Żony 2009 cz.XXXIII - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-27, 14:31   #4171
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII

hej
poszłam do lekarza...

zaczyna mi się rozwijać choroba
mam nalot na migdale
ale na razie mam nie brać antybiotyku poczekać do niedzieli i jakby była temperatura to wtedy
jakby Olcię załapało też dostałam antybiotyk i mamy jechać na wczasy się wygrzać
Stary 2012-07-27, 14:34   #4172
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
jeszcze?? myślałam, że już jest później łeeeee

Ja wczoraj miałam pizze i to w 3 odsłonach. dla TŻ salami, dla mamusi z szynką i ananasem a dla mnie z serami różnymi i pomidorami i oliwkami. I jeszcze dzisiaj wsunę kawałek, bo została

zrób sobie pizze ze szpinakiem!

Samba brawo!!!

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
hej
poszłam do lekarza...

mam nalot na migdale
ale na razie mam nie brać antybiotyku poczekać do niedzieli i jakby była temperatura to wtedy
jakby Olcię załapało też dostałam antybiotyk i mamy jechać na wczasy się wygrzać
o kurcze... nie fajnie tak z chorobą jechać. mam nadzieje, że wszystko Ci przejdzie do wyjazdu! Trzymam kciuki!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 14:35   #4173
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Ana to ja Ci podawalam ta strone a nie Gucia chyba ze Gucia tez.... ja nigdy nie używałam tego formularza do rezerwacji... zawsze tam dzwonilam... i kurcze szczerze mowiac nie wiem czy nie jest za pozno na rezerwacje... ja nigdy tam w tak scislym sezonie nie stalam ale jak gadalam z ta babka to ponoc jest sajgon, pisalam ci zebys najlepiej zarezerwowala od razu miejsce!!

a co do godziny przyjazdu/wyjazdu to to jest godzina orientacyjna dla nich... ja im zawsze mowilam "na oko" i bylo
Ja wiem, że Ty Guci pokazywałam tylko, z jakiej strony rezerwowałam

Sambuś wystraszyłaś mnie, że może nie być miejsc i własnie zadzwoniłam i już zarezerwowane ale gapa zapomniałam się zapytać co w przypadku, gdy godz. się zmieni miałaś taką sytuacje? bo pan pytał o godz. o podłam 5 rano
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 14:39   #4174
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 14:41   #4175
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
u mnie na pewno by się skończyło na makaronie , ewentualnie na naleśnikach bądź roladzie z ciasta francuskiego

Stary 2012-07-27, 14:41   #4176
Ana***
Zakorzenienie

Aguś zdrówka!
Samba brawoooo!
Katunia próbuje się nie denerwować, następnym razem będzie lepiej- bo teraz jestem zielona w tym temacie!
Stary 2012-07-27, 14:46   #4177
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ja wiem, że Ty Guci pokazywałam tylko, z jakiej strony rezerwowałam

Sambuś wystraszyłaś mnie, że może nie być miejsc i własnie zadzwoniłam i już zarezerwowane ale gapa zapomniałam się zapytać co w przypadku, gdy godz. się zmieni miałaś taką sytuacje? bo pan pytał o godz. o podłam 5 rano
nie mialam... ale oni co do minuty tego nie sprawdzaja... jedynie jakbys dostala info od organizatora ze wyjazd jest jednak wieczorem to zadzwon dzien przed ze zamiast o 5 rano bedziesz np o 17 i wtedy sobie zmienia (bo tak by mogli np o 12 miec klienta bez rezerwacji i zobacza aaa Ana nie przyjechala a miala byc o 5 to wtedy moga go wpuscic) ale jak bedziecie 4,30 czy 5,30 to to nie ma znaczenia... a poza tym najczesciej o opoznieniu lotu pasazer dowiaduje sie dopiero na lotnisku wiec co najwyzej przyjedziecie o 5 a na lotnisku sie dowiecie ze odlot zamiast o 8 to o 12... raczej o tym nie informuja wczesniej bo loty sa najczesciej przesuniete przez zla pogode, nagla usterke lub np opoznienie samolotu jesli ten samolot ktorym lecicie np najpierw przywozi ludzi z warny i dopiero odbiera was.... wiec najczesciej na lotnisku czy w biurze nie wiedza ze wasz lot bedzie opozniony...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 14:49   #4178
ktosia86
Zakorzenienie

Ale mnie suszyyyyyyy, chyba mróz będzie
wytrąbiłam przed chwilą drugi pod rząd wielki kubek herbaty i dalej chce mi się pić
A swoją drogą, kupiłam ostatnio herbatę z liptona białą z granatem i smakuje jak budyń malinowy
Stary 2012-07-27, 14:58   #4179
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
nie mialam... ale oni co do minuty tego nie sprawdzaja... jedynie jakbys dostala info od organizatora ze wyjazd jest jednak wieczorem to zadzwon dzien przed ze zamiast o 5 rano bedziesz np o 17 i wtedy sobie zmienia (bo tak by mogli np o 12 miec klienta bez rezerwacji i zobacza aaa Ana nie przyjechala a miala byc o 5 to wtedy moga go wpuscic) ale jak bedziecie 4,30 czy 5,30 to to nie ma znaczenia... a poza tym najczesciej o opoznieniu lotu pasazer dowiaduje sie dopiero na lotnisku wiec co najwyzej przyjedziecie o 5 a na lotnisku sie dowiecie ze odlot zamiast o 8 to o 12... raczej o tym nie informuja wczesniej bo loty sa najczesciej przesuniete przez zla pogode, nagla usterke lub np opoznienie samolotu jesli ten samolot ktorym lecicie np najpierw przywozi ludzi z warny i dopiero odbiera was.... wiec najczesciej na lotnisku czy w biurze nie wiedza ze wasz lot bedzie opozniony...
Samba ale Ana najbardziej obawia się tego, że jej przyśpieszą lot co ja uważam jest nie możliwe, ale ja za płytko myślę

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2012-07-27 o 15:09
Stary 2012-07-27, 15:01   #4180
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-07-27, 15:06   #4181
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Samba ale Ana najbardziej obawia się tego, że jej przyśpieszą lot co ja uważam jest nie możliwe, ale ja za płytko myślę
Jak można przyspieszyć lot? Zajeżdżasz na lotnisko godzinę czy dwie przed odlotem tak jak jest wymagane do odprawy a tam co, pani w okienku mówi "Ojej, ale lot sie przyspieszył i samolot poleciał 15 minut temu. Nic nas nie obchodzi, że miała pani zarezerwowany bilet, najwyżej poleci pani następnym samolotem. Poproszę 100 zł za przebukowanie biletu" Nie sądzę Mój brat lata sporo i nigdy się nie zdarzyło by lot był szybciej niż zapowiadano.
Stary 2012-07-27, 15:07   #4182
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Pokazuj szybciutko

Katuniu ta w kropki jest bardzo fajna, oprócz tego fasonu, który ja kupiłam ten sprzedawca ma jeszcze 2 inne (jedna rozpina sie tylko do połowy, a druga ma coś jakby żabot). Bluzka jest z cienkiej bawełny, nie rozciąga się. Kolor mam szary. Jak dla mnie bomba

A co to ciapkapusta?
Juz Wam kiedys pisalam: gotuje sie ziemniaki, gotuje sie kiszona kapuste(z przyprawami-ja daje ziele i kostke rosolowa). Ziemniaki zrobic na pure, kapuste odsaczyc, poszatkowac. Na patelni podmazyc cebulke,najlepiej na smalcu,lub oleju z mjargaryna-duzo musi buc tluszczu. Pomieszac razem i zajadac. U nas je sie z zebrekami, parowkami, golonką.
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 15:12   #4183
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:

Ana nie przyśpieszą - im na prawde nie zalezy zebyście mieli dluzsze wakacje i dluzej lezeli na plazy
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 15:13   #4184
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Jak można przyspieszyć lot? Zajeżdżasz na lotnisko godzinę czy dwie przed odlotem tak jak jest wymagane do odprawy a tam co, pani w okienku mówi "Ojej, ale lot sie przyspieszył i samolot poleciał 15 minut temu. Nic nas nie obchodzi, że miała pani zarezerwowany bilet, najwyżej poleci pani następnym samolotem. Poproszę 100 zł za przebukowanie biletu" Nie sądzę Mój brat lata sporo i nigdy się nie zdarzyło by lot był szybciej niż zapowiadano.
No na moją logikę jest tak jak piszesz... no ale...
Fakt, nie wiem jak działają pod tym względem biura podróży, ale nie wyobrażam sobie, żeby nagle zmieniali godzinę wylotu na wcześniejszą, niby skąd samolot itp...?

Stary 2012-07-27, 16:01   #4185
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-07-27, 16:10   #4186
gold-fish
Zakorzenienie

Cześć, dzieki za kciuki za szafę pomogły jak zawsze

zdjecia wrzuciłam na bloga, jestem mega szczęśliwa, szafa jest normalnie pięknie i solidnie wykonana, właśnie tak jak chciałam no i mega pojemna, głęboka na 150 wczoraj praktycznie od 9 do 14 pracował jeden monter i byłam w totalnym szoku że on bez zadnej pomocy sam ją zmontował, a płyty boczne wysokie na 270 tylko wnosił z kolegą, który sobie pojechał. potem jeszcze sprzątałam i już nie miałam siły pakować rzeczy- na spokojnie zrobię to w weekend, bo przy okazji muszę posegregować, powyrzucać, wiadomo

przyznam się ze nie miałam czasu czytać waszych wpisów tyle mam roboty papierkowej tylko tak na szybko....

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 16:36   #4187
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
to to ja rozumiem ;D ... już

Cytat:
zaraz się dowiesz mądralo tylko wezwę źródło

Cytat:
ja nie pisałam nigdzie, ze na lotnisku się dowiesz tylko dzien przed np.
ale tu nie moje doświadczenia, bo ja takowych nie miałam, ale jak widac zdarza się.

Cytat:

Ana nie przyśpieszą - im na prawde nie zalezy zebyście mieli dluzsze wakacje i dluzej lezeli na plazy
nie wątpię... choć my w ostatni dzień mamy już być w Polsce o 7 rano... - może jednak wątpię

Cytat:
No na moją logikę jest tak jak piszesz... no ale...
Fakt, nie wiem jak działają pod tym względem biura podróży, ale nie wyobrażam sobie, żeby nagle zmieniali godzinę wylotu na wcześniejszą, niby skąd samolot itp...?
Mnie się o to nie pytajcie, bo ja w życiu na lotnisku nie byłam

ejjj zaraz Wam tu baty puszcze na tyłki i to gołe!!

Szukam źródła...

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-07-27 o 16:37
Stary 2012-07-27, 17:11   #4188
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
tego nie przewidzisz
tylko ja mam takie szczęście że za pierwszym wylotem do UK oddałam bagaż a po 5min odwołali lot, a podczas wylotu do PL już na bezcłowej odwołali a sądzę że teraz mgieł nie ma by odwoływać
no nie wiem nie wiem u mnei rano byłotakie mleko ze na 3 metry nic nie widac.....

Cytat:
ej, ale mi nie chodzi o odwołanie dziewczyny pisały, że lot może być przesunięty o kilka godzin i wtedy te godziny by się nie zgadzały z tym co podałam na parkingu

No, ale nasza Monusia mi pisała o zmianie o kilka dobrych godzin - i wtedy to orientacyjnie na pewno nie jest, jak różnica 5 godzin... i co ja potem pojadę na parking to mi powiedzą, że na tą godzinę to już ktoś inny zarezerwował albo cuś

a odprawę chodzi mi o to, że w regulaminie jest, ze jeżeli wylot za granicę to zbiórka 2h wcześniej czyli w moim przypadku o 6 (wylot o 8) ale ja tam już się zjawię koło 5 coby się rozpoznać... czyli parking chyba też musze od 5...

a powiedzcie mi jeszcze, bo ja ciemna msa jak mogę sprawdzić jakimi liniami lata eccoholiday z Katowic do Varny?

Bulgaria Air..... bynajmniej my tymi lecielismy

Cytat:
hej
poszłam do lekarza...

mam nalot na migdale
nic tylko pakowac sie i jechac
zdrówka życze

Cytat:

bo ty łytka kobieta jestes
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć, dzieki za kciuki za szafę pomogły jak zawsze

zdjecia wrzuciłam na bloga, jestem mega szczęśliwa, szafa jest normalnie pięknie i solidnie wykonana, właśnie tak jak chciałam no i mega pojemna, głęboka na 150 wczoraj praktycznie od 9 do 14 pracował jeden monter i byłam w totalnym szoku że on bez zadnej pomocy sam ją zmontował, a płyty boczne wysokie na 270 tylko wnosił z kolegą, który sobie pojechał. potem jeszcze sprzątałam i już nie miałam siły pakować rzeczy- na spokojnie zrobię to w weekend, bo przy okazji muszę posegregować, powyrzucać, wiadomo

przyznam się ze nie miałam czasu czytać waszych wpisów tyle mam roboty papierkowej tylko tak na szybko....
ide ogladac

chyba na siódm03y ząb wychodzi

jest masakra jednym słowem...

Goldi, byłam obejrzała - BOSKO!!!
a jeszcze bosskiejszą masz spódnice!!!!!!
mamuśka nie ma takiej drugiej na zbyciu????

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2012-07-27 o 17:13
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 17:34   #4189
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
-Pani zadaje Jasiowi pytanie: Jest 5 ptaków, jeden został zastrzelony. Ile ptaków zostało?
-Jasiu odpowiada, że 1.
-Pani się pyta Jasia: Dlaczego jeden powinno zostać 4.
-Ale 4 odleciały bo usłyszały huk strzału, a ten jeden nie żywy został.
-Jasiu podoba mi się Twój tok myślenia.
-Może ja zadam Pani teraz zagadkę: 3 dziewczyny siedzą na ławce i mają lody. Pierwsza je tego loda, druga liże tego loda, a trzecia ssie. Która według Pani ma męża?
-Sądzę Jasiu, że ta trzecia ma męża.
-Nie. Ta, która ma obrączkę, ale podoba mi się Pani tok myślenia...

sory, ale fejs zawsze mi humor poprawia
dobre

Kasia - współczuje siostry, bo tylko tyle da się powiedzieć o zaistniałej sytuacji...

Magda - teściowe jak dzieci, normalnie jak dzieci, taka ważna uroczystość a oni cuda znowu odstawiają. Myślę, że przydałaby im się "interwencja" - zebrać ich w jednym miejscu, postawić dzieci przed nimi i raz na zawsze skończyć z szopkami. Trudno, nie udało się im być razem, zdarza się, ale żeby DOROSŁE dzieci musiały kłamać, gdzie spędzają święta albo na chrzcinach było tylko jedno z nich bo "będzie kwas" to jak dla mnie jest to totalne przegięcie.

Samba - zdolniacha z Ciebie!

Gold - pięknie ta szafa wyszła, a swoją drogą spódnica BOSKA!!!

W końcu wolne, myślałam, że już nie wyjdę, oczywiście najważniejsze sprawy załatwia się w piątek od 13 zaraz przed urlopem, bo po co wsześniej Ludzie mnie dobijają, chyba się antyspołeczna robię.
I żeby nie było w ogóle różowo, po przepięknej pogodzie od poniedziałku właśnie zaczęło lać
Rosi - dawaj to piwo, cóż pozostało?!

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 17:41   #4190
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Juz Wam kiedys pisalam: gotuje sie ziemniaki, gotuje sie kiszona kapuste(z przyprawami-ja daje ziele i kostke rosolowa). Ziemniaki zrobic na pure, kapuste odsaczyc, poszatkowac. Na patelni podmazyc cebulke,najlepiej na smalcu,lub oleju z mjargaryna-duzo musi buc tluszczu. Pomieszac razem i zajadac. U nas je sie z zebrekami, parowkami, golonką.
Musiałam przeoczyć, ale już sobie zapisuję! Musi być pyszne! Uwielbiam takie "mamałygi"

Cytat:
to to ja rozumiem ;D ... już

zaraz się dowiesz mądralo tylko wezwę źródło

ja nie pisałam nigdzie, ze na lotnisku się dowiesz tylko dzien przed np.
ale tu nie moje doświadczenia, bo ja takowych nie miałam, ale jak widac zdarza się.

nie wątpię... choć my w ostatni dzień mamy już być w Polsce o 7 rano... - może jednak wątpię

Mnie się o to nie pytajcie, bo ja w życiu na lotnisku nie byłam

ejjj zaraz Wam tu baty puszcze na tyłki i to gołe!!

Szukam źródła...
Jak to się mówi "jedna jaskółka wiosny nie czyni", więc pojedynczy przypadek nie świadczy o tym, że takie rzeczy są częste. Masz tu słowa wielu osób, które latają często i im nic takiego się nie zdarzyło, po co więc od razu zakładać, że to Ty będziesz tym szczęśliwcem?
I zupełnie nie rozumiem za co chcesz dawać baty? Ze odpowiadamy kiedy pytasz?
Stary 2012-07-27, 17:54   #4191
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Bulgaria Air..... bynajmniej my tymi lecielismy

chyba na siódm03y ząb wychodzi

jest masakra jednym słowem...
oo to całkiem możliwe... bo pani z biura powiedziała tylko, że będą bułgarskie linie lotnicze prawdopodobnie
ciekawa jestem czy w bułgarskich liniach załoga mówi po polsku?

Cytat:
Jak to się mówi "jedna jaskółka wiosny nie czyni", więc pojedynczy przypadek nie świadczy o tym, że takie rzeczy są częste. Masz tu słowa wielu osób, które latają często i im nic takiego się nie zdarzyło, po co więc od razu zakładać, że to Ty będziesz tym szczęśliwcem?
I zupełnie nie rozumiem za co chcesz dawać baty? Ze odpowiadamy kiedy pytasz?
Baty za to, że poczułam się osaczona z każdej strony...

Ktosiu a skąd ja niby mam wiedzieć, że to pojedynczy przypadek jak pisałam z dziewczyną na pw i inaczej to wyglądało tam inaczej tu inaczej, więc nie dziw się mojemu zmieszaniu - tym bardziej, że doświadczenie mam zerowe i nie mam o tym pojęcia.
Stary 2012-07-27, 18:05   #4192
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
oo to całkiem możliwe... bo pani z biura powiedziała tylko, że będą bułgarskie linie lotnicze prawdopodobnie
ciekawa jestem czy w bułgarskich liniach załoga mówi po polsku?

Baty za to, że poczułam się osaczona z każdej strony...

Ktosiu a skąd ja niby mam wiedzieć, że to pojedynczy przypadek jak pisałam z dziewczyną na pw i inaczej to wyglądało tam inaczej tu inaczej, więc nie dziw się mojemu zmieszaniu - tym bardziej, że doświadczenie mam zerowe i nie mam o tym pojęcia.

taaaaa i po chorwac5ku i we0nezuelsku
wymagani amasz

ciesz sie jak bedą zrozumiale po angielsku rozmawiac....
nasze mowiły łamanym angielskim

w greckich liniach tez nikt to polsku nie mówił

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

mona widze cie

jak samopoczucie?

Stary 2012-07-27, 18:07   #4193
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć!

Dziewczyny to ja Anie pisałam o tych lotach i fatycznie tak było, przy podpisaniu umowy wstepna godzina odlotu była 22.00 a lecieliśmy o 11.00 rano. Ale wiadomo że BP wie o tym wcześniej i powidamia o tym uczestników wycieczki, ja sprawdzałam też na tablicy odlotów dla pewności. Pamiętajcie że to są loty czarterowe i one chyba rządzą się innymi prawami.
Tak w drodze wyjaśnienia

Nasz Ślub 30.05.2009

Edytowane przez mona_ja
Czas edycji: 2012-07-27 o 18:09
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 18:11   #4194
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
wymagani amasz
(...)
Przepraszam, ale sikam ze śmiechu
Stary 2012-07-27, 18:16   #4195
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć!

Dziewczyny to ja Anie pisałam o tych lotach i fatycznie tak było, przy podpisaniu umowy wstepna godzina odlotu była 22.00 a lecieliśmy o 11.00 rano. Ale wiadomo że BP wie o tym wcześniej i powidamia o tym uczestników wycieczki, ja sprawdzałam też na tablicy odlotów dla pewności. Pamiętajcie że to są loty czarterowe i one chyba rządzą się innymi prawami.
Tak w drodze wyjaśnienia
Mona wybawco!

No własnie o to chodziło

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
wymagani amasz

ciesz sie jak bedą zrozumiale po angielsku rozmawiac....
nasze mowiły łamanym angielskim

w greckich liniach tez nikt to polsku nie mówił

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

mona widze cie

jak samopoczucie?
koleżanko nie pospieszaj się toż ja tylko pytam nie zapominaj, ze kolor mojej wiedzy w tym zakresie to nadal zielony

a tam w drodze informacji to po włosku i francusku też mówili?

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Przepraszam, ale sikam ze śmiechu
dziewczyny mówiły, ze na to działają te kuleczki

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-07-27 o 18:15
Stary 2012-07-27, 18:20   #4196
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Mona wybawco!

No własnie o to chodziło

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

koleżanko nie pospieszaj się toż ja tylko pytam nie zapominaj, ze kolor mojej wiedzy w tym zakresie to nadal zielony

a tam w drodze informacji to po włosku i francusku też mówili?

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

dziewczyny mówiły, ze na to działają te kuleczki
ja leciałam dwa razy , też niewiele wiedząc
a nie siałam takiej paniki
sory ale to się już kurna śmieszne zaczyna robić...

toż ci pisze jak..... na granicy że powinnaś sie cieszyć jak po angielsku z nimi pogadasz...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2012-07-27 o 18:21
Stary 2012-07-27, 18:26   #4197
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
ja leciałam dwa razy , też niewiele wiedząc
a nie siałam takiej paniki
sory ale to się już kurna śmieszne zaczyna robić...

toż ci pisze jak..... na granicy że powinnaś sie cieszyć jak po angielsku z nimi pogadasz...
Paniki? no jak uważasz, masz prawo.
Według mnie wywiązała się tylko dyskusja na temat tego czy lot może zostać przesunięty na wcześniejszą godzinę.

Poza tym to, ze mam stres to chyba naturalne? Nie bez powodu jak sądze powstają wątki dotyczące pierwszych lotów. Widzę, ze muszę tam poczytać, popytać zamiast zapytać "znajomych" .

Ehh...

A co do tego podkreślonego to był żart w stylu Twojego "po chorwacku..."

---
Kończymy rozmowę na temat mojej podróży i lotu bo robi się niesmacznie Uciekam na działkę! Miłego popołudnia!

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-07-27 o 18:30
Stary 2012-07-27, 18:27   #4198
zaaaabcia
Zakorzenienie

Witajcie

tak samubus jest taka mozliwosc ze ktos inny trzyma dziecko do chrztu a w ksiegach zapisuje sie kogos innego Ja tak mam chrzesniaka w Polsce nie bylam na chrzcie ale jego matka chrzestna jestem

agus - duzo zdrowka zycze

My wczoraj zostalismy wlascicielami nowej fury

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 18:32   #4199
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Witajcie

tak samubus jest taka mozliwosc ze ktos inny trzyma dziecko do chrztu a w ksiegach zapisuje sie kogos innego Ja tak mam chrzesniaka w Polsce nie bylam na chrzcie ale jego matka chrzestna jestem

agus - duzo zdrowka zycze

co kupiliscie???

Ana no chyba tak bedzie najlepiej

Stary 2012-07-27, 18:33   #4200
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
ooo super! co tam macie nowego?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości