|
|
#4591 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII
Marta - właśnie się studzi w piekarniku, dałam trochu więcej sera bo miałam opakowanie 500 g, nie miałabym potem co z tym zrobić, a masa serowa i tak rzadka wyszła. Pachnie super!
Mona - mrożone kup, ja dałam trochę takich mrożonych i trochę świeżych (przykryłam całą masę serową), następnym razem na bank dam mrożone, bo inaczej z torbami pójdę - uwaga dla ludzi o mocnych nerwach: u mnie 15 dkg malin kosztuje 2,5-3,5 euro ![]() A może to był rogalik o smaku toffi a nie z nadzieniem toffi? ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- A co do reklam to uwielbiam reklamy środków na pryszcze u osób mających piękną cerę, kremów przeciwzmarszczkowych u 20-latek, płynów do naczyń myjących bez mycia i tuszów do rzęs pokazujących efekt po przyklejeniu sztucznych ![]() no i najważniejsze - kobiet reklamujących rzeczy związane z kuchnią, garami, sprzątaniem i dziećmi, kobiet które spać nie mogą z powodu plam (o nieeeeeeeee plama) a facetów piwo i samochody - równouprawnienie że hoho. ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Mona - możesz dać do niego też inne owoce - truskawki, jagody, co masz, ja dałam też mniej cukru, bo 400 g to dla mnie za dużo a i tak wydaje mi się że będzie mega słodki.
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
mona ja tv tez nie ogladam a z olimpiady nie widziałm NIC
![]() odkad zabrali czworke z wizji nie wlaczam tv iwka kochana tez tak myslalam i wlasnie nie jest slodki ja go juz 2 razy robilam jest pyszny
|
|
#4593 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie mam TV już od czasów studiów więc nie mam problemu włączyć czy nie
Ale olimpiadę oglądam czasami przez Internet, na pewno warto oglądać siatkówkę, chłopaki są super, a doping na trybunach taki, jakby mecz był w Polsce. Podczas ostatniego z Argentyną myślałam, że hala odleci hahaha, każde podanie odliczane "raz, dwa, trzy", nie na darmo polska siatkarska publiczność jest najlepsza na świecie![]() Marta - dałam 300 gramów, jak wystygnie spróbuję, najwyżej następnym razem dam całość.
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jeśli chodzi o owoce morza to chyba tylko ja i mąż jesteśmy chętni na pr,obowanie, bo tamci e-e ![]() zresztą nie wiem czy takie coś mi się podoba :P |
|
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
Hurra
wracam jutro do dojczlandii nie macie pojecia jak zmeczyl mnie ten tygodniowy pobyt w polsce ciagle bieg po urzedach i to na czas przejazdy pomiedzy bielskiem a katowicami i dabrowa... masakra...w sumie to nie mialam czasu by usiasc i odetchnac...powiedzcie mi spotkalyscie sie z czyms takim zeby dowod osobisty na lotnisku byl skanowany? teraz tak czytam w necie odnosnie mojej mamy, bo mam troche pietra... ale jak latam to zawsze tylko pokazywalam celnikowi ze mam i potem drugi raz przy wejsciu do samolotu i nikt nic nie skanowal... czasami nawet nie brali do lapy tylko patrzyli czy mam i czy nazwisko zgodne... teraz to jeszcze sie uproscilo bo juz nawet na karcie pokladowej nie wpisuje sie numeru dowodu... dodam ze odprawe mamy internetowa... |
|
|
|
#4596 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4597 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ode mnie tez czasami brali i patrzyli... raz jeden celnik mnie powaznie zirytowal bo studiowal ten moj dowod chyba z 5 minut... az sie zdenerwowalam hehe wszystko czytal lacznie z adresem... ale nic nie skanowal... chyba ze mial skaner w oczach bo jak bagaz podreczny przejezdza przez ten skaner to tam raczej nie ma mozliwosci zeby rownoczesnie sprawdzali dowod?? juz powoli swiruje ![]() a w ogole to ostatnio byla mowa o podrywach mnie wczoraj podrywal jeden kolo... szlam mega zmachana pod gorke...upal jak 150 a wtem przejezdza samochod i koles przez okno pyta o jakas firme... wiec mu mowie ze nie mam pojecia gdzie taka firma jest, bo na prawde nie wiedzialam... a ten na to ze to nie wazne, ale czy sie nie umowie z nim na kawe, albo moze na herbate... a ze w ogole w taki cieply dzien to masakra chodzic pod gorke i ze on mnie podwiezie... ja mu ze nie ma bata i ze jestem zajeta... a ten łeee a mialem nadzieje ze pani jest wolna.... nio i jak juz uslyszal po raz kolejny ze niestety to odjechal, ale dojechal na gore po czym zawrocil samochod, wysiadl z niego i czeka na mnie na chodniku i znowu swoja gadka ze moze bysmy gdzies nad wode wyskoczyli albo moze chociaz smsa wymienili, bo przeciez to nic zlego padlam milo wiedziec ze jeszcze komus sie podobam moj malz chyba zazdrosny bo mi powiedzial ze ten kolo to pewnie chcial mnie wywiez do lasu i zebym sie tak nie podniecala hehe
|
|
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
mamy medal
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby tylko spokojnie dojechac bo wrocic zawsze mozna nawet na niewaznym...
|
|
|
|
|
#4601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa Śliwienko już miałam Ci od dawna pisać, pamiętasz jak mówiłaś że u was porzeczka na targu kosztuje 10zł za kg?? ja na drugi dzień kupiłam u nas na targu za 5 zł za kg i to od ludzi co z giełdy wożą więc drożej niż jak jakaś babusia sprzedaje
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mamy złoto
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
jest złoto
![]() zobaczymy na miejscu czy te owoce morza mi podejdą...
|
|
|
|
#4605 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zawsze miło być podrywanym
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
zamieściłam w kulinarnym w k. przepis na coś dobrego
|
|
|
|
#4607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko wolalam sie jeszcze upewnic bo moze ja cos przeoczylam z tym skanowaniem mam nadzieje ze oblecimy bez sensacji...
|
|
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
czesc wieczorowa pora
![]() Sliwenko - ja podpisuje sie pod slowami Marty i Rosi - mam szklana plyte gazowa i ja uwielbiam. Powiem ci dla porowniania-moja mama ma inox i ma ja o wiele bardziej porysowana niz moja. Nie za dobrze sie ja czysci-musisz miec specjalny plyn do inox, a jak poszorujesz nawet szirska gąbką to sa rysy-tak babcia zalatwila mojej mamie kilka rys. A moja czarna jest gladziutka jak pupcia niemowlaka ![]() Marta - mam nadzieje ze zly dzien u Ciebie minal. Ja mialam wczoraj taki dzien ze bez kija nie podchodz-hormony mi tak buzowaly- wkoncu nadeszla @, sama siebie nie umialam zniesc! gryyy dzis OK! Na haslo o wyciagach szelkowych w salach-pelkam ze smiechu !! my mamy w p-lu hustawke tak wiec hak juz jest haha India - wszystkiego najlepszego !!! sto lat!spelnienia marzen! samba - jaki podryw uhuhuuu Trzeci dzien lezakowania Toma w przedszkolu-coraz lepiej ![]() Padam po calym takim tygodniu pracy i jeszcze z Tomem...niby fajnie niby nie do konca. A jeszcze jutro musze jechac do pracy |
|
|
|
#4609 |
|
Zadomowienie
|
Mamy złoto
![]() Tak mi się dobrze leży ![]() U mnie były placki ziemniaczane
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
jest drugie złoto!!
|
|
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
hej wam
padam na pysk.... byle do jutra:/ pomazialam pazury i cekam az wyschna india wszytskiego co najpiekniejsze laski ale widzialam na jednej lasce kiecke..... az sie jej zapytalam gdzie kupila no i sie dowiedzialam ze w mohito zachorowalam musze ja miec namowie meza a co ![]()
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Anika aż jestem ciekawa co to za kiecka
|
|
|
|
#4614 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a mąż zazdrosny!! Cytat:
![]() a z wyciągiem tak nie jest? my mamy koleżankę która idzie na emeryturę za 2 lata więc ile ma z 57? nie wiem coś koło i ledwo z dywanu wstaje a gdzie tam 10 wiecej.. ciesze sie ze spanie mlodego lepiej ![]() oby tak dalej ![]() Cytat:
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
hej Bajuś
![]() potowarzyszysz mi przy śniadaniu? ![]() ![]() iwka jak ciacho??
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
martucha jak się podzielisz. Co masz?
|
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
o ty
![]() mam kanapeczki z serkiem topionym ![]() oczywiście z sertop Tychy ![]() ale w piekarniku sernikobrownes z malinami więc... jak poczekasz...
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po śniadaniu i też miałam serek topiony, ale na serniczek reflektuje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.

Ale olimpiadę oglądam czasami przez Internet, na pewno warto oglądać siatkówkę, chłopaki są super, a doping na trybunach taki, jakby mecz był w Polsce. Podczas ostatniego z Argentyną myślałam, że hala odleci hahaha, każde podanie odliczane "raz, dwa, trzy", nie na darmo polska siatkarska publiczność jest najlepsza na świecie

a jadłam suchego z myślą że w końcu trafię na nadzienie.
ciagle bieg po urzedach i to na czas