Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-27, 14:37   #661
marta 85
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Hej
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

u mnie brak konkretnych planów Męczy mnie to siedzenie w domu juz i nic nie robienie a znalezienie pracy w ojej okolicy graniczy z cudem
Witaj w klubie, u mnie to samo

Idę kończyć czytać książkę i jadę do TŻ

Miłego popołudnia

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-27, 15:02   #662
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość

Mała czarna a ty gdzie chodziłaś? do żaka czy medyka ?? Bardzo prosze doradź mi która szkoła jest lepsza i czy w ogóle można jeszcze składać podania?
Nie mam porowanania, wiec nie doradze - ja chodze do medyka. Do 15 wrzesnia mozna skladac podania, na stronie szkoly jest napisane.
Cytat:
Hej Niestety poszukiwania stażu zakończone na dzis niepowodzeniem, byłam w kilku mozliwych miejscach i po prostu nie przyjmują na staże Będzie trudniej niz myślałam

Maala_Czaarna
ja koniecznie chcę tam pojechać wieczorem kiedy te wszystkie baseny są oświetlone, musi to wygladać przecudnie
No ja na staz czekalam pol roku i dopiero w styczniu sie dostalam, bo po nowym roku maja kase zeby przyjmowac.
Wieczorem jest tam pieknie

Ghana ogladasz jej bloga na pingerze czy blogspocie?

Blog (początki)

Edytowane przez Maala_Czaarna
Czas edycji: 2012-08-27 o 15:03
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-27, 15:03   #663
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
linka do tej dziewczyny właśnie mam od Ciebie, bo kiedys podawałaś i teraz ją na bieżaco obseerwuje
ja w cienkich brwiach wygladalabym komicznie, z natury jestem mega zarośnieta i gdyby nie regualrne wyrywanie brwi to miałabym jedną brew i nawet jak miałam platynowe włosy zawsze miałam ciemne brwi, bo jakoś podoba mi się ten kontrast
wlasnie ja cisnienie tez mam niskie, ale zawsze olewałam takie cos jak brak sił, bol głowy itp, a teraz mi dało popalić. Ale oczywiscie nie na tyle zebym przerwała trening z Chodakowska :0 jeszcze pod wieczor moze wyciagne TŻ'ta na spacer jakiś długi Kawy nie tknę, chyba, ze wiadro byłoby obok zeby ja od razu zwrocić ratuje sie energetykami, ktorych tez pic nie moge, powariowało wsyztsko
Ja uwielbiam kawe a energetyki pije raczej żadko. I z tym zarastaniem mam podobnie jak ty bo z natury mam ciemne gęste i grube brwi

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-27, 16:46   #664
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
czesc

angel gratulacje,

mala czarna takze gratulacje

agacia niesamowite tempo, ale grunt, ze udany zwiazek...

ghana podziwiam za kondycje, swoja dopiero buduje i mam nadzieje do takiej dojsc, a tym trudniej ze dotad bylam totalnym leniwcem
co do weterynarzy tez swojemu psu dluugo szukalam dobrego i wiem co to znaczy ignorant bioracy tylko kase
a z kolorem to splukane rudosci sa naturalne, ale mnie odrosty wkurzaja tak ze nie moglabym , no nie i koniec

karolcia sliczne

moje spa dzisiaj
peeling calego ciala ( domowy z sola, cukrem, kekstraktem z truskawki i gurany - skora cuuudowna )
depilacja
masaz banka chinska
usuwanie blizn z lydek
masc z wit. a na lokcie kolana i usta
maseczka z bingo na twarz ( z cynkiem i mieta)
maseczka z lirene nawilzajaca
krem na zaskorniki z avene
brwi henna ( szczerze nie znosze )
mani i pedi ( dlonie micro cell 2000, stopy niebieski z manhattanu )
wlosy
nafta
szamponetka
odzywka bezsilikonu
jantar

wiecej nie pamietam
Dziękuje.

Cytat:
Hej Jak miło się wchodzi na ten wątek jak ma się więcej postów do nadrobienia Dzięki za rady odnośnie CV, jutro jadę poroznosić, zobaczymy czy coś się uda załapać Dziękuje też za gratulacje co do rocznicy Tż zrobił mi niespodziankę i porwał mnie na termy do Białki Tatrzańskiej Było spontanicznie i cudownie

Kobieto myslę że jeśli sie trafia na kogoś totalnie tego nie planując i układa sie tak jak powinno to nie sztuką jest liczyc kolejne lata

Maala_Czaarna
witaj ponownie dużo zmian nastało w Twoim życiu gratuluje zaręczyn

Angel
dla Ciebie również gratulacje miło mi że przeróbki się podobają

samara
gratuluję spadku 2 cm z oponki!

dodaja
chęci masz więc na pewno nieługo będziesz mieć wymarzony brzuszek

SiWA
mi się podoba jej nowy kolor, aczkolwiek ona sama nie wywiera na mnie pozytywnych odczuć

ghana
kilka pomysłów na organizację biżu na zdjęciach

A teraz idę spać bo dłuuuugim weekendzie pełnym wrażeń Dobranoc !
Dziękuje.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-27, 16:59   #665
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
nieźle, gratuluje zapału do nauki [COLOR="Silver"]

.

Cytat:
Napisane przez weronika7 Pokaż wiadomość
samaraNW, ja już nie mogę się doczekać jutrzejszej płytki, chociaż czuję, że to naprawdę będzie hardcore
ja też
Stary 2012-08-27, 18:27   #666
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cześć dziewczyny

Loluśka super, że tż Cię zaskoczył. Uwielbiam niespodzianki i wierzę ,że byłaś szczęsliwa!

Co do nic nie robienia, dobrze Cię rozumiem. Ja szaleję jak nie mam co robić, nawet jak zrobić wszystko co mam, to wymyślam inne zadania. A praca zawodowa to dopiero ważna, bo pieniądze potrzebne. Trzymam kciuki żeby coś się znalazło !

Ghana ja kiedyś miałam iść na hennę i regulację, ale wolę zrobić to sama. Byłam kilka razy na samej regulacji, ale nic specjalnego. Nie mam zaufania

Angel jak po wakacjach wracało się do Belgii?

Od wczoraj stosuję zestaw Novoxidyl- szampon, żel i tonik. Mam nadzieje, że po tym kondycja moich włosów się polepszy. Muszę też iść je trochę podciąć i kupić Capivit mocne włosy.

dodaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-27, 19:05   #667
loluska
Zakorzenienie

marta 85
też szukasz pracy?

Maala_Czaarna
no ja pewnie też sobie tyle poczekam, bo teraz przyjmują wnioski do 29 a ja jestem bez dyplomu jeszcze i nie znalazłam chętnego pracodawcy także

a nie orientujecie się czy jest jakiś przymusowy okres czasu do którego muszę wyrobić się ze stażem po ukończeniu studium?

dodaja

Pohulałam pół godziny i nałożyłam maskę na włosy z : łyzki kallosa, łyżki odżywki b/s joanna len i rumianek, soku z cytrynu i łyzki miodu

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-27, 19:14   #668
Kitka:)
CABIN CREW

hej Piękności

ja juz bezrobotna, knajpkę moja zamknęli więc mam wakacje...
szaleje zakupowo ostatnio dziś kupiłam odżywkę MySecret do rzęs, wcierkę Joanna Rzepa - będę robiła tak - 3 tyg Jantar, 3 tyg rzepowa ; może jeszcze seboradin dokupię.... PAstę Colgate wybielającą - tą nową wersję w czerwonym pudełku...dodatkowo przyszło moje zamówienie z Avonu- Tropikalny krem do stóp i łokci Planet SPA; Mus pielęgnacyjny do twarzy z masłem shea ( jestem nim zachwycona !!) ; Maseczka z Algami Greckie MOrza czy jakoś tak; Odżywcza maseczka z masłem shea i perfumy Aspire ...

byłam dziś u fryzjera i zrobiłam sobie czerwone refleksy jak już naprawię aparat to wstawię wam zdjęcie...

Angel gratulacje

loluska super niespodzianka

ja też jutro rano po Chodakowską lecę... w końcu będę miała czas na ćwiczenia - czas wrócić do formy bo mi wakacje jakoś w tym nie pomogły- praca całymi dniami, piwka po pracy.....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-27, 19:24   #669
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Maala_Czaarna
no ja pewnie też sobie tyle poczekam, bo teraz przyjmują wnioski do 29 a ja jestem bez dyplomu jeszcze i nie znalazłam chętnego pracodawcy także

a nie orientujecie się czy jest jakiś przymusowy okres czasu do którego muszę wyrobić się ze stażem po ukończeniu studium?
A to jest taki staz z urzedu pracy? Bo ja o takim pisalam - odbylam go w trakcie studiow (na drugim roku). Osoby na staz byly przyjmowane do 26. roku zycia, bez wzgledu na to czy studiowaly, robily studium czy cos innego. Wazne zeby mialy srednie wyksztalcenie. Nie slyszalam o tym, zeby trzeba bylo w jakim czasie po skonczeniu szkoly zrobic staz. Myslalam, ze robia go ci co chca. Ale moze o czyms innym mowimy

Myslalam ze przyjdzie dzis moje zamowienie z paatala i setare, bo chcialam juz miec czarne mydlo, ale niestety musze jeszcze poczekac

I stresuje sie juz przed jutrem...

Blog (początki)

Edytowane przez Maala_Czaarna
Czas edycji: 2012-08-27 o 19:32
Stary 2012-08-27, 20:01   #670
loluska
Zakorzenienie

Kitka
skąd pomysł na czerwone refleksy?

Maala_Czaarna
ja chciałam odbyć staż w fachu po ukończeniu dwuletniego studium, próbowałam załatwic na własna ręke pracodawce, który zgodziłby się mnie przyjąć jednak sie nie udało w Urzędzie Pracy jeszcze się nie zarejestrowałam.

Stary 2012-08-27, 20:05   #671
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Loluśka super, że tż Cię zaskoczył. Uwielbiam niespodzianki i wierzę ,że byłaś szczęsliwa!

Co do nic nie robienia, dobrze Cię rozumiem. Ja szaleję jak nie mam co robić, nawet jak zrobić wszystko co mam, to wymyślam inne zadania. A praca zawodowa to dopiero ważna, bo pieniądze potrzebne. Trzymam kciuki żeby coś się znalazło !

Ghana ja kiedyś miałam iść na hennę i regulację, ale wolę zrobić to sama. Byłam kilka razy na samej regulacji, ale nic specjalnego. Nie mam zaufania

Angel jak po wakacjach wracało się do Belgii?

Od wczoraj stosuję zestaw Novoxidyl- szampon, żel i tonik. Mam nadzieje, że po tym kondycja moich włosów się polepszy. Muszę też iść je trochę podciąć i kupić Capivit mocne włosy.

Tak, szczerze to ciężko. Szczególnie rozstać się z Tż. Pojechał ze mną na lotnisko, ale nie umiałam bez łez go opuścić, ale wiem, że muszę dać radę i odkąd wylądowałam trzymam się.
W Brukseli podoba mi się to, że co chwile nowego coś odkrywam i co weekend tutaj "coś" się dzieje np. w ndz. był pchli targ u nich na dzielnicy, a w centrum festiwal marionetek.

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
hej Piękności

ja juz bezrobotna, knajpkę moja zamknęli więc mam wakacje...
szaleje zakupowo ostatnio dziś kupiłam odżywkę MySecret do rzęs, wcierkę Joanna Rzepa - będę robiła tak - 3 tyg Jantar, 3 tyg rzepowa ; może jeszcze seboradin dokupię.... PAstę Colgate wybielającą - tą nową wersję w czerwonym pudełku...dodatkowo przyszło moje zamówienie z Avonu- Tropikalny krem do stóp i łokci Planet SPA; Mus pielęgnacyjny do twarzy z masłem shea ( jestem nim zachwycona !!) ; Maseczka z Algami Greckie MOrza czy jakoś tak; Odżywcza maseczka z masłem shea i perfumy Aspire ...

byłam dziś u fryzjera i zrobiłam sobie czerwone refleksy jak już naprawię aparat to wstawię wam zdjęcie...

Angel gratulacje

loluska super niespodzianka

ja też jutro rano po Chodakowską lecę... w końcu będę miała czas na ćwiczenia - czas wrócić do formy bo mi wakacje jakoś w tym nie pomogły- praca całymi dniami, piwka po pracy.....
Dziękuje.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2012-08-27, 20:08   #672
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Kitka

Maala_Czaarna
ja chciałam odbyć staż w fachu po ukończeniu dwuletniego studium, próbowałam załatwic na własna ręke pracodawce, który zgodziłby się mnie przyjąć jednak sie nie udało w Urzędzie Pracy jeszcze się nie zarejestrowałam.
Aaaa Chyba ze tak Ty jestes po masazu, tak?

Blog (początki)
Stary 2012-08-27, 20:28   #673
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Aaaa Chyba ze tak Ty jestes po masazu, tak?

Tak

Stary 2012-08-27, 20:28   #674
karolcia198506
Zakorzenienie

HejPiękne
Cytat:
moj piesek jest chory, rodzice pojechali z nim do weterynarza ale nie wiadomo czy przetrwa
Trzymam kciuki za pieska mam nadzieję że będzie dobrze
Cytat:
a bo to jutro juz plytka <3 ciekawe czy znowu u mnie na osiedlu jej nie bedzie w koncu ejdnak ja znalazlam, ale na 11 kioskow tylko jeden dostał od koloportera 2 egzemplarze xd
O to muszę kupić Sheapa ciekawe czy w mojej dziurze dostanę

Niedawno wróciłam od Tż dziśbyliśmy na targu a wczoraj na imprezie driftingowej
Stary 2012-08-27, 20:30   #675
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Kitka

Maala_Czaarna
Jak nie jesteś zarejestrowana w PUPie to raczej nikt nie przyjmie Cię na staż, gdy się jest zarejestrowanym są większe szanse bo pracodawca nic nie płaci a ma dodatkową pracę rąk, tylko wszystko urząd. Siostra mojego tż jest po fizjoterapii i sama znalazła sobie pracodawcę w zakładzie fizjoterapii, ale wcześniej się zarejestrowała.
Nie musisz czekać aż dostaniesz dyplom by się zarejestrować, wystarczy zaświadczenie ze szkoły, że ją ukończyłaś, kserokopie dyplomu można donieść później.
Stary 2012-08-27, 20:32   #676
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Kitka

Maala_Czaarna
a chciałam jakoś odświeżyć mój look... a że nie chciałam jakoś za bardzo inwazyjnego nic moim włosom robić to... wpadłam na taki pomysł.. dodatkowo podcięłam końcówki i miałam saunę na włosy- uwilebiam włosy po fryzjerze

co do Staży z UP... w mojej miejscowości z tym cięzko jest... moja przyjaciółka stara się już bardzo długo i nic- podobno u nas nie mają na to kasy..:/

w końcu za paznokcie się zabrałam- od dwóch godzin się z tym nosiłam ...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-27, 20:32   #677
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dziewczyny, proszę pomóżcie. Znacie kogoś kto by mógł wynająć pokój dla mojego Tż. w Poznaniu? Nie dostał akademika, a dzisiaj objechał cały Poznań i będzie w domu gdzieś przed 7 rano ... . Głównie chodzi, żeby nie było za drogo, bo nie wiadomo, czy dostanie stypendium. Tż. jest załamany i chce mu bardzo pomóc.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2012-08-27, 21:19   #678
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dziewczyny, proszę pomóżcie. Znacie kogoś kto by mógł wynająć pokój dla mojego Tż. w Poznaniu? Nie dostał akademika, a dzisiaj objechał cały Poznań i będzie w domu gdzieś przed 7 rano ... . Głównie chodzi, żeby nie było za drogo, bo nie wiadomo, czy dostanie stypendium. Tż. jest załamany i chce mu bardzo pomóc.
może niech posprawdza ogłoszenie w internecie, czy ktoś nie szuka współlokatora

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-27, 21:29   #679
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Jak nie jesteś zarejestrowana w PUPie to raczej nikt nie przyjmie Cię na staż, gdy się jest zarejestrowanym są większe szanse bo pracodawca nic nie płaci a ma dodatkową pracę rąk, tylko wszystko urząd. Siostra mojego tż jest po fizjoterapii i sama znalazła sobie pracodawcę w zakładzie fizjoterapii, ale wcześniej się zarejestrowała.
Nie musisz czekać aż dostaniesz dyplom by się zarejestrować, wystarczy zaświadczenie ze szkoły, że ją ukończyłaś, kserokopie dyplomu można donieść później.

Wiem, dlatego ja tez sama chciałam znaleść pracodawce i w tym samym czasie sie zarejestrować jako bezrobotna, jednak nawet w taki sposób nie chca przyjmować bo jest wymóg że po odbyciu stażu pracodawca musi cie przyjąć do pracy na pewien okres, a to juz im nie pasuje Pozostaje mi rejestracja i czekanie na miejsce, w które skieruje mnie UP. No chyba że uda mi się znaleść prace nie koniecznie związana z zawodem ale i tutaj są małe szanse, za mała mieścina Ale na razie sie nie poddaję i jestem dobrej myśli...

Kitka
kestem ciekawa efketu więc czekam na zdjęcia

Stary 2012-08-27, 21:39   #680
karolcia198506
Zakorzenienie

Zapomniałam kupiłam dziś szampon Timotej 400ml za 5zł w Tesco ale tylko ,Złociste refleksy" był w tej cenie w sumie blondynką nie jestem ]ale co tam, a miałam nie kupować
Stary 2012-08-27, 21:39   #681
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
może niech posprawdza ogłoszenie w internecie, czy ktoś nie szuka współlokatora
Już od kilku dni szuka i nic. Teraz jest w Poznaniu, ale z tymi co się umówił to nie wypaliło mu. Jedna babcia mu odmówiła, dlatego że mieszka za daleko, a ona chce mieć weekendy wolne od niego i nie chce, żeby robił prania.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2012-08-27, 23:40   #682
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
na blogspocie
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

ja mam mnostwo takich ciemnych ale krotkich brwi, ktorych za cholerke nie moge zlapac pensetą, gimnastykuje sie, porbuje i nic a nic nie moge ich wyrwac. Myslalam, ze kosmetyczka mi to jakos zrobi

byliśmy z tż';tem na dluższym spacerze, na lodach, pozniej zrobiłam hot dogi do filmu 'igrzyska smierci' . to był bardzo udany wieczor a jutro chyba powiem tżtowi zeby kupił mi gazetke oby znowu wydawnictwo nie wykrecilo zadnego numeru i zeby darowali sobie opoznienia, tak jak ostatnio
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 00:44   #683
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
Nie mam porowanania, wiec nie doradze - ja chodze do medyka. Do 15 wrzesnia mozna skladac podania, na stronie szkoly jest napisane.

No ja na staz czekalam pol roku i dopiero w styczniu sie dostalam, bo po nowym roku maja kase zeby przyjmowac.
Wieczorem jest tam pieknie

I polecasz tę szkołę ? Dobra kadra jest?- ogółem jak twoje odczucia?

Mykam spać dziewczyny. Było lekkie spamowanko już a jutro piwko za zaliczenie egzaminu z kupelami, buszowanie w lumpeksie i kawka z psiapsiułą
Dobranoc

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 07:36   #684
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
marta 85
też szukasz pracy?

Maala_Czaarna

dodaja

Pohulałam pół godziny i nałożyłam maskę na włosy z : łyzki kallosa, łyżki odżywki b/s joanna len i rumianek, soku z cytrynu i łyzki miodu
Też i coraz bardziej mnie to dołuje, od września będę jeszcze intensywniej szukać

angelinmyheart, małaczarna gratuluję

loluska, fajnie, że niespodzianka się udała

Muszę zarejestrować się do gin.

Miłego dnia

Edytowane przez marta 85
Czas edycji: 2012-08-28 o 07:38
Stary 2012-08-28, 08:14   #685
natimielec
Zadomowienie

Hej babeczki.
Jeśli chodzi o staże, to z tego co mi koleżanka mówiła, która właśnie miała staż w up, to oni kasę dostają w styczniu i w lipcu, przez to najczęściej tylko w tych miesiącach rozdają najwięcej staży. mają określona kasę i jeśli się nie załapiesz to później musisz czekać na następne pieniądze. a z tym zatrudnieniem po stażu jest tak, że jeśli masz staż cały rok to wtedy musi Cię zatrudnić, dlatego też najczęściej dają tylko na 6 lub 9 miesięcy. przynajmniej tak była jak ja odbywałam staż.

Wczoraj niestety ze spamowania nic nie było, ponieważ po południu musiałam iść jeszcze raz na chwilę do pracy, a później poszłam na basen popływać i wróciłam padnięta. Jedynie co to chwilę chodziłam na stepperze i robiłam brzuszki.
natimielec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 09:27   #686
Aldrin
Zakorzenienie

Najlepiej się zapisać do UP oni mają umowy z firmami które potrzebują ludzi na staż wtedy oszczędzisz sobie niepotrzebnych nerwów z szukaniem pracy. Oczywiście nadal możesz na własną rękę szukać pracodawców może akurat coś znajdziesz ale wtedy nie wiadomo czy UP za ten staż zapłaci bo mogą już nie mieć kasy. Trzymam kciuki za znalezienie pracy

ghana kosmetyczka jak masz dużo małych włosków to wyrwie ci to woskiem(przynajmniej moja tak robi)

W jakiej gazecie są ćwiczenia chodakowskiej? może też sobie kupie i zacznę treningi razem z nią

Niech już się zacznie u mnie aerobik bo sama nie mam motywacji do ćwiczeń, zrobię tylko 50 brzuszków i pokręcę trochę hula hopem i na tym koniec
Stary 2012-08-28, 09:34   #687
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry

marta 85
trzymam kciuki za Ciebie

Aldrin
nie dziękuje

Przeglądałam kilka linków, które ostatnio dodawałyście i przez Was :P znowu mam fazę na grzywke jak się napatrzyłam na :

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg FRYZ.jpg (68,0 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg aztec_prints.jpg (93,3 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg naj.jpg (84,3 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2012-08-28 o 09:36
Stary 2012-08-28, 10:23   #688
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry
Właśnie jem owsiankę z rodzynkami, Postanowiłam, że zacznę się lepiej odżywiać, ogólnie źle się czuję i myślę że to wina kiepskiego odżywiania i do tego zacznę ćwiczyć
Stary 2012-08-28, 10:50   #689
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Właśnie jem owsiankę z rodzynkami, Postanowiłam, że zacznę się lepiej odżywiać, ogólnie źle się czuję i myślę że to wina kiepskiego odżywiania i do tego zacznę ćwiczyć

Dzień dobry

Ależ mam lenia do pracy
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 11:33   #690
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry

marta 85
trzymam kciuki za Ciebie

Aldrin
nie dziękuje

Przeglądałam kilka linków, które ostatnio dodawałyście i przez Was :P znowu mam fazę na grzywke jak się napatrzyłam na :

I ja za Ciebie trzymam Oby jak najszybciej nam się udało

Grzywka rzeczywiście świetna

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości