|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VII
Cześć Mamusie
) Aż współczułam tej dziewczynie, że się musi z takim użerać...Później weszłam pooglądać wózki, ale Pani olała mnie sikiem prostym, bo stwierdziła, że jeszcze za wcześnie i mam przyjść pooglądać, jak będę chciała kupić Normalnie, ludzie wariują na piątek 13stego, a to oni sami są jacyś nie tego, a data jak każda inna ![]() Czytałam, że mężowi Kasi też nieźle się "współpracownicy" dali we znaki Szkoda słów, klub nie wykładali kasy na operację, więc co im do tego Nic, lecę nadrabiać dalej, mam nadzieję, że już nikogo nic "pechowego" nie spotkało
|
#1292 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Podłączam się do zapytania
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do poloznej to mi siostra mowila ze moze do mnie przychodzic polozna ze jakos sie ja wybiera czy przydzielaja ale to musialaby byc polozna z miasta w ktorym jestem zameldowana .. A tak to trzeba sobie oplacic ..
|
|
#1294 |
|
Rozeznanie
|
Ja już do domku...i weekend....może pojawię się później
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi dziś fika w brzuchu od rana (ale to dobrze bo miałam wczoraj wątpliwości po tym znieczuleniu i tabletkach).
Moja mam również Ewa
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
Ha
. i mój Adas bedzie mial imieny razem z moja mama w wigilie Bożego Narodzenia
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to w ogóle mogę dać na imię Adam albo Ewa jak urodzę w wigilię
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
kochane, odpisała Marti
ona nas podczytuje, ale stara się nie siadac za bardzo żeby nie obciążać szyjki no i powiedziała że mamy się o nią nie martwić, bo ona siebie traktuje jak inwalidkę, tak na siebie uważa
|
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza nagle ?
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
no to się cieszę, że dokonaliśmy dobrego wyboru. Sami, bez doradców i też nam się taki najsensowniejszy ten bank wydawał
Cytat:
ale będzie prezent pod choinkę
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Biorę z przymrużeniem oka ten termin są małe szansę że urodzę w terminie.---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Śpicie czy co ?
|
|
#1302 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ledwo żyje i jak sie troche poruszam, głowa mnie zaczyna boleć mama mi ciśnienie zmierzyła 110/60
|
|
#1303 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nic się nie płaci za to ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
Więcej tam nie chodź |
|||
|
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Też miałam taki pomysł
Ja mam termin 2 dni przed wigilią, chociaż pewno pójdzie wcześniej bo cc planują 1-2 tyg przed terminem ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1306 | |
|
Rozeznanie
|
Chyba na chłopca
ale nie wiem sama... może jednak na dziewczynkę. Teściowa jakoś mi tak chłopaków obrzydziła :/ kiedyś spotkałam się z nią i powiedziała "Fajnie, że się dobrze czujesz i że badania dobrze wyszły, ale najważniejsze żeby był chłopak" Ręce mi opadły. Od tego czasu myślę o dziewczynce.Cytat:
![]() Ijjeeee... mój ulubiony obiad! Idę mężulkowi zrobić jedzenie do pracy. Bidulek mój kolejny dzień musi pracować na nocną zmianę - od 18 do 6 rano - katasrofa, cały dzień odsypia A ja całą noc jestem sama, dobrze że mam Leona - mojego podrabianego labradora, który dzielnie dotrzymuje mi towarzystwa Ma ktoś ochotę za mnie pozmywać?
Edytowane przez AnnaEf Czas edycji: 2012-07-13 o 16:43 |
|
|
|
|
#1307 |
|
Zadomowienie
|
Hello
mój mały Pączuś chyba miał wczoraj czkawke i gilgotała mnie ;D u nas wszystko dobrze. Tylko brzuch mnie jakos co chwile boli. ![]() A to moje dzisiejsze zlicytowane zdobycze na all
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia |
|
|
|
#1308 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ale napisałyście
Nie macie litości nad ciężarnymi ![]() Nadrabiam po łebkach, bo zaraz wracam do wyra ![]() Źle się czuję, z tym, że musze leżeć. Każdy coś robi, a ja leżę ![]() Jeszcze za każdym razem jak TŻ mnie zobaczy przed kompem to krzyczy na mnie, że mam leżeć, a nie przesiadywać tu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Masz rację- jak sytuacja się powtórzy to jedź na IP ![]() Cytat:
Oby w poniedziałek dzidzia się ujawniła ![]() Cytat:
tylko, że ja mam na razie zwolnienie własnie do 01.08. a czy będę miała przedłużone-zobaczymy ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj jak weszłam do poczekalni, czekając na zwolenienie, to siedziała tam kobietka, powiedziałam jej "dzień dobry" ona odpowiedziała. I tak siedziałam i si,ę głowiłam skąd ja ją kojarzę, bo twarz wydawała się znajoma. I nagle olśnienie- razem leżałyśmy w kwietniu w szpitalu ![]() Ja byłam wtedy w 9/10 tygodniu, a ona jakoś podobnie, razem byłyśmy na badaniach, na usg i razem zostałyśmy wypisane ![]() Też już miała fajny brzuszek |
||||||
|
|
|
#1309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no neiktorzy maja takie podejście niestety, że tylko chłopak..mi to bylo obojetne, ale od 3ego meisiaca mailam po rpostu przeczucie, pewnosc ze to chlopak..no i jest chlopak ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1310 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rośniecie Cytat:
Cytat:
![]() Ja chciałam dziś kupić dla Bartusia coś, ale niestety nic ciekawego nie znalazłam ![]() Dobra wracam do wyra, bo brzuch mnie coraz bardziej boli ![]() Później zajrzę zobaczyć jak pozostałe wizyty. Zaraz powinna Kasia się odezwać |
||||
|
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja brałam w PKO BP i muszę powiedzieć, że to co babka powiedziała to wszystko było, żadnych niespodzianek w postaci ukrytych opłat, bardzo szybka decyzja kredytowa. Zastanawiałam się też nad PEKAO SA, bo mieli podobną ofertę, ale jednak zdecydowałam się na ten pierwszy. Ale to było rok temu, teraz nie wiem jakie są oferty. |
|
|
|
|
#1312 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co! Niech sobie nie myśli ![]() Ja mogę pozmywać ale w zamian za prasowanie ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
No teraz SA ma zdecydowanie lepszą ofertę niż BP ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1313 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
ale moj dzis zaczal pierwsza dniowke wiec o 19 bedzie w domu ) tez robi w systemie 12h dniowki od 6 do 18 a nocki od 18 do 6
|
|||||
|
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1315 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja niby leżałam tylko 2 tygodnie ale też mi było głupio jak mama przyszła mi sprzątać i prasować i każdy tylko na mnie dmuchał no i to zwolnienie już od 7 tygodnia ![]() ale widzisz poprawiło mi się i mogę dzięki temu funkcjonować normalnie chociaż nie powiem - jak np było tu sprzątanie to laski kazały mi uciekać i nic prawie nie robić ![]() odkurzyłam i pomyłam podłogi -jednak 23 metry więcej daje się odczuć ![]() dziś już nic nie robię tylko wtrynię pierogi z jagodami od mamy
|
|||
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
powiem Wam że mi też jest czasem głupio jak chodziłam z mamą na zakupy i ona nie dawała mi nieść ani jednej siatki... zawsze jej wszystko nosiłam, ona tylko klucze trzymała
a teraz jak z nią chodziłam do sklepu to nawet chleba samego nieść nie mogłam bo stwierdziła że ja nosić nie mogę ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- nawiasem mówiąc, patrzcie jaki cudny widok wczoraj był z gliwic: http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...70265001_n.jpg jak powietrze jest przejrzyste, co na śląsku nie jest codziennością niestety, to widać Sudety tu akurat Sudety czeskie na pierwszym planie jakże by inaczej - fabryka Opla
|
|
|
|
#1317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak jade do moich rodzicow czy rodzicow michala to oni tez nic nie moge robic nawet lozka rozlozyc, siatek zadnych az mi glupio bo starsi ludzie a mi siaty nosza a ja nic jak princessa:/ja im tlumacze ze jak michala nie ma to i tak musze sama isc po zakupy wiec daje sobie rade po prostu dbam o siebie duzo spie, leze, no niesttey czasem wyjsc tez musze ale oni nie przyjmuja do wiadomosci. landi moj tz jest ze slaska i tam mieszkaja jego rodzice
Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-07-13 o 17:48 |
|
|
|
|
#1318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kasia napisała mi smsa: "Jestem już po wizycie. Nela pozostaje Nelą Lekarz bez problemu zrobił usg, rośnie zdrowo, także jesteśmy szczęśliwi. Szyjka, macica OK, ciąża wysoko. Same dobre wiadomości ). Ucałuj dziewczyny."Także całuję Was wszystkie ![]()
|
||
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
hey! ja tylko na chwilę bo tż wyszedł po piwo.. hehe dzidzi nic nie kupiłam... bo mam jakiś hamulec... nie wiem czy chłopiec czy dziewczynka i co
nic nie wyszperałam, sobie kupiłam legi 3 bluzeczki i krótką katankę.. ![]() MYSTI gdzie zdjęcie fryzu?????????????
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękujemy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.

) Aż współczułam tej dziewczynie, że się musi z takim użerać...Później weszłam pooglądać wózki, ale Pani olała mnie sikiem prostym, bo stwierdziła, że jeszcze za wcześnie i mam przyjść pooglądać, jak będę chciała kupić
Normalnie, ludzie wariują na piątek 13stego, a to oni sami są jacyś nie tego, a data jak każda inna 
Szkoda słów, klub nie wykładali kasy na operację, więc co im do tego 

I nic się nie płaci za to
A ja całą noc jestem sama, dobrze że mam Leona - mojego podrabianego labradora, który dzielnie dotrzymuje mi towarzystwa