|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
super, że masz koleżankę, zawsze to ktoś znajomy ![]() uuu, widzę, że będziesz mieć napięty grafik ale dasz radę, w końcu to tylko miesiąc, a nie na stałe Ty też kupiłaś reddsy w Biedrze? Czemu u mnie nie ma? Cytat:
![]() Wareczka Radler jest pycha! właśnie opitoliłam na pół z TŻ-tem w sumie nie było się czym dzielić, no ale chciał
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#1172 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
mielnus aaa to jasne,ze mozesz isc w takiej sukience
nie wiem dlaczego myslalam,ze bedziesz pierwsza,heheh
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
#1173 |
|
Zadomowienie
|
pamiętam że pisała Któraś z Dziewczyn S_Candall czy avart to jej nie wiecie co odpowiedziała ? bo szukam zdjęć jej i póki co avart znalazłam
![]() hoł hoł
|
|
|
|
#1174 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładny jadłospis ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Klikam ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Śpij dobrze!
![]() ![]() ![]() No heloł wyspana?
|
|
|
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja Ci proponuje skoczyc do czech po grejpfrutowe pycha My dzisiaj mielismy grilla na działce także pojadłam kiełbaski i boczku ![]() Chciałam Wam powiedzieć, ze dostałam sie na ten uniwerek medyczny w katowicach ale wybralam opole Ten Sosnowiec, bo tam jest oddzial szkoly w ogole mi nie podpasił. Także jestem z tż na etapie szukania mieszkania i co wejde to Was nadrabiam i nadrabiam ![]() Pozdrawiam Was wszytskie bo nie ogarne żeby Wam poodpisywać
|
|
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1178 |
|
Zadomowienie
|
bo chce udowodnić ze to nie jej zdjęcia
i szukam zdjęc i zdjęcie to co ma w avart czy jak sie to pisze jest pełno na necie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- wyspana ?
|
|
|
|
#1179 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(2 stopnia, si? )Buziaki ![]() ![]() ![]() Cytat:
jak Ty żeś to znalazła? ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1180 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1182 |
|
Zadomowienie
|
jak sie dodaje link ?
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- https://www.google.pl/search?tbs=sbi...Q&ved=0CEQQ9Q8 ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- http://fake.blog.onet.pl/ a tu blog o fejkach ![]() ![]()
|
|
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Si
Wybrałam biotechnologię kosmetologiczną. Cały czas sie zastanawiam czy dobrze wybrałam, ale w razie czego jak mi sie nie spodoba to zrezygnuje i za rok spróbuje znowu do Sosnowca albo gdzieś.Cytat:
|
|
|
|
|
#1184 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1185 |
|
Wtajemniczenie
|
ztego co pamietam to pisała że to ona
|
#1186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1187 | |
|
Zadomowienie
|
hahahahaha
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- http://monarek77.pinger.pl/ ten blog jest Najlepszy ! najwięcej zdjęć które dziewczyny kopiują
|
|
|
|
|
#1188 |
|
Wtajemniczenie
|
co to znaczy fejk?? jestem nie na czasie?? Nie widze tamtego zdjęcia...[COLOR="Silver"]
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1190 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1191 |
|
Wtajemniczenie
|
ahaaaaaaaaaaaa...
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możemy sobie przyjamniej o tym pogadać, bo pewnie czujemy się tak samo. A co się stało? Czyli też o Ciebie nie walczył? Ile byliście ze sobą? A co do fitnessu to staram się, ale przyznam, że nie jest mi łatwo :P
|
|
#1193 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z jeszcze innym też mi nie wyszło, bo on chciał żeby za nim latać, bo kiedyś z nim byłam i jak on się starał to go zostawiłam. Teraz mi takie cyrki zrobił że szok. A w dodatku straciłam na niego 30 zł na tel. Skończyło się na tym że usunęłam jego nr z tel i koniec. Czemu faceci chcą żebym to ja za nimi latała nie czaje tego ![]() Ja wiem, że mam swoje wymagania i nie chcę już obszymurka, ale bez przesady ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
tak, zajmę się tym :P no na razie 15 min biegam, ale to 2 raz Dzisiaj dietetycznie dobrze, ale mogłoby być lepiej. Byłam na zakupach, kupiłam kilka super rzeczy, ale się wam nie pokażę bo za gruba jestem. Będąc na zakupach (pierszy raz od pół roku) załamałam się. Jestem gruba strasznie po prostu. Płakać się chcę! Co ja ze sobą zrobiłam!! Od razu po powrocie biegałam i obiecałam sobie, że mniej jedzenia, szczególnie na noc.Jestem wykończona idę spać dobranoc
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2012-08-01 o 22:54 |
||
|
|
|
#1195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nono zadatki na detektywa masz ![]() Tak, pisała, że to jej ![]() Cytat:
poradzisz sobie, boś zdolna przyszłościowy kierunek Miłej pracy mam nadzieję, że będziesz miała możliwość trochę się zdrzemnąć ![]() ![]() buźka! ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#1196 |
|
Raczkowanie
|
Cindy tak;d musze skonczyc szkole, i moze wroce do Anglii za rok, albo dopiero po studiach,bo mam zamiar na nie isc, tylko nie wiem jeszcze czy w polsce czy w Angli
brawa za bieganko ![]() przynajmniej u mnie bylo widac po miesiacu![]() zelka milej pracy jutro ostatni dzien i dlugo wyczekiwany weekend, tak?ja dzisiaj troszke pocwiczylam, ale na obiad wpadl kawalek pizzy,bo nie mialam czasu na nic innego wrocilam z pracy dopiero o 19.00 jestem wykonczona, zla, a w dodatku caly dzien bolala mnie glowa![]() na sniadanko jogurt waniliowy 0.1% z platkami+kawa dr.sniadanko: jogurt owocowy+mandarynka na obiad juz jakies miesko na parze, bo jutro zdaze kupic, kalafior, ryz lub kasza uciekam spac,bo padam, a rano pobudka slodkich snow i milego dnia jutro laseczki![]()
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki
![]() ja tylko na chwilkę żebyście się nie martwiły że zaginęłam Widziałam, że Madzia z Heroinką już się dopytywały gdzie ja się podziewam kochane moje ![]() ![]() ![]() ![]() A więc jestem i żyję ale dziś kompletnie nie miałam kiedy wejść w neta. Rano byliśmy w tym przedszkolu. Mąż rozmawiał dosyć długo z nauczycielkami - ja siedziałam obok i udawałam że rozumiem hahahaha Wypytywały się o wszystko nas np. o choroby dzieci, alergie, co lubią robić i jeść, czy umieją coś po niemiecku i mase innych pierdół. Zeszło od 9 do 11 godziny. Zwiedziliśmy przedszkole, dzieciakom się tak spodobało że wracać do domu nie chcieli Rozpoczęcie roku szkolnego jest tutaj 10 września dopiero także jeszcze sporo czasu. Jak wróciliśmy do domu Kolin zasnął a ja razem z nim! Spaliśmy do 15:30 Oskar grał w komputer i bajki oglądał a mąż pojechał do pracy na kilka godzin bo musiał coś tam zrobić. Wstałam to wzięłam się za gotowanie obiadu. Zrobiłam pomidorówkę z ryżem i usmażyłam dzieciom i męzowi udka z kurczaka na patelni bo piekarnika jeszcze nie mamy :/ Zostawiliśmy w Polsce bo był razem z palnikami gazowymi (cała kuchenka) a tu gazu nie ma. Jak kupowaliśmy meble nowe do kuchni to wzięliśmy szafkę pod zabudowę piekarnika i sobie za jakiś czas dokupimy sam piekarnik. Płytę indukcyjną już mamy więc mam na czym gotować. Zrobiłam obiad i pojechałam po męża do pracy. Tym razem nie zabłądziłam! wróciliśmy, wszyscy zjedli obiad i pojechaliśmy do zoologicznego po jedzenie dla kota. Tu jest taki mega ogromny zoologiczny w którym jest pełno zwierzaków więc moje dzieci mają radochę - normalnie jak w zoo po godzinie łażenia po sklepie pojechaliśmy nad jezioro i mąż z Oskarem się kąpał. Pełno ludzi było bo dziś taki upał tutaj, że ledwo wyrobić można.... w takich dniach tęsknie za zimą hehe Jak wróciliśmy to była juz prawie 22. Wszyscy już śpią więc ja wlazłam na chwilę ale muszę spadać. Jutro jak wstanę to wejdę i Wam po odpisuję Przeczytałam wszystko co naskrobałyście ! Więcej się nie dało?? ![]() ![]() Buziaki ![]() ![]() ![]() do jutra śpijcie dobrze
|
#1198 |
|
Wtajemniczenie
|
mielnus dopiero wyczytałam, że Twoja mama jest krawcową, Kochana szukaj wzoru, ideału i niech Ci mama pomoże, sukienka na wymiar świetnie uszyta, sto razy lepsza niż coś z sieciówek, no a zaoszczędzoną kasa w fajne buty, torebkę i inne dodatki zainwestuj
murka co kremów do stóp to owszem Scholl świetny ale drogi i śmierdzący , jeżeli Twoje stopy to jeszcze nie masakra to polecam serie Nr 36 , wszystkie kosmetyki do stóp z tej serii u mnie się sprawdziły, cena ok 4-6zł często promocje, zapach przyzwoity. Wcześniej razem z TŻ (on miał stopy mega zniszczone jak go poznałam) tylko Scholl a teraz Nr 36 i wszystko jest ze stopkami ok. monia czułam, że nas nie zawiedziesz i w nocy wpadniesz A tak na marginesie to ciekawe czy ktoś w szkole w Polsce robi tak dokładne wywiady na temat uczniów eh szkoda gadać, w Niemczech widzę, że i o to dbają, to ważne bo jakby któreś dziecko było alergikiem albo chore to zawsze mogą mu pomoc jakby coś się działo czy dietę dostosować. Niby prosta rzecz dokładny wywiad z rodzicami a jakie korzyści mogą wyniknąć z tych paru informacji.A u mnie dzień dietkowo udany , skalpelek zaliczony , 150 ścisków i 30 min truchtu z pieskiem(bo coś go naszło na bieganie to musiałam dotrzymać kroku ) a na kolacje wszamałam mała wędzoną makrele i jadę ryba ale dziś sama w nocy to sobie mogę pozwolić Jeszcze poklikam na dobranoc, kolorowych wszystkim życzę
Edytowane przez Margot85 Czas edycji: 2012-08-02 o 01:04 |
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Murka, właśnie! zapomniałam Ci napisać o peelingu złuszczającym do stóp firmy N 36, którą polecała też Margot ![]() Monia! ![]() ![]() widzisz, już nawet dnia nie możemy bez Ciebie żyć, jak wiemy, że masz neta ![]() super, że wszystko załatwiliście w przedszkolu no i fajnie, że dzieciakom się spodobało.Hehe, się wyspałaś ![]() U nas też gorąc niemiłosierny, pot się leje dzisiaj powtórka z rozrywki ![]() ![]() Ja już siedzę w pracy i standardowo zasypiam zaraz sobie strzelę kawę, bo autentycznie zasnę także dużo se nie pospałam wrócę do domu to padnę
|
|
|
|
#1200 | |
|
Raczkowanie
|
heroine, a może w Twojej biedrze w ogóle nie ma alko? czasami trafiam na takie bez licencji... a te redsiki stoją tak na szczycie pionu, nie tam gdzie reszta alko
Cytat:
ja już po śniadanku!! uciekam do pracy! mam dzis badania u lek. medycyny pracy a potem szkolenie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

tylko jest jeden problem, kolezanka z poprzedniej pracy (klub muzyczny) idzie na urlop i nie mogę od razu odejść. Będe zatem od poniedziałku do piatku od 8 do 16 pracować w biurze, we wtorki i środy od 19 do 1 w nocy będe w klubie oraz cała sobota i niedziela od 13/14 do 23/1 w klubie...... ani jednego dnia wolnego 
Ide jeszcze po wiesniaki i ser biały muszę zapas na cały tydzień kupić.
Czemu u mnie nie ma? 

właśnie opitoliłam na pół z TŻ-tem 

uwielbiam kukurydze 

jak Ty żeś to znalazła? 

Oskar grał w komputer i bajki oglądał a mąż pojechał do pracy na kilka godzin bo musiał coś tam zrobić. Wstałam to wzięłam się za gotowanie obiadu. Zrobiłam pomidorówkę z ryżem i usmażyłam dzieciom i męzowi udka z kurczaka na patelni bo piekarnika jeszcze nie mamy :/ Zostawiliśmy w Polsce bo był razem z palnikami gazowymi (cała kuchenka) a tu gazu nie ma. Jak kupowaliśmy meble nowe do kuchni to wzięliśmy szafkę pod zabudowę piekarnika i sobie za jakiś czas dokupimy sam piekarnik. Płytę indukcyjną już mamy więc mam na czym gotować. Zrobiłam obiad i pojechałam po męża do pracy. Tym razem nie zabłądziłam! 
zaraz sobie strzelę kawę, bo autentycznie zasnę