|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#19021 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pół żartem pół serio -czyli jak chudniemy na wesoło!!!
Mam zamiar w końcu schdnąć, i znowu zamierzam was wykorzystać do podtrzymania motywacji
![]() A jak skoncze pisac prace mgr to bede se tutaj czesciej pojawiac
Can’t find the answers I’ve been crawling on my knees Looking for anything To keep me from drowning Promises have been turned to lies Can’t even be honest inside Now I’m running backward Watching my life wave me goodbye |
|
|
|
#19022 |
|
Zadomowienie
|
AAAA... no i zycze wam szalonej zabawy na sylwestra, gdybysmy sie juz nie 'spotkały' przed
I szczesliwego szczupłego 2007!!!
Can’t find the answers I’ve been crawling on my knees Looking for anything To keep me from drowning Promises have been turned to lies Can’t even be honest inside Now I’m running backward Watching my life wave me goodbye |
|
|
|
#19023 |
|
Zakorzenienie
|
cześć..
w całej swojej beznadziejności - wpadam na moment.. nie nadążam za życiem ostatnio.. tak bardzo dużo się dzieje.. dobrych rzeczy.. i złych.. raz jestem pełna entuzjazmu, raz zdołowana tak, że nic mi się nie chce.. czas leci potwornie szybko, nie mam kiedy co zrobić.. czuje zaległości wobec wielu osób, Was, niektórych znajomych.. po prostu jakiś taki czas przyszedł chaosu.. przeraża mnie to bardzo.. ![]() na 19.stycznia mam oddać dużą część pracy mgr, a nie mam nic.. a nie zapowiada się, bym miała czas.. zwłaszcza najbliższe dni, kiedy to prawie z knajpy nie wychodzę, bo Sylw, przygotowania.. itp itd.. no ale my też pijemy w kilku słowach co z jubusiem.. nie uwierzycie.. jak był dla mnei największym ideałem, tak teraz jest dla mnie największą beznadzieją.. Bogu dziękuję, że poszłam do pracy tam i zobaczyłam jaki jest, a nie żyłam do końca złudzeniami.. dramatyczny, rozpieszczony, cukierkowy, narcyzowaty, bez swojego zdania, pedant i romantyczny idealista!! koszmar!! gorszej księżniczki w życiu nie znałam, wkurza mnie przepotwornie, z nas dwojga to ja mam większe jaja zero faceta w nim.. bleh!natomiast porobiły się inne jaja.. na Wigilli pracowniczej (która skończyła się dla mnie keipsko, bo totalnym zgonem i luką w pamięci tak to jest jak się pije za darmo tzn. lubiliśmy się bardzo.. i ostatnimi czasy faktycznie widziałam, że on coś bardzo nieśmiało robi, ale w ogóle nie odczytywałam tego w takich kategoriach.. a tu nagle, bach.. póki co nie wiem na czym stoję.. widzieliśmy się od tego czasu dopiero 2 razy, wczoraj z nim zostałam sama w work do rana.. no i jest miło, ale nie jesteśmy razem póki co.. on zresztą ma niepoukładane w głowie po ost. girl... nawet ją chyba kocha, poza tym ona jest u nas dj-ką i bywa w weekendy.. więc to wszystko jest bardzo skomplikowane.. no ale pożyjemy zobaczymy.. ja chyba coś do niego mam faktycznie.. ale nie wiem sama narazie jest raz dziwnie, raz miło.. ![]() zaraz się zbieram, bo na 20 znów idę.. mam od wczoraj dużo roboty przed niedzielą.. :/ kieliszki, talerze.. ehh.. wybaczcie mi to, że milczę tak ostatnio.. ale naprawdę w wielu kwestiach życiowych mam mętlik w głowie.. mam ochotę usnąć i obudzić się gdzieś w kwietniu.. poza tym właśnie - ze spaniem to już w ogóle jestem pokłócona - wszytsko mi się przestawiło.. ![]() kocham Was bardzo.. wpadnę jakoś przed Sylw. życzyć Wam udanej imprezy ![]() Aguś, Mądralka - nie zapominajcie o mnie w wysyłaniu zdjęć, no! wiem, że ja Wam wiszę, ale wyślę je kiedyś napewno.. buuuuuuuzi i dobranoc
|
#19024 |
|
Zakorzenienie
|
o jamajca wiesz co ty nam wisisz
jak mozesz tak mowic ![]() a z tym jubusie jednym slowem kicha ;> bllee nie lubimy narcyzów bllleee kija mu w łoko a juz !!!!!!!!! |
|
|
|
#19025 |
|
Zakorzenienie
|
jamajeczka zaraz ci wysle i moja choinke i moje zdjecie z tze m
![]() to wszystko co madralce sie dostało
|
|
|
|
#19026 |
|
Zakorzenienie
|
a ja za bardzo nie moge nic pisać, bo mi net strasznie wolno chodzi
|
#19027 |
|
Raczkowanie
|
pozdrowionka i buziaczki i super zabawy sylwestrowej Trzymajcie się cieplutko |
|
|
|
#19028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hejka ja pamietam i witam ![]() my dalej walczymy sobie tutaj tak wesoło i przyjemnie że az zal odchodzic
|
|
|
|
|
#19029 |
|
Zakorzenienie
|
Nareszcie net mi jakoś w miare rozsadnie działa wiec moge zacząć odpisywac po kolei
![]() Na początek Mao... dobrze ze wpadłaś I oczywiście mozesz nas wykorzystać do motywacji, w końcu od tego jest ten wątek...no moze prawie od tego bo czasami zdarzają sie jakies malutenkie OT Aha i masz superrr avatar Ale brzuszek!
|
#19030 |
|
Zakorzenienie
|
Jamajeczka, pozwól że Cie przytulem
![]() Agullka ma racje, nie lubimy narcyzów i mało facetowskich facetów
|
#19031 |
|
Zakorzenienie
|
Agulla wybacz ze Tobie nic konkretnego nie napisze, ale w końcu poplotkowałysmy sobie już dizś na gg
|
|
#19032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, ale Cie tu daaaawnooooo nie było! A o ile sie nie myle to ty dzidziusia planowałaś, tak? i jak tam bedziemy ciociami???
|
|
#19033 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Byłam ostatnia, jestem pierwsza ależ wy zaniedbujecie ten wizaż, ojojojoj...ale cóz, ja w sumie też zaraz uciekam na miasto ![]() Aha, U MNIE JEST ŚNIEG! Niewiele bo niewiele ale jest
|
#19034 |
|
Zadomowienie
|
Jestem!!
Choć koło południa wyruszę w poszukiwaniu papieru do pracy, ech sesja się zbliża, wkurza mnie to, że sesja zimowa jest w karnawale, mam tyle zaproszeń na zabawy ale z połowy muszę zrezygnować bo nie wyrobię z produkcją prac na sesję. Ta a wczoraj jeszcze pokłuciłam się z mamą zaczęłam od robienia małych prac więc mało widać, a ta mi mówi, że powinnam się wziąść pożądnie do roboty a nie pierdołami się zajmować.....,. normalnie szlak mnie trafia
Edytowane przez masiek Czas edycji: 2006-12-29 o 11:33 Powód: literówka |
|
|
|
#19035 |
|
Zadomowienie
|
No i jak zwykle mijam się z wami.
No to napiszę teraz swoje monologi. No chyba, że ktoś się pojawi to se pogadamy
|
|
|
|
#19036 |
|
Zakorzenienie
|
O biedaczko
![]() Ja też nie nawidze jak mi tak ktoś mówi, a ja zapycham jak mróweczka! rany...i tak z wszystkim
|
#19037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#19038 |
|
Zakorzenienie
|
A aj kupiłam sobie w końcu tusz 2000kalorii i na szczęscie z prostą szczoteczką a nie pół okrągłą
No i eyeliner też sobie kupiłam bo tak mnie Aga wczoraj zainspirowała A właśnie...chodziłam po mieście i Agulli nigdzie nie widziałam
|
#19039 |
|
Zadomowienie
|
Zmykam na trochę na spacer z psią jak wróceto jeszcze się tu pokażę
|
|
|
|
#19040 |
|
Zadomowienie
|
o Mądralka się pojawiła
![]() dzień dobry
|
|
|
|
#19041 |
|
Zadomowienie
|
A ja muszę kupić tusz ale do piórka by robić liternictwo.
zmykam na trochę bo moja piesia zdecydowała się wystawić cztery łapki na dworek |
|
|
|
#19042 |
|
Zadomowienie
|
Stare dobre czasy siedzenia na wizażu juz minęły, teraz wszystkie jestesmy takie jakies zalatane... Trudno tu nawet złapać kogolwiek... ![]() Ech, jutro wyjeżdżam - zaczyna sie zabawa na koniec tego całkiem fajnego roku... Cociaztrudnego i pełnego zmian... Ciekawe co przyniesie 2007...
|
|
|
#19043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a eyeliner nie kupiłam za to mam fajnypuder rozswietlajacy moze tam cos znajde
|
|
|
|
|
#19044 |
|
Zadomowienie
|
Jestem pierwsza dzisiaj
ale baby zaniedbujecie wątek albo jesteście już chudzinki i już wam odchudzanie niepotrzebne, albo macie mało czasu se niet
|
|
|
|
#19045 |
|
Zadomowienie
|
A tak kożysystając z okazji to życze wam
Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2007 Roku!!! Zdrowie, pieniędzy, miłości, no i udanego odchudzania i dopieszczania
|
|
|
|
#19046 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
masiek dziekuje za zyczenia |
|
|
|
#19047 |
|
Zakorzenienie
|
madralka jak juz obczaisz tego tusza to daj znac
|
|
|
|
#19048 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Dziś to ja jestem pierwsza ![]() W sumie to życzenia noworoczne były częścią tych co składałam wam na święta wiec napisze tylko UDANEGO SYLESTRA, SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY I MALEŃKIEGO KACORKA JUTRO
|
#19049 |
|
Zakorzenienie
|
No tak sobie juz go obacziłam 2 razy i zapowiada sie nieźle
ale i tak zamówie sobie jeszcze tego z avonu ![]() A kresek eyelinerem dlaej nie umiem robić
|
#19050 |
|
Zakorzenienie
|
o matko.. weszłam tylko na sekundę.. calutką noc i pół dnia siedziałam i robiłam porządki, dekorację i jedzenie na Sylw
jestem wykończona, spałam tylko rano 3h.. a teraz wpadłam do domu o 17, a idę na 19, więc yyy same rozumiecie, jak mało mam czasu na zrobienie siebie lecę zatem, bo za godzinę muszę być ready... ależ mnie czeka noc, nie dość, że praca, to jeszcze picie, a na koniec after dla nas.. no i sprzątanie po tym wszystkim.. jessssu wrócę chyba za tydzień no nic, mykam! do zob. w 2007 roku bawcie się dziś cudnie i bądźcie szczęśliwe w Nowym Roku!! ![]() kocham Was bardzo
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.

zero faceta w nim.. bleh!
tak to jest jak się pije za darmo
tzn. lubiliśmy się bardzo.. i ostatnimi czasy faktycznie widziałam, że on coś bardzo nieśmiało robi, ale w ogóle nie odczytywałam tego w takich kategoriach.. a tu nagle, bach.. póki co nie wiem na czym stoję.. widzieliśmy się od tego czasu dopiero 2 razy, wczoraj z nim zostałam sama w work do rana.. no i jest miło, ale nie jesteśmy razem póki co.. on zresztą ma niepoukładane w głowie po ost. girl... nawet ją chyba kocha, poza tym ona jest u nas dj-ką i bywa w weekendy.. więc to wszystko jest bardzo skomplikowane.. no ale pożyjemy zobaczymy.. ja chyba coś do niego mam faktycznie.. ale nie wiem sama 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
jak mozesz tak mowic 

I oczywiście mozesz nas wykorzystać do motywacji, w końcu od tego jest ten wątek...no moze prawie od tego bo czasami zdarzają sie jakies malutenkie OT

No to napiszę teraz swoje monologi. No chyba, że ktoś się pojawi to se pogadamy
rany...i tak z wszystkim