko już widzę moje dzieciaki w natarciu na te białe odpoczynki

Cytat:
I dupa ale mam nerwa łóżko jest owszem, ale kiepskiej jakości jest nie ładnie pomalowane dzwoniłam tam mam wysłać fotki i zdecydują co robić, albo wymienią całe łóżko albo niektóre elementy, kurrr nie tak miało być nie przyszło mi do głowy że będzie coś nie tak juz sama nie wiem co robić, chyba je zostawie bo nie mam ochoty na te wszystkie ceregiele, zanim ja zrobie te fotki, potem nie wiem kiedy oni mi odpowiedzą, później kiedy przyjdzie nowe, do tego czasu będę musiała mieć ten wielki karton na środku pokoju ostatni raz robie takie zakupy przez internet
odsyłaj bo będziesz sobie pluła potem że masz bubla

Cytat:
Mam już mętlik w głowie...

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

ja mam ten rowerek Olka sięga ale palcami . a ona taki kurdupel jak Twoja .

Ja dziś jajko miałam u Szymka w przedszkolu , potem na lodach byłam z koleżanką i jej synkiem chłopaki chcieli roznieśc knajpę
Ciepło się robi i mam nadzieję że tak już zostanie
Stary 2012-04-03, 21:56   #539
aneczkkaa
Zakorzenienie

W czwartek mam mieć nowe łóżko oby było bez żadnych skaz bo walne na zawał

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość

Fajne tylko już widzę moje dzieciaki w natarciu na te białe odpoczynki
nie no takie jasnych wypoczyynków nie będę kupować mam już kupiony narożnik kolor kawa z mlekiem (czeka u brata w piwnicy) i mamy kanape 3 osobową tylko musimy kupić nową narzutę żeby mi pasowała do narożnika
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 21:59   #540
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
upiecz jogurtową i savarin
keksu nie mam wypróbowanego

tak ja go polecałam jest zarąbisty i właśnie z masą gotowaną samemu nie gotową z puszki

wiem że są kaski z regulacją więc chyba można bez mierzenia ,ja ochraniaczy nie kupuję,dopiero na rolki .
przy tej babce savarin chyba dużo roboty jest, czytam właśnie i tak mi się wydaje że pół dni mi zejdzie przy niej

ja nie lubie tych mas z puszki, są okropne

Evitka ten kask chyba Madzia polecała, on ma regulacje to powinien być dobry

Franio 24.07.2014 r.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości