Żony 2009 cz.XXXIII - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-16, 18:50   #3511
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222
Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII

Kliwia masakra z tą trąbą u was.....
gratuluje auteczka niech jeździ bezawaryjnie

my sie witamy nowymi słowami:jup i:
wczoraj nas Natalia uraczyła

mowi "tato ato papa" , "alo" do telefonu, no i mowi Adam tak super wraźnie
w piatek zaczeła mowić "mamo guka" i daje mi gumke do włosów zeby jej na włosach kitki zrobic
pare dni wczesniej "daj dora" (pomidora) a wczesniej jeszcze "góra" w sensie "ogóra" bo ona taka ogorkowa dziewczyna jest

laseczki ma moze ktoras??
http://allegro.pl/depilator-braun-77...477326746.html

hce kupic ale nei wiem czy faktycznie jest dobry

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 18:55   #3512
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Anika brawa dla małej.

India zamawiaj

Katunia aż mi dziwnie. Rodzinka w komplecie, bez nauki, bez pracy... czas tylko dla siebie

Zaraz wam coś w k. napiszę, ale jestem szczęśliwa

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 19:02   #3513
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Najgorsze to, ze te małe nicponie nie chcą wody pić za nic w świecie wkłada pyszczek i je otrząsa śmiesznie to wygląda.
Z tą solę to dobrze wiedzieć, ale raczej jakoś specjalnie im nie będę gotowała, raczej to co my jemy.
Ale uwagi cenne a zapytam tak w razie co... te serduszka, płuca ugotowane to mrozić?

w ogóle to im trzeba chyba miarkować jedzenie, bo nie odejdą póki wszystko nie zniknie z miski a jak coś tam zostanie to za chwilę wracają dojadać, a potem brzuch na boki i się toczą- nie mają umiaru... heh

Własnie dostały ziemniaka i trochę mięska z kurczaka to jeden mnie chapsnął łapą, jak mu chciałam coś tam przesunąć i porządnie mnie drapnął, nie widziałam go jeszcze tak agresywnego

Bzyczko dziękuję pięknię
Ana - też bym Cię pacnęła jakbyś mi żarełko chciała z miski podprowadzić

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
gratulacje!

kurcze masakra !

Wiesz chyba nie bede miec innego wyjscia. Pojde chyba jeszcze najpierw do mojej lekarki a jak mi nic nie pomoze to umowie sie do laryngologa,bo meczy mnie to bardzo a boje sie jak mnie te dusznosci nachodza.

Ale sie dzis nachodzilam po sklepach, bylismy w M1 ale jakos nie znalazlam nic do konca fajnego gryyy Mialam zamiar kupic sobie krotkiw spodenki jeansowe a nie bylo! odeszlam caly tk-maxx (nie lubie tam chodzic ale mozna znalezc fajne rzeczy) i mam czarna bluzke-z przodu material z tylu koronka i sandalki z ccc. W orsayu przymierzalam fajna kiecke ale miala tak paskudnie zaciagniete nitki z przodu i nie dalo sie tego naprawic a szkoda bo byla fajnie przeceniona gryyy
A ja lubię TkMaxx, tylko że odwiedzałam w UK - miodzio, obkupiłam się w Jeansy, koszulki, za ułamek ich wartości. Tż kupił super kurtę i spodnie.

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dziewczyny ale mam doła
od jutra wracam do pracy jest mi strasznie przykro ale muszę bo z jednej wypłaty za Chiny ludowe nie wyrobimy... jest mi tak przykro ze to nie ja pierwsza byc moze zobaczę pierwsze kroczki małego, nie ja pewnie usłyszę pierwsze słowa poza "babuuuu" "mamuuuuu" "agu" itd... buuuuuuuuu czemu ten nasz kraj jest tak beznadziejnie skonstruowany.......
Neska -

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
to patrzeć czy są do zabudowy słupkowej?

wiem co czujesz mnie czeka to samo

ale wyjazd się udał ??stwierdzam to po mms do martuchy

mama albo teściowa chyba pisała kiedyś
A chcesz w zabudowie słupkowej czy pod płytą w dolnej szafce?
Dlatego właśnie proponuję zacząć od planowania kuchni najpierw, zobaczenia ile potrzebuje płyta miejsca pod spodem, ile potrzebuje piekarnik i wtedy będziesz wiedzieć, czy Ci się wszystko zmieści.
Dla przykładu - ja mam płytę gazową z doprowadzeniem gazu od spodu specjalnym wężykiem zgodnie z "holenderską myślą techniczną" czyli w sposób dla mnie nielogiczny, ale kit z tym, nie będę przebudowywać. Przez to nie mogę mieć tam piekarnika - czyli płyta, blat, piekarnik - bo wysoka temperatura mogłaby uszkodzić przyłącze i mam go wbudowanego w szafkę stojącą obok.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Neska

A u mnie w końcu nastał ten czas, że mąż ma 2 tyg wolnego
Super - macie jakieś specjalne plany? Myślicie już o chrzcie?

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Poniedziałek przywitał mnie burzą
A z plusów dostałam dzisiaj produkty z physiogel do testów Krem do twarzy, balsam do ciała i żel pod prysznic
Fajowo, ja lubię żel do twarzy.

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
kliwia masakra co się u was porobiło.
u mnie włąnsie teraz wichura sie zerwała, moj dom jest w centrum czarnych chmur, teraz mam schizę i patrze czt żadna trąba się z tego nie wyłania

Laski ja mam chyba jakis magnez w rowerze co przyciaga inne rowery... dziś gdyby nie moja natychmiastowa reakcja miałabym 2 kolizje, zaznaczam żadna nie z mojej winy - ludzie to nie wiem o czym mysla jadąc, bo na pewno nie o tym co jest na drodze

Mam ochote zamówić sobie taki kupon
http://www.mydeal.pl/3_dni_dla_2_oso...roze-9144.html
co myślicie?
a jakby sie okazało, że rzeczywiscie bedą upały to z 2 dni wczesniej byśmy sobie pojechali wynajmujac jeszcze jakis domek. a kupon chciałabym zrealizowac w przyszły czw-sob
India - oferta wygląda fajnie, szkoda że mało w niej zabiegów, ale sam hotel miodzio.
Uważaj na rowerze, ludzie nie patrzą jak jadą, święte krowy normalnie. Nam jakiś czas temu wjechał by koleś pod koła, noc, ciemno jak diabli, a on nie dość że ubrany na czarno to jeszcze żadnych odblasków, niczego. Tż ledwo zdążył się zatrzymać, a koleś jeszcze do nas pretensje jak go ktoś stuknie to się może nauczy.

U mnie leje 6 dzien, chyba sobie jakiś suwaczek ustawię

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 19:07   #3514
martucha84
Zakorzenienie

zyjeeeeeee intensywnie wpadam tylko z doskoków jutro będę ciut dłuzej, idę z moimi kobietami pic!
Stary 2012-07-16, 19:16   #3515
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Iwka nie, nie planów nie mamy jeszcze

Musimy się zabrac za organizację chrzcin. chcemy w sierpniu lub we wrześniu je zrobić, bo potem brat mi na studia jedzie a on będzie chrzestnym. Tylko jakoś mi się do nich nie spieszy

Stary 2012-07-16, 19:38   #3516
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

w piatek zaczeła mowić "mamo guka" i daje mi gumke do włosów zeby jej na włosach kitki zrobic
pare dni wczesniej "daj dora" (pomidora) a wczesniej jeszcze "góra" w sensie "ogóra" bo ona taka ogorkowa dziewczyna jest

Natka ma super skróty a może by tak mama wstawiła zdjęcia swej pociechy, dawno jej nie widziałam przez moją nieobecnoś, a pewnie urosła

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
(...)U mnie leje 6 dzien, chyba sobie jakiś suwaczek ustawię
Rany deprechy bym dostała wczoraj miałam się "Młodego" pytać jaka u niego pogoda bo podobno zmienia się jak w kalejdoskopie, na początku jak był dopiero parę dni to mówił, że pogoda tam to pomieszanie z poplątaniem, rano deszcz jak otwrzył oczy, a przed wyjściem do pracy słońce i niebo prawie bez chmur

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
zyjeeeeeee intensywnie wpadam tylko z doskoków jutro będę ciut dłuzej, idę z moimi kobietami pic!
Martuśka Ty widzę tak jak ja w czasie wolnym od pracy degustujesz alkohole
my w weekend mimo deszczu grillowaliśmy wybieraliśmy wódkę weselną było dwa razy po 0,5 l na 4 osoby czyli bez szału i sączyliśmy od 19 do 2 w nocy, ale ja wódki nie piję, za piwem tez nie przepadam, ale w ten weekend był mój dzień piłam do ostatniego kieliszka, rano bez bólu głowy i bez kaca

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Iwka nie, nie planów nie mamy jeszcze

Musimy się zabrac za organizację chrzcin. chcemy w sierpniu lub we wrześniu je zrobić, bo potem brat mi na studia jedzie a on będzie chrzestnym. Tylko jakoś mi się do nich nie spieszy
Nauczycielska motywacja ma w wakacje urlop więc się nie dziwie, że Ci się nie chce tym zająć

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2012-07-16 o 19:40
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 19:43   #3517
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

super że Natka już tak nadaje

Cytat:
Ana - też bym Cię pacnęła jakbyś mi żarełko chciała z miski podprowadzić

A ja lubię TkMaxx, tylko że odwiedzałam w UK - miodzio, obkupiłam się w Jeansy, koszulki, za ułamek ich wartości. Tż kupił super kurtę i spodnie.

Neska -

A chcesz w zabudowie słupkowej czy pod płytą w dolnej szafce?
Dlatego właśnie proponuję zacząć od planowania kuchni najpierw, zobaczenia ile potrzebuje płyta miejsca pod spodem, ile potrzebuje piekarnik i wtedy będziesz wiedzieć, czy Ci się wszystko zmieści.
Dla przykładu - ja mam płytę gazową z doprowadzeniem gazu od spodu specjalnym wężykiem zgodnie z "holenderską myślą techniczną" czyli w sposób dla mnie nielogiczny, ale kit z tym, nie będę przebudowywać. Przez to nie mogę mieć tam piekarnika - czyli płyta, blat, piekarnik - bo wysoka temperatura mogłaby uszkodzić przyłącze i mam go wbudowanego w szafkę stojącą obok.

Super - macie jakieś specjalne plany? Myślicie już o chrzcie?

Fajowo, ja lubię żel do twarzy.

India - oferta wygląda fajnie, szkoda że mało w niej zabiegów, ale sam hotel miodzio.
Uważaj na rowerze, ludzie nie patrzą jak jadą, święte krowy normalnie. Nam jakiś czas temu wjechał by koleś pod koła, noc, ciemno jak diabli, a on nie dość że ubrany na czarno to jeszcze żadnych odblasków, niczego. Tż ledwo zdążył się zatrzymać, a koleś jeszcze do nas pretensje jak go ktoś stuknie to się może nauczy.

U mnie leje 6 dzien, chyba sobie jakiś suwaczek ustawię
ja chcę piekarnik pod płytą
to żeś mnie zdziwiła z tym

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 19:45   #3518
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
kliwia masakra co się u was porobiło.
u mnie włąnsie teraz wichura sie zerwała, moj dom jest w centrum czarnych chmur, teraz mam schizę i patrze czt żadna trąba się z tego nie wyłania

Laski ja mam chyba jakis magnez w rowerze co przyciaga inne rowery... dziś gdyby nie moja natychmiastowa reakcja miałabym 2 kolizje, zaznaczam żadna nie z mojej winy - ludzie to nie wiem o czym mysla jadąc, bo na pewno nie o tym co jest na drodze

Mam ochote zamówić sobie taki kupon
http://www.mydeal.pl/3_dni_dla_2_oso...roze-9144.html
co myślicie?
a jakby sie okazało, że rzeczywiscie bedą upały to z 2 dni wczesniej byśmy sobie pojechali wynajmujac jeszcze jakis domek. a kupon chciałabym zrealizowac w przyszły czw-sob
zamawiaj na pewno wypoczniecie

uwazaj na siebie

Cytat:

ja mam depilator z tej serii, ale taki caly bialy. Nie wiem czym sie roznia od siebie poszczegolne kolory probowalam znalezc w necie taki jaki dokladnie mam ale cos nie mogę, nie mam już pudełka a na samym depilatorze pisze, ze to model 5377, tylko ze juz nie widze go na allegro... wydaje mi sie ze moj byl tanszy - cos kolo 300 zl chyba kosztowal (naciagnelam tz na gwiazdke) z depilatora jestem bardzo zadowolona, ale z jego nasadki golacej juz nie za bardzo... jednak nie ma to jak jednorazowka

ale sie rozlalo.... wlasnie wrocilismy z lidla... kupilam sobie 2 foremki na pizze
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 19:56   #3519
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Natka ma super skróty a może by tak mama wstawiła zdjęcia swej pociechy, dawno jej nie widziałam przez moją nieobecnoś, a pewnie urosła

Rany deprechy bym dostała wczoraj miałam się "Młodego" pytać jaka u niego pogoda bo podobno zmienia się jak w kalejdoskopie, na początku jak był dopiero parę dni to mówił, że pogoda tam to pomieszanie z poplątaniem, rano deszcz jak otwrzył oczy, a przed wyjściem do pracy słońce i niebo prawie bez chmur

Martuśka Ty widzę tak jak ja w czasie wolnym od pracy degustujesz alkohole
my w weekend mimo deszczu grillowaliśmy wybieraliśmy wódkę weselną było dwa razy po 0,5 l na 4 osoby czyli bez szału i sączyliśmy od 19 do 2 w nocy, ale ja wódki nie piję, za piwem tez nie przepadam, ale w ten weekend był mój dzień piłam do ostatniego kieliszka, rano bez bólu głowy i bez kaca

Nauczycielska motywacja ma w wakacje urlop więc się nie dziwie, że Ci się nie chce tym zająć
Czasami przestaje na parę chwil/godzin, ale to jak w pracy siedzę, żeby mnie wkurzyć na maksa jak wychodziłam rano do pracy to słonko było, koło 10 zaczęło lać i tak leje do teraz.

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
super że Natka już tak nadaje

ja chcę piekarnik pod płytą
to żeś mnie zdziwiła z tym
No to jak chcesz pod płytą to sprawdź w instrukcji montażu płyty ile musisz zostawić miejsca pod nią na wentylację i poszukaj piekarnika, który Ci wejdzie do szafki. Wsio

Stary 2012-07-16, 20:15   #3520
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
(...)ale sie rozlalo.... wlasnie wrocilismy z lidla... kupilam sobie 2 foremki na pizze
Zatrzymaj u Was deszcz, u nas się pięknie przejaśniło, jest bezchmurnie mam nadzieję, że przez noc nic się nie sknoci

Cytat:
Czasami przestaje na parę chwil/godzin, ale to jak w pracy siedzę, żeby mnie wkurzyć na maksa jak wychodziłam rano do pracy to słonko było, koło 10 zaczęło lać i tak leje do teraz (...)

kapryśna aura

mam dylemat kupiłam farbę do włosów i mam cykora czy farbować sama w domu czy iść do fryzjera? mój odrost z moim mysim kolorem jest sporawy,a na reszcie włosów jest inna farba mix migdałowo-pralinowy syossa...a teraz kupiłam blod garniera
i nie wiem czy iść na całość

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2012-07-16 o 20:17
Stary 2012-07-16, 20:21   #3521
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Zatrzymaj u Was deszcz, u nas się pięknie przejaśniło, jest bezchmurnie mam nadzieję, że przez noc nic się nie sknoci

kapryśna aura

mam dylemat kupiłam farbę do włosów i mam cykora czy farbować sama w domu czy iść do fryzjera? mój odrost z moim mysim kolorem jest sporawy,a na reszcie włosów jest inna farba mix migdałowo-pralinowy syossa...a teraz kupiłam blod garniera
nio jasne :P jeszcze czego caly deszcz mam zamiar przegonic do Was tylko Iwka nie naganiaj nam nowego

jak na blond to ja bym nie ryzykowala tylko poszla do fryzjera ja sie farbuje sama ale na jakies ciemne kolory... z blondem za duze ryzyko... zwlaszcza ze teraz masz ciemniejsze wlosy
Stary 2012-07-16, 20:22   #3522
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc
dziekuję Wam dziewczynki
nie było nawet tak tragicznie... mały zostaje z moją mamą (mieszka piętro nizej wiec nawet nie muszę go nigdzie wozić). dzisiaj jeszcze tz byl w domu wiec go zajęli zabawą, spacerkami itd i jakos poszło....gorzej ze mną no ale jakos dam rade ;/
zredukowac etatu mi się całkowicie nie opłaca. pracuję w budżetówce wiec wiadomo jaką mam pensję super wysoką a jeszcze dojeżdżam w jedną stronę 17km. jak bym zredukowała etat to by mi mało co z wypłaty zostało... a tylko ze wzgl na kasę wróciłam juz do pracy...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 20:23   #3523
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
czesc
dziekuję Wam dziewczynki
nie było nawet tak tragicznie... mały zostaje z moją mamą (mieszka piętro nizej wiec nawet nie muszę go nigdzie wozić). dzisiaj jeszcze tz byl w domu wiec go zajęli zabawą, spacerkami itd i jakos poszło....gorzej ze mną no ale jakos dam rade ;/
zredukowac etatu mi się całkowicie nie opłaca. pracuję w budżetówce wiec wiadomo jaką mam pensję super wysoką a jeszcze dojeżdżam w jedną stronę 17km. jak bym zredukowała etat to by mi mało co z wypłaty zostało... a tylko ze wzgl na kasę wróciłam juz do pracy...
a wychodzisz godzine wczesniej ze wzgledu na karmienie?
Stary 2012-07-16, 20:27   #3524
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
a wychodzisz godzine wczesniej ze wzgledu na karmienie?
nie, poszłam w piatek do przychodni ale pediatra kręciła nosem i nie chciała dać
Stary 2012-07-16, 20:27   #3525
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
nio jasne :P jeszcze czego caly deszcz mam zamiar przegonic do Was tylko Iwka nie naganiaj nam nowego

jak na blond to ja bym nie ryzykowala tylko poszla do fryzjera ja sie farbuje sama ale na jakies ciemne kolory... z blondem za duze ryzyko... zwlaszcza ze teraz masz ciemniejsze wlosy
Samba, ale ten blond to taki ciemniejszy...

http://sklep-kosmetyczny.com/image/c...07-500x500.png

z jasnym bym nie ryzykowała

Cytat:
czesc
dziekuję Wam dziewczynki
Nesko tule

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2012-07-16 o 20:40
Stary 2012-07-16, 20:29   #3526
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:

dokładnie- z blondem tez bym się sama bała i nigdy sama nie robiłam. ciemniejsze owszem tak ale blondy tylko u fryza...
Stary 2012-07-16, 20:52   #3527
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, gdy odrost jest dość spory to zawsze wieksze ryzyko, ze cos wyjdzie nie tak. Na pewno kolor nie bedzie równomierny co uwydatni sie po kilku myciach.
Ja w przyszłym tygodniu wyruszam do fryzjera, ide sie zrobić na blondi

Cytat:
czesc
dziekuję Wam dziewczynki
mały ma wspaniła opiekę, a to na pewno duży plus no a faktycznie redukcja etatu nie byłaby zbyt korzystna

Juz prawie się zdecydowałam na ten wyjazd, ale muszę ustalić czy termin, ktory nas interesuje jest jeszcze wolny. Myslicie, że to nie za późno zeby dzownic z rezerwacja - stacjinarny jest wył, pozostała mi komórka
Stary 2012-07-16, 20:52   #3528
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
dokładnie- z blondem tez bym się sama bała i nigdy sama nie robiłam. ciemniejsze owszem tak ale blondy tylko u fryza...
Chyba i tak się skończy u fryzjera bo poczytałam opinie, że kolor wychodzi dużo ciemniejszy niż na opakowaniu, ale nie mam żadnego sprawdzonego więc pójdę z duszą na ramieniu, moja ostatnia wizyta to była katastrofa...fryzjerka mnie nie słuchała i wyszło wstrętnie i farbowanie i obcięcie...
Stary 2012-07-16, 21:00   #3529
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:

kapryśna aura

Ja bym się chyba bała, że mi flaga wyjdzie na włosach (odrosty inaczej złapią niż reszta), chyba że masz zbliżone te kolory do siebie.
Jak zbliżone to bym położyła farbę i najwyżej następnym razem poszła do fryzjera.

Cytat:
nie, poszłam w piatek do przychodni ale pediatra kręciła nosem i nie chciała dać
No ale jak kręciła nosem? Przecież karmisz to o co biega?
Sprawdź czy w pracy nie wystarczy oświadczenie, u mnie w budżetowce trzeba było to nabazgrolić na karte papieru, jak nie wystarczy to idź albo jeszcze raz do pediatry i powiedz, że chcesz zaświadczenie (łaski Ci nie robi) albo idź do gina. Masz do tego prawo, u mnie dziewczyny korzystały z niego do 1-1,5 roku.

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Wiesz, gdy odrost jest dość spory to zawsze wieksze ryzyko, ze cos wyjdzie nie tak. Na pewno kolor nie bedzie równomierny co uwydatni sie po kilku myciach.
Ja w przyszłym tygodniu wyruszam do fryzjera, ide sie zrobić na blondi

mały ma wspaniła opiekę, a to na pewno duży plus no a faktycznie redukcja etatu nie byłaby zbyt korzystna

Juz prawie się zdecydowałam na ten wyjazd, ale muszę ustalić czy termin, ktory nas interesuje jest jeszcze wolny. Myslicie, że to nie za późno zeby dzownic z rezerwacja - stacjinarny jest wył, pozostała mi komórka
Możesz spróbować, a to komórka do recepcji czy w ogóle prywatna? Albo zadzwon rano.
Blondi mowisz

Cytat:
Chyba i tak się skończy u fryzjera bo poczytałam opinie, że kolor wychodzi dużo ciemniejszy niż na opakowaniu, ale nie mam żadnego sprawdzonego więc pójdę z duszą na ramieniu, moja ostatnia wizyta to była katastrofa...fryzjerka mnie nie słuchała i wyszło wstrętnie i farbowanie i obcięcie...
Może zadaj pytanie na Fryzjerskim? może znajdzie się ktoś polecony.

Stary 2012-07-16, 21:07   #3530
india83
Zakorzenienie

Cytat:

Możesz spróbować, a to komórka do recepcji czy w ogóle prywatna? Albo zadzwon rano.
Blondi mowisz

Raczej komórka do recepcji, tak wynika ze strony z kontaktem. Ale jeszcze sie z tym prześpię zobaczymy czy to miejsce będzie nam pisane. Dziś juz dzwoniła w dwa i "moje" terminy były juz zajete.
Wiem, że mało zabiegów SPA - w sumie po godzinie dla każdego, ale dobre i to. We wrzesniu za Ciechocinek zaplaciłam prawie 800zł/os. a zabiegów nie było dużo więcej . Ale to już starczyło by troszkę akumulatory naładować. A w sumię wolę takie miejsce by w razie czego było co robić w niepogodę, bo nie wiadomo czy na słonce mozna liczyć

No tak się wahałam w którym kierunku pójść z kolorem, w sumie zależało to od sukienki na wesele - wybierałam między żółta, a czarno -szara, wybór padł na tę drugą, więc jasne włosy będą pasować
Stary 2012-07-16, 21:11   #3531
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

nesko wiem co czujesz ale nei jest tak źle
na pewno cie najwazniejsze rzeczy nie ominą
ja tez ciagle o ty myslałam a teraz wszystkie "nowe" rzeczy natulka robi i mówi przy mnie najczęściej

co do karmienia nie potrzebne jest zaświadczenie, wystarczy twoje oświadczenie,
a jak by sie upierali to rodzinny też ci wystawi ja brałam na wszelki wypadek od rodzinnego
ale mnie ksiegowa powiedziała ze nie trzeba żadnego świstka

Aniu na k. poszukaj ze dwa tygodnie wstecz takie basenikowe

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2012-07-16 o 21:15
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 21:20   #3532
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Ja bym się chyba bała, że mi flaga wyjdzie na włosach (odrosty inaczej złapią niż reszta), chyba że masz zbliżone te kolory do siebie.
Jak zbliżone to bym położyła farbę i najwyżej następnym razem poszła do fryzjera.
(...)
Właśnie na fryzjerskim znalazłam coś konkretnego, a raczej kogoś i pisałam do jednej z wizażanek jak z ceną bo salon wygląda konkretnie a jakoś głupio mi zadzwonić zapytać na wstępie o cenę, albo czy mają wolny termin, a potem jaka jest cena i powiedzieć, że dziękuję jeszcze się odezwę.
Dlatego napisałam do jednej z wizażanek, która korzystała z usług tego salonu i pisała, że obciecie włosów do ramion to kwota rzędu 75 zl....to nie chcę wiedzieć ile za koloryzację krzykną
Stary 2012-07-16, 21:26   #3533
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Iwka ja nie karmię... tzn karmię mm a jkeszcze mały dostawał mleko na recepte wiec wiesz....wiadomo,ze zaswiadczenie byłoby lewe a nie każdy lekarz chce takie wypisac

kurcze nie wiedziałam,ze wystarczy oświadczenie....
a teraz to nie wyjdzie lipa jak już wróciłam do pracy i im jutro bym dała ?
Stary 2012-07-16, 21:31   #3534
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

hehe dokładnie.

Stary 2012-07-16, 21:55   #3535
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 22:11   #3536
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

Ty zdolna bestio
ghrrrrrr
Cytat:
Napisane przez martynka1916 Pokaż wiadomość
a u mnie przeszla delikatna burza...
eh mi sie ten link nie chce otworzyc....
nowa żonka? nie kojarzę
Stary 2012-07-16, 22:22   #3537
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ghrrrrrr

nowa żonka? nie kojarzę
oj bo ja ostatnio rzadko doWas zagladalam ... ale staram sie nadrobic...
nadrabiam na bieżąco.. kurcze ale boli mnie glowa
4.06.2013 Wiktoria

"Zabrać Cię na spacer długi, żeby iść i nic nie mówić, tylko czuć że jesteś obok."
martynka1916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 23:44   #3538
martucha84
Zakorzenienie

Gucia tęskniłam!!

neska kochana dasz rade!!!! z dnia na dzień będzie lepiej!

aniaaa kochana 4 i pół roku nie wypiłam ani grama, potem 2 drinki i zaszłam w ciąże więc znowu 1.5 roku nic.. i teraz się "rozszalałam" ale picie u mnie to jedno z trzech - albo piwko na wieczór jak zostajemy w weekend w domu i to jakieś smakowe więc max2.5%, albo likierek ale to ostatnio bardzooooo rzadko.. albo drink jak wychodzimy.. więc wyboru nie mam a że mój mężczyzna ma terningi 3 razy w tygodniu to się z laskami skrzyknęłyśmy że my tez chcemy i wymyśliłyśmy co poniedziałek :trening: choćby przy soku ale jednak
ostatnio napatoczyła się w sklepie moja vicedyr z mężem i w piątek idziemy do nich na kawe i coś więcej.. a za tydzień jedizemy do wodzisławia na dwudniową impreze "najcieplejsze miejsce na ziemi" kurde doszliśmy do wniosku że skoro nigdzie nie pojedziemy to choć w weekendy.. w piątek młody będzie z nami na koncertach, w sobotę zostanie z mamą a w niedziele mamy chrzciny
Stary 2012-07-17, 06:22   #3539
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Gucia tęskniłam!!

neska kochana dasz rade!!!! z dnia na dzień będzie lepiej!

aniaaa kochana 4 i pół roku nie wypiłam ani grama, potem 2 drinki i zaszłam w ciąże więc znowu 1.5 roku nic.. i teraz się "rozszalałam" ale picie u mnie to jedno z trzech - albo piwko na wieczór jak zostajemy w weekend w domu i to jakieś smakowe więc max2.5%, albo likierek ale to ostatnio bardzooooo rzadko.. albo drink jak wychodzimy.. więc wyboru nie mam a że mój mężczyzna ma terningi 3 razy w tygodniu to się z laskami skrzyknęłyśmy że my tez chcemy i wymyśliłyśmy co poniedziałek :trening: choćby przy soku ale jednak
ostatnio napatoczyła się w sklepie moja vicedyr z mężem i w piątek idziemy do nich na kawe i coś więcej.. a za tydzień jedizemy do wodzisławia na dwudniową impreze "najcieplejsze miejsce na ziemi" kurde doszliśmy do wniosku że skoro nigdzie nie pojedziemy to choć w weekendy.. w piątek młody będzie z nami na koncertach, w sobotę zostanie z mamą a w niedziele mamy chrzciny
Marta no i super, muszsisz nadrobic te wszystkie lata posuchy

a ja znowu umieram, mój żołądek(???) mnie męczy znowu silny ból i dzien "pieknie" zaczełam od wymiotów
Stary 2012-07-17, 08:35   #3540
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta no i super, muszsisz nadrobic te wszystkie lata posuchy

a ja znowu umieram, mój żołądek(???) mnie męczy znowu silny ból i dzien "pieknie" zaczełam od wymiotów
jesoooo a jakies informaje zwrotne od lekarzy masz co z tym żołądkiem?

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości