|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
Cytat:
), tylko, że to już trzecia para w tym miesiącu... Cóż, nie będę się upierać, jeśli nie będą mogli znaleźć dwóch w tym samym rozmiarze (wydaje mi się, że to ostatnia para była, więc na drugą podobną znalazł się już szczęśliwy, asymetryczny kupiec), najwyżej zwrócę
|
|
|
|
|
#2522 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ktora nocna sowa dotrzyma mi dzis towarzystwa? wyszlo na to ze musze wstac o 3 ale zem dopiero wrocila do domu, a spowodu wczorajszych igraszek nie spakowanam, wiec sie mi nie kalkuluje spanie....
Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2012-07-24 o 22:44 |
|||
|
|
|
#2523 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2525 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2526 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A czy to się jakoś przekłada na bany tymczasowe tzn. np 3 tymczasowe zamieniaja się w stały? Kiedyś próbowałam gdzieś to znaleźć, ale coś mi nie wyszło
|
|
|
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2528 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2529 |
|
Zadomowienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;35495046]
ktora nocna sowa dotrzyma mi dzis towarzystwa? wyszlo na to ze musze wstac o 3 ale zem dopiero wrocila do domu, a spowodu wczorajszych igraszek nie spakowanam, wiec sie mi nie kalkuluje spanie.... [/QUOTE]Pisze się na ochotnika! Jako że wzięłam dziś spontanicznie urlop do końc mies mogę dać pofolgować mojej sowiej naturze ![]() Wiesz, mam tylko jeden lewy nadgarstek... Ale zawsze możecie się np o niego pobić
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/announcement.php?f=17&a=13 Myślę że jak klon się nie będzie zbytnio rzucał w oczy, to spokojnie ujdzie w tłoku
Edytowane przez Rilla82 Czas edycji: 2012-07-24 o 23:07 |
|
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
Gosh, a ja nie zauważyłam, że koleżankę zbanowali... Ba! Nie zauważyłam nawet, że coś pisze...
Co do banowania i zgłoszanie to nie wiem czy pamiętacie ale kiedyś w zamierzchłych czasach było coś takiego na wizażu jak "karma", którą się dawało innym uczestnikom forum ![]() Jeszcze 3 dni do weekendu!
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
#2532 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
gwoli prawdy, wiem że nie wolno mi: się reklamować, poprawiać nie swoich błędów ortograficznych, setki razy edytować posty i obrażać inteligencji innych użytkowników. Chyba że każde uchybienie jest rozpatrywane indywidualnie
|
|
|
|
|
#2533 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;35481854]yyh.... ja mam nieproporconalnie chude nagdarski i kostki, ale jakos (do tej pory) nie odczuwalam tego. wkurzajace jest tylko to ze wszystkie paski od zegarkow, bransoletki id... sa za duze
[/QUOTE]Dołączam do nadgarstków ![]() I jak bransoletki, to regulowane z zapięciem albo na gumce jak dla dziecka ![]() A i tak jakiś koralik czy kawałek łańcuszka trzeba odrzucić, żeby było dobrze ![]() Cytat:
A policaje mają dziś swoje własne prywatne publiczne święto ![]() (tak jak prywatna publiczna toaleta u Kiepskich )Cytat:
![]() A rzeżuchę uwielbiam - to była moja pierwsza własnoręcznie stworzona plantacja w okresie podstawówkowym ![]() Cytat:
![]() Ale butki Ci wymienią mam nadzieję... bo raczej nikt na własne życzenie nie kupuje dwóch różnych ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
Buuu.... No to szkoda bo jak się czyta cudze błędy, to za chwilę mogą się one stać naszymi własnymi. Mi by tam nie przeszkodziło, gdybym walnęła byka i ktoś ładnie by mi go poprawił. Drugi raz bym pamiętała.
|
|
#2534 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no to sie musze przyznac ze w ciagu 1.5 godz w domu znalazam czas na umycie wlosow (planowana ogolna kapiel ok 3 ) napisanie 2 smsow i to wszystko |
|
|
|
|
#2535 |
|
Zadomowienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;35496341]jak sowa to jak siostra
![]() no to sie musze przyznac ze w ciagu 1.5 godz w domu znalazam czas na umycie wlosow (planowana ogolna kapiel ok 3 ) napisanie 2 smsow i to wszystko A mi się w ogóle jakoś nie chce spać, za dużo myśli we łbie mi się kotłuje....
|
|
#2536 |
|
Konto usunięte
|
ja sie zbieram na schiphol, kerwa co za godzina na podroze
do uslyszenia za 2 tyg ![]() moze bedzie brazyliany cd w miejscu wiadomym
Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2012-07-25 o 03:58 |
|
|
|
#2537 | |
|
Matka buldoga
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
kapnelam sie dzis rano jak wlosy prostowalam ![]() Moja jest lekka, Brid ma taka sama wiec moze potwierdzic. Dla mnie zadna tandeta, z plytek nic nie schodzi, nie skrzypi, nie odpada, nie peka. Jest jak nowka. To, ze jest lekka to dla mnie plus, bo majachac nia lapy mnie nie bola. Wczesniej mialam efalocka, tamta byla ciezka, a tym samym mniej poreczna. Obecna jest idealna. Jak sie klient bedzie nadal plul to mu powiedz, ze niech se sam wybierze jak taki znawca i mundrala ![]() Navo, udanych wojazy
|
|
#2538 |
|
Konto usunięte
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;35496923]moze bedzie brazyliany cd w miejscu wiadomym
[/QUOTE]coś czuję, że niedługo będą nowe wieści klubowe ![]() A ja jestem zachwycona, otrzymałam dziś 2 nowe staniki z comeximu i są po prostu piękne Także od dziś bojkotuję milene a jestem fanką comeximu
|
|
|
|
#2539 | ||
|
Zadomowienie
|
Heloł
![]() Apsiku, spóźnione najlepsze życzenia Lou, kochana, fajnie, że już jesteś z powrotem Navo, udanego wyjazdu ![]() Cytat:
Gdyby nie to, że w lewym bucie miałam podejrzanie za dużo luzu, to pewnie bym się nie skapnęła Zresztą, co tam buty, widziałam w ostatnim czasie w komunikacji miejskiej co najmniej z trzy osoby, które miały na nogach skarpetki w dwóch różnych kolorach i tak się zastanawiam, czy to może jakaś nowa moda na wcześniej wspomnianą asymetrycznośćCytat:
![]() Uff, a ja przed chwilą właśnie wróciłam nocnym autokarem z Gdańska i ledwie żyję Byłam na Roxettowym koncercie nr 2 Świetnie było Hm, najbardziej by się tu chyba sprawdził jakiś dobry kucharz, który przyniósłby mi jedzenie do łóżka - szkoda, że brak takiego w okolicy Chyba sama będę musiała sobie sporządzić naleśniki z pieczarkami![]() A propos podróży, może pociągnę temat i jeszcze Wam trochę ponudzę... Dziewczyny, może nieśmiało pomyślimy nad jakimś małym zlotem weekendowym, np. w sierpniu? Czy ktoś chętny? Może jakieś propozycje terminów/ miejscówek?![]() Nie wiem, jak Wy, ale ja tam się zdążyłam już za Wami trochę stęsknić ![]() Ps. Pinki, jaki ładny, nowy kolor czupryny masz
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2012-07-25 o 12:24 |
||
|
|
|
#2540 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a co do koncertu, to zazdroszczę (nie zespołu, rzecz jasna, bo innej muzyki słucham), bo ja jednego mego idola przegapiłam okazało się, że na tegorocznym openerze pojawił się Mars Volta a ja nic![]() Cytat:
thx 6cm od czaszki są nawet naturalne. Obrzydliwie świecące, po części wypłowiałe albo siwe zwał jak zwał
|
||
|
|
|
#2541 | ||
|
Zadomowienie
|
Oj tak, teraz jestem stara, styrana życiem i grzbiet mnie boli po tej nocy spędzonej w obrębie szacownych włości pkp
![]() Cytat:
Ja na koncerty raczej rzadko chadzam, ale oczywiście Roxette odpuścić nie mogłam; nieważne, na którym końcu Polski by grali ![]() A coś mi, zdaje się, mignęło wcześniej na wywątku, że się, Dziewczyny wrocławskie, przymierzacie do tego, żeby się na Woodstock wybrać? ![]() Cytat:
Tylko się zastanawiam, na co chciałybyśmy ewentualnie postawić - czy wypad wypoczynkowy, w głuszę, jak ostatnimi razami, czy może raczej bardziej imprezowy, do jakiejś miejskiej dżungli? Też na wyjazdy chętnam
|
||
|
|
|
#2542 |
|
Zadomowienie
|
Ale tu cisza.... Żyjecie?
|
|
#2543 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam wczoraj na meczu przeciwko Czarnogórze. Mecz nudny, ale "na szczęście mieliśmy siedzenia zaraz przy sektorze gości - tak zwanej klatce - można było obserwować, jak stu policjantów ochrania kilkunastu Czarnogórców. Ponać udało się ich nawet bezpiecznie doeskortować do granicy, ale nasze dzielne chłopaki dopadły ich na Słowacji...
Oczywiście był to rewanż za pobicie polskich kibiców na Czarnogórze w weekend... Ech, a chciałam jechać tam w przyszłe wakacje...
|
|
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
leniwie i gorąco
chyba się położę i drzemnę...
|
|
|
|
#2547 |
|
Konto usunięte
|
Jeszcze tylko jutro 4h pracy i weekend
|
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Aloha
Nafik, dziękuję za życzenia Dziś, jak to mawia Milka, jestem wyjątkowo rozpiżdżona ![]() Posiadam na stanie kukurydziane chrupki orzechowe - ktoś reflektuje?
|
#2549 |
|
Lux Mundi
|
Bry
Co do moich nadgarstków - bo widzę, że temat nadal aktualny - lat naście wstecz, jako gorąca szesnastka napiwszy się nalewki orzechowej [ orzechy zalane spirytusem W spadku po tym mało inteligentnym posunięciu pozostała mi sztuczna dwójka [sprowadzana na te okazję specjalnie z Holandii i wkręcana na złotą śrubkę - Mama zobaczywszy rachunek przestała się uśmiechać ] oraz blizny na nadgarstkach Od jakiegoś roku kiedy to intensywniej niż zwykle zaczęłam współpracować z kompem - czuję, że je mam ;/ biorąc pod uwagę okoliczności wnioskuję, że to początki reumatyzmu Z uwagi na powyższe jadę jutro na morie wygrzać się jak na prawdziwą jaszczurkę przystało ![]() Aktualnie remontują Nam kamienicę, a dokładnie - klatkę schodową. Wszystko fajnie prócz tego, że od godziny koszmarnej 7:00 warczą, walą, piłują, stukają etc. A wszystko jest w białym pyle - nie pomagają szmaty na podłodze, wycieranie butów etc. ;|I biorąc pod uwagę, że zaczęli od zeszłego tygodnia pewnie zejdzie im do września Uciekam na spacer - dopiero o tej porze jest czym oddychać ![]()
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
Cinduś, nadgarstki to czołówka skomplikowanych stawów - znajomy rehabilitant mówi, że tam jest tyle kości, że jest się co psuć. Jeśli chodzi o Twoje kłopoty z myszką, obstawiam przeciążenie, które przy raz uszkodzonym nadgarstku będzie się pojawiać zawsze przy zwiększonej używalności.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

klask i:
?
), tylko, że to już trzecia para w tym miesiącu... Cóż, nie będę się upierać, jeśli nie będą mogli znaleźć dwóch w tym samym rozmiarze (wydaje mi się, że to ostatnia para była, więc na drugą podobną znalazł się już szczęśliwy, asymetryczny kupiec), najwyżej zwrócę

ale zem dopiero wrocila do domu, a spowodu wczorajszych igraszek nie spakowanam, wiec sie mi nie kalkuluje spanie....

[/QUOTE]![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)