|
|
#151 |
|
BAN stały
|
Dot.: Faceta prawiczek, kobieta z bujną przeszłością
Akurat jestem towarzyski, a na eksperymenty w łóżku byłbym otwarty i zależałoby mi na rozkoszy mojej partnerki.
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Sam dobre traktowanie może niewiele dać, jak facet nie jest "ciachem" ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- P.S. Za nieudacznika się nie uważam, a i w towarzystwie umiem brylować |
|
|
|
|
#152 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Sam się zaśmiejesz z twoich postów, jak je poczytasz już po...o ile to się zdarzy, bo przy twoim poziomie lęku, złego nastawienia, samousprawiedliwień i tchórzostwa, to niemożliwe. I wiesz, nawet nie wierzę, że z usług prostytutki nie skorzystasz z poodu zasad. Sądzę, że jej też się boisz, bo się nie sprawdzisz...To takie smutne i żałosne. |
|
|
|
|
|
#153 |
|
BAN stały
|
Tu nie chodzi o przełamanie się. Dla kobiety trzeba być facetem podniecającym seksualnie, trzeba być dla niej atrakcyjnym. Same dobre chęci nie wystarczą. Zwłaszcza w okresach, kiedy trądzik mi ostro wysypywał to mogłem co najwyżej sobie chcieć
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- A akurat zasady mam. Poza tym nie widzę sensu seksu z prostytutką, skoro ona mogłaby się mną nawet brzydzić, a zrobiłaby to, bo taka jej praca. Dla mnie fajne by było, jakby kobieta poszła ze mną do łóżka, dlatego żebym ją seksualnie podniecał i był dla niej atrakcyjny ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Mam po prostu przeszłość klasowego kozła ofiarnego, takie coś odbija się w człowieku na zawsze. Potem już byłem innym, nagle zobaczyłem że mam dużo atrakcyjnych koleżanek, które zapraszają mnie na imprezy, ale niestety problemy z samooceną zostają ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Poza tym przeraża mnie też myśl, że znajomi i rodzina dziewczyny mogliby odradzać jej związek ze mną na zasadzie: nie dość, że nie jest piękny, to nawet prawa jazdy nie ma itp. kalincia, a Ty byś mogła być z facetem bez prawa jazdy? ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Poza tym w przygodnym seksie przeraża mnie to, że intelekt, kultura, charakter nie mają w nim za bardzo znaczenia. Dziewczyna idzie do łóżka z kimś kto fajnie wygląda, bo ma ochotę na seks z fajnym samcem. Facet może być tandetnym, pustym szpanerem, liczy się to że fajnie wygląda. A potem ja bym był dla takiej dziewczyny kimś mniej atrakcyjnym seksualnie niż jej byli partnerzy, bo nie wyglądam jak pan z dyskoteki |
|
|
|
|
#154 |
|
BAN stały
|
No jednak nie widzisz. Wybacz, ale rozmowa z tobą jest nudna i nic nie wnosi w moje życie. Nie ma więc powodu, bym ją kontynuowała, bo nie jestem w stanie się z tobą porozumieć, dopóki nie zrozumiesz, że ptrzebna ci pomoc. I dopóki się nie wyleczysz, nie masz szans na dziewczynę, z którą będziesz.
Prawo jazdy nie ma żadnego znaczenia. I nie jest problemem dla nikogo. Edytowane przez kalincia Czas edycji: 2012-04-27 o 23:09 |
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Lekcja nr 1 : nie ględz w kołko o tym samym
l.2 kobiety nie lubią zakompleksionych ofiar losu l.3 przestan uzywac oblesnych okreslen na seks l.4 uwazaj na dziewice, bo i dziewica moze miec za sobą seks analny ![]() l.5 zepnij posladki i zrob to prawko, zapewne nie zdajesz, bo sobie wmowiłes, ze jestes w tym do niczego, jak widze, sporo rzeczy jestes sobie w stanie wmowic ok ide spac, kolorowych snów wszystkim, załoze sie, ze po tym wątku będa wybitnie kolorowe
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
The best way to a man’s heart is straight through his chest with a sharp knife. There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
|
|
|
|
|
|
#157 |
|
BAN stały
|
Jakie tchórzostwo? Po prostu nie jestem typem pewnego siebie samca, atrakcyjnego dla kobiet. Raczej pierwsza z rzędu klubowiczka dałaby mi kosza. Poza tym jaka pomoc? Psycholodzy cudów nie działają. Przykre, że masz mnie za nudziarza, chciałem po prostu się wyżalić, jest mi źle
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Akurat z prawem jazdy mam duże problemy jak z wieloma sprawami manualnymi. Dla mnie technika w szkole była koszmarem, z WFu byłem najgorszy i nigdy nie nauczyłem się pływać |
|
|
|
|
#158 |
|
BAN stały
|
Czemu nie zrozumiesz, że problemem nie jest to, że dziewczyna uprawiała z innym seks. To ty masz problem. Z sobą.
Już nie będę z tobą rozmawiać. Lecz się. To dobra rada nie sarkazm i wyśmiewanie. Bo inaczej nie znajdziesz sobie partnerki, a jest ci niezbędnie potrzebna, żebyś znormalniał. Więc - tylko terapia, albo "walenie konia" do końca życia. |
|
|
|
|
#159 |
|
Wtajemniczenie
|
W kółko to samo:wyuzdany seks, nawet anal, prawo jazdy,nie będę mieć dziewczyny. Ogarnij sie! Myślisz, że liczy się kasa, auto i fajny wygląd? Dla pustych panienek może tak, ale dla wartościowej dziewczyny to nie bedzie się liczyć. Masz jakiś skrzywiony obraz świata. Szczerze współczuję
|
|
#160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
The best way to a man’s heart is straight through his chest with a sharp knife. There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
|
|
|
|
|
|
#161 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#162 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#163 |
|
BAN stały
|
Dla mnie akurat nie tylko wygląd kobiety się liczy, nie jestem z tych facetów. A psycholog mi wiele nie pomoże, już prędzej by się przydał chirurg plastyczny. A kobiecie trzeba czymś zaimponować, za dobre serce nikt z nikim do łóżka nie idzie
|
|
|
|
|
#164 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#165 |
|
BAN stały
|
Nie szukam żadnej pustej. Szukam takiej, która ma poukładane w głowie
|
|
|
|
|
#166 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Boszzz, ależ Ty masz niepoukładane w głowie
|
|
|
|
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
Sam byłem popychadłem w klasie, wyśmiewany gruby ale wiesz teraz jestem trenerem krav magi a te osoby co mnie wysmiewały przeprosiły plus patrzą na mnie zazdością. A dobry psychiatra tobie pomoze ale sam tgez tego musisz chciec. Sam kiedyś chodziłem do psychologa. Widzę sterotypami jedziesz. Dla mnie pieniądze sa środkiem osiągnięcia celu.
|
|
|
#168 |
|
BAN stały
|
Autorze, nie wysyłaj mi prywatnych wiadomości - ja sobie z ciebie kpię,nie zauważyłeś. Dla mnie jesteś śmieszny, a może raczej - zabawny. Wypowiadasz się bowiem jak ślepy o kolorach. Budzisz mój śmiech, jak nie czytaty opiniami o prasie, wiesz? Dobranoc.
Edytowane przez kalincia Czas edycji: 2012-04-27 o 23:25 |
|
|
|
|
#169 |
|
BAN stały
|
Kto powiedział, że musi być? Ale nie kryję się z tym, że mam słabość do elokwentnych, bystrych, atrakcyjnych studentek
|
|
|
|
|
#170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), ale broń Boże nie z oazy, nie ortodoksyjna katoliczka, najlepiej bywalczyni klubów, rozrywkowa, towarzyska, fajna... Aha ![]() Good luck wiesz, ludzie zazwyczaj szukają kogos na swoim poziomie, czytaj: facet z mensy nie poleci na pustą lalę, a jakas zołzowata dziunia nie powinna oczekiwac ksiecia o złotym sercu. Tak też Ty nie powinieneś stawiać takich wymagań, skoro jak na razie jedyne co masz do zaoferowania to swoje prawictwo, fure kompeksów, masę absurdalnych poglądów i duszę romantyka, którą skrzętnie jednak skrywasz przed nami , wiec mniemam, ze albo głeboko ukryta albo nie istnieje (pare razy jednak o niej napomknąłeś). NAjpierw popracuj nad sobą, ale nie nad wyglądem, a nad poczuciem własnej wartości. Bo ŻADNA dziewczyna nie poleci na niepewnego siebie faceta, który będzie jej marudził nad uchem jaki to jest beznadziejny.
|
|
|
#171 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najważniejszy jest charakter! Nie praca, nie pensja, nie studia! Osobowość osoby, z którą chcesz być. Pracę zawsze można mieć inną, można nie mieć matury, a być multimilionerem! Ale trzeba mieć w sobie to "coś" tą iskrę, a nie być zakompleksiałym dupkiem, który wygłasza teorie na temat seksu i pragnień wszystkich kobiet, choć ani o 1 ani o 2 nie ma zielonego pojęcia, i który zwala wszystko na trądzik. Problem nie jest w Twoim wyglądzie, tylko w Twojej głowie... Rób tak dalej, skupiaj się nie pierdołach, użalaj nad sobą, mów jaki to jest brzydki, a kobiety wyuzdane a przeżyjesz to życie samotnie... Jest wiele osób i kobiet i mężczyzn, którzy są paskudni jak noc, ale przez to że są radośni, mają poczucie humoru, promienieje z nich życie i wiara w siebie, przekonanie o własnej wartości to nigdy nikomu nie przyjdzie do głowy, że ta osoba jest brzydka, tylko dlatego że po prostu lubi i akceptuje siebie
Edytowane przez jancia3 Czas edycji: 2012-04-28 o 01:02 |
|
|
|
|
|
#172 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#173 |
|
BAN stały
|
Romantykiem akurat jestem. Dlatego też szukam dziewczyny, która ma do seksu romatyczne podejście. A trądzuk skutecznie potrafi "zablokować" "dostęp" do dziewczyb. Oprócz wyglądu ważny jest też sposó poruszania się
|
|
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się, nie tylko Twojej ironii nie zauważyl.......
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Taką nieatrakcyjną, a inteligentną byś się nie zainteresował?
|
|
|
#176 |
|
zuy mod
|
poszukaj przez net, serio. Tylko nie zaczynaj rozmowy od pytań o doświadczenie seksualne i o tym jaki jesteś do niczego.
|
|
|
#177 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po 2. skoro sam to spostrzegłeś, że należy być atrakcyjnym, zrób coś ze swoją atrakcyjnością. Mazanie się, oznacza, że Ty sam twierdzisz, że jesteś nieatrakcyjny. One to widzą. Cytat:
Cytat:
Naucz się rozpoznawać kiedy "wstawia gadkę" i po problemie. Jest w Polsce jeszcze z 1 mln innych z którymi nie próbowałeś, nawet nie pogadałeś poważnie/albo nie poważnie. Cytat:
![]() 2. powody dla których idą do łóżka są nieogarnięte , może znajdź jakiś poradnik dla mężczyzn - "dlaczego kobiety chcą chodzić z tobą do łóżka?"3. A dlaczego musisz chodzić do łóżka z miłości a nie dla fizycznej przyjemności? Skoro one używają imitacji tłoczka do zaspokajania się, czemu nie uzywac ich jako futerału? Licz się tylko z tym, że ta która chodzi do łóżka z miłości /a nie po tłoczenie/ wk*** się gdy będziesz proponował tłoczenie. A te z dyskoteki, którym zarzucasz brak potrzeb intelektualnych są tam właśnie nie dla potrzeb intelektualnych ale dła tłoczenia.Zatem patrz dokąd chodzisz i po co tam chodzą one. Rozważania intelektualne nie są dobre na dyskotekę, tak samo jak rozważania o tłoczeniu w bibliotece ![]() Cytat:
, szczera chociaż pomimo innych wad.Cytat:
Skąd wiesz, że nie jesteś? Aaaaa, zawsze marudzisz, i chcesz się załapać na seks "z litości"? ![]() A inne samce, mają ochotę ci przy****ć za mazanie się? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobre, za dobre serce to możesz dostać "w mordę" albo kopa w tyłek. Albo dostaniesz od losu taką sukę (mentalną), że wogóle Ci się odechce ![]() Zostaw sobie "dobre serce" dla dzieci. Tylko, że obecnie modne "bezstresowe wychowanie" też robi z gówniarzy powtory, więc to "dobre serce" to tylko na szczególne okazje. Kobietom trzeba czymś zaiponować, bo niestety ich życie jest nudne i potrzebują bodźców Taka wada mózgu. Bez emocji nic nie ma. Tylko zapijanie alkoholem pustki w piątkowy wieczór.Nie jestem alfa, i wiesz gdzie to mam?
|
||||||||
|
|
|
|
#178 | |
|
zuy mod
|
Cytat:
![]() i widzisz, masz przykład że kobiety są różne
|
|
|
|
#179 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale generalnie chyba każdy szuka osoby, która fizycznie mu jakoś będzie odpowiadać. Wygląd jest jednak ważny. Dlatego nad nim pracuję ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Każdy ma jakąś przeszłość, ale my jej nie musimy akceptować. Jeśli dziewczyna chodziła do łóżka po pijaku z obcymi prymitywnymi troglodytami to ja tego akceptować nie muszę. A seks przygodny naprawdę mnie nie interesuje. Za duże ryzyko itp. ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Dodam, że bardzo doświadczona dziewczyna też może po prostu prawiczka nie chcieć i dla niej prawiczek w wieku 25+ lat może być po prostu śmieszny |
||
|
|
|
|
#180 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Akurat prawko, zarobki, wyglad to u Ciebie najmniejszy problem - gorzej ze światopoglądem. Tak czy inaczej subskrybuje bo jest beka ![]() PS Nawet anal ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.