|
|
#631 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Hej ja włąśnie wróciłam po 13h pracy i trzeba zabrać sie do nauki!!!Tylko jak????W ramach stresu (hiihi-ładny pretekst)pozarłam 20 dag skórki pomarańczowej w czekoladzie-hmmm no nic będe gruba!!!
|
|
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny czy Wy pijecie jakieś ziólka uspokajające Melise czy coś takiego... Pomagają Chyba przydałoby mi się coś takiego, bo ostatnio jakaś nerwowa się zrobiłam i wszystko mnie denerwuje
|
|
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem szczerze,że mi pomaga .
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wróciłam do domu, zamknęłam się w łazience i ryczałam Od tego czasu chodzę do fryzjera na podcinanie końcówek i jak jakieś większe wyjście się szykuje![]() Ja nawet czasu przez tą naukę na sprzątanie nie mam A właśnie bym sobie chętnie posprzątała... a to pech
|
|
|
|
|
#635 | ||
|
Zakorzenienie
|
któraś z dziewczyn ją opisywała w wątku owsiankowym, nie jest zbyt trudna, polega na jedzeniu owsianki przez cały dzień
![]() Cytat:
![]() dobrze że uratowałąś włoski swoje, nie dziwię się ze się wkurzyłaś też bym chyba była w szokua fecetów powinno się zdecydowanie regularnie bić żeby trzymać ich w pionie Cytat:
|
||
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(musze tylko iść włosy zafarbować w lutym,bo odrosty mam takie że![]() Dobranoc
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie sądziłąm że kiedyś wypowiem to zdanie
|
|
|
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz przez tą naukę to na maxa jestem rozdrażniona
|
|
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no jakoś nad nimi zapanowałam,raczej mam nadzieje,że szybko mi odrosną,bo w innym przypadku wybiore się z wizytą do tego fryzjera i go tak podsumuje,że zastanowi się 10razy zanim nożyczki weźmie do ręki .A z facetem już sobie pogadałam,jak mu nie pasuje to przykro mi bardzo,mówie mu baj klawesyn jeden. Ok dziewuszki wpadne tutaj do Was jutro ,Dobranoc
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem bardzo słabą kobietą i już nie mam dziś siły (zwłąszcza ze byłam w międzyczasie w SCC i nogi mi odpadły od chodzenia
) ciąg dalszy nauki jutro. Tymczasem też mówię dobranoc |
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() .Ale mnie dzisiaj rano wstrętnie z łózka wypchali .Dziewczyny wiecie jaki mnie trapi problem,otóż nie moge nosić żadnych długich kolczyków,bo odrazu mi ropa leci z uszu i strasznie mnie bolą .Przemywała m je spirytusem,ale ból jest tak ogromny że nie moge go przemóc nie wiem czy da sie tego jakoś pozbyć? czy to może jakieś stałe uczulenie .
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Lolcia - od akiegos czasu mam ten sam problem
. Tylko, że ja nie mogę ŻADNYCH kolczyków, bo od razy stan zapalny, ropa i jakies strupki dookoła;/ Wczesniej tego nie miała, a teraz.. Przemywała juz spirytusem, odkazałam kolczyki (przemywałam wodą utlenioną..) - nic.
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak miałam przez jakiś czas, dlatego dałam sobie spokój ze wszystkimi kolczykami "metalowymi". A od srebrnych i złotych też tak masz? bo u mnie w sumie wystarczyło zmienić bigle i problem jakoś się rozwiązał (oczywiście jak już ranki sie zagoiły). To straszne nie móc nosić fajnych, dużych kolczyków
![]() help, jak mi się nic nie chce, najchętniej to bym spała, a nie mogę bo nauka czeka dobrze zę już u siebie jestem i mi rodzina za uszami nie gada
|
|
|
|
#646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a najbardziej lubie te takie blacharstwa,których akurat nosić nie moge,eh najgorsze jest to,że dzisiaj jak wyciągałam słuchawki z uszu zamiast słuchawke pociągłam za kolczyka,ałł(a zdarzyło mi się to już kilka razy)![]() Ewciu też bym najchetniej pospała,jakoś ogólnie ostatnio dręczy mnie stan zimowo-jesiennej melancholi
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Lolcia- tez zdrapuję
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
i ja też zdrapuję
to jakaś epidemia chyba fajnie jest nie być wrażliwym na byle metal, można wtedy nosić cokolwiek nawet te najdziwniejsze i najbardziej metalowe ja jeszcze a propos kolczyków nienawidzę jak mi się w szalik zaplątują wtedy tak samo jak z słuchawkami można nieźle sobie za ucho pociągnąć ![]() ze spania u mnie nadal nici, właśnie poję ohydnego plusza który zapewne jak zwykle sprawi że co najmniej do 2 w nocy nie będę mogła zasnąć
|
|
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zaraz musze wychodzić na to mrozisko owsianka wciągnięta,kawa wypita a ja nadal jeszcze siedze .Dołącze Wam zdjęcie mojego obcięcia,tylko się nie śmiać,bo to tak na szybko,a nie chce mi sie kombinować z zakrywaniem buzi
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2007-01-23 o 15:56 |
|
|
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę przyznać ze spodziewałam się ze będzie gorzej (ale wiadomo że każdy siebie inaczej widzi niż inni go widzą ) jak dla mnie to tylko ta grzywka jest zbyt asymetryczna i zbyt krótka ale pocieszę Cię ze grzywka rośnie w tempie zastraszającym, przynajmniej moja, wiec podejrzewam że jak grzywka trochę odrośnie to będziesz wyglądać super nie martw się, ładnemu we wszystkim ładnie właśnie wróciłam z mojego tragicznego zaliczenia na które uczyłam się przez ostatnie x dni i prawdopodobnie nie zaliczę, ale postanowiłam się nie przejmować, bo jeszcze osiwieję przynajmniej moge się wreszcie trochę wyspać
|
|
|
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj właśnie o tym pomyślałam .Szczerze mówiąc nigdy nie miałam takiej grzywki(zawsze taką na bok) pewnie dlatego doznałam takiego szoku,aczkolwiek już się przyzwyczaiłam do tej mojej nierównej grzywki i jakoś się z nią dogaduje .Mam nadzieje,że jednak nam zaliczysz wszystko ładnie,a jak nie to mówi się trudno ważny jest fakt że się uczyłaś,czyż nie tak? ![]()
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę nie ma nad czym płakać ![]() dziękuję ![]() teraz mam nowy problem na głowie, idę w czwartek uczyć do liceum wcale nie jestem pewna że chciałabym zostać nauczycielką, ale cóż wielkiego wyboru nie miałam, mam nadzieję ze jakoś to spokojnie przetrwam stres mnie jeszcze nie dopadł, zobaczymy jak będzie jutro
|
|
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś się zraziłam ale może,może z grzywką się zaprzyjaźnie .O,o no to mamy przyszłą nauczycielke ja nawet nie wiedziałam a czego chcesz uczyć ? i jakie liceum masz okazje odwiedzić?
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
No a ja nie widziałam
Wyobraźnia pracuje
|
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Masz mendko
![]() Ale sobie kolacje wykombinowałam baby pół kostki twarogu rozpaćkałam,w kosteczke pokroiłam jajko na twardo,później pół jabłuszka pokroiłam w kosteczke i do tego kilka migdałów no i szklanka mleka obowiązkowo
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2007-01-23 o 22:05 |
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi się taka fryzurka bardzo podoba Bardzo lubię takie asymetryczne cięcia Ja mam niestety włosy z tych kręconych, więc cieniowanie i asymetria u mnie nie przejdzie Wyglądasz ciekawie i nietuzinkowo![]() A ja buła sojowa z twarogiem i trzy pomidory I najważniejsze ilośc wypitej kawy = 0 Aż mnie duma rozpiera, bo to już dwa dni bez kawy
|
|
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam gdzie mnie łaskawie przyjmą niech pracuje aczkolwiek ja widziałam jeszcze zdjęcie Lolci w innym wątku wiec jakby się dobrze poszukało to jeszcze masz może szansę znaleźć
|
|
|
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękiTo ja chyba tą kawą nadrabiam za Ciebie,bo ja dzisiaj 4 jak ja mam z tym skończyć
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście byłam w sklepie już kilka razy i za każdym razem wychodziłam bez kawy![]() Ta skleroza Jak kupie znowu się zacznie![]() Nie żartuj, że były jakies kompleksy ![]()
|
|
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A no,masz racje w końcu kto szuka nie błądzi
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

Melise czy coś takiego... Pomagają
Chyba przydałoby mi się coś takiego, bo ostatnio jakaś nerwowa się zrobiłam i wszystko mnie denerwuje
.
.Niedawno byłam u fryzjera.Koleżanka poleciła mi pewien salon,gdzie obcinają sami faceci,w dodatku geje.Długo nad tym myślałam,ale do fryzjera i tak iść musiałam,więc się zdecydowałam.Nie pytajcie o efekty,prosze.Pozbyłam się połowy włosów,w dodatku gratis doczepili mi asymetryczną grzywke 

.A z facetem już sobie pogadałam,jak mu nie pasuje to przykro mi bardzo,mówie mu baj
klawesyn jeden.
.Przemywała m je spirytusem,ale ból jest tak ogromny że nie moge go przemóc
Muszę przyznać ze spodziewałam się ze będzie gorzej (ale wiadomo że każdy siebie inaczej widzi niż inni go widzą
no i szklanka mleka obowiązkowo