Plotkowy dla dietetyczek :) - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-20, 23:44   #631
katka.c
Rozeznanie

GG do katka.c
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Hej ja włąśnie wróciłam po 13h pracy i trzeba zabrać sie do nauki!!!Tylko jak????W ramach stresu (hiihi-ładny pretekst)pozarłam 20 dag skórki pomarańczowej w czekoladzie-hmmm no nic będe gruba!!!
katka.c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 00:13   #632
Milka19
Zakorzenienie

Wink Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez katka.c Pokaż wiadomość
Hej ja włąśnie wróciłam po 13h pracy i trzeba zabrać sie do nauki!!!Tylko jak????W ramach stresu (hiihi-ładny pretekst)pozarłam 20 dag skórki pomarańczowej w czekoladzie-hmmm no nic będe gruba!!!
No chyba musiałabyś więcej tych skórek zjeść

Dziewczyny czy Wy pijecie jakieś ziólka uspokajające Melise czy coś takiego... Pomagają Chyba przydałoby mi się coś takiego, bo ostatnio jakaś nerwowa się zrobiłam i wszystko mnie denerwuje
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 00:16   #633
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Dziewczyny czy Wy pijecie jakieś ziólka uspokajające Melise czy coś takiego... Pomagają Chyba przydałoby mi się coś takiego, bo ostatnio jakaś nerwowa się zrobiłam i wszystko mnie denerwuje
Ja pije melise regularnie,ponieważ jak mnie coś zdenerwuje to wpadam w stan skrajnej rozpaczy powiem szczerze,że mi pomaga.

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 00:20   #634
Milka19
Zakorzenienie

Talking Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Kobitki,a Wy co tak cicho troche mnie nie było,a tu cisza jak makiem zasiał.
Kurcze taka jestem przywalona wszystkim,że na nic nie mam czasu.Niedawno byłam u fryzjera.Koleżanka poleciła mi pewien salon,gdzie obcinają sami faceci,w dodatku geje.Długo nad tym myślałam,ale do fryzjera i tak iść musiałam,więc się zdecydowałam.Nie pytajcie o efekty,prosze.Pozbyłam się połowy włosów,w dodatku gratis doczepili mi asymetryczną grzywke ryczałam przez 2dni chyba,ale już się jakoś z nimi uporałam i jakoś to wygląda.Na dodatek złego,znowu mnie wkurzył facet:[ ten to dopiero muzyk,potrafi mi tak świetnie grać na nerwach jak żaden inny.Cały dzisiejszy dzień pozbywałam się bałaganu,jutro sobie odpoczne,ahh
Swego czasu fryzjer też mnie pozbawił znacznej części włosów - ale tak praktycznie na maxa, a ja chciałam tak do ramion. Nie wiem czy kobitka ślepa była, czy zazdrosna o moje kudły Wróciłam do domu, zamknęłam się w łazience i ryczałam Od tego czasu chodzę do fryzjera na podcinanie końcówek i jak jakieś większe wyjście się szykuje

Ja nawet czasu przez tą naukę na sprzątanie nie mam A właśnie bym sobie chętnie posprzątała... a to pech
Stary 2007-01-21, 00:22   #635
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
a masz gdzies ja zapisana na kompie?
któraś z dziewczyn ją opisywała w wątku owsiankowym, nie jest zbyt trudna, polega na jedzeniu owsianki przez cały dzień

Cytat:
Kobitki,a Wy co tak cicho troche mnie nie było,a tu cisza jak makiem zasiał.
Kurcze taka jestem przywalona wszystkim,że na nic nie mam czasu.Niedawno byłam u fryzjera.Koleżanka poleciła mi pewien salon,gdzie obcinają sami faceci,w dodatku geje.Długo nad tym myślałam,ale do fryzjera i tak iść musiałam,więc się zdecydowałam.Nie pytajcie o efekty,prosze.Pozbyłam się połowy włosów,w dodatku gratis doczepili mi asymetryczną grzywke ryczałam przez 2dni chyba,ale już się jakoś z nimi uporałam i jakoś to wygląda.Na dodatek złego,znowu mnie wkurzył facet:[ ten to dopiero muzyk,potrafi mi tak świetnie grać na nerwach jak żaden inny.Cały dzisiejszy dzień pozbywałam się bałaganu,jutro sobie odpoczne,ahh
jak się ciesze że nareszcie wpadłaś ciesza tutaj zazwyczaj bo każda jakaś zabiegana, sesja i w ogóle
dobrze że uratowałąś włoski swoje, nie dziwię się ze się wkurzyłaś też bym chyba była w szoku
a fecetów powinno się zdecydowanie regularnie bić żeby trzymać ich w pionie

Cytat:
No chyba musiałabyś więcej tych skórek zjeść

ja nie próbowałam ale słyszałam wiele opinii że melisa skutkuje

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 00:23   #636
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Swego czasu fryzjer też mnie pozbawił znacznej części włosów - ale tak praktycznie na maxa, a ja chciałam tak do ramion. Nie wiem czy kobitka ślepa była, czy zazdrosna o moje kudły Wróciłam do domu, zamknęłam się w łazience i ryczałam Od tego czasu chodzę do fryzjera na podcinanie końcówek i jak jakieś większe wyjście się szykuje

Ja nawet czasu przez tą naukę na sprzątanie nie mam A właśnie bym sobie chętnie posprzątała... a to pech
Od dzisiaj fryzjerowi mówie stanowczo,nie!(musze tylko iść włosy zafarbować w lutym,bo odrosty mam takie że).A ja właśnie ruszam w strone łóżka,bo strasznie zmęczona jestemDobranoc

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-01-21, 00:24   #637
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Też bym sobie chętnie posprzątała nie sądziłąm że kiedyś wypowiem to zdanie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-01-21, 00:24   #638
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pije melise regularnie,ponieważ jak mnie coś zdenerwuje to wpadam w stan skrajnej rozpaczy powiem szczerze,że mi pomaga.
To chyba też spróbuje. No ja mam podobnie - jak coś mnie zdołuje (nawet jakaś drobnostka) potrafię się rozryczeć i tak przez kilka godzin rozpaczać A teraz przez tą naukę to na maxa jestem rozdrażniona
Stary 2007-01-21, 00:27   #639
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Też bym sobie chętnie posprzątała nie sądziłąm że kiedyś wypowiem to zdanie
Hehe. No ja bym nawet i Tobie posprzątała
Stary 2007-01-21, 00:27   #640
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
A ja właśnie ruszam w strone łóżka,bo strasznie zmęczona jestemDobranoc
Wyśpij się za mnie Ja jeszcze się troszkę pokujonizuje
Stary 2007-01-21, 00:28   #641
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:

jak się ciesze że nareszcie wpadłaś ciesza tutaj zazwyczaj bo każda jakaś zabiegana, sesja i w ogóle
dobrze że uratowałąś włoski swoje, nie dziwię się ze się wkurzyłaś też bym chyba była w szoku
a fecetów powinno się zdecydowanie regularnie bić żeby trzymać ich w pionie
No dobra,dobra już tyle nie udawaj,że tak tęskniłaś.Uratowa łam hmm no jakoś nad nimi zapanowałam,raczej mam nadzieje,że szybko mi odrosną,bo w innym przypadku wybiore się z wizytą do tego fryzjera i go tak podsumuje,że zastanowi się 10razy zanim nożyczki weźmie do ręki.A z facetem już sobie pogadałam,jak mu nie pasuje to przykro mi bardzo,mówie mu baj klawesyn jeden. Ok dziewuszki wpadne tutaj do Was jutro,Dobranoc

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-01-21, 00:33   #642
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

ja jestem bardzo słabą kobietą i już nie mam dziś siły (zwłąszcza ze byłam w międzyczasie w SCC i nogi mi odpadły od chodzenia ) ciąg dalszy nauki jutro. Tymczasem też mówię dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-01-21, 11:16   #643
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem bardzo słabą kobietą i już nie mam dziś siły (zwłąszcza ze byłam w międzyczasie w SCC i nogi mi odpadły od chodzenia ) ciąg dalszy nauki jutro. Tymczasem też mówię dobranoc
Zastanawiam się,skąd ja znam ten ból.
Ale mnie dzisiaj rano wstrętnie z łózka wypchali.Dziewczyny wiecie jaki mnie trapi problem,otóż nie moge nosić żadnych długich kolczyków,bo odrazu mi ropa leci z uszu i strasznie mnie bolą.Przemywała m je spirytusem,ale ból jest tak ogromny że nie moge go przemóc nie wiem czy da sie tego jakoś pozbyć? czy to może jakieś stałe uczulenie.

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-01-21, 12:43   #644
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Lolcia - od akiegos czasu mam ten sam problem . Tylko, że ja nie mogę ŻADNYCH kolczyków, bo od razy stan zapalny, ropa i jakies strupki dookoła;/ Wczesniej tego nie miała, a teraz.. Przemywała juz spirytusem, odkazałam kolczyki (przemywałam wodą utlenioną..) - nic.

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 12:49   #645
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Też tak miałam przez jakiś czas, dlatego dałam sobie spokój ze wszystkimi kolczykami "metalowymi". A od srebrnych i złotych też tak masz? bo u mnie w sumie wystarczyło zmienić bigle i problem jakoś się rozwiązał (oczywiście jak już ranki sie zagoiły). To straszne nie móc nosić fajnych, dużych kolczyków

help, jak mi się nic nie chce, najchętniej to bym spała, a nie mogę bo nauka czeka dobrze zę już u siebie jestem i mi rodzina za uszami nie gada

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-01-21, 13:20   #646
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Lolcia - od akiegos czasu mam ten sam problem . Tylko, że ja nie mogę ŻADNYCH kolczyków, bo od razy stan zapalny, ropa i jakies strupki dookoła;/ Wczesniej tego nie miała, a teraz.. Przemywała juz spirytusem, odkazałam kolczyki (przemywałam wodą utlenioną..) - nic.
Dokładnie,a najgorsze jest to że ja te strupki musze zdrapywać,bo mnie wkurzają

Cytat:
Też tak miałam przez jakiś czas, dlatego dałam sobie spokój ze wszystkimi kolczykami "metalowymi". A od srebrnych i złotych też tak masz? bo u mnie w sumie wystarczyło zmienić bigle i problem jakoś się rozwiązał (oczywiście jak już ranki sie zagoiły). To straszne nie móc nosić fajnych, dużych kolczyków

help, jak mi się nic nie chce, najchętniej to bym spała, a nie mogę bo nauka czeka dobrze zę już u siebie jestem i mi rodzina za uszami nie gada
Złote moge nosić,ale co z tego skoro ja nie lubie złota a najbardziej lubie te takie blacharstwa,których akurat nosić nie moge,eh najgorsze jest to,że dzisiaj jak wyciągałam słuchawki z uszu zamiast słuchawke pociągłam za kolczyka,ałł(a zdarzyło mi się to już kilka razy)
Ewciu też bym najchetniej pospała,jakoś ogólnie ostatnio dręczy mnie stan zimowo-jesiennej melancholi

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-01-21, 13:43   #647
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Lolcia- tez zdrapuję

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 17:00   #648
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

i ja też zdrapuję to jakaś epidemia chyba
fajnie jest nie być wrażliwym na byle metal, można wtedy nosić cokolwiek nawet te najdziwniejsze i najbardziej metalowe
ja jeszcze a propos kolczyków nienawidzę jak mi się w szalik zaplątują wtedy tak samo jak z słuchawkami można nieźle sobie za ucho pociągnąć
ze spania u mnie nadal nici, właśnie poję ohydnego plusza który zapewne jak zwykle sprawi że co najmniej do 2 w nocy nie będę mogła zasnąć

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-01-23, 09:27   #649
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
i ja też zdrapuję to jakaś epidemia chyba
fajnie jest nie być wrażliwym na byle metal, można wtedy nosić cokolwiek nawet te najdziwniejsze i najbardziej metalowe
ja jeszcze a propos kolczyków nienawidzę jak mi się w szalik zaplątują wtedy tak samo jak z słuchawkami można nieźle sobie za ucho pociągnąć
Dokładnie
Ja zaraz musze wychodzić na to mrozisko owsianka wciągnięta,kawa wypita a ja nadal jeszcze siedze.Dołącze Wam zdjęcie mojego obcięcia,tylko się nie śmiać,bo to tak na szybko,a nie chce mi sie kombinować z zakrywaniem buzi

Tymoteusz
23.11.2014r

Edytowane przez LoLcIa123
Czas edycji: 2007-01-23 o 15:56
Stary 2007-01-23, 14:15   #650
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie
Ja zaraz musze wychodzić na to mrozisko owsianka wciągnięta,kawa wypita a ja nadal jeszcze siedze.Dołącze Wam zdjęcie mojego obcięcia,tylko się nie śmiać,bo to tak na szybko,a nie chce mi sie kombinować z zakrywaniem buzi
Normalnie telepatia jakaś, właśnie myślałam o tym żeby Ci napisać żebyś zdjęcie jakieś wkleiła Muszę przyznać ze spodziewałam się ze będzie gorzej (ale wiadomo że każdy siebie inaczej widzi niż inni go widzą ) jak dla mnie to tylko ta grzywka jest zbyt asymetryczna i zbyt krótka ale pocieszę Cię ze grzywka rośnie w tempie zastraszającym, przynajmniej moja, wiec podejrzewam że jak grzywka trochę odrośnie to będziesz wyglądać super
nie martw się, ładnemu we wszystkim ładnie

właśnie wróciłam z mojego tragicznego zaliczenia na które uczyłam się przez ostatnie x dni i prawdopodobnie nie zaliczę, ale postanowiłam się nie przejmować, bo jeszcze osiwieję przynajmniej moge się wreszcie trochę wyspać

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-01-23, 16:06   #651
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Normalnie telepatia jakaś, właśnie myślałam o tym żeby Ci napisać żebyś zdjęcie jakieś wkleiła Muszę przyznać ze spodziewałam się ze będzie gorzej (ale wiadomo że każdy siebie inaczej widzi niż inni go widzą ) jak dla mnie to tylko ta grzywka jest zbyt asymetryczna i zbyt krótka ale pocieszę Cię ze grzywka rośnie w tempie zastraszającym, przynajmniej moja, wiec podejrzewam że jak grzywka trochę odrośnie to będziesz wyglądać super
nie martw się, ładnemu we wszystkim ładnie

właśnie wróciłam z mojego tragicznego zaliczenia na które uczyłam się przez ostatnie x dni i prawdopodobnie nie zaliczę, ale postanowiłam się nie przejmować, bo jeszcze osiwieję przynajmniej moge się wreszcie trochę wyspać
Heh wczoraj właśnie o tym pomyślałam.Szczerze mówiąc nigdy nie miałam takiej grzywki(zawsze taką na bok) pewnie dlatego doznałam takiego szoku,aczkolwiek już się przyzwyczaiłam do tej mojej nierównej grzywki i jakoś się z nią dogaduje.
Mam nadzieje,że jednak nam zaliczysz wszystko ładnie,a jak nie to mówi się trudno ważny jest fakt że się uczyłaś,czyż nie tak?

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-01-23, 20:07   #652
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Heh wczoraj właśnie o tym pomyślałam.Szczerze mówiąc nigdy nie miałam takiej grzywki(zawsze taką na bok) pewnie dlatego doznałam takiego szoku,aczkolwiek już się przyzwyczaiłam do tej mojej nierównej grzywki i jakoś się z nią dogaduje.
Mam nadzieje,że jednak nam zaliczysz wszystko ładnie,a jak nie to mówi się trudno ważny jest fakt że się uczyłaś,czyż nie tak?
Noooo, najważniejsze zeby się z grzywką dogadywać naprawdę nie ma nad czym płakać dobrze ze się już przyzwyczaiłaś, pewnie jeszcze się okaże że następnym razem też się tak obetniesz
dziękuję na razie nie myśle o tym zaliczeniu, co będzie to będzie
teraz mam nowy problem na głowie, idę w czwartek uczyć do liceum wcale nie jestem pewna że chciałabym zostać nauczycielką, ale cóż wielkiego wyboru nie miałam, mam nadzieję ze jakoś to spokojnie przetrwam stres mnie jeszcze nie dopadł, zobaczymy jak będzie jutro

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-01-23, 20:39   #653
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Noooo, najważniejsze zeby się z grzywką dogadywać naprawdę nie ma nad czym płakać dobrze ze się już przyzwyczaiłaś, pewnie jeszcze się okaże że następnym razem też się tak obetniesz
dziękuję na razie nie myśle o tym zaliczeniu, co będzie to będzie
teraz mam nowy problem na głowie, idę w czwartek uczyć do liceum wcale nie jestem pewna że chciałabym zostać nauczycielką, ale cóż wielkiego wyboru nie miałam, mam nadzieję ze jakoś to spokojnie przetrwam stres mnie jeszcze nie dopadł, zobaczymy jak będzie jutro
No tak już na pewno nie jakoś się zraziłam ale może,może z grzywką się zaprzyjaźnie.O,o no to mamy przyszłą nauczycielke ja nawet nie wiedziałam a czego chcesz uczyć? i jakie liceum masz okazje odwiedzić?

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-01-23, 21:27   #654
Milka19
Zakorzenienie

No a ja nie widziałam I tylko mogę się domyślać Wyobraźnia pracuje
Stary 2007-01-23, 21:34   #655
LoLcIa123
Zakorzenienie

Masz mendko
Ale sobie kolacje wykombinowałam baby pół kostki twarogu rozpaćkałam,w kosteczke pokroiłam jajko na twardo,później pół jabłuszka pokroiłam w kosteczke i do tego kilka migdałów no i szklanka mleka obowiązkowo

Tymoteusz
23.11.2014r

Edytowane przez LoLcIa123
Czas edycji: 2007-01-23 o 22:05
Stary 2007-01-23, 21:42   #656
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Masz mendko
Ale sobie kolacje wykombinowałam baby pół kostki twarogu rozpaćkałam,w kosteczke pokroiłam jajko na twardo,później pół jabłuszka pokroiłam w kosteczke i do tego kilka migdałów no i szklanka mleka obowiązkowo
E tam... fajnie wyglądasz. Tak rozpaczałaś, ze naprawdę zaczęłam się bać A mi się taka fryzurka bardzo podoba Naprawdę Bardzo lubię takie asymetryczne cięcia Ja mam niestety włosy z tych kręconych, więc cieniowanie i asymetria u mnie nie przejdzie Wyglądasz ciekawie i nietuzinkowo

A ja buła sojowa z twarogiem i trzy pomidory I najważniejsze ilośc wypitej kawy = 0 Aż mnie duma rozpiera, bo to już dwa dni bez kawy
Stary 2007-01-23, 21:46   #657
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
No tak już na pewno nie jakoś się zraziłam ale może,może z grzywką się zaprzyjaźnie.O,o no to mamy przyszłą nauczycielke ja nawet nie wiedziałam a czego chcesz uczyć? i jakie liceum masz okazje odwiedzić?
uczyć będę łaciny, heh. W tym tygodniu w Chorzowie Batorym a w przyszłym w Maczku w Katowicach. Na razie są to praktyki kontrolowane przez wykładowcę i w grupach będziemy sie produkować, a na głęboką wodę zostanę puszczona we wrześniu, jeszcze nie wiem gdzie tam gdzie mnie łaskawie przyjmą
Cytat:
No a ja nie widziałam I tylko mogę się domyślać Wyobraźnia pracuje
niech pracuje aczkolwiek ja widziałam jeszcze zdjęcie Lolci w innym wątku wiec jakby się dobrze poszukało to jeszcze masz może szansę znaleźć

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-01-23, 21:47   #658
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
E tam... fajnie wyglądasz. Tak rozpaczałaś, ze naprawdę zaczęłam się bać A mi się taka fryzurka bardzo podoba Naprawdę Bardzo lubię takie asymetryczne cięcia Ja mam niestety włosy z tych kręconych, więc cieniowanie i asymetria u mnie nie przejdzie Wyglądasz ciekawie i nietuzinkowo

A ja buła sojowa z twarogiem i trzy pomidory I najważniejsze ilośc wypitej kawy = 0 Aż mnie duma rozpiera, bo to już dwa dni bez kawy
Czuję sie wykompleksiona dzięki.
To ja chyba tą kawą nadrabiam za Ciebie,bo ja dzisiaj 4 jak ja mam z tym skończyć?.

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-01-23, 21:56   #659
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Czuję sie wykompleksiona dzięki.
To ja chyba tą kawą nadrabiam za Ciebie,bo ja dzisiaj 4 jak ja mam z tym skończyć?.
No dobra... z cięzkim sercem, ale powiem prawdę... poprostu kawa się skończyła Oczywiście byłam w sklepie już kilka razy i za każdym razem wychodziłam bez kawy Ta skleroza Chyba, ze to tak podświadomie zapominałam ją kupić w trosce o własne zdrowie Jak kupie znowu się zacznie

Nie żartuj, że były jakies kompleksy
Stary 2007-01-23, 21:58   #660
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
uczyć będę łaciny, heh. W tym tygodniu w Chorzowie Batorym a w przyszłym w Maczku w Katowicach. Na razie są to praktyki kontrolowane przez wykładowcę i w grupach będziemy sie produkować, a na głęboką wodę zostanę puszczona we wrześniu, jeszcze nie wiem gdzie tam gdzie mnie łaskawie przyjmą

niech pracuje aczkolwiek ja widziałam jeszcze zdjęcie Lolci w innym wątku wiec jakby się dobrze poszukało to jeszcze masz może szansę znaleźć
O to samych kujonków możesz się tam spodziewać,także powinno być łatwo.
A no,masz racje w końcu kto szuka nie błądzi

Tymoteusz
23.11.2014r

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości