|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
Cytat:
![]() doczytam o Pinki.... nie rozumiem Karooo to chyba juz z pol roku milczy.... Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2012-04-11 o 15:36 |
|
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Lou, gdzie Ty to cudo kupujesz
Ducray, Melascreen Sun Cream SPF 50+ (Krem przeciwsłoneczny)? Wchodzę na allegro, ni ma. Szukam po googlach, nie ma... |
|
|
|
#603 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
bry
alescie naprodukowaly ![]() wygralam dzisiaj plyte Lany w konkursie radiowym hle hle, i jeszcze jedna fajna rzecz powiewa na horyzoncie, ale jeszcze nie czas na chwalipienctwo, bo to nic pewnego ![]() tylko nie pijta duzo, bo wiesz Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
co tez dobrze nie wrozy, na przyszlosc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
pitu pitu jest dobre dla jedrnych 15stek ![]() a serio mowiac - sporo o sobie wiemy, widzialysmy sie nie raz, gadamy ponad rok o waznych i mniej waznych rzeczach, zdazylysmy sie (niestety) kilka razy przejechac na pewnych osobach, wiec sila rzeczy nie wystawiamy tabliczki "przyjmujemy wszystkich czlonkow" jakkolwiek to zabrzmialo Cytat:
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2012-04-11 o 17:18 |
|||||||
|
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój link nie prądzi - ale nabyłam to, zachwalane, mam nadzieję że mi paszcza nie odpadnie. W ogóle, to pierwszy raz w życiu kupuję takie kosmetyki - dotąd szczytem wyrafinowania był loreal (swoją drogą, bardzo żałuję, że nie ma już kremu happy derm- dobrze mi służył). |
|
|
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() svr to dobra firma
|
|
#606 | ||||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Aczkolwiek jestem już praktycznie w każdej sprawie na finiszu, zostało tylko malutkie 'coś' [np. jeden egz etc.], co urasta dla mnie do rangi elementu nie do przeskoczenia. Wypaliłam się chyba - inna diagnoza nie przychodzi mi do głowy. A ja ostatnio w Netto bodajże widziałam takiego hm.... w sumie nie ex- pobawiłam się tylko nim kiedyś troszkę ![]() Wiem, bo to Zła Kobieta była ![]() Aczkolwiek chyba się zdziwił na mój widok- uśmiechnięta, szpileczki, nawet go zauważyłam ![]() A on hm... już mąż i ojciec - dodam, że żona starsza od niego Tak spojrzał i wyczytałam tęsknotę w oczach- niekoniecznie do mnie skierowana [mam nadzieję ],ale chyba za życiem przed 'zmianą' ![]() Dziękuję Kochanie Cytat:
wyciągu z miłorzębu- też pamięć już nie ta ![]() Cytat:
![]() Aczkolwiek nie oznacza to, że jesteśmy hermetycznie zamkniętym establishmentem ![]() Nada się tylko regularnie udzielać, jak to już Dziewczęta zdążyły napisać [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33470629]a gdzie wodka, he ![]() doczytam o Pinki.... nie rozumiem Karooo to chyba juz z pol roku milczy....[/QUOTE] No właśnie ![]() Nie zapominajmy o Naszym podstawowym, polskim trunku Tyż nie wiem czemu Pink zamilkła. Może nawał pracy ją przygniótł? Rilka, wiesz coś na ten temat ? ![]() Kaarooo już dawno się wycofała, a szkoda ![]() Nooo, ja nie My, normalnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-04-11 o 18:23 |
||||||
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
heloł!
myślę sobie że przydałoby mi się jakieś hobby czy coś, bo gnuśnieję... nic mi się nie chce, w dodatku mam problem - nie daję rady wstawać wcześnie rano a później łapię w☠☠☠☠a że w domu jestem po 18 i ani się obejrzę a trzeba się znowu położyć i nic mi się nie chce, wspominałam już ![]() a poza tym dostałam wezwanie na policję
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba dopada mnie wszechobecny Weltschmerz...
|
|
|
#609 |
|
Konto usunięte
|
Ja byłam na grillu ze TŻ i znajomymi, fajnie było cieplo, słoneczko muskało mnie swoimi złocistymi promieniami... kiełbaska z grilla i szaszlyk plus piwko zamiast obiadu - poezja
a przed chwilą napisał jakiś koleś z wizażu, porady chcial a widzial,że wypowiadałam się kiedyś dawno na temat soczewek kontaktowych. Zdziwilo mnie ,ze zwrócił się akurat do mnie, skoro ja tam napislałam jednego posta i nic wiecej, a tam jest kilka stron.Odpowiedziałam mu na nurtujące go pytania i sobie polazł |
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, że mi się nie chce z wrodzonego lenistwa.... to jest główny problem ![]() Dobrze wiedzieć ![]() Doczłapałam się przed chwilą ze spotkania z Rillą i Pinki i chyba muszę już spać
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#611 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej, otóż wiem, dlaczego Pinki zamilkła. Cwaniara chciała przechytrzyć swoich informatyków z pracy, ściągając jakiś program do łamania haseł i zafundowała sobie megatrojana, który nie tylko wywalił ją z klubu, zresetował konta mailowe, ale także (co Pinki przeżyła najboleśniej) wykasował jej rekordy na scrablach
Już jej wysyłam nowe zaproszenie do klubu i jak tylko się upora z gadziną (i nadrobi rekordy ) ma się do nas odezwać.---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]() kiedy ma nastąpić to szczęśliwe wydarzenie? Edytowane przez Rilla82 Czas edycji: 2012-04-11 o 23:10 |
|
|
|
|
#612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#613 |
|
Konto usunięte
|
Witajcie !
Pije kawke z mlekiem,cukrem trzcinowym i cynamonem, mogę poczestować ![]() Śniło mi się dzisiaj,ze czekam na tramwaj, przyjechał, wsiadam patrze na motorniczego, a tu obok niego siedzi mój TZ i uczy się prowadzić ten szalony i ekscyrujący pojazd sprawdziłam w senniku co oznacza sen o tramwaju, Jeśli śnił Ci się Tramwaj to spodziewaj się, że w najbliższych dniach przyda Ci się umiejętność ocenienia sytuacji i szybkiego podejmowania decyzji. Sen w którym jedziesz tramwajem to dobry omen, zapowiada, że dzięki szybkim działaniom i trafnym decyzjom Uda Ci się osiągnąć sukces."Z moją umiejętnością podejmowania szybkich decyzji kiepsko,ale może jak pojawi się okazja na którą czekam to się zmotywuję. Dodam ,że w mojej mieścince nie ma tramwajów.... ale marzę skrycie o zamieszkaniu w takim jednym super mieście, gdzie takowe pojazdy są... ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Ale koleś!!! On pytał się mnie gdzie zaopatruje się w zapas soczewek, tutaj podałam jeden z najbardziej znanych salonów optycznych na literkę F... i dodałam ,że podobno taniej jest na necie. Matko, jaki rozmemłany facet, gorzej jak baba, jak się boi, przecież tam jest wszystko napisane jak krowie na rowie. Ostatnio myślałam o dzisiejszych facetach, same mazgaje i maminsynki, albo nałogowcy i degeneraci, jak te matki wychowały takie sieroty |
|
|
|
#614 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#615 |
|
Konto usunięte
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33487816]
racja, a normalni wyginęli [/QUOTE]My tutaj się śmiejemy, a nie ma z czego, to poważna sprawa przecie jest ! ![]() Jak sobie pomyśle,że z moim by nie wyszło, tfu tfu,odpukać w niemalowane, tonie ma w czym kompletnie wybierac. Jak młode to niebieskie ptaki albo inne piotrusie pany co nie potrafia gwoździa w ściane przybić albo starsi po przejściach którzy są dziwnie zblazowani i cyniczni na dodatek uważają,że przez to są fajni. A już płakać mi się chce,jak widzę te kobiety, które rodzą dziecko z takimi pasożytami i to one potem muszą mieć jaja w związku. Kobieta w tych czasach tak mądra i tak samodzielna,że nie zadowala się byle ochłapem. Jak ja widze nawet tych kolesi na ulicach to w połowie patologia co zatrzymali sie na etapie końskich zalotów i zamiast jakoś fajnie zaczepic to krzyczy czesc piekna. A połowa to jacyś artyści co o życiu tyle wiedzą co burak pastewny na polu. A odpowiedzialności za grosz... |
|
|
|
#616 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A Wy długo razem? |
|
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#618 |
|
Konto usunięte
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33488475]bo z wiekiem dostrzegamy więcej wad i niedościągnięć Panów zwanych niegdyś ''ideałami''
A Wy długo razem?[/QUOTE] Razem ponad 2 lata i jesteśmy raczej przeciwieństwami siebie. Ale uczymy sie kompromisów sumiennie, dlatego rzadko się kłucimy i jesteśmy zgrani. Tz ma swoje wady, ja widzę 2 największe czyli co jakiś czas lubi zapalić(domyślić proszę się, nie bd pisać na forum) i niechęć do wyprowadzenia się z naszej pipidówki. Argumentuje to tym,ze tu ma rodzinę i znajomych. Taka gadka doprowadza mnie do furii, ponieważ rodzina i znajomi jak sobie układają życie to nie patrzą na niego tylko zasiedlają sie tam gdzie im pasuje. Ja nie wiem w jakim on świecie żyje. Dla mnie nie ma tutaj perspektyw, jedyna kariere moge sobie zrobic jako pani ze spozywczego albo kelnerka. Przy dobrych wiatrach doradca mobilny czytaj naciagacz ludzi chodzący po domach. On odpowiada mi,że dostanie się na kopalnie i będzie nas stać zebym nie pracowała albo tylko w jakimś sklepie, że woli jak jestem tutaj. JA nie chce i nie jestem az tak super mądra zeby robic nie wiadomo jaka kariere, ale chce robić cokolwiek innego niz to co wyzej wymienilam. To ze ja mam swoje małe ambicje to nikogo nie obchodzi, no sory mam sie spelniac jako matka przy garach dorabiajac w miesnym. Zaraz szlag mnie trafi jak o tym myśle. |
|
|
|
#619 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Skoro masz jakieś tam plany i marzenia to ja bym dążyła konsekwentnie do celu Rillo, wooooowwww, czymaj się go kurczowo /ps. ma brata?/ |
|
|
|
|
#620 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może daj mu szanse, co masz do stracenia?? Tz ma brata po 30 naprawde fajny facet, ale nie zwiazal sie z nikim , bo nie bylo kiedy, najpierw liceum w innym miescie, studia jeszcze w innym, potem powrot do korzeni i znalezienie i oddanie sie pochlaniajace, a gdy posada juz pewna to sie bierze za baby. Nie ma szcześcia, bo powybierane kobity, po 30 statystycznie juz maja mezow lub dzieci albo to i to.---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33489111]ambicji nie stłamśisz, a jak będziesz próbowała, to będzie to ze szkodą dla związku. Skoro masz jakieś tam plany i marzenia to ja bym dążyła konsekwentnie do celu Rillo, wooooowwww, czymaj się go kurczowo /ps. ma brata?/Masz racje , dlatego co jakiś czas poruszam ten temat,, może za którymś razem dotrze do tej tępej strzały. Naprawde ja mało wymagam, nie latam jak moje koleżanki za chłopami i nie pytam kiedy zaręczyny,potem ślub, albo kiedy chce dziecko, bo przeciez mam taaaaaaki instynkt i nie moge wytrzymac |
|
|
|
|
#621 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja bym po prostu zrobiła co chcę bez rozmów, skoro nic nie dają. Pracy marzeń możesz szukać sama, jakieś kursy itd. |
|
|
|
|
#622 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33489111]
/ps. ma brata?/ taa, żonatego Cytat:
No i też nie lubię się spieszyć, randki to bardzo fajny etap, który się potem wspomina z rozrzewnieniem.
|
|
|
|
|
#623 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dlatego też czytam teraz książkę pożyczoną przez zanipokojonego przyjaciela''Magnetyzm serca''-o osobach mających problemy z budowaniem związku
|
|
|
|
|
#624 |
|
Konto usunięte
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33489360]nie mieszkacie razem?
Ja bym po prostu zrobiła co chcę bez rozmów, skoro nic nie dają. Pracy marzeń możesz szukać sama, jakieś kursy itd.[/QUOTE] Tak dokładnie to szukam pracy w branży turystycznej a u nas lezy i kwiczy, miasto oszczedza na kulturze, wogóle nic tutaj nie ma. Są 2 hotele za kazdym razem wysyłam cv i nigdy nie odpowiadają. a choćby nawet to chce się stad wyrwać, tak po prostu. Ale moge sie pochwalic,że na gruponie kupilam kurs ang elerningowy ktory jest zakończony certyfikatem. Na razie szkole sie na ksiązkach z liceum, potem wezme sie za ten kurs. |
|
|
|
#625 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Za kurs , a może jakieś unijne, dofinansowane, wyrwiesz się z domu, nawiążesz kontakty, poduczysz się |
|
|
|
|
#626 |
|
Konto usunięte
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33489360]nie mieszkacie razem?[/QUOTE]
Nie mieszkamy ze sobą. W sierpniu oboje skończymy 23lata. Spotykamy się niemal codziennie, dlatego nie czuję jakoś potrzeby zamieszkania razem. Uważam,że znam go i wiem na co być przygotowana jak zamieszkamy ze sobą pewnego dnia: rozrzucone ciuchy po całym pokoju, brudne skarpetki na środku, nieużywanie deski do krojenia tylko pitolenie po stole, nieopuszczanie deski od klopa, jedzenie tego samego codziennie czyt kanapki z żółtym serem polane ketchupem, granie w kazdej wolnej chwili na szatańskim urządzenie zwanym xboxem zamiast posprzatania i -poodkurzania. Moge wymieniac i wymieniac |
|
|
|
#627 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#628 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#629 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A jak wyprowadzałaś się z domu to mama nie miałą do Ciebie żalu?? Moja do mnie będzie mieć, bo to taki typ mamuski co poświecił sie rodzinie. Teraz jesteśmy same z mamą, a ja też chcę się usamodzielnić. W jej przypadku wyszła jak Zabłocki na mydle, nie bd tutaj wchodzić w szczegóły, ale morał jest taki,że ja chce inaczej żyć jak ona, nie poświęce się dla nikogo, potem g*** z tego jest. |
|
|
|
|
#630 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Nie myślałam,że aż tak obnażacie się. Wyobrażałam sobie to bardziej na zasadzie- pitu pitu jak na wątku, coś tam zboczonego się powie, czasem spotkanie w większym gronie, bez większych rewelacji. A tu widzę prawie jak rodzina

i nic mi się nie chce, wspominałam już 

, a może jakieś unijne, dofinansowane, wyrwiesz się z domu, nawiążesz kontakty, poduczysz się