Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-11, 15:33   #601
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293
Konto usunięte

Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość

Nie mozna sie zapisac. Wejscie tylko z zaproszeniem. A zeby otrzymac zaproszenie trzeba przejsc przez okrutna sale tortur Aaa i upiec ciasto, a potem wszystkich poczestowac
a gdzie wodka, he

doczytam o Pinki.... nie rozumiem
Karooo to chyba juz z pol roku milczy....

Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293
Czas edycji: 2012-04-11 o 15:36
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 15:56   #602
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Lou, gdzie Ty to cudo kupujesz
Ducray, Melascreen Sun Cream SPF 50+ (Krem przeciwsłoneczny)?

Wchodzę na allegro, ni ma. Szukam po googlach, nie ma...
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 16:51   #603
LouLou25
Zakorzenienie

bry
alescie naprodukowaly

wygralam dzisiaj plyte Lany w konkursie radiowym hle hle, i jeszcze jedna fajna rzecz powiewa na horyzoncie, ale jeszcze nie czas na chwalipienctwo, bo to nic pewnego

Cytat:
Napisane przez bridgeta Pokaż wiadomość
Aha, zapomniałam sypnąć niusem - M wpada do mnie na weekend....
tylko nie pijta duzo, bo wiesz
Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość
Ja też nie mam nic ciekawego do powiedzenia.
Męczę się w nowej pracy i mam ból egzystencjalny.
Chciałabym robić coś zupełnie innego [ale co?!] i wstawanie o 6ej mnie zabija....
Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
U mnie powodują to również zawijasy życiowe.
Mam mnóstwo spraw, które powinnam dokończyć
[studia, prawko] i jednym słowem mam wyje.bane

Cytat:
Napisane przez nafnaf Pokaż wiadomość
Lou, podeślij no trochę tej wiosny na Mazowsze, bo u nas jakoś średnio ją widać
a prosze Cie bardzo

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
Czy ja do cholery mam napisane na czole :
'przeleć mnie na pierwszej/kolejnej randce' ?
ja mam za to " spier.dalaj ty podludku"
co tez dobrze nie wrozy, na przyszlosc
Cytat:
Napisane przez Rilla82 Pokaż wiadomość
Dziewuchy, okropne jesteście, jak tak dalej pójdzie, to nikt nam w tym klubie nie zostanie
zawsze mowie liczy sie jakosc, nie ilosc
Cytat:
Napisane przez Baby_Spice Pokaż wiadomość
Teraz rozumiem bardzo jasno, wręcz krystalicznie Nie myślałam,że aż tak obnażacie się. Wyobrażałam sobie to bardziej na zasadzie- pitu pitu jak na wątku, coś tam zboczonego się powie, czasem spotkanie w większym gronie, bez większych rewelacji. A tu widzę prawie jak rodzina
ano
pitu pitu jest dobre dla jedrnych 15stek
a serio mowiac - sporo o sobie wiemy, widzialysmy sie nie raz, gadamy ponad rok o waznych i mniej waznych rzeczach, zdazylysmy sie (niestety) kilka razy przejechac na pewnych osobach, wiec sila rzeczy nie wystawiamy tabliczki "przyjmujemy wszystkich czlonkow" jakkolwiek to zabrzmialo
Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
Lou, gdzie Ty to cudo kupujesz
Ducray, Melascreen Sun Cream SPF 50+ (Krem przeciwsłoneczny)?
Wchodzę na allegro, ni ma. Szukam po googlach, nie ma...
TU np - apteka DOZ

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2012-04-11 o 17:18
LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 17:47   #604
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość

zawsze mowie liczy sie jakosc, nie ilosc

ano
pitu pitu jest dobre dla jedrnych 15stek
a serio mowiac - sporo o sobie wiemy, widzialysmy sie nie raz, gadamy ponad rok o waznych i mniej waznych rzeczach, zdazylysmy sie (niestety) kilka razy przejechac na pewnych osobach, wiec sila rzeczy nie wystawiamy tabliczki "przyjmujemy wszystkich czlonkow" jakkolwiek to zabrzmialo

TU np - apteka DOZ
Podludku

Twój link nie prądzi - ale nabyłam to, zachwalane, mam nadzieję że mi paszcza nie odpadnie. W ogóle, to pierwszy raz w życiu kupuję takie kosmetyki - dotąd szczytem wyrafinowania był loreal (swoją drogą, bardzo żałuję, że nie ma już kremu happy derm- dobrze mi służył).
Stary 2012-04-11, 17:57   #605
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Twój link nie prądzi - ale nabyłam to, zachwalane, mam nadzieję że mi paszcza nie odpadnie. W ogóle, to pierwszy raz w życiu kupuję takie kosmetyki - dotąd szczytem wyrafinowania był loreal (swoją drogą, bardzo żałuję, że nie ma już kremu happy derm- dobrze mi służył).
a ze nie pradzi to wiem :/ dlatego dopisalam DOZ, ale widze ze po ptokach
svr to dobra firma z ichnich filtrow mialam dlugo dlugo TO i bylam zadowolona

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 18:21   #606
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
rozumiem taki nawał rzeczy, które trzeba skończyć - całość się wydaje nie do ogarnięcia...może jakoś etapami działać...

kłopoty z facetami to takie fajne kłopoty co do wracających eksów, to mam tylko jeden taki przypadek, jeszcze z lat licealnych - po dość krótkiej znajomości gość mnie zostawił, po jakimś roku - półtora znalazł do mnie kontakt przez koleżankę, napisał list, że jestem kobietą jego życia etc - spotkaliśmy się, ale niestety, moja cała sympatia do niego (nie mówiąc o czymś więcej) dawno się ulotniła
Przydałoby się.
Aczkolwiek jestem już praktycznie w każdej sprawie
na finiszu, zostało tylko malutkie 'coś' [np. jeden egz etc.],
co urasta dla mnie do rangi elementu nie do przeskoczenia.
Wypaliłam się chyba - inna diagnoza nie przychodzi mi do głowy.

A ja ostatnio w Netto bodajże widziałam takiego hm....
w sumie nie ex- pobawiłam się tylko nim kiedyś troszkę
Wiem, bo to Zła Kobieta była
Aczkolwiek chyba się zdziwił na mój widok-
uśmiechnięta, szpileczki, nawet go zauważyłam
A on hm... już mąż i ojciec - dodam, że żona starsza od niego
Tak spojrzał i wyczytałam tęsknotę w oczach-
niekoniecznie do mnie skierowana [mam nadzieję ],
ale chyba za życiem przed 'zmianą'

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Cindus, trzymam kciuki za bardzo pomyslne ulozenie sie spraw
Dziękuję Kochanie

Cytat:
Starosc nie radosc. Musze kupic lecytyne, bo mam klopoty z pamiecia. Wczoraj nie wylaczylam swiatel w aucie dobrze, ze mi odpalil, a dzis zapomnialam wziac ze sklepu jogurtu, ktory kupilam. Zabieram sie do jedzenia, a tu ni ma.
Cos rozkojarzona chodze...
Heh, ja dziś wykańczam pierwsze opakowanie suchego
wyciągu z miłorzębu- też pamięć już nie ta

Cytat:
Teraz rozumiem bardzo jasno, wręcz krystalicznie Nie myślałam,że aż tak obnażacie się. Wyobrażałam sobie to bardziej na zasadzie- pitu pitu jak na wątku, coś tam zboczonego się powie, czasem spotkanie w większym gronie, bez większych rewelacji. A tu widzę prawie jak rodzina
Ano rodzinnie tu u Nas, fakt
Aczkolwiek nie oznacza to, że jesteśmy hermetycznie
zamkniętym establishmentem
Nada się tylko regularnie udzielać, jak to już
Dziewczęta zdążyły napisać

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33470629]a gdzie wodka, he

doczytam o Pinki.... nie rozumiem
Karooo to chyba juz z pol roku milczy....[/QUOTE]

No właśnie
Nie zapominajmy o Naszym podstawowym, polskim trunku

Tyż nie wiem czemu Pink zamilkła.
Może nawał pracy ją przygniótł?
Rilka, wiesz coś na ten temat ?

Kaarooo już dawno się wycofała,
a szkoda

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
bry
alescie naprodukowaly
Nooo, ja nie My, normalnie

Cytat:
wygralam dzisiaj plyte Lany w konkursie radiowym hle hle, i jeszcze jedna fajna rzecz powiewa na horyzoncie, ale jeszcze nie czas na chwalipienctwo, bo to nic pewnego
No, no, gatulacjone

Cytat:

Cytat:
Coś mi się wydaje, że przesadzasz

Edytowane przez Cindy28
Czas edycji: 2012-04-11 o 18:23
Cindy28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 19:23   #607
Alvesta
Zakorzenienie

heloł!

myślę sobie że przydałoby mi się jakieś hobby czy coś, bo gnuśnieję... nic mi się nie chce, w dodatku mam problem - nie daję rady wstawać wcześnie rano a później łapię w☠☠☠☠a że w domu jestem po 18 i ani się obejrzę a trzeba się znowu położyć i nic mi się nie chce, wspominałam już

a poza tym dostałam wezwanie na policję ciekawie napisali - w charakterze świadka\podejrzanego - to co w końcu, bo nie skreślili niewłaściwego. Także tego, TŻ już pyta co mi spakować do więźnia
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 19:32   #608
bridgeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alvesta Pokaż wiadomość
myślę sobie że przydałoby mi się jakieś hobby czy coś, bo gnuśnieję... nic mi się nie chce, w dodatku mam problem - nie daję rady wstawać wcześnie rano a później łapię w☠☠☠☠a że w domu jestem po 18 i ani się obejrzę a trzeba się znowu położyć i nic mi się nie chce, wspominałam już
Mi to mówisz? Dzisiaj pierwszy raz w życiu zaspałam do pracy - obudziłam się dokładnie o 7.59 (pracę zaczynam o 8.00)...
Chyba dopada mnie wszechobecny Weltschmerz...

Everyone I know is getting married or pregnant.
I'm just getting awesome.
bridgeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 21:29   #609
201604280909
Konto usunięte

Ja byłam na grillu ze TŻ i znajomymi, fajnie było cieplo, słoneczko muskało mnie swoimi złocistymi promieniami... kiełbaska z grilla i szaszlyk plus piwko zamiast obiadu - poezja a przed chwilą napisał jakiś koleś z wizażu, porady chcial a widzial,że wypowiadałam się kiedyś dawno na temat soczewek kontaktowych. Zdziwilo mnie ,ze zwrócił się akurat do mnie, skoro ja tam napislałam jednego posta i nic wiecej, a tam jest kilka stron.Odpowiedziałam mu na nurtujące go pytania i sobie polazł Trzeba kiedy pita zaniesc ale nie chce mi sie.
201604280909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 22:13   #610
Jula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafnaf Pokaż wiadomość
Jula A może to tylko taki trochę słabszy początek w tej nowej pracy, a później już będzie lepiej? Mówię z własnego doświadczenia
Spoko, zaczynałam już kilka prac i się tym nie przejmuję Tylko, że mi się nie chce z wrodzonego lenistwa.... to jest główny problem

Cytat:
Napisane przez bridgeta Pokaż wiadomość
Z niemieckiego to będzie Weltschmerz
Dobrze wiedzieć

Doczłapałam się przed chwilą ze spotkania z Rillą i Pinki i chyba muszę już spać

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 23:53   #611
Rilla82
Zakorzenienie

Hej, hej, otóż wiem, dlaczego Pinki zamilkła. Cwaniara chciała przechytrzyć swoich informatyków z pracy, ściągając jakiś program do łamania haseł i zafundowała sobie megatrojana, który nie tylko wywalił ją z klubu, zresetował konta mailowe, ale także (co Pinki przeżyła najboleśniej) wykasował jej rekordy na scrablach Już jej wysyłam nowe zaproszenie do klubu i jak tylko się upora z gadziną (i nadrobi rekordy ) ma się do nas odezwać.

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Alvesta Pokaż wiadomość

a poza tym dostałam wezwanie na policję ciekawie napisali - w charakterze świadka\podejrzanego - to co w końcu, bo nie skreślili niewłaściwego. Także tego, TŻ już pyta co mi spakować do więźnia
Hahaha, jestem przekonana, że w pasiaku będzie Ci bardzo do twarzy
kiedy ma nastąpić to szczęśliwe wydarzenie?

Edytowane przez Rilla82
Czas edycji: 2012-04-11 o 23:10
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 09:05   #612
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
Ja byłam na grillu ze TŻ i znajomymi, fajnie było cieplo, słoneczko muskało mnie swoimi złocistymi promieniami... kiełbaska z grilla i szaszlyk plus piwko zamiast obiadu - poezja a przed chwilą napisał jakiś koleś z wizażu, porady chcial a widzial,że wypowiadałam się kiedyś dawno na temat soczewek kontaktowych. Zdziwilo mnie ,ze zwrócił się akurat do mnie, skoro ja tam napislałam jednego posta i nic wiecej, a tam jest kilka stron.Odpowiedziałam mu na nurtujące go pytania i sobie polazł Trzeba kiedy pita zaniesc ale nie chce mi sie.
do mnie też ten nawiedzony pisał! jak wygląda wizyta u lekarza, czy może potem sam zamawiać przez internet...przecież w tym wątku chyba o tym wszystkim było...

Cytat:
Hej, hej, otóż wiem, dlaczego Pinki zamilkła. Cwaniara chciała przechytrzyć swoich informatyków z pracy, ściągając jakiś program do łamania haseł i zafundowała sobie megatrojana, który nie tylko wywalił ją z klubu, zresetował konta mailowe, ale także (co Pinki przeżyła najboleśniej) wykasował jej rekordy na scrablach Już jej wysyłam nowe zaproszenie do klubu i jak tylko się upora z gadziną (i nadrobi rekordy ) ma się do nas odezwać.
ha, to dobrze - że nie stało się nic w rodzaju nieszczęścia wielkiego. Spryciula, hehe
Stary 2012-04-12, 11:16   #613
201604280909
Konto usunięte

Witajcie !
Pije kawke z mlekiem,cukrem trzcinowym i cynamonem, mogę poczestować

Śniło mi się dzisiaj,ze czekam na tramwaj, przyjechał, wsiadam patrze na motorniczego, a tu obok niego siedzi mój TZ i uczy się prowadzić ten szalony i ekscyrujący pojazd sprawdziłam w senniku co oznacza sen o tramwaju, Jeśli śnił Ci się Tramwaj to spodziewaj się, że w najbliższych dniach przyda Ci się umiejętność ocenienia sytuacji i szybkiego podejmowania decyzji. Sen w którym jedziesz tramwajem to dobry omen, zapowiada, że dzięki szybkim działaniom i trafnym decyzjom Uda Ci się osiągnąć sukces."

Z moją umiejętnością podejmowania szybkich decyzji kiepsko,ale może jak pojawi się okazja na którą czekam to się zmotywuję.
Dodam ,że w mojej mieścince nie ma tramwajów.... ale marzę skrycie o zamieszkaniu w takim jednym super mieście, gdzie takowe pojazdy są...

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
do mnie też ten nawiedzony pisał! jak wygląda wizyta u lekarza, czy może potem sam zamawiać przez internet...przecież w tym wątku chyba o tym wszystkim było...

ha, to dobrze - że nie stało się nic w rodzaju nieszczęścia wielkiego. Spryciula, hehe
Ale koleś!!! On pytał się mnie gdzie zaopatruje się w zapas soczewek, tutaj podałam jeden z najbardziej znanych salonów optycznych na literkę F... i dodałam ,że podobno taniej jest na necie. Matko, jaki rozmemłany facet, gorzej jak baba, jak się boi, przecież tam jest wszystko napisane jak krowie na rowie. Ostatnio myślałam o dzisiejszych facetach, same mazgaje i maminsynki, albo nałogowcy i degeneraci, jak te matki wychowały takie sieroty
Stary 2012-04-12, 11:19   #614
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Ostatnio myślałam o dzisiejszych facetach, same mazgaje i maminsynki, albo nałogowcy i degeneraci, jak te matki wychowały takie sieroty

racja, a normalni wyginęli
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 11:31   #615
201604280909
Konto usunięte

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33487816]
racja, a normalni wyginęli[/QUOTE]
My tutaj się śmiejemy, a nie ma z czego, to poważna sprawa przecie jest !

Jak sobie pomyśle,że z moim by nie wyszło, tfu tfu,odpukać w niemalowane, tonie ma w czym kompletnie wybierac. Jak młode to niebieskie ptaki albo inne piotrusie pany co nie potrafia gwoździa w ściane przybić albo starsi po przejściach którzy są dziwnie zblazowani i cyniczni na dodatek uważają,że przez to są fajni. A już płakać mi się chce,jak widzę te kobiety, które rodzą dziecko z takimi pasożytami i to one potem muszą mieć jaja w związku. Kobieta w tych czasach tak mądra i tak samodzielna,że nie zadowala się byle ochłapem. Jak ja widze nawet tych kolesi na ulicach to w połowie patologia co zatrzymali sie na etapie końskich zalotów i zamiast jakoś fajnie zaczepic to krzyczy czesc piekna. A połowa to jacyś artyści co o życiu tyle wiedzą co burak pastewny na polu. A odpowiedzialności za grosz...
Stary 2012-04-12, 11:47   #616
Konto usunięte

Cytat:

Jak sobie pomyśle,że z moim by nie wyszło, tfu tfu,odpukać w niemalowane, tonie ma w czym kompletnie wybierac. Jak młode to niebieskie ptaki albo inne piotrusie pany co nie potrafia gwoździa w ściane przybić albo starsi po przejściach którzy są dziwnie zblazowani i cyniczni na dodatek uważają,że przez to są fajni. A już płakać mi się chce,jak widzę te kobiety, które rodzą dziecko z takimi pasożytami i to one potem muszą mieć jaja w związku. Kobieta w tych czasach tak mądra i tak samodzielna,że nie zadowala się byle ochłapem. Jak ja widze nawet tych kolesi na ulicach to w połowie patologia co zatrzymali sie na etapie końskich zalotów i zamiast jakoś fajnie zaczepic to krzyczy czesc piekna. A połowa to jacyś artyści co o życiu tyle wiedzą co burak pastewny na polu. A odpowiedzialności za grosz...
bo z wiekiem dostrzegamy więcej wad i niedościągnięć Panów zwanych niegdyś ''ideałami''cóż taki żywot, łatwiej być samemu niż z kulą u nogi.

A Wy długo razem?
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 12:10   #617
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:

Wszystko świnta prawda niestety, choć na szczęście wyjątki się zdarzają. Mi parę miesięcy temu udało się poznać całkiem sensownego faceta - koło trzydziestki, bez dzieci, inteligentny... Ale cały czas przyglądam mu się z wielką nieufnością, bo przecież coś musi być nie tak, skoro się uchował
Stary 2012-04-12, 12:14   #618
201604280909
Konto usunięte

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33488475]bo z wiekiem dostrzegamy więcej wad i niedościągnięć Panów zwanych niegdyś ''ideałami''cóż taki żywot, łatwiej być samemu niż z kulą u nogi.

A Wy długo razem?[/QUOTE]

Razem ponad 2 lata i jesteśmy raczej przeciwieństwami siebie. Ale uczymy sie kompromisów sumiennie, dlatego rzadko się kłucimy i jesteśmy zgrani. Tz ma swoje wady, ja widzę 2 największe czyli co jakiś czas lubi zapalić(domyślić proszę się, nie bd pisać na forum) i niechęć do wyprowadzenia się z naszej pipidówki. Argumentuje to tym,ze tu ma rodzinę i znajomych. Taka gadka doprowadza mnie do furii, ponieważ rodzina i znajomi jak sobie układają życie to nie patrzą na niego tylko zasiedlają sie tam gdzie im pasuje. Ja nie wiem w jakim on świecie żyje. Dla mnie nie ma tutaj perspektyw, jedyna kariere moge sobie zrobic jako pani ze spozywczego albo kelnerka. Przy dobrych wiatrach doradca mobilny czytaj naciagacz ludzi chodzący po domach. On odpowiada mi,że dostanie się na kopalnie i będzie nas stać zebym nie pracowała albo tylko w jakimś sklepie, że woli jak jestem tutaj. JA nie chce i nie jestem az tak super mądra zeby robic nie wiadomo jaka kariere, ale chce robić cokolwiek innego niz to co wyzej wymienilam. To ze ja mam swoje małe ambicje to nikogo nie obchodzi, no sory mam sie spelniac jako matka przy garach dorabiajac w miesnym. Zaraz szlag mnie trafi jak o tym myśle.
Stary 2012-04-12, 12:17   #619
Konto usunięte

Cytat:
Razem ponad 2 lata i jesteśmy raczej przeciwieństwami siebie. Ale uczymy sie kompromisów sumiennie, dlatego rzadko się kłucimy i jesteśmy zgrani. Tz ma swoje wady, ja widzę 2 największe czyli co jakiś czas lubi zapalić(domyślić proszę się, nie bd pisać na forum) i niechęć do wyprowadzenia się z naszej pipidówki. Argumentuje to tym,ze tu ma rodzinę i znajomych. Taka gadka doprowadza mnie do furii, ponieważ rodzina i znajomi jak sobie układają życie to nie patrzą na niego tylko zasiedlają sie tam gdzie im pasuje. Ja nie wiem w jakim on świecie żyje. Dla mnie nie ma tutaj perspektyw, jedyna kariere moge sobie zrobic jako pani ze spozywczego albo kelnerka. Przy dobrych wiatrach doradca mobilny czytaj naciagacz ludzi chodzący po domach. On odpowiada mi,że dostanie się na kopalnie i będzie nas stać zebym nie pracowała albo tylko w jakimś sklepie, że woli jak jestem tutaj. JA nie chce i nie jestem az tak super mądra zeby robic nie wiadomo jaka kariere, ale chce robić cokolwiek innego niz to co wyzej wymienilam. To ze ja mam swoje małe ambicje to nikogo nie obchodzi, no sory mam sie spelniac jako matka przy garach dorabiajac w miesnym. Zaraz szlag mnie trafi jak o tym myśle.
ambicji nie stłamśisz, a jak będziesz próbowała, to będzie to ze szkodą dla związku.

Skoro masz jakieś tam plany i marzenia to ja bym dążyła konsekwentnie do celu

Rillo, wooooowwww, czymaj się go kurczowo/ps. ma brata?/
Stary 2012-04-12, 12:26   #620
201604280909
Konto usunięte

Cytat:
Wszystko świnta prawda niestety, choć na szczęście wyjątki się zdarzają. Mi parę miesięcy temu udało się poznać całkiem sensownego faceta - koło trzydziestki, bez dzieci, inteligentny... Ale cały czas przyglądam mu się z wielką nieufnością, bo przecież coś musi być nie tak, skoro się uchował
To trzeba było sprawdzic a nie sie zastanawiac Może daj mu szanse, co masz do stracenia?? Tz ma brata po 30 naprawde fajny facet, ale nie zwiazal sie z nikim , bo nie bylo kiedy, najpierw liceum w innym miescie, studia jeszcze w innym, potem powrot do korzeni i znalezienie i oddanie sie pochlaniajace, a gdy posada juz pewna to sie bierze za baby. Nie ma szcześcia, bo powybierane kobity, po 30 statystycznie juz maja mezow lub dzieci albo to i to.

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33489111]ambicji nie stłamśisz, a jak będziesz próbowała, to będzie to ze szkodą dla związku.

Skoro masz jakieś tam plany i marzenia to ja bym dążyła konsekwentnie do celu

Rillo, wooooowwww, czymaj się go kurczowo/ps. ma brata?/[/QUOTE]
Masz racje , dlatego co jakiś czas poruszam ten temat,, może za którymś razem dotrze do tej tępej strzały. Naprawde ja mało wymagam, nie latam jak moje koleżanki za chłopami i nie pytam kiedy zaręczyny,potem ślub, albo kiedy chce dziecko, bo przeciez mam taaaaaaki instynkt i nie moge wytrzymac Nawet nie naciskam na wspólne mieszkanie czy cos, bo mi dobrze jest jak jest. Bardzo lubie spotykać sie z nim, czasem na randke do restauracji, wycieczka za miasto. .. Taki etap póki co mi pasuje. Jestem mało wymagającą dziewczyną, akceptuje go takim jaki jest, a on kur....de nie może choć jednej rzeczy dla mnie zrobic????? o nieee tak być nie będzie.
Stary 2012-04-12, 12:29   #621
Konto usunięte

Cytat:
Masz racje , dlatego co jakiś czas poruszam ten temat,, może za którymś razem dotrze do tej tępej strzały. Naprawde ja mało wymagam, nie latam jak moje koleżanki za chłopami i nie pytam kiedy zaręczyny,potem ślub, albo kiedy chce dziecko, bo przeciez mam taaaaaaki instynkt i nie moge wytrzymac Nawet nie naciskam na wspólne mieszkanie czy cos, bo mi dobrze jest jak jest. Bardzo lubie spotykać sie z nim, czasem na randke do restauracji, wycieczka za miasto. .. Taki etap póki co mi pasuje. Jestem mało wymagającą dziewczyną, akceptuje go takim jaki jest, a on kur....de nie może choć jednej rzeczy dla mnie zrobic????? o nieee tak być nie będzie.
nie mieszkacie razem?

Ja bym po prostu zrobiła co chcę bez rozmów, skoro nic nie dają. Pracy marzeń możesz szukać sama, jakieś kursy itd.
Stary 2012-04-12, 12:29   #622
Rilla82
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33489111]

/ps. ma brata?/[/QUOTE]

taa, żonatego

Cytat:
To trzeba było sprawdzic a nie sie zastanawiac Może daj mu szanse, co masz do stracenia??
Nie no, powolutku sprawdzam. Ja z natury nieufna istota jestem No i też nie lubię się spieszyć, randki to bardzo fajny etap, który się potem wspomina z rozrzewnieniem.
Stary 2012-04-12, 12:33   #623
Konto usunięte

Cytat:
Nie no, powolutku sprawdzam. Ja z natury nieufna istota jestem No i też nie lubię się spieszyć, randki to bardzo fajny etap, który się potem wspomina z rozrzewnieniem.
ja kocham ten etapa potem to już mogiła.

dlatego też czytam teraz książkę pożyczoną przez zanipokojonego przyjaciela''Magnetyzm serca''-o osobach mających problemy z budowaniem związku
Stary 2012-04-12, 12:37   #624
201604280909
Konto usunięte

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33489360]nie mieszkacie razem?

Ja bym po prostu zrobiła co chcę bez rozmów, skoro nic nie dają. Pracy marzeń możesz szukać sama, jakieś kursy itd.[/QUOTE]

Tak dokładnie to szukam pracy w branży turystycznej a u nas lezy i kwiczy, miasto oszczedza na kulturze, wogóle nic tutaj nie ma. Są 2 hotele za kazdym razem wysyłam cv i nigdy nie odpowiadają. a choćby nawet to chce się stad wyrwać, tak po prostu. Ale moge sie pochwalic,że na gruponie kupilam kurs ang elerningowy ktory jest zakończony certyfikatem. Na razie szkole sie na ksiązkach z liceum, potem wezme sie za ten kurs.
Stary 2012-04-12, 12:41   #625
Konto usunięte

Cytat:
Tak dokładnie to szukam pracy w branży turystycznej a u nas lezy i kwiczy, miasto oszczedza na kulturze, wogóle nic tutaj nie ma. Są 2 hotele za kazdym razem wysyłam cv i nigdy nie odpowiadają. a choćby nawet to chce się stad wyrwać, tak po prostu. Ale moge sie pochwalic,że na gruponie kupilam kurs ang elerningowy ktory jest zakończony certyfikatem. Na razie szkole sie na ksiązkach z liceum, potem wezme sie za ten kurs.
a biura podróży?

Za kurs, a może jakieś unijne, dofinansowane, wyrwiesz się z domu, nawiążesz kontakty, poduczysz się
Stary 2012-04-12, 12:46   #626
201604280909
Konto usunięte

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33489360]nie mieszkacie razem?[/QUOTE]
Nie mieszkamy ze sobą. W sierpniu oboje skończymy 23lata. Spotykamy się niemal codziennie, dlatego nie czuję jakoś potrzeby zamieszkania razem. Uważam,że znam go i wiem na co być przygotowana jak zamieszkamy ze sobą pewnego dnia: rozrzucone ciuchy po całym pokoju, brudne skarpetki na środku, nieużywanie deski do krojenia tylko pitolenie po stole, nieopuszczanie deski od klopa, jedzenie tego samego codziennie czyt kanapki z żółtym serem polane ketchupem, granie w kazdej wolnej chwili na szatańskim urządzenie zwanym xboxem zamiast posprzatania i -poodkurzania. Moge wymieniac i wymieniac A Wy już wszystkie na swoim, tzn mieszkacie samodzielnie??
Stary 2012-04-12, 12:48   #627
Konto usunięte

Cytat:
A Wy już wszystkie na swoim, tzn mieszkacie samodzielnie??
mogę za siebie powiedzieć-tak i nigdy bym się nie zamieniła na ponowne mieszkanie z rodzicami/z pozytkiem dla nich i dla mnie/.
Stary 2012-04-12, 13:15   #628
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
Biorąc pod uwagę, że Ty chcesz się wyprowadzić - to raczej duża wada.

Cytat:
jednej, ale dużej - nie nalegałabym tak bardzo, bo jeśli nawet się dla Ciebie wyprowadzi, to po jakimś czasie może uznać, że mu się nie podoba, i wtedy Ty będziesz ta zła - a nie daj bóg coś Wam nie wyjdzie, to będzie wypominał, że dla Ciebie zostawił rodzinę...

Cytat:
Nie mieszkamy ze sobą. W sierpniu oboje skończymy 23lata. Spotykamy się niemal codziennie, dlatego nie czuję jakoś potrzeby zamieszkania razem. Uważam,że znam go i wiem na co być przygotowana jak zamieszkamy ze sobą pewnego dnia: rozrzucone ciuchy po całym pokoju, brudne skarpetki na środku, nieużywanie deski do krojenia tylko pitolenie po stole, nieopuszczanie deski od klopa, jedzenie tego samego codziennie czyt kanapki z żółtym serem polane ketchupem, granie w kazdej wolnej chwili na szatańskim urządzenie zwanym xboxem zamiast posprzatania i -poodkurzania. Moge wymieniac i wymieniac A Wy już wszystkie na swoim, tzn mieszkacie samodzielnie??
ano samodzielnie - tzn z mężem - ale do 29-roku życia mieszkałam z mamą, więc znam ten ból
Stary 2012-04-12, 13:26   #629
201604280909
Konto usunięte

Cytat:
Biorąc pod uwagę, że Ty chcesz się wyprowadzić - to raczej duża wada.

jednej, ale dużej - nie nalegałabym tak bardzo, bo jeśli nawet się dla Ciebie wyprowadzi, to po jakimś czasie może uznać, że mu się nie podoba, i wtedy Ty będziesz ta zła - a nie daj bóg coś Wam nie wyjdzie, to będzie wypominał, że dla Ciebie zostawił rodzinę...

ano samodzielnie - tzn z mężem - ale do 29-roku życia mieszkałam z mamą, więc znam ten ból
Ja mu powiedziałam,że warto spróbować, zawsze można tutaj przecież wrócić.

A jak wyprowadzałaś się z domu to mama nie miałą do Ciebie żalu?? Moja do mnie będzie mieć, bo to taki typ mamuski co poświecił sie rodzinie. Teraz jesteśmy same z mamą, a ja też chcę się usamodzielnić. W jej przypadku wyszła jak Zabłocki na mydle, nie bd tutaj wchodzić w szczegóły, ale morał jest taki,że ja chce inaczej żyć jak ona, nie poświęce się dla nikogo, potem g*** z tego jest.
Stary 2012-04-12, 13:31   #630
Konto usunięte

Cytat:
A jak wyprowadzałaś się z domu to mama nie miałą do Ciebie żalu?? .
żalu?
przecież to cudowne, że dziecko chce się usamodzielnić a nie siedzieć ''na głowie''rodzicom.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości