Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-13, 21:42   #691
bridgeta
Zadomowienie

Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33525533] sie nie mieszcze w aktualnym lokum jeszcze mam do odebrania deske i zagiel.... ale nie mam miejsca gdzie to upchnac [/QUOTE]

Nic mi nie mów... Ja od czasu poprzedniej swojej przeprowadzki większość gratów mam u rodziców w piwnicy. Mama się wkurza, a ja nie mam koncepcji co z tym wszystkim zrobić....

Everyone I know is getting married or pregnant.
I'm just getting awesome.
bridgeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 21:43   #692
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bridgeta Pokaż wiadomość
Nic mi nie mów... Ja od czasu poprzedniej swojej przeprowadzki większość gratów mam u rodziców w piwnicy. Mama się wkurza, a ja nie mam koncepcji co z tym wszystkim zrobić....
moje graty koczuja o mojego bylego (baaardzo bylego) w PL....
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 21:48   #693
bridgeta
Zadomowienie

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33525787]moje graty koczuja o mojego bylego (baaardzo bylego) w PL....[/QUOTE]

Przypomniałaś mi, że ja zostawiłam też trochę gratów u mojego ex ex... Rozstaliśmy się w niefajnych okolicznościach i nigdy się po nie nie zgłosiłam.

Everyone I know is getting married or pregnant.
I'm just getting awesome.
bridgeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 21:55   #694
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Przypomniałaś mi, że ja zostawiłam też trochę gratów u mojego ex ex... Rozstaliśmy się w niefajnych okolicznościach i nigdy się po nie nie zgłosiłam.
to juz chyba nie baldzo do odzyskania
powazny dobytek zdolalam odebrac, ale i tak ponioslam sporo drobnych acz bolesnych strat tu i owdzie, glownie mi chodzi o ksiazki i plytki

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 21:56   #695
Konto usunięte

Cytat:
my mamy dobry kontakt, wiec nie ma problemu
ale jednak czas sie od niego wyprowadzic tym bardziej ze rozstalismy sie 10 lat temu ... ale czas z a p i e r d a l a
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 23:07   #696
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja zamierzam się rozpieścić i kupić na wiosnę rolki. Nigdy nie miałam tego wynalazku i jestem ciekawa czy przeżyję to w ogóle
ostatnio jeździłam jak miałam chyba z 15 lat
ogólnie fajna sprawa tylko teraz nie miałabym gdzie jeździć

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Mi w tle leci film o bzykaniu ale niestety to nie jest to o czym myslalam

A zabaweczki zazdroszcze...mi pekla pokrywa od laptopa, skleilam tasma, na razie sie trzyma

Widzę, że naprawiasz tak jak ja
Wczoraj popsułam klapkę od gniazdka w łazience... tak jakoś mi się otworzyło zbyt mocno no i odleciała w kosmos Włożyłam sprężynę na miejsce i klapka ledwo się trzyma...
Czekam aż TŻ dotknie i będę udawać głupią.. chyba, że nie zauważy do niedzieli to muszę się przyznać to może naprawi
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 00:06   #697
201609062117
Konto usunięte

Pokornie powracam napisałabym, że w glorii i chwale, ale ciut się minę z prawdą. Co prawda, po ostatnich przykrych wydarzeniach, ja i mój komputer jeszcze kulejemy, ale jesteśmy na dobrej drodze do rozpoczęcia nowego etapu w naszym życiu. Muszę się nieśmiało przyznać, że chyba zrozumiałam co czuje matka po urodzeniu dzięcięcia Dziś poczułam to samo, pot i łzy zmieszały się z szaleńczą radością i trwogą, gdy usłyszałam charakterystyczny dźwięk odpalanego Win7 i gdy nie umarł a dzielnie działał dalej ogarnęło mnie niesamowite ciepło na sercu Jak dobrze mieć komputer

aaaa i witam wszystkich
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 02:19   #698
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
Pokornie powracam napisałabym, że w glorii i chwale, ale ciut się minę z prawdą. Co prawda, po ostatnich przykrych wydarzeniach, ja i mój komputer jeszcze kulejemy, ale jesteśmy na dobrej drodze do rozpoczęcia nowego etapu w naszym życiu. Muszę się nieśmiało przyznać, że chyba zrozumiałam co czuje matka po urodzeniu dzięcięcia Dziś poczułam to samo, pot i łzy zmieszały się z szaleńczą radością i trwogą, gdy usłyszałam charakterystyczny dźwięk odpalanego Win7 i gdy nie umarł a dzielnie działał dalej ogarnęło mnie niesamowite ciepło na sercu Jak dobrze mieć komputer

aaaa i witam wszystkich

Witaj zdrożona duszo. Ja powróciłam z Titanica 3d, wiec siłą rzeczy natchnienia do pisania nie mam. Jutro biorę udział w grze miejskiej z okazji 30-stki kolegi. Punktualnie o 19.20 mam udawać w rynku obłąkaną, razem z jakimś gościem, którego w życiu na oczy nie widziałam. Zapowiada się obiecująco
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 02:20   #699
nafnaf
Zadomowienie

Heloł
Ja tylko na chwilkę No, no, ładnie się z pisaniem rozkręciłyście Oby tak dalej Chociaż już mam trochę trudności z nadrobieniem, bo skończyły się te złote czasy, kiedy to wolno mi było w pracy bezkarnie szwendać się po internecie, a w konsekwencji - po Wizażu, ofkors No nic, trzeba poczekać na jakieś wolne, żeby dorzucić swoje trzy grosze do wywątka
Jiuna, kociak jest super - ale urósł Pinki, fajnie, że wróciłaś już po tej całej awarii
Buziaki dla wszystkich
Cytat:
Napisane przez Rilla82 Pokaż wiadomość
Jutro biorę udział w grze miejskiej z okazji 30-stki kolegi. Punktualnie o 19.20 mam udawać w rynku obłąkaną, razem z jakimś gościem, którego w życiu na oczy nie widziałam. Zapowiada się obiecująco
Łał Rillo, błagam o relację po

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
And it all begins where it ends
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2012-04-14 o 02:23
nafnaf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 10:34   #700
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
Muszę się nieśmiało przyznać, że chyba zrozumiałam co czuje matka po urodzeniu dzięcięcia Dziś poczułam to samo, pot i łzy zmieszały się z szaleńczą radością i trwogą, gdy usłyszałam charakterystyczny dźwięk odpalanego Win7 i gdy nie umarł a dzielnie działał dalej ogarnęło mnie niesamowite ciepło na sercu Jak dobrze mieć komputer

aaaa i witam wszystkich

gdyby mój TŻ nie był informatykiem to takie stany bym przeżywała min raz na 3 miesiące psuja jestem niesamowita
spaliłam mu już jednego laptopa tak że naprawić się nie dało... o drobniejszych usterkach nie wspomnę

Cytat:
Jutro biorę udział w grze miejskiej z okazji 30-stki kolegi. Punktualnie o 19.20 mam udawać w rynku obłąkaną, razem z jakimś gościem, którego w życiu na oczy nie widziałam. Zapowiada się obiecująco
A co to za gra? Ja nie miastowa więc...

Cytat:
Napisane przez nafnaf Pokaż wiadomość
Jiuna, kociak jest super - ale urósł
no już jest panem kotem... tylko żeby jeszcze się trochę uspokoił
Stary 2012-04-14, 11:48   #701
zania
Matka buldoga

Dzien dobry

Pospalam do 10.30, ale mi dobrze

Cytat:
Opinie ma super, ale ta cena
Ja to zawsze poluję na jakąś odżywkę w promocji za 5 zł w Super Pharm
Ja dalam ok 30 zl za 500g/ml wiec jeszcze taka cene zniose
A ze moje wlosy sa bardzo kruche itp to nie oszczedzam na nich.

Takze pozazdroscic twoich

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
warto, mam z tej firmy kilka rzeczy, w tym odzywke, ale inna i tez sobie chwale firma arabska jest
A jaka? Bo moze sobie kupie
Ty tez masz ladne wlosiska, wiec rekomendacja odzywki swietna.
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33525008]a co to za filmidlo

moj gracik juz sie rozpadal, a ze dysk znowu padl (zabilam 3 dyski w przeciegu 4 lat ) wiec postanowilam zrobic sobie prezent- luuuubie sie rozpieszczac [/QUOTE]
No mowilam, film o pszczolach

Ja tez sie lubie rozpieszczac ale gdybym tak zaczela szalec, to bym zbankrutowala
Ale nowy lapek to jest to

Cytat:
aaaa i witam wszystkich
No czesc, niedobrzyzno

Cytat:
Heloł
Buziaki dla wszystkich
Heloł
A jak w pracy? Zaklimatyzowalas sie juz?
Stary 2012-04-14, 12:24   #702
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:

aaaa i witam wszystkich
no witaj ponownie w naszych skromnych niedzieciatych progach

Cytat:
Witaj zdrożona duszo. Ja powróciłam z Titanica 3d, wiec siłą rzeczy natchnienia do pisania nie mam. Jutro biorę udział w grze miejskiej z okazji 30-stki kolegi. Punktualnie o 19.20 mam udawać w rynku obłąkaną, razem z jakimś gościem, którego w życiu na oczy nie widziałam. Zapowiada się obiecująco
taaa, udawać akurat
koniecznie zdaj relację, bo mnie to strasznie ciekawi, taka gra

ja wstałam z lekkim kacykiem, ale tabsy i śniadanie pomogło. Byliśmy u sąsiadów i tak dwie flaszki mimochodem pękły, a zdrowie już nie te.

Zaraz idę na szoping, ponieważ po wczorajszej siłce T. uznał że trzeba moje trzęsące się uda oblec w jakieś porządniejsze spodnie do ćwiczeń
a wieczorem aqua uwielbiam aqua aerobic. Projekt plaża trwa
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 13:42   #703
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość

A co to za gra? Ja nie miastowa więc...
To taka miastowa wersja podchodów. Kolega będzie miał trasę do przebycia, na trasie będą różne stacje i zadania. Na naszej będzie musiał skłonić 3 osoby, żeby medytowały na fontannie w rynku Gra i w ogóle cała impreza ma być niespodziankowa. Sama ciekawam, jak to wyjdzie.
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 16:29   #704
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez Alvesta Pokaż wiadomość

Zaraz idę na szoping, ponieważ po wczorajszej siłce T. uznał że trzeba moje trzęsące się uda oblec w jakieś porządniejsze spodnie do ćwiczeń
Rzucilas haslo szoping i bach! Dlugo sie nie zastanawialam, wprowadzilam zamiar w czyn i wlasnie wrocilam z 2 parami nowych jeansowych portek: dlugie i krotkie

A teraz wcinam moje ukochane bulki francuskie z czeko i popijam kawke.
Stary 2012-04-14, 16:44   #705
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
To taka miastowa wersja podchodów. Kolega będzie miał trasę do przebycia, na trasie będą różne stacje i zadania. Na naszej będzie musiał skłonić 3 osoby, żeby medytowały na fontannie w rynku Gra i w ogóle cała impreza ma być niespodziankowa. Sama ciekawam, jak to wyjdzie.
no to nieźle
to czekam na relacje po imprezie
Stary 2012-04-14, 18:15   #706
201609062117
Konto usunięte

Wstawszy coś czuję, że 11,5weekendu w nadchodzącym roku będzie wyglądało analogicznie jak dzisiejsza sobota, czyli: rano nerwica, że budzik dzwoni, potem ponad 8h próba niezaśnięcia w otoczeniu natapirowanych koków a następnie poddanie się i sen tadam! Wróciłam do szkolnej ławy. I pochwale się wiedzą: jestem peselowcem, skarbówki nie ma się co bać i że istnieje termin "domniemanie urodzenie dziecka żywego" ku mej rozpaczy domniemania martwego jeszcze nie ma, ale wierzę, że to przez długi i wyboisty proces legislacyjny
Stary 2012-04-14, 18:49   #707
Jula
Zakorzenienie

Cytat:
Rzucilas haslo szoping i bach! Dlugo sie nie zastanawialam, wprowadzilam zamiar w czyn i wlasnie wrocilam z 2 parami nowych jeansowych portek: dlugie i krotkie

A teraz wcinam moje ukochane bulki francuskie z czeko i popijam kawke.
Pierwszego i drugiego zazdraszczam
Hasło "szoping" dobrze na mnie działa! Mnie by się przydała jakaś kieca i spadniczka bo mój dress code wieje nudą, a koszulki z Puccą założyć nie mogę...

Cytat:
Wstawszy coś czuję, że 11,5weekendu w nadchodzącym roku będzie wyglądało analogicznie jak dzisiejsza sobota, czyli: rano nerwica, że budzik dzwoni, potem ponad 8h próba niezaśnięcia w otoczeniu natapirowanych koków a następnie poddanie się i sen tadam! Wróciłam do szkolnej ławy. I pochwale się wiedzą: jestem peselowcem, skarbówki nie ma się co bać i że istnieje termin "domniemanie urodzenie dziecka żywego" ku mej rozpaczy domniemania martwego jeszcze nie ma, ale wierzę, że to przez długi i wyboisty proces legislacyjny
Mnie zawsze zastanawiało, jak to możliwe, że z moich rówieśniczek robią się koko-tapirki na-szpilkach-nie-zginające-nóg-i-z-narysowanymi-brwiami Chyba przegapiłam ten moment i to po prostu "się stało".... [podobnie jak przegapiłam moment mojego przejścia z 46 kg na 66, hie hie ]
Pinki, najważniejsze co to nie dać się natapirować <poklepanie po pleckach>

Co do tematu rolek i aktywności na wiosnę - mam lada dzień dostać rower na urodziny [które były w lutym....] a TŻ zamierza nabyć rolki właśnie i pomykać po osiedlu DD

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 19:08   #708
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość
Pierwszego i drugiego zazdraszczam
Hasło "szoping" dobrze na mnie działa! Mnie by się przydała jakaś kieca i spadniczka bo mój dress code wieje nudą, a koszulki z Puccą założyć nie mogę...
Ja z możliwych rzeczy muszę zakupić kilka koszulek (kolor czarny i szary dopuszczalny, bo dress code) a z niemożliwych z 2-3biustonosze. Ostatnio zostałam wepchana do przymierzalni, przez cytując: wyszkoloną w tej materii panią, z ponad 20róznymi stanikami... wszystko byłoby w porządku gdyby nie to, że obwód był za wielki a najmniejszy jaki robią więc muszę poczekać aż pojawi się pełna rozmiarówka w milenie.
Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość
[podobnie jak przegapiłam moment mojego przejścia z 46 kg na 66, hie hie ]
i bardzo dobrze nie propagujemy anoreksji
Stary 2012-04-14, 20:42   #709
Konto usunięte

powrociwszy- dwoma pucharami- jeden za bezwzglednie 1 na mecie i drugi (po przeliczeniu) za 2 miesce- dzien uwazam za udany
poczytam co skrobnelyscie, ztego co widzialam- Pinki wrocila
Stary 2012-04-14, 20:53   #710
LouLou25
Zakorzenienie

bry
Obzarlam sie budyniem i obejrzalam kolejna czesc Zmierzchu. Jak ja lubie nic nie musiec

Cytat:
Ja powróciłam z Titanica 3d
jak wrazenia?
Cytat:
No nic, trzeba poczekać na jakieś wolne, żeby dorzucić swoje trzy grosze do wywątka
hurry, hurry
Cytat:
A jaka? Bo moze sobie kupie
Ty tez masz ladne wlosiska, wiec rekomendacja odzywki swietna.
Taka nocna, w granatowym opakowaniu jest duzo mniejsza od tej, ktora masz, ale wydajna nie tlusci poduszki, ladnie pachnie, a w polaczeniu z olejowaniem dobrze robi moim klakom, duzo lepiej niz samo olejowanie.
Rano zmywam szamponem, nakladam jakas jednosekundowke i voila.
U mnie odzywki typu 15 min w reczniku odpadaja, brak czasu rano

nava, kongratulacje

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2012-04-14 o 20:54
Stary 2012-04-14, 22:12   #711
Cindy28
Lux Mundi

Siedem
Cytat:
taa, żonatego
Każdy wagon da się odczepić

Cytat:
Mi w tle leci film o bzykaniu ale niestety to nie jest to o czym myslalam

I jem kawowa czekolade mam po niej taki humor jak po wodce

przeczytalam: siedze z koksem i mysle, uuuu ciekawe co popala
Ja alme sobie walne jutro na noc. A dzis nalozylam odzywke TAKA Nawet fajna Czepek, czapka i mozna miec domowe spa dla wlosow

A zabaweczki zazdroszcze...mi pekla pokrywa od laptopa, skleilam tasma, na razie sie trzyma
Ja to się zastanawiam głęboko czy by z którejś propozycji
do odrzucenia nie skorzystać

Faktycznie ta kawowa czekolada
'dobrze' działa

Zaniu, wygrałaś u mnie z MacGyverem

Cytat:
Ja zamierzam się rozpieścić i kupić na wiosnę rolki. Nigdy nie miałam tego wynalazku i jestem ciekawa czy przeżyję to w ogóle
Też nie miała ale jakoś wątpię w swoje
umiejętności na tym polu i hm... nigdy się
z nimi bliżej nie zaprzyjaźniłam

Cytat:

aaaa i witam wszystkich
Witamy, witamy
Stary 2012-04-14, 22:15   #712
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Powinni to nagrać

Cytat:
Heloł
Ja tylko na chwilkę No, no, ładnie się z pisaniem rozkręciłyście Oby tak dalej Chociaż już mam trochę trudności z nadrobieniem, bo skończyły się te złote czasy, kiedy to wolno mi było w pracy bezkarnie szwendać się po internecie, a w konsekwencji - po Wizażu, ofkors No nic, trzeba poczekać na jakieś wolne, żeby dorzucić swoje trzy grosze do wywątka
Jiuna, kociak jest super - ale urósł Pinki, fajnie, że wróciłaś już po tej całej awarii
Buziaki dla wszystkich

Łał Rillo, błagam o relację po

Czekamy na wieści, jak Ci tam

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33543739]powrociwszy- dwoma pucharami- jeden za bezwzglednie 1 na mecie i drugi (po przeliczeniu) za 2 miesce- dzien uwazam za udany [/QUOTE]

Gratulacjone Kochana

Cytat:
bry
Obzarlam sie budyniem i obejrzalam kolejna czesc Zmierzchu. Jak ja lubie nic nie musiec
Hello

Zazdraszczam jak wszyscy diabli.

Skończyłam piec babki poświąteczne

I pochwalić się muszę, że z okazji Wielkiej Nocy
przytyłam 2 kg
A dziś wchodzę na wagę i zrzuciłam 3
Blondyna - Miszcz
Niech no tylko jeszcze zacznę ćwiczyć
Stary 2012-04-14, 22:38   #713
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
bry
Edward się jeszcze świeci?
Stary 2012-04-14, 23:07   #714
Konto usunięte

zdrzemnelam sie co nieco, popijam kawusie, ale dlugo to ja dzis nie posiedze

Cytat:
Punktualnie o 19.20 mam udawać w rynku obłąkaną, razem z jakimś gościem, którego w życiu na oczy nie widziałam. Zapowiada się obiecująco
hehehe brzmi interesujaco, prosze o relacje "po"

Cytat:
No mowilam, film o pszczolach
a.... to co przegapilam
Cytat:
Ja tez sie lubie rozpieszczac ale gdybym tak zaczela szalec, to bym zbankrutowala
Ale nowy lapek to jest to
raz na czas jakis mozna se poszalec a poza tym nie wyobrazam sobie zycia bez lapka

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
bry

nava, kongratulacje
dziekowac

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
Gratulacjone Kochana
dziekowac

Cytat:
I pochwalić się muszę, że z okazji Wielkiej Nocy
przytyłam 2 kg
A dziś wchodzę na wagę i zrzuciłam 3

Blondyna - Miszcz
Niech no tylko jeszcze zacznę ćwiczyć
czary

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Heloł
Nafiku
jak sytuacja w pracy?
Stary 2012-04-14, 23:42   #715
Cindy28
Lux Mundi

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33546753]

dziekowac

czary [/QUOTE]

Nie za ma co Ty ze wszech miar godna
Jesteś Naszą Chlubą

Mary
Stary 2012-04-15, 00:17   #716
Konto usunięte

Cytat:
Nie za ma co Ty ze wszech miar godna
Jesteś Naszą Chlubą

Stary 2012-04-15, 00:40   #717
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Każdy wagon da się odczepić
zakodowalam
podobnie jak inna, Twa zlota mysl, ze sie nie ciaga drewna do lasu
co powtarzam ku zdziwieniu jak tylko mam okazje
o, jeszcze w obecnej pracy nie mowilam zonom i zonkosiom, a propos tegorocznych wakacji bedzie okazja, czyli co sie odwlecze, to nie uciecze
Cytat:
Edward się jeszcze świeci?
w 2 cz sie jeszcze swiecil, w 3 juz chyba nie

odpowiadajac na pytanie w sondzie kogo bys wolala, wilkolaka czy wampira? wybor bylby nader ciezki

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2012-04-15 o 00:44
Stary 2012-04-15, 08:19   #718
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Dzieńdoberek wsiem

Nava, gratulacje

Pink, mały hakerku

W piątek byłam na mini parapetówce - miło było, nie wypiłam wcale dużo - a wczorajszy dzień miałam wyjęty z życia:/
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 09:23   #719
201604280909
Konto usunięte

Witam Was w niedziele

Ja za niecałą godzinę ide do szkoły, jak mi się nie chce to kosmos. Juz nie mogę doczekać się,jak skończę, w lipcu jakoś Administracja to był błąd, nie kręci mnie to,ale człowiek był młody i głupi. Ehhhh....
Jeszcze dobiło mnie zdjęcie koleżanki, pojechałą sobie ze znajomymi do Bostonu, kurka jedna, ale zazdroszcze!!!! Niesamowicie! zobaczyć stany, to jest coś.

Zajadam ptasie mleczko i popijam kawka, antidotum na smutki
201604280909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 10:51   #720
Alvesta
Zakorzenienie

bry! ale ładna niedziela ja już po kawie, po śniadaniu, idę się zmęczyć a później to zobaczymy
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości