|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII
One wszystkie pachną dla mnie jednakowo, ale chyba jasną niebieską albo zieloną
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Poddaję się, idę spać.
Mam nadzieję, że rano jak sprawdzę pocztę to znajdę chociaż jeden z 4 ważnych maili na które czekam.
|
#3063 |
|
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;34872585]Heeej...
Czy tylko ja dziś umieram? Przez ciśnienie na dworze masakrycznie boli mnie głowa, brałam tabletki i nie pomogły :< Za nic się wziąć nie mogę, buuu Jeszcze dziś miałam sesję "okresowego płakania TŻowi w ramię", a tematem dzisiejszej sesji było "O boże jestem taka grubaaaa Zabijcie mnie, proooszę.[/QUOTE]Nie przejmuj się czasami są takie dni. Ja we wtorek dzwoniłam do swojego, żeby mu pojęczeć, że znowu schudłam ze stresu spowodowanego sesją. Cierpliwie słuchał mnie do 4 nad ranem, a na 11 miałam egzamin. Czasami nadchodzą gorsze dni. Chyba obie należymy do typu kobiet silnie reagujących na wahania hormonów
|
|
|
|
#3064 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja stres "zjadam" W efekcie nie chudnę ze stresu, a tyję.Ostatnio nawet koleżanka na tym wyjeździe w Tatry oznajmiła, że na terenówce w zeszłym roku było mnie dla razy mniej, nie tak złośliwie, tylko w sumie życzliwie, bo wg niej to dobrze. ![]() Wieeem, że marudzę, przepraszam Was bardzo, ale naprawdę za bardzo zaczyna to wpływać na moje życie w każdym jego aspekcie, żebym dalej udawała, że "kochanego ciałka nigdy za wiele". Oczywiście TŻ uważa, że mu wcale nie przeszkadza to, że lada moment prześcignę go z wagą, bo przecież nadal jestem piękna, cudna i w ogóle. A ja już nawet przy nim momentami wciągam brzuch albo przykrywam się kocem, żeby fałdek czy extra-podbródków nie widział. Obiecał, że pomoże znaleźć jakieś ćwiczenia i może coś z dietą pokombinować, bo "nie jeść świństw i jeść mniej ogólnie" się w moim przypadku nie sprawdza - wręcz nic nie daje... MARUDA MODE OFF |
|
|
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie Bora-Bora w wersji dziennej
|
|
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;34878090]MARUDA MODE ON
Ja stres "zjadam" W efekcie nie chudnę ze stresu, a tyję.Ostatnio nawet koleżanka na tym wyjeździe w Tatry oznajmiła, że na terenówce w zeszłym roku było mnie dla razy mniej, nie tak złośliwie, tylko w sumie życzliwie, bo wg niej to dobrze. ![]() Wieeem, że marudzę, przepraszam Was bardzo, ale naprawdę za bardzo zaczyna to wpływać na moje życie w każdym jego aspekcie, żebym dalej udawała, że "kochanego ciałka nigdy za wiele". Oczywiście TŻ uważa, że mu wcale nie przeszkadza to, że lada moment prześcignę go z wagą, bo przecież nadal jestem piękna, cudna i w ogóle. A ja już nawet przy nim momentami wciągam brzuch albo przykrywam się kocem, żeby fałdek czy extra-podbródków nie widział. Obiecał, że pomoże znaleźć jakieś ćwiczenia i może coś z dietą pokombinować, bo "nie jeść świństw i jeść mniej ogólnie" się w moim przypadku nie sprawdza - wręcz nic nie daje... MARUDA MODE OFF[/QUOTE] Orlica - mam (miałam?) podobnie, każdy smutek i stres zajadałam. Do tego przez kurację hormonalną przytyłam dużo (kto czytał notkę na blogu ten wie). Dla mnie za dużo, i z tego wszystkiego, że sobie nie umiałam pomóc, a małżonek uciekał (miał różne problemy), ciągle jadłam, chowałam się w sobie i tak dalej... Powiedziałam sobie dość. Zaczęłam dietę, schudłam już ok. 8-9kg (czasami mi się waga waha), mam zamiar schudnąć jeszcze więcej. I stało się coś, co sprawiło że zobaczyłam siebie w innym świetle - nie jako grubą babę, chociaż nią jestem, tylko jako ponętną kobietę. I to nie za sprawą mojego męża, chociaż ten też na mnie inaczej reaguje. Ta zmiana zaszła we mnie, i to, że nie ważne ile kilo. Mam w sobie to coś, co należy pokazać, pazur... Spróbuj najpierw przestawić "myślenie". Teraz jeszcze stres zajadam, ale już mniej.. Też mam różne "schorzenia" i trochę lenia, ale mimo wszystko, nawet spacery dużo dają, dasz radę, tylko zmiana myślenia może dużo dać. I uwierz, że dla swojego TŻ jesteś najpiękniejsza na świecie, inaczej by z Tobą nie był
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() ale wczoraj Niemcy rozgromili Greków piękny mecz był haha ![]() Muszę ogarnąć moje kosmetyki , wybrać te których nie używam, a są jeszcze dobre i wysłać na tą akcję blogową. I całą noc trzymałam olej na włosach, pewnie i tak potrzymam dłużej
|
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#3070 |
|
Konto usunięte
|
Cześć wszystkim
|
|
|
|
#3071 |
|
Zadomowienie
|
cześć
matko, ale mi się wstawało ciężko dzisiaj. Bania mnie boli, może kawka pomoże
|
|
|
|
#3072 |
|
maszyna, nie człowiek
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;34872585]Heeej...
Czy tylko ja dziś umieram? Przez ciśnienie na dworze masakrycznie boli mnie głowa, brałam tabletki i nie pomogły :< Za nic się wziąć nie mogę, buuu Jeszcze dziś miałam sesję "okresowego płakania TŻowi w ramię", a tematem dzisiejszej sesji było "O boże jestem taka grubaaaa Zabijcie mnie, proooszę.[/QUOTE]Nie tylko Ty! Usnęłam wczoraj w ciuchach, chyba wcześnie, bo pierwsza nieodebraną wiadomość mam z... 20:26. A z wagą - może wybierz się do lekarza, popytaj co możesz zrobić, żeby polepszyć trochę kondycję nie szkodząc sobie, co możesz jeść jako przekąski, by nie tyć od tego aż tak bardzo? U mnie też ćwiczenia w większości odpadają, więc co z tego, ze jestem szczupła, skoro robię się coraz bardziej nieapetycznie sflaczała ?
|
#3073 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wtedy cały czar pryska, a moja pewność siebie znika. U mnie chodzi też o to, że całe życie byłam patyczakiem i teraz, choć do spaślaka mi daleko, źle się czuję w swojej nowej wersji. Zaczęłam tyć w momencie, gdy zaczęłam brać hormony, ale nie zamierzam ich odstawiać na razie. Łudzę się, że jeszcze jakoś się uda mi się zrzucić parę cm - bo wagowo jestem w dolnych granicach normy ![]() Poza tym - dzięki ![]() Cytat:
![]() Powoli zaczynam coraz częściej myśleć o tym, żeby faktycznie pogadać o tym z lekarzem A ze "sflaczeniem" próbowałaś walczyć kosmetykami, z braku laku? Jakieś ujędrniające czy napinające mogłyby coś pomóc, przynajmniej w samopoczuciu... Na blogu pierwsze wrażenia na temat serum do rzęs Eveline. |
||
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
Też przez hormony zaczęłam tyć, ale wiesz, albo zdrowie albo wygląd
Teraz wracam do wyglądu. Dasz radę, naprawdę, dasz!
|
#3075 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Orlica, też, do tego niskociśnieniowiec i mnie przewiało, więc odezwały mi się zatoki i historie związane z "korzonkami"
![]() Próbowałam smarować biust tym cudem z evelajn, ale mam za mały biust by zobaczyć jakieś spektakularne napięcie skóry Chwaliłam sobie peeling pomarańczowy z Lirene i chyba do niego wrócę, dodatkowo będę robić jakieś ćwiczenia z napisaniem mięśni, bo mam niefajne uda. Jeszcze na brzuch musze coś znaleźć... Mam szczupły, raczej płaski, ale nie ładny, taki płaski-mięsisty, przez co wygląda na zaniedbany.
|
#3076 |
|
po prostu Em :)
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;34878090]
Oczywiście TŻ uważa, że mu wcale nie przeszkadza to, że lada moment prześcignę go z wagą[/QUOTE] Ja ważę więcej niż TŻ i przeraża to tylko mnie. No tylko że on ma BMI w okolicach 16.
|
|
#3077 |
|
w krainie snu i marzeń
|
Candy, Trust i pozostałe dziewczyny świetnie malujące - jaki polecicie mi dobry pędzelek do rozcierania cieni/smużenia? pomóżcie
|
|
|
|
#3078 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A niemcy do 2 w nocy darli się na ulicach i trąbili autami. Cytat:
|
||
|
|
|
#3079 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3081 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Mnie też boli głowa od rana, ale tak jak pisałam, jestem okropnie zmięta
|
#3082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3083 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry weekendowo!
![]() Pięknie dzisiaj za oknem, nareszcie! Mąż przyniósł bladym świtem cały kosz truskawek z targu i zrobił śniadanko - w tym roku porządnie objem się truskaw, a co! ![]() Coś płodnam ostatnio - na blogu oliwka w sprayu, zapraszam
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
hello, można się przyłączyć?
|
#3086 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Dobryyyyyyyyyyy!
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
Orchid
|
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
no sjeemaaa
![]() zoila własnie zastanawiam się, czy mam Twojego bloga w sub, czy moze znowu mnie wywaliło ![]()
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#3090 |
|
Zadomowienie
|
więcej nie piję
...no dobra, sama w to nie wierzę, ale wczoraj to jednak przegięłam. Dodałam do znajomych na fejsie jakiegoś kolegę mojego męża z gry online
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.

Zabijcie mnie, proooszę.[/QUOTE]

おはよう! 

piękny mecz był haha 

?