|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14821 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
|
|
|
|
|
#14822 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wiem że przez pewien czas - pewnie dość długo - będę musiała się oszczędzać, ale właśnie chodziło mi o to, czy aby już nie na zawsze (przy założeniu że implanty będę mieć zawsze, chociaż swoją drogą to tak średnio co jaki czas trzeba je wymieniać?). Ale skoro napisałaś, że po tym długim czasie potem wszystko wraca do normy i można hulać to mnie trochę uspokoiłaś ![]() Gwen, Ty robiłaś piersi ponad rok temu, to czy możesz napisać jak obecnie się z tymi cycuszkami czujesz podczas seksu? Sorki jeśli to zbyt wścibskie pytanie Chodzi mi o to, czy Cię nie bolą właśnie przy silniejszym dotyku albo podczas takiego mocniejszego szybszego seksu? Jeśli pytanie jest zbyt intymne to przepraszam ![]() Wiem że po op. to na pewno nie będę miała przez dłuższy czas ochoty na seks, bo jak coś boli i się odczuwa dyskomfort to seks jest chyba ostatnią rzeczą o jakiej się myśli ![]() Cytat:
Tylko że ja mam 30 lat, więc pora zacząć myśleć o dziecku, chociaż instynkt macierzyński to się u mnie nie pojawił jeszcze ![]() Czy ilość gruczołu jest zależna od ilości tkanki tłuszczowej? Bo tej to ja mam mało... Cytat:
![]() MyaDiva, widzę że Ty miałaś Allergany, a teraz masz Mentory. Widziałam też Twoje zdjęcia, tzn. Twoich piersi - masz je przepiękne |
|||
|
|
|
#14823 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje dziewczynki za tak mile komentarze bardzo mnie t cieszy ze Wam sie moje cycorki podobaja
Belseno no coz taka zlosliwa natura ale dobrze ze mozemy naprawic to czego natura poskapila ciesze ze Ci sie podobaja moje skarby ![]() Alez jestem szczesliwa tylko zeby nic sie z nimi nie podzialo
Edytowane przez issabel1 Czas edycji: 2012-06-24 o 15:53 |
|
|
|
#14824 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak sobie wtedy pomyślałam, że i mi pewnie by pomogły te zioła po operacjach. No ale obym już nie musiała tego sprawdzać![]() Cytat:
Więc nie obawiaj się , nic im nie grozi Tak sobie myślę- że może się zdarzyć z czasm, z wiekiem , po paru latach-że pierś się zluzuje. A więc jak się nachylimy będzie duży zwis własny, taki sopel jak to ładnie określiła Jooasia. No i tak, na mój rozum, podczas gwałtownego nachylania , bez stanika może się wtedy implant majtnąć. Ale to każdy , nie tylko anatomek ze względu na kształt. Ja się obwiam, że tak może być - i kurcze dbam o skórę jak mogę. Młode dziewczynki razem ze swoimi żelkami mają przed sobą długą i szczęśliwą przyszłość- no ale jak się już młodym nie jest a piersi były sfatygowane to trzeba o nie dbać podwójnie, a nie czekać aż zaczną się starzeć ![]() Oczywiście nie dotyczy to teraz Ciebie- więc nie martw się tym. W albumiku byłam- WOW WOW WOW! dla moich oczu widok nieziemski Cytat:
U mnie w albumiku są szkice pokazujące co się dzieje jeśli się przepchnie implnt do środka-mechanizm jest dość prosty, zapraszam kto jeszcze nie widział.Dobrze Klauduś, że miałas wątpliwości i że potem spytałaś Po 6 tyg już nie trzeba aż tak uważać-więc oby do przoduNo i czekam jutro na nowe focie. ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
Po pierwszej operacji już nie chciałam słyszeć o tamtej firmie - niestety ja nic dobrego nie mogę napisać, bo się po prostu na nich bardzo zawiodłam. Na nich i na samej firmie którą bym musiała pozwać do sądu by uzyksać to co podobno gwarantuje gwarancja. Miałam model 510- a więc implant dość rzadko stosowany . Nie będę się rozpisywać - bo właśnie sobie uświadomiłam, że ktoś mnie kiedyś na privie bardzo ciągnał za język wypytując o ten temat i być może już jakaś teczka powstaje ![]() Dodam jeszcze, że jest tu sporo dziewczynek zadowolonych , z pięknymi piersiami które mają różne modle implantów właśnie tej firmy Pytałaś jeszcze o to jak czesto może się przydażyć przekręcenie implantu. Zaraz poszukam co na to statystyki- jednak są to dane baaardzo okrojone, no bo nie ma takiem opcji by wszystkie przekręcenia ktoś wciągnał w statystyki. Nie ma bowiem konieczności by takie wydarzenia gdziekolwiek zgłaszać. O np mój przypadek- nie jest nigdzie odnotowany
