|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII
Cytat:
No i ta cena ![]() Luzia, przypomniało mi się jeszcze że byłam bardzo zadowolona z kremu matująco-antybakteryjnego z Jadwigi, na ich stronie jest trochę drogi, na allegro znacznie tańszy i piekieeeeelnie wydajny! Dostałam same próbki do testów i to wcale niedużo bo kilka, a używałam ponad miesiąc codziennie Mat jest delikatny, krem lekki i ładnie pachnie.
|
|
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla siebie samej nie chce mi się tak wysilać ![]() No i bardzo lubię kupowac komuś prezenty
|
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I inne bajery, bo był kiedyś w bractwie rycerskim. ![]() A ja dorwałam korektor Rimmela Wake me up za zawrotną sumę 9,99zł ![]() Takie cuda tylko w Pepco.
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym nie miała co kupić dla kogoś do BlogBox'a, dlatego się nawet nie bawię
|
#1535 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
zawsze je odkładam na potem, ale dzisiaj hurtowo tworzyłam, 4 udało mi się mniej więcej napisać, od teraz chyba regularnie będę pisać po każdym użyciu wrażenia związane z kosmetykiem i na podstawie tego wyciagnę wnioskiU mnie recenzja szamponu Garnier z olejkiem awokado do włosów zniszczonych i suchych. |
||
|
|
|
#1536 |
|
Konto usunięte
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;34702532]No to trzymamy
![]() Mam podobny problem, ale z recenzjami zawsze je odkładam na potem, ale dzisiaj hurtowo tworzyłam, 4 udało mi się mniej więcej napisać, od teraz chyba regularnie będę pisać po każdym użyciu wrażenia związane z kosmetykiem i na podstawie tego wyciagnę wnioskiU mnie recenzja szamponu Garnier z olejkiem awokado do włosów zniszczonych i suchych.[/QUOTE] Przeczytałam recenzję, dobrze wiedzieć
|
|
|
|
#1537 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34702170]Ja w miarę używania coraz bardziej się do tego kremiku przekonywałam
No i ta cena ![]() Luzia, przypomniało mi się jeszcze że byłam bardzo zadowolona z kremu matująco-antybakteryjnego z Jadwigi, na ich stronie jest trochę drogi, na allegro znacznie tańszy i piekieeeeelnie wydajny! Dostałam same próbki do testów i to wcale niedużo bo kilka, a używałam ponad miesiąc codziennie Mat jest delikatny, krem lekki i ładnie pachnie.[/QUOTE]Ceny Celii są śmieszne, a przy okazji przypomniałaś mi, że pora obsmarować ich cienie- nikomu nie polecam! i róż, jest świetny ale jest też ALE... Cytat:
Co do innej formy to spodobała się nam forma "pudełka na życzenie". Ustaliłam z paroma osoba, blogerkami z niektórymi się znamy, że spełniamy swoje zachcianki. Przy okazji wpadnie zawsze coś więcej i przyznam się, że to wciąga![]() W taki sposób mamy prezenty, które łączą przyjemne z pożytecznym. W moim przypadku BlogBox się wyklucza bo ja nie potrafię trzymać się określonych wytycznych i zawsze wpadło by coś ponad przewidzianą kwotę. Dlatego to jest dla mnie ograniczające. Cytat:
![]() U mnie w końcu notka o pielęgnacji, zrobiłam podsumowanie maja i nowości na czerwiec
|
|
#1538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oo, co ja paczę ;-) gratulacje |
|
|
|
|
#1539 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś bronzer essence
A wieczorem idę do kina i nie wiem na co jaki film polecacie?
|
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny często wrzucają świetne kosmetyki, które u mnie są np. niedostępne. Zresztą, u mnie na wiosce to wielu fajnych rzeczy brakuje
|
#1542 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dla mnie to masakra. Jeszcze do tego okazuje się, że po wrzuceniu fotek na stronę maja inne kolory
i strasznie wyblakłe się wydają ![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;34702532] Mam podobny problem, ale z recenzjami zawsze je odkładam na potem, ale dzisiaj hurtowo tworzyłam, 4 udało mi się mniej więcej napisać, od teraz chyba regularnie będę pisać po każdym użyciu wrażenia związane z kosmetykiem i na podstawie tego wyciagnę wnioski[/QUOTE] Hehe, to Ci powiem, że ja mam specjalny notes, gdzie zapisuję sobie spostrzeżenia odnośnie testowanego kosmetyku . Tylko jeszcze wenę trzeba mieć .Czasem jak mnie najdzie, to potrafię stworzyć kilka pod rząd. Ostatnio jednak z braku czasu robię wszystko na bieżąco, wieczorami. Sporo pomaga też plan na nadchodzące notki, bo łapię sie na tym, że sama nie wiem o czym pisać. A jak mam ściągawkę, to przynajmniej rozmyślania "co wybrać" odchodzą
|
|
#1543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34703046]Ja nawet nie widziałam nigdzie tych cieni, z kolorówki Celia mam tylko 2 pomadki nude [/QUOTE]Też mam dwie Nude i chyba 4 kryjące, zadowolona jestem i zaspokojona w tej materii.Myślałam, że cienie będą lepsze ale róż ma boski kolor. Cytat:
![]() A co ciekawego w PL teraz jest w ogóle?
|
|
#1544 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
![]() Niestety większość była za kwotą 40 zł. ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
![]() to chyba się skuszę następnym razem |
|||
|
|
|
#1545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz powiem Ci, że mam wszystko pod nosem to.... brakuje polskich marek Cytat:
Kiedyś trzymałam się metody " notesowej" ale lepiej mi się pracuje na dokumentach tematycznych. Trzymam wszystko jeszcze na kilku dyskach wirtualnych gdyby komputer zrobił kuku. Dawno temu straciłam wszystkie dane i od tego czasu dmucham na zimne. Macie jakiś system pracy nad notkami? bo przyznam się, że przykładam coraz większą wagę do tego, na parę spraw zwrócono mi uwagę i to było dobre Mistrzem pióra nie będę ale staram się aby było jasno i przejrzyście. Są jednak miejsca gdzie aż boli czytanie....
|
|
#1546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo Warszawa Warszawą, ale naprawdę dobrej drogerii nie mogłam znaleść. Za to jak jadę do rodziców do Puław, obkupuje się jak głupia w Bielendę, Joannę, Erisa, Tołpę, Essence. Poprzednie boxy praktycznie skompletowałam na allegro. ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
U mnie był taki zarzut, że piszę niepoprawnie gramatycznie (szyk przestawny w zdaniu) i mam dziwne słownictwo
Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2012-06-14 o 13:34 |
||
|
|
|
#1547 |
|
Rozeznanie
|
Uff spięłam się i wypłodziłam notkę półproduktową, zapraszam
![]() Hexxano jeszcze w odniesieniu do wyjazdu do UK - praca przez agencję, lokum nie zapewniają, o matko zapomniałam o co jeszcze pytałaś Może uderzę na PW jeżeli nie masz nic przeciwko?
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mam podział na foldery w których oznaczam firmy/produkty a później skupiam się na nazwach. To jest dobre bo mam porządek a przy takiej ilośći zdjeć nie wyobrażam sobie aby było inaczej.Wiesz, nie każdy musi być mega specem od języka Chodzi mi oto, że są miejsca gdzie widać jak notka powstaje impulsywnie od razu w oknie Bloggera i pewne sprawy są mocno rażące. Lubię kiedy tekst jest czytelny, czcionka ma odpowiednią wielkość/kolor itd. no i sam tekst też cos wnosi
|
|
#1549 | ||
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
później wycinam fragment ze zdjęcia i zmniejszam - nie kombinuję nic w programie graficznym Cytat:
ja chciałam najpierw kupić au naturel, ale ostatecznie zrezygnowałam na korzyść oss i jestem w niej zakochana a szczególnie w perłach dostałam maila od Lirene, że znów jedzie do mnie jakaś paczka - co oni nas tak rozpieszczają nie będę w stanie przetestować wszystkich kosmetyków typu: tonik, bo używam hydrolatu oraz kilku sztuk podkładów i zastanawiam się czy nie zrobić losowania wśród blogerek w zamian za recenzję gościnną? jak myślicie?
|
||
|
|
|
#1550 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
) z mężem jadę, to przecie sobie Chorwata nie przywioze na pamiątkę... choć przyznaję, np taka chorwacka reprezentacja w nogę to się nieźle prezentuje Cytat:
Na szczęście ani kawy nie piję ze skondensowanym mlekiem, ani masła nie jem z małżonkiem (ja ze względów dietetycznych a on tak po prostu) więc tego brak nam nie będzie, ale za to wezmę moje cienkie mleko 1,5% - tak w razie w. Dzięki za ten cynk z komarami, już się zaopatrzyłam w urządzenie do prądu, takie do pokoju i w spray. Buty mam od rodziców, więc nie musialam kupować, rozmiary nam się idealnie zgadzają Nie wiedziałam że mają tam DM fajnie, byle bym tylko znalazła jakiś w Puli. Ogólnie witam się z Wami w tym rozgardiaszu moim.
|
||
|
|
|
#1551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostałam dzisiaj wiadomość o wysyłce i trochę mnie to zdezorientowało bo wiem, ze oni nie maja budżetu na wysyłki zagraniczne. Okazało się, że będą wysyłać paczki do moich rodziców i bez znaczenia kiedy je odbiorę. Żadnych terminów/wytycznych- totalny luz i swoboda. Równie dobrze współpracuje mi się z Flos lekiem, teraz wprowadzają nową akcję i zaciekawił mnie jej zakres.
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
Tak gadacie o zdjęciach, a ja teraz obrabiam
![]() Chciałam donieść, że penne z zielonym pesto i kurczakiem wyszło pycha
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie post z njusem o korektorze w pepco.
![]() I szykuje się kolejny, czy aby na pewno niebieskie cienie nie pasują do niebieskich oczu, o
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to u Ciebie chyba Rodzynka wypatrzyła notkę z upiecaimi włosów![]() Rodzynkoooooooo- zerknij do Polly
|
|
#1555 | |
|
Konto usunięte
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34702670]Przeczytałam recenzję, dobrze wiedzieć
[/QUOTE]Jeśli szukasz z silikonami to polecam z Elseve do włosów farbowanych a jeśli bez to raczej żadnego nie polecę ![]() Cytat:
No tak, o wenę ciężko, zresztą ja mam nawyk do chaotycznych notatek i żeby jakoś wyglądała to muszę godzinę przy niej siedzieć Ja ostatnio miałam jakiś zastój na wymyślanie notatek, ale to przez chorobę, nie potrafiłam się skoncentrować, a teraz daję radę, jak policzyłam to mam z 7 kosmetyków do opisania, poza tym kilka zdjęć do obrobienia, więc znowu notka będzie i powoli zbieram makijaże na kolejną notkę ![]() Próbowałam dzisiaj zrobić chipsy z marchewki, ale nie za bardzo mi wyszły za to schab ketchupowy jest mniam ![]() A się pogoda u mnie popsuła, leje, wieje, teraz tylko czekać aż burza przyjdzie ![]() A przedwczoraj mój kuzyn miał wypadek samochodowy ale na szczęście dużo obrażeń nie ma, tylko, że teraz to mi ciągle w głowie siedzi i się obawiam żeby bratu się coś po drodze przykrego nie przytrafiło
|
|
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Przez wyjazd do Paryża zupełnie wypadłam z obiegu blogowego
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://mimsuru.blogspot.com/2012/06/...nspiracje.htmlAle może chodzić też o kogoś innego, bo widziałam, że na następny dzień ktoś podobnego posta dał. ![]() A to zapytanie Rodzynki przegapiłam.
Edytowane przez _polly_ Czas edycji: 2012-06-14 o 14:15 |
|
|
|
|
#1558 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
Użyłam wspomnianego wczoraj miedzianego cienia w musie Essence (i nowej fioletowej kredki Sephora) i efekt mi się strasznie podoba.
![]() Wyszło trochę... heroin chic.
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

Przyznam się, że zaskoczyły mnie na plus. Przy najbliższej okazji zakupię mleczka do demakijazu
mnie za bardzo nie zachwyciła ale dużo zależy od cery.
Mat jest delikatny, krem lekki i ładnie pachnie.

[dawno nie było 

i strasznie wyblakłe się wydają 
.
Lush & China Glaze lover!
ale na szczęście dużo obrażeń nie ma, tylko, że teraz to mi ciągle w głowie siedzi i się obawiam żeby bratu się coś po drodze przykrego nie przytrafiło