|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33525533] sie nie mieszcze w aktualnym lokum
jeszcze mam do odebrania deske i zagiel.... ale nie mam miejsca gdzie to upchnac [/QUOTE]Nic mi nie mów... Ja od czasu poprzedniej swojej przeprowadzki większość gratów mam u rodziców w piwnicy. Mama się wkurza, a ja nie mam koncepcji co z tym wszystkim zrobić....
|
|
#692 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#693 |
|
Zadomowienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33525787]moje graty koczuja o mojego bylego (baaardzo bylego) w PL....[/QUOTE]
Przypomniałaś mi, że ja zostawiłam też trochę gratów u mojego ex ex... Rozstaliśmy się w niefajnych okolicznościach i nigdy się po nie nie zgłosiłam.
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powazny dobytek zdolalam odebrac, ale i tak ponioslam sporo drobnych acz bolesnych strat tu i owdzie, glownie mi chodzi o ksiazki i plytki
|
|
#695 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale jednak czas sie od niego wyprowadzic tym bardziej ze rozstalismy sie 10 lat temu ... ale czas z a p i e r d a l a
|
|
|
|
|
#696 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ogólnie fajna sprawa tylko teraz nie miałabym gdzie jeździć Cytat:
Widzę, że naprawiasz tak jak ja Wczoraj popsułam klapkę od gniazdka w łazience... tak jakoś mi się otworzyło zbyt mocno no i odleciała w kosmos Włożyłam sprężynę na miejsce i klapka ledwo się trzyma...Czekam aż TŻ dotknie i będę udawać głupią.. chyba, że nie zauważy do niedzieli to muszę się przyznać to może naprawi
|
|
|
#697 |
|
Konto usunięte
|
Pokornie powracam
napisałabym, że w glorii i chwale, ale ciut się minę z prawdą. Co prawda, po ostatnich przykrych wydarzeniach, ja i mój komputer jeszcze kulejemy, ale jesteśmy na dobrej drodze do rozpoczęcia nowego etapu w naszym życiu. Muszę się nieśmiało przyznać, że chyba zrozumiałam co czuje matka po urodzeniu dzięcięcia Dziś poczułam to samo, pot i łzy zmieszały się z szaleńczą radością i trwogą, gdy usłyszałam charakterystyczny dźwięk odpalanego Win7 Jak dobrze mieć komputeraaaa i witam wszystkich
|
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj zdrożona duszo. Ja powróciłam z Titanica 3d, wiec siłą rzeczy natchnienia do pisania nie mam. Jutro biorę udział w grze miejskiej z okazji 30-stki kolegi. Punktualnie o 19.20 mam udawać w rynku obłąkaną, razem z jakimś gościem, którego w życiu na oczy nie widziałam. Zapowiada się obiecująco
|
|
|
|
|
#699 | |
|
Zadomowienie
|
Heloł
Ja tylko na chwilkę No, no, ładnie się z pisaniem rozkręciłyście Oby tak dalej Chociaż już mam trochę trudności z nadrobieniem, bo skończyły się te złote czasy, kiedy to wolno mi było w pracy bezkarnie szwendać się po internecie, a w konsekwencji - po Wizażu, ofkors No nic, trzeba poczekać na jakieś wolne, żeby dorzucić swoje trzy grosze do wywątka![]() Jiuna, kociak jest super - ale urósł ![]() Buziaki dla wszystkich Cytat:
Rillo, błagam o relację po![]()
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2012-04-14 o 02:23 |
|
|
|
|
#700 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gdyby mój TŻ nie był informatykiem to takie stany bym przeżywała min raz na 3 miesiące psuja jestem niesamowitaspaliłam mu już jednego laptopa tak że naprawić się nie dało... o drobniejszych usterkach nie wspomnęCytat:
Ja nie miastowa więc... no już jest panem kotem... tylko żeby jeszcze się trochę uspokoił
|
|
|
#701 | ||
|
Matka buldoga
|
Dzien dobry
![]() Pospalam do 10.30, ale mi dobrze ![]() Cytat:
![]() A ze moje wlosy sa bardzo kruche itp to nie oszczedzam na nich. Takze pozazdroscic twoich Cytat:
![]() Ty tez masz ladne wlosiska, wiec rekomendacja odzywki swietna. [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33525008]a co to za filmidlo ![]() moj gracik juz sie rozpadal, a ze dysk znowu padl (zabilam 3 dyski w przeciegu 4 lat ) wiec postanowilam zrobic sobie prezent- luuuubie sie rozpieszczac [/QUOTE]No mowilam, film o pszczolach ![]() Ja tez sie lubie rozpieszczac ale gdybym tak zaczela szalec, to bym zbankrutowala ![]() Ale nowy lapek to jest to No czesc, niedobrzyzno ![]() Heloł A jak w pracy? Zaklimatyzowalas sie juz?
|
|
#702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
akuratkoniecznie zdaj relację, bo mnie to strasznie ciekawi, taka gra ![]() ja wstałam z lekkim kacykiem, ale tabsy i śniadanie pomogło. Byliśmy u sąsiadów i tak dwie flaszki mimochodem pękły, a zdrowie już nie te. Zaraz idę na szoping, ponieważ po wczorajszej siłce T. uznał że trzeba moje trzęsące się uda oblec w jakieś porządniejsze spodnie do ćwiczeń ![]() a wieczorem aqua
|
||
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
To taka miastowa wersja podchodów. Kolega będzie miał trasę do przebycia, na trasie będą różne stacje i zadania. Na naszej będzie musiał skłonić 3 osoby, żeby medytowały na fontannie w rynku
Gra i w ogóle cała impreza ma być niespodziankowa. Sama ciekawam, jak to wyjdzie.
|
|
|
|
#704 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() A teraz wcinam moje ukochane bulki francuskie z czeko i popijam kawke.
|
|
#705 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to czekam na relacje po imprezie
|
|
|
#706 |
|
Konto usunięte
|
Wstawszy
coś czuję, że 11,5weekendu w nadchodzącym roku będzie wyglądało analogicznie jak dzisiejsza sobota, czyli: rano nerwica, że budzik dzwoni, potem ponad 8h próba niezaśnięcia w otoczeniu natapirowanych koków a następnie poddanie się i sen tadam! Wróciłam do szkolnej ławy. I pochwale się wiedzą: jestem peselowcem, skarbówki nie ma się co bać ku mej rozpaczy domniemania martwego jeszcze nie ma, ale wierzę, że to przez długi i wyboisty proces legislacyjny
|
|
|
|
#707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hasło "szoping" dobrze na mnie działa! Mnie by się przydała jakaś kieca i spadniczka bo mój dress code wieje nudą, a koszulki z Puccą założyć nie mogę...Cytat:
Chyba przegapiłam ten moment i to po prostu "się stało".... [podobnie jak przegapiłam moment mojego przejścia z 46 kg na 66, hie hie ]Pinki, najważniejsze co to nie dać się natapirować <poklepanie po pleckach> Co do tematu rolek i aktywności na wiosnę - mam lada dzień dostać rower na urodziny [które były w lutym....] a TŻ zamierza nabyć rolki właśnie i pomykać po osiedlu DD
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
||
|
|
|
#708 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#709 |
|
Konto usunięte
|
powrociwszy- dwoma pucharami- jeden za bezwzglednie 1 na mecie i drugi (po przeliczeniu) za 2 miesce- dzien uwazam za udany
![]() poczytam co skrobnelyscie, ztego co widzialam- Pinki wrocila |
|
|
|
#710 | ||
|
Zakorzenienie
|
bry
Obzarlam sie budyniem i obejrzalam kolejna czesc Zmierzchu. Jak ja lubie nic nie musiec jak wrazenia? Cytat:
![]() Cytat:
jest duzo mniejsza od tej, ktora masz, ale wydajna Rano zmywam szamponem, nakladam jakas jednosekundowke i voila. U mnie odzywki typu 15 min w reczniku odpadaja, brak czasu rano ![]() nava, kongratulacje
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2012-04-14 o 20:54 |
||
|
|
|
#711 | ||
|
Lux Mundi
|
Siedem
Każdy wagon da się odczepić ![]() Cytat:
do odrzucenia nie skorzystać Faktycznie ta kawowa czekolada 'dobrze' działa Zaniu, wygrałaś u mnie z MacGyverem Cytat:
ale jakoś wątpię w swojeumiejętności na tym polu i hm... nigdy się z nimi bliżej nie zaprzyjaźniłam ![]() Witamy, witamy
|
|
|
#712 | |||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czekamy na wieści, jak Ci tam [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33543739]powrociwszy- dwoma pucharami- jeden za bezwzglednie 1 na mecie i drugi (po przeliczeniu) za 2 miesce- dzien uwazam za udany [/QUOTE]Gratulacjone Kochana Cytat:
Zazdraszczam jak wszyscy diabli. Skończyłam piec babki poświąteczne ![]() I pochwalić się muszę, że z okazji Wielkiej Nocy przytyłam 2 kg ![]() A dziś wchodzę na wagę i zrzuciłam 3 ![]() Blondyna - Miszcz ![]() Niech no tylko jeszcze zacznę ćwiczyć
|
|
|
#713 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#714 | |||
|
Konto usunięte
|
zdrzemnelam sie co nieco, popijam kawusie, ale dlugo to ja dzis nie posiedze
Cytat:
a.... to co przegapilam Cytat:
---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- dziekowac ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- dziekowac Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- jak sytuacja w pracy? |
|||
|
|
|
#715 |
|
Lux Mundi
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33546753]
dziekowac czary [/QUOTE]Nie za ma co Ty ze wszech miar godna ![]() Jesteś Naszą Chlubą Mary
|
|
#716 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
![]() podobnie jak inna, Twa zlota mysl, ze sie nie ciaga drewna do lasu ![]() co powtarzam ku zdziwieniu jak tylko mam okazje o, jeszcze w obecnej pracy nie mowilam zonom i zonkosiom, a propos tegorocznych wakacji bedzie okazja, czyli co sie odwlecze, to nie uciecze ![]() w 2 cz sie jeszcze swiecil, w 3 juz chyba nie ![]() odpowiadajac na pytanie w sondzie kogo bys wolala, wilkolaka czy wampira? wybor bylby nader ciezki
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2012-04-15 o 00:44 |
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek wsiem
Nava, gratulacje ![]() Pink, mały hakerku ![]() W piątek byłam na mini parapetówce - miło było, nie wypiłam wcale dużo - a wczorajszy dzień miałam wyjęty z życia:/ |
|
|
|
#719 |
|
Konto usunięte
|
Witam Was w niedziele
Ja za niecałą godzinę ide do szkoły, jak mi się nie chce to kosmos. Juz nie mogę doczekać się,jak skończę, w lipcu jakoś Administracja to był błąd, nie kręci mnie to,ale człowiek był młody i głupi. Ehhhh.... Jeszcze dobiło mnie zdjęcie koleżanki, pojechałą sobie ze znajomymi do Bostonu, kurka jedna, ale zazdroszcze!!!! Niesamowicie! zobaczyć stany, to jest coś. Zajadam ptasie mleczko i popijam kawka, antidotum na smutki
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
bry! ale ładna niedziela
ja już po kawie, po śniadaniu, idę się zmęczyć a później to zobaczymy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

jeszcze mam do odebrania deske i zagiel.... ale nie mam miejsca gdzie to upchnac
[/QUOTE]

Ja nie miastowa więc...

i popijam kawke.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)