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#14825 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Mya ja chciałabym to zobaczyć, możesz mnie poinstruować jak się do tego dostać? |
||
|
|
|
#14826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i brawo, odstawiaj prochy jeśli się da. Szybciej wrócisz do sił i opuchlizna szybciej zejdzie---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
Zabiegi na piersi muszę robić niestety systematycznie do tego odpowiednie staniczki. Jak pomóc skórze- to jest troszkę sprawa indywidualna i najlepiej skorzystać z rady dermatologa-kosmetologa Samemu można na pewno robić pillingi- najprostszy z soli morskiej i np aspirynka do tego (przepisik jest na profilku u Zabulka Profilaktyka- dieta , doustne preparaty na skórę, rezygnacja z opalania piersi oraz ich przegrzewania (np. podczas długich kąpieli!), nie spanie na brzuszku (niestety gniecenie tkanki nie słóży piersią) , spanie w topiku i nie chodzenie bez stanika. Stanik nie niszczący tkanki- a więc nic wypełnionego dodatkowo gąbką , dzwigającego, twardego czy zbliżającego na siłę. Ja mam dużo rozstępów i młodziutka też już nie jestem. mam przed oczami zdjęcia, które kiedyś wrzucała Jooasia - takie potworki po operacjach, zniszczona kobieta i cycki piłeczki na których jest rozluźniona skóra w rozstępach Makabra Może Jooasia je ma gdzieś na wierzchu i pokaże nam jeszcze raz
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-06-24 o 16:24 |
||
|
|
|
#14827 |
|
Zadomowienie
|
mya pamietasz o moich kremikach po operacji na biust
))dla karmiacych
|
|
|
|
#14828 |
|
Raczkowanie
|
No to nic tylko dbac
|
|
#14829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeśli planujesz dziecko za dwa lata- ja bym Ci poradzia poczekać i najpierw dzidzię zaplanować
|
|
|
|
|
#14830 |
|
Zadomowienie
|
jutro bede znala ostatecznie termin to mnie oliwka dopiszesz do odliczanki
jak sie pojawisz hehe bo gdzies zniklas choc ja i tak juz odliczammmmmmmm |
|
|
|
#14831 |
|
Zadomowienie
|
SIF ja sie nie znam, nie mam faceta
))) wiekszego problemu być nie powinno... faceci i tak zazwyczaj delikatnie sie z cyckami obchodzą, bo kurde, każdy ma jakiś jednak ten próg bólu W każdym razie nie powinien bo to zawsze delikatna pierś. Haha. Myslę, ze dasz sobie radę.
|
#14832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14833 |
|
Zadomowienie
|
Mya to myślisz ze nie powinnam ładować tych cycków do push upów? Hmmm.... trochę muszę
![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- a wlaśnie Mya, wrzuciłabyś jakies new photo z panienkami ) Zaniedbujesz opinie publiczną
|
#14834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14835 |
|
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Patrzcie teraz zco znalazłam! Lekarstwo na moje bolączki. Troche drogie ale ponoć dekolt taki jak chce, tylko moja kolezanka ma cycki ladniutkie w moim rozmiarze ale naturalne wiec nie wiem czy ja mogę taki sobie kupić? Trochę drogo, ale trudno bede płakać i placić http://www.adore.pl/pl/p/Super-Ego-b...6281-czern/391 Maja w duzych rozmiarach nie tylko a i b ![]() W ogole to ja mogę sobie takie gabczaski nosic?
|
#14836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie tak codziennie bo tkanki szkoda. No zresztą Ty młoda sarna jesteś - więc i tkanka inna . Jak czasem założysz pusha to nic się nie stanie.A zdjęcia no ile móżna moje piersi oglądać. Hihi na ale jak chcecie to zrobię focie- mam nawet nowy staniczek i topik Przynudzę jak zwykle
|
|
|
|
|
#14837 |
|
Zadomowienie
|
zdjecie albo sie nie liczy!
|
#14838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cokolwiek to znaczy To satniczek mocarz dobudowuje to czego się nie ma. No ale na jakieś specjalne okazaje, hihi na radkę na plaży która się szykuje - jak mus, to mus A cena faktycznie spora pamiętam czasy kiedy były u nas na stadionie staniki o podobnej konstrukcji i zadaniu po 15zł
|
|
|
|
|
#14839 |
|
Zadomowienie
|
a wiesz Mya....własnie Nie
czytałam ze od rozmiaru e czy f to juz jedna jest gabka
|
#14840 | |
|
Zakorzenienie
|
To wrzucam te specyfiki które stosuję na piersi.
Zacznę od ścierania solą morską pod przysznicem (mogłam od 6 msc po operacji), oraz maseczki aspirynowej raz na jakiś czas. To są kwasy które mogłam dopiero 8msc robić, samemu się robi w domku : Retises CT -Medi derma potem ten kremik daeses-Medi derm, krem liftingujacy do masażu (ja wklepywałam) Z kremików takie: cicaplast LaRoche, substiane LaRoche, Typowo do piersi: Ekstra slim-serum podnoszace biust Perfekta, Krem do pielęgnacji Mustella, Babydream fur mama- to mleczko z Rossmana, Jest jeszcze w Rossmanie taki krem w niebieskiej tubce- ale nie mogę go znaleźść. Też mnie nie uczulał. Ja stosuje coś cały czas- staram się zmieniać. Do tego od września zaczęłam myśłeć co jem- pojawiło się w mojej diecie sporo orzeszków, różnych olejów, suszonych owoców i siemie lniane o którym tu kiedyś pisałyśmy. Włosy i skóra zyskały z całą pewnością. To tak zamiast capivitu- no bo chyba lepsze produkty naturalne które dodatkowo mają dużo innych składników niż tabletka raz dziennie. Robiłam jeszcze zabiegi- ale to dopiero po roku chyba. A więc mikrodermabrazja z kwasami . Też świetnie działają na mnie. Lekarz najlepiej dobierze zabiego jakie są potrzene- no bo i problemy są różne. ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#14841 |
|
Rozeznanie
|
Pozdrawiam Was dziewczynki baaaardzo serdecznie
|
#14842 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczynki
Co prawda już sporo minęło od mojej operacji, ale mam teraz całkiem poważne przemyślenia odnośnie tego jak będą się zachowywać moje piersi w trakcie ciąży (póki co jeszcze ten temat mnie fizycznie nie dotyczy, ale coraz częściej o tym myślę), prośba do Was o kilka slow "uspokojenia" ![]()
|
|
#14843 | |
|
Przyczajenie
|
no wsumie to racja, ja młoda i głupiutka jeszcze jestem.. przeciez po urodzeniu to bejbik bedzie najwazniejszy ;p
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
![]() co do planowania dzieci to wiadomo jak jest heh ;p ja sobie moge planowac, ale jak sie wpadnie to po ptakach :P a co do tego co można a czego nie można po operacji to ja jestem za granicą i niestety więcej jak 4 tyg. urlopu nie dostane czy pozniej dobierac L4? bo wsumie pierwszą umowe dostałam na rok i nie chce mieć takiej sytuacji, że mi jej nie przedłużą, bo za długo mnie nie było;p
Edytowane przez KINIA_04 Czas edycji: 2012-06-24 o 19:17 Powód: .... |
|
|
|
|
#14844 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze nie kupilam, bo nie jestem pewna czy zaloze, tak sie od stanikow odzwyczailam Ale ten mnie kusi
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2012-06-24 o 19:43 |
|
|
|
|
#14845 |
|
Zakorzenienie
|
Zabulku- no tak, Tobie też takie powiększacze są potrzebne
hihi - jak nic pyrgniesz nim po godzinie noszenia . Ja sobie nie wyobrazam żebym dłużej w czymś takim teraz wytrzymała. Hihi - no ale próbuj, próbuj Dobra kochane - wrzuciłam focie . Takie nie bardzo-ale na szybko czym innym nie mam jak zrobić. A więc topik, stanik i golaski - focie jeszcze ciepłe, zapraszam. Ale na rewelacje nie liczcie ![]() album "staniczki 2012" bo uzupełniałam tez inny ale już nie w moje cycki
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-06-24 o 20:44 |
|
|
|
#14846 |
|
Raczkowanie
|
Mya zajefajne te Twoje cycorki moje przy Twoich to pikus
sliczne A to ja moge w takich topikach smigac bez staniczka ?
|
|
#14847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja akurat kupuję topiki do spania . Jak jest ścisły to chodzę tylko do sportowych ciuchów albo po domu, ale muszę czuć że mi trzyma . A pozwoliłam sobie na takie chodznie dopiero od końca tamtego roku- wcześniej piersi były za słabe.Tobie na razie nie polecam tak chodzić- do pół roku/roku zanim się piersi nie wzmocnią lepiej im nie dawać szansy by się rozciągały.
|
|
|
|
|
#14848 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ja mysle, ze jak kupie, to zrobie fotki, pochwale sie na forum i wrzuce do szuflady Dlatego nie kupilam, tyle, ze on mnie kusi........Bylam w albumiku I tak ciagle cos![]() ![]() Ja to juz jestem na tym etapie, ze teraz czekam, az dojrzeja zupelnie i dlatego mysle, ze takie 2latki to juz jest szczyt szczescia Ale juz mi to nie przeszkadzaJeszcze musze wam napisac cos co mnie z nog zwalilo dzisiaj i tak sie wkurzylam................ .......... Mianowicie dzisiaj jechalismy na wycieczke i postanowilam ubrac stanik I qr..........wa wszystkie mi sa za duze A zaraz za nim takie modele w innych kolorach Wszystkie ze 2 rozmiary za duze, no moze 1 rozmiar I o co chodzi??? Przegrzaly mi sie pannice na wakacjach, a potem wyschly i sie skurczyly?????????Teraz mam prawie pusta szuflade, w ktorej leza 2 staniki sportowe i 8 topikow
|
|
#14849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja muszę jutro sprawdzić czy u mnie ten myk coś pomoże Mój lewusek był uszkodzony i uciekał sobie od początku- no ale u Ciebie kochana jak nic to wina złego kadrowania O zobacz jak mój uciekał- to pare godzin po poprawce. Hi ale z boku był pięknyod początku No jak Ci piersi uschły
|
|
|
|
|
#14850 |
|
Zadomowienie
|
heja
![]() cześć CELINKO SIF I GWEN wiadomo...bez fajerwerków..tu na ..górze![]() ogólnie jest git ![]() MAYU twoje cycochy są przepiękne,naturalne i takie mega sexi...ojj jakbys wyszła w tej bluzeczce co na zdjęciu to wszystkie chłopy by się pomajgały..szok BALSENO słońce super że coraz lepiej,ale nie przecholuj bo później się za to płaci,tzn boli...ale ważne że już lepiej..i czekamy na golaski ..jeszcze 4 dni ja Ci liczęŻABO ale dlaczego ??i jak to??zmalaly???nie możliwe ISSABel ZARAZ spadam do twojego albumiku ![]() i co ja jeszcze chciałam...jestem zboczona..uwielbiam ,jak ściągnę sobie stanik przed kąpielą dotykac sobie te moje cycochy,nie mogę się nacieszyć że mam ich tak dużo(do obejmowania)cudowne uczucie,które pewnie mi przejdzie kiedyś ![]() AAA MAYU co do przekręcania to mój lewy jest kakiś taki dalej spuchnięty od pachy i jakoś momentami mi się mysli że to moze mi się implant przekrecił ja pierdziu...........i tam jakieś twarde mam...możliwe to???czy schiz???
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

Ja wiem że przez pewien czas - pewnie dość długo - będę musiała się oszczędzać, ale właśnie chodziło mi o to, czy aby już nie na zawsze (przy założeniu że implanty będę mieć zawsze, chociaż swoją drogą to tak średnio co jaki czas trzeba je wymieniać?). Ale skoro napisałaś, że po tym długim czasie potem wszystko wraca do normy i można hulać to mnie trochę uspokoiłaś
Chodzi mi o to, czy Cię nie bolą właśnie przy silniejszym dotyku albo podczas takiego mocniejszego szybszego seksu? Jeśli pytanie jest zbyt intymne to przepraszam 

...skumałam i się wstydzę teraz że taka głupia jestem!!
no i brawo, odstawiaj prochy jeśli się da. Szybciej wrócisz do sił i opuchlizna szybciej zejdzie

pamiętam czasy kiedy były u nas na stadionie staniki o podobnej konstrukcji i zadaniu po 15zł
czy pozniej dobierac L4? bo wsumie pierwszą umowe dostałam na rok i nie chce mieć takiej sytuacji, że mi jej nie przedłużą, bo za długo mnie nie było;p
Ale juz mi to nie przeszkadza