|
|
#871 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII
Treść usunięta
|
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
Gold fajnie by było
aaa właśnie, nie pokazałaś chyba tych poduszek co szyłaś ![]() Miałam się uczyć, a siedzę w necie i czytam relacje z matur i przecieki tematów. Poród to pikuś w porównaniu do tego jak się stresuję maturą brata.
|
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Gold Ty wariatko!!!
![]() ![]() Wiosenny power w Ciebie wstąpił! ![]() ![]() Aż mi głupio, że ja się wczoraj cały dzień leniłam, chociaż byłam pobiegać, to liczy się prawda? ![]()
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
i wzajemnie
![]() ZGUBIŁAM OBRĄCZKE! tragedia, jestem załamana, wczoraj byłam na zdjęciach i było przegorąco i mi cholernie ręka spuchła wiec ściągnęłam i jak debil wrzuciłam ją do torebki, potem zapomniałam i co i nie mam... dzwoniłam do przyjaciółki, ta mnie kulturalnie mówiąc opierdzieliła ale jak będzie w domu tzn wróci z pracy to poszuka w aucie etc, za to mój mąż jest mega kochany i wyrozumiały.. jesoo jakby jeszcze on na mnie siadł to bym się rozryczała...
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
Marta o kurde.... mam nadzieję, ze gdzieś po drodze nie wypadła Ci z torebki.
|
|
|
|
#876 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
mam!!!!!
napisałam wam i mówię wdech wydech po kolei co robiłam, wiem że jak siedziałam w aucie to wrzucałam ją do czegoś mniejszego i do torebki bo bałam się że zaplącze się w podszewkę, no i przeszukałam wszytko ale jakoś tam mało mi tych rzeczy było wchodzę do łazienki i mówie KOSMETYCZKA, przecież się dziś nie malowałam a wczoraj ją miałam i wrzuciałam w całości do łazienki patrzę i jest ![]() musiałam szybko odwołać red alarm bo przyjaciółka obdzwoniła pół rodziny kto jest koło jej auta zeby szedł szukać ![]() ale jestem gapa ![]() ![]() zawsze chowam do portfela a teraz.. bu ![]() ale najważniejsze ze jest
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-05-04 o 11:43 |
|
|
|
#878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głowa do góry p.s. sprawdź podszewkę w torebce, może jest dziura i wpadła pomiędzy materiał a podszewkę? Duża ta torebka? Na pewno nigdzie nią nie wywijałaś, więc nie mogła wypaść. Przykro mi bardzo! Nooo to obie byłyśmy wczoraj aktywne! ![]() Szkoda, że nie przyjedziecie w niedziele Ja namawiam męże na targi piwa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
Byłam pewna, że gdzieś musi być! ![]()
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby sprawdzić, targać chciałam ale mój wyrozumiały mąz kazał mi na spokojnie wszystko analizować
|
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#881 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
hej melduje sie ze zyje
a wasciwie powinnam napisc ledwie zyje ja dalej chora i to nie za dobrze a najgorsze ze natalie rozłozyło jest chora katar po pas kaszle borajstwo nos zatkany tak ze nie moze oddychac co za tym idzie nie umie spac wczoraj mielismy koncert od 20 do 2330 i zasneła w koncu na rekach a po godzinie juz był wzask bo nie ma czym oddychac kiepskie to wszystko z dobrzych stron byłysmy dzis u lekarki dostałysmy inne leki ale oskrzela i płuca czyste na szczescie ide popatrzec co u was nawet nie mam siły czytac
|
|
#883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no to już rozumiem, więc czekam na jutro ew. niedziele dziękuję podejrzewam, ze było bo mnie kuły jajniki no i lekarz mówił, że kilka dni i powinna być. W sumie to ciekawe czy jeżeli pęcherzyk już miał 18mm to mógł nie pęknąć? tylko np. zmaleć i się wchłonąć w sensie, ze jednak nie było tej owulacji?martucha84 chcesz żebyśmy na zawal poschodziły!? Całe szczęscie, ze się znalazła gapo Chwila przerwy od filozofii ![]() Nie dość, że mnie boli podbrzusze, jest mi niedobrze, cycki napierniczają (jedyny plus to, że wypływają ze stanika )- czyli wszystko wskazuje na @ to jeszcze kluje mnie w jajniku a to już nie wiem co oznacza, bo że w owulację to rozumiem, ale przed miesiączka? nie rozumiem ciekawe czy w weekend dostanę tę @... |
|
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
Ana masz teraz egzamin z filozofii?
Miałam na licu - genialny przedmiot! ![]()
|
#885 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może nie byłyb zły, ale wykładowca jest bardzo specyficzny ;/no i teraz będzie zal z ćw, potem z seminariów, a potem jeszcze egzamin- nic tylko się zastrzelić ![]() Lekarz coś wspominał, że po owulacji mogę dopomóc się progesteronem- tylko nie wiem czy była (bo jeżeli przed to on blokuje). W każdym razie jeżeli jutro lub w niedzielę nie dostanę to wieczorkiem biorę dupek A jeżeli taki pęcherzyk się wchłania, to tak mogą powstawać te policystyczne jajniki? bo one mają na powierzchni właśnie pęcherzyki... hmm |
|
|
|
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ciagle jak pisałam cos robiłam. Normalnie ani tv, ani nic, moze 5 stron ksiażki przeczytałam przez ten tydzień ![]() ale wrzucę obiecuję, bo wyszły fajnie ![]() Znalazłam dzisiaj na przerwie w pracy w antykwariacie podłużny taboret do przedpokoju za 33 zł! ale chyba po niego wrócę i znowu bedę zajęta |
|
|
|
|
#888 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie tak duży jak mondeo, a pojemny. A musi być kombi? Bo Focus hatchback ma spory bagażnik, a w wersji kombi to chyba tylko 100 l więcej. Cytat:
Cytat:
![]() Marta - to ogłoszenie to masakra, co jeszcze wymyślą???? Dla mnie poronione jest kupowanie dziecku kłada albo skutera na komunię ![]() Cytat:
Bo niezły plan zrealizowałaś - jakieś 200% normy![]() Cytat:
Cytat:
A w ogóle to widzałam świetny pomysł na ścianę do przedpokoju lub salonu. Trzeba wywołać ulubione zdjęcie w dużym formacie np. na pół ściany, następnie ramki w jednym kolorze ale różnej wielkości (prostokąty i kwadraty) układa się na podłodze koło siebie, aby powstał duży prostokąt (coś jak puzzle) wielkości mniej więcej tego zdjęcia (jak cienkie ramki) albo większy niż zdjęcie (jak ramki są grube). Następnie rozcinamy zdjęcie na takie fragmenty aby pasowały do ramek i oprawiamy. Po oprawieniu mamy gotową dekorację do powieszenia na ścianie - super jak się zrobi małe odległości pomiędzy ramkami. A i ramki nie mogą być za małe, bo się obraz "gubi". JAk ja się cieszę, że jest weekend!!! Matko, dzisiaj już nie mogłam w pracy, odliczałam minuty do wyjścia.
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2012-05-04 o 17:09 |
||||||
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
No... bo ja czekam na te zdjęcia
|
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
iwka musi byc kombi bo z dzieckiem niestety to i van to za malo
![]() ![]() ![]() zdecydowalismy sie wybierac miedzy trzema autami - bedziemy po porstu czekac na okazje ![]() i tak focus, mondeo albo laguna hihih jutro pojde do komisu zasiasc w tych autach kupolam sobie skorzane baleriny, w takim cielistym kolorze w rylko za 145zl, ale nie rylkowej firmy. i juz wiem ze mnie w jednym miejscu obetra, ale jak obetra to sie uloza i bedzie gites. jeszcze sandalkow szukam, najlepiej dwoch par, eleganckich i takich sportowych
|
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
anika zdrówka!
byłam w bibliotece, zapisałam się, jako że kasy na razie brak zmuszona jestem do przerwania mojego ksiażkowego zakupoholizmu i wypożyczać, no ale ![]() wole to niż nie czytać szkoda tylko że biblioteka słabo zaopatrzona, ew. Pani mało skora do pomocy suma sumarum nic z mojej listy must have nie było.. albo nie było bo nie ma albo wypożyczone i pani mi dała - tam gdzie rzeka kończy bieg - autor "kiedy płaczą świerszcze" podobno równie dobra.. zobaczymy.. ![]() jako że mąż okupuje kompa i nadal okupywać będzie to pewnie dużo będę miała czasu by czytać
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Gold dla mnie ten tydzień też zwariowany, raz do pracy, a raz wolne- łatwo się pogubić. Wczoraj miałam dzień pełen przygód. Mieliśmy się wreszcie wybrać ze znajomymi na przekładany kilka razy wyjazd krajoznawczy do Gołuchowa, jednak na 10 min przed wyjazdem przywaliłam nogą w ławę i złamałam mały palec. Tak wiec zamiast ruszać w Polskę-wyruszyliśmy na izbę przyjęć. Tam oczywiście naczekałam się prawie 2 godziny żeby dowiedzieć się to co już wiedziałam-czyli, że palec jednak złamany. Szybko nastawili co trzeba, założyli plaster,zalecili obuwie z twardą podeszwą i wypisali skierowanie do poradni chirurgicznej na kontrole. A potem szybka zmiana planów i wyjechaliśmy do Kórnika- ależ tam piękne arboretum- wszystko kwitnie, pachnie i zachwyca. Ech nie żałuję tego wyjazdu mimo lekkiego przeforsowania stopy |
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia jeżeli mogę odradzić to odradzam lagunę, laguny dwójki są strasznie wadliwe a części drogie renault ma.
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
baja
to sie nazwiedzalas izbe przyjec. bidulka.bzyczka no wlansie francuzy ponoc maja czesci drogie. ale gosciu co nam spriwadzi ma wlansie lagune, i super mu sie sprawdza. chyba zalezy od egzemmplarza. hihih
|
|
|
|
#895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ja sie dzisiaj mega wynudzilam w pracy... wklepalam moze z 4 zamowienia i zadzwonil az 1 telefon... tak moj dyzur byl dzisiaj konieczny pierwszy raz mialam taki spokoj w 4 letniej karierze zawodowej hahaha
|
||
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia no części drogie. My mieliśmy renault teraz mamy opla. I części do renault kosztowały 2, 3 razy tyle co do opla.
|
|
#897 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miły dzionek za nami Wczoraj oglądałam "Służące", jeśli któraś z Was jeszcze nie widziała, to szczerze polecam! |
||||
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Marta uff...
|
|
|
|
#899 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koniecznie podziel sie swoimi dzielami! Cytat:
dobrze ze sie dobrze skonczylo Cytat:
![]() Iwka - fajny pomysl z tymi ramkami! tylko potem powiesic to rowno i rowno wywieryac rowno dziury w sianie. anika - juz trzymalam w rece tel zeby do ciebie napisac, dobrze ze sie odezwalas. Zdrowka dziewczyny! U nas milo-odwiedziny cioci,babci i kuzynki. Muffiny cytrynowe z czekolada smakowaly. Teraz w koncu noga do gory i odpoczynek. |
|||
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Czy jeszcze kiedyś uda mi się być na bierząco...
Marta gapo dobrze ze sie znalazła |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

aaa właśnie, nie pokazałaś chyba tych poduszek co szyłaś 

Ja namawiam męże na targi piwa 

w sensie, ze jednak nie było tej owulacji?
a to już nie wiem co oznacza, bo że w owulację to rozumiem, ale przed miesiączka? nie rozumiem
może nie byłyb zły, ale wykładowca jest bardzo specyficzny ;/
ale ciagle jak pisałam cos robiłam. Normalnie ani tv, ani nic, moze 5 stron ksiażki przeczytałam przez ten tydzień 
ale chyba po niego wrócę 
i wieczór już spędzamy we 2