Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-28, 18:14   #721
Soph
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

witam

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Właśnie zjadłam sałatkę z pomidorów
Może ktoś też się dołączy, nie chodzi mi o zrzucenie wagi tylko wprowadzenie lepszych nawyków (za dużo smażonego i tłustego jem)

U z 7-8km mam pewnie bym padła w połowie drogi

Zadzwoniłam do taty żeby mi Shape kupił ciekawe czy znajdzie
ja mam zamiar od września zacząć gotować i właśnie takie zdrowe, zrównoważone odżywanie aczkolwiek schudnąć nie chcę

zastanawiam sie, czy kupić Shape, bo jeszcze nie zaczęłam płyty z lipca

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 20:18   #722
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Może ktoś też się dołączy, nie chodzi mi o zrzucenie wagi tylko wprowadzenie lepszych nawyków (za dużo smażonego i tłustego jem)
Ja już drugi tydzień staram się coś ruszyć z moim ciałem i wagą. Dużo schudnąć nie chcę, ale jednak wysiłek potrzebny
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 20:30   #723
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dziewczyny, proszę pomóżcie. Znacie kogoś kto by mógł wynająć pokój dla mojego Tż. w Poznaniu? Nie dostał akademika, a dzisiaj objechał cały Poznań i będzie w domu gdzieś przed 7 rano ... . Głównie chodzi, żeby nie było za drogo, bo nie wiadomo, czy dostanie stypendium. Tż. jest załamany i chce mu bardzo pomóc.
no wlasnie mam identyczny problem z bratem, masakra jakas. wczoraj jakias kobieta chciala wynajac pokoj bez dostepu do kuchni ( zapomniala to dodac w ogloszeniu jakos )

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 20:35   #724
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
no wlasnie mam identyczny problem z bratem, masakra jakas. wczoraj jakias kobieta chciala wynajac pokoj bez dostepu do kuchni ( zapomniala to dodac w ogloszeniu jakos )
a dajcie spokój , znaleźć mieszkanie/ pokój w korzystnej cenie i z dobrymi warunkami to jest cyrk..... wiem bo sama przechodziłam przez to w maju tego roku ... co się nadenerwowałam to moje....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 20:39   #725
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
A w jakim mieście szuka?

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 21:12   #726
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:

U z 7-8km mam pewnie bym padła w połowie drogi

Zadzwoniłam do taty żeby mi Shape kupił ciekawe czy znajdzie
ja się przyłączam, mi się przyda parę zdrowych nawyków

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 21:17   #727
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
A w jakim mieście szuka?
w poznaniu :-D. ale dzisiaj sam dal ciala bo za dlugo myslal i dobra oferte przeszla mu kolo nosa:-/... w tym roku w pozku jest masakra:-/

Kitka masz racje to jest cyrk... nie sadzilam tylko z tak wielki. spotkalam sie juz nawet z tym ze lozko udawala.... gabka otulajaca nowe lozka przy przewozie z ilei :O

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel

Edytowane przez julianna-p
Czas edycji: 2012-08-28 o 21:19
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 21:26   #728
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
w poznaniu :-D. ale dzisiaj sam dal ciala bo za dlugo myslal i dobra oferte przeszla mu kolo nosa:-/... w tym roku w pozku jest masakra:-/

Kitka masz racje to jest cyrk... nie sadzilam tylko z tak wielki. spotkalam sie juz nawet z tym ze lozko udawala.... gabka otulajaca nowe lozka przy przewozie z ilei :O
dajcie spokój... Ja kiedyś trafiłam na jakiegoś zboczenca... znalazłam ogłoszenie o pokoju do wynajęcia na gumtree, pokój tanio, ładny, w dobrej lokalizacji... Zadzwoniłam, umówiłam się na obejrzenie pokoju... Drzwi mieszkania otworzył mi facet... grubo po 40stce, wąsaty, w samych bokserkach i koszulce.... Dodatkowo gdy tylko obejrzałam pokój zacząl mi proponować żebym została, żebyśmy wypili herbate itp - i zacząl jakieś gadki o dziewczynach z którymi pisze sms i które poznaje w necie.... Zwinęlam się stamtąd baaardzo szybko ....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 22:33   #729
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:

oo. To może niech się umówią, bo Tż. co szuka to tak, ale ze współlokatorem od razu.

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dajcie spokój... Ja kiedyś trafiłam na jakiegoś zboczenca... znalazłam ogłoszenie o pokoju do wynajęcia na gumtree, pokój tanio, ładny, w dobrej lokalizacji... Zadzwoniłam, umówiłam się na obejrzenie pokoju... Drzwi mieszkania otworzył mi facet... grubo po 40stce, wąsaty, w samych bokserkach i koszulce.... Dodatkowo gdy tylko obejrzałam pokój zacząl mi proponować żebym została, żebyśmy wypili herbate itp - i zacząl jakieś gadki o dziewczynach z którymi pisze sms i które poznaje w necie.... Zwinęlam się stamtąd baaardzo szybko ....
Masakra.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 22:48   #730
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
marta gratuluje testowania kosmetyków

ja to nie mam szczęścia do konkursów, nigdy nic nie wygrałam....
Dziękuję Ja też nigdy nic nie wygrałam, dopiero dzisiaj. Tak się właśnie zastanawiam, od czego to zależy i w jaki sposób losują wybrane osoby

Takiego napaleńca to od razu do góry jajami na sznurek powiesiłabym

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 23:05   #731
weronika7
Wtajemniczenie

Cytat:
mam też płytkę Chodakowskiej - od jutra zaczynam treningi
też już mam i jutro zaczynam jak skończysz, to daj znać jak wrażenia

a co do wprowadzania zdrowych nawyków, to też chętnie dołączę, bo tak planuję i planuję, a coś średnio mi idzie zabranie się do tego
Stary 2012-08-28, 23:23   #732
lacrimachristi
Zakorzenienie

zrobiłam całe turbo spalanie z Ewka hell yeah
Stary 2012-08-29, 00:03   #733
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
zrobiłam całe turbo spalanie z Ewka hell yeah
graty

jeś;li jutro znajdę czas to też może zrobię, ale z tym może być krucho niestety. najwyzej zrobię w czwartek, jeśli jeszcze @ nie bede mieć.
ale tak zerkałam pobieżnie na płytkę i jest całkiem zacnie
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-29, 00:20   #734
lacrimachristi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
graty

jeś;li jutro znajdę czas to też może zrobię, ale z tym może być krucho niestety. najwyzej zrobię w czwartek, jeśli jeszcze @ nie bede mieć.
ale tak zerkałam pobieżnie na płytkę i jest całkiem zacnie
według mnie jest to najlepsza plytka dobranoc
Stary 2012-08-29, 00:33   #735
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
według mnie jest to najlepsza plytka dobranoc
ale bardzo sie czlowiek meczy? czy troche mniej niz przy kilerze? bo przyznaje ze kilera ujade, ale ostatnie kardioo to dla mnie droga przez piekło xD i muszę coś tam sobie powyzywać pod nosem, zeby to cisnienie ze mnie zeszlo xD a tu wlasnie czytalam, ze dziewczyny lepiej znoszą tę czesc niz kilera.
Stary 2012-08-29, 03:34   #736
Shadii
Wtajemniczenie

Hej Wam
Ja dopiero na 4 stronie
I chciałam się pożalić - mam wielkiego, włosowego doła. Zaczynam wątpić w sens zapuszczania, włosy są coraz bardziej klapnięte u nasady, nie potrafię sobie z nimi poradzić kiedy nawet palcami próbuję je unieść, są jakby ciężkie... Nie wiem, czy cieniować bo bokach, żebym np. miała niektóre kosmyki do brody, czy zostawiać takie, czy co robić nie chcę już cieniować po całej głowie... mam dość, nie będę potrafiła już się tak męczyć z zapuszczaniem po raz drugi... Pomocy Włosy obecnie mi sięgają do wcięcia w pasie minus jakieś 15 cm cieniowanych, które jeszcze nie są równe z resztą [mam jakby dwie warstwy włosów]. Myślałam, że może czymś te włosy obciążam, ale nic mi nie przychodzi do głowy, bo po suszeniu suszarką są wyraźnie lepsze, bardziej odbite, ale to ciągle plastuś na głowie. Ogromnie szkoda, bo mam teraz szansę chociaż na chwilę zrezygnować z suszenia i pozwolić im schnąć naturalnie, ale jak mam to zrobić, skoro mam później jeszcze gorszy dramat... Już nawet kminiłam nad grzywką [a u mnie to już oznacza skrajną desperację...]. Eh. Macie jakąś radę? Unoszenie włosów na szczotce mam już chyba opanowane do perfekcji, wypróbowałam też masę sprayów i innych różnych rzeczy na unoszenie włosów u nasady - cóż, pół h i włosy takie, jak były przed. No i po odżywkowaniu zrobiły się tak szalenie śliskie, że zjeżdżają mi wszystkie spinki i to mnie wkurza bezgranicznie. O istnieniu opasek to już chyba powinnam zapomnieć całkowicie. Jedyną nadzieją wydaje mi się jakieś odpowiednie cięcie, tylko jakie? ;/ Zbyt wielu możliwości to ja nie widzę Pocieszcie, proszę

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2012-08-29 o 03:36
Shadii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-29, 07:43   #737
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
To ja chętnie się dołączę a jak do tego zrzucę 3 kg to będę bardzo zadowolona

Wczoraj po pracy byłam padnięta i miałam ochotę na domowe spa
umyłam głowę odżywką, później facelle i znów odżywka na 30 min, w między czasie trochę poćwiczyłam, gorąca kąpiel z olejkami, depilacja, balsam na ciało no i w końcu paznokcie nadałam im odpowiedni kształt i pomalowałam (znowu spodobała mi się metoda która była pokazana na jednym blogu)
A tak swoją drogą dziewczyny Wasze blogi są cudowne, uwielbiam je czytać
Stary 2012-08-29, 08:46   #738
natimielec
Zadomowienie

hej, ja też od jakiegoś tygodnia zaczełam się odżywiać zdrowiej, niestety niezbyt mi wychodzi bo co chwile jakiś fast food wpada.
Jak narazie całe szczęscie dobrze mi idzie z ćwiczeniami. Oby tak dalej.
natimielec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-29, 10:39   #739
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej Wam
Ja dopiero na 4 stronie
I chciałam się pożalić - mam wielkiego, włosowego doła. Zaczynam wątpić w sens zapuszczania, włosy są coraz bardziej klapnięte u nasady, nie potrafię sobie z nimi poradzić kiedy nawet palcami próbuję je unieść, są jakby ciężkie... Nie wiem, czy cieniować bo bokach, żebym np. miała niektóre kosmyki do brody, czy zostawiać takie, czy co robić nie chcę już cieniować po całej głowie... mam dość, nie będę potrafiła już się tak męczyć z zapuszczaniem po raz drugi... Pomocy Włosy obecnie mi sięgają do wcięcia w pasie minus jakieś 15 cm cieniowanych, które jeszcze nie są równe z resztą [mam jakby dwie warstwy włosów]. Myślałam, że może czymś te włosy obciążam, ale nic mi nie przychodzi do głowy, bo po suszeniu suszarką są wyraźnie lepsze, bardziej odbite, ale to ciągle plastuś na głowie. Ogromnie szkoda, bo mam teraz szansę chociaż na chwilę zrezygnować z suszenia i pozwolić im schnąć naturalnie, ale jak mam to zrobić, skoro mam później jeszcze gorszy dramat... Już nawet kminiłam nad grzywką [a u mnie to już oznacza skrajną desperację...]. Eh. Macie jakąś radę? Unoszenie włosów na szczotce mam już chyba opanowane do perfekcji, wypróbowałam też masę sprayów i innych różnych rzeczy na unoszenie włosów u nasady - cóż, pół h i włosy takie, jak były przed. No i po odżywkowaniu zrobiły się tak szalenie śliskie, że zjeżdżają mi wszystkie spinki i to mnie wkurza bezgranicznie. O istnieniu opasek to już chyba powinnam zapomnieć całkowicie. Jedyną nadzieją wydaje mi się jakieś odpowiednie cięcie, tylko jakie? ;/ Zbyt wielu możliwości to ja nie widzę Pocieszcie, proszę
Wiesz co, może zmiana rzeczywiście byłaby najlepszym pomysłem, jakbyś pokazała jakie teraz masz włosy, to poszukałabym dla Ciebie jakiś fajnych fryzur

Na skalp wtarłam wodę brzozowa a na długość olejek Sesa

DOMOWE SPOSOBY REGENERACJI WŁOSÓW

Zniszczone i osłabione włosy po zimie możemy pielęgnować gotowymi odżywkami i maskami. Możemy też pomóc im domowymi maseczkami odżywczymi.

Maseczki odżywcze i wzmacniające

maseczka 1:
  • 2 całe jajka
  • 1 łyżeczka oliwy z oliwek
  • 2 łyżki rumu
Wszystkie składniki energicznie ubijamy, nakładamy na włosy na 15 minut. Potem dokładnie spłukujemy i myjemy włosy delikatnym szamponem.
maseczka 2:
  • 1 całe jajko
  • 1 duża łyżka piwa
Dokładnie mieszamy i rozprowadzamy na umytych włosach. Owijamy głowę foliowym czepkiem, ręcznikiem i pozostawiamy na 15 minut. Dokładnie spłukujemy i ponownie myjemy włosy szamponem.
maseczka 3:
  • 100g świeżej pokrzywy
  • 0,5 l wody
  • o,5 l białego octu winnego

Wszystkie składniki gotować pół godziny, następnie wystudzić i przecedzić. Otrzymanym wywarem masować skórę głowy codziennie. Preparat jest bardzo skuteczny, ale niestety ma jedną wadę - dosyć nieprzyjemny zapach. Jeśli masz obawy co do tego zapachu, możesz sporządzić sobie wywar z majeranku - dwie garści majeranku na filiżankę wody, gotujesz to przez 10 minut. I tym wywarem masujesz skórę głowy.

Maseczki na przetłuszczające się włosy
maseczka 1:
  • 2 łyżeczki skrzypu polnego
  • 2 łyżeczki szałwii
  • 1 łyżeczka tymianku
  • 1 łyżeczka rozmarynu
  • 1 litr wody
Wszystkie składniki zalewamy wrzątkiem i odstawiamy pod przykryciem na 15 minut. Otrzymany napar studzimy, przecedzamy i spłukujemy umyte włosy. Można też nacierać skórę głowy naparem z szałwii - garść suchych lub świeżych liści zalać 1 filiżanką wrzątku. Bardzo dobre efekty przynosi również nacieranie sokiem z cytryny - kurację stosuj raz na tydzień.

Maseczki na włosy łamliwe i zniszczone
maseczka 1:
  • 1-2 banany
  • kilka kropli olejku migdałowego
Z bananów sporządzić papkę i połączyć z olejkiem. Gotową miksturę nałożyć na włosy na 15 minut. Owinąć folią i ręcznikiem. Następnie dokładnie spłukać i umyć włosy.
maseczka 2:
  • 0,25 filiżanki octu jabłkowego
  • 0,25 filiżanki miodu
  • 0,5 filiżanki oliwy z oliwek
Wszystkie składniki energicznie połączyć. Nakładać na wilgotne włosy i pozostawić po przykryciem na około 30 minut. Następnie włosy umyć. Kurację stosuj przed każdym myciem głowy.
maseczka 3:
  • 1 buteleczka olejku rycynowego
  • sok z połowy cytryny
Wszystko połączyć, nanieść na włosy, rozczesać rzadkim grzebieniem. Trzymać na włosach około 3 godziny. Po tym czasie dokładnie umyć włosy. Kuracja szczególnie polecana przy osłabionych cebulkach.

Maseczki przy wypadaniu włosów
maseczka 1:
  • 0,25 l octu
  • 100 g posiekanego korzenia lub liści pokrzywy
  • 0,5 l wody
Wszystkie składniki gotować przez pół godziny. Przecedzić, a otrzymany wywar zlać do butelki. Masować skórę głowy co wieczór przez 1-2 minuty.
maseczka 2:
  • garść rozmarynu
  • 1 litr białego wina
Rozmaryn wrzucić do wina i zostawić na 3 tygodnie. Po tym czasie wcierać macerat w skórę głowy dwa razy na tydzień.
maseczka 3:
  • filiżanka tymianku
  • 1 litr wody
Całość gotować do czasu, aż ilość zmniejszy się o połowę. Otrzymanym wywarem masować skórę głowy codziennie. Można przygotować taki sam wywar ze świeżych liści pokrzyw.

Maseczki przy włosach suchych
maseczka 1:
  • 4 łyżki naturalnego jogurtu
  • 1 jajko
Połączyć składniki, umyć włosy, a następnie nałożyć maseczkę. Trzymać około 10 minut, a następnie spłukać letnią wodą.
  • maseczka 2:
  • 0,5 l czerwonego wina
  • 30g kwitnących gałązek rozmarynu
Składniki macerować prze 3 tygodnie. Przecedzić, masować skórę głowy co najmniej przez 3 minuty.
maseczka 3:
  • 2 żółtka
  • 1 białko
  • 1 łyżeczka miodu
  • 1 łyżeczka oliwy z oliwek
Składniki dokładnie łączymy, nakładamy na włosy, okręcamy głowę ręcznikiem i zostawiamy tak na dwie godziny. Następnie dokładnie spłukujemy i myjemy włosy szamponem.

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-29, 10:50   #740
IwonciA_1992
Raczkowanie

hej ja byłam wczoraj na grilowanku a wcześniej na piwku z kumpelą z okazji zdania egzaminu. I zrobiłam tylko demakijaż a dziś już było: mycie włosów odrzywką, facelle, maska biowax latte, prysznic, depilacja, oliwka na ciało, peeling buzi, maseczka, peeling kawowy własnej roboty i to chyba tyle. Ide dziś zanieść indeks do szkoły pewnie wpadne do rossmana. Zastanawiam sie czy nie pofarbować dziś włosów ale nie wiem czy moje odrosty rozjaśni blond farba z wodą 9 czy nałożyć rozjaśniacz wymieszany z odżywką na jakieś 15 mni ? zZiś czeka mnie jeszcze rajd po kioskach w poszukiwaniu shepa....
Miłego dzionka piękne

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Hej Wam
Ja dopiero na 4 stronie
wstaw zdjęcie twoich włosków to może razem coś wymyślimy/ doradzimy. Widziałam kiedyś patent który stosowała któraś z youtobowiczek ze na noc zbierała włosy nad środkiem głowy i spinała klamrą i to dawało jej objętość. Zaraz poszukam filmiku i podeśle ci

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-29, 11:39   #741
samaraNW
Zakorzenienie

hej

ja już po ćwiczeniach (dzisiaj były bardziej męczące ), balsamowaniu, nałożyłam olej kokosowy na włosy i maskę ze spiruliny na twarz odebrałam wczoraj zamówienie z mazideł i dawno mnie tak zakupy nie cieszyły jeszcze zsk kusi

widzę, że dużo z Was chce się zdrowiej odżywiać - fajnie tylko czytajcie składy najlepsze najkrótsze, bez zbędnych dodatków cukru, barwników i chemii. ja się zdrowo odżywiam cały czas, jedynie alkoholu sobie nie odmawiam no i wiadomo, czasami coś wpadnie, jakaś pizza, ale jesteśmy tylko ludźmi i raz na jakiś czas nie zaszkodzi za to słodyczy mogę nie jeść cały rok

przejrzałam Turbo Spalanie i zapewne wydaje się łatwiejsze, bo się tyle nie skacze ja zrobię w piątek, bo jutro jadę pochodzić po górach
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-29, 13:34   #742
ghana
Zakorzenienie

padam na twarz byłam z kolezanka i na lumpkach kupiłam tylko spódnicę ołowkową, materiałowa z H&M w panterkę xD a teraz muszę obierac fasolę na obiad. tez juz sie raczej z cwiczeniami nie wyrobie i jutro bede musiala to zrobic;/
Stary 2012-08-29, 13:43   #743
lacrimachristi
Zakorzenienie

Cytat:
ale bardzo sie czlowiek meczy? czy troche mniej niz przy kilerze? bo przyznaje ze kilera ujade, ale ostatnie kardioo to dla mnie droga przez piekło xD i muszę coś tam sobie powyzywać pod nosem, zeby to cisnienie ze mnie zeszlo xD a tu wlasnie czytalam, ze dziewczyny lepiej znoszą tę czesc niz kilera.
płyta jest dosc intensywna rowniez sie zmeczylam ale jest roznorodna i nie czuje tego uplywajacego czasu
Stary 2012-08-29, 13:50   #744
samaraNW
Zakorzenienie

o, dziwne, że mi posta dodało, bo cały czas mnie rozłączało

jednak złożyłam zamówienie na zsk
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-29, 13:59   #745
lacrimachristi
Zakorzenienie

Samara co zamówilas?
Stary 2012-08-29, 14:03   #746
karolcia198506
Zakorzenienie

Coś Wizaż świrował a napisałam takiego długiego posta
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
ja mam zamiar od września zacząć gotować i właśnie takie zdrowe, zrównoważone odżywanie aczkolwiek schudnąć nie chcę

zastanawiam sie, czy kupić Shape, bo jeszcze nie zaczęłam płyty z lipca
Powodzenia Mi tato wczoraj Shape-a kupił
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja już drugi tydzień staram się coś ruszyć z moim ciałem i wagą. Dużo schudnąć nie chcę, ale jednak wysiłek potrzebny
Jak już się zacznie to będzie z górki
Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
ja się przyłączam, mi się przyda parę zdrowych nawyków
Pewnie co zamierzasz wprowadzić?
Cytat:
Napisane przez weronika7 Pokaż wiadomość
a co do wprowadzania zdrowych nawyków, to też chętnie dołączę, bo tak planuję i planuję, a coś średnio mi idzie zabranie się do tego
Ja sobie wszystko zapisuję na kartce wtedy widzę co robię
Cytat:
Hej Wam
Ja dopiero na 4 stronie
Może zmiana szamponu na początek. może tez włosy są za bardzo odżywione i dlatego klapły
Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
To ja chętnie się dołączę a jak do tego zrzucę 3 kg to będę bardzo zadowolona
Pewnie w kupie raźniej

Ja zamierzam
-jeść 4-5 posiłków o w miarę jednakowej porze
- kolacja najpóźniej o 19
- warzywa i owoce, dużo warzyw i owoców
To tak na początek
A co Wy zamierzacie wprowadzić do Waszego jadłospisu?
Stary 2012-08-29, 14:47   #747
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
na blogspocie

ja mam mnostwo takich ciemnych ale krotkich brwi, ktorych za cholerke nie moge zlapac pensetą, gimnastykuje sie, porbuje i nic a nic nie moge ich wyrwac. Myslalam, ze kosmetyczka mi to jakos zrobi
Na pingerze chyba wiecej makijazy wstawia
A co do krotkich brwi to polecam nitkowanie Tez jestem dosc mocno zarosnieta i ta metoda swietnie sobie radze nawet z najmniejszymi wloskami.
Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
I polecasz tę szkołę ? Dobra kadra jest?- ogółem jak twoje odczucia?
Juz pisalam o tym ostatnio. Jestem zadowolona. Ja wyznaje zasade, ze jak ktos chce sie czegos nauczyc to sie nauczy, a jak ma wszystko w nosie to nawet z najlepszej szkoly nic nie wyniesie. Ja jestem zadowolona i ciesze sie ze sie zdecydowalam. Kadra fajna, zajecia praktyczne w porzadku
Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Hej
Muszę zarejestrować się do gin.
Ja tez musze sie do ginekologa znowu wybrac. Znowu uczulenie sie przypaletalo, juz nie wiem co robic

Czesc kobietki
Bylam wczoraj na probnym dniu w pracy. Pani dyrektor przedszkola zaprosila mnie, zebym zrobila probne zajecia dla 4 latkow, i jak sie jej spodobam to obejme wychowawstwo nad ta wlasnie grupa. Wszystko bylo ok, spodobalam sie a na koniec mowi "to prosze zobaczyc swoja grupa" i prowadzi mnie do maluchow- 2 latkow. Podziekowalam jej za wspolprace. Umawialysmy sie na cos innego, na pewno nie na 2-latkow w pampersach, od poczatku mowilam ze nie chce maluchow. Ehhh... Trzeba szukac dalej.
Zrobilam za to zakupy w pepco- 2 swietne bluzki z grubej koronki na dlugi rekaw, idealne pod marynarke - kobaltowa i bezowa, szare trampeczki i troche bielizny, potem zaszlam do lumpka i kupilam bluzke i chuste na jesien. Na koniec zaszlam do ksiegarni i za 10 zł wyhaczylam taka ksiezke http://merlin.pl/Byc-jak-gwiazda-Mod.../1,600649.html Poczytam w nudne jesienne wieczory
Nadal czekam na moje zamowienie z paatal i setare i sie doczekac nie moge...
I wlasnie planujemy z narzeczonym wczasy w pazdzierniku - bedzie Krakow, Bialka (bo mi sie marzyla) i Zakopane. Tylko podroz przeraza - pociagiem do Krk mamy 15 godzin, wiec chyba sie na samolot zdecydujemy.

Blog (początki)

Edytowane przez Maala_Czaarna
Czas edycji: 2012-08-29 o 14:51
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-29, 15:09   #748
ghana
Zakorzenienie

Wizaż coś świruje, chciałam opcję multicytowania, a tu lipa;/
i posty wyswietlaja sie w 3 swiaty.
Co do tegoz drowego odżywiania, staram się jak mogę, ale i tak po neidzieli idę na morfologię, bo bardzo zle sie czuje.

przyszło mi zamówienie z avonu, myslalam, ze akier Viva Pink bedzie bardziej wpadal w neon, a tu całkiem stonowana fuksja jak dla mnie nie chce mi sie robic teraz manicure, bo musialabym zmyc paznokcie, odepchnac skorki, spilowac paznokcie, nalozyc odzywke - nie chce mi sie az tak motac zeby nalozyc ten lakier zrobię to może jutro jak nie zapomne xD
Stary 2012-08-29, 15:54   #749
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

a nie orientujecie się czy jest jakiś przymusowy okres czasu do którego muszę wyrobić się ze stażem po ukończeniu studium?
nie wiem czy dobrze rozumiem Twoje pytanie, ale jest coś takiego jak staż absolwencki, który przysługuje rok albo 2 lata po ukończeniu szkoły

Cytat:
Napisane przez natimielec Pokaż wiadomość
Hej babeczki.
Jeśli chodzi o staże, to z tego co mi koleżanka mówiła, która właśnie miała staż w up, to oni kasę dostają w styczniu i w lipcu, przez to najczęściej tylko w tych miesiącach rozdają najwięcej staży. mają określona kasę i jeśli się nie załapiesz to później musisz czekać na następne pieniądze. a z tym zatrudnieniem po stażu jest tak, że jeśli masz staż cały rok to wtedy musi Cię zatrudnić, dlatego też najczęściej dają tylko na 6 lub 9 miesięcy. przynajmniej tak była jak ja odbywałam staż.

w czasie kiedy ja starałam się o staż, ok. 2 lata temu to najwięcej pieniędzy było w marcu w lipcu podobno też trochę napływało,
z końcem roku tzn. już na jesień było kiepsko

a jeśli chodzi o zatrudnienie po stażu- trzeba mieć szczęście i najlepiej znajomości, nie oszukujmy się, przeważnie biorą nowego stażyste i mają darmową siłę roboczą

Wczoraj fatalnie się czułam, już myślałam że dopada mnie angina, na szczęście dziś jak ręką odjął wszystkie objawy Polecam Wam tabletki tymianek i podbiał na ból gardła, są bardzo dobre

Nie posiedzę dziś za długo na komputerze bo zapomniałam okularów z pracy

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-29, 16:30   #750
party_girl7
Zakorzenienie

Hej

W koncu doczekalam sie mojego albumu slubnego, ciesze sie z tego powodu bardzo

wczoraj bylam na rowerze poznac nowa okolice, juz wiem jaka trasa moge jezdzic w razie czego niestety w niektorych miejscach same chaszcze wiec troche mam nogi poparzone pokrzywami, ale ogolnie trasa bardzo przyjemna, wzdluz rzeki.

Troche inspiracji wam wklejam

Wiecie moze jaki jest adres bloga dziewczyny z ostatniej fotki? bardzo mi sie jej styl podoba.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img144450.fryzury-dlugie.1505927.jpg (114,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img142145.fryzury-dlugie.1505877.jpg (93,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img144450.fryzury-dlugie.1505989.jpg (147,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img142409.fryzury-dlugie.1506117.jpg (49,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img99818.fryzury-dlugie.1506528.jpg (84,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img136910.fryzury-dlugie.1496845.jpg (94,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img129291.fryzury-dlugie.1481348.jpg (47,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img140532.fryzury-dlugie.1505500.jpg (79,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kim-Kardashian-Nick-Knight-V-Magazine-Shoot-Leather-Jacket-492x720.jpg (61,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img112986.fryzury-dlugie.1485904.jpg (501,7 KB, 22 załadowań)

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2012-08-29 o 16:35
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości