|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cześć,
Haniu faktycznie za takie ceny grzech nie brać ![]() Cytat:
Ależ u nas gorąco. Oddychać się nie da
|
|
#1232 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Cytat:
Dzięki za informacje. Które hotele są godne polecenia na Gran Canarii (najlepiej z jakimiś atrakcjami dla małych dzieci)? Cytat:
![]() Ja też nigdy wcześniej nie odwiedziłam tylu lekarzy Do kardiologa i do neurologa w życiu bym się nie wybrała, gdyby nie sugestia innych osób. Do endokrynologa zresztą też. Tak naprawdę całkiem z mojej inicjatywy zrobiłam jedynie USG piersi i odwiedziłam dermatologa. W przyszłym tygodniu idę na badanie krwi przed rezonansem i - uwaga! - TŻ stwierdził, że nie może już się wygłupiać i też pójdzie Mam nadzieję, że nie będę go zbierać z podłogi ![]() Cytat:
W Zakopcu było super Pogoda fajna, bo nie było upałów. Ludzi w cholerę. T. mnie wkręcił, że zarezerwował hotel 2-gwiazdkowy w ramach oszczędności, a na miejscu się okazało, że śpimy tu: http://www.asiah.nazwa.pl/rysy/index.php/PL/ Od razu w piątek lekko struliśmy się żarciem na Krupówkach - ból żołądka, problemy jelitowe, ogólne nie najlepsze samopoczucie. Za to w sobotę zrobiliśmy sobie wycieczkę nad Morskie Oko - na piechotę w obydwie strony, T. już umierał pod koniec Było super wyrwać się bez Ewy na weekend, potrzebowałam tego.
|
||||
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Asiuk, ja nie znam wielu hoteli na Gran Canarii, ale jak coś wam wpadnie w oko, to mogę podpowiedzieć, czy lokalizacja dobra czy słaba (niektóre miejsca są moim zdaniem dużo gorsze) |
|
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
heh..ja miałam mega niedzielnego kaca.
![]() Debrah nie ma tych bluzek w sklepie online. Zwykłe t-shirty z różnymi nadrukami. Masa tego była. Asiuk własnie widziałam zdjęcia na fb- widać że bawiliście się przednio ![]() Ja po week stwierdziłam znowu że już nie zostawiamy Mani na tak długo. Za malutka jest. ![]() Moje dziecko pokonalo w końcu skok rozwojowy 5 miesiąca. Przestała marudzić, w końcu w nocy spała jak trzeba... jest zupełnie inna. Jeszcze bardzej kumata-umie łapać przedmioty jedną ręką , grzechotać grzechotką i w ogólniie ogarnia już te zabawki.
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze, dobrze, że nic się Mani nie stało! podziwiam, że udało Ci się zachować zimną krew.
Cytat:
![]() Z hoteli na Gran Canarii mogłabym polecić: Barcelo Margaritas - sieć Balcero jest znana w Hiszpanii, dobry stosunek ceny do jakości, w centrum Playa Del Ingles (największy kurort), do plaży ponad km, ale jest busik. Jeżeli chcielibyście nieco spokojniejsze położenie, większy teren, to Ifa Interclub Atlantic. Hotel położony jest w San Augustin, zielone miasteczko, nastawione na ekskluzywnych gości, połączone z Maspalomas (wydmy) i Playa Del Ingles. Klubowy hotel nastawiony na rodziny z dziećmi. |
|
|
|
|
#1236 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Co tu tak pusto?? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki za namiary. dziś na spokojnie pooglądamy oferty. Do kiedy są promocje w first minute? W Itace ponoć do dzisiaj, ale chyba często przedłużają? Jak to jest? |
|||
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
słyszałyście, że jakieś następne biuro podróży padło?
|
|
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale promocje wysokie nadal będą.
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
Już myślałam że jest po chorobie a wszystkich mi rozłożyło
![]() Jeszcze ten upał, nic się nie chce
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#1241 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Włączyłam sobie blokadę na wizaż w ciągu dnia, dlatego rzadziej bywam. Cytat:
Mnie dziś... przewiało w pomieszczeniu i zaczyna mnie boleć gardło! A przed weekendem jakoś wybroniłam się przed zapaleniem pęcherza. Cytat:
![]() Wrzuć jakieś fotki dla niefejsbukowców ![]() Jakie? Cytat:
Ale ja mam jakąś wrodzoną nieumiejętność korzystania z przecen i promocji. ![]() Kupiłam za to sandałki idealne do chodzenia po włoskiej ziemi Ze skóry, na bardzo wygodnej podeszwieKupiłam też dwie bluzki, całkiem fajne. Ale w sklepach już jesień niestety gości. Denerwujący to fakt dla spóźnialskich zakupowo ![]() *** Policzyłam dziś wydatki lipcowe i jestem przerażona, ile wydaliśmy! Od remontu kuchni przestałam robić przelewy na konto oszczędnościowe, bo pieniądze szły na bieżące wydatki i widzę, że przestałam kontrolować wydawane kwoty. O dziwo problemem nie są płatności kartą, tylko trudne do identyfikacji wydatki z pieniędzy wypłacanych w bankomacie. Podsumowując wydaliśmy w tym miesiącu praktycznie wszystko, co zarobiliśmy, a miesiąc był dla mnie bonusowy - dostałam premię... CHCĘ coś z tym zrobić! |
|||
|
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora, tak na szybko zwróciliśmy uwagę na:
Barcelo Margaritas - ten, co polecałaś, ale trochę daleko do plaży. Paradise Costa Taurito Gloria Palace Amadores Thalasso Ten Ifa Interclub Atlantic jest ciekawy, ale dośc drogi jak na hotel 3*?? Z ofert na Teneryfie najbardziej spodobał mi się hotel Barcelo Santiago - ma bardzo dobre opinie i jest fajnie położony. Ciekawy, choc drogi jest hotel Melia Jardines Del Teide. Sama nie wiem. Na razie ze zdjęc, opinii w sieci + opis lokalizacji najbardziej przypadł nam do gustu Barcelo Santiago na Teneryfie. Jakieś opinie? |
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
Haloooo!
Dziewczyny, co jest? Czemu nikt tutaj nie zagląda? Czyżby zmęczenie materiału? Siedzę w pracy, jestem po wycięciu dwóch znamion. Najgorsze było znieczulenie ![]() Biję pokłony rajstopom w spreju Sally Hansen - używam ich teraz niemal codziennie, gdy chcę włożyć coś krótszego. Bardzo ładny kolor + dziecinnie łatwa aplikacja (gdy się wcześniej posmaruje nogi balsamem nawilżającym!), smaruję się nim na 10 minut przed wyjściem
|
|
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Asiuk
![]() Ile tych znamion jeszcze będziesz wycinać? Jak się czujesz? Blizny będą duże? Debrah, co tam u Ciebie? Jak się czujesz? |
|
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Butter: Mdłości się skończyły, ale jakoś mi ostatnio słabo..nie wiem ciśnienie czy pogoda? Męczę się jakoś strasznie szybko i mam "mega-lenia" ![]() Poza tym jest okej, będę się za chwilę umawiać na kolejną wizytę. Waga w miejscu stoi, tylko brzuszek trochę zaczyna być widać w niektórych rzeczach ale jeszcze to łatwo ukryć. No więc lecimy II trymestr (teraz się zaczął 15 tydzień), tak nieśmiało nie mogę się ruchów doczekać, no ale jeszcze trochęęęęę. Faktycznie pustawo tu ostatnio
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1246 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy jedziecie na wakacje?? O wydatkach to nic nie mów..ja już mam dość- wszystko drozeje. Do niego to niepodobne![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja w 15 tyg juz bylam 8 kg na plusie
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
hey.
Ja się jakoś nie mogę z tego przeziębienia wygrzebać ![]() Ja ubolewam że u nas w mieście nic nie ma, jak się nastawię na zakupy wyprzedażowe w stolicy to oczywiście nic ciekawego nie znajduję. Po lumpeksach ostatnio pobiegałam i dzieciaki obkupiłam. Jakoś w tej ciąży nie szaleję aż tak z ubraniami, mam 2 reklamówki i na początek starczy, jak się dzidzia urodzi to będę wiedziała czy mała czy duża, jak rośnie, co potrzebne Zresztą ceny mnie przerażają, body kopertowe w sklepie dziecięcym 20zł![]() Jestem ciekawa ile teraz waga pokaże, miesiąc temu było 4,5 kg na minusie (mniej więcej bo nei ważyłam się od początku)
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2012-08-02 o 10:09 |
|
|
|
#1249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciukasy za ruchy ![]() Sanetko, wracaj szybko do zdrowia, Kochana ![]() Cześć tak w ogóle Proszę o kolejny głosik w konkursie http://www.kulinarnyblogroku.pl/przepisy/pokaz/?id=885Coś mnie w girę wczoraj użarło i mi spuchała stopa - masakra...boli i jest całą czerwona!! A nie mam wapna i apteki w pobliżu... |
|
|
|
|
#1250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas w ciągu roku otoworzyli dwa wielkie CH. Na nasze małe miasto to szaleństwo. Latami nic nie było- teraz jest w nadmiarze ![]() Ceny powalają- ale na przecenach już jest spoko. W smyku jest teraz wszystko połowę tańsze ![]() Z B też ci chyba waga leciała ![]() Cytat:
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Oj Sanetko współczuję przeziębienia. Ja jak się dowiedziałam o ciąży to byłam mega przeziębiona i się strasznie męczyłam, bo nie mogłam wziąć leków typowych w takiej sytuacji. Hm, a może ja nie widzę, że mi coś przybyło? No nie, wchodzę w ciuchy, tylko co obciślejsze spodnie niewygodne w brzuchu są (ale zapnę bez problemu, tylko trzymam je "pod brzuchem" :P bo tak wygodniej. Będę po 10.08 u lekarki to się zważę. A ruchy chcę poczuć bo jak zniknęło trochę objawów, to nie czuję się "jak w ciąży" i jakoś się niepokoję tak irracjonalnie trochę, czy się ciąża rozwija. |
|
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też tak czekalam na ruchy
|
|
#1253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pewnie jeszcze weszłabym w jeansy sprzed ciąży ale byłoby niewygodnie. Cytat:
Nie mam Zary, H&m i tym podobnychW smyku akurat nic nie znalazłam. Ale nie mogę sobie darować że jak się zaczęły to w RE nie zwróciłam uwagi na kurtki, potem znalazłam dla B za 40 zł na jesień ale już rozmiary poprzebierane Z B było tak że jak zaczęłam dietę to stanęła w miejscu a potem już mało przytyłam, na koniec z 10 kg było. Ale co z tego jak nie wzięłam się za siebie i kolejną ciążę zaczęłam z wagą zbliżoną do tej jaka była przed porodem
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2012-08-02 o 13:52 |
||
|
|
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Debrah, nie dziwię się, że czekasz na ruchy. Wydaje mi się, że każda ciężarna czeka ![]() A propos przecen, to może dziś skoczę pooglądać co ciekawego jest w sklepach. Chciałabym PRZECENIONĄ dżinsową koszulę
|
|
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
Też się czaję na dżinsową koszulę. Ale nie po regularnej cenie
|
|
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
No dokładnie!
![]() Więc może dziś pooglądam, jakbym coś znalazła, dam cynk ![]() Zagłosowałyście?
|
|
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz zagłosuję
![]() Na biało jakby ktoś jadł : Zachciało mi się objawów ciążowych to mam, właśnie się przywitałam z kibelkiem;/ a od ponad tygodnia był spokój. Wykrakałam![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Zagłosowane! |
|
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No może takie akcje się będą jeszcze zdarzać, ale sporadycznie ![]() Kupiłaś już coś, czy czekasz dalej? |
|
|
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że się po połówkowym rozpędzę. |
|
|
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak od siebie dodam, że ja jestem zachwycona plażami na Teneryfie - jak dotąd zawsze większość wypoczynku spędzałam przy basenie, na plażę zaglądając raz na pobyt, dopiero Teneryfa przekonała mnie do porzucenia basenu - drobny zmielony piasek (czarny też ma swój urok, biały będzie np. na Playa de las Vistas), zero kamieni (ale to nie na wszystkich), brak upałów, nie trzeba było uciekać przed słońcem, dobrze zagospodarowane (wc, prysznice), fale (ale to na tych dłuższych, na małych przed falami dobrze chronią falochrony), do tego bryza znad oceanu.... a i topless
Edytowane przez xzora Czas edycji: 2012-08-03 o 15:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

A najgorszy wypadek to jak upadł na tarasie i rozciął brew o metalowy pręt.

Ja gdyby nie to, że musiałam do pracy oblatać ogrom lekarzy to mogłabym powiedzieć, że odkąd żyję nie odwiedziłam tylu co ty w tym roku
Pogoda fajna, bo nie było upałów. Ludzi w cholerę. T. mnie wkręcił, że zarezerwował hotel 2-gwiazdkowy w ramach oszczędności, a na miejscu się okazało, że śpimy tu: