|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie
czyli - łzawej telenoweli ciąg dalszy?
|
#4262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Super ![]() Wow ![]() Dobre podsumowanie ![]() A mnie rozwaliło to co się dzisiaj dowiedziałam Nie wiem, czy tu wspominałam, że w końcu pogodziłam się z tym moim, mimo wszystko już byłym "przyjacielem". Spotkaliśmy się w pubie przypadkiem i pogadaliśmy i w końcu podaliśmy sobie rękę. Ale i tak postanowiłam, że zostajemy na stopie koleżeńskiej - w sensie pogadać możemy jak się spotkamy, ale nie będzie już tak jak kiedyś napewno.W każdym razie dowiedziałam się dzisiaj (nie od niego, bo już nie rozmawiamy, ale on przyjaźni się z chłopakiem mojej siostry), że barmanka, z którą parę tygodni temu się przespał... jest w ciąży. I nie wie z kim, bo przespała się z nim mimo, że ma chłopaka od 2-3 lat Twierdzi, że jest w 7dmym tygodniu, no i to by wychodziło, że zaszłaby w ciążę mniej więcej w tym okresie, w którym z nim spała. Ale ona nie wie. Co jej nie przeszkodziło dodać sobie na fb status "I'm gonna be a mummy <3", co mnie po prostu rozwaliło kompletnie No nic, teraz 9 miesięcy czekania, żeby zrobić testy DNA
|
|
|
#4263 |
|
Rozeznanie
|
łzawa czy nie i tak najlepsze historie ma endżoj
a myślałam, że to ja i moje dziewczyny wpadamy najczęściej na samych dupków
|
|
|
|
#4264 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Żeby nie mieć grzyba
o masakra ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Nie da się ukryć Jak wygram w totka to się do niej wproszę na miesiąc, żeby całe to towarzycho obejrzeć na własne oczy
|
|
#4265 |
|
Rozeznanie
|
ja tyż!to wszystko takie no no.. niczym jakie UFO
kosmos
|
|
|
|
#4266 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No
Ja miałam swego czasu wesołe życie i równo powalonych znajomych, ale takich cyrków to jednak nie było
|
|
#4267 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie ja też jestem diabeł wcielony, ale co tam się dzieje to głowa mała
Kilka lat temu pracowałam w uk to w sumie też się trochę działo. Ale i tak endżoj wymiata ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Laski co sądzicie? nie za babcine? Edytowane przez grzechuwartka Czas edycji: 2012-08-14 o 22:29 |
|
|
|
#4268 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Masz czas, żeby po nich dwa razy dziennie latać ze szmatką do kurzu?
|
|
#4269 |
|
Rozeznanie
|
chodzi o kolor? w tym temacie jeszcze niezdecydowane
to na razie taka tylko przymiarka :P
|
|
|
|
#4270 |
|
Nie depcze krokusów
|
Lampki dodają nowoczesności.
Przecież to witryny za szybą. Ale że serio czy ironia?
|
|
#4271 |
|
Rozeznanie
|
właśnie kolega mnie wyśmiał, że meblościanek już się nie stawia...
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4272 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Półki, blaty...im ciemniejsze, tym bardziej widać kurz. Ja kocham ciemne meble, ale są w cholerę niepraktyczne.
Cytat:
Nie wnikaj w to co ludzie sądzą, to ma być Twoje mieszkanie, urządzone po Twojemu, to Ty masz się tam dobrze czuć. No i luby ofkoz
|
|
|
#4273 |
|
Rozeznanie
|
wiem wiem, ale nie chcę być passe haha
|
|
|
|
#4274 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#4275 |
|
po drugiej stronie szafy
|
W wystroju mieszkań moim zdaniem nie ma możliwości być passe, jest tyle możliwości i stylów, że wszystko jest modne - od antyków po fotele w kształcie ust :P Tobie ma być dobrze i ma pasować do mieszkania, a jak się komuś nie podoba to niech nie przychodzi :P
Gdybyś miała meblościankę rodem z PRL, to można by było dyskutować, ale takie coś to całkiem przyjemna i praktyczna kombinacja
|
|
#4276 |
|
Rozeznanie
|
oj będzie ciężko
no, ale nie zapeszać, na razie trzeba 3mać kciuki żeby w ogóle wyszło
|
|
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie martwcie się, niedługo koniec tej czeskiej komedii
![]() Cytat:
Ale z czym serio? Że się sypie czy że nie biorę? Ja mówię cały czas śmiertelnie poważnie. Grzechuwartka - mnie tam się podoba, nie ma dużo wnęk gdzie chowałby się kurz, ale na ciemnych szybko widać.. no cóż jak nie rypppki to akwarium.
|
|
#4278 |
|
Raczkowanie
|
Nie podoba mi się, ale ja to w ogóle mam dziwny gust
![]() Czemu? Planujesz Wielkie Rozstanie? Ja usłyszałam w klubie od kolegi kumpla, u którego nocowałam, że byłam "tysięczną, która przeparadowała jego pokój" i, uwaga, że w końcu się "dopchałam". Ja. Ja, która nigdy nie zaproponowała mu spotkania, nie narzucała się i nie wychodziła z inicjatywą. Ja-się-w-końcu-dopchałam. A ten debil stoi obok i zero komentarza. Chyba pół godziny szczękę z podłogi zbierałam. I najgorsze jest to, że nie zdobyłam się na żaden komentarz, tylko odwróciłam się i poszłam |
|
|
|
#4279 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grzechuwartka - strasznie dużo schowków na niepotrzebne rzeczy
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2012-08-15 o 12:48 |
|
|
|
|
#4281 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
O KUWA
CO SIĘ TUTAJ DZIEJE?!?!?!?! ![]() Elve - gratulacje!!!!!!!!!!!!! ![]() OTJ - walnęłam szczęką o podłogę! Gratuluję ![]() Bejbe - dobrze, że Cię rzucili na głęboką wodę Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Challenge accepted? ![]() Cytat:
Cytat:
Nie, ale dla mnie za dużo powierzchni meblowych na ścianach, jak na salon. Cytat:
Nie projektujesz showroomu w Ikei, tylko swoją chatę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Swoją drogą ciekawe czy ta bajera z domkiem na wsi była celowo zaplanowana ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
Wiesz co jest najgorsze? Mnie to już tylko niesmaczy, w ogóle mnie to nie dziwi. Za dużo już takich rzeczy widziałam. ![]() Do tej dyskusji o zdradach może nie będę się odnosić, bo Was tylko zdołuję ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Ja też a mam z takimi rzeczami do czynienia na okrągło. |
|||||||||||
|
|
|
#4282 | ||
|
Raczkowanie
|
Mogłam go walnąć po ryju. To wyglądało trochę, jakbym poszła płakać do kibla
. Ale ok, byłam z 5 kolegami, poprawili mi humor. A ponoć im więcej rzeczy ma człowiek, tym jest bardziej nieszczęśliwy. Czytałam o ludziach, którzy ograniczają do minimum stan swojego posiadania. Na przykład 100 rzeczy liczonych łącznie z poszewkami na pościel, butami (każdy oddzielnie) etc. To w sumie fajne, nic nie ogranicza Ci przestrzeni i łatwiej się pakować. Muszę to wypróbować, bo jak na razie, gdy wchodzę do pokoju, to się potykam co 2 kroki o jakieś przedmioty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z drugiej strony, to zna mnie na tyle, by wiedzieć, że teksty o domku to raczej działają odstraszająco. Może chciał mnie odstraszyć a wyszło odwrotnie? Jak było na ORF (ha! znam już skrót)? Edytowane przez Remedios_Buendia Czas edycji: 2012-08-15 o 17:24 |
||
|
|
|
#4283 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Btw u mnie po remoncie wszystko stoi na środku i jak tylko skończę zakupy online, to zamierzam to, co potrzebuję umieścić z powrotem w meblach a resztę wypierniczyć z hukiem. W szafie to samo, bo skończyło mi się miejsce na ciuchy i część mam u rodziców ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tylko okropnie zimno, na koncerty musiałam chodzić w getrach pod spodnie i sztormiaku To był pierwszy festiwal, na którym do ostatniego dnia miałam kasę na jedzenie |
|||
|
|
|
#4284 |
|
Nie depcze krokusów
|
Cokolwiek byś nie zrobiła, wyszłabyś niekorzystnie, bo to po prostu nie była historyjka, z której mogłabyś być dumna. Im mniej zamieszania zrobisz, tym prędzej ludzie zapomną.
|
|
#4285 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
No tak, skończy się sezon na moto, to chłopak nie będzie miał pomysłów gdzie by Cię zabrać
![]() ![]() Cytat:
I pokazać tym samym, że Cię to zabolało? Bad idea. Cytat:
I zabierają o 5 walizek za dużo na wycieczki ![]() Asceza była modna już w starożytności ![]() Cytat:
No i na wdzięk, bosz jak on się poruszał, jak kot...tylko do dziś nie ogarniam, jak mógł, przy takiej ilości zaliczonych kobiet, tak mało wiedzieć o kobiecym ciele ![]() No podobno jeden z lepszych festiwali
|
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4287 |
|
Rozeznanie
|
no, ale właśnie te schowki mi się mogą bardzo przydać, bo mam trochę do pochowania
|
|
|
|
#4288 | |
|
Wtajemniczenie
|
---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
Na łopatki rozłożyło mnie ostatnio peerelowskie wiadro na pakamerze po 50 zł lub więcej ![]() Connff, spoko, spoko, nic się nie dzieje. Spotkamy się po egzaminach. Opiejemy moją porażkę i Twój sukces ![]() Kimi, z koleżanką jest wesoło ![]() Ja w ogóle, jeśli chodzi o znajomych, mam szczęście. *** Spędziłam cały dzień na szukaniu butów dla siebie i nie znalazłam ![]() Te z wojasa wróciły do swojej pierwotnej ceny. Chciałam brać mimo to, ale doszłam do wniosku, że ten obcas nie jest w moim stylu. Znacie jeszcze jakieś fajne strony? Zależy mi na klasycznych, czarnych czółenkach. Najlepiej na modnym ostatnio, grubym obcasie. Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-08-15 o 23:45 |
|
|
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poważnie rozważam keratynowe wyprostowanie włosów. Waham się, bo trochę to kosztuje. Macie jakieś doświadczenia/zasłyszane opinie? Z włosomaniaczkami o tym nie pogadam, bo one chóralnie głoszą, że to zło wszelakie, bo... nie wiem Głównym argumentem było to, że przecież nie będę mieć wtedy skrętu (jakby nie o to chodziło ).
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-08-15 o 23:47 |
|
|
|
|
#4290 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W chacie jedyną cenną rzeczą, jaką posiadam, jest lapek. TV to pewnie koszt 20 zł ![]() Potem tylko trochę ciuchów, 2 kwiatki i cały regał dwustronnie obłożony książkami. Garść talerzy, garnki. Ostatnio zaszalałam i kupiłam sobie foremkę do jajek sadzonych w kształcie stokrotki ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
Znam tylko stąd: http://www.youtube.com/watch?v=e6POuaNDCJ8 Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-08-15 o 23:59 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

Inna sprawa, że ja w ogóle nie noszę kopertówek, cholernie nieporęczny wynalazek, jak znam życie to zostawiłabym w pierwszym możliwym miejscu.
I jakiś taki troskliwy się zrobił 

Gratuluję