Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-15, 20:51   #751
zania
Matka buldoga

Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV

Cytat:
Napisane przez bridgeta Pokaż wiadomość
W ramach miłego zakończenia weekendu wygrzałam się w wannie i pomalowałam paznokcie na kolor lila (koniec świata chyba - nigdy nie uznawałam takich kolorów )
Ja na kolor lila tez nigdy nie malowalam, ale wsciekly roz to tak, ba...nawet lubie. Ale czekam do pelni lata, wtedy hulaj dusza...w sensie paznokcie

Wyciagnelam z piekarnika big zapiekanke z szynka, serem i pieczarkami
Ktora chce?
Czy sie odchudzata?
Stary 2012-04-15, 21:06   #752
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
albo od razu "Wesole 50-tki"
ja bym dodała jednak słówko "niedzieciate", bo nam się temat wnuczek i prawnuczek nieopatrznie pojawi
Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Ktora chce?
Czy sie odchudzata?
tiaaa jak zgłodniałam podczas dzisiejszego szopingu to ukontentowana wchłonęłam zgrilowaną tortillę nadziewaną pieczarkami, uprzednio usmażonymi na dużej ilości masła i zmieszane z serem żółtym tysiąc pińcet kalorii ale jakie pyszne
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 22:58   #753
nafnaf
Zadomowienie

Hej, hej
Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość

no już jest panem kotem... tylko żeby jeszcze się trochę uspokoił
Oj, pewnie jakby się uspokoił, to nudno by się zrobiło
Moi rodzice nagle zapałali chęcią przygarnięcia kota, a raczej jakiegoś kociego malucha Może tak sobie chcą zapełnić puste miejsce po mnie w domu Ale coś im nie idzie, bo na razie wygląda na to, że wszystkie małe kotki w okolicy siedzą jeszcze w brzuchach swoich mam
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33543739]powrociwszy- dwoma pucharami- jeden za bezwzglednie 1 na mecie i drugi (po przeliczeniu) za 2 miesce- dzien uwazam za udany
poczytam co skrobnelyscie, ztego co widzialam- Pinki wrocila [/QUOTE]
Nava, super, tak trzymać
Cytat:
Heloł
A jak w pracy? Zaklimatyzowalas sie juz?
Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
Czekamy na wieści, jak Ci tam
Cytat:
Napisane przez nava
Nafiku
jak sytuacja w pracy?
Dziękuję, kochane, za pamięć
Bardzo bym chciała powiedzieć, że się zaaklimatyzowałam, że jest super i w ogóle No ale niestety Jest znośnie, jakoś staram się sobie radzić, chociaż z osobami ode mnie z pracy jesteśmy po prostu z kompletnie innych bajek i tak naprawdę nie porozumiemy ani naprawdę nie polubimy się chyba nigdy - i przez to jednak trochę dyskomfort czuję Ale oczywiście kontakty takie na co dzień utrzymujemy poprawne, więc jakoś to wszystko się toczy
Za to muszę powiedzieć, że jestem niesamowicie zadowolona z mojego pokoju, mieszkania i współlokatorów Baaaardzo dobrze mi się tu mieszka Wpółlokatorzy fajni i bezproblemowi Mieszkanie przestronne (ten mój pokój tutaj to nawet jest chyba większy niż u mnie w domu rodzinnym) i takie... domowe I naprawdę dobra miejscówka Już nawet tak ostatnio myślałam, że żal mi się będzie stąd w czerwcu wyprowadzać - ale podobno jest możliwość, że będę tu mogła zostać jednak na dłużej i już się z tego cieszę
Cytat:
I pochwalić się muszę, że z okazji Wielkiej Nocy
przytyłam 2 kg
A dziś wchodzę na wagę i zrzuciłam 3
Blondyna - Miszcz
Niech no tylko jeszcze zacznę ćwiczyć

Cindy, a co będziesz ćwiczyć? Tzn. jak coś, to nie chodzi mi o część ciała Tylko o rodzaj ćwiczeń

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
And it all begins where it ends
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2012-04-15 o 23:09
nafnaf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 23:00   #754
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
zakodowalam
podobnie jak inna, Twa zlota mysl, ze sie nie ciaga drewna do lasu
co powtarzam ku zdziwieniu jak tylko mam okazje
Też jestem fanką Cindusiowych złotych myśli
Cytat:
A ja dziś jadę na wystawę kotów mam nadzieję, że będzie ich sporo... bo jak się okaże, że jest 10 na krzyż to będę zawiedziona
Jiuna, napisz, jak wrażenia po wystawie
Cytat:
a propos filmidel widzial kto serial The Killing?
Ja nie widziałam, ale coś mi się kojarzy mgliście... Aż sobie sprawdzę
Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek wsiem
Pink, mały hakerku

Rozwalił mnie ten mały hakerek
Pinki, a ja Twojego sobowtóra widziałam przedwczoraj w autobusie Aż mnie z początku wbiło w fotel ze zdziwienia, bo dziewczyna naprawdę była do Ciebie podobna, i już prawie chciałam domniemaną Ciebie zawołać Ale się dokładniej w końcu przyjrzałam, no i niestety
Cytat:
Ktora chce?
Czy sie odchudzata?
Ooo Ja, ja chcę
Ja się dzisiaj postanowiłam wybrać na jakieś fajne jedzenie I znalazłam taką sympatyczną knajpkę, gdzie menu składa się głównie z pieczonych ziemniaków z różnymi nadzieniami Wzięłam takiego z bryndzą, kiełbasą, serem i sosami - pyyyycha I w ogóle bardzo miła ekipa pracuje w tym lokalu - akurat tak się złożyło, że przyszłam tam przed samym zamknięciem i byłam jedynym gościem I jakoś się tak wdaliśmy w długą rozmowę o ziemniakach i sposobach ich przyrządzania, i tak dalej Aż mi się nie chciało wychodzić stamtąd - chyba zostanę stałą klientką

Natrafiłam dziś u nas w mieszkaniu na egzemplarz Playboya czy tam innego CKM, przeczytałam tam taki jeden głupi kawał i nie mogłam przestać się z niego śmiać To sprzedaję dalej:
- Czy mogę prosić o rękę pańskiej córki?
- A co, nie masz swojej? - zażartował ojciec.
- Mam, ale już zmęczona - zażartował chłopak.

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2012-04-15 o 23:23
Stary 2012-04-15, 23:21   #755
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Czy sie odchudzata?
ja zawsze tylko nigdy mi nie wychodzi
za slaba wole mam, tym sposobem wpier.dolilam dzisiaj talerz plackow z jablkami, a to byl tylko dodatek do innych, smakolykow

naf, bdziagwy olac, cale zycie z nimi pracowac nie bedziesz
Cytat:
Napisane przez nafnaf Pokaż wiadomość
Ja nie widziałam, ale coś mi się kojarzy mgliście... Aż sobie sprawdzę
po polskiemu to sie chyba zwie "Dochodzenie"(w sprawie zabojstwa licealistki) - jak sie lubi ala skandynawskie kryminaly to fajne, ja sie troche wynudzilam dzisiaj na pilocie i 1 odc. ale pokontynuuje
Cytat:
Ja się dzisiaj postanowiłam wybrać na jakieś fajne jedzenie I znalazłam taką sympatyczną knajpkę, gdzie menu składa się głównie z pieczonych ziemniaków z różnymi nadzieniami Wzięłam takiego z bryndzą, kiełbasą, serem i sosami - pyyyycha

narobilas mi smaka, tym wiekszego ze zimniorow z 2 miesiace na oczy nie widzialam

