Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-14, 12:23   #1531
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość

Kupowałam mamie kremy z Celii i maczałam tam paluchy Przyznam się, że zaskoczyły mnie na plus. Przy najbliższej okazji zakupię mleczka do demakijazu

Swojego czasu na Wizażu był prawdziwy boom na Siarkową Moc mnie za bardzo nie zachwyciła ale dużo zależy od cery.
Ja w miarę używania coraz bardziej się do tego kremiku przekonywałam Pierwsze 2 użycia to było małe rozczarowanie, ale potem widziałam, że było coraz lepiej, a po nałożeniu ładnej warstwy na noc, buzia rano była fajnie wypoczęta, rozjaśniona Na dzień cieniutka warstwa też się nadaje, także na razie jestem z kremiku zadowolona No i ta cena

Luzia, przypomniało mi się jeszcze że byłam bardzo zadowolona z kremu matująco-antybakteryjnego z Jadwigi, na ich stronie jest trochę drogi, na allegro znacznie tańszy i piekieeeeelnie wydajny! Dostałam same próbki do testów i to wcale niedużo bo kilka, a używałam ponad miesiąc codziennie Mat jest delikatny, krem lekki i ładnie pachnie.
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 12:35   #1532
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli lubisz brązy to polecam, mnie się on bardzo podoba

Ważne, że jesteś zadowolona.
Akcja fajna ale ja wolę inne przedsięwzięcia

Kupowałam mamie kremy z Celii i maczałam tam paluchy Przyznam się, że zaskoczyły mnie na plus. Przy najbliższej okazji zakupię mleczka do demakijazu

Swojego czasu na Wizażu był prawdziwy boom na Siarkową Moc mnie za bardzo nie zachwyciła ale dużo zależy od cery.
Spodobał mi się pomysł blogboxa, bo szukając kosmetyków dla innej osoby trafiam za każdym razem na prawdziwe perełki
Dla siebie samej nie chce mi się tak wysilać
No i bardzo lubię kupowac komuś prezenty
tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 12:37   #1533
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Nooo, takie łuki do polowania Ale dla mnie to tak rekreacyjnie chciałam
Mój tż ma łuk. I zbroję skórzano-metalową.
I inne bajery, bo był kiedyś w bractwie rycerskim.

A ja dorwałam korektor Rimmela Wake me up za zawrotną sumę 9,99zł
Takie cuda tylko w Pepco.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 12:38   #1534
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Ja bym nie miała co kupić dla kogoś do BlogBox'a, dlatego się nawet nie bawię

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 12:39   #1535
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Aniusia1408 Pokaż wiadomość
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki dziś do 15. Mam zerówkę, która jest mega ważna

No to trzymamy

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
W końcu się zmobilizowałam do obróbki zdjęć [jak ja tego nie cierpię ] i pojawiła się notka makijażowa [dawno nie było ].
Mam podobny problem, ale z recenzjami zawsze je odkładam na potem, ale dzisiaj hurtowo tworzyłam, 4 udało mi się mniej więcej napisać, od teraz chyba regularnie będę pisać po każdym użyciu wrażenia związane z kosmetykiem i na podstawie tego wyciagnę wnioski

U mnie recenzja szamponu Garnier z olejkiem awokado do włosów zniszczonych i suchych.
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 12:44   #1536
Konto usunięte

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;34702532]No to trzymamy

Mam podobny problem, ale z recenzjami zawsze je odkładam na potem, ale dzisiaj hurtowo tworzyłam, 4 udało mi się mniej więcej napisać, od teraz chyba regularnie będę pisać po każdym użyciu wrażenia związane z kosmetykiem i na podstawie tego wyciagnę wnioski

U mnie recenzja szamponu Garnier z olejkiem awokado do włosów zniszczonych i suchych.
[/QUOTE]

Przeczytałam recenzję, dobrze wiedzieć Teraz buszuję po Twoim blogu i szukam szamponu, który oceniłaś pozytywnie, bo widzę że mamy podobne potrzeby
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 12:53   #1537
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34702170]Ja w miarę używania coraz bardziej się do tego kremiku przekonywałam Pierwsze 2 użycia to było małe rozczarowanie, ale potem widziałam, że było coraz lepiej, a po nałożeniu ładnej warstwy na noc, buzia rano była fajnie wypoczęta, rozjaśniona Na dzień cieniutka warstwa też się nadaje, także na razie jestem z kremiku zadowolona No i ta cena

Luzia, przypomniało mi się jeszcze że byłam bardzo zadowolona z kremu matująco-antybakteryjnego z Jadwigi, na ich stronie jest trochę drogi, na allegro znacznie tańszy i piekieeeeelnie wydajny! Dostałam same próbki do testów i to wcale niedużo bo kilka, a używałam ponad miesiąc codziennie Mat jest delikatny, krem lekki i ładnie pachnie.[/QUOTE]

Ceny Celii są śmieszne, a przy okazji przypomniałaś mi, że pora obsmarować ich cienie- nikomu nie polecam! i róż, jest świetny ale jest też ALE...

Cytat:
Napisane przez tova1 Pokaż wiadomość
Spodobał mi się pomysł blogboxa, bo szukając kosmetyków dla innej osoby trafiam za każdym razem na prawdziwe perełki
Dla siebie samej nie chce mi się tak wysilać
No i bardzo lubię kupowac komuś prezenty
Pomysł fajny, zgodzę się ale ja lubię szukać nawet dla siebie samej.
Co do innej formy to spodobała się nam forma "pudełka na życzenie". Ustaliłam z paroma osoba, blogerkami z niektórymi się znamy, że spełniamy swoje zachcianki. Przy okazji wpadnie zawsze coś więcej i przyznam się, że to wciąga
W taki sposób mamy prezenty, które łączą przyjemne z pożytecznym.

W moim przypadku BlogBox się wyklucza bo ja nie potrafię trzymać się określonych wytycznych i zawsze wpadło by coś ponad przewidzianą kwotę. Dlatego to jest dla mnie ograniczające.

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Dlaczego? nie bardzo rozumiem

U mnie w końcu notka o pielęgnacji, zrobiłam podsumowanie maja i nowości na czerwiec
Stary 2012-06-14, 12:57   #1538
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie to tragedia, dawno nie miałam takich cieni abym była cała osypana nimi podczas makijażu. SZOK.
Co prawda Lucky Mia KLIK!jest przepięknym brązem i dla niego pomęczę sie od czasu do czasu ale mogli się bardziej postarać.
Rozumiem, że ta marka jest tania ale cena nie zawsze jest wyznacznikiem jakości choć w tym przypadku tanie i do.... no

Pewnie, że może być

* to ja coś do kawusi podaję, mam placek ze śliwkami
nie zrażajcie się do tych cieni, matowe się nie osypują jakoś specjalnie mocno

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

oo, co ja paczę ;-) gratulacje
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:00   #1539
Konto usunięte

Cytat:
Ceny Celii są śmieszne, a przy okazji przypomniałaś mi, że pora obsmarować ich cienie- nikomu nie polecam! i róż, jest świetny ale jest też ALE...

Ja nawet nie widziałam nigdzie tych cieni, z kolorówki Celia mam tylko 2 pomadki nude I jeszcze na jedną się czaję
Stary 2012-06-14, 13:04   #1540
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

U mnie dziś bronzer essence A wieczorem idę do kina i nie wiem na co jaki film polecacie?
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:21   #1541
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Dziewczyny często wrzucają świetne kosmetyki, które u mnie są np. niedostępne. Zresztą, u mnie na wiosce to wielu fajnych rzeczy brakuje

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-06-14, 13:23   #1542
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Też mam zawsze problem, żeby zasiąść przed obróbką zdjęć
Dla mnie to masakra. Jeszcze do tego okazuje się, że po wrzuceniu fotek na stronę maja inne kolory i strasznie wyblakłe się wydają
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;34702532]

[/QUOTE]
Hehe, to Ci powiem, że ja mam specjalny notes, gdzie zapisuję sobie spostrzeżenia odnośnie testowanego kosmetyku Potem recenzja niemal sama się pisze . Tylko jeszcze wenę trzeba mieć .
Czasem jak mnie najdzie, to potrafię stworzyć kilka pod rząd. Ostatnio jednak z braku czasu robię wszystko na bieżąco, wieczorami.
Sporo pomaga też plan na nadchodzące notki, bo łapię sie na tym, że sama nie wiem o czym pisać. A jak mam ściągawkę, to przynajmniej rozmyślania "co wybrać" odchodzą

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:23   #1543
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość
Hmmm.... no może jak będzie okazja

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34703046]Ja nawet nie widziałam nigdzie tych cieni, z kolorówki Celia mam tylko 2 pomadki nude I jeszcze na jedną się czaję [/QUOTE]

Też mam dwie Nude i chyba 4 kryjące, zadowolona jestem i zaspokojona w tej materii.
Myślałam, że cienie będą lepsze ale róż ma boski kolor.

Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
U mnie dziś bronzer essence A wieczorem idę do kina i nie wiem na co jaki film polecacie?
Idę pooglądać
A co ciekawego w PL teraz jest w ogóle?
Stary 2012-06-14, 13:27   #1544
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego?

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:

Pomysł fajny, zgodzę się ale ja lubię szukać nawet dla siebie samej.
Co do innej formy to spodobała się nam forma "pudełka na życzenie". Ustaliłam z paroma osoba, blogerkami z niektórymi się znamy, że spełniamy swoje zachcianki. Przy okazji wpadnie zawsze coś więcej i przyznam się, że to wciąga
W taki sposób mamy prezenty, które łączą przyjemne z pożytecznym.

W moim przypadku BlogBox się wyklucza bo ja nie potrafię trzymać się określonych wytycznych i zawsze wpadło by coś ponad przewidzianą kwotę. Dlatego to jest dla mnie ograniczające.

U mnie w końcu notka o pielęgnacji, zrobiłam podsumowanie maja i nowości na czerwiec
Wiem o czym mówisz
Niestety większość była za kwotą 40 zł.

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość

oo, co ja paczę ;-) gratulacje

to chyba się skuszę następnym razem
Stary 2012-06-14, 13:29   #1545
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny często wrzucają świetne kosmetyki, które u mnie są np. niedostępne. Zresztą, u mnie na wiosce to wielu fajnych rzeczy brakuje
Znam ten ból. Jeszcze zanim wyjechałam z Czestochowy to czułam się jak na końcu świata.... dobrze, że wiele rzeczy można zamówić via net

A teraz powiem Ci, że mam wszystko pod nosem to.... brakuje polskich marek

Cytat:
D
Hehe, to Ci powiem, że ja mam specjalny notes, gdzie zapisuję sobie spostrzeżenia odnośnie testowanego kosmetyku Potem recenzja niemal sama się pisze . Tylko jeszcze wenę trzeba mieć .
Czasem jak mnie najdzie, to potrafię stworzyć kilka pod rząd. Ostatnio jednak z braku czasu robię wszystko na bieżąco, wieczorami.
Sporo pomaga też plan na nadchodzące notki, bo łapię sie na tym, że sama nie wiem o czym pisać. A jak mam ściągawkę, to przynajmniej rozmyślania "co wybrać" odchodzą
U mnie jest folder i na bieżąco robię notatki w Wordzie, później tylko ogarniam całość i tworzę tekst.
Kiedyś trzymałam się metody " notesowej" ale lepiej mi się pracuje na dokumentach tematycznych. Trzymam wszystko jeszcze na kilku dyskach wirtualnych gdyby komputer zrobił kuku.
Dawno temu straciłam wszystkie dane i od tego czasu dmucham na zimne.
Macie jakiś system pracy nad notkami? bo przyznam się, że przykładam coraz większą wagę do tego, na parę spraw zwrócono mi uwagę i to było dobre Mistrzem pióra nie będę ale staram się aby było jasno i przejrzyście. Są jednak miejsca gdzie aż boli czytanie....
Stary 2012-06-14, 13:32   #1546
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
Trus ja mieszkam pod Warszawą, pracuję w Warszawie a i tak 99% moich zakupów robię przez internet.
Bo Warszawa Warszawą, ale naprawdę dobrej drogerii nie mogłam znaleść. Za to jak jadę do rodziców do Puław, obkupuje się jak głupia w Bielendę, Joannę, Erisa, Tołpę, Essence.
Poprzednie boxy praktycznie skompletowałam na allegro.

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Znam ten ból. Jeszcze zanim wyjechałam z Czestochowy to czułam się jak na końcu świata.... dobrze, że wiele rzeczy można zamówić via net

A teraz powiem Ci, że mam wszystko pod nosem to.... brakuje polskich marek

U mnie jest folder i na bieżąco robię notatki w Wordzie, później tylko ogarniam całość i tworzę tekst.
Kiedyś trzymałam się metody " notesowej" ale lepiej mi się pracuje na dokumentach tematycznych. Trzymam wszystko jeszcze na kilku dyskach wirtualnych gdyby komputer zrobił kuku.
Dawno temu straciłam wszystkie dane i od tego czasu dmucham na zimne.
Macie jakiś system pracy nad notkami? bo przyznam się, że przykładam coraz większą wagę do tego, na parę spraw zwrócono mi uwagę i to było dobre Mistrzem pióra nie będę ale staram się aby było jasno i przejrzyście. Są jednak miejsca gdzie aż boli czytanie....
Ja zaczynam od zdjęć, kataloguję je w folderach nazwanych tytułem przyszłego posta.
U mnie był taki zarzut, że piszę niepoprawnie gramatycznie (szyk przestawny w zdaniu) i mam dziwne słownictwo

Edytowane przez tova1
Czas edycji: 2012-06-14 o 13:34
Stary 2012-06-14, 13:42   #1547
Aguu
Rozeznanie

Uff spięłam się i wypłodziłam notkę półproduktową, zapraszam

Hexxano jeszcze w odniesieniu do wyjazdu do UK - praca przez agencję, lokum nie zapewniają, o matko zapomniałam o co jeszcze pytałaś
Może uderzę na PW jeżeli nie masz nic przeciwko?

Aguu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:42   #1548
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zaczynam od zdjęć, kataloguję je w folderach nazwanych tytułem przyszłego posta.
U mnie był taki zarzut, że piszę niepoprawnie gramatycznie (szyk przestawny w zdaniu) i mam dziwne słownictwo
Zdjęcia to swoją drogą też mam podział na foldery w których oznaczam firmy/produkty a później skupiam się na nazwach. To jest dobre bo mam porządek a przy takiej ilośći zdjeć nie wyobrażam sobie aby było inaczej.

Wiesz, nie każdy musi być mega specem od języka
Chodzi mi oto, że są miejsca gdzie widać jak notka powstaje impulsywnie od razu w oknie Bloggera i pewne sprawy są mocno rażące. Lubię kiedy tekst jest czytelny, czcionka ma odpowiednią wielkość/kolor itd. no i sam tekst też cos wnosi
Stary 2012-06-14, 13:47   #1549
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam BARDZO WAŻNE PYTANIE

jak fotografujecie makijaże, ze one maja na zdjeciu takie nasycone kolory ?????
ja robię fotki przy oknie, ale różnie to bywa ze światłem później wycinam fragment ze zdjęcia i zmniejszam - nie kombinuję nic w programie graficznym

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Mi nie przeszkadzają perły

Zazdroszczę kolekcji

No właśnie ja byłam napalona na au naturel, ale poczytałam i dałam sobie spokój skoro to takie cienkie maty..
witam
ja chciałam najpierw kupić au naturel, ale ostatecznie zrezygnowałam na korzyść oss i jestem w niej zakochana a szczególnie w perłach

dostałam maila od Lirene, że znów jedzie do mnie jakaś paczka - co oni nas tak rozpieszczają nie będę w stanie przetestować wszystkich kosmetyków typu: tonik, bo używam hydrolatu oraz kilku sztuk podkładów i zastanawiam się czy nie zrobić losowania wśród blogerek w zamian za recenzję gościnną? jak myślicie?
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:48   #1550
kasiaj85
Moderator

Cytat:

kosmetycznego nic, ale jest piękna biżuteria z muszel Paua, likiery figowe, morele i figi
I super przystojni Chorwaci
dzięki za cynk, zapiszę )
z mężem jadę, to przecie sobie Chorwata nie przywioze na pamiątkę... choć przyznaję, np taka chorwacka reprezentacja w nogę to się nieźle prezentuje
Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość
Chorwacja <3 bywam co roku.
Co zabrać: jeśli pijesz kawę z mlekiem skondensowanym to zabierz zapas bo u nich jest ciężko dostępne. Poza tym polecam zabranie masła bo wszystkie ich masła są słonawe. Z kosmetyków - wysokie filtry i produkt odstraszający komary. W zeszłym roku strasznie cierpieliśmy bo była jakaś plaga. Odradzam zabieranie butów do wody bo u nich jest ogromny wybór i znacznie niższe ceny więc można pierwszego dnia kupić i tyle.

Co kupić kosmetycznego? Chyba nic. Ewentualnie DM-owe rzeczy. (essence, alverde, dm, s-he itp). Można się też przyjrzeć żelom do mycia ciała palmolive i bourjois bo często mają zapachy które u nas nie są dostępne.
dzięki!
Na szczęście ani kawy nie piję ze skondensowanym mlekiem, ani masła nie jem z małżonkiem (ja ze względów dietetycznych a on tak po prostu) więc tego brak nam nie będzie, ale za to wezmę moje cienkie mleko 1,5% - tak w razie w. Dzięki za ten cynk z komarami, już się zaopatrzyłam w urządzenie do prądu, takie do pokoju i w spray. Buty mam od rodziców, więc nie musialam kupować, rozmiary nam się idealnie zgadzają
Nie wiedziałam że mają tam DM fajnie, byle bym tylko znalazła jakiś w Puli.

Ogólnie witam się z Wami w tym rozgardiaszu moim.

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:52   #1551
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
ja robię fotki przy oknie, ale różnie to bywa ze światłem później wycinam fragment ze zdjęcia i zmniejszam - nie kombinuję nic w programie graficznym

witam
ja chciałam najpierw kupić au naturel, ale ostatecznie zrezygnowałam na korzyść oss i jestem w niej zakochana a szczególnie w perłach

dostałam maila od Lirene, że znów jedzie do mnie jakaś paczka - co oni nas tak rozpieszczają nie będę w stanie przetestować wszystkich kosmetyków typu: tonik, bo używam hydrolatu oraz kilku sztuk podkładów i zastanawiam się czy nie zrobić losowania wśród blogerek w zamian za recenzję gościnną? jak myślicie?
Powiem tak, jestem bardzo mile zaskoczona jeżeli chodzi o podejście PR całego koncernu ERIS i myślę, że wiele firm mogłoby się na nich wzorować
Dostałam dzisiaj wiadomość o wysyłce i trochę mnie to zdezorientowało bo wiem, ze oni nie maja budżetu na wysyłki zagraniczne. Okazało się, że będą wysyłać paczki do moich rodziców i bez znaczenia kiedy je odbiorę. Żadnych terminów/wytycznych- totalny luz i swoboda.

Równie dobrze współpracuje mi się z Flos lekiem, teraz wprowadzają nową akcję i zaciekawił mnie jej zakres.
Stary 2012-06-14, 13:56   #1552
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Tak gadacie o zdjęciach, a ja teraz obrabiam

Chciałam donieść, że penne z zielonym pesto i kurczakiem wyszło pycha

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-06-14, 13:58   #1553
_polly_
Zakorzenienie

U mnie post z njusem o korektorze w pepco.
I szykuje się kolejny, czy aby na pewno niebieskie cienie nie pasują do niebieskich oczu, o

Stary 2012-06-14, 14:02   #1554
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
U mnie post z njusem o korektorze w pepco.
I szykuje się kolejny, czy aby na pewno niebieskie cienie nie pasują do niebieskich oczu, o

to u Ciebie chyba Rodzynka wypatrzyła notkę z upiecaimi włosów

Rodzynkoooooooo- zerknij do Polly
Stary 2012-06-14, 14:05   #1555
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34702670]Przeczytałam recenzję, dobrze wiedzieć Teraz buszuję po Twoim blogu i szukam szamponu, który oceniłaś pozytywnie, bo widzę że mamy podobne potrzeby [/QUOTE]

Jeśli szukasz z silikonami to polecam z Elseve do włosów farbowanych a jeśli bez to raczej żadnego nie polecę

Cytat:
Ja czasami wcześniej zapisuję w notatniku w kompie No tak, o wenę ciężko, zresztą ja mam nawyk do chaotycznych notatek i żeby jakoś wyglądała to muszę godzinę przy niej siedzieć

Ja ostatnio miałam jakiś zastój na wymyślanie notatek, ale to przez chorobę, nie potrafiłam się skoncentrować, a teraz daję radę, jak policzyłam to mam z 7 kosmetyków do opisania, poza tym kilka zdjęć do obrobienia, więc znowu notka będzie i powoli zbieram makijaże na kolejną notkę

Próbowałam dzisiaj zrobić chipsy z marchewki, ale nie za bardzo mi wyszły za to schab ketchupowy jest mniam

A się pogoda u mnie popsuła, leje, wieje, teraz tylko czekać aż burza przyjdzie

A przedwczoraj mój kuzyn miał wypadek samochodowy ale na szczęście dużo obrażeń nie ma, tylko, że teraz to mi ciągle w głowie siedzi i się obawiam żeby bratu się coś po drodze przykrego nie przytrafiło
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 14:11   #1556
Hosenka*
Zakorzenienie

Przez wyjazd do Paryża zupełnie wypadłam z obiegu blogowego Nie mam też za bardzo weny do ogłoszenia rozdania z okazji 2 lat bloga, a nagrody są hmmm .... ciekawe

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 14:14   #1557
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
to u Ciebie chyba Rodzynka wypatrzyła notkę z upiecaimi włosów

Rodzynkoooooooo- zerknij do Polly
Ano, ano. http://mimsuru.blogspot.com/2012/06/...nspiracje.html
Ale może chodzić też o kogoś innego, bo widziałam, że na następny dzień ktoś podobnego posta dał.

A to zapytanie Rodzynki przegapiłam.

Edytowane przez _polly_
Czas edycji: 2012-06-14 o 14:15
Stary 2012-06-14, 14:18   #1558
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Powiem tak, jestem bardzo mile zaskoczona jeżeli chodzi o podejście PR całego koncernu ERIS i myślę, że wiele firm mogłoby się na nich wzorować
Dostałam dzisiaj wiadomość o wysyłce i trochę mnie to zdezorientowało bo wiem, ze oni nie maja budżetu na wysyłki zagraniczne. Okazało się, że będą wysyłać paczki do moich rodziców i bez znaczenia kiedy je odbiorę. Żadnych terminów/wytycznych- totalny luz i swoboda.

Równie dobrze współpracuje mi się z Flos lekiem, teraz wprowadzają nową akcję i zaciekawił mnie jej zakres.
powiem Ci, że mnie najbardziej pozytywnie zaskoczyło to - napisałam kiedyś do Pani Magdy, że krem który mi podarowała nie jest odpowiedni dla mojej skóry i zapytałam się, czy mogę go dać do rozdania na blogu a ona mi odpisała, że z podarowanymi kosmetykami mogę zrobić co chcę
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 14:19   #1559
enn_
Zakorzenienie

Użyłam wspomnianego wczoraj miedzianego cienia w musie Essence (i nowej fioletowej kredki Sephora) i efekt mi się strasznie podoba.
Wyszło trochę... heroin chic.
Stary 2012-06-14, 14:31   #1560
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Użyłam wspomnianego wczoraj miedzianego cienia w musie Essence (i nowej fioletowej kredki Sephora) i efekt mi się strasznie podoba.
Wyszło trochę... heroin chic.
Pochwal się.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości