Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-24, 11:26   #4801
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012

madzia i zeby te plamienia poszly precz juz na wieki amen

ja znalazlam sposob na zaparcia najadlam się dzisiaj pestek dyni i pomoglo
tż wyjechal wiec siedze i probuje pracowac ale narazienic nei wychodzi

ide popoludniu po wyniki badan mam nadz ze wszytsko ok, slonca u nas nie ma ehhh
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 11:29   #4802
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Hej

Byłam u gina.
Powiedziałam o tym, że od tego ostatniego plamienia mam po południu i wieczorami śluz zabarwiony na jasno brązowy kolor.
Powiedziała mi, że mam się tym nie przejmować, ale za chwilę dodała, że mam do niej się zgłosić w czwartek, bo chce mnie zobaczyć, bo niepokoi ją to i to wcześniejsze plamienie.
To jak ja mam się nie przejmować słysząc coś takiego????
Do 20 tygodnia będę musiała brać luteinę i no-spę

Jest mi strasznie smutno
Ale staram się nie myśleć o tym za dużo, bo wiem, że Maleństwo odczuwa mój podły nastrój

Po pracy mam leżeć plackiem w łóżku, nie łazić na żadne spacery i na zakupy.

Oby mój Maluszek rozwijał się dobrze

Jutro jeszcze idę do mojej gin, zobaczę co ona mi powie
Przykro mi Kochana Najważniejsze abyś dużo odpoczywała i nie martwiła się !

Czarnamadonna- trzymam kciuki za superowe wyniki !!! A u mnie słonko świeci na maksa

......................... .................

Mam dzisiaj podły nastrój..czuje jakieś napięcie a siedzę w domu i powinnam byc spokojna..popłakałam sobie nawet..

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-04-24 o 11:30
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 11:30   #4803
martaj9
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość

ide popoludniu po wyniki badan mam nadz ze wszytsko ok, slonca u nas nie ma ehhh
Skarbie będzie dobrze. Trzymam kciuki. Ja jutro odbieram wyniki.

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 11:32   #4804
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
A co to za gin, co dzisiaj u niej byłaś? I po co masz iść do niej w czwartek? Na usg?
Poczekaj jeszcze co Ci powie jutro Twoja lekarka. A póki co odpoczywaj. No i ja bym na Twoim miejscu chyba odpuściła trochę pracę. Przynajmniej na jakiś tydzień, dwa. Możesz tak zrobić? Skoro to umowa zlecenie to chyba tylko tyle, że wypłaty nie będziesz miała tak? Pamiętaj, że teraz maleństwo najważniejsze
Ta gin, co dziś byłam u niej to na nfz przyjmuje.
W czwartek mam iśc na kontrolę, czy ten zabarwiony śluz nadal się pojawia. No i wypisze mi receptę na trzy opakowania luteiny. USG nie planuje mi robić w ogóle.
Mam nadzieję, że jutro ta babka, co prowadzi moją ciążę zrobi mi usg.

Tak naprawdę ja na zlecenie nie muszę siedzieć bitych ośmiu godzin w biurze od poniedziałku do piątku
A wypłatę normalnie będę miała

Wiem, że maleństwo najważniejsze.
na razie na szczęście dobrze się czuję.
A i pracy nie mam ciężkieij.
Siedzę sobie w ciepłym biurze, kiedy chcę mogę zjeść, wypić coś, czy nawet wyjść z biura coś załatwić,albo do domu
Mogę też przyjśc później, czy zwolnić się wcześniej

Cytat:
A w którym tygodniu będziesz na ślubie? Mam nadzieję, że do tego czasu Ci się wszystko uspokoi i będziesz mogła potańczyć trochę na weselu
W dniu śkubu będzie równo 19 tydzień
Mam nadzieję, że trochę będę mogła się pogibać.
Zobaczymy jak sprawy się będą miały i zapytam gina co i jak
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 11:33   #4805
weronika23
Zakorzenienie

madzia na pewno bedzie usg bo mam skierowane bo robi w szpitalu na nfz i musi zrobic tooo z przeziernoscia czy jak sie pisze bo 12 tydz juz a juz sie nie moge doczekac bo ciagle czarne mysle staram sie odganiac najzniejsze ze nnie bede sama bo bym tam sfiksowala akurat mama bedzie na 1 zmianie wiec przyjdzie do mnie i tata jutro przylatuje i juz zapowiedzial ze mnie zawiezie i zaczeka zebym sama nie jechala booo napewno bede sie denerwowac a tz nie da rady bo musi byc z gabrysia
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 11:33   #4806
martaj9
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość

Czarnamadonna- trzymam kciuki za superowe wyniki !!! A u mnie słonko świeci na maksa

......................... .................

Mam dzisiaj podły nastrój..czuje jakieś napięcie a siedzę w domu i powinnam byc spokojna..popłakałam sobie nawet..
Precz ze złym humoremWłącz sobie dobry film i powtarzaj "Będzie ok". Ja do tej pory miałam podły humor bo nakręcałam się negatywnie na wyniki badań i badanie pk ale telefon do koleżanki mi pomógł. Zrób to samo

Stary 2012-04-24, 11:34   #4807
Kasia_11_83
Rozeznanie

Cześć dziewczynki. Po pierwsze gratuluje udanych wizyt i cieszę się, że nasze maluszki zdrowo rosną

Nie odzywałam się ostatnio za często, ale czytam was regularnie, więc jestem na bieżąco. Jestem trochę zabiegana, bo skomplikowały się niektóre sprawy zawodowe męża, ale pomału wychodzimy z dołka

U mnie piękna pogoda, aż prosi się o spacerek, więc może po obiedzie pójdę na miasto i do biblioteki po jakieś nowe książeczki.
Co robicie na obiad, bo zupełnie brakuje mi pomysłu

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Ja to licze tak ..

7.02 - 14.02 - I tydzien
14.02 -21.02 - II tydzien
21.02 -28.02 - III tydzien
28.02 - 06.03 - IV tydzien
06.03 - 13.03 - V tydzien
13-03 - 20.03 - VI tydzien
20.03 - 27.03 - VII tydzien
27.03 -3.04 - VIII tydzien
3.04 -10.04 - IX tydzien
10.04 -17.04 - X tydzien
17.04 - 24.04 - XI tydzien
24.04 - 01.05 - XII tydzien . wiec dzisiaj zaczynam 12 tydzien a na suwaczku pokazywalo mi ze 11 .. to ja juz nie wiem jak to liczyc ..
Ja również "liczę" w ten sposób, ale to dlatego, że mój ginekolog tak robi. Nie będę kombinować i jak on stwierdził na ostatniej wizycie, że jestem w 11 t.c. to taj jest

A na suwaczkach pokazuje o tydzień niżej ponieważ pierwszy tydzień od @ liczony jest jako tydzień 0, a dopiero następny jako 1 itd..

Zresztą mniejsza z tym. Co do trymestrów to też spotkałam się z tą rozbieżnością. Jakoś szczególnie mi nie zależy na nich, bardziej cieszę się, że 12 pierwszych tygodni mam już za sobą, a w II trymesrt mogę "wejść" od poniedziałku

Kasia_11_83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-24, 11:35   #4808
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:

W dniu śkubu będzie równo 19 tydzień
Mam nadzieję, że trochę będę mogła się pogibać.
Zobaczymy jak sprawy się będą miały i zapytam gina co i jak
ja bede w 23 tygodniu
Stary 2012-04-24, 11:36   #4809
weronika23
Zakorzenienie

czarnamadonna1982 beda dobre

madziu jak bedzie wszytsko w porzadku to poszlaejesz ja z gabrysia byma w 6 7 i 9 miesiacu na weselu i strasznie sie wytanczylam az sie kolezanki dziwily ze tak szaleje ehhhh glupia sptrzedalam sukienke a teraz by sie przydala
Stary 2012-04-24, 11:39   #4810
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe jak jej to wyszło

A mi gin kazał iść na to usg z badaniem przezierności 19.05. Tak teraz policzyłam, że wg OM będę wtedy w 13t5d, a wg usg skończę wtedy 13 tydzień. Jak myślicie - nie za późno? Ale skoro można do 14 tygodnia to chyba nie, prawda? Chyba lekarz wiedział co robi mówiąc żebym wtedy poszła?
Nie mam pojęcia
Pododawała sobie dni, które mi zostały do porosu i wpisała, że 13 tydz.
Zapytam chyba w czwartek o co biega

Skoro można do 14 tygodnia, to nie będzie za późno.
Gin wie co robi

Cytat:

Cytat:
To super, że masz sposób

Cytat:
Będzie oki

Cytat:

Cytat:
Nie smutaj się
Pamiętaj, że dzieciątko odczuwa Twój nastrój i też jest przygnębione

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
madzia na pewno bedzie usg bo mam skierowane bo robi w szpitalu na nfz i musi zrobic tooo z przeziernoscia czy jak sie pisze bo 12 tydz juz a juz sie nie moge doczekac bo ciagle czarne mysle staram sie odganiac najzniejsze ze nnie bede sama bo bym tam sfiksowala akurat mama bedzie na 1 zmianie wiec przyjdzie do mnie i tata jutro przylatuje i juz zapowiedzial ze mnie zawiezie i zaczeka zebym sama nie jechala booo napewno bede sie denerwowac a tz nie da rady bo musi byc z gabrysia
No to faktycznie chyba warto poczekać do czwartku

Dobrze, że będziesz miała taką "obstawę"

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
ja bede w 23 tygodniu
To już będzie duży brzusio

a wiesz już mniej więcej jaką chcesz suknię?

Cytat:
czarnamadonna1982 beda dobre

madziu jak bedzie wszytsko w porzadku to poszlaejesz ja z gabrysia byma w 6 7 i 9 miesiacu na weselu i strasznie sie wytanczylam az sie kolezanki dziwily ze tak szaleje ehhhh glupia sptrzedalam sukienke a teraz by sie przydala
Oby wszystko było w porządku

W 9 miesiącu? hardcore
Podziwiam
Stary 2012-04-24, 11:44   #4811
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

weronika ale fajnie bedziesz miala!

jaj uz bym chcaila dluugi weekend )byle do piątku

kamila-kazda z nas ma chyba takie dni..ja wczoraj popoludniu mailam nastroj płaczliwy ...tak mnie czasem bierze..w neidziele rano tez plakalam wogole nie wiadomo z jakiego powodu ot tak chyba zeby poplakac bo nudno)

madzius co do sukni tak juz mam i wiem co chce juz tylko jest problem z rozmiarem i jak co to w bloku u nas jest krawcowa wiec z nia zagadam zeby przerobila ..bo w 23 tyg to juz raczej bedzie widac

weronika hehe 6,7 to jeszcze widzialam ale 9ty? podziwiam

Edytowane przez czarnamadonna1982
Czas edycji: 2012-04-24 o 11:47

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-24, 11:45   #4812
MoOoNiA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
Dziewczyny mogę się dołączyć. W zeszłą środę 15 dnia Fl zobaczyłam II kreseczki. Dziś zrobiłam betę 572 mlU/ml.
Owulację miałam dość późno, bo 19-20 dc. Cykle mam 33-34 dni.
W piątek byłam na USG, ale jeszcze nic nie było widać. To był 4 tydzień i 2 dzień cklu. Dziś doczytałam, że na USG pęcherzyk widać przy becie 1000-2000 mlu/ml.
Mam na imię Nina lat 24 z moich obliczeń wynika, że poród będzie 26 grudnia albo 27.
Witaj

Cytat:

Dobry pomysł

Ja pamiętam, jak miałam niecałe 6 lat, jak urodził się mój brat, byłam strasznie o niego zazdrosna. A pierwsze słowa jakie wypowiedziałam, gdy rodzice przywieźli go ze szpitala do domu "A co to takie małe?"
Między mną a moją siostrą jest dokładnie taka różnica jak między Marta a maleństwem - 3,5 roku Ja podobno jak szłam do szpitala zobaczyć siostrę (kiedyś nie można było, ale że mama miała znajomą położna to chociaż przez okno) to zabrałam 2 lalki i byłam bardzo zawiedziona, że ona nie może się ze mna pobawić
Cytat:
Napisane przez madlin88 Pokaż wiadomość
Today_Tommorow tak mam już córeczkę Natalia właśnie 13 kwietnia skończyła 2 latka Wzdęcia jak wzdęcia ale te gazy to masakra hehe W pierwszej ciąży nie miałam żadnych wzdęć ani gazów przez całą ciąże.. Praktycznie ciąży nie odczuwałam, czułam się świetnie, pamiętam, że jeszcze w 9 miesiącu okna myłam i firanki wieszałam.. A teraz coś czuję że może być ciekawie

Tak juz widocznie musi być, jak jedna ciąża super, to w drugiej trzeba pocierpieć my kobiety nie możemy mieć zbyt kolorowo.
[COLOR=blue]
Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość

A mialam sie pytac, musze isc do dentysty, czy moga mi dac znieczulenie jak jestm w ciazy. Wiem ze nie wolno mi robic zadnych przeswietlen zeba i antybiotykow ale jak to jest ze znieczulaniem
Ja miała robione, ale dopiero w połowie ciąży
Cytat:
Napisane przez meiadeleite Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc nie wiem - pytałam lekarza już na poprzedniej wizycie, czy mąż będzie mógł wejść następnym razem (myślałam, że dziś będzie USG brzuszkowe), ale powiedział, że może poczekac za drzwiami. A chodze do lekarza prywatnie, więc w sumie nie wiem, dlaczego tak. Tylko że mnie to nie przeszkadzało, bo krępowałabym sie podczas takiego USG, wolałam być sama.
Ale będe nalegać, żeby przy następnym już był ze mną
To powiedz, że to dla Wad ważne. Myślę, że lekarzowi nie powinno przeszkadzać. W końcu tata ma takie same prawo podejrzeć maluszka jak i mama

Cytat:
hej dziewczynki u nas tez sloneczko swiecie ale nie mam jakos sily na nic gabrysa obudzila mnie o 5 i jeszcze w nocy chyba ja brzuszek bolal bo wstawalam 5 razy do niej
jej podziwiam Cię, ja nie daje rady wstać jak mała się o 7 budzi całe szczęście mąż jest teraz na urlopie więc śpie do 10
Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
TŻ nie chcial byc przy prodzie, ale mu pwoiedzialam ze jak byl przy przyjemniejszej czesci tworzenia swojego potomka to i powinien byc przy tej mniej sympatycznej Ostatecznie byl i nie zalowal ja zreszta tez.
Teraz bedziemy kombinowac zeby tez byl przy porodzie, tylko nie wiem czy ktoras z naszych mam zdazy dojechac zeby sie zajac Tomkiem. Bo niestety nie mamy tu nikogo z kim moglibysmy Go zostawic.
No właśnie to dla nas podwójnych mam będzie najgorsze, zostawić maleństwo(to starsze) na czas pobytu w spiztalu. ja sobie nie wyobrażam. Zwłaszcza, że jak do tej pory Marta spędziła beze mnie 1 noc! często np nie ma nas wieczorem, ale w nocy to już ja sprawuję nad nią opiekę

Cytat:
Hej

Byłam u gina.
Powiedziałam o tym, że od tego ostatniego plamienia mam po południu i wieczorami śluz zabarwiony na jasno brązowy kolor.
Powiedziała mi, że mam się tym nie przejmować, ale za chwilę dodała, że mam do niej się zgłosić w czwartek, bo chce mnie zobaczyć, bo niepokoi ją to i to wcześniejsze plamienie.
To jak ja mam się nie przejmować słysząc coś takiego????
Do 20 tygodnia będę musiała brać luteinę i no-spę

Jest mi strasznie smutno
Ale staram się nie myśleć o tym za dużo, bo wiem, że Maleństwo odczuwa mój podły nastrój

Po pracy mam leżeć plackiem w łóżku, nie łazić na żadne spacery i na zakupy.

Oby mój Maluszek rozwijał się dobrze

Jutro jeszcze idę do mojej gin, zobaczę co ona mi powie
Teraz najważniejsze dużo odpoczywaj! jestesmy z Tobą!
A z tym L4 to faktycznie masz nieciekawie, pieniądze na pewno się rpzydadzą.

Majeczka
04.12.2012 r

MoOoNiA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 11:52   #4813
weronika23
Zakorzenienie

MoOoNiA ja tez sobie nie moge wyobrazic zeby zostawic mala nigdy jej nie zostaiwlam na dluzej niz 5 godz na noc tez nigdy hehe chyba bede wyc jak bobr

madzia ja w tamtej ciazy czualm sie supe rdo konca jezdzilam autem sprztatam mylam okna poprostu wszytsko robilam a gabrysia i tak nie chciala wyjsc w terminie
Stary 2012-04-24, 11:53   #4814
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
madzius co do sukni tak juz mam i wiem co chce juz tylko jest problem z rozmiarem i jak co to w bloku u nas jest krawcowa wiec z nia zagadam zeby przerobila ..bo w 23 tyg to juz raczej bedzie widac
A pokażesz swój typ

Cytat:
Napisane przez MoOoNiA Pokaż wiadomość
Między mną a moją siostrą jest dokładnie taka różnica jak między Marta a maleństwem - 3,5 roku Ja podobno jak szłam do szpitala zobaczyć siostrę (kiedyś nie można było, ale że mama miała znajomą położna to chociaż przez okno) to zabrałam 2 lalki i byłam bardzo zawiedziona, że ona nie może się ze mna pobawić
Dobre

Cytat:
To powiedz, że to dla Wad ważne. Myślę, że lekarzowi nie powinno przeszkadzać. W końcu tata ma takie same prawo podejrzeć maluszka jak i mama
Też tak uważam

Cytat:
Teraz najważniejsze dużo odpoczywaj! jestesmy z Tobą!
A z tym L4 to faktycznie masz nieciekawie, pieniądze na pewno się rpzydadzą.

na razie nie dzieje się na szczęście nic takiego, żebym musiała faktycznie iść na to L4. Ale gdybym musiała iść na zwolnienie to dogadałabym się w pracy i nie byłoby problemu

No pieniądze się przydadzą, tymbardziej, że mi nie będzie przysługiwał macierzyński
Stary 2012-04-24, 11:55   #4815
weronika23
Zakorzenienie

masz racje przydzadza przydza bedzie wydatkow a wydatkow mnie tooo przeraza
Stary 2012-04-24, 11:55   #4816
Cecilia89
Zadomowienie

maiadeleite, cieszę się, że wszystko w porządku z dzidzią. Jeśli lekarz mówił, że trzeba się oszczędzać, to tak trzeba robić
Cecilia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 11:59   #4817
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
masz racje przydzadza przydza bedzie wydatkow a wydatkow mnie tooo przeraza
No dokładnie

Ale jakoś sobie wszystkie poradzimy
Stary 2012-04-24, 12:00   #4818
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
Precz ze złym humoremWłącz sobie dobry film i powtarzaj "Będzie ok". Ja do tej pory miałam podły humor bo nakręcałam się negatywnie na wyniki badań i badanie pk ale telefon do koleżanki mi pomógł. Zrób to samo
Cytat:

Nie smutaj się
Pamiętaj, że dzieciątko odczuwa Twój nastrój i też jest przygnębione

Cytat:

kamila-kazda z nas ma chyba takie dni..ja wczoraj popoludniu mailam nastroj płaczliwy ...tak mnie czasem bierze..w neidziele rano tez plakalam wogole nie wiadomo z jakiego powodu ot tak chyba zeby poplakac bo nudno)
Dziękuje Wam za słowa otuchy.. już dawno nie miałam takiego nastroju.. Wiem, że udziela on się mojemu maluszkowi, ale nic na to nie poradzę..

Może to dlatego, że tak mało widzę się z mężem.. Wrócił wieczorem w sobotę z tygodniowej delegacji , niedzielę spędziliśmy razem, ale mieliśmy gości wiec sie sobą nie nacieszyliśmy, wczoraj do wieczora był w pracy a dzisiaj służba 24 godzinna..

Stary 2012-04-24, 12:01   #4819
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
MoOoNiA ja tez sobie nie moge wyobrazic zeby zostawic mala nigdy jej nie zostaiwlam na dluzej niz 5 godz na noc tez nigdy hehe chyba bede wyc jak bobr

madzia ja w tamtej ciazy czualm sie supe rdo konca jezdzilam autem sprztatam mylam okna poprostu wszytsko robilam a gabrysia i tak nie chciala wyjsc w terminie
U mnie było identycznie z jazdą autem, myciem okien itd.
Jeśli chodzi o zostawienie Julci, to też sobie tego nie wyobrażam.......no ale przecież ze sobą jej nie zabiorę.

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-24, 12:03   #4820
madzius90
Zakorzenienie

A i w przychodni wyszło, że schudłam 2 kg od 11.04
Któraś waga oszukuje

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Dziękuje Wam za słowa otuchy.. już dawno nie miałam takiego nastroju.. Wiem, że udziela on się mojemu maluszkowi, ale nic na to nie poradzę..

Może to dlatego, że tak mało widzę się z mężem.. Wrócił wieczorem w sobotę z tygodniowej delegacji , niedzielę spędziliśmy razem, ale mieliśmy gości wiec sie sobą nie nacieszyliśmy, wczoraj do wieczora był w pracy a dzisiaj służba 24 godzinna..
To się nie dziwię, że jesteś taka przygnębiona
Taka praca niestety
Stary 2012-04-24, 12:12   #4821
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:

rozumiem Cię Kamila bo mam to samo...tez z tż sie widzimy -przyjezda w piatek wieczorem, a we wtorki go rankiem juz nie ma i tak w domu jak jest to wysyla maile, pracuje, projekty robi i gada na skypie ze wspolpracownikami wiec sie czuje czasami jakby u ans bylo biuro jakies..tez sie tym denerwuje i wkurzam bo chcialabym go meic dla siebie przez te 3, 4 dni a co chwile telefony, i neiw iem co jeszcze
no ale nic byle do wrzesnia sie przeprowadzamy i bede co dzien go widziala choc wieczorami
bo co z tego ze dzowni co dzien kilka arzy jak go nei ma, na skypie gadamy, smsy itd ale tutaj go nie ma
noa le nei ma co sie dolowac
u mnei wyszlo sloneczko
madzius pokaze ci jedna co mi się podoba , jest prosta bo to cywilny do tego jakies butki tylko no czy ja sie zmieszcez to inna sprawa w tym lipcu ...ale ta mi sie podoba
wogole chcailabym zebyscie mi pozniej doradzily w kwestii fryzury teraz obcielam wlosy i nie wiem myslalam o bialych kwiatkach we wlosy ..ale z drugiej str wygodniej by bylo zwiazac jakos ladnie musze wam wkleic swoje zdjecie to wtedy doradzicie)a Ty madzia masz juz fryz obmyślony??
http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr...damska/11/0/71
Stary 2012-04-24, 12:16   #4822
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
musze wam wkleic swoje zdjecie to wtedy doradzicie)a Ty madzia masz juz fryz obmyślony??
Świetna na cywilny ślub

Wklejaj swoje zdjęcie

A czy ja już mogę dołączyć do klubu??? tak nieśmialo pytam...

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 12:19   #4823
Mojitooo
Zadomowienie

Cytat:
rozumiem Cię Kamila bo mam to samo...tez z tż sie widzimy -przyjezda w piatek wieczorem, a we wtorki go rankiem juz nie ma i tak w domu jak jest to wysyla maile, pracuje, projekty robi i gada na skypie ze wspolpracownikami wiec sie czuje czasami jakby u ans bylo biuro jakies..tez sie tym denerwuje i wkurzam bo chcialabym go meic dla siebie przez te 3, 4 dni a co chwile telefony, i neiw iem co jeszcze
no ale nic byle do wrzesnia sie przeprowadzamy i bede co dzien go widziala choc wieczorami
bo co z tego ze dzowni co dzien kilka arzy jak go nei ma, na skypie gadamy, smsy itd ale tutaj go nie ma
u mnei wyszlo sloneczko
madzius pokaze ci jedna co mi się podoba , jest prosta bo to cywilny do tego jakies butki tylko no czy ja sie zmieszcez to inna sprawa w tym lipcu ...ale ta mi sie podoba
wogole chcailabym zebyscie mi pozniej doradzily w kwestii fryzury teraz obcielam wlosy i nie wiem myslalam o bialych kwiatkach we wlosy ..ale z drugiej str wygodniej by bylo zwiazac jakos ladnie musze wam wkleic swoje zdjecie to wtedy doradzicie)a Ty madzia masz juz fryz obmyślony??
Bardzo ładna sukienka
Ja też planowałam cywilny latem tego roku, ale po zajściu w ciążę stwierdziłam, że wolę poczekać aż będziemy mogli wziąć kościelny

Wklej zdjęcie, coś się wymysli
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones
Mojitooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 12:20   #4824
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
To też nie za ciekawie
Ale aby do września!
Musicie jeszcze jakoś wytrzymać

Cytat:
Wiem co czujesz
Ja jeszcze nie mieszkam z TŻ i muszą nam narazie w tygodniu wystarczać telefony, ale to nie to samo

Cytat:
Fajna ta sukienusia
A który kolor?

Z fryzurą to faktycznie łatwiej będzie doradzić, jak wkleisz nam zdjęcie swoich włosów

Ja fryz chcę coś mniej więcej takiego: http://www.planowaniewesela.pl/jpg/f...ra_weselna.jpg
Tylko z boku chcę wpiąć spinkę z czerwoną różą, taką jak w bukiecie.
Suknię mam tę (niestety zdjęcia kiepskie, ale innych zdjęć nie znalazłam ) http://www.naszekrosno.pl/sluby-i-ur...36-oferuje.htm
A buty mam te: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...mskie-czolenka

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2012-04-24 o 12:24 Powód: dopisek
Stary 2012-04-24, 12:24   #4825
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
To też nie za ciekawie
Ale aby do września!
Musicie jeszcze jakoś wytrzymać

Wiem co czujesz
Ja jeszcze nie mieszkam z TŻ i muszą nam narazie w tygodniu wystarczać telefony, ale to nie to samo

Fajna ta sukienusia

Z fryzurą to faktycznie łatwiej będzie doradzić, jak wkleisz nam zdjęcie swoich włosów

Ja fryz chcę coś mniej więcej takiego: http://www.planowaniewesela.pl/jpg/f...ra_weselna.jpg
Tylko z boku chcę wpiąć spinkę z czerwoną różą, taką jak w bukiecie.
Suknię mam tę (niestety zdjęcia kiepskie, ale innych zdjęć nie znalazłam ) http://www.naszekrosno.pl/sluby-i-ur...36-oferuje.htm
A buty mam te: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...mskie-czolenka
kurcze ale fajne buty i taniutkie

suknia boska ona ma koronke na na czesci pod biustem tak do dołu?
Stary 2012-04-24, 12:29   #4826
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze ale fajne buty i taniutkie

suknia boska ona ma koronke na na czesci pod biustem tak do dołu?
Dziękuje

Tak od brzucha jest z jakiegoś przeźroczystego materiału (nie znam się na materiałach ) z aplikacjami z koronki

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

http://www.vivienvigo.com/villa.htm
Tutaj jeszcze są zdjęcia, ale tylko góry
Stary 2012-04-24, 12:30   #4827
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
u mnei wyszlo sloneczko
Biedne jesteśmy z tym brakiem czasu , ale najważniejsze ze TŻ nas kochają

Sukienka boska

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Świetna na cywilny ślub

Wklejaj swoje zdjęcie

A czy ja już mogę dołączyć do klubu??? tak nieśmialo pytam...
W spr. klubu musisz napisac do Today_Tommorow

Madzius- już pisalam o Twojej sukni, ale musze napisac raz jeszcze- Przepiękna !!!

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-04-24 o 12:32
Stary 2012-04-24, 12:31   #4828
weronika23
Zakorzenienie

dziewczyny sukienki cudne madzia wloski sliczne mi sie podobaja wlasnie taaakie skormniutkie fryzurki
Stary 2012-04-24, 12:33   #4829
martaj9
Rozeznanie

Madzius wszystko bardzo mi się podoba. Ślicznie będziesz wyglądać

Stary 2012-04-24, 12:40   #4830
kaaamila1
Zakorzenienie

Jeszcze wracając do genetycznych to ja będę w 13 tygodniu i 2 dniu tak wiec mam nadzieję, że również nie za późno.. No, ale skoro lekarz kazał mi sie umówic tak za 3 tygodnie.. Tak więc Happy chyba możemy byc spokojne..

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości