|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty - no gdzieś chyba musimy gadać, nie???
No się maminej firaneczki w bratki doczepiły wstręciuchy
że niesiódemkowa, no a jak ma być skoro jest mamusiowa ?A ręczniczki to prezent - przyznaję się, chciałam je wymienić na pastelowy kolorek, ale mama wyrzuciła paragon (niestety to z tych droższych i lepszych - bo polskie). Potem cholera żałowałam, że się jej zapytałam czy go nie ma ![]() Teraz jej powtarzam, że są super i że pasują i dzięki nim nie jest mdło - już nie jest jej smutno, a sioodemkowe ręczniki też jeszcze będą spoko ko ko
|
|
|
|
#4922 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi firaneczki pasują.
I te turkusowe ręczniki też. Bo taki fajny akcent się zrobił ![]() Buziaki |
|
|
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super są!!! Chociaż, przyznaję bez bicia... też widzę tam jakiś brudny róż bardziej niż wściekły turkus... ale. kokokokokok
|
|
|
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet ja bym tam widziała pastele, różowy nawet!
![]() Ale tak też ładnie, nie mowię, że nie! Właśnie upieklam: http://izioni-smaki.blogspot.com/201...1_archive.html przepysznościowe na ciepło z dżemikiem
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka, ja chcę takie bułeczki!!! Subito!i z masełkiem... hmmm
Najgorsze w moim obecnym życiu jest to, że od 3 lat nie mam piekarnika....:/ Szlag mnie trafia. Chcę sobie kupić wielofunkcyjną machinę do drukowania i skanowania, laserową. Ma ktoś doświadczenie? Emila, gdyby nas nie zdradzała na innych forach to może i by coś powiedziała, bo wiem, że ma taką drukarkę... ale jako, że bumeluje gdzie indziej, to zapewne się nie wypowie. Buziaki |
|
|
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
zielonku ja nie mam piekarnika
![]() mam halogen oven, ale nie polecam, bo ciast niedopieka, natomiast prodiż jest super!Wszystko da się w nim upiec, no ale skoro nie ma się tego co się lubi, to się nie piecze chlebka a bułeczki ![]() co do takich machin, to u mnie w domu była jedna i była do kitu, niby HP ale często drukowała jak chciała, tzn. Ty jej klik drukuj a ona drukowała np. dokument poprzedni, albo po 15 munutach dopiero docierało, że ktoś od niej coś chciał tu mamy zwykłą drukarkę ale też HP i to samo czasem
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam prodiż, ale korki mi wywala...
.Ja potrzebuję szybką machinę, żeby skanowanie nie trwało pół dnia, czy też kserowanie... bo takie skanery co to najpierw mają " kalibrację" potem " podgląd a potem dopiero skanuj, to ja serdecznie chromolę...
|
|
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
my dostaliśmy taki stary prodiż i też korki wywalał, więc obczailiśmy, że jak się taki a taki sprzęt wyłączy, to działa, tylko wtedy się prodiż spalił, upiekłam w nim jedno ciasto
|
#4929 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś nie pada więc mogę pochwalić się wisiorem od Sylwii
![]() Patrzcie i zazdrośćcie jaki jest cudny, idealnie pasuję do kolczyków wymiankowych Już widzę siebie na obronie w tym kompleciku Sylwuś jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję![]() Co do bratkowej firaneczki to też sobie pomyślałam, że jakaś ona taka nie Sioodemkowa Mieszkanko cudne, i tak jak Zielona zazdraszczam. Nie wiem kiedy będzie nas stać na wyremontowanie mieszkanka. Madziu szykuj się mam jeszcze 2 zjazdy i koniec, a w lipcu obrona i w końcu będę miała czas na spotkanie Z przykrych wiadomości, jedna z tych dziewczyn co wam pisałam - te co się nie myją ukradła mi w środę pieniądze z portfela Najprawdopodobniej sprawa trafi na policję. Szczerze odechciało mi się tam chodzić![]() Edit Nie zauważyłam, że się nie dodało zdjęcie już poprawiam
https://www.instagram.com/testolandia_gizeli/ Edytowane przez magcich Czas edycji: 2012-06-15 o 18:00 |
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
Magcich bardzo się cieszę że wisior ci się podoba
niech służy jak najlepiej![]() P.S. kochana zdjęcia wisiora ci się nie zainstalowały albo ja nie widzę
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
Piękny komplecik Magcich dostała. Brawa dla Sylwi.
MadziuZ Ja też chciałam sobie kupić kolorową drukarkę laserową. Nawet bardzo chciałam. Niestety zrezygnowałam. Sama drukarka nie jest jeszcze taka droga. Od 300-400 zł można już kupić. Niestety ilość barwników w nich jest bardzo mała i trzeba dodatkowo kupić tonery. Tu się zaczyna problem finansowy(przynajmniej dla mnie). Każdy kolor jest w oddzielnym tonerze i za wszystkie trzeba zapłacić około 1000 zł. No i nie mam drukarki kolorowej. Mam czarną. Edytowane przez biernacka4 Czas edycji: 2012-06-15 o 18:37 |
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nic nie pisalam o firaneczkach bo od razu wiedizialam ze to nie styl Madzi wiec na pwwno tymczas/owe. A turkus uwielbiam i jakby co to mimo ze niby mnie tez nie pasuja do brazu to moge sie zamienic.kupie pastelowe i machniomdrugiej Madzi wspolczuje.nieciekawa ssytuacja.... Tam gdzie nie trzeba to widc takie nierozgarniete nie sa.. Nastepneej Madzi zdrowwka zycza nastepna pozdrawiam co by nie myslala ze juz Jej nie kocham
fatalnie pisze sie z komorki wiec caluje wszystkie. A ciasteczkiem poczestuje jak wroce bo jeszcze w pracy siedze ;(owe
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
Czy czasem nasza Jolinka nie ma dzisiaj imienin???
K ochana prosze się przyznać. Ja uległam wirusowi puszczonego przez Figuśkę i nabyłam już specjalistyczny sprzęt do picia czarownej Yerba Mate. Znalazłam drugi sklep przy ul. Rolnej. Dogadałam się i wezmą moją bizuterię do sklepu. |
|
|
|
#4934 |
|
Zadomowienie
|
Fajne to Siódemkowe mieszkanko, szkoda ze nie model M7
Miałam dzisiaj straszny stres bo musiałam powiedzieć gościowi, dla którego prowadzę budowę że odchodzę i idę do stałej pracy. To jest chyba najcięższy moment w pracy. Miałam stres straszny przed rozmową bo boję się reakcji. Przeżyłam już w zeszłych pracach wrzaski (jak minie możesz zostawiać), szantaze a nawet łzy (płakał prezes firmy). Więc jest to dla mnie też ciężka chwila, bo nie wiem z jaką reakcja się spotkam. Często się dodatkowo koleguje z szefem, asystentami, sekretarkami, imprezuję z nimi, pije a potem przychodzi ta chwila do której człowieka zmusza życie. Jest sentyment, ciężkość na sercu ale do garka trzeba mieć co włożyć. - nie krzyczał, nie jęczał, nie marudził (ufff) Zrobiłam dzisiaj dla wszystkich w firmie pamiątkowe notesy, mam nadzieję, że nie są znudzeni moim decu (ostatnio dostali wszycy jajca wielkanocne). Zrobię jeszcze pare gadźetów biurowych
|
#4935 |
|
Wtajemniczenie
|
Kicia - trzymaj się kochana
A Terenia gdzie nie zawędruje od razu z każdym się dogada Ale pamiętaj - ostrzegałam przed smakiem. Ale yerby w końcu nie dla smaku się pije...Jeszcze trochę i zacznę mówić szeptem
|
|
|
|
#4936 |
|
Zadomowienie
|
Madziu 7
|
|
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
Terenia przyznaję sie.Jolanty jest tylko raz w roku.Częstujcie się.
Ja kupiłam dzis rano 5 dk herby w herbaciarni.Zurawinowo-pomarańczowa.Pyszna! Ale parzyłam w termosie wiec nie wiem czy właściwości swoje miała bo usypiam ....słyszałam,że tak można..słyszał coś ktoś?
|
#4938 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziu,
A co na to nasz osobisty nadworny parzystokopytny lekarz??? Ewcia zaginęła!!!?. ......................... ......................... .... Jolinko nasza kochana,
Edytowane przez babagaga Czas edycji: 2012-06-15 o 21:28 |
|
|
|
#4939 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Grażynko
Osobiście bałabym się leczyć bolące gardło lodami, ale to w końcu też jakaś krioterapia Nie biorę odpowiedzialności za Madzi chore gardełko |
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
Jolu kochana wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń
|
#4941 |
|
Zadomowienie
|
Jolu wszystkiego najlepszego ,spełnienia wszystkich marzeń
|
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystkie życzenia.Oby sie spełniła choć połowa...
![]() Grażynko wolę 1 wielbiciela ale poważnego i na100 lat
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam na chwilkę, poczytałam, pooglądałamJoluś wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i wykończenia mieszkania według twojego planu M7 - mieszkanko cacuszko Biżuteria sutaszowa Madzi przepiękna Kicia w stałej pracy - 8 godzin i do domku i wypłata dco miesiąc Dziewczyny jesteście cudowne, kochane Do jutra
|
#4944 |
|
Zadomowienie
|
Jolu -wszystkiego naj,
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
Jola szczescia zycze!
A ja jakby mi problemów bylo mało wylałam na laptopa herbatę! Ekran nie dziala i wylaczyc sie nie dał. Nawet reset nie zadziałał! ![]() Także mało mnie będzie jak po wysuszeniu dalej bedzie klapa, bo czasem tylko z TŻ komputera zajrze
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
JOLEŃKO
Wiązankę najpiękniejszych życzeń Imieninowych: długich lat życia, szczęścia, dobrego zdrowia i sił, powodzenia w pracy i całym życiu. Spełnienia najskrytszych marzeń, realizacji dobrych zamiarów i planów. Pogody ducha, nadziei w lepszą przyszłość oraz wszelkiej pomyślności Edytowane przez biernacka4 Czas edycji: 2012-06-16 o 00:08 |
|
|
|
#4947 | ||
|
Zadomowienie
|
Biernasia kochana składała życzenia Jolince już po północy to ja z samego rana.
Jolinko wczoraj mnie tu nie było więc dziś całuję Cię najmocniej jak potrafię Cytat:
![]() Mój prodiż też wywalał korki ![]() Cytat:
Ja nawet na ten czas lodówkę wyłączałam Sioodemko mieszkanko bajeczne, ja osobiście pewnie bym z niego nie chciała wychodzić. A turkus w łazience jest obłędny, ale to tylko dlatego że od jakiś 2 miesięcy jestem w tym kolorze zakochana |
||
|
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
Kochanieńkie - ja tylko na minutkę (podczytałam troszkę).
Jolinko Kochana Moja sto lat sto lat w zdrowiu, w formie , opływając w luksusy i dowody miłości ![]() Magcich - współczuję tej krzywej akcji zapraszam do siebie jak znajdzie wolny weekend a komplecik boski !Dziękuję za ciepłe słowa dotyczące mieszkanka - Niebieski jest zachwycony ![]() Wszystko mu się podoba i strasznie mnie kocha od wczoraj ![]() Łóżko jest mega wygodne - w nocy ani razu się nie obudziłam, spałam jak suseł. Całuje Was ! |
|
|
|
#4949 |
|
Zadomowienie
|
O Sioodemka zadowolona
![]() Czy to znaczy że Niebieski nie podglądał mieszkanka na blogu tylko na żywo najpierw zobaczył? A tak się denerwowałaś
|
|
|
|
#4950 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Madziu 7 piękne mieszkanko, ja bym najchętniej zamieszkała w łazience
Ale czemu w nocy spałaś jak suseł to nie rozumiem Magcich współczuję, to bardzo przykre tak zostać potraktowaną przez podopiecznych
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Decoupage
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

że niesiódemkowa, no a jak ma być skoro jest mamusiowa
?

tu mamy zwykłą drukarkę ale też HP i to samo czasem
.