nie chce mi sie isc jutro do roboty, spac tez mi sie nie chce isc, a musze

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2012-04-15 o 23:24
LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 23:36   #756
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
za slaba wole mam, tym sposobem wpier.dolilam dzisiaj talerz plackow z jablkami, a to byl tylko dodatek do innych, smakolykow
Lou, to ja Ci znów jestem zmuszona powiedzieć, że nie wiem, z czego Ty się chcesz odchudzać
Ale placki z jabłkami... ach, niebo w gębie Uwielbiam, tak samo zresztą, jak jabłka w cieście
Cytat:
naf, bdziagwy olac, cale zycie z nimi pracowac nie bedziesz
Jasne, dlatego olewam na ile potrafię Zresztą, dziewczyny same w sobie pewnie bździągwowate jakoś bardzo nie są - tylko właśnie cały szkopuł w tym, że mamy bardzo odmienne charaktery i światopoglądy, i trochę ciężko się jest zgrać Ale w pracowych tylko relacjach jakoś jeszcze na szczęście da się to przeskoczyć
Cytat:
po polskiemu to sie chyba zwie "Dochodzenie"(w sprawie zabojstwa licealistki) - jak sie lubi ala skandynawskie kryminaly to fajne, ja sie troche wynudzilam dzisiaj na pilocie i 1 odc. ale pokontynuuje
O, skandynawskie kryminały są fajne Chociaż bywają depresyjne jak ta dzisiejsza pogoda Gdzie to słońce się podziewa Już mam dosyć tego deszczu - dzisiaj wieczorem szłam ścieżką pod blokiem i wlazłam w błoto Pośliznęłam się i wywinęłam takiego orła, że naprawdę cieszyłam się, że jest ciemno i nikt mnie nie widział
Cytat:

narobilas mi smaka, tym wiekszego ze zimniorow z 2 miesiace na oczy nie widzialam
Polecam Pewnie w Kielcach też macie gdzieś taką ziemniaczaną knajpkę - a jak nie, to zapraszam przy najbliższej okazji na degustację ziemniorów tutaj
Cytat:
nie chce mi sie isc jutro do roboty, spac tez mi sie nie chce isc, a musze
To dokładnie to samo, co u mnie

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2012-04-15 o 23:42
Stary 2012-04-16, 00:49   #757
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Dziekuje za wyjasnienia Zatem jak napiszesz "osiem" to juz bede wiedziec co to oznacza

Ja mysle, ze on wcale nie patrzy na wode, tym bardziej, ze jestes naga
Ok

Nie strasz, to nie jest śmieszne...

Cytat:
Napisane przez Baby_Spice Pokaż wiadomość
Nie podoba mi się ton, bo uważam,że można wyrażać swoje zdanie milej, a nie tak z grubej rury.
Hm... jeśli się nie zrazisz i zostaniesz z Nami mimo dzisiejszej dyskusji, to zobaczysz z czasem, że np. Pink już tak ma
Wali prawdę między oczy i tyle
Jeśli jest się wrażliwcem owszem- można poczuć
się dotkniętym, aczkolwiek uważam,
że nie należy się przejmować

Cytat:
Napisane przez bridgeta Pokaż wiadomość
W ramach miłego zakończenia weekendu wygrzałam się w wannie i pomalowałam paznokcie na kolor lila (koniec świata chyba - nigdy nie uznawałam takich kolorów )
Do wczoraj miała jedną rękę na bordo,
a drugą na matowy, zgaszony róż
Oznaką to porządków w lakierach

Cytat:
Ja na kolor lila tez nigdy nie malowalam, ale wsciekly roz to tak, ba...nawet lubie. Ale czekam do pelni lata, wtedy hulaj dusza...w sensie paznokcie

Ktora chce?
Czy sie odchudzata?
Caaałeee życie
Stary 2012-04-16, 00:52   #758
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:

Dziękuję, kochane, za pamięć
Bardzo bym chciała powiedzieć, że się zaaklimatyzowałam, że jest super i w ogóle No ale niestety Jest znośnie, jakoś staram się sobie radzić, chociaż z osobami ode mnie z pracy jesteśmy po prostu z kompletnie innych bajek i tak naprawdę nie porozumiemy ani naprawdę nie polubimy się chyba nigdy - i przez to jednak trochę dyskomfort czuję Ale oczywiście kontakty takie na co dzień utrzymujemy poprawne, więc jakoś to wszystko się toczy
Za to muszę powiedzieć, że jestem niesamowicie zadowolona z mojego pokoju, mieszkania i współlokatorów Baaaardzo dobrze mi się tu mieszka Wpółlokatorzy fajni i bezproblemowi Mieszkanie przestronne (ten mój pokój tutaj to nawet jest chyba większy niż u mnie w domu rodzinnym) i takie... domowe I naprawdę dobra miejscówka Już nawet tak ostatnio myślałam, że żal mi się będzie stąd w czerwcu wyprowadzać - ale podobno jest możliwość, że będę tu mogła zostać jednak na dłużej i już się z tego cieszę

Cindy, a co będziesz ćwiczyć? Tzn. jak coś, to nie chodzi mi o część ciała Tylko o rodzaj ćwiczeń
Atmosfera w pracy jest ważna, ale jednak myślę,
że ta 'w domu' o wiele ważniejsza
Summa sumarum- jesteś mimo wszystko na + moim zdaniem

Tego jeszcze najstarsi Górale nie wiedzą,
tak podejrzewam
Aczkolwiek mam zestaw rozciągających do szpagatu,
no i chciałabym wyrzeźbić co tylko się da

Cytat:
Też jestem fanką Cindusiowych złotych myśli

I w ogóle bardzo miła ekipa pracuje w tym lokalu - akurat tak się złożyło, że przyszłam tam przed samym zamknięciem i byłam jedynym gościem I jakoś się tak wdaliśmy w długą rozmowę o ziemniakach i sposobach ich przyrządzania, i tak dalej Aż mi się nie chciało wychodzić stamtąd - chyba zostanę stałą klientką
Czuję się wyróżniona

Fajna ekipa, w sensie- chłopaki ?

Jutro, tj. dziś do dentysty śmigam
Mam nadzieję, że tylko tak jak zwykle-
przegląd i do domku

Edytowane przez Cindy28
Czas edycji: 2012-04-16 o 00:53
Cindy28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 11:00   #759
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
albo od razu "Wesole 50-tki"

Cytat:
Jiuna, napisz, jak wrażenia po wystawie

Natrafiłam dziś u nas w mieszkaniu na egzemplarz Playboya czy tam innego CKM, przeczytałam tam taki jeden głupi kawał i nie mogłam przestać się z niego śmiać To sprzedaję dalej:
Koty fajne, ludzie do du.y

Kawał niezły

Zaraz jadę do dentysty... będzie borowanie
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 11:13   #760
201604280909
Konto usunięte

Hej
Cytat:
Aczkolwiek mam zestaw rozciągających do szpagatu,
no i chciałabym wyrzeźbić co tylko się da
Życzę powodzenia w jakże trudnej sztuce robienia szpagatu. Będąc bardziej wygimnastykowana i rozciagnieta mając lat naście niestety nie udało mi się tego zrobić. Do tego chyba trzeba mieć dar
Na razie to ćwicze mózg, hehehe.Kurs dzień 2 czas zacząć
201604280909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 11:54   #761
Rilla82
Zakorzenienie

Witam, weekend miałam bardzo intensywny - dwie wizyty w kinie, impreza - więc teraz mam sporo do nadrobienia.

Pytałyście o grę miejską - rewelacja. Kumpel faktycznie o niczym nie wiedział, dostał telefon od szefa, że w sobotę musi koniecznie się stawić w robocie, a po drodze został wciągnięty w intrygę, która była dość skomplikowana. Chociażby na naszej stacji musiał ocalić nas od szaleństwa (spędziłam na środku rynku dobre 40 minut owinięta w koc i z zawiązaną na głowie czerwoną wstążką, symulując opętanie), a w tym celu miał przekonać 3 osoby, żeby medytowały w pozycji tzw. mądrych małpek. Gdy już mu się prawie udało, do jednej z "małpek" podeszło dziewczę i rzekło stanowczym głosem: "misiaczku, w tej chwili przestań się wygłupiać, idziemy stąd!" No i cała sprawa się rypła, pozostałe małpki też zostały zdemotywowane i trzeba było szukać od nowa
No a po zakończonej grze (której punktem kulminacyjnym było uprowadzenie kolegi, z zawiązanymi oczami - do knajpy, gdzie czekał tort i wszyscy goście), mega impreza do rana Wybawiłam się przednio, poznałam dużo naprawdę fajnych, pozytywnie zakręconych ludzi, w tym fanów planszówek i bezdzietnych amatorów gór, więc w to mi graj!

Lou, pytałaś o Tytanika - 3d wyszło im całkiem fajnie, ale ku mojej wielkiej rozpaczy, Leo i tym razem nie zmieścił się na drzwiach
Wczoraj z kolei byłam na "Igrzyskach śmierci". Tyle się ochów i achów o tym dziele nasłuchałam, że stwierdziłam, iż trzeba sprawdzić, co zacz. Niestety IMO rozczarowanie. Ochy nieusprawiedliwione
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 11:56   #762
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293
Konto usunięte

bry Laseczki
ja na chwilke zyczyc udanego poniedzialku
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 12:05   #763
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rilla82 Pokaż wiadomość
Lou, pytałaś o Tytanika - 3d wyszło im całkiem fajnie, ale ku mojej wielkiej rozpaczy, Leo i tym razem nie zmieścił się na drzwiach
Wczoraj z kolei byłam na "Igrzyskach śmierci". Tyle się ochów i achów o tym dziele nasłuchałam, że stwierdziłam, iż trzeba sprawdzić, co zacz. Niestety IMO rozczarowanie. Ochy nieusprawiedliwione
Rillo, impreza wyglądała niesamowicie sądząc po Twoim opisie

Co do Titanica i Igrzysk, dziekuję za opinię, chcę iść na to i na toAle nęci mnie też Rec;3 genezakocham horrory.

Navo

Dzień dobry
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 12:15   #764
Rilla82
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33574197]

Co do Titanica i Igrzysk, dziekuję za opinię, chcę iść na to i na toAle nęci mnie też Rec;3 genezakocham horrory.

[/QUOTE]

Tzn. w kwestii "igrzysk" to może ja zbyt wiele oczekiwałam i stąd to rozczarowanie. Może i nie jest to absolutny gniot, ale widać, że zrobiony pod nastolatki, dostrzegłam też pewne niekonsekwencje w fabule. Myślę, że tak fajny motyw można było jednak lepiej potraktować.
Stary 2012-04-16, 12:30   #765
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
Witam, weekend miałam bardzo intensywny - dwie wizyty w kinie, impreza - więc teraz mam sporo do nadrobienia.

Pytałyście o grę miejską - rewelacja. Kumpel faktycznie o niczym nie wiedział, dostał telefon od szefa, że w sobotę musi koniecznie się stawić w robocie, a po drodze został wciągnięty w intrygę, która była dość skomplikowana. Chociażby na naszej stacji musiał ocalić nas od szaleństwa (spędziłam na środku rynku dobre 40 minut owinięta w koc i z zawiązaną na głowie czerwoną wstążką, symulując opętanie), a w tym celu miał przekonać 3 osoby, żeby medytowały w pozycji tzw. mądrych małpek. Gdy już mu się prawie udało, do jednej z "małpek" podeszło dziewczę i rzekło stanowczym głosem: "misiaczku, w tej chwili przestań się wygłupiać, idziemy stąd!" No i cała sprawa się rypła, pozostałe małpki też zostały zdemotywowane i trzeba było szukać od nowa
No a po zakończonej grze (której punktem kulminacyjnym było uprowadzenie kolegi, z zawiązanymi oczami - do knajpy, gdzie czekał tort i wszyscy goście), mega impreza do rana Wybawiłam się przednio, poznałam dużo naprawdę fajnych, pozytywnie zakręconych ludzi, w tym fanów planszówek i bezdzietnych amatorów gór, więc w to mi graj!

kojarzy mi się to ze świetnym filmem o tytule GRA, z Michaelem Douglasem w roli głównej - tylko tam było dużo bardziej hardkorowo

Baby, wielu rzeczy można wytrenować - tylko trzeba trenować. Ja zawsze miałam słabe ręce, nigdy nie umiałam stanąć na rękach, o podciąganiu się mogłam marzyć - a naturalne warunki mam do tego słabe, bo wzrost generuje mi primo długie kończyny, więc większa dźwignia, secundo - wagę ponad 60kg. A jak zaczęłam ćwiczyć, pakować, okazało się, że szczycie formy podciągałam się miętkim wackiem 5 razy - ze szpagatem też się da, trzeba tylko potrenować...
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 13:11   #766
201604280909
Konto usunięte

Cytat:
kojarzy mi się to ze świetnym filmem o tytule GRA, z Michaelem Douglasem w roli głównej - tylko tam było dużo bardziej hardkorowo

Baby, wielu rzeczy można wytrenować - tylko trzeba trenować. Ja zawsze miałam słabe ręce, nigdy nie umiałam stanąć na rękach, o podciąganiu się mogłam marzyć - a naturalne warunki mam do tego słabe, bo wzrost generuje mi primo długie kończyny, więc większa dźwignia, secundo - wagę ponad 60kg. A jak zaczęłam ćwiczyć, pakować, okazało się, że szczycie formy podciągałam się miętkim wackiem 5 razy - ze szpagatem też się da, trzeba tylko potrenować...
Trenowałam. Widocznie nieprawidłowo, bo nie dawałam rady zrobić tego szpagatu, choć baaardzo chciałam No ale w tym momencie mam co innego do wyćwiczenia. Wiem,że nie jest to wątek o nauce języków,ale obiło mi się "o oczy",że są wśród Was lektorki oraz osoby, które coś tam dłubią w kwestii języków. Mam pytanie : Kiedy jeszcze byłyście w trakcie nauki i nie potrafiłyście jeszcze perfekt, nie czułyście,że ciągle za mało umiecie?? Ośmiele porównać to z syzyfowa pracą, bo pracujesz pracujesz, patrząc w tył widzisz,że zrobiłaś postępy, jednak gdy spojrzysz przed siebie- milion schodów. Pomimo postępów droga do celu jest niemal tak samo długa jak na początku. Czy źle na to wszystko patrzę??
201604280909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 13:19   #767
Konto usunięte

Cytat:
Mam pytanie : Kiedy jeszcze byłyście w trakcie nauki i nie potrafiłyście jeszcze perfekt, nie czułyście,że ciągle za mało umiecie?? Ośmiele porównać to z syzyfowa pracą, bo pracujesz pracujesz, patrząc w tył widzisz,że zrobiłaś postępy, jednak gdy spojrzysz przed siebie- milion schodów. Pomimo postępów droga do celu jest niemal tak samo długa jak na początku. Czy źle na to wszystko patrzę??
Ja jestem w trakcie już bardzo długo i nigdy nie będę umiała dość dobrze, ale z czasem nabieram swego rodzaju ''pewności siebie''w tej kwestii.

Każdy ma swój indywidualny sposób na naukę, mi wiele dają konwersacje w oryginale

ps. ja szpagat zrobięa ćwiczę dopiero od marca tamtego roku
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 13:24   #768
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Mam pytanie : Kiedy jeszcze byłyście w trakcie nauki i nie potrafiłyście jeszcze perfekt, nie czułyście,że ciągle za mało umiecie?? Ośmiele porównać to z syzyfowa pracą, bo pracujesz pracujesz, patrząc w tył widzisz,że zrobiłaś postępy, jednak gdy spojrzysz przed siebie- milion schodów. Pomimo postępów droga do celu jest niemal tak samo długa jak na początku. Czy źle na to wszystko patrzę??
No cóż, sporo w tym prawdy. Ja chyba nigdy nie będę uważała, że znam język "perfekt", mimo że od wielu lat używam go po parę godzin dziennie, to wciąż są nowe rzeczy, których mogę się dowiedzieć. Przecież to bardzo skomplikowany i żywy twór, który w dodatku ciągle ewoluuje.
Natomiast wydaje mi się, że wiele daje odpowiednie nastawienie. Dużo lepiej jest się skupiać na postępach, sukcesach, kolejnych barierach które udało się pokonać, niż na myśleniu, jaka jeszcze długa i wyboista droga przed nami.

Edytowane przez Rilla82
Czas edycji: 2012-04-16 o 13:25
Stary 2012-04-16, 16:03   #769
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość
Mnie zawsze zastanawiało, jak to możliwe, że z moich rówieśniczek robią się koko-tapirki na-szpilkach-nie-zginające-nóg-i-z-narysowanymi-brwiami Chyba przegapiłam ten moment i to po prostu "się stało"....
A ja za to u niektórych zauważam przerażającą i nagłą zmianę w "stare baby" (nie chodzi o wiek, a styl i sposób bycia) Co prawda, w moim bliskim otoczeniu nikt tak nie wygląda, ale byłam jakiś czas temu na badaniu rynku, rozejrzałam się i trochę zdziwiłam, ze mnie do takiej starszej wiekowo grupy przydzielili. Okazało się, że wszystkie panie są w moim wieku +/- 2 lata. Tylko jedna była szczupła, jedna w miarę bystra, ale wszystkie wyglądały gdzieś 10 lat starzej, poza tym były zaniedbane i nie zostało w nich nic z dziewczęcości. Wszystkie też miały dzieci (i to już spore, przeżyłam szok, że 27 - letnie kobiety mają 7 - letnie dzieci, myślałam, że już to się nie zdarza), moze w tym tkwi haczyk

Cytat:
I pochwalić się muszę, że z okazji Wielkiej Nocy
przytyłam 2 kg
A dziś wchodzę na wagę i zrzuciłam 3
U mnie tak samo, tydzień po świętach ważę mniej niż przed nimi I to bez żadnych starań, w takich chwilach uwielbiam swój organizm

Cytat:
Obejrzalam film "Wstyd". Smutny troche, ale dobrze mi sie ogladalo.
Moge polecic
Muszę to w końcu obejrzeć, może nawet dziś. Uwielbiam Carey Mulligan

Edytowane przez Naomi21
Czas edycji: 2012-04-16 o 16:05
Naomi21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 16:11   #770
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość

Muszę to w końcu obejrzeć, może nawet dziś. Uwielbiam Carey Mulligan
Też polecam, zdecydowanie najlepszy z moich ostatnich wyborów kinowych. Tylko właśnie... smutny.
Stary 2012-04-16, 16:12   #771
Cindy28
Lux Mundi

Osiem
Specjalnie dla Zani

Cytat:
Zaraz jadę do dentysty... będzie borowanie
Ja już po
Faktycznie jeno przegląd, zalecenia te same
[Blanx, Elmex i jeszcze szerszy uśmiech ]
i do domku
Cytat:
Hej
Życzę powodzenia w jakże trudnej sztuce robienia szpagatu. Będąc bardziej wygimnastykowana i rozciagnieta mając lat naście niestety nie udało mi się tego zrobić. Do tego chyba trzeba mieć dar
Na razie to ćwicze mózg, hehehe.Kurs dzień 2 czas zacząć
Cześć
Owszem do szpagatu trzeba mieć predyspozycje

Mój mózg [ o ile takowy posiadałam kiedykolwiek
bowiem patrząc z perspektywy czasu na niektóre posunięcia,
stwierdzam całkowity zanik ] aktualnie umiera

Cytat:

Heh, przyjemnie się czyta takie opowieści o miejskich harcach
Zazdraszczam

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33573994]bry Laseczki
ja na chwilke zyczyc udanego poniedzialku [/QUOTE]

Miłego dnia Navuś

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33574197]

Dzień dobry[/QUOTE]

Hello

Cytat:

Emilko, też kojarzę 'Grę' - nie chciałabym mieć
takie brata za chińskiego boga

A tu się z Tobą niezgodzę
Mam znajomych, którzy zgłębiają sztuki walki-
są rozciągnięcia i wygimnastykowani na maxa,
a mimo tego szpagatu niet - taki układ ciała i tyle
Stary 2012-04-16, 16:39   #772
LouLou25
Zakorzenienie

bry

Cytat:
Lou, to ja Ci znów jestem zmuszona powiedzieć, że nie wiem, z czego Ty się chcesz odchudzać
yhy tia jasne
Cytat:
Jasne, dlatego olewam na ile potrafię Zresztą, dziewczyny same w sobie pewnie bździągwowate jakoś bardzo nie są
wlasnie ze som
sie nie stres, aczkolwiek ostroznosc zachowaj
Cytat:
O, skandynawskie kryminały są fajne Chociaż bywają depresyjne jak ta dzisiejsza pogoda
a tak, ten o ktorym mowie sie dzieje w deszczu, niemal non stop
Cytat:
Polecam Pewnie w Kielcach też macie gdzieś taką ziemniaczaną knajpkę - a jak nie, to zapraszam przy najbliższej okazji na degustację ziemniorów tutaj
chyba zapominasz na jakim wypiz.dowie zyje, ziemniaczana knajpa wymaga odrobiny krwatywnosci, a tego ci u nas brak
za to kepapy od turka kwitna
Cytat:
Hm... jeśli się nie zrazisz i zostaniesz z Nami mimo dzisiejszej dyskusji, to zobaczysz z czasem, że np. Pink już tak ma
Wali prawdę między oczy i tyle
Jeśli jest się wrażliwcem owszem- można poczuć
się dotkniętym, aczkolwiek uważam,
że nie należy się przejmować
dobre to bylo

musze sie dzisiaj sprawnie ogarnac bo jutro mam ciapong do krk, bladym switem : /
kurde, szkoda ze nie mieszkacie w krk, bysmy sie lopily, czegotambadz

sure. fine. whatever.

Stary 2012-04-16, 16:52   #773
Konto usunięte

Cytat:
hehehe samo zycie
z nowosci- podjelam meska decyzje- rzucam palenie (pierwsza proba ever)..... wieczorem zamawiam wspomagacze
juz sie boje

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33575992]J

ps. ja szpagat zrobięa ćwiczę dopiero od marca tamtego roku[/QUOTE]
Aneszna,
kiedys w zamierzchlych czasach tez robilam, moze znow zaczne sie rozciagac....

Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293
Czas edycji: 2012-04-16 o 16:48
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 16:53   #774
LouLou25
Zakorzenienie

nava
z perspektywy czasu patrzac, wcale nie bylo tak ciezko po roku zapominasz, ze fogle cos takiego jak pet istnieje

sure. fine. whatever.

Stary 2012-04-16, 16:57   #775
Konto usunięte

bedziemy cie dopingowac!!!!![1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33581306]hehehe samo zycie
z nowosci- podjelam meska decyzje- rzucam palenie (pierwsza proba ever)..... wieczorem zamawiam wspomagacze
juz sie boje
[/QUOTE]
:kciuki :
Stary 2012-04-16, 16:59   #776
Konto usunięte

Cytat:
nava
z perspektywy czasu patrzac, wcale nie bylo tak ciezko po roku zapominasz, ze fogle cos takiego jak pet istnieje
Lou, dziekowac za wsparcie
taa..... tylko najpierw trzeba tez rok przetwac
pale 15 lat

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33581669]bedziemy cie dopingowac!!!!!
:kciuki :[/QUOTE]
dziekowac
Stary 2012-04-16, 17:38   #777
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33581680]Lou, dziekowac za wsparcie
taa..... tylko najpierw trzeba tez rok przetwac
pale 15 lat
[/QUOTE]

moja mama przestała po 20 latach kurzenia jak komin - a nie miała wcale bezstresowych warunków - więc musi się dać A jak się jej cera poprawiła...
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 17:54   #778
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
ku mojej wielkiej rozpaczy, Leo i tym razem nie zmieścił się na drzwiach
gra super
Chciałabym to zobaczyć na żywo

Tytanika obejrzałam raz i starczy mi na całe zycie.
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 17:54   #779
Jula
Zakorzenienie

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33581306]hehehe samo zycie
juz sie boje [/QUOTE]
Super, świetna decyzja!
Ja chciałabym rzucić picie, ale mam za słabą motywację.... Właśnie wróciłam z pracy i intensywnie myślę, że Desperados i Haruki Murakami to duet idealny ))

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 18:08   #780
Konto usunięte

Cytat:
moja mama przestała po 20 latach kurzenia jak komin - a nie miała wcale bezstresowych warunków - więc musi się dać A jak się jej cera poprawiła...
na to miedzy innymi licze
doszlam do wniosku, ze dosc tego trucia sie, moze madrzeje na stare lata
zamowilam dragi.....(k u r e w s k o DROGIE w ch.uj skutkow ubocznych ale jak doczytalam- najbardziej skuteczne)

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość
Super, świetna decyzja!
Ja chciałabym rzucić picie, ale mam za słabą motywację.... Właśnie wróciłam z pracy i intensywnie myślę, że Desperados i Haruki Murakami to duet idealny ))
no wlasnie- motywacja.... u mnie kuleje
a moja silna wola robi ze mna to co chce

zbieram sie niedlugo na trening, sie sponiewiem (mam nadzieje) fizycznie to mi sie polepszy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości