|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Raczkowanie
|
Hej jestem nowa. A mam takie pytanko:czy nie wiecie gdzie moge znalezc sale na ok 300-350 osób w okolicach Lublina lub w Lublinie
|
|
|
|
#4172 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
Może być również w okolicach Świdnika. Jakby ktoś cos wiedział to prosze o wiadomośc
.Bedę wdzięczna |
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4174 |
|
Raczkowanie
|
U mnie też był zespół BETA. dla mnie rewelacjia. Już od pierwszej piosenki ludzie wyszli na parkiet. Kosztują 1800.Warto
|
|
|
|
#4175 |
|
Raczkowanie
|
opowiedz mi jeszce cos o zespole, cokolwiek: czy sa solidni??? cokolwiek... dzięki
)
|
|
|
|
#4176 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie mogłam na nich narzekać. Zabawiali gości, dużo śpiewali i mieli mało przerw. Podobało mi się to że śpiewali piosenki podobne do oryginałów, nie to niektórym się zdarza. Dostosowywali się do gości. Ludzie naprawdę świetnie się bawili. Ja na żadnym weselu nie tańczyłam tyle co na swoim. Muzyka musi mi się podobać i jeśli chodziło o zespół to byłam bardzo wybredna. Jeśli miałabym wybrać ich ponownie to pewnie bym to zrobiła. Ale wszystko rzecz gustu i to Ty musisz zdecydować
|
|
|
|
#4177 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O to chodzi że ja chce wybrać każdą piosenkę i boje sie że bedzie z tym problem. Czy oni potrafiawykonac wiele róznych utworów? Wypisałam juz wczesniej kilka tych co lubię. Kojarzysz jakies ze swojego wesela ![]() 1.Odplywaja kawiarenki 2.Przetanczyć z Tobą i kilka innych Anny Jantar!!! 3. Wymysliłam Cię 4. Chcę tu zostać 5.Czarne oczy 6. Kochana uwierz mi 7. Zatanczysz ze mna 8. piosenki Elvisa P. 9. Miales byc - Brodka 10. Szukaj mnie 11. Słowa - Gosia Andrzejewicz 12.Active - Visez 13. Jokero - Akcent 14. Dzaga - Doda [/SIZE]15. Sasiadka - Toples i inne piosenki ![]() 16. Dragostea - Ozone 17. Duzo Stachurskiego !!! 18. piosenki Papa Dance 19.When a man - Bolton 20. Mysli i słowa - Bajm 21. I don't know - Erica 22. Zycie to sa chwile - Akcent! 23. Kocham Cie - Chłopcy z placu broni 24. Słonce moje - Human ... 25. Daj mi te noc 26. Psalm dla Ciebie - Piotr Rubik 27. piosenki Abby !!! 28. To nie ja byłam Ewa - Edyta Górniak[/B] |
|
|
|
|
#4178 |
|
Raczkowanie
|
a jakie piosenki u Ciebie grali?
|
|
|
|
#4179 |
|
Raczkowanie
|
A moze miałas fajnych gości którzy potrafia sie bawić a zespoł jest normalny???
|
|
|
|
#4180 |
|
Rozeznanie
|
Kasiu witam na forum!!! Ostatnio spotkałam się z moja koleżanką, która razem ze swoim chłopakiem mieli być świadkami na ślubie jej siostry ale zrezygnowali ze wzgledu na przesąd, że to niby ma im przynieść pecha. My na naszych świadków poprosiliśmy nasza zaprzyjaznioną parę znajomych i teraz mi troche głupio! Mówic im o tym przesądzie, czy nie, a moze wcale sie tym nie przejmować! Co do cholery jest z tymi przesądami??????????????? ??????? Ja nie wyobrazam sobie innych swiadków! Co robic? Prosze o rade, moze o wsparcie!!!!!
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przejmujcie się przesądami, nie żyjemy przecież w średniowieczu.
