wszystkie sie smaruja a gotowac nie ma komu :P - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-01-17, 18:08   #241
massior
Raczkowanie

Dot.: wszystkie sie smaruja a gotowac nie ma komu :P

nom to trzeba zrobic podzial na kategorie wiekowe, wagowe i kolorystyczne :P
Stary 2007-01-17, 18:24   #242
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez massior Pokaż wiadomość
oj to sobie plusikow nalapales u forumowiczek

takie rzeczy.... :P

Jak juz wspomnialem na poczatku tego watku, ten post to raczej taki zart urozmaicajacy codziennosc . Nikomu na sile nie mialem zamiaru sie przypodobac , cisnac wazelinki , ani wielce przesiadywac tutaj , bo wkoncu nie do takich osob jest skierowane to forum. Mialem napisac cosik durnego, smiesznego i mysle udalo mi sie. Niestety zawsze znajda sie osoby ktorym cos nie odpowiada... a tak dla zasady. Biora to do siebei i psuja ogolnie panujacy klimat, przynajmniej jeszcze do czasu byl w miare pozytywny.
Nie potraficie sie dostosowac , czujecie ze wjechalem wam na ambicje badz macie jakies kompleksy to darujcie sobie, nie kazdy jest taki sztywny i ponury zeby wysluchiwac tych smutow i biadolen.
I gleboko mnie cisnie w odbytnice co sobie Szabat i ten jego tabor cygański pisze, jesli wg ich opinii jestem kawalem skur***yna to trzeba sie pogodzic z ta jakże wartością ocena
Zreszta jest wielka roznica pomiedzy swiatem wirtualnym a rezczywistym , a najwyrazniej wam ta granica sie juz dawno przetarla

Do moderatora : prosze o zamkniecie tego topicu i wykasowanie go ,co by kolejna Milajdy i inne Hrabiostwo nie poczulo sie urazone moimi "seksistowskimi" textami

Pozdrawiam
Nie wątpię, Panie Massior (może powinnam przekręcić nicka, żeby było równie nieuprzejmie), że wszystko, co była Pan w stanie zrozumieć z mojego posta to ble ble ble. Długie słowa, złożone zdania... Rozumiem, skąd klopoty.

Zdaję sobie sprawę, że Pański wywód miał być żartem, wolno mi jednak uznać go za żart niewłaściwy.
Choć, oczywiście, nie Pańska w tym wina, że kobiety z taką radością reagują na to, że ktoś traktuje je jak idiotki. Myślę, że właśnie to upodobanie, bądź tylko przyzwolenie pań na bycie traktowanymi bez szacunku i z góry jest przyczyną tego, że męzczyźni pozwalają sobie na mówienie (i myślenie) o kobietach w kategorii: larwa, d..a, mięsko etc (o czym był już dość zaskakujący wątek).

Trudno mi potępiać Pańskie zachowanie, bowiem nie można mieć zastrzeżeń, że ktoś nie szanuje osób, które same siebie nie szanują, czy tez odziera z godności kogoś, komu to odpowiada.

Powiedzmy więc, że korzysta Pan jedynie z koniunktury (czyt. zapotrzebowania) i poniża żartem osoby, które to lubią. Ponieważ jednak uzywa Pan określenia ogólnego: kobiety, musi Pani liczyć się również możliwością, że niektóre, całkiem nietypowe i statystycznie w mniejszości mają jednak pewne poczucie godności i, tak jak mężczyźni nie reagują rozbawianiem na wypominanie im tego, że trudnią się jedynie drapaniem po jajach i śmierdzeniem na kanapie, zamiast pastować swym Paniom buty, tak niektóre kobiety nie lubia być utożsamiane z ciałem na usługach swego pana i władcy.

Sam wątek rzeczywiście zapewnia selekcję i udzielają się w nim głównie Panie, które lubia być traktowane w ten sposób. Gosia82 pisze, że to teksty w stylu jej partnera. Wybaczcie, ale nie wyobrażam sobie bycia w związku z człowiekiem, który pozwala sobie wobec mnie na takie żarty.

Wobec powyższego nasuwa mi się wniosek, że honor nie jest przymiotem pożądanym u kobiety i jako cecha przeszkadzająca w rozmnażaniu został wyeliminowany w drodze ewolucji.

Monique także dała się wkręcić w ten schemat twierdząc, że co jak co, ale gotować to kobiety gotują, bo inaczej któż by karmił jaśnie Panów? W czasach gdy znaczna większość kobiet pracuje zawodowa - proporcjonalna liczba panów powinna przeprosić się z fartuszkiem i patelnią. Ale to już raczej sfera fantastyki, bo póki kobietom odpowiada rola sprzątaczki i kucharki, póty mężczyźni się za to nie wezmą. Co akurat świetnie rozumiem

I jeszcze w kwestii formalnej: ciekawe, że "męzczyzna" nie jest świadom, że nie istnieje coś takiego, jak żelbeton. Miły Panie - jesli kiedyś będzie próbował Pan znowu mi ubliżyć, proszę zajrzeć do słownika i wymyslić klocki z jakiejś istniejącej substancji.

Tekst o odbytnicy również się Panu wyjątkowo nie udał. A fe!

Jestem zażenowana nie tyle postawą Pana Massiora, ale faktem, że osoby z forum, które darzę szacunkiem potrafiły tak przywyknąć do tego, że uwłacza się ich godności, że traktują to jak coś naturalnego. Moim zdaniem takie żarty utwierdzają mężczyzn w przekonaniu, że wobec baby można sobie pozwolić na wszystko.

Proszę wybaczyć, jeśli którąś z Pań uraziłam - nie było to moją intencją.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 18:28   #243
aniolek-tasmanski
Administrator

Cytat:
Napisane przez fdj Pokaż wiadomość
FDJ Hej

Achates tez przybedzie?

aniolek
aniolek-tasmanski jest teraz online Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 18:29   #244
_Jamaica
Wtajemniczenie

Shabbat- zgadzam się z tobą w stu procentach,nic dodac nic ując.
_Jamaica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 18:30   #245
aniolek-tasmanski
Administrator

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
... <ciach>

Jestem zażenowana nie tyle postawą Pana Massiora, ale faktem, że osoby z forum, które darzę szacunkiem potrafiły tak przywyknąć do tego, że uwłacza się ich godności, że traktują to jak coś naturalnego. Moim zdaniem takie żarty utwierdzają mężczyzn w przekonaniu, że wobec baby można sobie pozwolić na wszystko.

ranyyyy Daj juz spokoj, Tyle fajnych watkow na wizaz...

aniolek
Stary 2007-01-17, 18:31   #246
201704240951
Konto usunięte

Cytat:
Że co ...

Aniołku Super masz kolegów
201704240951 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 18:35   #247
Ally83
Zakorzenienie

Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 18:41   #248
massior
Raczkowanie

Cytat:
kolejne ble ble ble ( poprostu szkoda miejsca na ten spam)
ok,Twoje zdanie,skoro myslisz tak o mnie , jak i o osobach pozytywnei sie wypowiadajacych, to trzeba sie z tym pogodzic, ze one sie nie szanuja a ja jestem chamem :P
Stary 2007-01-17, 19:06   #249
lutiana
Zadomowienie

Cytat:
To ja bede pierwsza: jestem mulatka, mam 48 lat i waze 135kg do jakiej kategorii sie zaliczam??

Nie używam już tego profilu. Nie lubię być śledzona
lutiana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 19:19   #250
szaaaalona
Raczkowanie

Cytat:
(...)

Zdaję sobie sprawę, że Pański wywód miał być żartem, wolno mi jednak uznać go za żart niewłaściwy.
Choć, oczywiście, nie Pańska w tym wina, że kobiety z taką radością reagują na to, że ktoś traktuje je jak idiotki. Myślę, że właśnie to upodobanie, bądź tylko przyzwolenie pań na bycie traktowanymi bez szacunku i z góry jest przyczyną tego, że męzczyźni pozwalają sobie na mówienie (i myślenie) o kobietach w kategorii: larwa, d..a, mięsko etc (o czym był już dość zaskakujący wątek).

Trudno mi potępiać Pańskie zachowanie, bowiem nie można mieć zastrzeżeń, że ktoś nie szanuje osób, które same siebie nie szanują, czy tez odziera z godności kogoś, komu to odpowiada.

Powiedzmy więc, że korzysta Pan jedynie z koniunktury (czyt. zapotrzebowania) i poniża żartem osoby, które to lubią. Ponieważ jednak uzywa Pan określenia ogólnego: kobiety, musi Pani liczyć się również możliwością, że niektóre, całkiem nietypowe i statystycznie w mniejszości mają jednak pewne poczucie godności i, tak jak mężczyźni nie reagują rozbawianiem na wypominanie im tego, że trudnią się jedynie drapaniem po jajach i śmierdzeniem na kanapie, zamiast pastować swym Paniom buty, tak niektóre kobiety nie lubia być utożsamiane z ciałem na usługach swego pana i władcy.

Sam wątek rzeczywiście zapewnia selekcję i udzielają się w nim głównie Panie, które lubia być traktowane w ten sposób. Gosia82 pisze, że to teksty w stylu jej partnera. Wybaczcie, ale nie wyobrażam sobie bycia w związku z człowiekiem, który pozwala sobie wobec mnie na takie żarty.

Wobec powyższego nasuwa mi się wniosek, że honor nie jest przymiotem pożądanym u kobiety i jako cecha przeszkadzająca w rozmnażaniu został wyeliminowany w drodze ewolucji.

(...)

Trochę dystansu do samego siebie.
Bez obrazy, ale jeśli ktoś ma właśnie w/w dystans i jest wolny od kompleksów to potrafi sam z siebie żartować i nie brać do siebie takich oto wywodów.

Dla mnie wątek jest przezabawny A skoro np. Ciebie gorszy to po co go czytasz? Po to, żeby niepotrzebnie się denerwować i próbować nam wjechać na ambcje, czy jakieś tam poczucie godności o jakim wspominałaś? Umoralniać?
Niestety efektów raczej nie przyniesie, bo jak widać większość wizażanek ma dystans do samych siebie i potraktowało to słusznie jako żart, a nie seksistowki wywód.

Trochę więcej humoru i dystansu życzę
Oczywiście również nie chciałam nikogo urazić

Adaś
szaaaalona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 19:22   #251
iza73
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lutiana Pokaż wiadomość
To ja bede pierwsza: jestem mulatka, mam 48 lat i waze 135kg do jakiej kategorii sie zaliczam??
Do wagi muszej...?
iza73 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 19:25   #252
lutiana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iza73 Pokaż wiadomość
Do wagi muszej...?
heheh taaa na pewno do wagi muszej , to by ladne muchy byly
Mialam nadzieje osiagnac ta wielkoscia te kalibry 44 i inne

Stary 2007-01-17, 19:26   #253
iza73
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szaaaalona Pokaż wiadomość
Bez obrazy, ale jeśli ktoś ma właśnie w/w dystans i jest wolny od kompleksów to potrafi sam z siebie żartować i nie brać do siebie takich oto wywodów.

Dla mnie wątek jest przezabawny A skoro np. Ciebie gorszy to po co go czytasz? Po to, żeby niepotrzebnie się denerwować i próbować nam wjechać na ambcje, czy jakieś tam poczucie godności o jakim wspominałaś? Umoralniać?
Niestety efektów raczej nie przyniesie, bo jak widać większość wizażanek ma dystans do samych siebie i potraktowało to słusznie jako żart, a nie seksistowki wywód.

Trochę więcej humoru i dystansu życzę
Oczywiście również nie chciałam nikogo urazić
Zgadzam się z Toba,nie czuje się upokorzona ani poniżona-jeżeli tak się poczuję,poprostu przestane wchodzic na ten wątek i po sprawie.Wątek z poczuciem humoru który ja też posiadam.
iza73 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 20:08   #254
miss_seepy
Wtajemniczenie

Cytat:
oj to sobie plusikow nalapales u forumowiczek

takie rzeczy.... :P

Jak juz wspomnialem na poczatku tego watku, [....]

Pozdrawiam

masz gadane chłopie tylko z czytaniem ze zrozumieniem jakies problemy dostrzegam, twoj post byl smieszny do pierwszego akapitu, , tzn sposob w jaki go wyraziles. dlatego ja sie nie uchachałam jak inne wizazanki, one odbiły piłeczke ("akcja-reakcja"), a ja np. nie. bo nie smieszy mnie prezentacja. temat sam w sobie owszem jest komiczny dlatego przytoczylam mela gibsona z filmu "czego pragna kobiety", nie wiem czy ogladales, moze by ci sie spodobal
wiec poczatek byl naprawde fajny, potem chyba poczules przyplyw weny i stwierdziles ze twoj goscinny wystep potrwa dluzej..wychodzac z zalozenia ze jestes strasznie zabawny, wiec nakreciles sie za bardzo i tyle, smieszy was ktos kto sie smieje z wlasnych dowcipow?
pozdrowaski

miss_seepy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 20:14   #255
massior
Raczkowanie

kategoria wagowa dotyczy jedynie kobiet wkoncu to my tu jestesmy goscmi i ustalamy warunki :P a wiek nam w sumie nie przeszkadza, grunt zeby ciepla jeszcze byla :P

lutiana : kategoria VIP jest Twoja :P

miss_seepy : chyba liczba wypowiedzi i ich tresc (poza tymi kilkoma negatywnymi) swiadczy o tym ze jednak ktos chce ciagnac ten wywod ;-) nie masz ochoty to nie bierz w nim udzialu. Cya ;-)
Stary 2007-01-17, 20:33   #256
Westalka
Zakorzenienie

Co za ludzie. Normalnie ring, a nie forum.
Zamiast przyjąć to z dystansem i lekkim przymrużeniem oka, to zaraz się bulwersujecie, jakby jeszcze było czym. Przecież w realnym świecie, facet o podobnych poglądach nie ma prawa bytu.
A, i jeszcze jedno. Zawsze, ale to naprawdę ZAWSZE wydawało mi się, że przebywanie na forum jest jednym ze sposób oderwania się od szarego, często przykrego świata, jego problemów i bolączek czyhających na nas, zwykłych ludzi na każdym kroku. Więc nie wiem dlaczego, zamiast cieszyć się i relaksować, to ulegacie wiecznym frustracjom.

Westalka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 20:36   #257
lutiana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Westalka Pokaż wiadomość
Co za ludzie. Normalnie ring, a nie forum.
Zamiast przyjąć to z dystansem i lekkim przymrużeniem oka, to zaraz się bulwersujecie, jakby jeszcze było czym. Przecież w realnym świecie, facet o podobnych poglądach nie ma prawa bytu.
A, i jeszcze jedno. Zawsze, ale to naprawdę ZAWSZE wydawało mi się, że przebywanie na forum jest jednym ze sposób oderwania się od szarego, często przykrego świata, jego problemów i bolączek czyhających na nas, zwykłych ludzi na każdym kroku. Więc nie wiem dlaczego, zamiast cieszyć się i relaksować, to ulegacie wiecznym frustracjom.
Dokladnie nad tym samym sie zastanawiam

Stary 2007-01-17, 20:40   #258
sylwia.gda
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szaaaalona Pokaż wiadomość
Dawno nie przeczytałam niczego tak mądrego. Szalona, dzięki Tobie wątek jest nie tylko zabawny, ale też pouczający
sylwia.gda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 20:47   #259
sylwia.gda
Wtajemniczenie

Cytat:
wkoncu to my tu jestesmy goscmi i ustalamy warunki.
Tak tak, bo w realu to MY ustalamy warunki
Stary 2007-01-17, 20:54   #260
massior
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Westalka Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez sylwia.gda Pokaż wiadomość

nom gdzies sie musimy panoszyc :P
Stary 2007-01-17, 21:00   #261
lutiana
Zadomowienie

Cytat:

nom gdzies sie musimy panoszyc :P
A panoszcie sie, jak dla mnie to bomba dla innych magnum w mrowisku, grunt, ze cos sie dzieje

Stary 2007-01-17, 21:09   #262
Sabbath
Wiedźma

Cyżbyście, szanowne Panie sądziły, że to sympatia do was sprawia, że Massior tak się z Was radośnie natrząsa?
On po prostu czuje się jak macho w kręgu popiskujących i przeberających nóżkami z zachwytu słodkich idiotek.
Każda próba polemiki skończyłaby się dla Was jakąś prymitywną odzywką typu "bla bla bla", albo "wynocha z mojego wątku Cya". Tutaj tego rodzaju (to szersza kategoria, nie Massior osobiście) istota płci męskiej nie musi niczego sobą reprezentować, by zasłużyć na zachwyt i podlizywanie się i to własnie takim istotom odpowiada.

Sylwia.gda - rzeczywiście zachwyca Cię pogawędka w stylu Massiora? Dlaczegóż więc oburzyła Cię o wiele bardziej kulturalna i delikatna sugestia Niki, byś nie przywlekała niesnasek z pewnego ciężkiego kalibru wątku w wątek ciepły i sympatyczny i nie psuła go?
Ja, w przeciewieństwie do Ciebie wówczas, wypowiadam się w związku z tematem.

Przyzwolenie kobiet na takie żarty sprawia, że i w powaznych sytuacjach mężczyznom wydaje się (poniekąd słusznie), że mogą nas traktować jak szmatki do polerowania własnej próżności. Tak samo, jak na wizerunek Polaków jako nacji rzutowali brudni i nie szanujący nikogo (nawet siebie) złodzieje z pociągowej emigracji wczesnych lat 90, tak ma wizerunek kobiet rzutują takie oto zawstydzające sytuacje, kiedy poniżacie się same. Siebie - proszę bardzo. Ale bywają tez kobiety, które nie chcą i nie muszą godzić się na to, by traktowano je jak idiotki i ludzi gorszej kategorii, aby zyskac zainetersowanie płci przeciwnej. A te, dzięki osóbkom popiskującym w takich watkach (i takich sytuacjach) - te drugie, dziwniejsze narażone są na to, że traktowane będą jak ta "śłoziutka", rozświergolona ptaszarnia i muszą walczyć o to, żeby facet podczas dyskusji nie dziwił się temu, że chcą być traktowane jak ludzie, nie jak kobieciatka.

Życzę Paniom miłej zabawy.
Stary 2007-01-17, 21:19   #263
lutiana
Zadomowienie

Mocno powiedziane hmmm, osobiscie nie czuje sie jak swiergoczaca czy popiskujaca osobka, znam swoja wartosc i nie musze nikomu na sile jej udowadniac. Bawi mnie ten watek dlatego tu siedze i nie uwazam, ze jest to w jakis sposob dla mnie uwlaczajace, malo tego przenioslam sie na chat hakerow, skad przybyl massior i nie zauwazylam zadnych oznak traktowania mnie z gory przez przebywajacych tam mezczyzn, odnosza sie tam do mnie po prostu normalnie jak do rownego sobie czlowieka a nie swiergoczacej dzierlatki czy kogos w tym stylu Smiem twierdzic, ze lagodniej sie tam ze mna obchodza niz coniektore wizazanki z nowoprzybylymi meskimi forumowiczami

Stary 2007-01-17, 21:21   #264
sylwia.gda
Wtajemniczenie

Cytat:
Sylwia.gda - rzeczywiście zachwyca Cię pogawędka w stylu Massiora? Dlaczegóż więc oburzyła Cię o wiele bardziej kulturalna i delikatna sugestia Niki, byś nie przywlekała niesnasek z pewnego ciężkiego kalibru wątku w wątek ciepły i sympatyczny i nie psuła go?
Ja, w przeciewieństwie do Ciebie wówczas, wypowiadam się w związku z tematem
Nie, zachwycasz mnie WŁAŚNIE TY. Aż się zarumieniłam. Chyba zmienię lub rozszerzę swą orientację

Massior, a trójkąty lubisz?
Stary 2007-01-17, 21:21   #265
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
ani wielce przesiadywac tutaj , bo wkoncu nie do takich osob jest skierowane to forum.
obserwuje watek od dwoch dni, ale nie mialam czasu sie jeszcze przywitac z nowymi kolegami

Na poczatek cos ekstra dla Was, co by nie bylo, ze ignorujemy Wasze istnienie:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/kategoria.php?kat=87
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/kategoria.php?kat=36

Widze, ze imprezka tu sie siakas szykuje - mnie dwa razy zapraszac nie trzeba
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 21:23   #266
aniolek-tasmanski
Administrator

Cytat:
.....

Życzę Paniom miłej zabawy.

jejaaa zrobcie cos z tym, moj mozg tego nie wytrzyma

amen
Stary 2007-01-17, 21:29   #267
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Mocno powiedziane hmmm, osobiscie nie czuje sie jak swiergoczaca czy popiskujaca osobka, znam swoja wartosc i nie musze nikomu na sile jej udowadniac. Bawi mnie ten watek dlatego tu siedze i nie uwazam, ze jest to w jakis sposob dla mnie uwlaczajace, malo tego przenioslam sie na chat hakerow, skad przybyl massior i nie zauwazylam zadnych oznak traktowania mnie z gory przez przebywajacych tam mezczyzn, odnosza sie tam do mnie po prostu normalnie jak do rownego sobie czlowieka a nie swiergoczacej dzierlatki czy kogos w tym stylu Smiem twierdzic, ze lagodniej sie tam ze mna obchodza niz coniektore wizazanki z nowoprzybylymi meskimi forumowiczami
Lutiana, ja tylko chciałam podkreślić, że napisałam JAK. Moja wypowiedź operuje głównie stereotypami, w które ta hmmm... pogawędka się wpisuje. Nie oceniam żadnej konkretnej osoby, bo przecież nikogo z Was nie znam. Opisuję TYLKO TO, CO WIDZĘ W TYM KONKRETNYM WĄTKU. Nie opisuję ludzi, tylko sytuację.

A w kwestii tego, co pisałaś poprzednio: tak, to prawda, nie mam dystansu de seksistowskich zachowań i poglądów. Mierzi mnie juz dowodzenie, że nie jestem wielbłądem i słuchanie któryś raz z kolei, że za ładna jestem na to, by być inteligentną, bo faceci myślą, że kobiety ładne nie muszą marnować czasu na to, by być mądre Tak więc, w tej kwestii przyznaję Ci rację.
Stary 2007-01-17, 21:33   #268
lutiana
Zadomowienie

ok Sabbath, masz prawo uwazac co chcesz, ja tez mam swoje prawo jak kazda inny uzytkownik tego forum. Klocic sie nie bede, bo nie ma o co, zaprzestawac pogawdeki na tym watku tez nie zamierzam w imie walki z jakimis tam stereotypami. Fakt, stereotypy dotyczace przeroznych spraw, osob czy postaw ludzkich byly, sa i beda, jesli ktos ma z tym problem to jego sprawa

Edytowane przez lutiana
Czas edycji: 2007-01-17 o 21:34 Powód: literowka
Stary 2007-01-17, 21:36   #269
Rena
Zakorzenienie

Sabbath - zdarzyło Ci sie byc kiedys jedyna kobieta wsrod samych facetow?
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 21:42   #270
Pomadka
Zakorzenienie

Niestety nie wiem o co biega w wątku, ale o jakim smarowaniu piszecie?

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości