|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII
Kliwia masakra z tą trąbą u was.....
gratuluje auteczka niech jeździ bezawaryjnie ![]() my sie witamy nowymi słowami ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj nas Natalia uraczyła ![]() mowi "tato ato papa" , "alo" do telefonu, no i mowi Adam tak super wraźnie![]() w piatek zaczeła mowić "mamo guka" i daje mi gumke do włosów zeby jej na włosach kitki zrobic pare dni wczesniej "daj dora" (pomidora) a wczesniej jeszcze "góra" w sensie "ogóra" bo ona taka ogorkowa dziewczyna jest ![]() laseczki ma moze ktoras?? http://allegro.pl/depilator-braun-77...477326746.html hce kupic ale nei wiem czy faktycznie jest dobry
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Anika brawa dla małej.
India zamawiaj ![]() Katunia aż mi dziwnie. Rodzinka w komplecie, bez nauki, bez pracy... czas tylko dla siebie Zaraz wam coś w k. napiszę, ale jestem szczęśliwa
|
|
|
|
#3513 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dlatego właśnie proponuję zacząć od planowania kuchni najpierw, zobaczenia ile potrzebuje płyta miejsca pod spodem, ile potrzebuje piekarnik i wtedy będziesz wiedzieć, czy Ci się wszystko zmieści. Dla przykładu - ja mam płytę gazową z doprowadzeniem gazu od spodu specjalnym wężykiem zgodnie z "holenderską myślą techniczną" czyli w sposób dla mnie nielogiczny, ale kit z tym, nie będę przebudowywać. Przez to nie mogę mieć tam piekarnika - czyli płyta, blat, piekarnik - bo wysoka temperatura mogłaby uszkodzić przyłącze i mam go wbudowanego w szafkę stojącą obok. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Uważaj na rowerze, ludzie nie patrzą jak jadą, święte krowy normalnie. Nam jakiś czas temu wjechał by koleś pod koła, noc, ciemno jak diabli, a on nie dość że ubrany na czarno to jeszcze żadnych odblasków, niczego. Tż ledwo zdążył się zatrzymać, a koleś jeszcze do nas pretensje U mnie leje 6 dzien, chyba sobie jakiś suwaczek ustawię
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
zyjeeeeeee
intensywnie wpadam tylko z doskoków jutro będę ciut dłuzej, idę z moimi kobietami pic!
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
Iwka nie, nie planów nie mamy jeszcze
Musimy się zabrac za organizację chrzcin. chcemy w sierpniu lub we wrześniu je zrobić, bo potem brat mi na studia jedzie a on będzie chrzestnym. Tylko jakoś mi się do nich nie spieszy
|
|
|
|
#3516 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a może by tak mama wstawiła zdjęcia swej pociechy, dawno jej nie widziałam przez moją nieobecnoś, a pewnie urosła Rany deprechy bym dostała wczoraj miałam się "Młodego" pytać jaka u niego pogoda bo podobno zmienia się jak w kalejdoskopie, na początku jak był dopiero parę dni to mówił, że pogoda tam to pomieszanie z poplątaniem, rano deszcz jak otwrzył oczy, a przed wyjściem do pracy słońce i niebo prawie bez chmur ![]() Cytat:
![]() my w weekend mimo deszczu grillowaliśmy wybieraliśmy wódkę weselną było dwa razy po 0,5 l na 4 osoby czyli bez szału i sączyliśmy od 19 do 2 w nocy, ale ja wódki nie piję, za piwem tez nie przepadam, ale w ten weekend był mój dzień piłam do ostatniego kieliszka, rano bez bólu głowy i bez kaca ![]() Cytat:
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2012-07-16 o 19:40 |
|||
|
|
|
#3517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to żeś mnie zdziwiła z tym ![]()
|
|
#3518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno wypoczniecie ![]() uwazaj na siebie ![]() Cytat:
probowalam znalezc w necie taki jaki dokladnie mam ale cos nie mogę, nie mam już pudełka a na samym depilatorze pisze, ze to model 5377, tylko ze juz nie widze go na allegro... wydaje mi sie ze moj byl tanszy - cos kolo 300 zl chyba kosztowal (naciagnelam tz na gwiazdke) z depilatora jestem bardzo zadowolona, ale z jego nasadki golacej juz nie za bardzo... jednak nie ma to jak jednorazowka ale sie rozlalo.... wlasnie wrocilismy z lidla... kupilam sobie 2 foremki na pizze
|
||
|
|
|
#3519 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na parę chwil/godzin, ale to jak w pracy siedzę, żeby mnie wkurzyć na maksaCytat:
|
|
#3520 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
kapryśna aura mam dylemat kupiłam farbę do włosów i mam cykora czy farbować sama w domu czy iść do fryzjera? mój odrost z moim mysim kolorem jest sporawy,a na reszcie włosów jest inna farba mix migdałowo-pralinowy syossa...a teraz kupiłam blod garniera ![]() i nie wiem czy iść na całość
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2012-07-16 o 20:17 |
||
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
caly deszcz mam zamiar przegonic do Was tylko Iwka nie naganiaj nam nowego ![]() jak na blond to ja bym nie ryzykowala tylko poszla do fryzjera ja sie farbuje sama ale na jakies ciemne kolory... z blondem za duze ryzyko... zwlaszcza ze teraz masz ciemniejsze wlosy
|
|
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() dziekuję Wam dziewczynki ![]() nie było nawet tak tragicznie... mały zostaje z moją mamą (mieszka piętro nizej wiec nawet nie muszę go nigdzie wozić). dzisiaj jeszcze tz byl w domu wiec go zajęli zabawą, spacerkami itd i jakos poszło....gorzej ze mną no ale jakos dam rade ;/ zredukowac etatu mi się całkowicie nie opłaca. pracuję w budżetówce wiec wiadomo jaką mam pensję super wysoką a jeszcze dojeżdżam w jedną stronę 17km. jak bym zredukowała etat to by mi mało co z wypłaty zostało... a tylko ze wzgl na kasę wróciłam juz do pracy...
|
|
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3525 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://sklep-kosmetyczny.com/image/c...07-500x500.png z jasnym bym nie ryzykowała Cytat:
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2012-07-16 o 20:40 |
||
|
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w przyszłym tygodniu wyruszam do fryzjera, ide sie zrobić na blondi ![]() Cytat:
Juz prawie się zdecydowałam na ten wyjazd, ale muszę ustalić czy termin, ktory nas interesuje jest jeszcze wolny. Myslicie, że to nie za późno zeby dzownic z rezerwacja - stacjinarny jest wył, pozostała mi komórka
|
|
#3528 |
|
Zadomowienie
|
Chyba i tak się skończy u fryzjera bo poczytałam opinie, że kolor wychodzi dużo ciemniejszy niż na opakowaniu, ale nie mam żadnego sprawdzonego więc pójdę z duszą na ramieniu, moja ostatnia wizyta to była katastrofa...fryzjerka mnie nie słuchała i wyszło wstrętnie i farbowanie i obcięcie...
|
|
#3529 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak zbliżone to bym położyła farbę i najwyżej następnym razem poszła do fryzjera. Cytat:
to o co biega?Sprawdź czy w pracy nie wystarczy oświadczenie, u mnie w budżetowce trzeba było to nabazgrolić na karte papieru, jak nie wystarczy to idź albo jeszcze raz do pediatry i powiedz, że chcesz zaświadczenie (łaski Ci nie robi) albo idź do gina. Masz do tego prawo, u mnie dziewczyny korzystały z niego do 1-1,5 roku. ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
Blondi mowisz ![]() Cytat:
|
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy czy to miejsce będzie nam pisane. Dziś juz dzwoniła w dwa i "moje" terminy były juz zajete.Wiem, że mało zabiegów SPA - w sumie po godzinie dla każdego, ale dobre i to. We wrzesniu za Ciechocinek zaplaciłam prawie 800zł/os. a zabiegów nie było dużo więcej . Ale to już starczyło by troszkę akumulatory naładować. A w sumię wolę takie miejsce by w razie czego było co robić w niepogodę, bo nie wiadomo czy na słonce mozna liczyćNo tak się wahałam w którym kierunku pójść z kolorem, w sumie zależało to od sukienki na wesele - wybierałam między żółta, a czarno -szara, wybór padł na tę drugą, więc jasne włosy będą pasować
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
nesko wiem co czujesz
ale nei jest tak źle na pewno cie najwazniejsze rzeczy nie ominą ja tez ciagle o ty myslałam a teraz wszystkie "nowe" rzeczy natulka robi i mówi przy mnie najczęściej ![]() co do karmienia nie potrzebne jest zaświadczenie, wystarczy twoje oświadczenie, a jak by sie upierali to rodzinny też ci wystawi ja brałam na wszelki wypadek od rodzinnego![]() ale mnie ksiegowa powiedziała ze nie trzeba żadnego świstka ![]() Aniu na k. poszukaj ze dwa tygodnie wstecz takie basenikowe
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2012-07-16 o 21:15 |
|
|
|
#3532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlatego napisałam do jednej z wizażanek, która korzystała z usług tego salonu i pisała, że obciecie włosów do ramion to kwota rzędu 75 zl....to nie chcę wiedzieć ile za koloryzację krzykną
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Iwka ja nie karmię... tzn karmię mm
a jkeszcze mały dostawał mleko na recepte wiec wiesz....wiadomo,ze zaswiadczenie byłoby lewe a nie każdy lekarz chce takie wypisackurcze nie wiedziałam,ze wystarczy oświadczenie.... a teraz to nie wyjdzie lipa jak już wróciłam do pracy i im jutro bym dała ? |
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
hehe dokładnie.
|
|
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
ghrrrrrr
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3537 |
|
Wtajemniczenie
|
oj bo ja ostatnio rzadko doWas zagladalam ... ale staram sie nadrobic...
nadrabiam na bieżąco.. kurcze ale boli mnie glowa
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia tęskniłam!!
neska kochana dasz rade!!!! z dnia na dzień będzie lepiej! aniaaa kochana 4 i pół roku nie wypiłam ani grama, potem 2 drinki i zaszłam w ciąże więc znowu 1.5 roku nic.. i teraz się "rozszalałam" ale picie u mnie to jedno z trzech - albo piwko na wieczór jak zostajemy w weekend w domu i to jakieś smakowe więc max2.5%, albo likierek ale to ostatnio bardzooooo rzadko.. albo drink jak wychodzimy.. więc wyboru nie mam a że mój mężczyzna ma terningi 3 razy w tygodniu to się z laskami skrzyknęłyśmy że my tez chcemy i wymyśliłyśmy co poniedziałek :trening: choćby przy soku ale jednak ![]() ostatnio napatoczyła się w sklepie moja vicedyr z mężem i w piątek idziemy do nich na kawe i coś więcej.. a za tydzień jedizemy do wodzisławia na dwudniową impreze "najcieplejsze miejsce na ziemi" kurde doszliśmy do wniosku że skoro nigdzie nie pojedziemy to choć w weekendy.. w piątek młody będzie z nami na koncertach, w sobotę zostanie z mamą a w niedziele mamy chrzciny
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja znowu umieram, mój żołądek(???) mnie męczy znowu silny ból i dzien "pieknie" zaczełam od wymiotów
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
jesoooo a jakies informaje zwrotne od lekarzy masz co z tym żołądkiem?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.

śmiesznie to wygląda.

czyli w sposób dla mnie nielogiczny, ale kit z tym, nie będę przebudowywać. Przez to nie mogę mieć tam piekarnika - czyli płyta, blat, piekarnik - bo wysoka temperatura mogłaby uszkodzić przyłącze i mam go wbudowanego w szafkę stojącą obok. 

to o co biega?
Ty zdolna bestio