Co ma byc to będzie bez względu na to kim byli wasi świadkowie. Nie popadajmy w paranoję
|
|
|
|
#4182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)- z kims z kim jest sie blisko!!! Kiedy maci eslub i gdzie? jai zespoł ? pisz )
|
|
|
|
|
#4183 |
|
Zadomowienie
|
Nowy Rok nowe wieści, ale się dziewczyny rozpisałyście Justys_81, Sylwia_84 witajcie w naszym gronie Nicky jak już coś wybierzesz z tego zbioru, koniecznie daj znać, ja dopiero się przymierzam do przeczytania tego wszystkiego . A co do świadków, to my też prosiliśmy znajomą parę i troche się obawialiśmy, czy ze względu na taki przesąd nie odmówią. Na szczęście aż tak przesądni nie są, co nas bardzo ucieszyło , ale np. moja siostra kiedyś miała taką sytuację, że musiała sobie szukać innych świadków, bo jej znajoma odmówiła. Muszę sie pochwalić, że w końcu zaczęliśmy wypełniać indeksy - dziś zaliczone pierwsze spotkanie w poradni Dziewczyny, ponawiam pytanie - co polecicie na 21 kwietnia na suknię ?? Bo na futerko może być za gorąco chyba? |
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie słyszałam, że troszke się w AVE pozmieniało. Jeszcze rok temu poradnie prowadziła tak śmiszna babka, bardzo gadatliwa. Jak przyszliśmy umówić sie na spotkanie nie dała nam dojsc do głosu tylko kazała usiąść i pokazać prace domowe (wykresy). Po naszych minach gapneła się, że to nie my byliśmy umówieni
) bo likwidowali na pewnien czas poradnię przy tej parafii, poszliśmy więc do poradni przy katedrze do bardzo sympatycznej pani psycholog, którą długo bedziemy wspominać a nawet może wybierzemy się w odwiedziny
|
|
|
|
#4185 |
|
Zadomowienie
|
W takim razie bardzo się cieszę, że się pozmieniało w tej poradni
|
|
|
|
#4186 |
|
Raczkowanie
|
Czy naprawde nikt nie wie gdzie mogę szukac takiego lokalu????
Bardzo prosze o wiadomosc. A moze ktoś sie orientuje jak jest "Pod gwiazdami" nad zalewem albo w "Szalonym kogucie" w Dominowie??
|
|
|
|
#4187 |
|
Raczkowanie
|
Chodzi mi głównie o to ile osób może sie tak mniej wiecej tam zmieścić?
|
|
|
|
#4188 |
|
Raczkowanie
|
Chociaz biore ślub w Lublinie nie pohcodze stad wiec Ci nie pomogę
pozrdawiam
|
|
|
|
#4189 |
|
Raczkowanie
|
nie pamiętam czy były te piosenki.Można przejrzeć na ich stronie co grają ale to nie jest pełny spis. a co do gości, to byli fajni ale zespół też. Możesz się umówić z nimi i obejerzeć płytę, wtedy zdecydujesz
|
|
|
|
#4190 |
|
Raczkowanie
|
dzięki , najgorzej ze nie jestem z Lublina i wszystko zalatwiam na teelfon
![]() uciekam do domu , pozdrawiam ,kz |
|
|
|
#4191 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie nowe dziewczyny!
Sylwia jeśli chodzi o szalonego koguta to jest to ogromniasta sala. Bardzo ładna zresztą. Jak ją oglądaliśmy to dzień wcześniej było wesele na 350 osób. Sala bez cateringu. Jeśli chodzi o zajazd pod gwiazdami to dziewczyny na pewno powiedzą ci więcej. Ja nie byłam, dlatego że gdy zadzwoniłam okazało się że nie mają wolnych terminów. Ale lokal cieszy się ogromnym powodzeniem Dziewczyny mam prośbę! Jeśli wiecie napiszcie bardzo proszę w jakich kościołach odbywają się teraz poszczególne nauki. Chodzi mi konkretnie jaka nauka jest w jakim kościele. A co to za przesądy ze świadkami . Proszę napiszcie o co chodzi?
|
|
|
|
#4192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A w "Szalonym kogucie" myślę, że spokojnie - musisz tam po prostu zadzwonić i się dopytać
|
|
#4193 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuję dziewczyny za wsparcie
Kasiu slub mamy zaplanowany na 04.08.07 w Kosciele sw Krzyza na Pogodnej (niedaleko Makro)! Wesele w Biesiadzie (obok Bidy), nasz zespół to Solaris z Zamościa (bo wspomniany przez Ciebie Simon miał zajęty termin) a naszym fotografem jest W. Kornat. Cóż więcej, w grudniu zakończylismy nauki u Dominikanów no i mam tez sukienkę (Atelier Diagonal 310 - zgodnie z nowa tradycja z Reginy)!!!! Teraz przymierzamy sie do obraczek i zaproszeń. Obrączki chyba bedziemy zamawiac w takim małym sklepie jubilerskim na przeciwko bramy krakowskiej, co do zaproszeń to jeszcze nie wiemy! Wiec jeszcze troszke przed nami!!!!!! Sija, świetne sa te wierszyki. Jak sie czyta niektóre z nich to az się łza w oku kręci. Dziekuję raz jeszcze! Pozdrawiam i zmykam spac bo jutro trzeba isc do pracy
|
#4194 |
|
Zadomowienie
|
Dla zainteresowanych dziewczyn moja suknia kosztuje 2150 zł ale ja wypożyczam więc wyniesie mnie 1075
Suknia jest z najnowszej kolekcji Agnes. Od zawsze chciałam mieć suknie z tej firmy acha na zdjęciu nie widać ale na wysokości biustu są szklane koraliki przyszyte - wyglądają jak sopelki
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
|
|
|
#4195 |
|
Zadomowienie
|
hej nicki
ja miałam ogromna ochotę wypożyczyć tą suknie ale już na 14 lipca była zarezerwowana - kupno nie wchodziło w grę Jest BOSKA. Kupiłaś ją?? Znalazłam w necie tą sukienka za 1050 zł i za 950 zł - nieźle co?? A normalnie kosztuje 2,5 tys.
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
|
|
|
#4196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nicky- podziwiam tak dużo masz juz spraw dogranych!!!! |
|
|
|
|
#4197 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie nowe panny młode 2007
Co do tego przesądu że para nie powinna być świadkami to nigdy bym nie uwierzyła Bardzo dużo moich znajomych par było świadkami na ślubach i takie wydarzenie tylko wzmacniało ich miłość, podobnie było w naszym przypadku...Frecia_28 bardzo podoba mi się Twoja sukienka, ma w sobie to coś...Muszę się wybrać do tej Reginy, może coś podpatrzę...A Twój TZ jaki wybral garnitur? Sylwia 84 podejrzewam że Szalony Kogut jest jedynym miejscem w Lublinie na taką ilość gości jeśli interesuje Cię sala gdzie jedzonko i tańce są na jednym poziomie. Piękna sala jest w Marzannie w Niedrzwicy, ale znów daleko..Poza tym tutaj jak się do Dysa jedzie jest sala bankietowa dość duża, ale na ile osób dokładnie to nie wiem. k&m a nie myślałaś żeby brać ślub w swojej rodzinnej parafii?Fajnym też pomysłem o którym niedawno słyszałam jest kaplica w Kozłówce przy pałacu. Pozdrawiam Was serdecznie
|
#4198 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie wszystkie dziewczyny...
Postanowiłam wreszcie założyć konto na forum... Od dziś będę i ja pisała <nareszcie> hehe... Do mojego wesele jeszcze dobrych kilka miesięcy, ale już powolutku mogę udzielić Wam kilka dobrych porad. ![]() Nieco wcześniej czytałam o tym jaki wybrać zespół... Jakiś czas temu byłam na 2 weselach gdzie grał pewien zespół z Lublina. Powiem krótko... grali zawaliście, Już niedługo muszę i ja się do Nich wybrać i zarezerwować termin. Jeśli któraś z Was potrzebowałaby informacji to niech pisze prywatne wiadomości... Tymczsem idę spać bo już późno... DOBRANOC...
|
|
|
|
#4199 |
|
Przyczajenie
|
a co do sali na 200-300 osób to fajna sala jest w Dysie... Ale szczegółów niestety nie podam, gdyż byłam tam jakieś 2 latka temu...
|
|
|
|
#4200 |
|
Zadomowienie
|
No dziewczyny widzę, że po Nowym Roku ruszyło pełna parą
sija - może jakiś ładny płaszczyk, wszystko zależy od fasonu sukienki nicky - Ty już prawie wszystko masz, co Ty bedziesz robić do wesela k&m - o Dworku Anna słyszałam tylko, że prześlicznie, ale dość drogo. jak lubisz pałacyki to jeszcze w Wierzchowiskach jest ładny (www.wierzchowiska.pl). A co do zespołow, to jak to masz zarezerwowane dwa Z tego, co zauważyłam, to rezerwacja jest po wpłaceniu zaliczki, wiec pilnuj, żeby Ci ich nie sprzątnęli sprzed nosa. O tych zespołach nie słyszałam. Beta grał u Yoolii i Kami i były zadowolone Frecia jeszcze pozawracam Ci (i nie tylko Ci ) głowę odnośnie sukienek, bo już zupełnie zgłupiałam W Reginie są dwie opcje- kupić za 2000-2500zł lub wypożyczyć za połowę? To faktycznie wychodzi dużo taniej, tylko jak jest z tym wypożyczaniem, restrykcyjni są? w cene wliczone jest pranie i kaucja? Żebym im później nie musiała odkupować sukni, jak mi np.małzonek w tańcu haleczkę przydepnie- końcu zamierzam poszaleć, a nie się martwić o kaucję No i przeraziłyście mnie tymi zamówionymi modelami-czyli trzeba już teraz pędzić po sukienke, bo w lutym/marcu bedzie wszysto zamowione?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.

.Bedę wdzięczna

Nowy Rok nowe wieści, ale się dziewczyny rozpisałyście
Bardzo prosze o wiadomosc. A moze ktoś sie orientuje jak jest "Pod gwiazdami" nad zalewem albo w "Szalonym kogucie" w Dominowie??
. Proszę napiszcie o co chodzi?
Z tego, co zauważyłam, to rezerwacja jest po wpłaceniu zaliczki, wiec pilnuj, żeby Ci ich nie sprzątnęli sprzed nosa. O tych zespołach nie słyszałam. Beta grał u Yoolii i Kami i były zadowolone