|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#632 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam koleżankę, która po dodaniu słit fotek na fb dzwoni do mnie, żeby mi o tym powiedzieć i poprosić, żebym dała "lubię to" albo skomentowała...W takich sytuacjach żałuje, że nie ma opcji "nie lubię tego".
Dziwi mnie z kolei fejsbukowe zachowanie innej koleżanki, która wciąż narzeka na brak czasu, a non stop przesiaduje na fejsie, komentując wszystko lub zamieszczając kolejne statusy z prędkością światła.
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że poród też będzie dobrze zrelacjonowany ![]() mnie dziwią osoby, które mimo, że wiedzą, że są gdzieś niemile widziane, to i tak się tam pchają
|
|
|
#634 |
|
Konto usunięte
|
Moja koleżanka też zawsze mi pisze: "dodałam sobie nowe zdjęcie na fb". Jakby mnie to interesowało, to bym zobaczyła, ewentualnie polubiła -_-
|
|
|
|
#635 |
|
Zadomowienie
|
Nie, to co teraz opiszę mnie nie dziwi... Wcale mnie nie dziwi... To mnie bardzo, bardzo irytuje
![]() Rodzinka X mieszka sobie zagranicą. Przyjeżdża do PL, do najbliższej rodziny na 3 miesiące. Podkreślam - nie przyjechali po to żeby pracować, tylko żeby odpoczywać i przy okazji załatwić drobne sprawy. I co, jest mąż, jest żonka, młodzi, zdrowi, bidni absolutnie nie. Mają 2 letniego chłopca. A właśnie jego najbardziej mi żal... Wyobraźcie sobie, to dziecko przez 3 miesiące nie ujrzało podwórka, spaceru, czegokolwiek! Ups, przepraszam! Czy za spacer można uznać wsadzenie dzieciaka do auta i przejechanie km do Biedronki i spowrotem? Nóż się w kieszeni otwiera! Jak tak można?! ![]() Zapomniałam dodać - maluch spędza czas na balkonie, babcia i reszta rodziny dzielnie mu kibicuje kiedy puszcza bańki mydlane ![]() Rozumiem, na prawdę jestem w stanie zrozumieć, jeśli pracowaliby w PL ciężko, gdyby nie miał kto zająć się tym dzieckiem, gdyby ono było chore. No, ale sooooorry, 6 dorosłych osób w domu i nikt nie potrafi wyjść z dzieckiem na spacer, pokazać piękne miasto, wyjść na basen, pobawić się z nim w piaskownicy czy na placu zabaw?! No nie, lepiej zamknąć dziecko w 4 ścianach... A może to ja jestem przewrażliwiona...?
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() Edytowane przez Naciaaa1991 Czas edycji: 2012-06-17 o 19:01 |
|
|
|
#636 |
|
Wtajemniczenie
|
Jezusie post na facebooku o rozwarciu
,po porodzie może napisze,że jej pochwa zwisła jak rękaw czarnoksiężnika,jak to mówił Borat.
|
|
|
|
#637 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Nie raz na rok, a raz na 2-3 miesiące
Czasami ciężko napisać, bo mimo że jadę w to miejsce 10 godzin to jednak zapominam :P To oni mnie też powinni uprzedzać jak ja siedzę tam w wakacje i oni nagle przyjeżdżają? :P Jakoś mi to nie przeszkadza.
|
#639 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Oni też powinni moim zdaniem, jeśli przez wakacje na ogół tam nie siedzą.
|
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No fajnie, napisanie nie jest problemem. Ale czasami to wypada z głowy i tyle. Ja nie widzę problemu w tym, że oni przyjeżdżają do pokoi, które wynajmują kiedy chcą, oni nie widzą problemu w tym, że ja przyjeżdżam do swojego pokoju bez mówienia, że przyjadę. :P
|
|
#641 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko wcześniej sie nad tym nie zastanawiałam jakoś Cytat:
ja tam już w ich żadne pomyłki nie wierzę. Albo złe ocenowanie. Robiłam zakupy w leklerku, chipsy 3,59. Na rachunku- 4,49. Pytam się babki z kasy co to znaczy, a ona mi ryj wykrzywia, że mogę sobie iść sprawdzić, jak mi się coś nie podoba. No to poszłam. I tak: Na środku sklepu WIELKI STOJAK z Lay's: PROMOCJA: 3,59. Na półce, gdzie zwykle są wyłożone- jedna paczka tego smaku i tej wagi, ale cena- 4,49. Porównałam wszystko- no identyczne chipsy! Chciałam już iść dym robić, ale Tż mnie odwiódł od tego pomysłu Ale wracając do meritum- polecam UOKiK. Dzwoniliśmy w sprawie naszego wiejskiego sklepiku, gdzie baba tytoń z wydrukowaną ceną 9,80 sprzedawała za 13,40. Nie ma już koncesji
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#642 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy oni sami opowiadają, że go z domu nie wypuszczają? ![]() Aha i jakby co, to pytam pół żartem, pół serio, więc się nie obrażać proszę
13.03.2013 Prawo jazdy 30.03.2013 Pierwszy własny samochód Edytowane przez lagerfeldised Czas edycji: 2012-06-17 o 20:37 |
|
|
|
|
#643 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
|
|
|
#644 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
. Skoro wam to nie przeszkadza to fajnie, ale ja bym nie była zadowolona, gdyby jakaś osoba, którą słabo znam, wpadała mi do mieszkania bez zapowiedzi. I pewnie większość ludzi też nie.
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
''Miałam przyjeżdżać raz na rok'', z tego można wnioskować, że jednak tak nie przyjeżdżam, o czym napisałam wyżej :P I dziwi mnie to, że ludzi takie zachowanie dziwi :P Tj. moje wpadanie do mieszkania albo ich wpadanie do mieszkania bez zapowiedzi. Według mnie skoro ludzie idą do mieszkania, w którym wynajmują pokoje, a jeden z nich jest wolny to powinni się liczyć z tym, że nie zawsze są informowani, że ta osoba chce sobie przyjść i posiedzieć tam. Skoro ludziom takie sprawy przeszkadzają to niech wynajmą całe mieszkanie i po kłopocie
Fizyka jest jak seks: pewnie, że może dawać jakieś praktyczne rezultaty, ale nie dlatego to robimy. cudo <3 Edytowane przez Oh Peggy Brown Czas edycji: 2012-06-17 o 22:54 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Porażka.
|
|
|
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A raczej to że można zapomnieć. 2 razy w przeciągu 2 lat zdarzyło mi się nie napisać. Straszne. Jaki podły człowiek ze mnie
Fizyka jest jak seks: pewnie, że może dawać jakieś praktyczne rezultaty, ale nie dlatego to robimy. cudo <3 Edytowane przez Oh Peggy Brown Czas edycji: 2012-06-17 o 22:55 |
|
|
|
|
#648 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), i trochę bym była zdenerwowana, że ktoś wpada bez uprzedzenia, nawet jeśli to jest jego własne mieszkanie.Według mnie, jeśli ktoś decyduje się na wynajem, to powinien też ponosić wszelkie tego konsekwencje - czyli na przykład uszanować prywatność lokatorów. |
|
|
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oni też nie są. Z resztą przed wejściem dzwonię do drzwi, nie otwieram i nie zaskakuję :P Ta osoba zdąży się schować, zakryć, ubrać, zniknąć. Oni mnie w ogóle nie uprzedzają i nie widzę w tym nic złego ani niekulturalnego W końcu płacą za pokój i mają prawo przyjeżdżać kiedy im się podoba i mogą robić w swoich pokojach co im się podoba. A poza tym... 2 razy nie uprzedziłam, bo nie miałam pieniędzy na koncie Wiem, wstyd, ale jak to studentka... musiałam wybierać czy wolę wydać 60 zł na podróż czy na kartę.Ostatnio była taka sytuacja... Oczywiście uprzedziłam, że przyjadę Przyjechałam w nocy. Rano kolega szedł z łazienki nago, a ja wychodziłam z pokoju. Powinnam też uprzedzać, że spałam w swoim pokoju, bo on myślał, że wyszłam?
Fizyka jest jak seks: pewnie, że może dawać jakieś praktyczne rezultaty, ale nie dlatego to robimy. cudo <3 Edytowane przez Oh Peggy Brown Czas edycji: 2012-06-17 o 23:21 |
|
|
|
|
#650 |
|
Zadomowienie
|
Co do facebooka to rozwalaja mnie osoby dodajace statusy:
beznadzieja ale sie na☠☠☠alem ☠☠☠☠a jego mac jakis wulgarny wierszyk o dupodajkach na ktorych ktos tam sie poznal pogoda w ☠☠☠☠eczke! wszystkie cytaty sa autentyczne!! w koncu sie wkurzylam i usunelam kolesia ze znajomych Albo dziewczyna w trakcie kazdego meczu z Polska dodajaca wpisy co 10 minut (tez zawierajace niekiedy wulgaryzmy) i komentujaca na biezaco z milionami wykrzyknikow. Denerwuje mnie moja kuzynka ktora od czasu urodzenia dziecka (dobre 6 lat temu!) zaprzestala dodawania swoich fotek, a w jej albumach mozna znalezc tylko i wylacznie zdjecia (miliony zdjec) dziewczynki w cyklu wzrostu 1-6 lat
|
|
|
|
#651 |
|
BAN stały
|
Mnie dziwią wykładowcy, którzy robią egzamin z nieokreślonej partii materiału. Ostatnio podeszłam do pani prof. i pytam się jej, czy mogłaby podać chociaż literaturę, bo nic o niej nie wspominałam, to dowiedziałam, że mam przeczytać wszystko co dotyczy ekonomii, ekonomiki, zarządzania i logistyki...
|
|
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio miałam tak z elektroniką. Oczywiste jest, że każdy autor ma inne metody liczenia, tworzenia układów. I domyśl się, który jest ''lepszy'', a który nie. :/
|
|
#653 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Cytat:
|
||
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
I?
Mam specjalnie się zapożyczać u ludzi, by móc uprzedzić, że będę? Mam wysyłać smsa, że wychodzę z pokoju? ![]() Szukacie problemu tam gdzie go nie ma
|
#655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wszystco co ludzkie nie jest mi obce ale niektóresprawy uważam za zbyt osobiste
|
|
|
#656 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą, dziwi mnie, że niektórzy zakładają, że KAŻDY ma FB ![]() I dziwi mnie, że są osoby, które mają pretensje o to, że ktoś nie ma FB (tak, spotkałam się z tym)
|
|
#657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ogólnie zgadzam się. Choć sama przeklinam to jednak w wypowiedziach publicznych nadmiar wulgaryzmów razi nawet mnie. Choć akurat dzisiaj się uśmiałam jutro mamy egzamin zawodowy. Koleżanka dodaje wpis na tablicy, że mamy wziąć ze sobą kartkę, którą dostawaliśmy na zakończeniu roku, bo inaczej nas nie wpuszczą na salę. Komentarze:- jaka k**wa kartka?! - no, harmonogram... - jaki k**wa harmonogram??? itd. ![]() uwielbiam to uczniowskie rozgarnięcie ![]() A w temacie matek to już w ogóle rozwala mnie to, że często oprócz tego pierdyliona zdjęć nie da się już z nimi porozmawiać na żaden temat niezwiązany z dziećmi...
|
|
|
#658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#659 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#660 |
|
Konto usunięte
|
Ojjj jest tego trochę
![]() -Dziwi mnie dośc powszechny pogląd, że ktoś pracujący na kasie/jako pracownik w markecie to debil, ułom, nieudacznik życiowy czy niedouczony człowiek. Niektórym ludziom się nie mieści w głowie, że jest ciężka sytuacja na rynku pracy i niełatwo nawet w markecie ją zdobyć (np. 3 etapowa rekrutacja w Biedronce... ) studenci sobie dorabiają albo ktoś tak chce zacząć swoją karierę (btw: większośc kierowników sklepów zaczynała od pracy sprzedawcy). Dużo osób uważa, że kasjerem można pomiatać ![]() -Dziwi mnie obnoszenie się ze swoimi wadami... jak muszę słuchać od ledwo mi poznanych dziewczyn z pracy, że "są mega grube", "ich chłopak to kretyn","nie mogą zdać egzaminów". Ja tam wolę przed obcymi ludźmi robić dobre wrażenie, z takich rzeczy-jak np. kompleksy czy niepowodzenia- zwierzam się jedynie zaufanym ludziom (nie mylcie z kreowaniem się na jakąś alfę i omegę )-Hipokryzja. No ja na serio nie mogę zrozumieć jak można jechać po ludziach i mimo wszystko się z nimi zadawać, chodzić na koncerty, wychodzić na piwo (sytuacje na uczelni). Jak kogoś nie lubię, to ok-toleruje go, ale wara od mojego wolnego czasu. Jak można po kimś jechac i się z nim "kolegować" ![]() I najbardziej: Nie rozumiem czemu o ludziach którzy nie lubią zwierząt, mówi się że są "źli" albo utożsamia z barbarzyńcami, którzy się nad nimi znęcają. Ja osobiście nie lubię i nie toleruje zwierząt, jak np. psów czy kotów. Boję się do tego czasem przyznawać bo spotykam się z taką wrogością od ludzi... A ja po prostu mówię, że nie chce iśc do kogoś do mieszkania, bo nie chce by ich psiak na mnie wskakiwał, nie cierpię tego... No ktoś nie lubi dzieci i to szanuje....tak samo jak się ktoś boi pająków czy karaluchów Co do hipokryzji pewnych obrońców zwierząt: testowanie kosmetyków na zwierzętach jest beee, futra też, ale jedzenie parówek, kiełbasy już jest OK, pojąć tego nie mogę? I nie uważam, że jedzenie psów to barbarzyństwo-taka kultura na wschodzie. Dla Hindusów jedzenie krowy zapewne źle się kojarzy. I pogląd z którym najbardziej walczę, to postrzeganie singli w naszym kraju i to parcie na małżeństwa, parowanie się i dzieci. Kobieta która nie ma faceta powyżej 25 roku życia może albo zamknąć się w domu (bo jak to samemu gdzieś wychodzić?) albo jest coś z nią zapewne nie tak ![]() Ludzie, dla których jedynym celem życiowym jest związek, jak już dorwą faceta, to nigdzie bez niego nie wyjdą, kończą się przyjaźnie i nawracanie samotnych "no kiedy sobie kogoś znajdziesz?". Bez sensu tak na siłe, bo społeczeństwo naciska, no ale niestety można się zdołować przez tę presję często i gęstą... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.

) Odesłali nas z powrotem, bo rozwarcie jest na 4 cm więc jest szansa, że samo się zacznie
mam nadzieję, że poród też będzie dobrze zrelacjonowany 

,po porodzie może napisze,że jej pochwa zwisła jak rękaw czarnoksiężnika,jak to mówił Borat.

Wiem, wstyd, ale jak to studentka... musiałam wybierać czy wolę wydać 60 zł na podróż czy na kartę.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)