|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!
Melcia słodka - roczulilam sie od rana
![]() Ja dzisiaj jade na ktg na dyzur do ginka. |
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Melcia śliczna
|
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Colds gratulauje z całego serca
Dealine gratuluje Tobie i sobie kolejenego rozpoczętego tygodnia ![]() U nas wszystko ok, odpoczywania ciąg dalszy, chociaż Jasiu wcale nie wie, że jestesmy na urlopie i urządza harce w nocy. Dzisiaj o 3.30 Dospałam do 7 i jestem wyspana.
|
#2674 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z całego serca życzę Ci, abyś już za tydzień miała Paulinkę przy sobie. ![]() Cytat:
|
|
#2676 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2678 |
|
Wtajemniczenie
|
DZieki Dearlie
Nie spodziewam sie niczego spektakularnego. Poleze. Wyjda pojedyncze skurcze Hicksa i do domu
|
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję i również gratuluję bliźniaczko.
A Jaś niech da mamie odpocząć na tych wakacjach! ![]() Kraven ja to jestem ciekawa jak my wpasujemy się w ten nasz termin. Czy dotrwamy do tego dnia, czy może nasze maluchy się pospieszą lub przechodzimy do listopada.
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje Melcia sliczna
ciekawe jak tam spioszka i sojka |
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy suplementy dla kobiet w ciąży przyjmujemy do samego porodu czy pod koniec już możemy z nich zrezygnować?
|
#2684 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mogę przenosić, bo nie odczuwam jeszcze żadnych skurczy, łożysko jest ok, a mała napiera, bo po prostu jest długa i nie ma miejsca - ale ja na razie tego napieranie nie odczuwam - co ma być to będzie - najważniejsze, że wszystko jest ok i że jesteśmy juz w tym bezpiecznym terminie. |
|
|
|
|
#2685 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba bym oszalała, gdybym nie mogła się przemieszczać w ten sposób i była uziemiona w domu...Ja też się trochę boję, że nie rozpoznam objawów... Ale bardziej się boję, że te objawy porodu się nie pojawią i będą wywoływane już w szpitalu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez gda Czas edycji: 2012-08-24 o 08:23 |
|||
|
|
|
#2686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lece z malym do zlobka. Potem do mamy, potem ktg. To papa sloneczka. Milego dzionka |
|
|
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Colds gratuluję Zdrówka dla Was i dużo radości z Melci
|
|
#2688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jednak jeszcze przysnelam wkoncu deszcz u mnie gratuluje nowych tygodni!!!! ciekawe jak sojeczka nasza????
Cała sztuka polega na tym,żeby będąc sobą być kimś wyjątkowym ! ![]() Edytowane przez sandra23s Czas edycji: 2012-08-24 o 08:42 |
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rewelacyjna wiadomość do porannego śniadania Colds - Melcia prześliczna ![]() A my dzisiaj zaczęłyśmy oficjalnie 38 tydzień i wielkim krokami zdążamy do 39 tc ![]() z tej okazji stawiam wszystkim pikolo
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka mamuski
![]() COLDS MOJE GRATULACJE ! ciesze się że w końcu po tych trudach jesteście razem jak włącze komputer to zobaczę malenstwo Czekam na wieści od spioszki i liczę że już ma swoje szczęście przy sobie
|
#2691 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
Oby to nie była cholestaza - trzymam za Was kciuki i nie martw się |
||
|
|
|
#2692 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
Jakie super wiadomosci od rana Colds gratuluje z calego serca spioszka ciekawe jak tam? pewnie jest juz po i tuli swoje malenstwo ![]() a ja dzis zaczynam 37 tydzien wiec z tej okazji stawiam wszystkim soczek i wszystkim ktore ze mna dzis swietuja kolejny tydz gratuluje |
|
|
|
#2693 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i gratuluję nowego tygodnia ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Colds serdeczne gratulacje cudnej córećzki. Teraz napewno Ci wszystko wynagrodzi
Dearlie oczywiście gratulujemy 32 tygodnia doczekasz się i Ty swojego maleństwa Nadrobiłam wsio wczoraj i dzisiaj ale połowy nie pamiętam niestety bo wczoraj nasza cudna sąsiadka mimo że juz dwa razy wcześniej dzwoniliśmy na policję postanowiła że jednak zrobi kolejną imprezę przyjechali momentalnie po czym patrzymy a tu koniec imprezy towarzystwo się wynosi ale to nie koniec ledwo policja odjechała to jakiś palant nam sie do drzwi dobijał dzwonił dzwonkiem jak jakiś po.je.b mój Tzet chciał go rozszarpać ja wtedy zobaczyłam że to syn sąsiadów moich rodziców i go wołam żebyśmy pogadali to spierdzielił i jak mój Tzet wyszedl na ulicę to nagle 10 osób na niego poszło. no masakra wróciliśmy do domu i zadzoniliśmy że stoją przed n aszym domem i że mamy dwójkę małych dzieci i co mamy zrobić. no pwoeidzieli że jak coś bedą robić tomamy po nich dzownić jedynie słyszałam że czyms w dom rzucali ![]() łooo amtko ale litania ale musiałam to napisać
|
|
|
|
#2695 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
WOW Cudownie, że Melcia jest już z Wami ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
A ja nie mam dostępu do maila i nie mogę zobaczyć małej Melci |
||
|
|
|
#2696 | |
|
Rozeznanie
|
Colds, wielkie gratulacje!!!
Brawa za trud. Pasuje jej imię Melcia![]() Zielona u synka rzeczywiście ogromna poprawa, super! Nisia, lekarz nie zlecił zrobienia badań enzymów wątrobowych? Przecież wypadałoby jak najszybciej to sprawdzić. W szpitalu zapewnią Ci dobrą opiekę w razie czego, nie zamartwiaj się. Cytat:
Tamlin świetny wózeczek. Też chcę kupić używany ale trochę się boję przez allegro. Mamy blisko jakiś komis ale chyba tam jakiś szajs będzie. Zobaczymy. Czy taki fotelik dodawany do wózka będzie odpowiedni? Mój mąż wybiera tylko z aktualnej czołówki testów bezpieczeństwa. Boi się kupić dodawany do wózka. Nie przesadza?
Edytowane przez Agnes!84!! Czas edycji: 2012-08-24 o 08:56 |
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Hey kochaniutkie,
ja tylko na chwilę na biegu Was nadrabiam i zmykam leżakować, bo coś boli mnie brzuch najgorzej, że jakoś tak regularnie i to mnie nie pokoi![]() męzul poszedł właśnie do chirurga na kontrole z tą ręka. Trzymajta kciuki, by ściągnęli mu gips i najlepiej dali tydzień l4 jeszcze to by mógł skończyć malowanie wiem okropna jestem![]() bo godzina zero wielkimi krokami mi się tu zbliża coś czuję, a do teściów nie chce jechać. Szkoda, że nie mogę sama wziąśc wałka w swoje ręce i odmalowac te mieszkanko ![]() Cytat:
czekam teraz, aż wstanie![]() nisia oj to nie za ciekawe wieści. by wszystko było ok.kate szarlotka mniaaaamspioszka byś znalazła siły, biedna tyle czasu się męczyszdearlie, niegrzeczna, bafi kolejnych tyg, my jutro kończymy 37 i zaczynamy 38 masakra godzina zero coraz bliżej![]() zielona ślicznie małemu zeszło to z buzi, w porównaniu z pierwszym foto to już prawie tego nie widac. Masakra, że tyle trwa postawienie diagnozy ![]() axxa ja wszystko poprałam koło 30- 32 tc, a co do torby to spakowałam jakoś koło 33 tyg. Wszystko zaczęłam przygotowywac o wiele wcześniej ze względu na ryzyko pp, bo jak w 28tc wylądowałam w szpitalu to męzul mi wszystko przywoził i biedny kilka razy jeździł ![]() sojka pamiętaj informowac nas na bieżąco ![]() colds śliczniutka córeczka
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Colds najserdeczniejsze gratulacje
|
|
|
|
#2699 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Dziewczyny
Nadrobiłam, poodpisywałam i mam nadzieję, że teraz będę w miarę na bieżąco. Jak fajnie bylo przeczytać wiadomość, że mamy kolejnego Maluszka A mnie dziś w nocy złapał skurcz łydki - pierwszy raz i to tak masakryczny, że aż jęknęłam z bólu. I wiecie co pomyślałam, że skoro tak boli glupia łydka to jak musi boleć poród |
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
Nosz kurka jasna! Tyle sie napisałam i nie dodało mi postu
Colds kochana gratuluje serdecznie!w końcu masz swoją nagrode ![]() Kochane chciałam sie Was poradzić. Wczoraj jak siedziałam z małym na placu zabaw to miałam takie chwilowe z przerwami drgania w podbrzuszu jakby mi ktoś nad piczke wibrator pod skóre wsadził nie przyjemne to było. Miała może któraś tak?A wieczorem w domku mialam takie kłucia w pochwie jakby ktoś mi szpilki wbijał Może doradzicie co to było. Śpioszka mam nadzieje,że już tulisz maleństwo Sojeczko a Ty jak tam? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

Dospałam do 7 i jestem wyspana.

klas ki:Nie sądziłam,że tak szybko zobaczę tu 40!ale zleciało!!!
ciązy mi juz ten brzuch chce juz byc po remoncie i byc w 38 tygodniu i urodzic juz...i mam nadzieje ze ani nie bede chodziła do 40 tc z brzuchem i ze nie bede jak spioszka np tyle czasu sie męczyc... we wtorek mam wizyte to zobacze co mi doktorek powie... moze na ktg mnie wysle... okropne sa te ostatnie tygodnie ciazy.

przyjechali momentalnie po czym patrzymy a tu koniec imprezy towarzystwo się wynosi ale to nie koniec ledwo policja odjechała to jakiś palant nam sie do drzwi dobijał dzwonił dzwonkiem jak jakiś po.je.b mój Tzet chciał go rozszarpać ja wtedy zobaczyłam że to syn sąsiadów moich rodziców i go wołam żebyśmy pogadali to spierdzielił i jak mój Tzet wyszedl na ulicę to nagle 10 osób na niego poszło. no masakra wróciliśmy do domu i zadzoniliśmy że stoją przed n aszym domem i że mamy dwójkę małych dzieci i co mamy zrobić. no pwoeidzieli że jak coś bedą robić tomamy po nich dzownić jedynie słyszałam że czyms w dom rzucali 

szarlotka mniaaaam