|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Matka buldoga
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
Cytat:
![]() Wyciagnelam z piekarnika big zapiekanke z szynka, serem i pieczarkami ![]() Ktora chce? ![]() Czy sie odchudzata?
|
|
#752 | |
|
Konto usunięte
|
ja bym dodała jednak słówko "niedzieciate", bo nam się temat wnuczek i prawnuczek nieopatrznie pojawi
![]() Cytat:
tysiąc pińcet kalorii ale jakie pyszne
|
|
|
|
|
#753 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej, hej
Oj, pewnie jakby się uspokoił, to nudno by się zrobiło ![]() Moi rodzice nagle zapałali chęcią przygarnięcia kota, a raczej jakiegoś kociego malucha Może tak sobie chcą zapełnić puste miejsce po mnie w domu Ale coś im nie idzie, bo na razie wygląda na to, że wszystkie małe kotki w okolicy siedzą jeszcze w brzuchach swoich mam![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33543739]powrociwszy- dwoma pucharami- jeden za bezwzglednie 1 na mecie i drugi (po przeliczeniu) za 2 miesce- dzien uwazam za udany ![]() poczytam co skrobnelyscie, ztego co widzialam- Pinki wrocila Nava, super, tak trzymać ![]() ![]() Cytat:
Bardzo bym chciała powiedzieć, że się zaaklimatyzowałam, że jest super i w ogóle No ale niestety Jest znośnie, jakoś staram się sobie radzić, chociaż z osobami ode mnie z pracy jesteśmy po prostu z kompletnie innych bajek i tak naprawdę nie porozumiemy ani naprawdę nie polubimy się chyba nigdy - i przez to jednak trochę dyskomfort czuję Ale oczywiście kontakty takie na co dzień utrzymujemy poprawne, więc jakoś to wszystko się toczy![]() Za to muszę powiedzieć, że jestem niesamowicie zadowolona z mojego pokoju, mieszkania i współlokatorów Baaaardzo dobrze mi się tu mieszka Mieszkanie przestronne (ten mój pokój tutaj to nawet jest chyba większy niż u mnie w domu rodzinnym I naprawdę dobra miejscówka Już nawet tak ostatnio myślałam, że żal mi się będzie stąd w czerwcu wyprowadzać - ale podobno jest możliwość, że będę tu mogła zostać jednak na dłużej i już się z tego cieszę![]() Cytat:
![]() Cindy, a co będziesz ćwiczyć? Tzn. jak coś, to nie chodzi mi o część ciała Tylko o rodzaj ćwiczeń
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2012-04-15 o 23:09 |
||
|
|
|
#754 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie widziałam, ale coś mi się kojarzy mgliście... Aż sobie sprawdzę ![]() Rozwalił mnie ten mały hakerek ![]() Pinki, a ja Twojego sobowtóra widziałam przedwczoraj w autobusie Aż mnie z początku wbiło w fotel ze zdziwienia, bo dziewczyna naprawdę była do Ciebie podobna, i już prawie chciałam domniemaną Ciebie zawołać Ale się dokładniej w końcu przyjrzałam, no i niestety![]() Cytat:
Ja, ja chcę![]() Ja się dzisiaj postanowiłam wybrać na jakieś fajne jedzenie I znalazłam taką sympatyczną knajpkę, gdzie menu składa się głównie z pieczonych ziemniaków z różnymi nadzieniami Wzięłam takiego z bryndzą, kiełbasą, serem i sosami - pyyyycha I jakoś się tak wdaliśmy w długą rozmowę o ziemniakach i sposobach ich przyrządzania, i tak dalej Aż mi się nie chciało wychodzić stamtąd - chyba zostanę stałą klientką![]() Natrafiłam dziś u nas w mieszkaniu na egzemplarz Playboya czy tam innego CKM, przeczytałam tam taki jeden głupi kawał i nie mogłam przestać się z niego śmiać To sprzedaję dalej:- Czy mogę prosić o rękę pańskiej córki? - A co, nie masz swojej? - zażartował ojciec. - Mam, ale już zmęczona - zażartował chłopak. Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2012-04-15 o 23:23 |
|||
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze
tylko nigdy mi nie wychodzi ![]() za slaba wole mam, tym sposobem wpier.dolilam dzisiaj talerz plackow z jablkami, a to byl tylko dodatek do innych, smakolykow ![]() naf, bdziagwy olac, cale zycie z nimi pracowac nie bedziesz ![]() po polskiemu to sie chyba zwie "Dochodzenie"(w sprawie zabojstwa licealistki) - jak sie lubi ala skandynawskie kryminaly to fajne, ja sie troche wynudzilam dzisiaj na pilocie i 1 odc. ale pokontynuuje ![]() Cytat:
![]() narobilas mi smaka, tym wiekszego ze zimniorow z 2 miesiace na oczy nie widzialam ![]() nie chce mi sie isc jutro do roboty, spac tez mi sie nie chce isc, a musze
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2012-04-15 o 23:24 |
|
|
|
|
#756 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale placki z jabłkami... ach, niebo w gębie Uwielbiam, tak samo zresztą, jak jabłka w cieście![]() Jasne, dlatego olewam na ile potrafię Ale w pracowych tylko relacjach jakoś jeszcze na szczęście da się to przeskoczyć![]() Cytat:
Chociaż bywają depresyjne jak ta dzisiejsza pogoda Gdzie to słońce się podziewa Pośliznęłam się i wywinęłam takiego orła, że naprawdę cieszyłam się, że jest ciemno i nikt mnie nie widział![]() Cytat:
Pewnie w Kielcach też macie gdzieś taką ziemniaczaną knajpkę - a jak nie, to zapraszam przy najbliższej okazji na degustację ziemniorów tutaj![]() Cytat:
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2012-04-15 o 23:42 |
||||
|
|
|
#757 | ||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Nie strasz, to nie jest śmieszne... Cytat:
![]() Wali prawdę między oczy i tyle ![]() Jeśli jest się wrażliwcem owszem- można poczuć się dotkniętym, aczkolwiek uważam, że nie należy się przejmować Cytat:
a drugą na matowy, zgaszony róż ![]() Oznaką to porządków w lakierach ![]() Cytat:
|
|
|
#758 | ||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
że ta 'w domu' o wiele ważniejsza ![]() Summa sumarum- jesteś mimo wszystko na + moim zdaniem Tego jeszcze najstarsi Górale nie wiedzą, tak podejrzewam ![]() Aczkolwiek mam zestaw rozciągających do szpagatu, no i chciałabym wyrzeźbić co tylko się da Cytat:
![]() Fajna ekipa, w sensie- chłopaki ? ![]() Jutro, tj. dziś do dentysty śmigam ![]() Mam nadzieję, że tylko tak jak zwykle- przegląd i do domku
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-04-16 o 00:53 |
||
|
|
|
#759 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kawał niezły ![]() Zaraz jadę do dentysty... będzie borowanie
|
|
|
#760 | |
|
Konto usunięte
|
Hej
Cytat:
![]() Na razie to ćwicze mózg, hehehe.Kurs dzień 2 czas zacząć
|
|
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, weekend miałam bardzo intensywny - dwie wizyty w kinie, impreza - więc teraz mam sporo do nadrobienia.
Pytałyście o grę miejską - rewelacja. Kumpel faktycznie o niczym nie wiedział, dostał telefon od szefa, że w sobotę musi koniecznie się stawić w robocie, a po drodze został wciągnięty w intrygę, która była dość skomplikowana. Chociażby na naszej stacji musiał ocalić nas od szaleństwa (spędziłam na środku rynku dobre 40 minut owinięta w koc i z zawiązaną na głowie czerwoną wstążką, symulując opętanie), a w tym celu miał przekonać 3 osoby, żeby medytowały w pozycji tzw. mądrych małpek. Gdy już mu się prawie udało, do jednej z "małpek" podeszło dziewczę i rzekło stanowczym głosem: "misiaczku, w tej chwili przestań się wygłupiać, idziemy stąd!" No i cała sprawa się rypła, pozostałe małpki też zostały zdemotywowane i trzeba było szukać od nowa No a po zakończonej grze (której punktem kulminacyjnym było uprowadzenie kolegi, z zawiązanymi oczami - do knajpy, gdzie czekał tort i wszyscy goście), mega impreza do rana Wybawiłam się przednio, poznałam dużo naprawdę fajnych, pozytywnie zakręconych ludzi, w tym fanów planszówek i bezdzietnych amatorów gór, więc w to mi graj! Lou, pytałaś o Tytanika - 3d wyszło im całkiem fajnie, ale ku mojej wielkiej rozpaczy, Leo i tym razem nie zmieścił się na drzwiach Wczoraj z kolei byłam na "Igrzyskach śmierci". Tyle się ochów i achów o tym dziele nasłuchałam, że stwierdziłam, iż trzeba sprawdzić, co zacz. Niestety IMO rozczarowanie. Ochy nieusprawiedliwione |
|
|
|
#762 |
|
Konto usunięte
|
bry Laseczki
![]() ja na chwilke zyczyc udanego poniedzialku |
|
|
|
#763 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do Titanica i Igrzysk, dziekuję za opinię, chcę iść na to i na to Ale nęci mnie też Rec;3 genezaNavo Dzień dobry |
|
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33574197]
Co do Titanica i Igrzysk, dziekuję za opinię, chcę iść na to i na to Ale nęci mnie też Rec;3 geneza[/QUOTE] Tzn. w kwestii "igrzysk" to może ja zbyt wiele oczekiwałam i stąd to rozczarowanie. Może i nie jest to absolutny gniot, ale widać, że zrobiony pod nastolatki, dostrzegłam też pewne niekonsekwencje w fabule. Myślę, że tak fajny motyw można było jednak lepiej potraktować. |
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Baby, wielu rzeczy można wytrenować - tylko trzeba trenować. Ja zawsze miałam słabe ręce, nigdy nie umiałam stanąć na rękach, o podciąganiu się mogłam marzyć - a naturalne warunki mam do tego słabe, bo wzrost generuje mi primo długie kończyny, więc większa dźwignia, secundo - wagę ponad 60kg. A jak zaczęłam ćwiczyć, pakować, okazało się, że szczycie formy podciągałam się miętkim wackiem 5 razy - ze szpagatem też się da, trzeba tylko potrenować... |
|
|
|
|
#766 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No ale w tym momencie mam co innego do wyćwiczenia. Wiem,że nie jest to wątek o nauce języków,ale obiło mi się "o oczy",że są wśród Was lektorki oraz osoby, które coś tam dłubią w kwestii języków. Mam pytanie : Kiedy jeszcze byłyście w trakcie nauki i nie potrafiłyście jeszcze perfekt, nie czułyście,że ciągle za mało umiecie?? Ośmiele porównać to z syzyfowa pracą, bo pracujesz pracujesz, patrząc w tył widzisz,że zrobiłaś postępy, jednak gdy spojrzysz przed siebie- milion schodów. Pomimo postępów droga do celu jest niemal tak samo długa jak na początku. Czy źle na to wszystko patrzę??
|
|
|
|
|
#767 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Każdy ma swój indywidualny sposób na naukę, mi wiele dają konwersacje w oryginale ps. ja szpagat zrobię a ćwiczę dopiero od marca tamtego roku
|
|
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast wydaje mi się, że wiele daje odpowiednie nastawienie. Dużo lepiej jest się skupiać na postępach, sukcesach, kolejnych barierach które udało się pokonać, niż na myśleniu, jaka jeszcze długa i wyboista droga przed nami. Edytowane przez Rilla82 Czas edycji: 2012-04-16 o 13:25 |
|
|
|
|
#769 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda, w moim bliskim otoczeniu nikt tak nie wygląda, ale byłam jakiś czas temu na badaniu rynku, rozejrzałam się i trochę zdziwiłam, ze mnie do takiej starszej wiekowo grupy przydzielili. Okazało się, że wszystkie panie są w moim wieku ), moze w tym tkwi haczyk![]() Cytat:
I to bez żadnych starań, w takich chwilach uwielbiam swój organizm![]() Cytat:
Książki 2021 (2020-125, 2019 - 67, 2018 - 87, 2017 - 108, 2016 - 56, 2015 - 54, 2014 - 42, 2013 - 66) Edytowane przez Naomi21 Czas edycji: 2012-04-16 o 16:05 |
|||
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#771 | |||
|
Lux Mundi
|
Osiem
![]() Specjalnie dla Zani Ja już po ![]() Faktycznie jeno przegląd, zalecenia te same [Blanx, Elmex i jeszcze szerszy uśmiech ]i do domku ![]() Cytat:
![]() Owszem do szpagatu trzeba mieć predyspozycje Mój mózg [ o ile takowy posiadałam kiedykolwiek ![]() bowiem patrząc z perspektywy czasu na niektóre posunięcia, stwierdzam całkowity zanik ] aktualnie umiera Cytat:
![]() Zazdraszczam ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33573994]bry Laseczki ![]() ja na chwilke zyczyc udanego poniedzialku Miłego dnia Navuś [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33574197] Dzień dobry Hello ![]() Cytat:
takie brata za chińskiego boga ![]() A tu się z Tobą niezgodzę ![]() Mam znajomych, którzy zgłębiają sztuki walki- są rozciągnięcia i wygimnastykowani na maxa, a mimo tego szpagatu niet - taki układ ciała i tyle
|
|
|
#772 | |||||
|
Zakorzenienie
|
bry
Cytat:
![]() Cytat:
sie nie stres, aczkolwiek ostroznosc zachowaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() za to kepapy od turka kwitna ![]() Cytat:
![]() musze sie dzisiaj sprawnie ogarnac bo jutro mam ciapong do krk, bladym switem : / kurde, szkoda ze nie mieszkacie w krk, bysmy sie lopily, czegotambadz
|
|
#773 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() z nowosci- podjelam meska decyzje- rzucam palenie (pierwsza proba ever)..... wieczorem zamawiam wspomagacze juz sie boje ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33575992]J ps. ja szpagat zrobię a ćwiczę dopiero od marca tamtego roku [/QUOTE]Aneszna, ![]() ![]() kiedys w zamierzchlych czasach tez robilam, moze znow zaczne sie rozciagac....
Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2012-04-16 o 16:48 |
|
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
nava
![]() z perspektywy czasu patrzac, wcale nie bylo tak ciezko
|
#775 |
|
Konto usunięte
|
bedziemy cie dopingowac!!!!!
![]() z nowosci- podjelam meska decyzje- rzucam palenie (pierwsza proba ever)..... wieczorem zamawiam wspomagacze juz sie boje ![]() [/QUOTE]![]() :kciuki :
|
|
|
|
#776 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
taa..... tylko najpierw trzeba tez rok przetwac pale 15 lat ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33581669]bedziemy cie dopingowac!!!!! ![]() :kciuki :[/QUOTE]dziekowac |
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33581680]Lou, dziekowac za wsparcie
taa..... tylko najpierw trzeba tez rok przetwac pale 15 lat ![]() [/QUOTE] moja mama przestała po 20 latach kurzenia jak komin - a nie miała wcale bezstresowych warunków - więc musi się dać A jak się jej cera poprawiła...
|
|
|
|
#778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chciałabym to zobaczyć na żywo Tytanika obejrzałam raz i starczy mi na całe zycie.
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33581306]hehehe samo zycie
![]() z nowosci- podjelam meska decyzje- rzucam palenie (pierwsza proba ever)..... wieczorem zamawiam wspomagacze juz sie boje [/QUOTE]Super, świetna decyzja! Ja chciałabym rzucić picie, ale mam za słabą motywację.... Właśnie wróciłam z pracy i intensywnie myślę, że Desperados i Haruki Murakami to duet idealny ))
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
#780 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
doszlam do wniosku, ze dosc tego trucia sie, moze madrzeje na stare lata zamowilam dragi.....(k u r e w s k o DROGIE ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
a moja silna wola robi ze mna to co chce ![]() zbieram sie niedlugo na trening, sie sponiewiem (mam nadzieje) fizycznie to mi sie polepszy
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.

)

tysiąc pińcet kalorii ale jakie pyszne