|
|
#2611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII
Cytat:
![]() Hmm..., teraz tak myślę, że w sumie więcej słodkich piw lubię Bo despreadosa, redsa, piwo grejpfrutowe i oczywiście piwo z sokiem imbirowym ![]() Cytat:
![]() Za takimi zwykłymi papierami możesz popatrzeć w punktach, gdzie pakują prezenty, w każdej galerii chyba teraz są, wiec na pewno znajdziesz coś nietypowego i ładnego
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu dzisiaj cisza
![]() Siedzę dzisiaj do wieczora sama, bo mąż ma dużo pracy Pogoda się knoci, może jakaś burza będzie
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
ja czekam aż wybije 16-17 by iść na dwór
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
hej am
![]() musze sie wam pochwalic ![]() Natulka sama sobie zakada buciki no i oczywoscie zaraz je zdejmuje ale SAMA zakłada i jeszcze wola zeby patrzec jak ona rzepy zapina ![]() myslalam ze wczoraj to sie jej tak po prostu udalo ale dzis od 20 minut ciagle zakłada i sciaga ![]() trening czyni mistrza ![]() rosi czekam ![]() a wogole to mam sprawe do cię
|
|
#2615 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaaa co do ksiązki to koniecznie Siesicka zapałka na zakręcie KONIECZNIE jest rewelacyjna, polecam też dziewczynę z pomarańczami - Gaarder taka lekka młodzieżowa,jeszcze bym poleciła buszujacego w zbożu, ale to inna tematyka ![]() no i klasyk.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
myślimy o tym samym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- a ja dzis dostałam od pani dyr paczkę, patrzę a tam ksiązki - Gruszczyk-Kolczyńska, Zielińska - wspomaganie rozwoju umysłowgo 4-5 latków, potem wspomaganie rozwoju umysłowego 3 latków i dzieci wolniej rozwiających się i pakiet pomocy do obu ;D pytam jej z jakiej okazji, a ona że miała trochę wolnej gotówki i chciała nagrodzić mnie za pomoc w kontroli ![]() rewelacja bo to ta cała dziecięca matematyka ze scenariuszami ![]() aż mi żal odchodzić...
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Anika super
niech trenuje, pójdzie do przedszkola będzie umieć![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Natalki!Jak piszesz o jej nowych osiągnięciach, nie mogę wyjść z szoku, jak to wszystko jest skonstruowane, że dziecko do pewnego momentu jest takim gapciem, a potem jak się ruszy, to lawinowo i co rusz umie coś nowego ![]() Cytat:
Za reddsem się rozejrzyj koniecznie, jest w czarnej puszce Miło ze strony pani dyrektor Ciągle nie wierzę, że nie mozesz tam zostać |
||
|
|
|
#2618 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to mi sie jadaczka nie zamyka, a teraz siedze jak niedorozwinieta. zaraz wyruszamy do znajomych na mecz, moze jak wypije piwo to się rozgadam hihiCytat:
Cytat:
![]() a co do języka to ja kiedys tez sobie lepiej radziłam, ale nie uzywany tyle czasu zanikł prawie zupełnie. Ale postanowiłam sobie go regularnie odswiezac, zobaczymy czy na gadaniu sie nie skonczy Cytat:
i jak znalazłas cos fajnego? ja tez chce anika fajnie to musi wygladac ![]() [Marta miły gest |
||||
|
|
|
#2619 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja też nie mogę, ale powoli sie do tego przyzwyczajam.. Cytat:
a ty sie odblokuj, co z tego że z błędami, najlepiej wypij winko alkohol rozwiązuje język
|
|
|
#2620 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i podsłuchiwać odpowiedzi dasz radę Gold - a może spróbuj znaleźć jakąś cienką tapetę? Myślę, że będzie fajny efekt jak skończysz, zdolna bestia z Ciebie
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktOSIU JA TEY NIE MOGE SIE JEJ nadziwić ONA już takładnie mówi a tyle gada że szok oczywiscie mowi po swojemu ale ja to rozumiem ![]() chodzimy do kurek na spacer mamy taki domek przy parku i tak taki diadzio ma kury i zawsze było kokoko a dzis "mama duda kuka" ===> Czyt. mama duża kurka albo jak widzi dzieci takie wieksze to mowi "duda dzidzi" jak sasiada Wojtusia (5m-cy) to woła dzidzi aaaaaaa - no bo wojtek lezy w wózku a jak lezy to znaczy ze spi czyli aaaaaaa i ogolnie mowi duzo nowych słów jak ubieramy sie to ciagle tylko mama papapa no bo jak sie ubieramy to gdzies idziemy ![]() albo zakłada moje buty torebka w reke i do drzwi macha i woła mama papapa jak sie ją pytamy gdzie natalka to puka sie w brzuszek i mowi albo TU albo TUTAJ mama/o tata/o baba dadzi to na porzadku dziennym ostatnio zobacyzła żywą krowe i zawołala pokazując paluszkiem "mamo muuuuu" skąd ona wiziała ze to akurat jest krowa to nie wiem bo akurat tego jej nie pokazywałam na żywo mowiłam jej ze kówka mówi muuu ale nie wiedziała jak krowa wygląda ![]() takżę wesoło mamy wesoło bedzie mała gaduła
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
anika brawa dla natki
|
#2623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jutro wyruszamy do kina a pozniej na imprezkę bo to jego ostatni dzien. jakoś dam rade - na pewno
|
||
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() my na nogach od 5.44!! cos sie mojemu dziecku szybko dzis wyspalo! bedzie dluuugi dzien a do tego sami jestesmy bo tz w pracy. Mamy piekne slonko
|
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
no oj dziś znów będzie chyc
|
#2627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam jak kiedyś na studiach mieliśmy jako ostatnie ćwiczenia z konwersacji z hiszpańskiego, byliśmy zrypani jak konie po westernie, a gdzie tu jeszcze wysilać sie na konwersacjach. A nasz wykładowca, Meksykanin, stwierdził, że idziemy na dół (w tym samym budynku co nasza szkoła, na dole była knajpka) na piwo. Tak rozgadani to my jeszcze nie byliśmy Przesiedzieliśmy tam 3 godziny i gadaliśmy jeden przez drugiego, a on się I. się tylko cieszył Bo kit, że nie realizowaliśmy treści z programu, ale gadaliśmy jak nigdy wcześniej ![]() Cytat:
![]() Mnie wczoraj zatkało, jak oglądałyśmy książkę z bajkami, bo zawsze opowiadam jej co jest na obrazkach itp. No i był piesek, więc mówię "o zobacz jest piesek. A jak robi piesek?" A Marcela "ha-ha" Zawsze ja sama odpowiadam na te pytania a tu niespodzianka ![]() Dzień dobry! A u mnie czarne chmury dzisiaj, będzie burza Przynajmniej powietrze się troszkę zmieni.
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2012-06-20 o 09:11 |
||
|
|
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co dało rade pokazaliście że potraficie, a on bez waszego stresu dowiedział się że gadacie ![]() świetne podejście ![]() ![]() a ja mam dziś wolne..... opieka na młodego ![]() potem pójdziemy na spacer ale po 14 bo już takie słońce że awaria...
|
|
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie 20 stopni po deszczowej nocy, ale burzy nie było. Spaliśmy przy otwartym oknie i jakie to było cudowne jak takie świeże powietrze wpadało do pokoju
|
|
|
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to prawda, trzeba mu oddać, że wiedział co robi. Widział nasze zmęczenie, stwierdził, że na zajęciach nic z nas nie wyciśnie, więc zrobił zajęcia po swojemu
|
|
|
|
|
#2631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To mąż zadowalał oczy swe ![]() ![]() może nie tylko oczy Ja za to z koszulą podwiniętą pod samą szyję, bo mam zjarane plecy
|
|
|
|
|
#2633 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To był "native", a w tym wypadku są inne zasady, tym bardziej jeśli prowadzi konwersacje. Kurs pedagogiczny miał i talent jak widać też
|
|
|
|
|
#2635 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piłam to piwo! Wczoraj maż mi chyba w myślach czytał, bo przyniósł do domu tak sam z siebie Dobre...![]() trochę dla mnie za słodkie, ale dobre! Oranżadka Cytat:
![]() Witajcie, Wczoraj do nas znajomi wpadli na spontana, na kolacje. Dobrze, że miałam cokolwiek w lodówce Ale bardzo miły wieczór spędziliśmy, wypiliśmy piwko - super ![]() A dzisiaj robię sto tysięczne ósme podejście do butów, które mam już chyba 5 lat i zawsze obcierają mnie do krwi. oczywiście już musiałam plastry przykleić, ale na razie jestem twarda Zapobiegawczo wrzuciłam japonki do torebki, w razie w
|
|
#2636 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2637 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się kładłam to chyba nie miał już siły ;D ho ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() lech shandy to oranżadka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- super zakupy, my jedziemy w tym tygodniu do ikei bo chcemy kupić 2 regały - jeden na ksiązki do przedpokoju (ale tylko tymczasowy) i drugi na zabawki u małego, w wakacje mamy plan zrobić przedpokój na tip top i pokój Patrykowi już taki dorosły..
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
Poka poka
![]() Jego strata ![]() --- Ale jestem dzisiaj śpiąca.... ![]() Muszę upiec jakie ciacho, bo mężu ma urodziny w planie mam biszkopt z śmietaną i jagodami- M. zdmuchnie świeczki- pokroję, włożę to salaterek a na to dodam lody ![]()
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-06-20 o 09:54 |
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
nie spoko spoko wcześniej się nacieszał stąd zmęczenie, potem padł ja czytałam książkę a że było gorąco to spałam "saute.."
a ja mam ochotę na tarte z owocami i jakimś kremem, mąz mi kupił tartówkę blachę i mogę się popisywać juz nie tylko muffinami
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
wow! Ale zakupy!
![]() ![]() My też mieliśmy iść przez weekend, ale mąż pojechał zrobić zbieżność w samochodzie i coś tam znaleźli - naprawili i tym samym zakupów nie będzie! ![]() Cytat:
ale fajne plany zakupowe!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.

Bo despreadosa, redsa, piwo grejpfrutowe i oczywiście piwo z sokiem imbirowym 

dla Natalki!

Także nie martw się i korzystaj z tego, że tak jak Iwka pisze, masz konwersacje za darmo! Bo Ci przeokrutnie zazdroszczę 
tak to mi sie jadaczka nie zamyka, a teraz siedze jak niedorozwinieta. zaraz wyruszamy do znajomych na mecz, moze jak wypije piwo to się rozgadam hihi