|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
Cytat:
Mogła powiedzieć coś Szefowi ![]() Padłam jak zobaczyłam to zdjęcie ![]() Cytat:
![]() Nie pamiętasz czasami jakiej firmy jest ta trampolina? Może ma coś napisane na macie? Tyle tego jest że i miałabym wielką prośbę ...nie masz może zdjęcia Zuzi na niej? Nigdzie takiej 180 cm nie widziałam a z chęcią chociaż na zdjęciu bym zobaczyła jak się prezentuje taki Maluszek![]() edit: ale to 180 całość, a skacząca część ile ma? ![]() I znów padłam...jakie to prawdziwe foto_e1bc8cfcd574e7eac77759768e97a9d2aaaaa.jpg
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-06-28 o 15:18 |
||
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Ola
![]() Karola postaram się wrzucić później. Zostałam sama z Zuzią i nie schodzi mi z kolan, czas też na smarowanie. Obiecałam bajkę na kompie
|
|
|
|
#423 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
my mamy wielka trampoline no ale u nas jest dwojka dzieci, Eryk jest wiekszy wiec wiadomo, poza tym skaczemy na niej nawet w cztery osoby
![]() no i tescie maja ogromny ogrod wiec nie ma problemu z miejscem stoi trampolina, zjezdzalnia, bramki do pilki, namiot, hustawka..... a wlasnie chcemy kupic piaskownice zakrywana jakas widzialam na allegro, takie z laweczkami i w ogole polecacie jakas?
|
|
#424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I mogę polecić
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-06-28 o 15:36 |
||
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
już mi się przypomniało
Sylko chciałam pogratulować zdolnego starszaka.Imponujący wynik,prawie max pkt ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Ola co z wózkiem po Antolku? odeślę go tobie ten pajac?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#426 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
zastanawialam sie jeszcze nad taka zeby byl stolik i parasol ale one chyba male sa jaki rozmiar macie? bo mi jakos sie wydaje, ze ponizej 150cm to malenstwo
|
|
|
#427 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
W ogóle jakiś nieprzytomny. Odebrał wczoraj jedną paczkę od kuriera i pisze z pretensjami, ze pisałam, ze 3 a on ma jedną..... Co on myślał, ze spacerówka, stelaż, fotelik, gondola to do pudełka 50/80 sie zmieszczą.... Dopiero dzisiaj dostałam maila od kuriera, że paka odebrana, więc chyba ma wszystko. Ale się nie odezwał. Wczoraj napisałam obszernego maila, jeszcze kulturalnego.... Na razie cisza. Niech sobie wystawia negatywa. Mam tyle pozytywów, że mi nie zależy, tylko to przezywam dlatego, ze wozek był naprawdę w bardzo dobrym stanie jak na używanie 3-letnie, a on jakieś cuda wymyśla. Widziałas zresztą zdjęcia.
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Karola masz fotki w albumie
![]() Ola nieźle z tym wózkiem. Koleś chyba chce zarobić na Tobie. Niech sobie pisze. Idziemy na arbuza, choć strach Zuzię zaczepiać tak ładnie puzzle układa ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Karola kłamałam z trampoliną ![]() My mamy 244 cm. Dokładnie taką http://www.sportbody.pl/c-4_114_116/...-drabinka.html |
|
|
|
#429 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
muszę znależć winowajcę ![]() Ale z czym? Z tym rolowaniem? Nigdy. Dlatego Was pytałam co to Cytat:
![]() Nooo, a to i tak pikuś w porównaniu z innymi jakie tam były. Niektórych koła były wieksze ode mnie ![]() Cytat:
Muszę Go jeszvcze raz poprzymierzać. Spokojnie sam pedałował i wsiadał i zsiadałNo dobrze, dobrze, tylko że z miesiąca na miesiąc coraz bardziej boli ![]() Cytat:
c.d.n
|
|
#430 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chcielismy kupić właśnie taką250cm ale 1000zł kosztuje- szaleństwo jakieś.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję Malutko, bo Alana mielismy pod opieką Cytat:
Masz bardzo mądrego SynaCytat:
Cytat:
![]() c.d.n
|
|
#431 | |||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() własnie taką też my chcemy. Tylko mnie znowu denerwuje to, że ogólnie trampolina jest duza, a ta siatka w środku ją zmniejsza Czemu Wy wolicie siatkę w środku? Przecież to zabiera miejsce do skakania
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Agga nie zabiera miejsca a jest bezpieczniejsza
Wiedziałam, że zapomniałam o czymś. Agga wszystkiego dobrego dla Was |
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Gorgulku, zdrowia dla Zuzanki
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tak mam że przeczytam w biegu,niby pamiętam a potem mi umyka.A zaś trawię i przetwarzam i w różnych momentach dnia coś mi się zaświeci ![]() Karo a z ta zabawką to nieźle przeinaczyłam,aż się zaśmiałam pod nosem
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#435 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale dużo dzieci na nią wchodzi,nawet dorośli skaczą Bartosz na początku się bał i skakał z Damianem- u Niego na rękach teraz już sam skacze Cytat:
Cytat:
i dla Bartka,matematyk Ci rośnie żeby się udało ze szkołą muzyczną.Cytat:
i współczuję koleżance ![]() Cytat:
A coś przeciwwirusowego bierzecie mój Damian miał ospę w zerówce i wtedy tylko puder w kremie do smarowania przepisała lekarka,a teraz słyszałam,że u nas dają jeszcze coś przeciwwirusowego Biedulka,niech szybko się goi Cytat:
![]() Cytat:
a ja myślałam,że chcesz coś dodać jeszcze do rowerka 16-calowego z bocznymi kółkami ![]() Coś mi umknęło,chyba ![]() Ognisko się udało,chociaż do południa cały czas padało później wyszło słońce i pogoda dopisała Wzięłam Bartosza do wózka i pojechaliśmy pod szkołę,załapałam się na kiełbaskę,a Bartosz poszalał na placu zabaw chociaż ze spania popołudniowego,wstał z takim humorem,że myślałam,że zwątpię ale przeszło Mu.Mnie na wieczór,rozbolała głowa,ale wzięłam tabletkę i przeszło
|
|||||||
|
|
|
#436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Już wiem
![]() Karo pytałaś o ciasto,zrobię to robiłaś kiedyś?I mam prośbę:możecie jeszcze raz wkleić sprawdzony przepis,na tego osławnionego dakłaza może wypróbuję ![]() Jola jak tam przegląd ząbków? ![]() Zmykam spać,bo jutro na zakończenie roku,idziemy z Bartoszem Spokojnej nocy ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#437 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam wielkiej, ale Zu spokojnie wystarczyCytat:
![]() ...ehhh szkoda że 244 bo taka jest w Deca, a chciałam zobaczyć 180tkę ![]() Postanowiłam mimo wszystko zrobić sznurkiem koła na działce i zobaczyć ile miejsca zajmie jedna i druga ![]() a ile płaciliście? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Siatka nie zmniejsza powierzchni do skakania poza tym wewnętrzna jest bezpieczniejsza...trzyma dziecko z dala od słupków, w które mogłoby się uderzyć i właśnie od sprężyn na których mogłoby mieć twarde lądowanie lub uderzyć się w głowę Z moich poszukiwań wynika również żeby zwracać uwagę na wysokość trampoliny...często są 50tki, które według mnie są za niskie...ja szukam przynajmniej 60 cmCytat:
Cytat:
![]() dacquoise Na urodziny do pracy robiłam: Ciasto z Prince Polo - wszystkim baaaardzo smakowało ![]() i Sernik w cieście czekoladowym ![]() Dzień dobry Pierwsza?
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-06-29 o 09:31 |
|||||||
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
wczoraj bylo lato, a dzis sie juz skonczylo, znowu leje ![]() a mialam nadzieje isc dzisiaj na spacer na plaze
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dobrze ![]() A u nas dziś słonecznie i ciepło
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Sto lat dla Tomusia ![]()
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w weekend podobno 33
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
i od Nas..
Moc uścisków i całusów urodzinowych dla Tomusia!!!
Sto lat, zdrówka, radości i uśmiechu tort_tomek_3lata.jpg
|
#443 |
|
Ola-Unhola
|
![]() sylko, wiem, ze Damian, a myslałam "nie napisz Daniel" i napisałam ![]() Przepraszam ![]() My juz po zakończeniu roku. Wakacje ![]() Poryczałam się, bo dostaliśmy Informator a Warsz. Hosp. dla Dzieci ze wspomnieniem Sary - koleżanki Bartka i strasznie źle mi się zrobiło po przeczytaniu historii jej choroby, wspomnien jej Rodziców, Wychowawczyni Jak ktos chce, jest w wersji elektr. na stronie hospicjum. Ide posprzatac, ugotowac rosół. Na 15, 30 przedszkole - dzisiaj ognisko. A na 19 do tesciów na imieniny teścia jedziemy ![]() Na urodziach jego nie byliśmym, na urodzinach siostrzenicy Małża tez nie, no ale teraz jedziemy ![]()
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Tomku, moc calusow i najserdeczniejsze zyczenia
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas dzisiaj duchota a ma byc upalny weekend ![]() posprzatalam juz chate, bratowa ma przyjsc na kawe z Hanusia i jeszcze jej nie ma ![]() Karo to ciasto z prince polo jadlam 1 raz chyba 10 lat temu jak moja mama przepis dostala od znajomej a ten sernik czesto pieczemy tylko pod nazwa sernik isaura ![]() milego dnia
|
#446 |
|
Ola-Unhola
|
Mają być teraz afrykańskie upaly
![]() Fajnie, a potem wyjadę i tez będe miała
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() życie jest okrutne
|
|
#448 |
|
Ola-Unhola
|
Wczoraj minęło 4 mies. od jej smierci
![]() Klasa Bartka była na grobie, odwiedzić, zostawić kartki, kwiatki, znicze. Pożegnac się na koniec roku. Chodza tam dośc często.
|
#449 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To fajnie ![]() Cytat:
sama gafę czasem strzelę ![]() My też szkoda tylko,że tak szybko miną ![]() ![]() Spokojnej nocy |
|||
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Zuziu kochana, z okazji Twoich urodzin przesyłamy z Kubą mnóstwo uścisków i buziaków
![]() Rośnij zdrowo ![]() TORT3.jpg
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

NIE LUBIĘ TROLLI

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

tak ładnie puzzle układa 
Od nas dostała bilibo 

no ja tak mam że przeczytam w biegu,niby pamiętam a potem mi umyka.A zaś trawię i przetwarzam i w różnych momentach dnia coś mi się zaświeci 
i współczuję koleżance
a ja myślałam,że chcesz coś dodać jeszcze do rowerka 16-calowego z bocznymi kółkami