Powiększanie piersi cz.7 - Strona 495 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-24, 14:49   #14821
belseno
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
belseno trzymam kciuki za coraz lepsze samopoczucie...ale to jest tak że lepiej sie czujesz... zaczynasz szarżować i później cycki robią sie jak kamienie i padasz... Z tymi wlosami lepiej poproś o pomoc. To jest chyba za bardzo ambitny plan jak na dzien 3 ? :P
gwendolinka ja planuje zrobić to tak, że schylę się nad zlewem mąż będzie polewał wodą ja szamponem pomasuje on spłuka ale jeśli faktycznie to szarżowanie to zrzucę wszystko na niego. Przed wyjściem z kliniki pytałam lekarza co jest zalecane, leżenie, siedzenie czy chodzenie? I powiedział mi, że leżeć to w nocy jak śpię a pozatym to starać się normalnie, absolutny zakaz dzwigania a z rękami to starać się robić wszystko samemu koło twarzy i głowy ale w tej kwestii posłucham Ciebie
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 15:08   #14822
Sif
Raczkowanie

Cytat:
Sif wg mojej opinii to z tym sexem będziesz musiała się wstrzymać. Przez pierwsze 2 tygodnie to w ogóle chciałabym cie widzieć jak masz na to ochotę jak niektóre dziewczynki nawet rak do góry nie mogą podnieść
Raczej to jest wszystko do przejścia, później tak raczej normalnie, ale z tym mietoleniem piersi to reż raczej dlugo trzeba poczekać. Bo masz w środku przeciez rany i to sie wszystko musi zrosnąć, nie można targać bo sie poprzesuwa ) Swoje trzeba odczekać. A później to hulaj dusza.........Ja pół roku SPAŁAM w topiku elastycznym a co mówić o miętoleniu... to, to nie
Hulaj dusza, czyli można ostro? Ja wiem że przez pewien czas - pewnie dość długo - będę musiała się oszczędzać, ale właśnie chodziło mi o to, czy aby już nie na zawsze (przy założeniu że implanty będę mieć zawsze, chociaż swoją drogą to tak średnio co jaki czas trzeba je wymieniać?). Ale skoro napisałaś, że po tym długim czasie potem wszystko wraca do normy i można hulać to mnie trochę uspokoiłaś
Gwen, Ty robiłaś piersi ponad rok temu, to czy możesz napisać jak obecnie się z tymi cycuszkami czujesz podczas seksu? Sorki jeśli to zbyt wścibskie pytanie Chodzi mi o to, czy Cię nie bolą właśnie przy silniejszym dotyku albo podczas takiego mocniejszego szybszego seksu? Jeśli pytanie jest zbyt intymne to przepraszam Po prostu nie chciałabym przez resztę życia podczas seksu myśleć przede wszystkim o tym, czy z cycorkami coś mi się nie stanie
Wiem że po op. to na pewno nie będę miała przez dłuższy czas ochoty na seks, bo jak coś boli i się odczuwa dyskomfort to seks jest chyba ostatnią rzeczą o jakiej się myśli

Cytat:
Ja mam 23 lata, miałam 22 jak cycki robiłam i uważam, że mogłam zrobić to rok wcześniej. W sumie, oceniając całą eskapadę z cyckami to zrobiłam to w idealnym momencie bo byłam 1. zmotywowana, 2. przekonana i po 3. nie miałam takich wątpliwości jak wy. Dziecka to nigdy nie można planować, bo zazwyczaj pojawia się niespodziewanie Ja co prawda ich nie mam, może kiedyyyś bede miała, ale znając moje szczescie w "miłości" to nie bedzie to w najblizszej dekadzie. Zresztą każdy kto robi piersi musi zakładać ze nie ma "gwarancji na ciążę" ani na przytycie, schudniecie itd. Trzeba dbać i koniec. (Pewnie u mnie to nawet po ciazy nie wiele sie zmieni bo ja mam mało swojego gruczołu . w czasie ciazy to chyba sie gruczoły po prostu powiekszaja, prawda? Noo to u mnie nie ma sie co powiekszać za bardzo) .
Masz rację, planować to sobie można, a życie nasze plany często i niespodziewanie weryfikuje Tylko że ja mam 30 lat, więc pora zacząć myśleć o dziecku, chociaż instynkt macierzyński to się u mnie nie pojawił jeszcze
Czy ilość gruczołu jest zależna od ilości tkanki tłuszczowej? Bo tej to ja mam mało...

Cytat:
Przede wszystkim a najblizszym czasie PO operacji ciezko ci bedzie wstawać z łożka, myć włosy, prowadzić auto, podnośić rece a nawet ukroić kromkę chleba, wiec lepiej kupić krojony"
Po ok 3 tygodniach powinnas byc w miarę sprawna ale nadal nie można niczego dźwigać. Ostrożnie sie obchodzić, oszczedzać.
Muusisz na kilka najblizszych miesiecy wykluczyc sport. Przede wszystkim bieganie, skakanie i rowniez jazde na rowerze bo co jeśli ktoś w ciebie wjedzie? Basen można uskuteczniać najszybciej bo to jest niekontuzyjne zupełnie.
A dlaczego taki problem jest z tymi rękami? Chodzi o ból czy brak siły? Czy te ręce są takie bezwładne czy sztywne czy co? I jak to jest z tym wstawaniem? Dlaczego takie trudne jest to poranne wstawanie? Wiem że to może banalne pytania, ale ja póki co wciąż się dokształcam w temacie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
...
MyaDiva, widzę że Ty miałaś Allergany, a teraz masz Mentory. Widziałam też Twoje zdjęcia, tzn. Twoich piersi - masz je przepiękne A co takiego nieszczęsnego było w tych Allerganach? I w ogóle czy możesz napisać chociaż parę słów o tych implantach?
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 15:14   #14823
issabel1
Raczkowanie

Dziekuje dziewczynki za tak mile komentarze bardzo mnie t cieszy ze Wam sie moje cycorki podobaja

Belseno no coz taka zlosliwa natura ale dobrze ze mozemy naprawic to czego natura poskapila ciesze ze Ci sie podobaja moje skarby

Alez jestem szczesliwa tylko zeby nic sie z nimi nie podzialo

Edytowane przez issabel1
Czas edycji: 2012-06-24 o 15:53
issabel1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 15:52   #14824
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Tak, tak właśnie wrzuciłam, oczywiście w staniorku, mam zakaz zdejmowania go przez co najmniej 7 dni ale jest naprawdę bardzo wygodny, bałam się że mnie pasami pospinają a tu miła niespodzianka

Dziewczyny a ile czasu ta opuchlizna na brzuchu będzie? Bo on to coraz większy mi się robi
Z tą opuchlizną jest różnie- ja miałam ze dwa miesiące- tzn nie cały czas brzuch był jak u mrówy no ale do normalności wrócił po 2 msc. U dziewczynek czasem już po dóch tygodniach wszystko wraca do normy Pij dużo żeby się płukać , staraj się ruszać w miarę duzo/normalnie. Mam gdzieś przepis na miesznkę ziółek (którą przepisał lekarz po operacji) właśnie na to by organizm pozbył się jak najszybciej toksyn po zabiegu - a więc by nie zatrzymywał wody. Jeśli będziecie zainteresowane to poszukam- od razu powiem że na sobie nie testowałam ale na chorym po operacji i owszem I tak sobie wtedy pomyślałam, że i mi pewnie by pomogły te zioła po operacjach. No ale obym już nie musiała tego sprawdzać
Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
Bolesno no to super bardzo podobnie do mnie tez jakiegos bolu straszneo nie czulam bardzo sie ciesze ze tak fajnie u Ciebie

Klaudus a no widzisz tak sobie ubzduralam musze sie chyba walnac w lepetyne moze mi przejdzie

Dziewczynki znaczy co ze juz mam sie nie bac przekrecenia?? jesooo ale by mi ulzylo bo ja jakas przewrazliwiona na tym punkcie jestem ech..
No ale jak sie schylam bez staniczka to one ladnie mi sie zblizaja troche czuje jak mnie sie tam ten zelik przemieszcza ale tak poza tym to nic sie nie dzieje WIEC MOGE SIE PRZESTAC BAC??
Zamierzam jutro ubrac sie w nowy staniorek i troche w nim polazic kochane jutro 2 miesiace jak mam cycorki , buziorki kochane
No nie muszisz się bać- zobacz ja teraz bez stanika mogę się nachylać i wszystko jest dobrze, nic mi się nie dzieje. Po pierwszej op ewidentnie czułam że nie mogę, od samego początku- i zawsze podtrzymywałam piersi, to był już odruch .
Więc nie obawiaj się , nic im nie grozi

Tak sobie myślę- że może się zdarzyć z czasm, z wiekiem , po paru latach-że pierś się zluzuje. A więc jak się nachylimy będzie duży zwis własny, taki sopel jak to ładnie określiła Jooasia. No i tak, na mój rozum, podczas gwałtownego nachylania , bez stanika może się wtedy implant majtnąć. Ale to każdy , nie tylko anatomek ze względu na kształt.
Ja się obwiam, że tak może być - i kurcze dbam o skórę jak mogę. Młode dziewczynki razem ze swoimi żelkami mają przed sobą długą i szczęśliwą przyszłość- no ale jak się już młodym nie jest a piersi były sfatygowane to trzeba o nie dbać podwójnie, a nie czekać aż zaczną się starzeć
Oczywiście nie dotyczy to teraz Ciebie- więc nie martw się tym.

W albumiku byłam- WOW WOW WOW! dla moich oczu widok nieziemski bardzo, bardzo w moim typie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
ałaaaaa mayu nie bij już...skumałam i się wstydzę teraz że taka głupia jestem!!ale już zdjęłam i włożyłam doktorkowy, stanior a bandaż tylko tak jak zalecane noszę!!takiej podpowiedzi było mi trzeba...i masz rację,kazał mi kupić delikatnie zbliżający i trzymający,czyli trochę z mniejszą miską no i SPORTOWY...poczekam na ten co ma jutro przyjść i wam pokażę
tak powoli mi się rozwidniało w głowie że chyba nie powinno mnie boleć, a już po twoim ochrzanie wiem to na 100%ojj ja głupia!!!chciałam je przestawić w inne miejsce czy co????

A MAYU pocieszyłaś mnie też tym że po 6 tyg,jak mówił dr nie ma się co martwić o przekręcanie,chyba że w(jak piszesz)ekstremalnych sytuacjach

ISSABELL jak widzisz ,mój dr mówił że 6 tyg już jest pozrastane i nawet powinnam (tak dziwnie )masować piersi,pokazał mi,żeby torebka nie przyrosła,chwytam implant od dołu najpierw i potrząsam nim tak jakbym chciała żeby ewentualnie przyrastająca torebke nie przyrosła..he..zrozumiałe ??/;-)ale nie jestem pewna tego masażu,bo nie byłam,wiadomo,zagojona i pan dr nie dał rady mi tego pokazać,po 6 tyg pojadę specjalnie po to żeby mi pokazał!!!także wyluzuj i już się tak nie bój!!!
Już pas schowany, a ja doszłam do siebie U mnie w albumiku są szkice pokazujące co się dzieje jeśli się przepchnie implnt do środka-mechanizm jest dość prosty, zapraszam kto jeszcze nie widział.

Dobrze Klauduś, że miałas wątpliwości i że potem spytałaś Takie ślicznotki poradzą sobie na spokojnie- bez żadnych ekstremalnych zaleceń Po 6 tyg już nie trzeba aż tak uważać-więc oby do przodu
No i czekam jutro na nowe focie.

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Sif Pokaż wiadomość

MyaDiva, widzę że Ty miałaś Allergany, a teraz masz Mentory. Widziałam też Twoje zdjęcia, tzn. Twoich piersi - masz je przepiękne A co takiego nieszczęsnego było w tych Allerganach? I w ogóle czy możesz napisać chociaż parę słów o tych implantach?
No tak miałam-i mogę tylko napisać, że cieszę się ze teraz ma mentory Po pierwszej operacji już nie chciałam słyszeć o tamtej firmie - niestety ja nic dobrego nie mogę napisać, bo się po prostu na nich bardzo zawiodłam. Na nich i na samej firmie którą bym musiała pozwać do sądu by uzyksać to co podobno gwarantuje gwarancja. Miałam model 510- a więc implant dość rzadko stosowany .

Nie będę się rozpisywać - bo właśnie sobie uświadomiłam, że ktoś mnie kiedyś na privie bardzo ciągnał za język wypytując o ten temat i być może już jakaś teczka powstaje

Dodam jeszcze, że jest tu sporo dziewczynek zadowolonych , z pięknymi piersiami które mają różne modle implantów właśnie tej firmy Firmy która jako druga przy mentorze ma atasty FDA.

Pytałaś jeszcze o to jak czesto może się przydażyć przekręcenie implantu. Zaraz poszukam co na to statystyki- jednak są to dane baaardzo okrojone, no bo nie ma takiem opcji by wszystkie przekręcenia ktoś wciągnał w statystyki. Nie ma bowiem konieczności by takie wydarzenia gdziekolwiek zgłaszać.
O np mój przypadek- nie jest nigdzie odnotowany

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 15:58   #14825
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Z tą opuchlizną jest różnie- ja miałam ze dwa miesiące- tzn nie cały czas brzuch był jak u mrówy no ale do normalności wrócił po 2 msc. U dziewczynek czasem już po dóch tygodniach wszystko wraca do normy Pij dużo żeby się płukać , staraj się ruszać w miarę duzo/normalnie. Mam gdzieś przepis na miesznkę ziółek (którą przepisał lekarz po operacji) właśnie na to by organizm pozbył się jak najszybciej toksyn po zabiegu - a więc by nie zatrzymywał wody. Jeśli będziecie zainteresowane to poszukam- od razu powiem że na sobie nie testowałam ale na chorym po operacji i owszem I tak sobie wtedy pomyślałam, że i mi pewnie by pomogły te zioła po operacjach. No ale obym już nie musiała tego sprawdzać
.
Mya można te zioła łączyć z antybiotykiem? Mam go jeszcze przez 3 dni przyjmować.

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
- no ale jak się już młodym nie jest a piersi były sfatygowane to trzeba o nie dbać podwójnie, a nie czekać aż zaczną się starzeć
czyli co z nimi robisz? Ja też muszę podwójnie

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
Już pas schowany, a ja doszłam do siebie U mnie w albumiku są szkice pokazujące co się dzieje jeśli się przepchnie implnt do środka-mechanizm jest dość prosty, zapraszam kto jeszcze nie widział.
Mya ja chciałabym to zobaczyć, możesz mnie poinstruować jak się do tego dostać?
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 16:22   #14826
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie Kochane, u mnie 3 doba i hmmm... jest naprawdę dobrze, z każdym dniem i każdą godziną widzę zmianę w samopoczuciu. Co do gorączki to w oświadczeniu, które podpisywałam było napisane, że przez kilka dni może się utrzymywać tak ok 38st, ja miałam 37.6 więc jest w normie. Rano obudziłam się już bez. Samej wstać mi się nie udało, mąż mnie podniósł ale do jutra muszę opanować tą sztukę bo inaczej będę musiała wstać o 7.30 jak będzie wychodził do pracy albo czekać aż wróci Ale za to sama się opieram na sofie czy krześle z oparciem i sama z niego wstaję więc jest postęp, zakres ruchu rąk zwiększył się niesamowicie, bez problemu umyłam twarz i nawet uczesać mi się udało aa i wczoraj sama się umyłam oczywiście od pasa w dół bo staniora zdjąć nie wolno, tylko z wytarciem lekki problem był i poprosiłam o pomoc A dziś sama sobie zrobiłam kanapkę i wypiłam dziś pierwszą kawę od zabiegu mniammm. Zrobiłam ją sama tylko słoiczka z kawą z górnej szafki nie dałam rady dosięgnąć a i mam na dziś ambitny plan umyć sobie włosy AAA i dziewczynki, nie wzięłam dziś nic przeciwbólowego nawet profilaktycznie
no i brawo, odstawiaj prochy jeśli się da. Szybciej wrócisz do sił i opuchlizna szybciej zejdzie Z myciem głowy niech Ci Tż pomoże jeśli masz taką mżliwość.

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Mya można te zioła łączyć z antybiotykiem? Mam go jeszcze przez 3 dni przyjmować.

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

czyli co z nimi robisz? Ja też muszę podwójnie

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Mya ja chciałabym to zobaczyć, możesz mnie poinstruować jak się do tego dostać?
Tak, te ziólka można przy antybiotykach pić- a nawet to jest wskazane jeśli się ma jakieś kłopoty np z wątrąbą. Widzę, że może się przydać ten przepis- więc poszukam i wrzucę

Zabiegi na piersi muszę robić niestety systematycznie do tego odpowiednie staniczki. Jak pomóc skórze- to jest troszkę sprawa indywidualna i najlepiej skorzystać z rady dermatologa-kosmetologa który dobierze zabiegi i preparaty.
Samemu można na pewno robić pillingi- najprostszy z soli morskiej i np aspirynka do tego (przepisik jest na profilku u Zabulka). To każdy móże robić sam- sól nawet codziennie . Do tego kremy zagęszczające skórę, ujędrniające , odżywcze- a więc wszystko przeciw rozstępom dla kobiet w ciąży np
Profilaktyka- dieta , doustne preparaty na skórę, rezygnacja z opalania piersi oraz ich przegrzewania (np. podczas długich kąpieli!), nie spanie na brzuszku (niestety gniecenie tkanki nie słóży piersią) , spanie w topiku i nie chodzenie bez stanika. Stanik nie niszczący tkanki- a więc nic wypełnionego dodatkowo gąbką , dzwigającego, twardego czy zbliżającego na siłę.
Ja mam dużo rozstępów i młodziutka też już nie jestem. mam przed oczami zdjęcia, które kiedyś wrzucała Jooasia - takie potworki po operacjach, zniszczona kobieta i cycki piłeczki na których jest rozluźniona skóra w rozstępach Makabra Może Jooasia je ma gdzieś na wierzchu i pokaże nam jeszcze raz

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-06-24 o 16:24
Stary 2012-06-24, 16:31   #14827
kasikkk87
Zadomowienie

mya pamietasz o moich kremikach po operacji na biust))dla karmiacych
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 16:49   #14828
issabel1
Raczkowanie

No to nic tylko dbac
Stary 2012-06-24, 16:56   #14829
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sif Pokaż wiadomość
Gwen, Ty robiłaś piersi ponad rok temu, to czy możesz napisać jak obecnie się z tymi cycuszkami czujesz podczas seksu? Sorki jeśli to zbyt wścibskie pytanie Chodzi mi o to, czy Cię nie bolą właśnie przy silniejszym dotyku albo podczas takiego mocniejszego szybszego seksu? Jeśli pytanie jest zbyt intymne to przepraszam Po prostu nie chciałabym przez resztę życia podczas seksu myśleć przede wszystkim o tym, czy z cycorkami coś mi się nie stanie
No niestey -chyba będzie Ci ta myśl towarzyszyć już potem zawsze. Jak się tż nakręci mocno to czasem po prostu może zaboleć. No ale jak Cię ktoś za mocno za ucho pociągnie to też boli A że jednak ta świadomość że się ma coś w piersi, że może się coś stać jest- dlatego nie da się nie myśleć całkiem i zapomnieć.

Masz rację, planować to sobie można, a życie nasze plany często i niespodziewanie weryfikuje Tylko że ja mam 30 lat, więc pora zacząć myśleć o dziecku, chociaż instynkt macierzyński to się u mnie nie pojawił jeszcze
Czy ilość gruczołu jest zależna od ilości tkanki tłuszczowej? Bo tej to ja mam mało...

Rozwój tkanki w piersi kończy się u kobiety podczas ciąży Dlatego możemy tylko zakładać jak będzie i ile przybędzie. Ilość gruczołu nie jest uzależniona od ilośc tłuszczu. Tkanka w piersi u młodych kobiet jest przeważnie gruczołowa lub z przewagą gruczołu - i temu piersi są jędrne i ślczne, gruczoł jest wtedy zbity i ma ścisłą strukturę. Sama tkanka tłuszczowa nie jest jędrna i fajna w dotyku. Jak jest jej dużo to nic dobrgo z tego nie będzie Choć mała kołderka z tłuszczyku nie zaszkodzi
Pytałaś jeszcze czy podczas np. zwykłego upadku może coś się stać z implantem. Myślę że tak samo jak możesz np złamać nogę podczas takiego upadku. Niefortunne ułożenie i taki upadek może skończyć się urazem. Nie zawsze jednak łamie się nogę i nie można zakładać, że zawsze coś się stanie z piersią. Ale wykluczyć tego nie można.

I jeśli planujesz dziecko za dwa lata- ja bym Ci poradzia poczekać i najpierw dzidzię zaplanować Dwa lata to chwila- piersi do roku się układają . Nacieszysz się nimi pare miesięcy i potem będziesz się martwić, wybierać lepsze dobro -karmić, nie karmić? jak długo karmić? I martwić żeby nic się im nie stało- tzn potem już się mamy nie martwią o piersi bo po prostu dziecko jest najważniejsze. Jeśli to dwa lata- to lepiej poczekać. A jeśli to czas nieokreślony/kiedyś- to robić

Stary 2012-06-24, 17:04   #14830
kasikkk87
Zadomowienie

jutro bede znala ostatecznie termin to mnie oliwka dopiszesz do odliczankijak sie pojawisz hehe bo gdzies zniklaschoc ja i tak juz odliczammmmmmmm
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 17:04   #14831
gwendolinka
Zadomowienie

SIF ja sie nie znam, nie mam faceta ))) wiekszego problemu być nie powinno... faceci i tak zazwyczaj delikatnie sie z cyckami obchodzą, bo kurde, każdy ma jakiś jednak ten próg bólu nawet przy bardziej "gwałtownych igraszkach" nie sądzę, zeby niewiadomo jak miał cie za te cycki ciągnać. Kobieta to nie Mućka W każdym razie nie powinien bo to zawsze delikatna pierś. Haha. Myslę, ze dasz sobie radę.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 17:10   #14832
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
mya pamietasz o moich kremikach po operacji na biust))dla karmiacych
Tak, tak-przepraszam za zwłokę Dziś je tu wrzucę - może jeszcze ktoś swoje podrzuci i będzie niezła kolekcja

Stary 2012-06-24, 17:14   #14833
gwendolinka
Zadomowienie

Mya to myślisz ze nie powinnam ładować tych cycków do push upów? Hmmm.... trochę muszę

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

a wlaśnie Mya, wrzuciłabyś jakies new photo z panienkami ) Zaniedbujesz opinie publiczną

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-06-24, 17:18   #14834
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
SIF ja sie nie znam, nie mam faceta ))) wiekszego problemu być nie powinno... faceci i tak zazwyczaj delikatnie sie z cyckami obchodzą, bo kurde, każdy ma jakiś jednak ten próg bólu nawet przy bardziej "gwałtownych igraszkach" nie sądzę, zeby niewiadomo jak miał cie za te cycki ciągnać. Kobieta to nie Mućka W każdym razie nie powinien bo to zawsze delikatna pierś. Haha. Myslę, ze dasz sobie radę.
a Mućka też pewnie kopnie jak ją zaboli

Stary 2012-06-24, 17:24   #14835
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
a Mućka też pewnie kopnie jak ją zaboli
No świete słowa.

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Patrzcie teraz zco znalazłam! Lekarstwo na moje bolączki. Troche drogie ale ponoć dekolt taki jak chce, tylko moja kolezanka ma cycki ladniutkie w moim rozmiarze ale naturalne wiec nie wiem czy ja mogę taki sobie kupić? Trochę drogo, ale trudno bede płakać i placić
http://www.adore.pl/pl/p/Super-Ego-b...6281-czern/391
Maja w duzych rozmiarach nie tylko a i b
W ogole to ja mogę sobie takie gabczaski nosic?

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-06-24, 17:26   #14836
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Mya to myślisz ze nie powinnam ładować tych cycków do push upów? Hmmm.... trochę muszę

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

a wlaśnie Mya, wrzuciłabyś jakies new photo z panienkami ) Zaniedbujesz opinie publiczną
Jak troszkę musisz to można ale nie tak codziennie bo tkanki szkoda. No zresztą Ty młoda sarna jesteś - więc i tkanka inna . Jak czasem założysz pusha to nic się nie stanie.

A zdjęcia no ile móżna moje piersi oglądać. Hihi na ale jak chcecie to zrobię focie- mam nawet nowy staniczek i topik Przynudzę jak zwykle bo stanik taki zwykły a topik jak topik

Stary 2012-06-24, 17:31   #14837
gwendolinka
Zadomowienie

zdjecie albo sie nie liczy!

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-06-24, 17:36   #14838
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
No świete słowa.

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Patrzcie teraz zco znalazłam! Lekarstwo na moje bolączki. Troche drogie ale ponoć dekolt taki jak chce, tylko moja kolezanka ma cycki ladniutkie w moim rozmiarze ale naturalne wiec nie wiem czy ja mogę taki sobie kupić? Trochę drogo, ale trudno bede płakać i placić
no tak ma podwójne wkładki- w sam raz dla Ciebie i do tego ten naturalny efekt powiększenia cokolwiek to znaczy To satniczek mocarz dobudowuje to czego się nie ma. No ale na jakieś specjalne okazaje, hihi na radkę na plaży która się szykuje - jak mus, to mus A cena faktycznie spora pamiętam czasy kiedy były u nas na stadionie staniki o podobnej konstrukcji i zadaniu po 15zł

Stary 2012-06-24, 17:41   #14839
gwendolinka
Zadomowienie

a wiesz Mya....własnie Nie
czytałam ze od rozmiaru e czy f to juz jedna jest gabka

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-06-24, 18:19   #14840
MyaDiva
Zakorzenienie

To wrzucam te specyfiki które stosuję na piersi.

Zacznę od ścierania solą morską pod przysznicem (mogłam od 6 msc po operacji),
oraz maseczki aspirynowej raz na jakiś czas.

To są kwasy które mogłam dopiero 8msc robić, samemu się robi w domku :
Retises CT -Medi derma
potem ten kremik
daeses-Medi derm, krem liftingujacy do masażu (ja wklepywałam)

Z kremików takie:
cicaplast LaRoche,
substiane LaRoche,

Typowo do piersi:
Ekstra slim-serum podnoszace biust Perfekta,
Krem do pielęgnacji Mustella,
Babydream fur mama- to mleczko z Rossmana,

Jest jeszcze w Rossmanie taki krem w niebieskiej tubce- ale nie mogę go znaleźść. Też mnie nie uczulał. Ja stosuje coś cały czas- staram się zmieniać. Do tego od września zaczęłam myśłeć co jem- pojawiło się w mojej diecie sporo orzeszków, różnych olejów, suszonych owoców i siemie lniane o którym tu kiedyś pisałyśmy. Włosy i skóra zyskały z całą pewnością. To tak zamiast capivitu- no bo chyba lepsze produkty naturalne które dodatkowo mają dużo innych składników niż tabletka raz dziennie.

Robiłam jeszcze zabiegi- ale to dopiero po roku chyba. A więc mikrodermabrazja z kwasami . Też świetnie działają na mnie. Lekarz najlepiej dobierze zabiego jakie są potrzene- no bo i problemy są różne.

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
a wiesz Mya....własnie Nie
czytałam ze od rozmiaru e czy f to juz jedna jest gabka
Hihihi - no tak jedna

Stary 2012-06-24, 18:36   #14841
celina777
Rozeznanie

Pozdrawiam Was dziewczynki baaaardzo serdecznie
Stary 2012-06-24, 18:56   #14842
Precelka1
Raczkowanie

Witajcie Dziewczynki
Co prawda już sporo minęło od mojej operacji, ale mam teraz całkiem poważne przemyślenia odnośnie tego jak będą się zachowywać moje piersi w trakcie ciąży (póki co jeszcze ten temat mnie fizycznie nie dotyczy, ale coraz częściej o tym myślę), prośba do Was o kilka slow "uspokojenia"
Stary 2012-06-24, 19:28   #14843
KINIA_04
Przyczajenie

no wsumie to racja, ja młoda i głupiutka jeszcze jestem.. przeciez po urodzeniu to bejbik bedzie najwazniejszy ;p

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Sif wg mojej opinii to z tym sexem będziesz musiała się wstrzymać. Przez pierwsze 2 tygodnie to w ogóle chciałabym cie widzieć jak masz na to ochotę jak niektóre dziewczynki nawet rak do góry nie mogą podnieść
Raczej to jest wszystko do przejścia, później tak raczej normalnie, ale z tym mietoleniem piersi to reż raczej dlugo trzeba poczekać. Bo masz w środku przeciez rany i to sie wszystko musi zrosnąć, nie można targać bo sie poprzesuwa ) Swoje trzeba odczekać. A później to hulaj dusza.........Ja pół roku SPAŁAM w topiku elastycznym a co mówić o miętoleniu... to, to nie

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Ja mam 23 lata, miałam 22 jak cycki robiłam i uważam, że mogłam zrobić to rok wcześniej. W sumie, oceniając całą eskapadę z cyckami to zrobiłam to w idealnym momencie bo byłam 1. zmotywowana, 2. przekonana i po 3. nie miałam takich wątpliwości jak wy. Dziecka to nigdy nie można planować, bo zazwyczaj pojawia się niespodziewanie Ja co prawda ich nie mam, może kiedyyyś bede miała, ale znając moje szczescie w "miłości" to nie bedzie to w najblizszej dekadzie. Zresztą każdy kto robi piersi musi zakładać ze nie ma "gwarancji na ciążę" ani na przytycie, schudniecie itd. Trzeba dbać i koniec. (Pewnie u mnie to nawet po ciazy nie wiele sie zmieni bo ja mam mało swojego gruczołu . w czasie ciazy to chyba sie gruczoły po prostu powiekszaja, prawda? Noo to u mnie nie ma sie co powiekszać za bardzo) . Moja jedyna obawą było to że idę na operację z próżności i za karę mogę sie nie obudzić, bo jestem raczej słabowita. ....ale przeszlam jak perszing Raz dwa CZy i bólowo do zniesienia w moim przypadku.

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cycolinki powiem Wam jeszcze dziś na rozluźnienie ....
że jestem znow na diecie. znów hahaha. Moze kiedyś jakieś rezultaty przyniesie... Nie moge dobić do tej mojej wagi sprzed operacji 54 , a ostatnio to już wazę jak mały tucznik ) Jak będzie efekt to bede krzyczeć Dziś sobie tak poczytuję, bo mam czas spokojnie z kawusią usiaść ...

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Przede wszystkim a najblizszym czasie PO operacji ciezko ci bedzie wstawać z łożka, myć włosy, prowadzić auto, podnośić rece a nawet ukroić kromkę chleba, wiec lepiej kupić krojony"
Po ok 3 tygodniach powinnas byc w miarę sprawna ale nadal nie można niczego dźwigać. Ostrożnie sie obchodzić, oszczedzać.
Muusisz na kilka najblizszych miesiecy wykluczyc sport. Przede wszystkim bieganie, skakanie i rowniez jazde na rowerze bo co jeśli ktoś w ciebie wjedzie? Basen można uskuteczniać najszybciej bo to jest niekontuzyjne zupełnie.
GWENDOLINKA dziekuję za odpowiedź

co do planowania dzieci to wiadomo jak jest heh ;p ja sobie moge planowac, ale jak sie wpadnie to po ptakach :P

a co do tego co można a czego nie można po operacji to ja jestem za granicą i niestety więcej jak 4 tyg. urlopu nie dostane czy pozniej dobierac L4? bo wsumie pierwszą umowe dostałam na rok i nie chce mieć takiej sytuacji, że mi jej nie przedłużą, bo za długo mnie nie było;p

Edytowane przez KINIA_04
Czas edycji: 2012-06-24 o 19:17 Powód: ....
KINIA_04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 19:41   #14844
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
No świete słowa.

Ja tez ostatnio z gossard ogladalam i nad tym http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-SEXY-B...#ht_678wt_1110 sie zastanawiam. Tak na jakies wyjscia zeby miec Jeszcze nie kupilam, bo nie jestem pewna czy zaloze, tak sie od stanikow odzwyczailam Ale ten mnie kusi

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2012-06-24 o 19:43
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 20:20   #14845
MyaDiva
Zakorzenienie

Zabulku- no tak, Tobie też takie powiększacze są potrzebne hihi I już widze jak w nim chodzisz - jak nic pyrgniesz nim po godzinie noszenia . Ja sobie nie wyobrazam żebym dłużej w czymś takim teraz wytrzymała. Hihi - no ale próbuj, próbuj

Dobra kochane - wrzuciłam focie . Takie nie bardzo-ale na szybko czym innym nie mam jak zrobić. A więc topik, stanik i golaski - focie jeszcze ciepłe, zapraszam. Ale na rewelacje nie liczcie
album "staniczki 2012" bo uzupełniałam tez inny ale już nie w moje cycki

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-06-24 o 20:44
Stary 2012-06-24, 20:37   #14846
issabel1
Raczkowanie

Mya zajefajne te Twoje cycorki moje przy Twoich to pikus sliczne
A to ja moge w takich topikach smigac bez staniczka ?
Stary 2012-06-24, 20:57   #14847
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
Mya zajefajne te Twoje cycorki moje przy Twoich to pikus sliczne
A to ja moge w takich topikach smigac bez staniczka ?
Dziękuje bardzo - ale nie grzesz kochana, moje nie miały szansy być tak śliczne jak masz Ty. Tak sobie gdybam że jakbym od razu trafiła do dobrego lekarza to bym miała taki rozmiarek jak Ty, albo te oczko większe Te dwa rozmiarki są śliczne i dla mnie to są faworytki. No ale ja miałam bardzo zniszczone piersi - więc i tak tego co Ty bym nie miała Co nie znaczy że nie kocham tego co mam

Ja akurat kupuję topiki do spania . Jak jest ścisły to chodzę tylko do sportowych ciuchów albo po domu, ale muszę czuć że mi trzyma . A pozwoliłam sobie na takie chodznie dopiero od końca tamtego roku- wcześniej piersi były za słabe.
Tobie na razie nie polecam tak chodzić- do pół roku/roku zanim się piersi nie wzmocnią lepiej im nie dawać szansy by się rozciągały.

Stary 2012-06-24, 21:09   #14848
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Zabulku- no tak, Tobie też takie powiększacze są potrzebne hihi I już widze jak w nim chodzisz - jak nic pyrgniesz nim po godzinie noszenia . Ja sobie nie wyobrazam żebym dłużej w czymś takim teraz wytrzymała. Hihi - no ale próbuj, próbuj

Dobra kochane - wrzuciłam focie . Takie nie bardzo-ale na szybko czym innym nie mam jak zrobić. A więc topik, stanik i golaski - focie jeszcze ciepłe, zapraszam. Ale na rewelacje nie liczcie
album "staniczki 2012" bo uzupełniałam tez inny ale już nie w moje cycki

No ja mysle, ze jak kupie, to zrobie fotki, pochwale sie na forum i wrzuce do szuflady Dlatego nie kupilam, tyle, ze on mnie kusi........
Bylam w albumiku Ja juz bym chciala byc 2 lata po operacji, bo takie dojrzale piersi to marzenie kazdej dziewczyny Tak wlasciwie to kazdy etap po operacji jest fajny, bo najpierw jest super , bo mimo iz mamy kamloty w pancerniaku, to sie cieszymy, ze juz je mamy Potem jak zaczynaja mieknac, to tez sie cieszymy, a potem jak sie podwiesza I tak ciagle cos Ja to juz jestem na tym etapie, ze teraz czekam, az dojrzeja zupelnie i dlatego mysle, ze takie 2latki to juz jest szczyt szczescia A te Twoje to marzenie AAA i zauwazylam, ze ten lewusek Twoj tak sie uklada jak ten moj lewusek Tyle go ukladalam w staniku i nie wyrownal sie do konca Ale juz mi to nie przeszkadza

Jeszcze musze wam napisac cos co mnie z nog zwalilo dzisiaj i tak sie wkurzylam................ .......... ze wyrzucilam wszystkie moje staniki (raz ubrane do fotki) do smieciora
Mianowicie dzisiaj jechalismy na wycieczke i postanowilam ubrac stanik I qr..........wa wszystkie mi sa za duze Te ktore byly na mnie szyte, sa mi duzo za duze W pierwszej kolejnosci polecial ten rozowo-landrynowy zblizajacy cycuchy A zaraz za nim takie modele w innych kolorach Wszystkie ze 2 rozmiary za duze, no moze 1 rozmiar I o co chodzi??? Przegrzaly mi sie pannice na wakacjach, a potem wyschly i sie skurczyly?????????
Teraz mam prawie pusta szuflade, w ktorej leza 2 staniki sportowe i 8 topikow
Stary 2012-06-24, 21:33   #14849
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
No ja mysle, ze jak kupie, to zrobie fotki, pochwale sie na forum i wrzuce do szuflady Dlatego nie kupilam, tyle, ze on mnie kusi........
Bylam w albumiku Ja juz bym chciala byc 2 lata po operacji, bo takie dojrzale piersi to marzenie kazdej dziewczyny Tak wlasciwie to kazdy etap po operacji jest fajny, bo najpierw jest super , bo mimo iz mamy kamloty w pancerniaku, to sie cieszymy, ze juz je mamy Potem jak zaczynaja mieknac, to tez sie cieszymy, a potem jak sie podwiesza I tak ciagle cos Ja to juz jestem na tym etapie, ze teraz czekam, az dojrzeja zupelnie i dlatego mysle, ze takie 2latki to juz jest szczyt szczescia A te Twoje to marzenie AAA i zauwazylam, ze ten lewusek Twoj tak sie uklada jak ten moj lewusek Tyle go ukladalam w staniku i nie wyrownal sie do konca Ale juz mi to nie przeszkadza

Jeszcze musze wam napisac cos co mnie z nog zwalilo dzisiaj i tak sie wkurzylam................ .......... ze wyrzucilam wszystkie moje staniki (raz ubrane do fotki) do smieciora
Mianowicie dzisiaj jechalismy na wycieczke i postanowilam ubrac stanik I qr..........wa wszystkie mi sa za duze Te ktore byly na mnie szyte, sa mi duzo za duze W pierwszej kolejnosci polecial ten rozowo-landrynowy zblizajacy cycuchy A zaraz za nim takie modele w innych kolorach Wszystkie ze 2 rozmiary za duze, no moze 1 rozmiar I o co chodzi??? Przegrzaly mi sie pannice na wakacjach, a potem wyschly i sie skurczyly?????????
Teraz mam prawie pusta szuflade, w ktorej leza 2 staniki sportowe i 8 topikow
No nie ma co wybrzydzać , trzeba lewego naciągać dalej Więc i Ty nie rezygnuj tylko naciągaj. A tak w ogóle może zrób zdjęcie od drugiej strony- tak żeby cały lewy był w kadrze . Jak nic wtedy drugi będzie uciekał ja muszę jutro sprawdzić czy u mnie ten myk coś pomoże Mój lewusek był uszkodzony i uciekał sobie od początku- no ale u Ciebie kochana jak nic to wina złego kadrowania O zobacz jak mój uciekał- to pare godzin po poprawce. Hi ale z boku był piękny
od początku
No jak Ci piersi uschły Ty już nie pij tam nic dziś- i więcej staniorków nie wyrzucaj!!!!! Jak można takie śliczne staniorki wyrzucać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg klinikar16-12-09.jpg (18,7 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg klinika16-12-2009.jpg (16,6 KB, 36 załadowań)

Stary 2012-06-24, 21:42   #14850
klaudeczka2010
Zadomowienie

heja

cześć CELINKO

SIF I GWEN to ja się mogę wypowiedzieć dziś na temat sexuwiadomo...bez fajerwerków..tu na ..górzeale conieco można z nimi zrobić..tzn prawie nic ale stanior już ściągnełam..i CUDNE uczucie..tralalalala:brzy dal:..że nic mi nie zwisa i klapiej a obstawiam ze jeszcze z miesiąc nie dam się tarmosic..bo jeszcze póki co obolałe i blizny mnie szczypią...ale sutki jak najbardziej do dotykania
ogólnie jest git: jupi:

MAYU twoje cycochy są przepiękne,naturalne i takie mega sexi...ojj jakbys wyszła w tej bluzeczce co na zdjęciu to wszystkie chłopy by się pomajgały..szok:lov e:a ja już kumam o co chodzi ze zbliżaniem ..póki co tych piersi..powoli zaczynam łapaćzobaczymy jak jutro ten stanior przyjdzie!!!

BALSENO słońce super że coraz lepiej,ale nie przecholuj bo później się za to płaci,tzn boli...ale ważne że już lepiej..i czekamy na golaski ..jeszcze 4 dnija Ci liczę

ŻABO ale dlaczego ??i jak to??zmalaly???nie możliweschudłaś na pewno albo coś????????

ISSABel ZARAZ spadam do twojego albumiku

i co ja jeszcze chciałam...jestem zboczona..uwielbiam ,jak ściągnę sobie stanik przed kąpielą dotykac sobie te moje cycochy,nie mogę się nacieszyć że mam ich tak dużo(do obejmowania)cudowne uczucie,które pewnie mi przejdzie kiedyś

AAA MAYU co do przekręcania to mój lewy jest kakiś taki dalej spuchnięty od pachy i jakoś momentami mi się mysli że to moze mi się implant przekreciłja pierdziu...........i tam jakieś twarde mam...możliwe to???czy schiz???

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości